Hedera weer open na overname door eigenaar Office-Deals.nl

SASSENHEIM, 18 juni 2020 – Het Sassenheimse bedrijf Hedera is weer open. Na weken van onzekerheid en het faillissement van Hedera op 22 mei kunnen klanten weer terecht bij de verkoper van kantoorartikelen aan de Warmonderweg. Hedera is overgenomen door de eigenaar van Office-Deals.nl.

Hedera is specialist in kantoorartikelen en kantoormeubelen en levert aan tal van bedrijven in Sassenheim en omstreken. Klanten kunnen hun cadeaubonnen weer inwisselen en bestellingen, die door het faillissement nog niet waren bezorgd, worden uitgeleverd.

“Ik ben blij dat er voor de klanten niets verandert. Onze klanten kunnen weer rekenen op dezelfde kwaliteit en service die zij gewend zijn”, aldus Walter Hoogenboom, medewerker bij Hedera. “Ik heb al weer veel klanten aan de lijn gehad die letterlijk blij zijn dat we weer operationeel zijn”.

eTomi Holding, de eigenaar van Office-Deals.nl, kocht uit de failliete boedel voor 75.000 euro het klantenbestand, telefoonnummer, domeinnamen, handelsnaam en back-orders. Hiermee kunnen de activiteiten met 10 medewerkers voortgezet worden in Hedera Business B.V. De voormalige directeur claimt ook het klantenbestand en de naam Hedera. De curator discussieert hierover nog met zijn advocaat. Dat blijkt uit het openbaar faillissementsverslag van de curator.