BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Burgemeester komt sleutels carnaval brengen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 6 februari 2016 - Burgemeester Carla Breuer bezocht vrijdagavond carnavalsvereniging De Bokken in Voorhout en De Saksen in Sassenheim om de sleutels van de twee dorpen te overhandigen. De nieuwe aanpak komt in plaats van het traditionele bezoek aan het gemeentehuis door de twee verenigingen. Nu de sleutels in handen van De Saksen en De Bokken zijn begint het carnaval. Zaterdag rijden in Voorhout en Sassenheim de carnavalsoptochten.
Lees meer...
 

Statushouders niet naar Boekenburglaan Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 februari 2016 - Teylingen gaat voor 117 statushouders alternatieve tijdelijke huisvesting beschikbaar stellen. De Boekenburglaan valt af als locatie voor deze vluchtelingen met een een tijdelijke verblijfsvergunning. De gemeenteraad heeft begrip voor het feit dat tegenover deze straat al jaren de noodbouw van woonzorgcentrum Agnes heeft gestaan. In de overige locaties, verspreid over de gemeente worden maximaal 25 statushouders per locatie opgevangen gedurende 5 jaar. De gemeenteraad drong donderdag aan op het gebruik van leegstaande gebouwen in plaats van het neerzetten van containerwoningen. Boekenburglaan - foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Watertuin in Warmond blijft recreatiepark Afdrukken E-mail
WARMOND, 4 februari 2015 - De gemeenteraad wil in recreatiepark Watertuin het bestaande recreatief gebruik als uitgangspunt hanteren voor het nieuwe bestemmingsplan. Alleen het CDA wilde het recreatief gebruik van de 69 woningen bij het Vennemeer schrappen en de mogelijkheid voor permanente bewoning expliciet open houden.
Lees meer...
 
Boerderij Oostdam moet plat voor rotonde Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 februari 2016 - De provincie Zuid-Holland wil, tot ongenoegen van veel Voorhouters, boerderij Oostdam slopen om de rotonde Nagelbrug aan te leggen. De provincie heeft de 19e eeuwse boerderij aan de Herenstraat bij de Leidsevaart onlangs gekocht. Het CDA en de VVD vragen het college om behoud van het Waaggebouwtje uit 1730, waar nog een authentiek weegtoestel uit de achttiende eeuw in gevestigd is, en voor behoud van de drie oude leilinden die bij de boerderij staan. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Provincie: Tenniscomplex past in beleid Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 februari 2016 - De aanleg van een nieuw tenniscomplex op sportpark Roodemolen is een stap dichterbij. Na een proces van overleggen met de Sassenheimse Tennisvereniging STV, provincie en de gemeente Teylingen is gebleken dat de plannen niet in strijd zijn met provinciaal beleid. Het bestemmingsplan moet formeel nog wel voorgelegd worden.
Lees meer...
 
Mannenkapper Ro's Barbershop geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 februari 2016 - Onder grote belangstelling vond afgelopen zaterdag in Voorhout het openingsfeest van Ro's Barbershop plaats. De afgelopen maanden is het pand aan de Herenstraat rigoureus verbouwd om een unieke zaak te realiseren en dat is volgens de genodigde gasten goed gelukt. "Het moment dat je hier binnen stapt, waan je je in een echte 'mancave', geweldig!" aldus een van hen.
Lees meer...
 
Lichaam overleden jongen wordt opgegraven voor onderzoek Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 februari 2016 - De in 2010 in België overleden Lesley Timmer wordt opgegraven om meer onderzoek te doen naar zijn overlijden. De gemeente Teylingen heeft daar toestemming voor gegeven, zo heeft de  advocaat van de nabestaanden Sébas Diekstra aan het ANP laten weten. De advocaat van de familie van de achttienjarige jongen had gevraagd om het graf in Sassenheim te mogen openen.
Lees meer...
 
Minderjarige vluchtelingen in Teylingereind Afdrukken E-mail
SASSENHEIM/OEGSTGEEST, 1 februari 2016 - Teylingereind gaat maximaal 56 minderjarige alleenstaande vreemdelingen vanaf 14 jaar opvangen. Zij verblijven in de woonunits aan het Poelruiterpad. De jongeren mogen Teylingereind verlaten maar hebben twee keer per dag meldplicht. De opvang in Teylingereind duurt een half jaar met de mogelijkheid van een half jaar verlenging.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9152

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs