Net binnen

Cursus persberichten schrijven

TEYLINGEN 30 september 2009 – Het Servicepunt Vrijwilligers Teylingen en de lokale nieuwssite ‘De Teyding’ organiseren in november een cursus persberichten schrijven voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente. De cursus is bedoeld voor iedereen die wel eens een persbericht voor de eigen vereniging of maatschappelijke organisatie schrijft of dat zou willen leren.

In de cursus wordt uitgelegd aan welke regels een persbericht moet voldoen en hoe je er voor kunt zorgen dat je bericht ook daadwerkelijk wordt geplaatst.

De cursus wordt verzorgd door Bart Kool van De Teyding en bestaat uit twee  lesavonden en een huiswerkopdracht. De deelnemers krijgen inzicht in de werkwijze van de lokale media, leren hoe je een persbericht het best kunt versturen en oefenen in het schrijven ervan.

Aanmelden

De cursus vindt plaats op woensdag 18 en 25 november van 19.30 – 22.00 uur in SCC ‘t Onderdak in Sassenheim. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt zich tot 1 november aanmelden bij het Servicepunt Vrijwilligers Teylingen via e-mail: vrijwilligers@welzijnteylingen.nl of via telefoonnummer 0252-227164.