BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Duizend bezoekers 'Wijn op het Plein' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 mei 2017 - De tweede editie van Wijn op het Plein in Sassenheim heeft dit weekend iets meer dan 1.000 bezoekers getrokken, zo heeft de Stichting Wijn op het Plein laten weten. Dit was meer dan het dubbele aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar. De combinatie van een heerlijk voorjaarszonnetje, ongedwongen sfeer, goede wijnen, lekkere hapjes en gezellige mensen, zorgden voor een fantastische middag. Termen als ‘gezellig’, ‘relaxed’ en ‘volgend jaar zijn wij er zeker weer bij’ kwamen dan ook vaak voorbij. Foto Bo van Schaick
Lees meer...
 

Minder woningen nodig voor vluchtelingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 23 mei 2017 – In Teylingen hoeft de helft minder vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders) op te vangen dan eerder werd verwacht. De gemeente kocht de afgelopen tijd 7 woningen waar per woning vier alleenstaande mannen kunnen wonen (drie in Voorhout, twee in Sassenheim en twee in Warmond). In plaats van een groei naar 15 woningen stoot de gemeente nu 2 van de 7 woningen af.
Lees meer...
 
Kaagbaan Schiphol opent 31 mei weer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 23 mei 2017 - De werkzaamheden aan de verlichtingsinstallatie van de Kaagbaan op Schiphol hebben vertraging opgelopen. Hierdoor is de ingebruikname van de Kaagbaan uitgesteld. Schiphol verwacht dat de Kaagbaan op woensdag 31 mei weer in gebruik genomen wordt.
 
Echte Bakker Ammerlaan maakt doorstart na faillissement Afdrukken E-mail
Sassenheim, 18 mei 2017 - Echte Bakker Ammerlaan uit Sassenheim is deze week, nadat het eerder uitstel van betaling had aangevraagd, alsnog failliet verklaart. Het bedrijf maakt meteen een doorstart, waarbij het erop lijkt dat er hierbij sprake is van een pre-pack faillissement. De nieuwe vennootschappen waarin de bakkerij wordt voortgezet waren al opgericht twee weken voordat de rechtbank surseance van betaling aan het bedrijf verleende.
Lees meer...
 
Meldingen over misstanden in de openbare ruimte nu ook via een app Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 mei 2017 - Inwoners in Teylingen kunnen sinds vorige week eenvoudig een melding over zaken in de openbare ruimte doen via een speciale app en website. Meldingen via het nieuwe Fixi-systeem worden direct doorgegeven aan de servicebussen van de gemeente, zodat de melding nog sneller kan worden opgepakt. Inwoners kunnen een melding doen via de meldingenpagina op www.teylingen.nl of via de Fixi-app die beschikbaar is voor Apple en Android.
Lees meer...
 
Onderzoek kermis in centrum Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 mei 2017 - De Oranjevereniging Sassenheim wil de jaarlijkse kermis en de najaarsfeesten in het centrum organiseren. Direct omwonenden en ondernemers ontvangen op 20 mei een vragenlijst waarmee de vereniging het draagvlak wil onderzoeken. De uitkomst van het onderzoek zal voor de Oranjevereniging input zijn om wel of geen vergunning aan te vragen voor het centrum.
Lees meer...
 
Motorreis voor een betere wereld Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 mei 2017 - Zaterdag stond auteur Max Wohlgemuth Kitslaar 40 jaar oude Moto Guzzi voor de deur bij boekhandel Wagner om te praten over zijn nieuwe boek. In Tijd om te Schakelen vertelt hij het verhaal over zijn motorreis van 17.000 kilometer van Chili naar New York. Onderweg bezocht Max 32 ondernemers die werken aan een betere wereld. Allemaal met een winstgevend alternatief, vol hoop en positiviteit. Max Wohlgemuth Kitslaar wil met dit boek laten zien dat iedereen zijn handen uit de mouwen kan steken en een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
SOS zoekt onderduikadres Henriette van Lier Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 mei 2017 - Tijdens de nazit in het Onderdak van de nationale dodenherdenking op 4 mei deed de Stichting Oud Sassenheim een bijzondere oproep. De SOS had eind vorig een verzoek gekregen uit Canada om het onderduikadres te achterhalen van Henriette van Lier-Peereboom, die op 19 oktober 1944 van een zoontje Winston beviel in Sassenheim. Henriette van Lier zou hebben gewoond in een huis dat door de Duitsers was bezet. Zij wist met haar baby te ontsnappen en heeft deze achtergelaten bij een echtpaar op een boerderij tot de oorlog over was.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9534

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs