BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Koningsdag in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 april 2017 - Dit jaar staat koningsdag in het teken van de 50e verjaardag van de Koning. De oranjeverenigingen in Sassenheim en Voorhout en de VWF in Warmond haddden weer vele activiteiten georganiseerd.
Lees meer...
 

11 Teylingse lintjes tijdens lintjesregen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 april 2016 - Maar liefst elf inwoners van Teylingen ontvingen woensdag een koninklijke onderscheiding. Tien van hen kregen het lintje in in het bestuurscentrum in Voorhout opgespeld door Burgemeester Carla Breuer. De elfde gedecoreerde heeft zijn vrijwilligersactiviteiten in de gemeente Lisse uitgevoerd en ontving daarom zijn lintje van de burgemeester Lies Spruit van die gemeente. (Foto's: Henk Keijzer- Klik hier voor de volledige fotoreportage )
Lees meer...
 
Veel bezoekers voor het bloemencorso Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 april 2017 - Het was zaterdag druk langs de route van het bloemencorso. Kijkers in Sassenheim-Zuid kregen nog een korte regenbui over zich heen maar verder bleef het droog. De winnende praalwagen is Boer en Bont van KAVB Noordwijkerhout, gevolgd door Dutch Duck van corsogroep KAVB Hillegom, Haarlem e.o. (foto) en Malaysia, truly Asia van tourism Malysia. De paalwagen van Teylingen was een weergave van Escher's vissen en vogels. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meevaller van 1,8 miljoen voor Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 12 april 2017 - De gemeente Teylingen sluit 2016 af met een positief saldo van 1,8 miljoen euro. Wethouder Kees van Velzen ging er bij het opstellen van de begroting nog vanuit dat er geen overschot zou zijn. Het positieve saldo wordt toegevoegd aan de algemene reserve.
Lees meer...
 
Inbreker wil via slaapkamer naar binnen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 april 2017 - In de avond van maandag 10 april werd rond 22.00u een raam van een slaapkamer opengebroken aan de achterzijde van een woning aan de Parklaan in Sassenheim. De dader was op het balkon geklommen maar niet in de woning geweest. De politie merkt de laatste tijd vaker dat inbrekers op deze manier proberen binnen te komen.
Lees meer...
 
Schaatskampioene Lisa van der Geest steekt eerste bloem corso Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 11 april 2017 - Zaterdag 22 april rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek voor de 70e keer door onze regio. De route van Noordwijk naar Haarlem voert de corsowagens weer door een prachtig stukje Teylingen. Het thema van het Bloemencorso is dit jaar ‘Dutch Design’. Op woensdag 19 april om 14.00 uur gaan de steekdagen van start met het steken van de eerste bloem in de Teylingse praalwagen door de Warmondse schaatskampioene Lisa van der Geest. De Eerste Steek is in de Klinkenberghallen, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim.
Lees meer...
 
Bewaking fietsenstalling bij station Sassenheim pas na de zomer Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 april 2017 - Burgemeester Breuer komt pas in september met maatregelen tegen fietsendiefstal op NS-station Sassenheim. Breuer is bezig om aan de Sassenheimse kant een bewaakte fietsenstalling te realiseren waar medewerkers van de Maregroep toezicht houden. Aan de Warmondse kant wordt mobiel cameratoezicht overwogen. VVD en CDA willen met een motie oproepen om voor de zomer al te beginnen met cameratoezicht, maar zij krijgen daarbij geen steun van de andere partijen.
Lees meer...
 
Reclamevliegtuig voor clubheld Jaap Schaap Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 april 2017 - "Jaap, kom naar de club!" Deze boodschap was zondag zo'n half uur te lezen in grote letters achter een reclamevliegtuigje in de lucht boven Sassenheim. De Jaap in kwestie is jeugdtrainer Jaap Schaap en de club is Ter Leede. Jaap, die al 50 jaar als vrijwilliger actief is, werd uitgeroepen door Radio 538 en de Vriendenloterij tot Clubheld van de maand.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9408

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs