BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
"Haal dat stomme hek weg" Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 januari 2015 - De gemeente heeft een hek, waarmee het achterpad van Boekhorstlaan 100-118 in Voorhout onlangs was afgesloten, vandaag weer verwijderd. Omwonenden zagen op 16 januari dat de route voor hun kinderen naar basisschool De Achtbaan plotseling was afgesloten door een 2 meter hoog hek. "Haal dat stomme hek weg", zo luidde de oproep die door kinderen was opgeplakt. De woordvoerster van de gemeente zegt dat het hek op initiatief van een bewoner van de Boekhorstlaan is geplaatst om overlast te voorkomen. Pas na plaatsing van het hek bleek dat er grote weerstand tegen was.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Jan Piet Does winnaar Kuipzwammen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 januari 2015 - Jan Piet Does is de winnaar van het Kuipzwammen. Zaterdag vond het jaarlijkse Kuipzwammen van Carnavalsvereniging De Bokken plaats in het Teylingen College te Voorhout. Later meer. Foto's Mariska de Graaff.

Lees meer...
 
Kleintje Pils krijgt inhuldigingsmedaille Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 januari 2015 - De bandleden van het orkest Kleintje Pils hebben afgelopen weekend in Berlijn de inhuldigingsmedaille ontvangen Staatssecretaris van Economische zaken, Sharon Dijksma. De onderscheiding werd uitgereikt als dank voor de muzikale ode aan Koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de Koningsvaart in Amsterdam op 30 april 2013.
Lees meer...
 
Meepraten over toekomst ruïne van Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 20 januari 2015 - Op woensdag 28 januari organiseert de gemeente een tweede bijeenkomst over de toekomst van de Ruïne van Teylingen. De gemeente vraagt aan bezoekers tijdens een inloopbijeenkomst om te reageren op vier toekomstmodellen. De bijeenkomst wordt gehouden van 16.30 tot 20.30 uur in het Bestuurscentrum in Voorhout.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Dames Foreholte winnen turbulente wedstrijd
- Vrijpionnen schitteren op Grand Prix Philidor
- WIJC schaatsnieuws
- Bassets wint moddergevecht
- Successen voor Inspiration
- Regiofinale beker niet aan Foreholte besteed

 
Regiofinale beker niet aan Foreholte besteed Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 19 januari 2015 - De omstandigheden zaten niet mee voor de Voorhoutsen. Afgelopen zaterdag nog de lange busreis naar het Limburgse Horn met een pittige conditie vergende wedstrijd en dinsdagavond weer naar Zoetermeer, na veelal een lange werkdag. Na de eerste helft, waarin Foreholte met moeite staande bleef, bleek in de tweede helft dat het gewoon niet ging. Verdedigend liet men steekjes vallen en aanvallend was er weinig inspiratie. Rust 13-11. Eind 24-17.
Lees meer...
 
Dames Foreholte winnen turbulente wedstrijd Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 januari 2015 - De Voorhoutse vrouwen beleefden een pittige wedstrijd tegen een van de concurrenten om de koppositie. Nog steeds zonder een drietal vaste speelsters en na de zeer tegenvallende bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag, stond het team van coach Ricardo Clarijs super gemotiveerd aan de start. MHV’81 was ook niet voor niks gekomen, maar moest met lege handen weer terug naar Mill. Foreholte won na een 16-14 ruststand met 32-28.
Lees meer...
 
Vrijpionnen schitteren op Grand Prix Philidor Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 januari 2015 - Afgelopen zaterdag namen vijf leden van Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen (de jeugdschaakvereniging uit Voorhout voor heel Teylingen en omstreken) deel aan het Grand Prix van Philidor in Leiden. Grand Prix toernooien zijn vanwege hun opzet zeer populair bij de jeugd. Deelnemers spelen in poules van acht, de deelnemers in één poule hebben ongeveer dezelfde sterkte. In elke groep zijn maar liefst drie prijzen te verdelen. Met maar liefst 138 deelnemers verdeeld over 18 groepen was ook dit keer het aantal deelnemers zeer hoog (het Denksportcentrum in Leiden barstte uit zijn voegen!)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 8792

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs