BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kindergemeenteraad kiest voor 3 projecten Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 november 2015 – De kindergemeenteraad van Teylingen heeft dinsdagavond beslotenom het budget van 2.000 euro te verdelen over drie projecten: 1.100 euro gaat naar het opstarten van het Natuur ontdekking Centrum op Koudenhoorn, 500 euro naar het project Veilig fietsen van het Repair Café Teylingen en 400 euro naar een danspodium voor jongerencentrum Ex-voto.
Lees meer...
 

Boek over jubilerend Kleintje Pils Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 november 2015 – Dit jaar bestaat Kleintje Pils 40 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum wordt een boek uitgegeven dat een overzicht geeft van de belevenissen van dit bekende orkest. Aanstaande zaterdag 28 november is de officiële start van de verkoop van het boek ‘Unieke muziek voor elk publiek / Hoe Kleintje Pils de wereld veroverde’. Ter gelegenheid daarvan zal zal Kleintje Pils zaterdag vier optredens in Sassenheim en Voorhout verzorgen. Tijdens het optreden in Voorhout zal burgemeester Carla Breuer het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen.
Lees meer...
 
Slachtoffers aanrijding trein zijn twee Poolse mannen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 november 2015 - De slachtoffers van het dodelijke ongeval op de spoorwegovergang donderdag in Voorhout zijn twee Poolse mannen van 22 en 23 jaar oud. "Op 26 november bereikte ons het tragische bericht dat er een ernstig ongeval had plaatsgevonden met twee van onze medewerkers op de spoorwegovergang Herenstraat in Voorhout. Ter plaatse hoorden wij van de politie dat zij waren omgekomen na een botsing met een trein", aldus directeur Nico Geerlings van Flexible Human Services.
Lees meer...
 
Twee doden bij aanrijding tussen auto en trein in Voorhout Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 26 november 2015 - Een trein is donderdag op een auto gebotst op de spoorwegovergang aan de Herenstraat in Voorhout. De twee inzittenden van de auto zijn hierbij om het leven gekomen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Foto´s Mariska de Graaff.

Lees meer...
 
Musical Anastasia groot succes Up2Stage Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 november 2015 - Na bijna driekwart jaar van voorbereiding speelde Up2Stage het afgelopen weekend de musical Anastasia in het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. De musical voerde het publiek mee van Sint Petersburg tot Parijs. Ondanks een revolutie, sneeuw, rasoplichters en Raspoetin arriveert Anastasia uiteindelijk toch in Parijs. Daar vindt zij haar grootmoeder terug die ze tijdens de revolutie uit het oog verloren is. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Burgemeester bedankt redders Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 november 2015 - Burgemeester Carla Breuer heeft vandaag de redders Mike Zuidhoek (12) uit Voorhout, Rob Brinkman (13) uit Noordwijkerhout en Eduard van der Zwam (42) uit Sassenheim bedankt voor hun heldhaftige optreden. Op 13 november hielpen zij een 92-jarige vrouw uit een auto die in het water terecht gekomen was naast de 's-Gravendamseweg in Voorhout. De drie zorgden ervoor dat zij snel uit de auto kon worden gehaald en in veiligheid werd gebracht. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Adest Musica huldigt zeven jubilarissen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2015 – Op de jaarlijkse feestavond van Drum- en Showband Adest Musica, deze keer met een caribisch tintje, werden zaterdag j.l. traditie getrouw de jubilarissen gehuldigd. Onder toeziend oog van circa 80 leden en vrijwilligers van de Sassenheimse muziekvereniging werden er zeven leden in het zonnetje gezet.
Lees meer...
 
Oosthoutlaan zaterdag deels afgesloten Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 24 november 2015 – Een deel van de Oosthoutlaan is zaterdag 28 november van 05.00 uur tot 22.00 uur volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het betreft het deel tussen de Rijksstraatweg in Sassenheim (rotonde bij benzinestation) en de Teylingerdreef in Voorhout (rotonde bij sportschool). Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de fietspaden langs de Oosthoutlaan, maar ondervinden wel enige hinder van de werkzaamheden bij de kruising.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9096

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs