Naar de homepage van De Teyding
20 Maart 2018, 03:05:44 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: De registratie voor nieuwe leden is aangepast met een controlevraag om spam te voorkomen.
 
  Startpagina Help Zoek Inloggen Registreren  
  Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Rioolheffing geleidelijk verhoogd Gepost op: 05 April 2013, 20:27:03
@LT

Je zegt het zelf al. Je kunt het niet hebben dat iets wat jij niet leuk vindt subsidie krijgt.

Doet me aan een klein kind denken, je zou zeggen dat die hier niet komen op dit soort fora.
2  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Rioolheffing geleidelijk verhoogd Gepost op: 05 April 2013, 15:47:05
Zo moeilijk is het niet Peugeot, lezen. Waarom wil jij als individueel persoon er zo nodig iets voor terug? Wil je een bosje bloemen van de gemeente omdat jij bereid bent je belastingen te betalen? Zet je egoïsme eens aan de kant en open je ogen.

Citaat
“kost het geld en op sommige vlakken meer dan dat”
Alsjeblieft, bespaar me je gejammer en gezeur  Rollende ogen.
3  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Rioolheffing geleidelijk verhoogd Gepost op: 05 April 2013, 11:30:46
Grappig om te zien dat je zegt dat er samen geïnvesteerd in moet worden, maar je in je vorige post loopt te gillen over die uitgaven van de gemeente.

Wat is er mis met het corso in de huidige manier van opzet? Dat jij iets 'nieuws' wilt zien? Het begint een beetje te klinken als "Het volk wil brood en spelen". Die tijd zouden we toch wel gehad moeten hebben. Je doet overkomen alsof het iets voor de eigen burgers is (weer dat egoïsme...). Het corso is voornamelijk bedoeld voor de toeristen. Daar komen ook de inkomsten vandaan.

Geld kan misschien wel één keer uitgegeven worden, maar men kan het ook als investering zien en er weer geld mee ophalen, al dan niet met winst.

Neem en geef het toverwoord? Ja, zolang het maar bij jou alleen maar krijgen is en niet nemen Knipoog.


4  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Rioolheffing geleidelijk verhoogd Gepost op: 05 April 2013, 10:23:06
Ah, de ‘mensen’ met één hersencel zijn ook wakker geschud met een bericht dat ze drie hele euro meer moeten betalen. Van die 'mensen' (zo zou je ze eigenlijk geeneens mogen noemen) die denken dat elke euro die de gemeente uitgeeft van hun eigen belastinggeld komt. Van die mensen die denken dat de gemeente in moeilijke tijden geld over de balk smijt aan onzinnige projecten terwijl ze geen enkel verstand lijken te hebben hierover. Zo snappen ze bijvoorbeeld niet dat de gemeente dit moet doen om deze zelfde 'mensen' uit de 'shit' te houden en de investeringen in het corso en de watertappunten dubbel en dwars terugverdiend kunnen worden aan de hand van het toerisme.

Het mooiste is nog dat deze 'mensen' denken het allemaal wel beter te weten dan de gemeente qua financiën. De gemeente moet zich maar kapot bezuinigen en het liefst alle uitgaven direct in de portemonnee van de eigen burgers storten. Beste simpele zielen, geld moet rollen. En, als je geen verstand van financiën binnen organisaties hebt, zwijg dan maar beter, de wereld heeft weinig aan eencellige.
5  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Fietspad door de Groen Long van Teylingen Gepost op: 19 Februari 2013, 19:34:49
Geweldig hoe Wilhelm probeert de feiten en antwoorden naar zijn hand te zetten.
Ik ga niet meer inhoudelijk reageren op de discussie want dat ik niet waar je op uit bent. Waar jij op uit bent is aandacht voor jouw geklaag. Ik moet toegeven, daarin ben je goed geslaagd.
Ik zal je in andere woorden vertellen wat iedereen hier jouw wil zeggen:


Beste Wilhelm,

Iemand zoals jij staat bekend als zeikerd, azijnpisser en-of ouwe vrek.
Je zou professionele hulp moeten zoeken voor de sociale problemen die je ervaart. Wij begrijpen dat dit puur bedoeld is dat je negatieve stem zo veel mogelijk gehoord kan worden. Val ons er alsjeblieft niet mee lastig, dit werkt averechts. je omgeving zal je anders spoedig uitkotsen en je sociale contactgestoordheid zal dan nog ernstigere vormen aannemen.

---

Aan alle mede medeforummers,
Reageer alsjeblieft niet meer op Wilhelm, het is hem puur te doen om de aandacht die hij krijgt.
6  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Fietspad door de Groen Long van Teylingen Gepost op: 19 Februari 2013, 16:52:39
Wilhelm,

Mooi om te zien hoe je het voorbeeld 'klein kind' geeft. Alleen plaatst je het in een totaal verkeerd voorbeeld. Je moet zo zien, de gemeente als ouder, jij en de genoemde eigenaar van de grond als klein kind. De gemeente zegt: 'Nee, we gaan naar huis' en jullie blijven doordrammen als kleine kinderen.

Apart dat jij zelf de discussie wilt sluiten en werkelijk waar geen enkel begrip toont in je standpunten.
1. Procedure goed uitgevoerd, helaas heeft het erg lang geduurd door een aantal trieste individuen.
2. Gemeente heeft zelfs overleg met bewoners gevoerd om de best mogelijke inpassing mogelijk te maken.
3. Eigenaar blijft ondanks alles via een nette en officiële weg geprobeerd te hebben weerstand geven.
4. Handhaving over een fietspad... Laat ik hier maar niet op ingaan.
5. De aap is eindelijk uit de mouw, je bent bang voor scholieren die af en toe wat rommel achterlaten in je 'achtertuin'? Iets waar je op voorhand al vanuit gaat schijnbaar, wat een vertrouwen.

Wilhelm, ik zeg het even netjes. Je hoeft hier niet te wonen, je mag hier wonen. Schijnbaar is deze maatschappij niet geschikt voor jou aangezien je het niet aankan. Misschien moet je eens een enkeltje Noord-Korea boeken, dan kan je daar als negatief klagend mens heerlijk je gang gaan.

Jammer dat zulke mensen zoals Wilhelm nog bestaan in deze maatschappij. Jammer dat een aantal enkele individuen het voor de rest van de mensen weet te verpesten. Deze mensen kosten de overige mensen en gemeente klauwen voor geld en belemmeren niet alleen de economie maar ook de kansen en mogelijkheden van hun omgeving. Men mag het niet zeggen, maar deze mensen zou je bijna liever kwijt dan rijk zijn. Ze hebben toch al geen vertrouwen in hun gemeente en de handhavers daarvan.
7  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Fietspad door de Groen Long van Teylingen Gepost op: 16 Februari 2013, 11:37:31
@ Wilhelm

Dit onderwerp neem ik wel degelijk serieus, anders zou ik niet reageren. Daarnaast merk ik een duidelijke persoonlijke wrok bij je tegenover de gemeente?

Als eerste het stukje over het station. Hoe weet jij de prijzen van die grond waar de gemeente ze voor heeft gekocht en ten tweede waar de gemeente ze vervolgens weer voor heeft verkocht? Het was van te voren al bekend dat een deel van de grond gereserveerd zou blijven voor bijvoorbeeld een MC, dus het is onzin door te zeggen dat de gemeente dit puur heeft gedaan voor de winst.

Ten tweede, de gemeente heeft hier niet een MC neergezet omdat zij dat zelf graag willen. Hier was zowel uit het bedrijfsleven als vanuit de burgers belangstelling voor. In de infrastructuur is hier ook rekening mee gehouden (route voor voertuigen/op- en afrit van de snelweg).

Ten derde heeft de gemeente met het toestaan van een MC er voor weten te zorgen dat uit veiligheidsoogpunt dit gebied 'veiliger' is geworden. Om nog maar even te zwijgen over werkgelegenheid en inkomsten.

Kortom, vandaar mijn opmerking over wrok en gezien het feit dat je er van alles bij haalt.Terug naar dat fietspad en de stoep.
Ik herhaal even: "Daarnaast wist de eigenaar van de grond al bij de aanleg van de wijk Oosthout en de verschillende wijken(+sportpark) van Sassenheim aan de gemeentegrens dat er een verbinding op de plannen stond."

Als een eigenaar van dit stukje grond dit meer dan 20 jaar tegenwerkt is het logisch dat de gemeente de plannen doordrukt.

Het feit dat er een voetpad naast komt doet persoonlijk ook veel bij je, blijkt uit je opmerking. Ik herhaal weer even: "Zeg nu zelf, wat voor 'schade'/nadelen brengt deze verbinding toe?" en dan dit keer persoonlijk gericht.
8  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Fietspad door de Groen Long van Teylingen Gepost op: 14 Februari 2013, 21:13:10
Groene long?
Afgezien van de kleur is er aan gras niets 'groens' hoor. Maar je kunt natuurlijk altijd een likje groene verf over het fietspad halen Knipoog.

Daarnaast wist de eigenaar van de grond al bij de aanleg van de wijk Oosthout en de verschillende wijken(+sportpark) van Sassenheim aan de gemeentegrens dat er een verbinding op de plannen stond.

Deze geplande verbinding is voor menig mensen van belang gezien de verbindingen in de regio. Voor zowel fietsers als voetgangers brengt het een aanzienlijke 'winst' in reistijden. Voor de wandelaars geeft deze verbinding juist de mogelijkheid om te genieten van de 'groene long'. Of de wandelaars houden ervan om over het fietspad langs de Oosthoutlaan met het vele langsrazende verkeer te wandelen?

Zeg nu zelf, wat voor 'schade'/nadelen brengt deze verbinding toe? Het is begrijpelijk dat beslissingen er op een bepaald moment gewoon doorheen gedrukt worden. Er zijn namelijk altijd wel mensen die de boel op willen houden.
9  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Vreemde prijzen op de kermis??? Gepost op: 18 September 2012, 15:30:27
In zijn geheel niet.
Sure...  Lachen

Och, ten eerste heb ik tenminste iets om mijn mening op te baseren, en verwijs ik daar ook naar. Kunnen sommigen nog wat van leren. Ten tweede plaatste ik die grafieken hier om een compacte samenvatting en onderbouwing van mijn stelling te geven, inclusief verwijzing naar de volledige studies. Ik kan kwalijk hier complete literatuuronderzoeken plaatsen, dit is niet bepaald de plaats daarvoor.
Zullen we dan maar ontopic blijven  Rollende ogen


Ps. Lees het artikel zelf eens, er wordt alleen een score gegeven, de basering van die score "harm" gedeelte is ver te zoeken... blijven lachen haatbaard :-p
10  Nieuws / Reacties op het nieuws / Re: Vreemde prijzen op de kermis??? Gepost op: 14 September 2012, 13:27:27
Iemand is schijnbaar op z'n teentjes getrapt omdat het over zijn/haar favoriet middeltje gaat?
Kom niet aan met een of ander onderzoek, want er zijn er ook vele die weer het tegendeel bewijzen. Daarnaast, als men dan een voorbeeld geeft en men baseert zijn/haar mening alleen op de grafieken, zijn de hersencellen misschien toch echt al wat meer geslonken dan gedacht  Kus.

*Als je (nog) rationeel kunt nadenken  Grijns.*

11  Teylingen / Verkeer / Re: snelheidscontrole Herenstraat Gepost op: 18 Maart 2012, 22:32:28
En dat beste Rasaan, is exact de bedoeling met de inrichting van de Herenstraat. Er voor zorgen dat iedere automobilist die daar snel doorheen (denkt) te willen gaan rijden, zich groen en geel laten ergeren om in het vervolg met een grote boog om het centrum heen te laten gaan.

Alleen... Is Teylingen nog (steeds) niet slim genoeg om de rondweg eindelijk eens af te maken waardoor deze automobilist dit ook werkelijk zal doen.
Pagina's: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.17 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!