BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kindergemeenteraad verdeelt geld Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 23 februari 2018 - Vier Teylingse projecten kregen donderdagavond in totaal € 2000,- toebedeeld door de kindergemeenteraad van Teylingen. Twintig leerlingen van De Achtbaan (Cluster), De Andreasschool en De Startbaan waren deze avond de kinderraadsleden. En het bleek nog niet zo makkelijk een raadsmeerderheid te krijgen voor de verdeling van het geld.
.
Lees meer...
 

De Rijdende Rechter in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 20 februari 2018 - De Rijdende Rechter komt vrijdag 23 februari recht spreken in Warmond. Mr. John Reid buigt zich in de opname van het KRO-NCRV programma over een conflict rondom de aankoop van een scootmobiel. Het is voor belangstellenden mogelijk om deze opname bij te wonen. (Foto: KRO-NCRV)
Lees meer...
 
Wethouder Kees van Velzen stopt na de verkiezingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 februari 2018 - Na de gemeenteraadsverkiezingen in maart zet wethouder Kees van Velzen (CDA) een punt achter zijn politieke carrière in Teylingen. In totaal was hij twintig jaar actief: eerst als raadslid, later als wethouder. Van Velzen is eerder deze maand nog wel op de kieslijst van het CDA gezet. "Ik merkte dat ik deze raad niet altijd kon bieden wat zij nodig hadden om tot een goed besluit te komen", zegt Van Velzen over zijn vertrek.
Lees meer...
 
Wethouder plant 'compensatiebomen' Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 februari 2018 - Wethouder Bas Brekelmans heeft dinsdag een boom geplant ter compensatie van bomen die straks gekapt gaan worden voor de aanleg van de Noordelijke Randweg. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Historische panden krijgen weer bescherming Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 19 februari 2018 - Monumenten in Teylingen kunnen voortaan weer op enige bescherming rekenen. Nadat het gemeentebestuur het monumentenbeleid in Teylingen in 2013 had afgeschaft, zijn vele historische gebouwen aan de sloophamer ten prooi gevallen. Zo zijn de afgelopen jaren o.a villa West End en het oude witte huisje in Sassenheim en boerderij Oostdam in Voorhout  met de grond gelijk gemaakt. Met een nieuwe erfgoedlijst moeten in ieder geval 75 nog overgebleven beeldbepalende panden worden beschermd. De commissie Ruimte stemde hier afgelopen week mee in.
Lees meer...
 
Sleutels ingeleverd door carnavalsverenigingen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 februari 2018 - In Voorhout en Sassenheim zijn de sleutels van de dorpen weer ingeleverd bij het gemeentebestuur. De sleutel werd in Sassenheim verricht door wethouder Arno van Kempen en CDA-raadslid Tewis Zandbergen. Met enige aarzeling leverden Saksenprinsen Michel en Ronald en jeugdprins Daan hun sleutels weer in. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Vrijwillige brandweer Sassenheim Grootste Asbak van De Saksen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 februari 2018 - Carnavalsvereniging De Saksen heeft dinsdagavond de vrijwillige brandweer in Sassenheim uitgeroepen tot Grootste Asbak van De Saksen. De brandweermannen en -vrouwen dachten dat ze naar een oefenlocatie gingen, maar aangekomen in 't Onderdak bleek dat ze opgewacht werden door De Saksen. De asbak is een vrijwilligersprijs die jaarlijks wordt uitgereikt door De Saksen.
Lees meer...
 
Verziekte verhoudingen en weglekkend geld bij Vooruitgang Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 februari 2018 - De verhouding tussen directeur Steven Schrader van Vooruitgang en de Raad van Commissarissen (RvC) van de Woonstichting is de afgelopen jaren zodanig verslechterd, dat er uiteindelijk sprake was van een onwerkbare situatie. Schrader zou moeite hebben met tegenspraak. En geld dat bedoeld was voor sociale woningbouw lekte weg naar grondaankopen en de bouw van Sassembourg in Sassenheim. Dit beeld komt naar voren uit twee brieven van de Autoriteit Woningcorporaties (Aw) die PvdA-raadslid Joost van Doesburg boven water heeft gekregen. De spanningen leidde uiteindelijk tot het opstappen van de volledige RvC begin december en de ondertoezichtstelling van Vooruitgang.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9645

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs