BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Suzuki Splash rijdt slootje in Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 december 2014 - Een bestuurster van een gloednieuwe Suzuki Splash is woensdagochtend met haar auto te water geraakt in een slootje langs de Keerweerlaan. Omstanders haalden de bestuurster uit de auto waarna zij werd nagekeken in de ambulance. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Najaarsfeesten Sassenheim op dvd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 december 2014 - Wie afgelopen herfst de najaarsfeesten in Sassenheim heeft bezocht, heeft hem misschien wel zien rondlopen: Piet Molenaar van TGP Media Producties. Met zijn camera’s heeft hij zo'n beetje alles wat er te doen was vastgelegd voor het nageslacht.
Lees meer...
 
Stichting Bloemencorso Bollenstreek zoekt vrijwilligers Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 16 december 2014 - Altijd al een groot gevoel voor maatschappelijke betrokkenheid gehad? Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Stichting Bloemencorso Bollenstreek is op zoek naar vrijwilligers, want zonder vrijwilligers is er geen corso. Dus heb je nog een paar uurtjes over of wil je ervaring opdoen, pak dan je kans. Vrijwilligerswerk voor het Bloemencorso van de Bollenstreek geeft niet alleen oneindig veel voldoening, maar staat ook nog eens goed op je CV.
Lees meer...
 
Gezellige kerstmarkt in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 december 2014 - Het weer werkte mee gistermiddag, en het was dan ook gezellig op de kerstmarkt. Er was letterlijk weer van alles uit de kast gehaald in Voorhout om er iets leuks van te maken. (Foto's Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image
- TOP wint met veertig goals
- Teylingen met driepunter de winterstop in
- WIJC schaatsnieuws afgelopen weekend
- Bassets warm de winter in
- Inspiration wint mooie prijzen
- Foreholte wint overtuigend
- Feest voor handbaldames Foreholte
- Foreholte handbaldames winnen opnieuw in beker
 
TOP wint met veertig goals Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 december 2104 - Afgelopen zaterdag 13 december speelde TOP/Quoratio zijn derde Korfbal League wedstrijd van het seizoen tegen LDODK/AH Gorredijk uit Friesland in de volle sportzaal de Korf in Sassenheim. Met ongekende zuiverheid overtrof TOP zich met 18 goals in de eerste helft en in de tweede helft met 22 goals. Toch moest LDODK zeker ook waardering krijgen met 25 goals.
Lees meer...
 
Teylingen met driepunter de winterstop in Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 december 2014 - De laatste wedstrijd voor de winterstop moest Teylingen het opnemen tegen MMO. Een ploeg die zich aanvankelijk meldde in de top van de derde klasse, maar na drie nederlagen op rij niet meer dan een degelijke middenmoter. Omdat van Nispen koploper Hillegom op bezoek kreeg was het voor Teylingen zaak om de punten mee naar huis te nemen om de druk er vol op te houden bij de Zilkers.
Lees meer...
 
WIJC schaatsnieuws afgelopen weekend Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 15 december 2014 - Zondag 14 december is Leander van der Geest, schaatser van de Warmondse IJsclub en marathonploeg Groenehartsport.nl, tweede geworden bij de schaatsmarathon in Rotterdam. In deze Eerste Divisiewedstrijd, die meetelt voor de KPN Marathon Cup, was Van der Geest zeer aanvallend maar moest hij de winst laten aan sprinter Karlo Timmerman. (Foto schaatspeloton/Arjen Vervoort: Lisa van der geest in de witte trui)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8861

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs