BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Nieuw plan voor windmolens AkzoNobel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 maart 2017 - De Sassenheimse vestiging van AkzoNobel heeft de plannen voor het plaatsen van windturbines nieuw leven ingeblazen. AkzoNobel wil een vergunningaanvraag indienen voor het plaatsen van twee windturbines van elk circa 3 megawatt. In januari 2011 kwam de Sassenheimse verfproducent met een plan om drie windturbines te plaatsen, waarvan één in de Elsgeesterpolder. Foto: 3 megawatt windturbines van Vestas Wind Systems A/S in Denemarken.
Lees meer...
 

Zilveren Barensteel voor Emiel van der Hoeven Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 maart 2017 - Emiel van der Hoeven (70) ontving woensdagavond de ‘Zilveren Barensteel’ uit handen van wethouder Kees van Velzen. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor de Historische Kring Voorhout (HKV). De uitreiking vond plaats tijdens de Algemene Vergadering van de HKV, die gehouden werd in De Verdieping  in Voorhout. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Zilveren Barensteel voor Roos van Leeuwen Afdrukken E-mail
WARMOND, 23 maart 2017 - (Roos) van Leeuwen (57) ontving dinsdagavond uit handen van wethouder Arno van Kempen de ‘Zilveren Barensteel’ voor haar inzet voor de Vereniging tot viering van Warmondse feesten. De uitreiking vond plaats tijdens de ALV van de VWF, die werd gehouden in Het Trefpunt in Warmond.
Lees meer...
 
Oude mobieltjes leveren geld op voor langdurig zieke kinderen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 maart 2017 - Ladies' Circle Voorhout zoekt oude, defecte of beschadigde mobieltjes. De mobieltjes kunnen tussen 27 maart en 9 april worden ingeleverd in de inzamelbox bij Albert Heijn Voorhout of Jeroen Schulte Doe het zelf. Met de opbrengst van deze oude mobieltjes worden Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen georganiseerd en de Kanjerketting gesteund.
Lees meer...
 
Gratis compost voor Teylingers Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 maart 2017 - Op zaterdag 25 maart van 9.00 tot 16.00 uur kunnen Teylingers gratis vier zakken compost ophalen bij de voormalige milieustraat in Warmond aan de Van den Woudestraat 1a. Wethouder Kees van Velzen deelt de eerste zakken uit.
Lees meer...
 
TOP wint sportprijs Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 maart 2017 - Wethouder Bas Brekelmans reikte dinsdag de jaarlijkse sportprijs uit. Winnaar van de Teylingen sportprijs is TOP/Quoratio van Korfbalvereniging Top. De Talentenprijs is gewonnen door Andrea Bouma, sprintster bij de atletiekvereniging De Spartaan en de Minioren Columbiaan van zwemvereniging De Columbiaan. Verder wordt Willem Homan verrast met een speciale juryprijs voor sportbegeleider van het jaar voor zijn prestaties als trainer/coach/begeleider bij R.K.V.V. Teylingen.
Lees meer...
 
Pankras speelt kindertoneelstuk Assepoes Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 maart 2017 - Toneelvereniging Pankras speelt op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 Assepoes, een toneelstuk voor kinderen.Het bekende sprookje van Assepoester, en wordt in een moderne vorm gespeeld. Foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Koperdieven Koetsiersweg aangehouden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 maart 2017 - De politie heeft woensdagavond 15 maart om 22.15 uur drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een pand aan de Koetsiersweg. De politie kreeg om 21.40 uur de melding dat er drie mannen met een zaklamp in het pand liepen. Agenten die naar de locatie reden zagen een auto passeren en hebben de inzittenden staande gehouden op een parkeerplaats aan de Stationslaan.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9396

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs