BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Uitbreiding mondhygiënepraktijk D. van Staden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 14 mei 2014 - Met ingang van 27 mei gaat Mondhygiëniste praktijk D. van Staden uitbreiden. Mondhygiëniste Kim Schrama zal vanaf die datum de dinsdagmiddag en -avond voor haar rekening gaan nemen en komt daarmee de praktijk van Diana Jirka- van Staden versterken. Dit betekent dat er een ruim aanbod is voor het maken van een afspraak.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

STV naar Roodemolenpolder Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 mei 2014 - Gemeente Teylingen en Sassenheimse Tennisvereniging (STV) werken aan plannen voor een nieuw te bouwen tenniscomplex. Het nieuwe onderkomen voor de tennisvereniging komt na een zorgvuldige afweging uit op locatie sportpark Roodemolenpolder. Gezamenlijk vertrekpunt is een volwaardig representatief tennispark met de grootte die daarvoor nodig is.
Lees meer...
 
Bikkels trotseren kletsnatte voorjaarsmarkt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 mei 2014 - Waar organisaties en deelnemers van openluchtevenementen altijd voor vrezen, werd afgelopen zaterdag waarheid: de voorjaarsmarkt in Park Rusthoff viel letterlijk in het water.
Lees meer...
 
Ouderen genieten van Daniël Wayenberg en Martin Oei Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 13 mei 2014 - Meer dan honderd bewoners van Marente beleefden afgelopen zaterdag een unieke middag. Uitgaan in eigen huis kreeg een bijzondere betekenis door een concert van de internationaal gelauwerde meesterpianist Daniël Wayenberg (84) en conservatoriumstudent Martin Oei (18).
Lees meer...
 
Teylingen verlaat met opgeheven hoofd tweede klasse Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - De uitwedstrijd tegen RKDEO betekende, voorlopig in ieder geval, de laatste wedstrijd van Teylingen in de tweede klasse. Voor RKDEO waren de belangen groot, zij hadden nog minimaal een punt nodig om definitief in de nacompetitie terecht te komen. Dit punt zou dan gehaald moeten worden onder erbarmelijke omstandigheden, met een stevige wind en flinke regenbuien.
Lees meer...
 
Dagprijs Crescendo bij Eurofestival Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 mei 2014 - Om de zoveel tijd bezoekt het Leerlingenorkest van Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim een festival. Deze keer ging het orkest, dat tevens haar 25e verjaardag viert, terug naar het ‘Eurofestival for Youth Orchestras’ in Maasbracht. In 2010 werd hier al een mooi resultaat geboekt en dat zou dit jaar niet anders zijn.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Teylingen verlaat met opgeheven hoofd tweede klasse
- Opnieuw winst voor TOP/Justlease.nl
- D2 van SV Warmunda kampioen
- Ter Leede organiseert 1e ‘Jaap Schaap’ jeugdtoernooi
- Tweede plek voor Barends judoka's
- Verlies voor dames basketbalvereniging Forwodians
- GDA wint op bezoek bij Teylingen
- Verdiende nederlaag Foreholte
- TOP/Justlease.nl wint en speelt zich veilig
- Rob van Dijk keepersdag 2014

 
Opnieuw winst voor TOP/Justlease.nl Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - Afgelopen zaterdag wonnen de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl opnieuw met duidelijke cijfers: in Harderwijk werd Unitas met 23-10 overklast. Ondanks de gewijzigde opstelling waren de Sassemers vooral in de 2e helft superieur. TOP/Justlease.nl handhaaft eenvoudig haar positie in de subtop van de Ereklasse terwijl Unitas in degradatiegevaar is gekomen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8529

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs