BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Overbosch krijgt Green Flag Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 31 juli 2015  – Het Overbosch in Voorhout heeft het internationale keurmerk 'The Green Flag' ontvangen. Deze groene vlag wordt jaarlijks uitgereikt aan bijzondere parken en stukken natuur die door vrijwilligers onderhouden worden. Hiermee is het Overbosch het eerste natuurgebied in en tot ver buiten de Randstad dat de Green Flag mag laten wapperen.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Park Rusthoff zwaar getroffen door storm Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 juli 2015 - De zomerstorm heeft afgelopen zaterdag ook het prachtige Park Rusthoff in Sassenheim niet ongemoeid gelaten. Vooral in het bosgedeelte van het park heeft de meedogenloze storm, gepaard met hevige regenval een ware ravage aangericht.
Lees meer...
 
Politie zoekt met helikopter naar verdachte Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 juli 2015 (update) - Een negroïde man tussen de 40 en 50 jaar heeft maandagavond geprobeerd een vrouw te beroven op een hondenuitlaatplaats ter hoogte van de Ruine van Teylingen. Een politiehelicopter cirkelde maandagavond geruime tijd boven Sassenheim. Op de grond zocht de politie met auto's, motoren en bikers naar de verdachte. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Video: Omwaaien boom A.v.Leeuwenlaan Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 26 juli 2015 - Op de Adelborst van Leeuwenlaan in Sassenheim waaiden zaterdag 25 juli twee bomen om. In deze video van Elco Bouma is te zien dat de tweede boom omwaait. Maarten Reij maakte deze video vanuit een andere hoek.
 
Stormschade in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 25 juli 2015 - Op de Oranje Nassaulaan in Warmond waaide zaterdag tijdens de storm verschillende bomen om. De wortels namen ook leidingen mee naar boven. De bomen vielen in de richting van de huizen aan de laan, maar die lijken geen grote schade opgelopen te hebben. Het fietspad is voor een deel afgezet.
Lees meer...
 
Schade door vallende bomen tijdens zomerstorm Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 juli 2015 - Vele bomen in Teylingen bleken vandaag niet opgewassen tegen de zomerstorm. In Sassenheim waaiden twee bomen om op de Adelborst van Leeuwenlaan. Eén van de bomen raakte daarbij een dakkapel. In de Narcissenlaan werden een auto en een lantaarnpaal geraakt door een boom. Ook in Voorhout op de Boekenburglaan viel een boom tegen een auto aan. De brandweer in Warmond zegt dat er 20 bomen zijn omgewaaid in Warmond. Foto's Edwin van der Wijngaard en Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Veel overlast door zomerstorm Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 juli 2015 - Door storm met zware windstoten zijn in Teylingen vele bomen omgewaaid en takken afgebroken. Diverse straten zijn versperd door omgewaaide bomen en takken.  De politie raadt aan om niet de A44 op te gaan vanwege de vele afgewaaide takken. Bovendien is de snelweg bij de Oude Rijnsbrug ter hoogte van Leiden afgesloten vanwege een ongeluk tijdens werkzaamheden aan de brug. Tussen Haarlem en Voorhout rijden geen treinen door een aanrijding. Een auto en een lantaarnpaal op de Narcissenlaan in Sassenheim zijn geraakt door een omgewaaide boom - foto Fred Meijvogel.
Lees meer...
 
Opbrengst wandelvierdaagse naar Gambia Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 juli 2015 – De Voorhoutse avond-wandel-vierdaagse heeft dit jaar € 850 opgebracht voor het goede doel. De opbrengst van het wandelevenement gaat elk jaar naar een kleinschalig goed doel. Dit jaar was dat een project in Gambia. Piet Dahlkamp ontving hiervoor onlangs in IJssalon Voorhout de cheque van € 850,- uit handen van Theo Smit, secretaris van Oranje Vereniging Voorhout.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 8992

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs