BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Ruim 3000 handtekeningen voor behoud schoolzwemmen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 31 oktober 2014 - De zwemjuffen Erica van Ooijen en Will Hoogervorst hebben donderdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering ruim 3000 handtekeningen voor het behoud van het schoolzwemmen aangeboden. De afgelopen maanden is er door de zwemjuffen van het Sassenheimse zwembad Wasbeek actie gevoerd om zoveel mogelijk mensen de petitie te laten ondertekenen.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Motie vuurwerk loopt met sisser af Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 30 oktober 2014 - Een motie van D66 om onderzoek te doen naar vuurwerkvrije zones rondom seniorencomplexen en zorgcentra en het op centrale plekken afsteken van vuurwerk is donderdagavond door alle andere partijen verworpen.
Lees meer...
 
Tennisdames TV Overbos kampioen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 oktober 2014 - Op zaterdag 25 oktober is het 1e damesteam van TV Overbos ongeslagen kampioen geworden van de najaarscompetitie in de 3e klasse dames dubbel 35+. (Foto: Het winnende damesteam van TV Overbos proost op het kampioenschap van de najaarscompetitie zaterdag damesdubbel 35+)
Lees meer...
 
Bassets verstevigt koppositie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 oktober 2014 - De knappe en krappe overwinning die de rugbyers van The Bassets vorige week behaalde tegen de studenten uit Delft heeft zondag een mooi vervolg gekregen. Op eigen veld versloegen ze HRC uit Den Haag met 36-10. (Foto Rob Koelewijn: zegetocht Bassets gaat door)
Lees meer...
 
Foreholte gunt ook TAC 90 de overwinning niet Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 30 oktober 2014 - Vanaf het begin leverde Foreholte strijd om iedere centimeter van het veld. Dat was nodig want de som van individuele kwaliteiten was van TAC '90 groter dan van Foreholte. De Voorhouters doen het met uitsluitend eigen jongens en een trainer die het uiterste uit die mannen weet te halen.
Lees meer...
 
Judoėn in het pikkedonker Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 oktober 2014 - Tijdens het “schrikkeluur” van afgelopen weekend, hebben 24 judoka’s gesport voor de actie “Spieren voor Spieren”. Zij behoren tot de selectiegroep van Barends Sport-Voorhout, Sportschool Kaizen-Sassenheim en Judovereniging Noordwijkerhout.
Lees meer...
 
Teylingen pas laat langs SJZ Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 30 oktober 2014 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen SJZ op het programma. Na een vrij weekend was het zaak voor de mannen van Mouter om de draad weer op te pakken. Immers, van de laatste drie wedstrijden voor het inhaalweekend werd er slechts eenmaal gewonnen. Voordat de wedstrijd begon was er eerst nog aandacht voor Bob van der Vlugt. Hij speelde vandaag zijn 300e wedstrijd in het eerste van Teylingen. Een prachtig aantal voor de aanvoerder van Teylingen, een aanvoerder en boegbeeld waar de hele club trots op is.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 8655

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs