BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Jubileum voor toeterfile van vrachtautos Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 augustus 2017 - De 20e editie van de Katwijk Binse Truckrun reed zaterdagmiddag door Warmond en Sassenheim. De file met toeterende vrachtwagens is een enorme belevenis voor de speciale passagiers met een beperking. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Muziek en koopjes op Nacht van Sassem Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 augustus 2017 - De TOV Sasssenheim kijkt terug op een geslaagde Nacht van Sassenheim. 's Middags werd de markt met een mix van lokale ondernemers, verenigingen en marktkooplui in de Hoofdstraat en het Voorhavenkwartier goed bezocht. Voor kinderen was er genoeg te doen. In park Rusthoff kon onder andere een djembe workshop gevolgd worden en bij Adest Musica en Crescendo lagen muziekinstrumenten klaar om te proberen. Ondanks een regenbui aan het begin van de avond stond de Oude Haven tot middernacht vol met publiek voor Frank The Tank on Percussion, Maureen Natzijl op saxofoon en DJs4U. Foto's Edwin van der Wijngaard
Lees meer...
 
Strikte handhaving alcoholgebruik op Nacht van Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 augustus 2017 - Op de Nacht van Sassenheim zullen politie en opsporingsambtenaren alcoholgebruik door jongeren onder de 18 strikt handhaven. Burgemeester Carla Breuer heeft dat vandaag aangekondigd. "De jongeren vermijden het evenemententerrein omdat ze daar geen alcohol kunnen krijgen. Ze blijven in de buurt van het terrein en drinken daar de drankjes die ze zelf hebben meegebracht. Het gaat zelfs om jonge tieners van 13 of 14 jaar", aldus de burgemeester. De waarschuwing komt een maand nadat een 16-jarige Voorhouter onder invloed van alcohol overleed op de provinciale weg N206 in Noordwijk.
Lees meer...
 
Geen redding voor gewonde gans Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 augustus 2017 - Al bijna een week zit er in een weiland aan de Oosthoutlaan een nijlgans met een gebroken vleugel. Ondanks de verwonding blijkt het moeilijk de vogel te pakken te kijgen. De eigenaar van het land, een hobbyboer, heeft vandaag medewerkers van de dierenambulance begeleid over het land. Het is niet gelukt om de nijlgans te vangen. De vangst wordt bemoeilijkt omdat het weiland alleen langs de slootkanten betreden kan worden om het hooiland niet plat te trappen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Bierglas levert geld op voor stamceltransplantatie leukemiepatiŽnten Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 augustus 2017 - Op zondag 27 augustus organiseren Café de Twee Wezen en Eetcafé de Voogd voor de 27e keer de “Biermarkt”. Tijdens dit drukbezochte evenement wordt naast aandacht aan bijzondere bieren ook aandacht besteed aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Matchis als goed doel. Deze stichting is het Nederlandse centrum voor stamceldonoren en zorgt dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan, zo snel mogelijk de best passende donor krijgen.
Lees meer...
 
Huttenbouwdorp met echte burgemeester Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 augustus 2017 - De Voorhoutse jeugd heeft vandaag op sportpark Elsgeest de mooiste hutten gebouwd. Burgemeester van het tijdelijke dorp met huizen gemaakt van pallets en ander hout is Marijn Breedijk (12). Burgemeester Carla Breuer van Teylingen heeft hem vanmiddag de burgemeestersketen omgehangen. Marijn komt al jaren naar de Voorhoutse vakantie evenementen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Nacht van Sassem komt een week eerder Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 augustus 2017 - Op vrijdag 18 augustus wordt de Nacht van Sassem weer georganiseerd door de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Sassenheim. Deze editie staat een week eerder op de kalender dan voorgaande jaren.  Een mooie afsluiter van de zomervakantie, zo zien de organisatoren Jolanda Admiraal, Jacqueline de Groot en John de Kooker de Nacht van Sassem het liefst: Een prima combinatie van presentaties van bedrijven, gezelligheid, muziek en eten.
Lees meer...
 
Politie pakt inbreker Park Klinkenberg Afdrukken E-mail
WARMOND, 12 augustus 2017 - Een alerte burger zag vrijdagochtend 11 augustus om 00:15 uur twee onbekende mannen lopen op het dak van een appartementencomplex aan het Park Klinkenberg en belde direct de politie. Agenten hielden ter plaatse een 43-jarige Hagenaar aan als verdachte van een woninginbraak. De recherche onderzoekt de zaak.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9493

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs