BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Daan & Sinne lopen vierdaagse voor Upendo Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 20 juli 2016 - De Nijmeegse Vierdaagse trekt ook tijdens deze 100ste editie weer heel wat lopers uit Teylingen. De jongste deelnemers uit deze gemeente zijn misschien wel de vrienden Daan en Sinne uit Voorhout.  De jongens van 11 hebben de afgelopen maanden flink getraind en lopen nu in de hitte vier dagen lang 30 kilometer.
Lees meer...
 

Gastenhuis voor dementerenden en nieuwbouwwijkje na verkoop Liduina Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 18 juli 2016 - Zorgorganisatie Activite heeft het verzorgingshuis Liduina in Warmond verkocht aan vastgoedinvesteerder Amvest. Het historische gedeelte van het pand uit 1929/1930 wordt verbouwd tot een huis voor dementiezorg. De later aangebouwde delen van Liduina worden gesloopt. Op deze plek, en het al braakliggende terrein waar eerder de aanleunwoningen stonden, bouwt Projectontwikkelaar Vorm uit Papendrecht 28 woningen.
Lees meer...
 
Auto tegen boom op Schoutenlaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 juli 2016 - Op de Schoutenlaan ter hoogte van het gemeentekantooor is woensdag een auto tegen een boom tot stilstand gekomen. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij. De bestuurder heeft waarschijnlijk een verhoging in het midden van de weg geraakt waarna de auto de boom raakte. De weg is onlangs nog aangepast om het veiliger te maken. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Warmond heeft weer een terras aan de Leede Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 11 juli 2016 – Deze zomer is het dan eindelijk zover. Vijftien jaar nadat Boerderij Restaurant Meerrust haar deuren sloot is het weer mogelijk om te genieten van kopje koffie, thee of een, vooralsnog alcoholvrij, drankje met uitzicht op de Warmonder Leede. Er is nu een terras bij de theekoepel in Park Groot Leerust. (Foto's: Henk Keijzer)

Lees meer...
 
Start bouw 40 eengezinswoningen Sonate Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 7 juli 2016 - Kleurrijke ballonnen vulden woensdag de lucht boven project Hooghkamer in Voorhout. Onder toeziend oog van zo een honderd betrokkenen gaven de heer Rimmelzwaan (toekomstige bewoner) en wethouder Bas Brekelmans het feestelijke startsein voor de bouw van 40 eengezinswoningen Sonate. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Einde afvalvervoer VAB per spoor Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 4 juli 2016 -  Sinds afgelopen vrijdag wordt er geen afval per spoor meer vervoerd vanaf het overslagterrein van het VAB aan de 's-Gravendamseweg in Voorhout. Doordat er geen goederenwagons meer hoeven te rangeren op de overgang, worden de wachttijden bij de spoorwegovergang op de 's-Gravendamseweg in de spits aanzienlijk korter.
Lees meer...
 
Barbert maakt kwartet vol in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 3 juli 2016 - Barbert en John de Leeuw hebben zaterdag hun favorietenrol helemaal waargemaakt in Warmond. Op de Herenweg wonnen zij voor eigenaar Stal de Groningers hun vierde kortebaan op rij. Co Swagerman en Frans van der Blonk eindigden als tweede voor Casanova (John Dekker) en de moegestreden titelverdediger Tamburini met Jan Thijs de Jong. (Foto's: Henk Keijzer en PR)
Lees meer...
 
Barbert op jacht naar vierde zege in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 1 juli 2016 - Wie klopt Barbert? Dat is zaterdag de grote vraag tijdens de kortebaan van Warmond, waar 22 combinaties aan de start komen. De ruin uit de stal van Hans Bot won dit seizoen al drie keer, waaronder twee weken geleden in Sassenheim. De aanvang op de Herenweg is 13.00 uur. De eerste start valt om 13.30 uur.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9262

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs