BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Ouderen slachtoffer nepagent Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 19 oktober 2016 - De politie waarschuwt voor een nepagent die door middel van een babbeltruc voornamelijk ouderen van hun kostbaarheden beroven. In Voorhout belde een nepagent op de Boekenburglaan aan bij een 74-jarige vrouw. Hij vertelde dat de politie op zoek was naar een inbreker en dat hij graag zelf wilde zien of haar huis wel goed was beveiligd. Eenmaal binnen wist hij een geldbedrag buit te maken.
Lees meer...
 

TGP Media Producties viert 10-jarig bestaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 oktober 2016 - Het Sassenheimse bedrijf TGP Media Producties van Piet Molenaar bestaat vandaag 10 jaar. De filmer heeft vanaf vandaag een kantoor in Sassembourg aan de Jan van Brabantweg. Foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Praktijkles archeologie voor leerlingen Het Bolwerk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 oktober 2016 - Groep 7 van obs het Bolwerk uit Sassenheim heeft afgelopen week archeologisch onderzoek verricht op een stuk braakliggend terrein aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Doel was ervaring op te doen met wat je in de grond kunt aantreffen en te ondervinden dat graven leuk speurwerk is. De les werd gehouden in het kader van de nationale actie “Archeologie uit uw achtertuin” van het Rijksmuseum van Oudheidkunde in Leiden. In dit museum worden op dit moment uit alle gemeenten in Nederland archeologische vondsten tentoongesteld.
Lees meer...
 
Inspraakperiode rond Wmo plannen van start Afdrukken E-mail
REGIO, 17 oktober 2016 - De inspraakperiode rond de Wmo plannen van de 5 gemeenten in de Bollenstreek is van start. Sinds vorige week kunnen inwoners, organisaties en professionals via de sites van de gemeenten, bij de gemeenteloketten, op straat, bij enkele sportwedstrijden, tijdens bijeenkomsten en via een online enquête reageren op de plannen rond de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor de komende twee jaar.
Lees meer...
 
Hondenbezitters vrezen herinrichting Klinkenbergerplas Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 13 oktober 2016 - Hondenbezitters uit Teylingen en Oegstgeest maken zich grote zorgen over het herinrichtingsplan dat de gemeente Oegstgeest heeft voor de Klinkenbergerplas. In het definitief ontwerp wordt het loslopen van honden fors beperkt ten opzichte van de huidige situatie. Om de gemeente Oegstgeest op andere gedachten te brengen, bood het Platform Hondenvrienden, dat actief is in Teylingen en Oegstgeest, verantwoordelijk wethouder Jos Roeffen donderdagavond ruim 2400 steunbetuigingen aan. De steunbetuigingen komen van hondeneigenaren en sympathisanten uit Teylingen, Oegstgeest en andere plaatsen uit de regio. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Backup gegevens inwoners Warmond lag nog in voormalig gemeentehuis Afdrukken E-mail
WARMOND, 12 oktober 2016 - In het voormalig Gemeentehuis Warmond is een collectie backup tapes gevonden met namen, adressen, woonplaatsgegevens, nationaliteit en sofinummers van Warmonders uit de periode 1997-2003. De reservekopieen van onder andere de gemeentelijke basisadministratie bleven samen met 66 brieven en 172 floppydisks na het vertrek van de ambtenaren onbeheerd achter in het gebouw. "Dat het pand niet meteen is leeggehaald, is niet goed te praten", zegt een woordvoerder van de gemeente.
Lees meer...
 
Woonboot uitgebrand in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 september 2016 - Een woonboot aan de Hofpolder in Warmond is in de nacht van maandag op dinsdag volledig uitgebrand. De brandweer kreeg omstreeks 04:45 uur een melding van de brand. Er werd met groot materieel uitgerukt, maar de boot viel niet meer te redden. De woonboot was op het moment van de brand niet bewoond. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. (Foto: Brandweer Warmond)
 
Warmond weer keerpunt van Strontrace Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 oktober 2016 - Op maandag 17 oktober om 13:00 uur precies valt het startschot voor de jaarlijkse Strontrace. De deelnemende schepen zullen op traditionele wijze, zonder hulp van een motor, vanuit Workum naar het keerpunt in Warmond worden gevaren. De bemanningen zullen bij tegenwind of gebrek aan wind moeten bomen en jagen om hun vracht zo snel mogelijk in het westen van het land af te leveren.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9301

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs