BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Videoverslag Nieuwjaarsreceptie Teylingen Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 2 januari 2018 - De gemeente Teylingen hield dinsdagavond de traditionele nieuwjaarsreceptie. Vele Teylingers hadden de regen getrotseerd om de gemeentebestuurders en elkaar de beste wensen over te brengen. Burgemeester Carla Breuer ging in haar nieuwjaarstoespraak in op de vele gesprekken die ze de afgelopen jaren met inwoners van Teylingen heeft gevoerd. De verslagen van die gesprekken zijn nu gebundeld in het boek 'Verhalenkaravaan' dat op de receptie werd gepresenteerd. Daarnaast werd de vernieuwde Teylingse Waarderingsprijs 2017 uitgereikt aan de Oranje Vereniging Voorhout, de Oranjevereniging Sassenheim en de Vereniging tot viering van Warmonds feesten.
Lees meer...
 

Waarderingsprijs 2017 voor drie ‘feest’ verenigingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 januari 2018 - De Teylingse Waarderingsprijs 2017 gaat naar de Oranje Vereniging Voorhout, de Oranjevereniging Sassenheim en de Vereniging tot viering van Warmonds feesten (VWF). Burgemeester Carla Breuer reikte de prijs vanavond uit tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kerstdiner levert 1500 euro op voor stichting De Zevensprong Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 januari 2018 -  De Oranjevereniging Sassenheim organiseerde op 27 december voor de tweede keer samen met restaurant Op Eigen Wijze een kerstdiner voor bijna 50 alleenstaanden. De eigenaar van het restaurant, Tarek El Shafey, zei dat de bijdrage van de Oranjevereniging voor het diner naar een goed doel moest gaan. Epco Boerema, voorzitter van Stichting De Zevensprong, kreeg daarom een cheque van 1500 euro voor de ondersteuning van activiteiten voor mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Foto Oranjevereniging Sassenheim.
Lees meer...
 
Albert Heijn Sassenheim 11 dagen dicht voor verbouwing Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 januari 2018 - De Albert Heijn aan het Voorhavenkwartier in Sassenheim wordt van vrijdag 19 januari tot en met maandag 29 januari verbouwd en is gedurende de verbouwing gesloten. Het personeel haalt de winkel op donderdagavond leeg en organiseert dan als teambuilding een lasergame tussen de lege schappen. Op dinsdag 30 januari 2018 opent de winkel om 16.00 uur weer de deuren met een groot versplein bij de ingang van de winkel.
Lees meer...
 
Flinke brand in woning Gladiolenstraat tijdens jaarwisseling Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 1 januari 2018 - Een eerste inventarisatie door de hulpdiensten laat zien dat de afgelopen oudejaarsnacht in de Veiligheidsregio Hollands Midden rustiger is verlopen dan in de voorgaande jaren. In Sassenheim rukte de brandweer een half uur voor de jaarwisseling uit voor een flinke brand in een appartement aan de Gladiolenstraat. Er waren diverse omstandigheden die leidden tot het vermoeden van brandstichting. De politie onderzoekt daarom de oorzaak van de brand. De brandweer reed totaal in Teylingen naar twee meldingen, vorig jaar waren dit drie meldingen. De politie behandelde twee jaarwisseling gerelateerde incidenten ten opzichte van tien meldingen vorig jaar.
Lees meer...
 
Terugblik op Teylingen in 2017 Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 31 december 2017 - Welke verhalen op De Teyding werden het afgelopen jaar het meest gelezen? Vele hondenbezitters waren in juni bezorgd over hondenronselaars die op een vreemde manier aandacht hadden voor hun viervoeter . Het artikel hierover werd het meest gelezen. De tuinbrand die bijna De Oude Tol in vuur en vlam heeft gezet was het tweede meest gelezen artikel (foto). Plannen voor een Gamma-vestiging in Sassenheim, theaterschool Teylingen, fietsendiefstal, de brand in de Sassenheimse woonboerderij en het tekort aan parkeerplaatsen in de Herenstraat trokken ook veel aandacht.
Lees meer...
 
Lichtjesoptocht met kerstman in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 december 2017 - Zaterdagavond liepen vele kinderen met de kerstman mee in de lichtjesoptocht door Sassenheim. Onder muzikale begeleiding van een orgelman en de Nu je er toch band liep de optocht door tot het eindpunt bij de kerstboom op de Hoofdstraat. Daar kon een spies met marshmallows geroosterd worden en gingen kinderen op de foto met de kerstman. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Hulp voor Voorhouters die slachtoffer werden van nep-hovenier Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 december 2017 - Een stel aan de Baarslaan in Voorhout kan toch nog met een goed gevoel de kerst in, nadat ze eerder het slachtoffer werden van een malafide hovenierbedrijf. Die vernielde de voortuin en dwong de bewoners vervolgens daar een fors bedrag voor te betalen. Met hulp van buren en hovenier Martijn Heemskerk is vrijdag de tuin weer opgeknapt. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9701

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs