Appartementen Van Leydenstraat in Warmond opgeleverd

WARMOND, 11 april 2020 – De huurders van het nieuwe appartementengebouw aan de Van Leydenstraat in Warmond hebben deze week hun sleutel ontvangen. Tijdens deze coronacrisis ging de overdracht anders dan anders. Er was een looproute uitgezet die via de gezamenlijke ruimte van het gebouw liep. De sleutels konden zo contactloos worden overhandigd. “Wat geweldig dat ik toch de sleutels van mijn nieuwe huis kan ophalen”, zei een van de huurders.

Vanwege het virus was het niet mogelijk de oplevering in de woning te doen. Vooraf ontvingen nieuwe bewoners de papieren voor de oplevering. Daarnaast was het dringende verzoek om alleen te komen. De envelop met de sleutels bevatte ook nog allerlei aanvullende informatie. Het was even wennen om via de juiste looproute alles af te handelen, maar iedereen had begrip voor deze bijzondere situatie.

Richtlijnen
In de aanloop naar de oplevering hadden al veel huurders contact gezocht met de vraag of de oplevering door kon gaan. Stek begrijpt dat nieuwe huurders afspraken hebben gemaakt om de woning verder aan te kleden. Deze kunnen met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM doorgaan. Nieuwe bewoners is uitdrukkelijk gevraagd rekening te houden met hun eigen veiligheid en die van medebewoners. Vooral het houden van voldoende afstand, niet meer dan twee mensen in de lift en regelmatig handen wassen zijn extra onder aandacht gebracht.

Appartementen
De 33 woningen zijn bestemd voor senioren (personen van 55 jaar en ouder). Het gebouw staat middenin Warmond. Supermarkt, bushalte en andere voorzieningen liggen op steenworp afstand! Het gebouw bestaat uit 16 driekamerappartementen (twee slaapkamers) en 17 tweekamerappartementen (een slaapkamer). Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en energielabel A+. Het gebouw heeft een lift en een gemeenschappelijke ruimte.

Advertentie