BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Ambtelijke fusie Teylingen, Hillegom en Lisse Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 mei 2015 - De colleges van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen willen hun ambtelijke organisaties samenbrengen. Door hun krachten te bundelen willen de gemeenten hun strategische kracht voor de lange termijn verhogen. Zo kunnen ze de complexe veranderingen in de maatschappij en de nieuwe gemeentelijke taken nog beter aan. De gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout hebben laten weten niet deel te willen nemen aan de ambtelijke fusie.  Zij houden vast aan de eerder bepaalde strategie: samenwerken op inhoud, en dan met name op de velden sociaal domein en economie.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Liduina verwelkomt tijdelijke bewoners Afdrukken E-mail
WARMOND, 26 mei 2015 - In verband met een verbouwing en renovatie van woon- en zorgcentrum ’t Huis Op De Waard uit Leiden, zijn de meeste bewoners afgelopen week verhuisd naar ActiVite Liduina in Warmond.
Lees meer...
 
'Pas op voor telefoontjes over lidmaatschap ' Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 mei 2015 - De Oranjevereniging Sassenheim waarschuwt voor telefoontjes waarbij gevraagd wordt of men lid wil worden van de vereniging. Mogelijk proberen criminelen op deze manier gegevens te verzamelen of geld afhandig te maken. Het advies is daarom direct op te hangen; lid worden van de Oranjevereniging Sassenheim kan via de website of bij een van de bestuursleden.
 
Aanhouding na ruzie over muziek Afdrukken E-mail
WARMOND, 13 mei 2015 - Enkele jongeren die zondagmiddag aan het voetbalen waren op een veldje aan de Herenweg in Warmond kregen het aan de stok met een 53-jarige buurtbewoner. De man vond kennelijk dat de jongeren teveel lawaai maakten en sprak ze daarop aan. Hierbij vernielde de man een geluidsbox van de jongeren die muziek produceerde.
Lees meer...
 
Start aanleg glasvezelnetwerk in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 mei 2015 – Reggefiber is afgelopen week in gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het noordelijke gedeelte van Sassenheim. Maandag 11 mei  heeft wethouder Kees van Velzen het officiële startsein gegeven door zelf de eerste meters te graven. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden in november 2015 afgerond.
Lees meer...
 
Paviljoen Koudenhoorn krijgt vorm Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 mei 2015 – Het Paviljoen op Koudenhoorn in Warmond begint nu z’n definitieve vormen prijs te geven. Terwijl sommigen zich verbazen over het enorme bouwwerk dat opeens het uitzicht belemmert, proberen andere mensen al vast hun favoriete plekje op het terras uit. (Foto’s Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Amsterdammer aangehouden na inbraakpoging Afdrukken E-mail
SASSENHEIM 8 mei 2015 - De politie hield vrijdagochtend om 03.25 uur een 23-jarige Amsterdammer aan in de tuin van een woning aan de Papendrechtlaan in Sassenheim, na een poging inbraak. De bewoonster was wakker geworden van geluiden en hoorde dat er een ladder tegen de woning werd gezet.
Lees meer...
 
Straatvoetbaltoernooi in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 mei 2015 - Op 5 mei werd in samenwerking met de Oranje vereniging Sassenheim de nationale straatvoetbal dag gehouden. Op het Voorhavenkwartier in Sassenheim waren twee speelvelden aangelegd. In de categorie 8-9 jaar werd de finale gewonnen door de Voorhoutvechters. In de categorie 6-7 jaar was het Euroleague team 3 het sterkste.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9046

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs