Caroline Stam-Overhof stopt als VVD-raadslid

TEYLINGEN, 11 maart 2019 – VVD-Raadslid Caroline Stam-Overhof heeft om gezondheidsredenen haar raadslidmaatschap neergelegd. Zij wordt opgevolgd door Rolf Duindam uit Voorhout, die als nummer 9 op de kandidatenlijst van de VVD Teylingen stond.

Caroline Stam-Overhof worstelt al ruim een jaar met haar gezondheid. “Ik bleef maar hopen op spoedig herstel. Het is helaas niet zo gelopen en ik ben nog steeds onder behandeling bij verschillende specialisten. Je moet je voor de volle honderd procent kunnen inzetten als raadslid, er liggen namelijk genoeg uitdagingen in deze mooie bestuurlijke functie. Ik kan die honderd procent nu niet geven, aldus Stam-Overhof”

Fractievoorzitter Monique de la Rie betreurt het besluit van Caroline Stam maar heeft begrip voor de situatie. ”Caroline heeft langere tijd veel moeite gedaan om terug te kunnen keren in de fractie maar het is helaas niet gelukt. Wij danken haar voor het werk dat zij voor de VVD heeft verricht en respecteren haar besluit om haar zetel ter beschikking te stellen”, aldus De la Rie.