BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bassets op jacht naar de “dubbel” Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 februari 2015 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim breken spannende tijden aan. Tijden waarin prijzen geoogst kunnen en gaan worden. In de competitie van de landelijke zondagsklasse zijn ze inmiddels zeker van de kampioenstitel. Zonder zelf een wedstrijd te spelen verloor de directe concurrent onverwacht een wedstrijd waardoor The Bassets niet meer in te halen zijn.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Rens Vergeer (WIJC) kampioen KNSB District Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 16 februari 2015 - In de vroege ochtend van Valentijnsdag werd in de Schaatshal Leiden het Kampioenschap van het KNSB District Sassenheim voor Mini's en Benjamins (ca 7-9 jarigen) verreden. Van de Warmondse IJsclub (WIJC) deden 19 jeugdleden meer en daarmee was de WIJC de vereniging met de meeste deelnemers. (Foto PF reporter/Paul Fredikze)
Lees meer...
 
Lisa van der Geest wint laatste GP wedstrijd op Flevonice Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 16 februari 2015 - Op Flevonice, een kunstijsbaan van 3 kilometer lengte, slingerend door de Flevopolder bij Biddinghuizen, is de finalewedstrijd van de KPN Grand Prix gewonnen door Lisa van der Geest (schaatsster van de Warmondse IJsclub en marathonploeg Haardhout.com). De Grand Prix is een marathoncompetitie van lange afstand marathons op (semi)-natuurijs en bestaat uit vijf wedstrijden, waaronder de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk en marathons op het Runnmeer in Zweden. (Foto Schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
Prins Chef met sousafoon in optocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 februari 2015 - Zaterdag trok de carnavalsoptocht weer door Sassenheim. Nu de Warmondse Billenprikkers zijn gestopt, bleven De Saksen en De Gaapstokken uit Lisse over. Prins Chef I (Milan van Kapel) is sousafoonspeler bij De Flierefluiters. Hij stond met de rest van de hofkapel op een rijdende keuken. Jeugdprins Stephen reed met de jeugd van De Saksen op een grote taart. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Elise bakt lekkerste taart Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 februari 2015 - Elise Vergouwen (9) heeft zaterdag de lekkerste valentijnstaart gebakken voor een wedstrijd bij boekhandel Wagner. Elise won daarmee het gesigneerde boek "Bakken met Menno" van Heel Holland bakt-winnaar Menno de Koning. De Koning was zaterdag in de winkel voor een meet & greet en het signeren van zijn kookboek. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image
- Foreholte handbaldames kunnen gaan carnavallen
- Foreholte wint opnieuw
- Anouk Grootendorst gaat door naar halve finale NK
- Nieuwe trainer Bassets Babes
- Baancompetitie pupillen op De Uithof in Den Haag
- Teylingen weer niet langs Alkmania
- D1 TOP naar NK zaalkorfbal
 
Foreholte wint opnieuw Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 9 februari 2015 - Kijk, als Foreholte dit soort wedstrijden al gaat winnen, waar gaat het dan eindigen? Het 1e blokje van 3 wedstrijden na de winterstop is gespeeld en Foreholte is in dit nieuwe jaar nog ongeslagen. Zeven punten, waarbij niet echt bijzonder werd gevoetbald en waarbij fortuin en domme pech wel heel dicht bij elkaar lagen.
Lees meer...
 
Anouk Grootendorst gaat door naar halve finale NK Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 februari 2015 - Afgelopen weekend hadden Sara de Groot, Bo de Jong en Anouk Grootendorst van turnvereniging RETURN uit Sassenheim de eerste individuele wedstrijden van dit seizoen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8939

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs