BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Haalt Teylingen minimale opkomst Oekraïne-referendum? Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 april 2016 - Vandaag kunt u voor of tegen het samenwerkingsakkoord met Oekraïne stemmen. Het opkomstpercentage in Sassenheim was om 13:00 uur 13,9%, in Warmond 13,5% en in Voorhout 12,2%. Teylingen lijkt daarmee de minimale opkomst van 30 procent te gaan halen. Uit de tussentijdse opkomst van andere verkiezingen in Teylingen blijkt ruim éénderde van de kiezers voor 13:00 naar het stemlokaal gaat. De totale opkomst zou dan vanavond op zo'n 37% uitkomen.
 

Huurovereenkomst voor Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 april 2016 - De Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn en de gemeente Teylingen hebben afgelopen donderdag een huurovereenkomst gesloten. De Stichting verzorgt een nieuw educatiecentrum in een ruimte van de gemeente in het Paviljoen op op het Warmondse recreatie-eiland Koudenhoorn. De Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn heeft dit educatiecentrum de naam Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn gegeven (NOCK).
Lees meer...
 
Jubilarissen bij lustrum brandweer Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 april 2016 - Op 1 april is de korpsavond van de brandweer Voorhout gehouden in een lustrumjaar. Het korps bestaat dit jaar 150 jaar. Ook dit jaar waren er in het korps weer leden die jubileerden of die afscheid namen van het korps. Foto's Mariska de Graaff.  
Lees meer...
 
Schoutenbuurt start jubileumviering Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 maart 2016 - De bewonersvereniging van de Schoutenbuurt, de wijk bij het bestuurscentrum van de gemeente Teylingen in Voorhout, heeft paasszaterdag de aftrap gegeven voor de activiteiten in dit jubileumjaar. De wijk bestaat in 2016 20 jaar.
Lees meer...
 
Teylingen sluit 2015 af met positief saldo Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 maart 2016 - Teylingen sluit het jaar 2015 af met een positief saldo van 574.000 euro. Een deel van de budgetten worden overgeheveld naar 2016 (189.000 euro) zodat Teylingen 385.000 euro in de spaarpot kan stoppen. De gemeente hield ook 1,7 miljoen over van het rijksbudget voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).
Lees meer...
 
Warmunda en Stek willen fuseren Afdrukken E-mail
WARMOND, 25 maart 2016 - Woningstichting Warmunda uit Warmond en wooncorporatie Stek uit Lisse, Hillegom en Teylingen gaan mogelijk fuseren. De beide corporaties hebben op donderdag 24 maart een intentieverklaring ondertekend. In januari mislukte nog de fusie tussen Warmunda en MeerWonen uit Roelofarendsveen en Oegstgeest. De gemeente Teylingen wilde dat Warmunda met een verhuurder binnen de eigen regio samenwerkt.
Lees meer...
 
Eind 2016 duidelijkheid over fiets- en wandelroute rond de Kaag Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 maart 2016 - Wethouder Kees van Velzen zal voor het einde van dit jaar uitzoeken of een fiets- en wandelroute rondom de Kaag realistisch is. Een meerderheid van de raad staat achter het plan om de recreatieve aantrekkelijkheid van Teylingen te verbeteren door de Kagerplassen te voet of met de fiets beter toegankelijk te maken.
Lees meer...
 
Teylingen krijgt vuurwerkvrije zones Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 maart 2016 - Een meerderheid van de gemeenteraad van Teylingen wil vuurwerkvrije zones in kunnen stellen rond zorgcentra, seniorencomplexen en locaties waar dieren worden opgevangen. Een gebied waar geen vuurwerk mag worden afgestoken wordt pas ingesteld als er consensus is tussen de direct betrokkenen op de locatie.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9304

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs