BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kap bomen Tulpenstraat uitgesteld Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 5 december 2016 - De kap van de drie moeraseiken aan de Tulpenstraat is in ieder geval voor een week uitgesteld. Bewoners van het appartementengebouw waar de bomen voor staan werden vrijdag overvallen door een brief van Woonstichting Vooruitgang dat de bomen dinsdag gekapt zouden worden. Dat leidde tot emotionele reacties .
Lees meer...
 

Vooruitgang overvalt huurders met bomenkap Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 december 2016 - Woonstichting Vooruitgang  heeft bewoners van de Tulpenstraat in Sassenheim vrijdag overvallen met de mededeling dat de Moeraseiken waar ze al decennialang op uitkijken komende dinsdag plotseling worden gekapt. De overvaltechniek van Vooruitgang is hard aangekomen bij de bewoners van de appartementen aan de Tulpenstraat, die op de bomen uitkijken. "Ik heb er de hele nacht van wakker gelegen", zo stelt één van hen.
Lees meer...
 
Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek officieel open Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 december 2016 – Het Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek bij de Maregroep in Voorhout is officieel geopend. Met een druk op de knop onthulden twee werknemers met hun werkgevers vorige week een film over hun succesvolle match. Zij werden hierin bijgestaan door wethouder Arno van Kempen van Teylingen, wethouder Bert Gotink van Noordwijkerhout en coördinator Selma Janson van het Servicepunt Werk. De wethouders spraken namens alle samenwerkende gemeenten, te weten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.
Lees meer...
 
25 Woningen op gemeentewerf Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 november 2016 - Op de voormalige gemeentewerf in Warmond komen 25 koop- en sociale huur eengezinswoningen. De gemeente Teylingen, Woningstichting Warmunda en H&B Bouw ondertekenden hiervoor dinsdag een overeenkomst. In het nieuwe woongebied komen 12 sociale huurwoningen en 13 koopwoningen.
Lees meer...
 
Bijdrage voor skeelerbaan in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 30 november 2016 - De Warmondse IJsclub krijgt 125.000 euro van de gemeente om een skeelerbaan op de landijsbaan in de Warmondse Veerpolder aan te leggen. De 125-jarige ijsclub diende, gesteund door de ijsclubs in Sassenheim en Voorhout, een burgerinitiatief in voor de aanleg van de skeelerbaan. De commissie Welzijn reageerde maandag unaniem positief op het initiatief waardoor de baan voor schaatstrainingen en om het skeeleren als sport te beoefenen.
Lees meer...
 
Boekhandel Wagner opent escaperoom Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 november 2016 - Boekhandel Wagner in Sassenheim heeft vrijdagavond een escaperoom geopend. Het is daarmee de eerste boekhandel in Nederland met zo'n attractie. In een escaperoom laat een groep personen zich opsluiten, om door het oplossen van puzzels de weg naar buiten weer te vinden. (Foto: Willemien Cazzato-Wagner en Jolanda de Lange voor de deur van de escaperoom)
Lees meer...
 
Contract voor parkeerdek Station Sassenheim getekend Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 november 2016 - De gemeente Teylingen en Aan de Stegge Twello hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw  van een parkeerdek met circa 240 extra parkeerplaatsen bij Station Sassenheim. De bouw start naar verwachting medio 2017, de oplevering staat gepland voor eind 2017.
Lees meer...
 
Up2Stage speelt Oliver in New York Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 november 2016 - Het afgelopen weekend speelde musicalgroep Up2Stage de musical Oliver in New York. Het weesmeisje Oliver (Lianne Pijpers) in New York hoort allemaal geluiden in haar hoofd. Zij is ervan overtuigd dat deze geluiden iets met haar ouders te maken hebben. Om haar ouders te vinden, besluit zij om de muziek te volgen. Oliver is een musical van Wouter Blijleven en Rhody Matthijs die zijn inspiratie vindt in het boek Oliver Twist van Charles Dickens. De regie was in handen van Rob Burgmeijer. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9329

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs