BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Aanhouding na ruzie over muziek Afdrukken E-mail
WARMOND, 13 mei 2015 - Enkele jongeren die zondagmiddag aan het voetbalen waren op een veldje aan de Herenweg in Warmond kregen het aan de stok met een 53-jarige buurtbewoner. De man vond kennelijk dat de jongeren teveel lawaai maakten en sprak ze daarop aan. Hierbij vernielde de man een geluidsbox van de jongeren die muziek produceerde.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Start aanleg glasvezelnetwerk in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 mei 2015 – Reggefiber is afgelopen week in gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het noordelijke gedeelte van Sassenheim. Maandag 11 mei  heeft wethouder Kees van Velzen het officiële startsein gegeven door zelf de eerste meters te graven. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden in november 2015 afgerond.
Lees meer...
 
Paviljoen Koudenhoorn krijgt vorm Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 mei 2015 – Het Paviljoen op Koudenhoorn in Warmond begint nu z’n definitieve vormen prijs te geven. Terwijl sommigen zich verbazen over het enorme bouwwerk dat opeens het uitzicht belemmert, proberen andere mensen al vast hun favoriete plekje op het terras uit. (Foto’s Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Amsterdammer aangehouden na inbraakpoging Afdrukken E-mail
SASSENHEIM 8 mei 2015 - De politie hield vrijdagochtend om 03.25 uur een 23-jarige Amsterdammer aan in de tuin van een woning aan de Papendrechtlaan in Sassenheim, na een poging inbraak. De bewoonster was wakker geworden van geluiden en hoorde dat er een ladder tegen de woning werd gezet.
Lees meer...
 
Straatvoetbaltoernooi in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 mei 2015 - Op 5 mei werd in samenwerking met de Oranje vereniging Sassenheim de nationale straatvoetbal dag gehouden. Op het Voorhavenkwartier in Sassenheim waren twee speelvelden aangelegd. In de categorie 8-9 jaar werd de finale gewonnen door de Voorhoutvechters. In de categorie 6-7 jaar was het Euroleague team 3 het sterkste.
Lees meer...
 
Vrouw aangehouden voor insluiping Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 6 mei 2015 - Agenten hebben woensdagochtend vroeg op de Componistenlaan in Voorhout een 24-jarige vrouw uit Rijswijk aangehouden op verdenking van insluiping in één of meerdere schuren. Getuigen hoorden omstreeks 04.00 uur een vrouwenstem vanuit één van de tuinen aan de Bloemenschans. De politie nam poolshoogte waarbij in de brandgang achter de woningen twee fietsen bleken te staan en een aantal tassen met gereedschap.
Lees meer...
 
Liberation tour hoogtepunt 5 mei Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 mei 2015 - Een stoet van zo’n 75 oude legervoertuigen reed vandaag onder grote belangstelling door Voorhout en Sassenheim. De Bollenstreek Liberation Tour 2015 is georganiseerd door het rijdend museum Keep Them Rolling en de Oranjeverenigingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 mei 2015 – In Teylingen werden maandagavond de gevallenen tijdens de Tweede Wereldoorlog herdacht. Bij de nationale herdenking wordt de laatste jaren ook stil gestaan bij hen die het leven lieten bij vredesoperaties na de Tweede Wereldoorlog. Het college van B&W had zich verdeeld over de verschillende herdenkingen in Teylingen. (Foto: De gedenknaald in Warmond)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 8936

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs