BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Onderscheiding voor Jan Mosselman bij presentatie Boerhaaveboek Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 juni 2017 - Jan Mosselman (61) uit Voorhout is donderdag Koninklijk onderscheiden. Hij ontving de onderscheiding o.a. voor zijn inzet voor de Stichting het Boerhaavehuis in Voorhout. Locoburgemeester Van Kempen reikte de onderscheiding uit tijdens de presentatie van het Boerhaaveboek op het Kerkplein in Voorhout. Mosselman is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 

Gemeenteraad: Eigen bijdrage WMO omlaag Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 juni 2017 - Zorgmijding moet zo veel mogelijk worden beperkt, daarom moeten de eigen bijdragen voor de WMO, voor bijvoorbeeld een scootmobiel, hulp in het huishouden of woningaanpassingen, verlaagd worden. De gemeenteraad met uitzondering van de VVD stemde donderdagavond in met een motie die het college oproept om uiterlijk in oktober met een voorstel te komen.
Lees meer...
 
'Overschot begroting omzetten in lastenverlichting' Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 juni 2017 - De gemeenteraad van Teylingen wil dat de positieve financiele positie van Teylingen omgezet wordt in lastenverlichting voor de inwoners. Het college is gevraagd om in november met voorstellen te komen. Trilokaal stemde tegen de motie omdat de financiële positie ook weer kan veranderen: "We denken dat we rijk zijn, maar dat kan ook tegenvallen", zegt Rob ten Boden.
Lees meer...
 
Woonboerderij aan Hoofdstraat afgebrand Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 juni 2017 - De woonboerderij aan de Hoofdstraat in Sassenheim moet als verloren worden beschouwd. De brandweer kon niet meer doen dan het rietgedekte pand uit 1844 gecontroleerd af te laten branden en de naastgelegen woningen nat te houden. De brand was rond 21:00 uur onder controle. De brandweer gaf om 22:22 uur aan dat er minder rook in het dorp hangt. Het is veilig om weer ramen en deuren te openen. Hierover is om 23:30 een NL-Alert bericht verstuurd. De brandweer is nog steeds bezig met het nablussen van het pand. Foto Petra de la Rie.
 
Grote brand in woonboerderij Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, woensdag 22 juni 2017 (update) - De brandweer roept alle inwoners van Sassenheim op de ramen en deuren gesloten te houden in verband met een grote brand in een woonboerderij aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Daarvoor is een NL-allert uitgegaan. In de woning met een rieten dak ontstond donderdagmiddag rond 16:45 uur brand. Drie naastgelegen woningen zijn tijdelijk ontruimd door de brandweer. Specialistische eenheden voor de bestrijding van een brand in een rietenkap zijn opgeroepen uit Wassenaar en Maasland. Ook korpsen uit de omgeving is om assistentie gevraagd. De brand is mogelijk veroorzaakt door een blikseminslag. Op foto's op Facebook is te zien hoe een bliksem inslaat in Sassenheim. Foto Brandweer Warmond.
Lees meer...
 
Meerderheid raad tegen vestiging Gamma Oosthoutlaan Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 juni 2017 - ChristenUnie en PvdA willen de voorbereidingen voor de vestiging van een Gamma bouwmarkt aan de Oosthoutlaan in Sassenheim stopzetten. Ze lijken hiervoor samen met het CDA en Trilokaal een meerderheid in de gemeenteraad te krijgen. Hiermee herhaalt de discussie over de vestiging van Intratuin uit 2014 zich. Tegenstanders van de vestiging van de bouwmarkt wijzen op de strenge regels over winkels buiten het centrum.
Lees meer...
 
Afscheidsconcert de Lenteklokjes Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 juni 2017 - "Na bijna 85 jaar, een begrip in Sassenheim en omstreken, kan kinderkoor De Lenteklokjes niet meer aan een nieuw seizoen beginnen", zegt bestuurslid Marian van Kempen. Het aantal leden loopt al jaren terug waardoor het financieel niet meer haalbaar is de kinderen les te geven en optredens te verzorgen. Op zaterdag 24 juni geeft kinderkoor de Lenteklokjes het laatste zomerconcert in de theaterzaal van ‘t Onderdak in Sassenheim.
Lees meer...
 
Vrijetijdsmarkt: lopen over water, theater en een meet & greet met Jill Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 juni 2017 - Vele verenigingen en lokale instellingen presenteerden zich zaterdag in een zonnig park Rusthoff op de vrijetijdsmarkt. Scouting Scojesa liet kinden in een plastic bal over het water lopen (foto). Musicalgroep Up2Stage maakte bekend dat de crowdfunding voor zelfgeschreven musical Enigami, een land vol fantasie is geslaagd. Voor de meiden organiseerde boekhandel Wagner een drukbezochte meet & greet met Jill Schirnhofer, ook wel bekend als kortweg Jill van het gelijknamige kinderprogramma op Zapp. Jill maakt sinds 2010 creatieve boeken op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9454

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs