BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Adest Musica zoekt facilitaire krachten Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 30 mei 2015 - Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim zoekt naar versterking bij het facilitaire team van de vereniging. De muzikanten van de Sassenheimse formatie worden tijdens optredens in binnen- en buitenland op facilitair gebied geassisteerd door een trouwe groep vrijwilligers. Dit team draagt zorg voor alle werkzaamheden, het 'laden en lossen', met betrekking tot de uniformering en instrumentarium.
Lees meer...
 

Meer bestaande woningen en minder clusterlocaties voor statushouders Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 mei 2015 - Het college van Teylingen wil meer gebruik te gaan maken van bestaande woningen voor de huisvesting van statushouders (vluchtelingen met een tijdelijke verblijfsvergunning). Dit zou betekenen dat de statushouders meer verspreid worden over de gemeente. Van de vijf eerder genoemde locaties voor geclusterde huisvesting blijven er in het nieuwe plan maar twee over. Het gaat daarbij om de de locaties Langeveld in Sassenheim en de Engelselaan in Voorhout. Op deze locaties kunnen elk maximaal 24 mensen wonen.Teylingen moet 117 statushouder opvangen.
Lees meer...
 
Motorrijder ernstig gewond bij verkeersongeval Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 27 mei 2016 - Bij een verkeersongeval op de A12 bij Arnhem is donderdagochtend een motorrijder ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer, een 45-jarige man uit Voorhout, is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.
Lees meer...
 
Al bijna € 5000 opgehaald voor Oranje Proms 2016 Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 25 mei 2016 - De jubilerende 70-jarige Oranje Vereniging Voorhout heeft met een crowdfundingsactie al bijna 5000 euro opgehaald voor de Oranje Proms 2016.  De Oranje Vereniging hoopt voor 1 juli 8.000 euro bij elkaar te krijgen.
Lees meer...
 
Start handhavingsactie hondenbeleid Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 mei 2016 - De gemeente is maandag gestart met haar jaarlijkse handhavingsactie van het hondenbeleid. In het Wilgenhorstpark in Voorhout deelde wethouder Kees van Velzen de sleutelhangers met plastic zakjes voor het opruimen van hondenpoep uit aan de aanwezige hondenbezitters. (Foto's: Bart Kool)
Lees meer...
 
Meesterwerken uit de Gouden Eeuw in enorm boek bij Wagner Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 mei 2015 - Vele genodigden waren vrijdagavond afgekomen op de boekpresentatie van Rijks, Masters of the Golden Age bij boekhandel Wagner. Het unieke boek van ontwerper Marcel Wanders toont de meesterwerken uit de 17e eeuw die in de eregalerij van het Rijksmuseum in Amsterdam staan opgesteld. Het boek met 440 pagina's van 50 bij 70 centimeter is in een gelimiteerde oplage van 2.500 stuks te koop voor 6.500 euro. Het 35 kilo zware boek wordt geleverd met een eigen tafel.
Lees meer...
 
Dag van het Kasteel in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 18 mei 2016 - Tweede pinksterdag waren 18 landgoederen en buitenplaatsen in Zuid-Holland opengesteld voor het publiek tijdens de landelijke Dag van het Kasteel. In teylingen konden berzoekers terecht bij de Ruïne van Teylingen,  Huys te Warmont, en de Vroenhof in Warmond.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Jan van Kempen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 16 mei 2016 - De heer J. (Jan) van Kempen (80) Ontving maandagmiddag uit handen van wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’ voor zijn vrijwilligersactiviteiten bij Voetbalvereniging Foreholte in Voorhout. De uitreiking vond plaats aan het einde van het Jan Schrama toernooi op Sportpark Elsgeest.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9237

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs