BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte teleurgesteld om gelijkspel Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 februari 2015 - Na afloop overheerste bij de Voorhouters de teleurstelling van de verloren 2 punten. Maar men was al te licht vergeten dat Concordia in het tweede deel van de 1e helft Foreholte alle hoeken van het veld had laten zien en Concordia juist vergeten was om in de 1e helft afstand te nemen van Foreholte.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Bassets op rozen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 februari 2015 - De nuttige en mooie overwinning die de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week boekten tegen hun grootste concurrent DSR-c was er eentje om in te lijsten. Maar behaalde resultaten in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, dus werden voor het nieuwe duel in en tegen Den Haag de messen weer geslepen. (Foto Rob Koelwijn)
Lees meer...
 
Niels Vlagsma wint Baancompetitie Den Haag Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 februari 2015 - Op ijsbaan De Uithof in Den Haag heeft Niels Vlagsma (Warmondse IJsclub) de eindwinst in de baancompetitie Junioren C veilig gesteld. Op zondag 1 februari reed Niels met 45.15 de snelste tijd op de 500 meter, op de 1.500 meter kwam hij met 2:26.55 tot de vierde tijd.
Lees meer...
 
Overbosch gaat voor Kern met Pit Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 januri 2015 - De stichting Vrienden van het Overbosch is geselecteerd voor ‘Kern met Pit’. De stichting gaat samen met de leerlingen van de KTS een nieuwe toegang bij het historische Overbosch realiseren. Deze entree is gebaseerd op het ontwerp van Piet van der Hulst, de KTS-leerkracht en Overbosch-bestuurslid,die vorig jaar onverwacht overleed.
Lees meer...
 
Voorstel verzelfstandiging weekmarkt Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 januari 2015 - Het aantal bezoekers aan de weekmarkt loopt flink terug. Uit onderzoek blijkt dat het verzelfstandigen van de weekmarkt leidt tot minder regels en meer ruimte voor ondernemers. Zij kunnen dan naar eigen inzicht de weekmarkt commercieel exploiteren. Het voorstel over de verzelfstandiging van de weekmarkt ligt ter inzage en wordt na inspraak voor gelegd aan de gemeenteraad. Zij beslist over de verzelfstandiging.
Lees meer...
 
Dichtkunst ligt op straat in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 januari 2015 - Vanaf vandaag ligt de poëzie op straat. Letterlijk. In het kader van de Poëzieweek worden gedichten aangebracht op stoepen en wegen in Teylingen. Initiatiefnemers zijn drie dichters uit Teylingen: Marcel Floor, Ad Blomsteel en Irma Ooijevaar.
Lees meer...
 
VoorleesExpress van start in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 januari 2015 - Op donderdag 22 januari hebben de eerste vrijwilligers van de VoorleesExpress een startbijeenkomst in de Bibliotheek van Sassenheim bijgewoond. De enthousiaste voorlezers zullen vanaf februari gedurende twintig weken voorlezen bij kinderen die daar behoefte aan hebben.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Dames Foreholte verstevigen koppositie
- Foreholte wint bij ROAC
- WIJC-nieuws
- Bassets rugby show
- Teylingen overklast van Nispen
- Tennis tegen kanker levert 5000 euro op
- Alan Campfens trainer/coach selectie Warmunda

 

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8914

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs