Politie

Vermiste vrouw (77) dood aangetroffen in Warmond

20 september 2018

WARMOND, 20 september 2018 – Een vermiste vrouw (77) uit Oud Ade is woensdagmiddag levenloos aangetroffen in het water nabij de Boekhorsterweg in Warmond. De vrouw werd zaterdagavond 15 september voor het laatst gezien. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Lees verder

Kermis Sassenheim met magie geopend

19 september 2018

SASSENHEIM, 19 september 2018 – De Sassenheimse kermis is woensdagmiddag geopend met een magie act van illusionist Winfried. Aan het einde van de show sprong Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging Sassenheim, uit een kist die even daarvoor nog leeg was. Burgemeester Carla Breuer toverde met een grote vlam een grote stapel vrijkaartjes die vervolgens gretig […]

Lees verder

Collecte parkdienst levert 2500 euro op voor Sassennest

19 september 2018

SASSENHEIM, 19 september 2018 – Afgelopen zondag is tijdens de parkdienst in park Rusthoff 2500 euro opgehaald met de collecte. De opbrengst zal dit jaar besteed worden aan verbetering van de inrichting van het Sassennest. Daarmee wil de parkdienstcommissie park Rusthoff bedanken voor het feit dat de bezoekers van de kerkdienst al vijftien jaar gastvrij […]

Lees verder

Hondenvrienden maken schoon in Teylingen

17 september 2018

TEYLINGEN, 17 september 2018 – Vrijwilligers van Stichting Platform Hondenvrienden (SPH) hebben zaterdag op Wereld Schoonmaak Dag flink opgeruimd in het Warmondse recreatiegebied Kagerzoom. Ook op andere plekken in Teylingen is afval weggehaald. “Wij willen graag bijdragen aan een schone en veilige leefomgeving”, zegt SPH-voorzitter Brenda Filippo. (Foto: Esther Moonen)

Lees verder

Creatief met Solex en tandem op slotavond najaarsfeesten Voorhout

16 september 2018

VOORHOUT, 16 september 2018 – De najaarsfeesten in Voorhout zijn zaterdagavond afgesloten met het traditionele Solex en tandemrijden. Naast de traditionele Solex zag het publiek dit jaar ook een Solex met zijspan en een gladiator op een Solex-strijdwagen. De deelnemers aan de tandemrace hadden ook dit jaar weer veel moeite gedaan om de fiets en […]

Lees verder

Najaarsfeesten in Voorhout

14 september 2018

VOORHOUT, 14 september 2018 – De Najaarsfeesten in Voorhout zijn afgelopen weekend begonnen met de autopuzzelrit en het ringsteken met paarden en tractoren. Uiteraard trok ook de Kermis de afgelopen dagen weer veel publiek. (Foto’s: Gerard van Steijn)

Lees verder

Kinderboerderij in Park Rusthoff tijdelijk gesloten

6 september 2018

SASSENHEIM, 6 september 2018 – Met ingang van maandag 10 september a.s. zal de kinderboerderij in Park Rusthoff gedurende vier à zes weken gesloten zijn. Het eiland in het park wordt opgehoogd om de wateroverlast aan te pakken.

Lees verder

Veel bezoekers op Oldtimerfestival

3 september 2018

SASSENHEIM, 3 september 2018 – De vierde editie van het oldtimerfestival in en rond park Rusthoff trok afgelopen zondag vele bezoekers. Zij konden kijken naar zoi’n 100 oldtimers die stonden opgesteld in het park.  Dit jaar stond er ook een aantal oude brandweerauto’s en een oude stoomspuit van de brandweer. Om 13.00 uur vertrok een […]

Lees verder

Nacht van Sassem

1 september 2018

SASSENHEIM, 1 september 2018 – Vele marktkramen, een mega jungle stormbaan voor de kinderen, foodtrucks, optredens van Total Move, een vinyl draaiende DJ op de bakfiets, food trucks en nog meer: Er viel vrijdagmiddag en – avond veel te beleven in het centrum van Sassenheim op de Nacht van Sassem. Bekijk de fotoreportage.

Lees verder

Zware strijd voor historische platbodems

30 augustus 2018

WARMOND, 30 augustus 2018 – In Warmond vonden afgelopen weekend de Gouden Gaffel Zeilwedstrijden plaats. Dertien historische platbodems van de bruine vloot bestreden elkaar op de Kagerplassen in een beurtveerrace en een hardzeilwedstrijd.(Beeldmateriaal Stukeij Warmond, Rose Marie Keijzer)

Lees verder