BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bloemencorso viert 200 jaar koninkrijk Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 april 2015 - Zaterdag trok de 68ste editie van het bloemencorso van Noordwijk naar Haarlem. Het thema van het corso is '200 jaar koninkrijk'. De ongeveer twintig praalwagens en ruim dertig andere voertuigen zijn versierd met bolbloemen als hyacinten, tulpen en narcissen. De praalwagen van de gemeente Teylingen heeft als thema 'Molens'. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Kindercorso in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 april 2015 - Het kindercorso met vele prachtig versierde voertuigen trok zaterdagochtend onder grote belangstelling door Sassenheim.
Lees meer...
 
Lintjesregen in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 april 2014 - Vrijdag kregen vier inwoners van de gemeente Teylingen en één inwoner van de gemeente Lisse een koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koningsdag 2015: Gretha Jansze – Boerma, Paul Jochemsz en Jan Regeer uit Voorhout, Ria Krol–Faber uit Sassenheim en André van Harskamp uit Lisse. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Eerste steek bloemencorso Johan Vlemmix Afdrukken E-mail
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Ter Leede D1 voetbalt zich naar promotie
- Teylingen sterker dan MMO
- Foreholte wint in Den Hoorn
 
Eerste LenteFair goed bezocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 april 2015 - De LenteFair, georganiseerd door ondernemersvereniging Voorhavenkwartier in Sassenheim, is afgelopen zondag op 19 april druk bezocht. Ruim 1.500 mensen wisten de LenteFair te vinden op deze zondagmiddag. Mede door het fantastisch lenteweer, ruim gevarieerde kramen, gezellige entertainment en leuke kinderactiviteiten, was het een zeer geslaagde dag.
Lees meer...
 
Ter Leede D1 voetbalt zich naar promotie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 april 2015 - In de hoop de benodigde 3 punten voor het kampioenschap tegen VVSB D1 bij elkaar te voetballen, meldde Ter Leede D1 zich afgelopen zaterdag bij sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.
Lees meer...
 
Teylingen sterker dan MMO Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 21 april 2015 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen MMO op het programma. Een ploeg die nog in de race is om de derde plek. Teylingen heeft als enige doelstelling nog het vasthouden van de tweede plaats. De uitwedstrijd werd moeizaam met 0-1 gewonnen, echter wel op gewoon gras. Op kunstgras is het voor Teylingen toch een ander verhaal.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 8923

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs