BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Inbreker wegrestaurant is Sassenheimer Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 6 mei 2016 - Zowel in de vroege zondagochtend als in de nacht van zondag op maandag kreeg de politie een melding van een inbraak bij een wegrestaurant aan de A16 ter hoogte van Hendrik Ido Ambacht. De tweede keer konden agenten drie verdachten aanhouden, waaronder een 15-jarige jongen uit Sassenheim. In de auto die mogelijk gebruikt werd bij beide inbraken troffen ze bij nader onderzoek een luchtdrukpistool aan.
Lees meer...
 

Verdachte van inbraak aangehouden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 6 mei 2016 - Agenten hielden donderdag 5 mei een 21-jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij een woninginbraak aan de Rijksstraatweg in Sassenheim.
Lees meer...
 
Zonnige Warmondse Boekenmarkt Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 5 mei 2016 - Gedreven door het mooie weer of literaire honger wisten weer vele bezoekers donderdag de weg naar de 15e Warmondse Boekenmarkt te vinden. In de ruim 60 kramen was voor iedereen wat wils te vinden. En wie tussen 13:00 en 14:00 de markt bezocht kon een boek uit de zolderopruiming van Maarten ‘t Hart kopen. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Gemeente kan niet optreden tegen krakers Campo terrein Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 mei 2016 - De krakers op de voormalige Campo terrein in de wijk Overteylingen kunnen voorlopig blijven zitten. Omwonenden hebben de gemeente verzocht om handhavend op te treden in verband met het gebruik van het terrein aan de Teijlingerlaan 74, maar de gemeente heeft geen onveilige situaties of overtredingen geconstateerd. De eigenaars van het terrein hebben nog geen concrete afspraken om nieuwbouw te realiseren. Foto: De loods ligt tegenover de Ruïne van Teylingen (Google Earth)
Lees meer...
 
Oorlogsslachtoffers herdacht in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 mei 2016 - In Teylingen werden woensdagavond de oorlogsslachtoffers herdacht. Het college van B&W had zich verdeeld over de verschillende herdenkingen in Teylingen waar zij een korte toespraak hielden.
Lees meer...
 
'Geen drank tijdens het winkelen' Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 3 mei 2016 - De VVD wil in navolging van experimenten elders in het land combinaties van detailhandel en horeca mogelijk maken in Teylingen. Het college zegt echter dat bijvoorbeeld het schenken van een glaasje wijn in een slijterij niet is toegestaan volgens de wet. Het inrichten van een koffiecorner in een boekenwinkel of andere niet-alcoholische initiatieven --of andersom: een restaurant dat tevens kookboeken verkoopt-- zijn volgens burgemeester en wethouders wel het onderzoeken waard.
 
SOS stopt geschiedenis kerk onder Pancratiuskruis Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 mei 2016 - De toren van de Sint Pancratiuskerk is na reparatiewerkzaamheden sinds vorige week weer voorzien van een kruis. De Stichting Oud Sassenheim (SOS) heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om in het kruis een koker te plaatsen met de bouwgeschiedenis van de kerk. Bestuurslid Piet Langeveld heeft hiertoe het initiatief genomen. Hij heeft een koker laten bevestigen in de koningstijl van het kruis. In deze tijdscapsule zitten tekeningen en foto’s van de huidige en vorige Pancratiuskerk, de geschiedenis van de gestolen klokken en diverse krantenknipsels, o.m. over het concert met Marco Bakker om de restauratie van het kruis te betalen. Ook een brief van pastoor Peter Owels is de koker in gegaan. (Foto: van links naar rechts, Jan Willem Hesselink (kerkbestuur), Dick IJsselmuiden (koster) en Piet Langeveld (SOS) met de tijdscapsule bij de koningsstijl.)
Lees meer...
 
5 jaar gevangenis voor brandstichting Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 april 2016 - Een 64-jarige man uit Den Helder afgelopen donderdag is veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf omdat hij opzettelijk brand heeft gesticht in een woning in Sassenheim met levensgevaar voor de bewoonster.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9329

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs