BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Maandag inbrekers opsporen met Burgernet Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 oktober 2017 - Maandagavond 23 oktober organiseert de politie met de Burgernetdeelnemers van Sassenheim een oefening. Doel van de oefening is om met hulp van Burgernet samen te werken om één of meer 'inbrekers' op te sporen. 
Lees meer...
 

Helft brievenbussen verdwijnt in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 oktober 2017 - PostNL verwijdert de komende tijd de helft van de brievenbussen in Teylingen. De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Er wordt rekening gehouden met mensen die minder goed ter been zijn: brievenbussen bij zorginstellingen blijven staan.
Lees meer...
 
Militairen oefenen in straten Teylingen, Lisse en Hillegom Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 oktober 2017 - Van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 oktober oefenen militairen van het Korps Nationale Reserve in de gemeenten Teylingen, Lisse en Hillegom. Hiermee kleuren de straten van de dorpen een paar dagen groen. Carla Breuer, burgemeester Teylingen: ‘Wij ontvangen de militairen van de Nationale Reserve graag in onze dorpen. Het is belangrijk dat zij echt op straat kunnen oefenen. En voor onze inwoners is het interessant de militairen dichtbij aan het werk te zien.’
Lees meer...
 
'Afbouw molen van Speelman toch nog een keer overwegen' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 oktober 2017 - De PvdA en D66 denken toch weer aan afbouw van de molen van Speelman in de Sassenheimse H. Knoopstraat. Joost van Doesburg (PvdA) wil de discussie over de afbouw van de molenstomp heropenen. Fred Koot (D66) erkent de politieke realiteit waarbij de gemeenteraad in 2013 afbouw van de molen tegenhield. Maar hij zegt ook: "Misschien hebben we wel een kans gemist met elkaar. Ik wil het toch nog een keer overwegen". Ook de ChristenUnie gaf dinsdag aan niet echt tegen afbouw van de molen te zijn.
Lees meer...
 
Helemaal afgestyled over de rode loper Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 oktober 2017 - De eerste koopzondag in Sassenheim werd gisteren aangekleed met vier goed georganiseerde Style & Shop shows. Naast modellen die helemaal afgestyled over de catwalk liepen met mode uit de lokale kledingwinkels werden er ook lokaal verkrijgbare producten getoond en kon een bitterbal of chocolade geproefd worden.
Lees meer...
 
Hek park Rusthoff beschadigd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 oktober 2017 - Omstreeks 15 september is er flinke schade ontstaan aan het hekwerk van Park Rusthoff in Sassenheim, aan de  J.P. Gouverneurlaan tegenover het Notariskantoor De Ruiter. Vermoedelijk is daar iemand met zijn of haar auto vanuit een parkeervak, dat daar haaks op het hekwerk ligt, met een behoorlijke vaart tegen het hekwerk beland. Omdat de veroorzaker nog niet bekend is, zoekt Stichting Beheer Park Rusthoff hem of haar nu via de media. Foto Hans Wilson.
Lees meer...
 
Jodiumtabletten voor jeugd in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 29 september 2017 - Inwoners van Teylingen tot 18 jaar krijgen in oktober een doosje jodiumtabletten. De tabletten moeten ingenomen worden als er in de kernreactor van Borssele of Doel (België) radioactieve straling vrijkomt. Teylingen ligt op de rand van het gebied van 100 kilometer rondom de centrale waar pillen worden verspreid. De maatregel is niet gericht op een specifieke dreiging. Het kabinet acht de kans op een nucleair ongeval net zo klein als voorheen.
Lees meer...
 
Lokale lasten dalen iets in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 september 2017 - De lokale lasten in Teylingen dalen in 2018. De afvalstofheffing wordt met 20 euro verlaagd, daartegenover staat een verhoging van het rioolrecht met 3 euro. De indexatie van de OZB bedraagt voor 2018 1,3%. Dit betekent dat de woonlasten voor een meerpersoonshuishouden in een koopwoning van 300.000 euro dertien euro goedkoper uit zijn (van 684 naar 671 euro). Dat stellen burgemeester en wethouders voor in de begroting 2018-2021, die zij op donderdag 28 september presenteerden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9533

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs