BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Veel belangstelling voor tobbetje steken Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - Eén van de bekendste onderdelen van de Sassenheimse naarjaarsfeesten is het Tobbetje Steken. Vrijdagmiddag deden niet minder dan 59 kopppels hun best om zo veel mogelijk ringen te steken en zo min mogelijk nat te worden. De grote kans om onderaan de hellingbaan uit te komen met een nat pak trok ook dit jaar weer veel belangstellenden naar het schoolplein van het Rijnlands Lyceum waar de deelnemers de strijd om de ringen aangingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Lasers in plaats van vuurwerk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - De najaarsfeesten werden dit jaar op zaterdagavond afgesloten met een lasershow in plaats van het traditionele vuurwerk op het terrein van het Rijnlands Lyceum. In de feesttent traden de Feest Piano’s en DJ Michiel op. 's Middags werd voor de derde keer het kampioenschap vrachtwagentrekken georganiseerd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Spannende Turfrace in het vooruitzicht Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 22 september 2016 - Het ziet er naar uit dat de Turfrace komend weekend weer de nodige spannende momenten zal opleveren. De negen schepen die vrijdagochtend om 07:30 uur vanuit Park Groot Leerust in Warmond aan de zware tocht naar Vinkeveen beginnen, zijn aan elkaar gewaagd. (Foto: Nicoline van Aalderen)
Lees meer...
 
Drukke lampionnenoptocht in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 september 2016 - De Sassenheimse kermis is woensdag als vast onderdeel van de najaarsfeesten geopend. 's Avonds liepen vele kinderen mee in een lampionnenoptocht vanaf het Voorhavenkwartier naar de kermis onder begeleiding vande senioren en jeugd van Adest Musica, St. Cecilia uit Voorhout, Altesa uit De Zilk en Junioren DVS uit Katwijk. De activiteiten van de komende dagen staan vermeld op de site van de Oranjevereniging Sassenheim.
Lees meer...
 
Kleinere kermis Sassenheim door fouten organisatie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 september 2016 - De kermis in Sassenheim mist dit jaar een aantal attracties. Door administratieve fouten staat een aantal exploitanten vanaf woensdag niet in Sassenheim maar elders in het land. De Breakdance, één van de grote publiekstrekkers, komt een dag later en zal vanaf donderdagmiddag haar supersnelle rondjes draaien. De Duursma Groep en de Oranjevereniging Sassenheim maken excuses voor de valse start van de kermis.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Cees Colijn Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 14 september 2016 - De heer C. Colijn (70) uit Voorhout ontving zondagmiddag uit handen van wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’voor zijn vrijwilligersactiviteiten in die plaats. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van zijn 70e verjaardag, in Restaurant Boerhaave in Voorhout.
Lees meer...
 
Opbrengst Harbour Concert naar De Zevensprong Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 11 september 2016 - De Rotary Sassenheim geeft financiële steun en professionele expertise van Rotary leden aan Stichting De Zevensprong. Epco Boerema (voorzitter De Zevensprong) ontving de opbrengst van het Harbour Concert van Rotary-voorzitter Marco Beijersbergen.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Voorhout van start met snelle duiven Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 september 2016 - Zaterdagmorgen 10 september zijn de duiven voor de 36e Oranje Vlucht gelost in Meer (België). Daarmee startte het eerste onderdeel van de 70ste Najaarsfeesten van de jubilerende Oranje Vereniging Voorhout. Van 14 tot en met 17 september staat de Kermis in Voorhout. Vrijdag om 20:30 start de Oranje Proms, een muziekspektakel op de Herenstraat bij het Kerkplein. Het volledige progamma is te vinden op de site van de Oranje Vereniging Voorhout.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 107 van 9287

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs