BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kettingbotsing met ontploffingsgevaar op de A44 Afdrukken E-mail
WARMOND, 5 oktober 2016 - Op de A44 bij Warmond, vanuit Den Haag naar Amsterdam, liep het dinsdagavond vast na een kettingbotsing waarbij 12 auto's betrokken waren. De weg werd volledig afgesloten. In tegengestelde richting was de weg ook tijdelijk afgesloten omdat een in auto die in brand stond dreigde te ontploffen. Dat gebeurde uiteindelijk niet.
Lees meer...
 

Raymann boeiend en vermakelijk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 oktober 2016 -  Jörgen Raymann had zaterdag in 't Onderdak in Sassenheim een volle zaal anderhalf uur in de ban. In een vlot tempo besprak hij hoe het is om 50 te zijn. Hij keek ook terug en vooruit naar de leeftijd van 80.
Lees meer...
 
HerfstFair luidt de Herfst in Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 oktober 2016 - Ondanks het slechte weer op zondag kijkt de organisatie van de HerfstFair op het Voorhavenkwartier te Sassenheim terug op een succesvolle 3e editie. “Je kunt alles van te voren plannen, behalve het weer. Helaas heb je dit niet in de hand, maar alles bij elkaar zijn we toch erg tevreden”, aldus Frans van Swieten, voorzitter van ondernemersvereniging Voorhavenkwartier.
Lees meer...
 
Verbouwing bestuurscentrum ligt op schema Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 29 september 2016 - De verbouwing van het bestuurscentrum in Voorhout verloopt volgens schema. Zowel in het pand als erbuiten worden werkzaamheden verricht. Het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Jeugd- en Gezinsteam (CJG/JGT) krijgen straks een plek in het gebouw. Op 1 december moet de verbouwing gereed zijn.
Lees meer...
 
Nieuwe meetpost voor vliegtuiggeluid in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 september 2016 - Op verzoek van de gemeente Teylingen heeft Schiphol een geluidmeetpost geplaatst in Sassenheim. De meetpost is sinds begin september operationeel en de gegevens kunnen bekeken worden op de website NOMOS.schiphol.nl
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor tobbetje steken Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - Eén van de bekendste onderdelen van de Sassenheimse naarjaarsfeesten is het Tobbetje Steken. Vrijdagmiddag deden niet minder dan 59 kopppels hun best om zo veel mogelijk ringen te steken en zo min mogelijk nat te worden. De grote kans om onderaan de hellingbaan uit te komen met een nat pak trok ook dit jaar weer veel belangstellenden naar het schoolplein van het Rijnlands Lyceum waar de deelnemers de strijd om de ringen aangingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Lasers in plaats van vuurwerk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - De najaarsfeesten werden dit jaar op zaterdagavond afgesloten met een lasershow in plaats van het traditionele vuurwerk op het terrein van het Rijnlands Lyceum. In de feesttent traden de Feest Piano’s en DJ Michiel op. 's Middags werd voor de derde keer het kampioenschap vrachtwagentrekken georganiseerd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Spannende Turfrace in het vooruitzicht Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 22 september 2016 - Het ziet er naar uit dat de Turfrace komend weekend weer de nodige spannende momenten zal opleveren. De negen schepen die vrijdagochtend om 07:30 uur vanuit Park Groot Leerust in Warmond aan de zware tocht naar Vinkeveen beginnen, zijn aan elkaar gewaagd. (Foto: Nicoline van Aalderen)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9399

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs