Bibi Werter en Marcel de Jong in het tweede seizoen van Lego Masters

TEYLINGEN, 13 maart 2021 – Bibi Werter uit Voorhout en Marcel de Jong, afkomstig uit Sassenheim maar tegenwoordig woonachtig in Dongen, doen vanaf zaterdagavond mee aan het tweede seizoen van Lego Masters op RTL 4. De twee vrienden kennen elkaar vanuit de Scouting in Teylingen en zijn enthousiaste Lego-bouwers. (Foto: RTL – Feriet Tunc)

Waar Bibi het Lego als een manier ziet om een eigen mini-wereld met droomhuizen te creƫren, leeft Marcel zich graag uit op het bouwen van ruimteschepen met de blokjes. Toen Bibi het eerste seizoen van het populaire programma Lego Masters zag, keek ze verlekkerd naar de enorme hoeveelheid legoblokjes waarmee de deelnemers aan de slag mogen. Ze haalde Marcel over om zich gezamenlijk op te geven voor het programma. Ze waren niet de enige, want duizenden mensen hadden zich aangemeld voor het tweede seizoen. Maar Bibi en Marcel wisten door de voorrondes van het programma te komen en zijn dus vanaf zaterdagavond te bewonderen op televisie.

De deelnemers krijgen negen weken lang uitdagende opdrachten voor Legobouwwerken die ze in de studio moeten bouwen. Ze mogen nog niet zeggen wat de opdrachten zijn, maar Marcel belooft dat het spectaculair gaat worden. Elke week vallen er ook teams af, dus het is nog spannend hoelang het team Bibi & Marcel in de race blijft.

Advertentie