De Saksen vieren 44-jarig bestaan met prins Harold en prinses Daniëlle

SASSENHEIM, 12 november 2018 – Het vierde jubileum van carnavalsvereniging De Saksen wordt geregeerd door prins Harold en prinses Daniëlle (Duivenvoorden). Zij voor het 44-jarig bestaan bijgestaan door een uitgebreid team bestaande uit adjudanten Mike en Jimmy en pages Sanne, Lynn en Annabel. Foto’s Edwin van der Wijngaard.

Het jeugdprinsenpaar bestaat uit prins Jan en page Nisreen.

Sakspop

Op vrijdagavond 8 februari zal er in sporthal De Wasbeek in Sassenheim een carnavalsavond zijn met diverse gastverenigingen. De 4 blaaskapellen die Sassenheim rijk is zullen dan ook een optreden verzorgen. Kleintje Pils, zij bestaan ook 44 jaar, De Straatklinkers, De Flierefluiters en De Feesttoeters zullen zich van hun beste kant laten horen. Deze avond is gratis toegankelijk.

Op zaterdag 9 februari 2019 wordt er in De Wasbeek een groots Après Ski feest georganiseerd genaamd Sakspop. Tijdens deze avond zullen De Snollebollekes, Wolter Kroes, Frans Duijts en Alex en hun opwachting maken. DJ Jim zorgt ervoor dat het rondom deze optredens niet stil valt in de zaal. Als je dit muziekspektakel niet wilt missen moet je minimaal 16 jaar zijn. De basis voor Sakspop ligt bij Carnavalsvereniging De Saksen. Het jubileumbestuur heeft samen met de organisator van o.a. Tulppop en Saspop deze avond georganiseerd. Het wordt géén carnavalsavond maar een gezellige après ski avond.

Kaarten à € 17,50 zijn vanaf nu in de voorverkoop bij

  • Primera en IJs- en Snackpaleis Parkzicht in Sassenheim
  • Pim’s Place in Voorhout
  • Sigaren en Hengelsport John de Bruin in Lisse
  • Slagerij Vlees & Zo in Noordwijkerhout
  • Sigarenmagazijn Barnhoorn in Noordwijk
  • Kroon Parket in Hillegom
  • Tabakshop Venneperhof in Nieuw Vennep

Op 9 februari kosten de kaarten aan de deur € 20,00. Online bestellen kan ook, ga dan naar www.eventbrite.nl en zoek het evenement Sakspop op.