BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kees van Velzen glorieus Schutterskoning Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 januari 2017 – Met grote overmacht sleepte Kees van Velzen maandag het Schutterskoningschap 2017 in de wacht. Met zeventien punten liet de wethouder rivaal Pilaszek gedesillusioneerd achter. De schutters waren te gast bij biljartvereniging De Agnes in Voorhout. Traditiegetrouw strijden op de eerste maandag na Drie Koningen, Koppermaandag, in sportpark Elsgeest schutters van schuttersvereniging St. Hubertus Voorhout om de titel Schutterskoning. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 

Vreemde dame doorzoekt huis in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 januari 2017 - Zondagavond kreeg een oudere dame uit Sassenheim een vreemde dame aan de deur. Een ongeveer 45-jarige getinte dame, gekleed in een soort stola met een tijgerprint, gaf aan te komen voor een onderzoek van de gemeente. Voor de bewoonster het wist, stond de vrouw binnen en begon in kasten en lades te zoeken.
Lees meer...
 
Ali Alkanaany naar EK rolstoelbasketbal Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 januari 2017 - De 13-jarige Ali Alkanaany uit Sassenheim is vanaf Schiphol met de de Nederlandse ploeg rolstoelbasketbal tot 22 jaar vertrokken naaar het EK rolstoelbasketbal 2017 in Italië. De groep bestaat uit 10 spelers, hoofdcoach Irene Sloof, een assistent-coach, een teammanager en een fysiotherapeut. De meeste spelers zitten in een rolstoel, een enkele kan lopen. Foto Uiterst rechts Ali Alkanaany op Schiphol
Lees meer...
 
Bloemenbuurt wint Bokkenballentoernooi Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 januari 2017 - Jaren lukte het steeds net niet in de finales, maar dit jaar was het raak. De Bloemenbuurt wist de finale te winnen van het voetbaltoernooi dat carnavalsvereniging de Bokken alweer voor de 24ste keer organiseerde.  In de sporthal Tulp in Voorhout streden twaalf teams de ongelijke maar gezellige strijd om aan het einde de felbegeerde schaal in ontvangst te mogen nemen.
Lees meer...
 
Gratis friet met winnende frietfoto Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 januari 2017 - In oktober deed de familie Ravensbergen uit Voorhout mee met de Nationale Week van de Friet: Evelien en Peter stuurden hun leukste Frietfoto in van zoon Nick met zijn mond vol patatjes en dat bleek het winnende kiekje te zijn. Op woensdag 28 december mocht Nick Ravensbergen (5 jaar) uit handen van Luuk van der Hulst van cafétaria Pim’s Place de prijs ontvangen.
Lees meer...
 
Vrijwilligerswerk: Goed voornemen in 2017? Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 januari 2017 - Vrijwilligerswerk, de één  besteed een uurtje in de week, de ander is dagen bezig voor een organisatie. Beide zijn even belangrijk en onmisbaar voor de samenleving. Wie als één van de goede voornemens in 2017 het doen van vrijwilligerswerk heeft, kan terecht bij Welzijn Teylingen.
Lees meer...
 
Teylingen betaalde bouwleges bij overjarige bestemmingsplannen terug Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 januari 2017 - De gemeente heeft vorig jaar 14 aanvragers van een bouwvergunning de betaalde leges terugbetaald. De bestemmingsplannen voor de lokaties waren ouder dan 10 jaar waardoor ruim 45.000 euro moest worden teruggegeven aan de aanvragers. Het gerechtshof in Den Haag heeft op 31 maart 2016 bepaald dat alle betaalde leges terugbetaald moeten worden. Wie dit jaar wil gaan bouwen, ontkomt niet aan het afdragen van de bouwleges omdat de gemeente praktisch alle bestemmingsplannen bijgewerkt heeft.
Lees meer...
 
Pand naar Oud Sassenheim voor 1 euro Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 januari 2017 - Het college van B&W verkoopt het pand Kagerdreef 72, waar jarenlang een peuterspeelzaal was gevestigd, aan de Stichting Oud Sassenheim (SOS) voor een symbolische bedrag van € 1,-. Hiermee komt een langgekoesterde wens van de SOS in vervulling: een eigen locatie waar een cultuurhistorisch centrum van Sassenheim tot bloei kan komen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9455

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs