Avontuurlijke openingsweek voor leerlingen van De Avonturier

VOORHOUT, 9 september 2020 – Leerlingen van de Voorhoutse basisschool De Avonturier hebben er een avontuurlijke openingsweek opzitten. De voormalige Antoniusschool in het Clustergebouw aan de Jacoba van Beierenlaan veranderde eind vorig schooljaar niet alleen van naam. De voorheen Rooms Katholieke school is nu ook een interconfessionele school.

De week begon met de officiële opening. Arno van Kempen, wethouder van Onderwijs en Eveline Driest, lid College van Bestuur van Sophia Scholen, kregen de eer om het welbekende lint door te knippen. De schaar werd voor deze speciale gelegenheid aangevlogen door Binky, de woestijnbuizerd. Een bijzonder moment waar alle leerlingen en teamleden naar hebben uitgekeken.

Na de opening werden alle kinderen verrast met een vogeldemonstratie en kregen zij informatie over roofvogels. Hier bleef het die eerste week niet bij. De dagen na de opening genoten de kinderen nog van een mad science show, een fotospeurtocht, een wandeling in en om de school en werd er hard geoefend op het nieuwe schoollied

Advertentie