BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Mannenkapper Ro's Barbershop geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 februari 2016 - Onder grote belangstelling vond afgelopen zaterdag in Voorhout het openingsfeest van Ro's Barbershop plaats. De afgelopen maanden is het pand aan de Herenstraat rigoureus verbouwd om een unieke zaak te realiseren en dat is volgens de genodigde gasten goed gelukt. "Het moment dat je hier binnen stapt, waan je je in een echte 'mancave', geweldig!" aldus een van hen.
Lees meer...
 

Lichaam overleden jongen wordt opgegraven voor onderzoek Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 februari 2016 - De in 2010 in België overleden Lesley Timmer wordt opgegraven om meer onderzoek te doen naar zijn overlijden. De gemeente Teylingen heeft daar toestemming voor gegeven, zo heeft de  advocaat van de nabestaanden Sébas Diekstra aan het ANP laten weten. De advocaat van de familie van de achttienjarige jongen had gevraagd om het graf in Sassenheim te mogen openen.
Lees meer...
 
Minderjarige vluchtelingen in Teylingereind Afdrukken E-mail
SASSENHEIM/OEGSTGEEST, 1 februari 2016 - Teylingereind gaat maximaal 56 minderjarige alleenstaande vreemdelingen vanaf 14 jaar opvangen. Zij verblijven in de woonunits aan het Poelruiterpad. De jongeren mogen Teylingereind verlaten maar hebben twee keer per dag meldplicht. De opvang in Teylingereind duurt een half jaar met de mogelijkheid van een half jaar verlenging.
Lees meer...
 
14-jarige Iris vermist in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 31 januari 2016 - De politie vraagt via Burgernet te helpen met het zoeken naar de 14-jarige Iris. Zij verdween zondag rond 12:20 uur in de omgeving van Pieter Wouterstraat te Voorhout. Update 2 februari: De vermiste Iris is inmiddels in goede gezondheid gevonden.
Lees meer...
 
Aanhouding na steekpartij op carnavalsfeest Afdrukken E-mail
LISSE, 24 januari 2016 - Tijdens het muziekfeest Avondje Uit in Lisse dat gisteren plaatsvond in de Ter Speckehal heeft er een steekincident plaatsgevonden waarbij 3 personen, waaronder een 25-jarige man uit Sassenheim, gewond zijn geraakt. De politie heeft een 24-jarige man uit Hilversum aangehouden als verdachte omdat hij een mes bij zich droeg. Het feest werd georganiseerd door carnavalsvereniging de Gaapstokken.
Lees meer...
 
Annelies Griekspoor wint Kuipzwammen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 januari 2015 - Het Kuipzwammen van carnavalsvereniging De Bokken is zaterdagavond gewonnen door debutant Annelies Griekspoor. De publieksprijs gaat naar de tweede nieuwe zwammer Cok van Steijn. Jeroen van Eijk, vrijwilliger bij Foreholte is uitgeroepen tot Grote Bok. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Parklaan dicht door gesprongen waterleiding Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 januari 2016 (update) - De Parklaan in Sassenheim is donderdagochtend ter hoogte van de brandweerkazerne afgesloten vanwege een gesprongen waterleiding. De lekkage werd even voor 9.00 uur ontdekt. Het lek, dat ontstond voor de bushalte, is inmiddels gedicht en de brandweer pompt het resterende water weg. Update: De gemeente verwacht dat de weg rond 14:00 uur weer open zal gaan. Foto Kees Moolenaar.
Lees meer...
 
Kleedkamergluurder bij MHC in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 21 januari 2016 - Hockyclub MHC Voorhout is opgeschrikt door een filmende kleedkamergluurder. Voormalig hockeycoach en trainer Stephan V. is aangehouden voor een ontuchtzaak in Wassenaar. Tijdens het onderzoek heeft de politie een filmopname uit 2011 gevonden waarop jongens staan die zich omkleden in de kleedkamer van de Voorhoutse hockeyclub. Stephan V. heeft tot halverwege vorig jaar bij MHC gewerkt. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9253

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs