BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Schoolzwemmen voorlopig behouden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 19 november 2014 – Het schoolzwemmen in Teylingen blijft voorlopig behouden. De gemeenteraad besloot donderdag de beslissing over het stopzetten van de financiering van het schoolzwemmen meenemen naar het kerntakenoverleg dat gepland staat voor het voorjaar van 2015. Hierdoor blijft het schoolzwemmen in ieder geval tot augustus 2017 in zijn huidige vorm mogelijk.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Gemeente neemt rol Vooruitgang over en laat 18 huurappartementen bouwen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 19 november 2014 - Woonstichting Vooruitgang kan geen financiering krijgen voor sociale huurwoningen in nieuwbouwproject Hooghkamer. Teylingen wil daarom voor 3,5 miljoen euro 18 sociale huurappartementen laten realiseren in Hooghkamer. Het college wil met de aankoop het aandeel sociale huurwoningen in het project Hooghkamer veiligstellen.
Lees meer...
 
Titels en ereplaatsen voor Warmondse marathonschaatsers Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 17 november 2014 - De marathonschaatsers van de Warmondse IJsclub hebben een zeer succesvol weekend gehad. Tijdens de Zuid-Hollandse Kampioenschappen marathonschaatsen werden er zondag drie titels binnengehaald. (Foto Arjen Vervoort / Schaatspeloton.nl: Leander van der Geest in de aanval)
Lees meer...
 
Bassets jaagt op de dubbel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 november 2014 - De honger naar prijzen lijkt voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim nog lang niet gestild. Kampioenschap in de reguliere competitie is een pre, maar ook in de bekercompetitie willen zij een gooi doen naar het kampioenschap.(Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Return weer kampioen springwedstrijden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 november 2014 - Zes meisjes van de groep Jong Talent van turnvereniging RETURN deden afgelopen zaterdag mee aan een springwedstrijd in Bodegraven. De turnsters streden samen in een team om het kampioenschap op de lange mat, trampoline en het onderdeel kast/plankoline.
Lees meer...
 
TOP Korfbal decor voor de opnames van Zappsport Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 november 2014 - Afgelopen donderdag 13 november maakte Zappsport opnames bij de korfbalvereniging TOP/Quoratio in de sporthal de Korf in Sassenheim. Zappsport is het sportprogramma voor kinderen dat iedere zaterdag wordt uitgezonden op NPO 3. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Boshard en Naomi van As. In deze uitzending worden ze geholpen door twee topspelers uit TOP 1, Mick Snel en Celeste Split.
Lees meer...
 
Dames Foreholte overtuigend naar winst tegen E & A Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 november 2014 - Onder toeziend oog van vele supporters in sporthal De Tulp trokken de Voorhoutsen de goed ingezette lijn van afgelopen donderdag door. Dat de wedstrijd voor de stand belangrijk was om weer 2 punten te behalen was bij iedereen duidelijk. Na een goede eerste helft (16-11) liet Foreholte zien dat het behoort mee te draaien om de eerste plek in de competitie. Zelfs als de tegenstander telkens aan de noodrem moet trekken, bleven de Voorhoutse dames gedisciplineerd in hun spel en wonnen uiteindelijk ruim met 36-23.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8803

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs