Buurman blust brand tegen schuur in Apollostraat

SASSENHEIM, 25 augustus 2020 РOp de Apollostraat in Sassenheim is vrijdagmiddag brand in een schutting en berging ontstaan. Een buurman bluste de metershoge vlammen met een tuinslang waardoor schade aan de schuur beperkt is gebleven. De Sassenheimse brandweer maakte het bluswerk af. Omdat de brand buiten de schuur is ontstaan doet de forensische recherche van de politie onderzoek naar de brand. De rechercheur trof na het verwijderen van een plank uit de schutting een groot aantal sigarettenpeuken aan.

De buurman werd nagekeken door ambulancepersoneel omdat hij in de rook heeft gestaan. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De Marsstraat, waar de tuinen van de Apollostraat op uitkomen, was enige tijd afgesloten vanwege de inzet van de brandweer en het politieonderzoek.

De politie onderzoekt de brand mede omdat er op 14 augustus ook een schuurbrand op de Hyacintenstraat in Sassenheim was waar geen oorzaak van gevonden is. Getuigen die rond 14.10 iets verdachts gezien hebben in de Apollostraat of de Marsstraat kunnen zich melden bij de politie.

Advertentie