BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Biermarkt haalt geld op voor Moldavië Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 augustus 2016 - De Sassenheimse Biermarkt is dit jaar op 28 augustus. Zoals ieder jaar worden ingeleverde glazen en muntjes ingezameld voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone.
Lees meer...
 

Gezellige muziekmiddag op het pleintje Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 15 augustus 2016 - Afgelopen zondagmiddag mocht Rose Marie Keijzer het spits afbijten voor een reeks live muziekmiddagen op het Pleintje bij de Pomp in Warmond. Een onverwachte gast, die de geplande musicus Aldert Prast, die op het laatste moment moest afzeggen, waardig kon vervangen. Ze trakteerde het publiek tussen vier en halfzes op een aaneenschakeling van bekende en minder bekende jazz, latin en shanty nummers.
Lees meer...
 
Zonnepanelen voor Stek-huurders Afdrukken E-mail
REGIO, 15 augustus 2016 - Dit jaar kunnen 235 huurders van woningcorporatie Stek in aanmerking komen voor zonnepanelen op hun dak. Van de 300 aangeschreven bewoners in Voorhout, Lissen en Hillegom hebben al 130 geïnteresseerden zich gemeld bij Stek. Deze week stuurt Stek nog eens 250 bewoners een aanbieding voor de zonnepanelen. In september worden de eerste zonnepanelen geplaatst.
Lees meer...
 
Verhuur nieuwbouw Norremeerstraat van start Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 augustus 2016 - De huurwoningen aan de Norremeer- en Kaagstraat in Warmond maken binnenkort plaats voor nieuwbouw. De Norremeerstraat is als eerste aan de beurt. De huidige woningen worden gesloopt en in het najaar start de nieuwbouw van 24 woningen: twintig eengezinswoningen en vier seniorenwoningen met badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Lees meer...
 
Bart en Paulien nemen afscheid van hun fietsenwinkel Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 augustus 2016 - Bart en Paulien Hekker stoppen na 55 jaar met hun fietsenwinkel aan de Herenstraat in Voorhout. Peter Rijnsburger zal de zaak na 17 augustus voortzetten. Maar de naam Hekker Tweewielers blijft op de gevel staan. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Dakbrand op De Spelewey in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 juni 2016 - Op het dak van De Spelewey aan de Breughelhof in Voorhout is donderdag tijdenswerkzaamheden een brandje op het dak ontstaan. Werknemers hebben de brand geblust met een brandblusser waarna de toegesnelde brandweer het dak van het gebouw van het jeugd- en jongerenwerk in Voorhout heeft gecontroleerd. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Daan & Sinne lopen vierdaagse voor Upendo Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 20 juli 2016 - De Nijmeegse Vierdaagse trekt ook tijdens deze 100ste editie weer heel wat lopers uit Teylingen. De jongste deelnemers uit deze gemeente zijn misschien wel de vrienden Daan en Sinne uit Voorhout.  De jongens van 11 hebben de afgelopen maanden flink getraind en lopen nu in de hitte vier dagen lang 30 kilometer.
Lees meer...
 
Gastenhuis voor dementerenden en nieuwbouwwijkje na verkoop Liduina Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 18 juli 2016 - Zorgorganisatie Activite heeft het verzorgingshuis Liduina in Warmond verkocht aan vastgoedinvesteerder Amvest. Het historische gedeelte van het pand uit 1929/1930 wordt verbouwd tot een huis voor dementiezorg. De later aangebouwde delen van Liduina worden gesloopt. Op deze plek, en het al braakliggende terrein waar eerder de aanleunwoningen stonden, bouwt Projectontwikkelaar Vorm uit Papendrecht 28 woningen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9375

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs