BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Overeenkomst gemeente-Horizon getekend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 april 2014 - Op 1 januari 2013 heeft Horizon Jeugdzorg en Onderwijs de locatie Argos College overgenomen van een ander schoolbestuur, de Aloysius Stichting. Tegenwoordig heet deze school het Vaart College. Deze school geeft onderwijs aan de jongeren die wonen in de instelling voor gesloten jeugdzorg de Vaart, naast de Klinkenbergerplas.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Onderscheiding voor vertrekkende wethouders Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 23 april 2014 – De twee vertrekkende wethouders, Karin Lambrechts (VVD) en John Stuurman (D66), kregen dinsdagmiddag bij hun afscheid een gemeentelijke onderscheiding. Burgemeester Anne Lize van der Stoel reikte de onderscheidingen uit tijdens de afscheidsbijeenkomst in het bestuurscentrum in Voorhout. Beide bestuurders kregen de Jacoba van Beierenonderscheiding voor hun grote verdienste als wethouder van het college van de gemeente Teylingen in de periode 2010 – 2014. (Foto's: Guido Strik)
Lees meer...
 
Columbiaan zwemmers Nederlands Kampioen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 april 2014 - Op zaterdag 19 april vonden de Nederlandse Junioren Kampioenschappen zwemmen plaats in Amersfoort. Maar liefst 5 zwemmers van De Columbiaan hadden zich geplaatst voor de 1.500m (30 banen) borstcrawl.
Lees meer...
 
Teylingen doet mee met Wecycle-actie na Koningsdag Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 april 2014 - De gemeente Teylingen doet mee met de Wecycle-actie na Koningsdag. De gemeente wil samen met Wecycle inwoners stimuleren om na Koningsdag elektrische apparaten in te leveren bij de milieustraat. Daarom krijgen de eerste honderd inleveraars van een elektrisch apparaat het jeugdboek ‘Schaduw over Koningsdag’ cadeau bij inlevering op de milieustraat. Ook worden er 500 kanskaarten uitgedeeld met kans op een leuk uitje voor het hele gezin.
Lees meer...
 
Teylingen verliest op bezoek bij Schipluiden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 april 2014 - Het reeds gedegradeerde Teylingen ging afgelopen zondag op bezoek bij Schipluiden.  De thuisploeg heeft nog zicht op de tweede plek, dus van een wedstrijd om des keizers baard was absoluut geen sprake.
Lees meer...
 
Foreholte gelukkig bij 6-puntenwedstrijd Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 april 2014 - In deze 6-punten wedstrijd bleef Foreholte terecht aan de goede kant van de score, maar het bleef spannend tot de laatste minuut.
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 23 april) Afdrukken E-mail
- Columbiaan zwemmers Nederlands Kampioen
- Ter Leede jeugd naar internationale toernooien
- Foreholte D10 wint van ouders
- Gouden EK voor Inspiration Voorhout
- Turn- en fundag Return
- Foreholte gelukkig bij 6-puntenwedstrijd
- Teylingen verliest op bezoek bij Schipluiden
 
Ter Leede jeugd naar internationale toernooien Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 april 2014 - Afgelopen vrijdag vertrokken zo’n 160 jeugdspelers en begeleiders in hun prachtige gesponsorde trainingspakken richting het Brabantse land, om daar tijdens het paasweekend aan het inmiddels traditionele Easter Open Tournament mee te doen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 8375

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs