BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Inschrijven voor Kindervakantieweek Afdrukken E-mail
WARMOND, 29 juni 2016 - De tijd vliegt: van 15 tot en met 19 augustus is alweer de 30ste editie van de Kindervakantieweek op Koudenhoorn, oftewel Warmi. Het thema  is dit keer 'Back to the Future', vrij naar de Amerikaanse komische sciencefictionfilms uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. Inschrijven kan op de nieuwe website www.warmi.nl.
Lees meer...
 

Spreekuur sociaal team in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 29 juni 2016 - Vanaf donderdag 7 juli kunnen inwoners van Warmond ook via het spreekuur terecht bij het sociaal team. Het sociaal team was al bereikbaar via mail, telefoon en facebook.  Vanaf nu kan men eens in de twee weken in de oneven weken op donderdagen terecht van 09:00 tot 11:00 uur in Warmond. Het spreekuur vindt plaats op de locatie van het sociaal team, Waagdam 2A achter de huisartspraktijk in Warmond. De dienstverlening is gratis en men hoeft van te voren geen afspraak te maken.
Lees meer...
 
Nieuwe theaterschool speelt musical Oliver Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 juni 2016 - De in februari opgerichte Theaterschool Teylingen speelde op 25 en 26 juni voor 3 uitverkochte zalen Oliver, de musical. De jeugdige zakkenrollerbende, die gespeeld werd door negen jongens tussen de 8 en 12 jaar was een feest om naar te kijken. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Een Kaagweek met hoogtepunten Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 juni 2016 - De Warmondse Kaagweek zit er weer op. Ondanks het noodweer in andere delen van het land, verliepen de festiviteiten in Warmond redelijk droog. Het programma kende vele hoogtepunten, waarbij de rondvluchten met een helicopter een letterlijk hoogtepunt vormden. (Foto's en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Sportverenigingen zetten Voorhout in beweging Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 juni 2016 - Burgemeester Carla Breuer opende zondagochtend een nieuw jaarlijks terugkerend evenement in Voorhout. De gezamenlijke verenigingen op sportpark Elsgeest hebben onder de noemer Voorhout Beweegt de handen ineengeslagen om Voorhout in beweging te brengen.
Lees meer...
 
Dakbrandje in Warmond snel geblust Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 26 juni 2016 - Brandweer en politie rukten zaterdagmiddag uit voor een brandje op een dak van een woning aan de Herenweg in Warmond. Om via de achterkant van het huis te kunnen blussen werd de Dorpsstraat korte tijd afgesloten.
Lees meer...
 
De Warmondse Kaagweek komt er weer aan! Afdrukken E-mail
WARMOND 22 juni 2016 – Het is weer bijna tijd voor de Warmonder Kaagweek! Van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni wordt er weer volop feest gevierd in Warmond tijdens de Kaagweek. Het programma  staat vol met oude en nieuwe onderdelen.
Lees meer...
 
Favoriet Barbert wint kortebaan Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 juni 2016 - Barbert en John de Leeuw zaterdag de kortebaan in Sassenheim gewonnen. Het betekende na Assendelft en Vroomshoop alweer de derde overwinning op rij voor de combinatie. De grote favoriet versloeg in de finale de verrassende Wyard Beuckenswyk met Lindsey Pegram. Jagger Broline en Rick Wester werden derde voor Every's wish met Wim van der Mespel.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9253

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs