BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bloemencorso zeker weer 'mooiste ooit' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEM, 22 april 2018 - De 71ste editie van het Bloemencorso in de Bollenstreek was 'drukker dan ooit', aldus de organisatie. Mede dankzij het mooie weer is waarschijnlijk de grens van een miljoen bezoekers gepasseerd. "Het mooiste corso ooit", zo noemde de op 29 januari overleden corsovoorzitter Leo van der Zon zijn bloemencorso na afloop altijd. De negentien prachtige praalwagens en het overige entertainmaint zoals muziekcorpsen, ridders te paard, een wielrijdersmuziekcorps, een Amerikaanse senioren marching band mogen de titel 'mooiste corso' zeker dragen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Kindercorso Sassenheim trekt weer vele kinderen met versierde fietsen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 april 2018 - Zaterdagochtend reden vele kinderen voorafgaand aan het bloemencorso mee in het kindercorso. Het mooie weer zorgde ervoor dat het centrum van Sassenheim om 11.00 uur al vol stond met toeristen en Sassenheimers die een groot aantal kinderen met versierde fietsen, steps en skelters achter jeugdband Adest Musica zagen rijden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Leo van den Ende steekt eerste bloem in Teylingse corsowagen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 april 2018 - Op woensdag 18 april zijn de steekdagen van start gegaan met het steken van de eerste bloem in de Teylingse praalwagen door de schilder van Panorama Tulipland, Leo van den Ende. Zaterdag 21 april rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek voor de 71e keer door onze regio. Het thema van het Bloemencorso is dit jaar is Cultuur. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Eerste paal voor 28 sociale huurappartementen in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 18 april 2018 - In Voorhout is maandag begonnen met de bouw van de 28 sociale huurappartementen, in opdracht van Woonstichting Vooruitgang. De woningen maken deel uit van het plan ‘Engelse tuin’ van bouwbedrijf Adriaan van Erk. Wethouder Bas Brekelmans nam samen met de voorzitter van stichting Huurdersbelang Teylingen, Cor Vink, plaats op de boorstelling om de eerste paal vakkundig 16 meter de grond in boren.
Lees meer...
 
Parkeerdek station Sassenheim gedeeltelijk afgesloten voor werkzaamheden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 april - Het parkeerdek bij Station Sassenheim zal vanaf donderdag 26 april gedeeltelijk worden afgesloten voor het aanbrengen van een vloercoating. Het parkeerdek is eind 2017 geopend en wordt sindsdien veelvuldig gebruikt. Door de slechte weersomstandigheden eind vorig jaar kon het parkeerdek nog niet worden voorzien van een definitieve vloercoating en is dit uitgesteld tot het voorjaar van 2018.
Lees meer...
 
Gereedschapsdief hoort jaar cel tegen zich eisen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 16 april 2018 - Toen verdachte midden in de nacht werd gezien, sjouwend met gereedschap, was hij het haasje. Een getuige zag hoe hij spullen uit een bungalow in zijn auto laadde en belde de politie. Woensdag stond de 33-jarige Voorhouter terecht voor in totaal negen strafbare feiten, waaronder vijf (bedrijfs-)inbraken en één poging daartoe.
Lees meer...
 
CvdK Jaap Smit ontvangt de “Kaagwaterpenning” Afdrukken E-mail

WARMOND, 16 april 2018 - De commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, kreeg vrijdag tijdens de opening van het watersportseizoen de kaagwaterpenning uitgereikt. Dit gebeurde o.m. in aanwezigheid van de burgemeesters van Teylingen, Kaag en Braasem en Leiderdorp. De Kaagwaterpenning is een ereprijs die jaarlijks wordt toegekend aan iemand die zich op bijzondere wijze heeft ingezet om de watersport te promoten en het Hollands plassengebied meer bekendheid te geven. (Foto's en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Door de modder rennen voor KiKa Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 april 2018 -  Remko Molenkamp van Fit Together outdoor training & bootcamp zamelt geld in voor Stichting KiKa. Hij loopt hiervoor komende vrijdag en zaterdag samen met bijna 30 Teylingers de Mud Masters in Haarlemmermeer. Molenkamp loopt zelf op alle drie de afstanden en haalt daarmee geld op bij sponsors. Molenkamp heeft met zijn actie al ruim 2500 euro opgehaald voor onderzoek om de overlevingskans van kinderen met kanker te verhogen. Wie Molenkamp wil sponsoren, kan dat doen op deze pagina.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9700

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs