BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Woningen vluchtelingen in De Waaier te duur Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 maart 2016 - In het gebouw De Waaier worden geen statushouders opgevangen. De gemeente vindt de investering van 600.000 euro om de voormalige school in Warmond geschikt te maken te hoog. Het college overlegt met woningbouwvereniging Warmunda om een andere locatie in Warmond te vinden voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Update: Op 16 maart is er een inloopbijeenkomst over de huisvesting van statushouders in de Kompasschool in Sassenheim.
Lees meer...
 

Ultieme poging voor fietsroute rond de Kaag Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 9 maart 2016 - Wethouder Kees van Velzen gaat de komende 1 tot 2 jaar een "ultieme poging" doen om een fietsroute rond de Kaag te realiseren. Hij beloofde vanavond om hierover te overleggen met agrariërs, natuurorganisaties en andere betrokkenen. Tegen het plan voor een "Rondje Kaag" bestaat veel weerstand bij agrariërs en belangenverenigingen. De fietsroute is al sinds de 2006 een wens in de visie op recreatie en toerisme. VVD, CDA en D66 hebben het ook opgenomen in het coalitieakkoord.
Lees meer...
 
D66: Vuurwerkvrije zones invoeren Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 maart 2016 - D66 wil in Teylingen vuurwerkvrije zones invoeren. Het college moet volgens Rose Marie Keijzer met inwoners, ondernemers en instellingen inventariseren in welke gebieden het wenselijk is om een vuurwerkvrije zone in te stellen. D66 wil ook een centrale vuurwerkshow organiseren. De VVD heeft al steun uitgespoken voor de motie van D66.
Lees meer...
 
Feestelijke start bouw Hart van Hooghkamer Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 maart 2016 - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners en betrokkenen werd werd de start van de bouw van het appartementencomplex Hart van Hooghkamer in Voorhout gevierd. Wethouder Bas Brekelmans en bestuurder Hans Al van wooncorporatie Stek hadden de eer om het feestelijke startsein te geven voor de bouw van de 105 huur- en koopappartementen. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Jongeren blussen brand Ex-Voto in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 maart 2016 - In jongencentrum Ex-Voto stond woensdagmiddag rond 17:00 uur een oventje in brand waarin Fimo-klei werden gebakken. Zes jongeren hadden net kralen van de klei gemaakt en in de oven gezet om uit te harden. Jongerenwerker Johan Braaksma zegt dat de brandmeldmelinstallatie niet heeft gereageerd op de rookontwikkeling. Hij moest zelf de brandweer bellen nadat drie andere jongeren de brand ontdekten toen zij soep wilden klaarmaken. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Kermis mogelijk in 2017 naar centrum Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 maart 2016 - De kermis verhuist dit jaar nog niet van de locaties bij zwembad Wasbeek en sporthal De Korf naar het centrum van Sassenheim. Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging Sassenheim, wil eerst in gesprek met omwonenden. Een ruime meerderheid van de winkeliers is volgens de Oranjevereniging al voor de komst van de kermis naar het centrum. Koek hoopt de kermis en de feesttent in 2017 te kunnen verhuizen.
Lees meer...
 
Teylingen stemt voor ambtelijke fusie met Lisse en Hillegom Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 3 maart 2016 - De gemeenteraad van Teylingen is akkoord met een ambtelijke fusie met Lisse en Hillegom. VVD, CDA, D66 en Trilokaal stemden voor. PvdA en ChristenUnie stemden tegen. Frans Nederstigt noemt de fusie een oplossing voor een probleem dat niet bestaat en vindt dat er onverantwoorde risico's worden genomen. In Lisse en Hillegom hebben de raden unaniem ingestemd met de fusie.
Lees meer...
 
Buurtpreventie met WhatsApp in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 maart 2016 - Een groep Voorhouters heeft het initiatief genomen om een WhatsApp Buurtpreventie te starten. Dit na het succes ervan in omliggende dorpen zoals Sassenheim en Oegstgeest. Het gaat om een moderne variant van buurtpreventie waarbij gebruik wordt gemaakt van de WhatsApp-tool die eenvoudig op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9287

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs