Naar de homepage van De Teyding
24 Maart 2018, 11:07:48 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: De registratie voor nieuwe leden is aangepast met een controlevraag om spam te voorkomen.
 
   Startpagina   Help Zoek Inloggen Registreren  
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: 30 Juni 2017, 11:08:45 
Gestart door Hans Post - Laatste bericht door Hans Post
De komende week gaat de Leidse gemeenteraad beslissen over een nieuwe schaatshal in Leiden. De huidige schaatshal aan de Vondellaan is erg verouderd en opknappen heeft eigenlijk geen zin meer. Het college van Leiden wil wel dat de gemeentes uit de regio, waaronder Teylingen gaan meebetalen middels een jaarlijke bijdrage. Gedacht wordt aan een bijdrage van totaal Ä176.000 voor alle regiogemeenten gezamenlijk. Als dit lukt bestaat de kans dat Leiden de kosten voor een 250 meter baan geheel voor haar rekening neemt, maar er mogelijk een 333 meter baan kan komen als de bijdrage uit de regio er inderdaad komt. Gevolg zou zijn dat alle schaatsers uit Warmond, Sassenheim en Voorhout, ook de senioren en masters, op een volwaardige schaatsbaan in Leiden terecht kunnen en niet meer naar de Uithof of Haralem hoeven te reizen. Ook kunnen op een 333 meter baan officiele wedstrijden worden gehouden voor zowle de jeugd als de senioren, op een 250 meter baan is dat niet toegestaan. Redenen te over dus voor de gemeente Teylingen om haar bescheiden bijdrage te leveren. Komende maandag 3 juli zitten de wethouders van de regiogemeenten bij elkaar, hopelijk met een positief besluit tot gevolg!!!

 2 
 Gepost op: 01 Mei 2017, 08:30:03 
Gestart door Carlo73 - Laatste bericht door Carlo73
Een van de mooiste gebouwen (vind ik tenminste) staat te koop. Zal vast boven mijn budget zijn. Ik hoop dat er een goede koper komt die met respect voor het gebouw het aan zal passen naar zijn/haar wensen. Opties ten over lijkt mij. Mooie locatie voor appartementen of juist voor een BSO. Wat vind(en) u/jullie wat er gedaan moet worden met het gebouw.

 3 
 Gepost op: 27 Januari 2017, 11:24:51 
Gestart door Gooswilligen - Laatste bericht door Gooswilligen
Vanaf 5 September 2017 zal er een nieuw koor ontstaan in de gemeente Teylingen.

Dirigent Ben van Gooswilligen en pianist Bob Koorn zullen dit nieuwe koor starten.
Zij hebben inmiddels in de regio's Leiden en de bollenstreek een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd aangezien zij de drijvende muzikale kracht waren (tot Juli nog zijn) van Gospelkoor Soul2Soul.
Na 7 jaar zullen zij hun werkzaamheden voor dit koor (dat destijds ook opgericht is door Ben van Gooswilligen) beŽindigen en een nieuw avontuur aangaan.

De repetities van het nieuwe koor zullen wekelijks gaan plaatsvinden op Dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de havenkerk te Sassenheim, Bijweglaan 4.

We zullen er alles aan doen om een interessant en divers repertoire samen te stellen.
Voor wat betreft de Gospels moet je o.a. denken aan nummers van Kirk Franklin, Andrea Crouch, Kurt Carr (dus veelal richting Black Gospel).
Voor wat betreft de Soul nummers zijn er natuurlijk heel veel artiesten maar denk aan nummers van Stevie Wonder, Aretha Franklin, Otis Redding, Oleta Adams.

De bedoeling is om met dit nieuwe koor flink aan de weg te gaan timmeren en hopelijk zsm optredens in de regio (en er buiten) te kunnen realiseren.
Met dit koor willen we graag gaan voor grote projecten zoals daar zijn (eigen) concerten en ook trips naar het buitenland. Daarnaast zullen we natuurlijk ook in kleinere settings optreden zoals daar zijn kerkdiensten, trouwerijen enz.

Lijkt het je geweldig om in dit nieuwe koor je plek te gaan vinden dan vraag ik je om ons alvast aan te geven dat je geÔnterresseerd bent en dat je graag op de hoogte gehouden wil worden over de ontwikkelingen.
Je kan dit doen door een email te sturen aan info@hopegsc.nl en dan zorgen wij dat je de updates gedurende de komende maanden krijgt toegestuurd. Ook kun je een kijkje nemen op de site van het koor te weten: www.hopegsc.nl of ons op facebook opzoeken www.facebook.com/hopegsc

Wij zien er naar uit jullie te ontmoeten in September.

Met vriendelijke en muzikale groet,
Ben van Gooswilligen

  

 4 
 Gepost op: 02 September 2016, 22:00:23 
Gestart door sofie - Laatste bericht door DickSas
Er is niet veel commentaar geweest... Het zal dus wel meevallen! Ik woon in Sassenheim op 300 meter van de A44 sinds 1981 en heb de weg wel eens gehoord bij zuidenwind, als ik in de tuin zit. De treinen maken meer lawaai! Maar ik slaap met de ramen open... En slaap!

 5 
 Gepost op: 25 Juli 2016, 12:55:25 
Gestart door Kim1985 - Laatste bericht door Kim1985
Ik ben op zoek naar mensen die in het Voorhouts Kinderkoor hebben gezeten en mee hebben gedaan aan het Kinderen voor Kinderen Festival 1991.
Graag een Privebericht als je mij kunt helpen of email naar kvkfestival8992@gmail.com

 6 
 Gepost op: 21 December 2015, 16:32:02 
Gestart door sofie - Laatste bericht door Kobus
Ik woon zelf op ongeveer 400 meter van de a44 en als de wind mijn kant op staat hoor ik het verkeer. Normaal gesproken hoor ik het verkeer niet. Ik vind Voorhout best ver voor het geluid van de A44 te horen. De trein echter hoor ik wel steeds. Kan dat het zijn ?

Mvg

 7 
 Gepost op: 17 December 2015, 21:52:37 
Gestart door sofie - Laatste bericht door maartjeroertstaartje
Wat zou je er aan willen doen? Auto's verbieden na 22 uur? Verbaasd

 8 
 Gepost op: 07 December 2015, 08:24:37 
Gestart door sofie - Laatste bericht door sofie
Hallo,
Wij ervaren (steeds vaker) erg veel hinder van het zoefende geluid die de A 44 geeft.
s morgens vroeg en s avonds (ook later op de avond) als je in bed ligt hoor je de A 44 duidelijk.
Wie heeft hier nog meer last van ? En dan met name mensen in Voorhout en welke wijk !
Wij wonen in Oosthout.

 9 
 Gepost op: 22 November 2015, 21:22:31 
Gestart door Basvanderworp - Laatste bericht door Basvanderworp
Vanaf ongeveer begin oktober ervaren wij een indringende fluittoon. Dit geluid is de hele dag aanwezig maar fluctueert wel. Regelmatig worden we er 's nachts wakker van en slapen is daarna vaak niet mogelijk.

Na uitvoerig onderzoek zijn we er zeker van dat het geluid niet uit ons huis komt, en ook niet bij onze buren. Helaas hebben we de bron echter nog niet kunnen ontdekken.

Zijn er anderen die ook een soortgelijk geluid ervaren? Hebben jullie een idee wat de bron van dit geluid zou kunnen zijn?

Ps Voor de duidelijkheid, het is niet het geraas op de snelweg en ook geen vlieglawaai. Dat kennen we inmiddels wel.

 10 
 Gepost op: 16 Oktober 2015, 07:49:23 
Gestart door maartjeroertstaartje - Laatste bericht door Lion King
Prima oplossing om dit in een korte periode te verwezenlijken. Chaos is uitgebleven.  Er is nu weer een mooie kruising.  Alleen jammer dat het zebrapad is weggehaald om de Parklaan over te steken naar de Kerklaan. Nieuwe richtlijnen wat veiligheid betreft vermoed ik. Bij het niet werken van de verkeerslichten is men extra voorzichtig met oversteken.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.17 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!