BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Weekdeals (468x60)

Foreholte wint verdiend van Schipluiden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 30 maart 2015 - Hoe elf Schipluidenaren streden voor een eerste resultaat tegen de VV Foreholte. Maar hoe die zelfde Foreholtenaren uiteindelijk verdiend met de 3 punten, gelijk het vorig jaar, vertrokken uit Midden Delfland…
Lees meer...
 
Distributiecentrum PostNL in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 28 maart 2015 - PostNL vestigt zich als eerste bedrijf op het nieuwe bedrijventerrein aan de Oosthoutlaan.  “Ik ben erg enthousiast over de komst van PostNL naar onze gemeente. Dat is een flinke  boost voor onze economie en voor de werkgelegenheid in de regio”, aldus wethouder Bas Brekelmans.
Lees meer...
 
Enorme huurverhoging voor verenigingen in 't Onderdak in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 maart 2015 - De huren van verenigingen in 't Onderdak in Sassenheim gaan met 135% omhoog. Dat staat in de tarievennota van het college. Hiermee wordt de belofte van wethouder Lambrechts dat 'de huren niet opeens verdubbelen' uit september 2013 verbroken. Update: Aanstaande dinsdag is er om 20:00 een informatieavond over de huurverhoging in 't Onderdak, zo meldt wethouder Kees van Velzen.
Lees meer...
 
Zwerver met drugs opgepakt Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 maart 2015 - De politie heeft donderdagmorgen 26 maart een 33-jarige man aangehouden wegens het in het bezit hebben van verdovende middelen.
Lees meer...
 
Aanleg glasvezelnetwerk in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 maart 2015 - Reggefiber start 7 april met de aanleg van een glasvezelnetwerk in het noordelijk deel van Sassenheim. De aanleg werd in de zomer van 2013 al aangekondigd voor heel Teylingen, maar vorig jaar werd besloten om de aanleg van een glasvezelnetwerk in Teylingen voor onbepaalde tijd uit te stellen. Aanleiding hiervoor was de tegenvallende belangstelling in Noordwijk en Katwijk voor glasvezel. Hierdoor waren de verwachtingen van Reggefiber voor Teylingen ook somber.
Lees meer...
 
Mantelzorgsteunpunt Welzijn Teylingen onderzoekt respijtzorg Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 23 maart 2015 - Mantelzorgers vervullen een onmisbare taak in onze maatschappij: de langdurige  zorg en ondersteuning voor bijvoorbeeld de eigen partner, kind  een vriend of buur. Soms kan deze zorg te zwaar worden en dan is het fijn als die voor kortere of langere tijd even kan worden overgelaten aan een ander. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilliger die regelmatig een kopje koffie komt drinken, waardoor de mantelzorger even iets anders kan ondernemen. Maar ook een logeerweekend voor de naaste of een aantal dagen een respijtarrangement voor de mantelzorger zelf.  Deze vormen van ondersteuning noemen we respijtzorg.
Lees meer...
 
Alcoholcontroles in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 maart 2015 - De politie in Voorhout hield in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 maart een alcoholcontrole in Voorhout. Negen personen bleken met een slok teveel op achter het stuur te zijn gekropen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 8892

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs