Dubbel feest op jubileumweekend De Saksen

SASSENHEIM, 5 februari 2019 – Carnavalsvereniging De Saksen viert komend weekend haar vierde lustrum. De 44-jarig bestaan wordt gevierd in sporthal De Wasbeek. Vrijdagavond 8 februari zullen diverse verenigingen uit het land naar Sassenheim komen om De Saksen te feliciteren.

Prins Harold, zijn Prinses Daniëlle, Pages Sanne, Lynn en Annabel en Adjudanten Mike en Jimmy maar ook het bestuur en alle leden zijn er helemaal klaar voor.

De gezellige carnavalsavond op vrijdagavond is gratis toegankelijk. De junioren en senioren dansgarde zullen een wervelende dans laten zien. Alle blaaskapellen die Sassenheim rijk is: Kleintje Pils, De Straatklinkers, De Flierefluiters en De Feesttoeters, zullen een optreden verzorgen. DJ Jim zorgt voor de muzikale omlijsting hier omheen en carnavalsartiest Rob Ronalds is ook van de partij.

Sakspop op zaterdag 9 februari wordt ook vast en zeker een groot succes met De Snollebollekes,Wolter Kroes, Frans Duijts, Alex en DJ Jim. Voor deze avond zijn alleen géén kaarten meer te koop. Op de site Ticketswap zijn 72 mensen nog op zoek naar een kaartje.

Beide avonden in sporthal De Wasbeek beginnen om 20.00 uur en eindigen om 02.00 uur.