BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Biermarkt zamelt geld in voor meisjes Kenia Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 augustus 2015 (update) - De 25ste Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim is zondag bezocht door ruim 2500 bezoekers. Zij konden proeven van 56 verschillende bieren uit Nederland en Belgie. De bierglazen en muntjes die zondag werden ingeleverd brachten 3200 euro op voor het goede doel 999 Doet die met het geld meisjes in Kenia steunt. De jaarlijkse Biermarkt wordt georganiseerd door Eetcafé De Voogd en Café de 2 Wezen en mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

'Nacht van Sassenheim steeds leuker' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 augustus 2015 - "De Nacht van Sassenheim wordt steeds leuker", zo reageert een van de bezoekers van het evenement met als thema 'Glow Night'. De samenwerking tussen de activiteitencommissie van Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) kern Sassenheim en de horecagelegenheden op het horecaplein zorgde vrijdag voor een uitgebreide zomermarkt en 's avonds een groot feest op de Oude Haven met coverband All Stars. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Grand Café Graaf Jan in SassemBourg Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 augustus 2015 - Het, nog op te leveren, woon- en zorgcomplex SassemBourg krijgt ook een grand café. ActiVite voorzitter mevrouw Berkhout-Post en John en Arieda de Kooker hebben onlangs een handtekening gezet onder het huurcontract van de nieuwe horecagelegenheid. De familie de Kooker opent nog dit najaar hun Grand Café ‘Graaf Jan’. John en Arieda zijn geen onbekenden in Sassemheim. Sinds twee jaar runnen ze vlaaien- en chocoladewinkel ‘Mokka’ op het Voorhavenkwartier in Sassenheim.
Lees meer...
 
Nat einde huttenbouwweek Afdrukken E-mail
ImageVOOROUT, 27 augustus 2015 – De huttenbouwweek in Voorhout kreeg afgelopen donderdag een natte afsluiting. Niet door het slechte weer, maar met dank aan de plaatselijke brandweer. Die rolde de brandslangen uit om de jeugd af te koelen en schoon te spuiten (Foto's Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
De Glow Nacht van Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 augustus 2015 - Vrijdag 28 augustus gaat het ‘dak’ eraf in Sassenheim. Dan staat de Nacht van Sassenheim op het programma. Het thema van de Nacht is ‘Glow in the Dark’. De organisatie is er trots op dat ze ook dit jaar weer een zeer gevarieerd programma kan aanbieden voor jong en oud.  De activiteitencommissie van Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) kern Sassenheim en de horecagelegenheden op het horecaplein zijn de drijvende motor van dit grote jaarlijks terugkerende evenement dat plaatst vindt tussen 14.00 – 00.00 uur.
Lees meer...
 
Jongste vrijwilliger bij Bernardus Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 augustus 2015 - Jordy Dallas (16) onderneemt al 8 jaar activiteiten met zijn oma in de Bernardus. Ook helpt hij in het bruin café van de zorginstelling van Marente. Nu hij 16 jaar is geworden, wordt hij officieel ingeschreven als vrijwilliger van Bernardus. Vrijdag 21 augustus tekende Jordy de vrijwilligersovereenkomst.
Lees meer...
 
Dansen in 't Onderdak Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 augustus 2015 - In 2010 sloot danscentrum Van der Geest de deuren en werd het gebouw aan de Narcissenlaan door de gemeente met de grond gelijk gemaakt. Herman Spilker en Leonie Borneman willen de traditie van het stijldansen nieuwe leven inblazen en openen op 15 september Danscentrum Teylingen. De lessen stijldansen worden op dinsdagavonden gegeven in de theaterzaal van ‘t Onderdak.
Lees meer...
 
Voorruiters en Elsgeest samen 70 jaar Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 24 augustus 2015 - Op 22 augustus vierden de Rijvereniging Voorruiters en Volkstuinvereniging Elsgeest onder ideale weersomstandigheden en met grote publieke belangstelling hun jubileum van 25 jaar resp. 45 jaar.  Een unieke gebeurtenis met veel activiteiten rondom het gezamenlijke clubgebouw de Paardenbloem.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9014

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs