BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Opbrengst jubileumjaar Barends Sport Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 september 2014 - Zoals iedereen heeft kunnen lezen, vierde Barends Sport vorig seizoen zijn 40 jarig jubileum in Voorhout. Dit werd op een sportieve manier gevierd : judoka’s die met pa of ma de mat op gingen, een wandel-/fietstocht met brunch, een reünie-training voor oud-judoka’s, enzovoort.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Inschrijfavond bij Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 september 2014 – Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen uit Voorhout geeft al meer dan 30 jaar schaakles aan de jeugd van Voorhout en omstreken. Zij doet dat wekelijks op donderdagavond in jeugdcentrum De Spelewey aan de Breugelhof 8 in Voorhout. De vereniging biedt schaaklessen aan op vijf verschillende niveaus. Het eerst niveau, stap 1, is bedoeld voor kinderen, die (bijna) nog niets van de schaakregels weten. De vereniging geeft les in kleine groepen van maximaal 10 kinderen. Elke groep staat onder leiding van twee instructeurs zodat alle kinderen ruim de aandacht krijgt.
Lees meer...
 
Restauratieprijs voor pand Heemborgh Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 augustus 2014 - Peter van Biezen krijgt dit jaar de Oud Sassenheim Restauratieprijs voor de restauratie van de voormalige winkel en woonhuis  aan de Hoofdstraat 271/273. Het pand huisvest het makelaarskantoor Heemborgh van Van Biezen.
Lees meer...
 
Nacht van Sassem goed bezocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2014 - In het centrum van Sassenheim werd vrijdag de traditionele Nacht van Sassenheim weer gehouden. De braderie in de Hoofdstraat werd, mede door het goede weer, de hele middag goed bezocht. Het podium stond dit jaar op de Oude Haven. Hier traden vanaf 18.00 uur The Wallpapers gevolgd door Soulbeach Coverband op voor een vol horecaplein. Foto: The Wallpapers  - foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Veel vertier tijdens Nacht van Sassem Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 augustus 2014 - In het centrum van Sassenheim is het vrijdag 29 augustus een gezellige boel. De organisatie is er trots op dat ze ook dit jaar het publiek een zeer gevarieerd programma kan aanbieden op de Nacht van Sassenheim. Voor jong en oud is er voldoende vertier tussen 14.00 – 00.00 uur. De activiteitencommissie van Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Kern Sassenheim is de drijvende motor van dit grote evenement.
Lees meer...
 
‘Vakantie Evenementen Teylingen’ ontvangt Vrijwilligerscompliment Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 augustus 2014 - De vrijwilligers van Vakantie Evenementen Teylingen in Voorhout ontvingen dinsdagavond uit handen van wethouder Arno van Kempen het Vrijwilligerscompliment van de gemeente Teylingen. De uitreiking vond plaats tijdens de talentenshow ‘VET’s got talent’ in jongerencentrum @Hok in Voorhout. Bij het compliment hoort een cheque ter waarde van € 1.250,-, te besteden aan een activiteit of presentje voor de vrijwilligers. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Personeel Wasbeek start petitie voor behoud schoolzwemmen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 augustus 2014 – Een deel van het personeel van Zwembad Wasbeek is een handtekeningenactie begonnen tegen het voornemen van de gemeente Teylingen om het schoolzwemmen per 2016 af te schaffen.  Met de petitie hoopt het personeel  de gemeenteraad ervan te overtuigen dat het schoolzwemmen binnen gemeente Teylingen van groot belang is en in zijn huidige vorm moet blijven bestaan. (Foto: De initiatiefnemers van de actie, Erica van Ooijen en Will Hoogervorst)
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Dirk van Tongeren Afdrukken E-mail
WARMOND, 26 augustus 2014 -  Dirk van Tongeren (64) ontving afgelopen zaterdag uit handen van Burgemeester Anne Lize van der Stoel de ‘Zilveren Barensteel’ voor zijn vele vrijwilligersactiviteiten in de Warmondse gemeenschap. De heer Van Tongeren heeft zich gedurende vele jaren met veel enthousiasme ingezet bij verschillende verenigingen. Bij Carnavalsvereniging De Billenprikkers is hij ruim 25 jaar lid geweest van de Raad van Elf. Daarnaast hielp hij bij de opbouw van de carnavalswagens, was hij tractorchauffeur tijdens optochten en zat hij in de optochtcommissie.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8640

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs