De Teyding forum

Teylingen => Vrije tijd => Topic gestart door: Gooswilligen op 27 Januari 2017, 11:24:51Titel: Zangers en Zangeressen gezocht voor Hope Gospel & Soul Choir in Teylingen
Bericht door: Gooswilligen op 27 Januari 2017, 11:24:51
Vanaf 5 September 2017 zal er een nieuw koor ontstaan in de gemeente Teylingen.

Dirigent Ben van Gooswilligen en pianist Bob Koorn zullen dit nieuwe koor starten.
Zij hebben inmiddels in de regio's Leiden en de bollenstreek een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd aangezien zij de drijvende muzikale kracht waren (tot Juli nog zijn) van Gospelkoor Soul2Soul.
Na 7 jaar zullen zij hun werkzaamheden voor dit koor (dat destijds ook opgericht is door Ben van Gooswilligen) beŽindigen en een nieuw avontuur aangaan.

De repetities van het nieuwe koor zullen wekelijks gaan plaatsvinden op Dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de havenkerk te Sassenheim, Bijweglaan 4.

We zullen er alles aan doen om een interessant en divers repertoire samen te stellen.
Voor wat betreft de Gospels moet je o.a. denken aan nummers van Kirk Franklin, Andrea Crouch, Kurt Carr (dus veelal richting Black Gospel).
Voor wat betreft de Soul nummers zijn er natuurlijk heel veel artiesten maar denk aan nummers van Stevie Wonder, Aretha Franklin, Otis Redding, Oleta Adams.

De bedoeling is om met dit nieuwe koor flink aan de weg te gaan timmeren en hopelijk zsm optredens in de regio (en er buiten) te kunnen realiseren.
Met dit koor willen we graag gaan voor grote projecten zoals daar zijn (eigen) concerten en ook trips naar het buitenland. Daarnaast zullen we natuurlijk ook in kleinere settings optreden zoals daar zijn kerkdiensten, trouwerijen enz.

Lijkt het je geweldig om in dit nieuwe koor je plek te gaan vinden dan vraag ik je om ons alvast aan te geven dat je geÔnterresseerd bent en dat je graag op de hoogte gehouden wil worden over de ontwikkelingen.
Je kan dit doen door een email te sturen aan info@hopegsc.nl en dan zorgen wij dat je de updates gedurende de komende maanden krijgt toegestuurd. Ook kun je een kijkje nemen op de site van het koor te weten: www.hopegsc.nl of ons op facebook opzoeken www.facebook.com/hopegsc

Wij zien er naar uit jullie te ontmoeten in September.

Met vriendelijke en muzikale groet,
Ben van Gooswilligen