BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Dodenherdenking in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 mei 2014 - In de drie dorpen in Teylingen is om 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen  ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en alle oorlogen die nadien hebben plaatsgevonden. Vertegenwoordigers van het college van B&W, de kerken, de politie, oud-strijders, maar ook de scholen die de verzetsmonumenten geadopteerd hebben, legden kransen. (Foto's: Laurens Lindhout, Edwin van der Wijngaard en Guido Strik)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Veel belangstelling voor Kindercorso Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 mei 2014 - Voorafgaand aan het Bloemencorso werd in Sassenheim het Kindercorso georganiseerd. Vele kinderen hebben weer gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vrijdagavond hun fietsen te versieren met bloemen. Zaterdag om 11.00 uur reden vele kinderen gevolgd door hun ouders achter Adest Musica in het Kindercorso over de Hoofdstraat. Vele toeristen en andere belangstellenden maakten foto's van de versierde fietsen, driewielers, kinderwagens en zelfs een kleine electrische auto. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Toch nog kleurrijk corso trekt veel bezoekers Afdrukken E-mail

REGIO, 4 mei 2014 - Het 67e Bloemencorso van de Bollenstreek heeft zaterdag, geholpen door het mooie weer, naar schatting tussen de 800.000 en 1 miljoen mensen getrokken. Ondanks alle zorgen over de beschikbaarheid van voldoende bloemen, zagen de toeschouwers toch een kleurrijk corso, met als thema Energie, aan zich voorbij trekken. Door het vroege voorjaar en de late datum van het corso waren de hyacinten in de streek al uitgebloeid, maar een kweker uit de kop van Noord-Holland bracht de redding. (Video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Cultuur Verheft laat Voorhout lachen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 mei 2014 – De afgelopen maand heeft Cultuur Verheft uit Voorhout het Stuk ‘Wanneer trouw je nou met mijn vrouw’ gespeeld. De klucht van J. Bernard-Luc en JP Conty trok weer volle zalen in Cheers. Bij het opengaan van het doek kwam het publiek terecht in de huiskamer van Bert de Jong, een psychiater, wil gaan scheiden van zijn vrouw Annette. Update: Fotoreportage.
Lees meer...
 
SP en PvdD willen betere bescherming weidevogels Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 mei 2014 - De Partij voor de Dieren en de SP in Zuid-Holland willen dat er zorgvuldig wordt gekeken naar de bescherming van de weidevogels bij de bouwplannen in de Roodemodenpolder en de Elsgeesterpolder. Volgens de partijen zijn dit twee plekken in Zuid-Holland waar het goed lijkt te gaan met de weidevogels. Precies in die gebieden wil de gemeente Teylingen gaan bouwen of een recreatiegebied ontwikkelen. De Partij voor de Dieren en de SP zijn kritisch en pleiten in een gezamenlijk uitgebracht persbericht voor uiterste zorgvuldigheid.
Lees meer...
 
Steekdagen Bloemencorso van start Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 april 2014 - Woensdagmiddag heeft de Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland, de heer Jaap Smit, de 'eerste' bloem gestoken op de Teylingse praalwagen in de Klinkenberghallen in Sassenheim. Op zaterdag 3 mei rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek de route van Noordwijk naar Haarlem. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Bewoner Bijleveldlaan vangt inbreker Afdrukken E-mail
WARMOND, 30 april 2014 - Een bewoner van de Bijleveldlaan heeft in de vroege morgen van woensdag 30 april een inbreker aangehouden. De vrouw van de bewoner werd rond 03.30 uur wakker van geluiden in de tuin en wekte haar man. Toen het stel naar buiten keek, zagen zij dat hun schuurdeur openstond en dat er iemand in de schuur moest zijn.
Lees meer...
 
LightBrands verhuist van Sassenheim naar Hillegom Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 april 2014 - Het Sassenheimse LightBrands verhuist op korte termijn naar Hillegom. Eigenaar Bouke Steemers heeft besloten de activiteiten van het snel groeiende bedrijf te verhuizen naar het pand aan de Arnoudstraat in Hillegom-Zuid waar voorheen Toyota Dijksman gevestigd was. “Het is tijd voor de volgende stap in onze groei.” Vanaf 1 mei opent LightBrands  de deuren van een  nieuwe showroom aan de Arnoudstraat 22 in Hillegom.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8508

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs