BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
ABN AMRO sluit kantoor in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 december 2017 - Het ABN AMRO kantoor in Sassenheim sluit op 23 februari 2018. Door Internetbankieren en advies telefonisch en via de webcam is er steeds minder behoefte aan een fysiek kantoor. Het dichtstbijzijnde kantoor is straks Blokhuis 48 in Lisse.
 

Voedselbank zamelt in voor kerst Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 12 december 2017 - Bij de supermarkten in Teylingen werd zaterdag eten ingezameld door de voedselbank. Het winkelend publiek kreeg bij binnenkomst de vraag of ze wat zouden willen kopen voor de voedselbank. Bij de positief antwoord kregen ze een briefje mee met producten waar behoefte aan is. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Kringloopwinkel Opnieuw sluit de deuren Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 december 2017 - Na krap anderhalf jaar sluit kringloopwinkel Opnieuw Voorhout definitief haar deuren. De winkel, eigendom van stichting Jeugd -en Jongerenwerk Voorhout (SJJV), wordt verkocht. In september werd door het bestuur de samenwerking met twee vrijwilligers van Opnieuw opgezegd en ontstond er onrust bij de vrijwilligersgroep. Bedrijfsleider Aad van Werkhoven begon met deze groep vrijwilligers de kringloopwinkel Herenstraat 63. Deze winkel heeft ook als doel geld in te zamelen voor goede doelen. "Het bestuur vindt het geen goede zaak wanneer twee verschillende stichtingen binnen Voorhout, met een gelijke doelstelling en dicht bij elkaar gehuisvest, dubbele exploitatielasten hebben voor de instandhouding van een winkel", zegt het SJJV-bestuur over de reden om te stoppen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Taxichauffeur beroofd in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 december 2017 - Een taxichauffeur werd zondag 10 december rond 04.15 uur beroofd aan het Kerkzicht toen hij daar drie mannen naartoe had gebracht. Aan het Kerkzicht ontstond een worsteling met de daders, die vervolgens op de vlucht sloegen. De politie is op zoek naar getuigen.
Lees meer...
 
Lampjes kerstboom aangezet op Kerstival Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 december 2017 - Het Kerstival in Sassembourg is zaterdagmiddag goed bezocht. Bezeokers konden terecht bij de vele kerstkraampjes, kinderen konden op de foto met de kerstman en er waren optreden van onder andere Adest Musica. Om 17.00 werden het hulp van Just Dance met de kinderen van Trias kinderopvang, de kerstfee, de kerstman en wethouder Arno van Kempen de lichtjes van de grote kerstboom op het plein aangestoken. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Commissaris van de Koning bezoekt Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 december 2017 - Commissaris van de Koning in Zuid-Holland Jaap Smit bezocht donderdag de gemeente Teylingen. Hij ontmoette het college van burgemeester en wethouders, maatschappelijke partijen en de fractievoorzitters uit de gemeenteraad. Er werd gesproken over hoe de gemeente haar toekomst ziet en aan welke grote opgaven wordt gewerkt. Het gesprek ging ook over natuur en recreatie, bouwen en wonen, economie, duurzaamheid, en innovaties in de jeugdzorg. De heer Smit ging tevreden weer naar huis: "Wees maar trots op deze mooie gemeente.”
Lees meer...
 
Schooltuinen winnen Teylinger Trofee Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 7 december 2017 - Het Schooltuinenproject in het Sassenheimse Park Rusthoff heeft de Teylinger Trofee gewonnen. Dat maakte wethouder Arno van Kempen donderdag bekend tijdens een bijeenkomst bij Cheers in Voorhout.  De vrijwilligersprijs bestaat uit een trofee in de vorm van een pauw van kunstenaar Mariska Schomper en een cheque ter waarde van 1000 euro. De twee andere genomineerden waren Repair café Teylingen en Kunst in 't Overbosch. Foto’s: Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Bestuur TOV treedt af na mislukken ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 3 december 2017 - Het bestuur van de Teylingen Ondernemersvereniging (TOV) legt haar functie neer. De aanleiding is het besluit van de gemeenteraad op 30 november om geen geld meer toe te kennen aan het Ondernemersfonds per 2018. Voorzitter René Vos, vice-voorzitter Hans Oudshoorn, secretaris Willemien Wagner en penningmeester Mike Korenvaar zullen zullen slechts de hoogstnoodzakelijke activiteiten uitvoeren tot aan de ledenvergadering van begin 2018.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9578

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs