BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bestuurder aangehouden na auto te water Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 februari 2016 - De bestuurder die met zijn auto te water raakte bij Berg en Daal in Voorhout is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van het ongeval. De auto kwam woensdag rond 13:30 op zijn kop in het water terecht. De bestuurder wist uit de auto te komen en er te voet vandoor te gaan. Brandweerduikers hebben de auto onderzocht om zeker te zijn dat er verder geen inzittenden waren.
Lees meer...
 

Herstel toren St. Pancratius kost 40.000 euro Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 februari 2016 - Parochiekern van St. Pancratiuskerk heeft 40.000 euro nodig om het bovenste deel van de kerktoren, de koningsstijl te vervangen. Op zondag 13 maart wordt een benefietconcert georganiseerd om de toren weer en oude glorie te kunnen herstellen.
Lees meer...
 
Nieuwe theaterschool zoekt talent Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 februari 2016 - In Voorhout start Annemieke van der Ploeg, musicalartieste bij o.a. Joop van den Ende en Studio 100, Theaterschool Voorhout. De school is gericht is op musicalproducties voor talenten tussen 10 en 30 jaar. De theaterschool start met de musical Oliver, waarvan de voorstellingen zullen zijn op woensdag 29 juni 2016, om 14.00 uur en 20.00 uur, in het Teylingen College, locatie KTS, Leidsevaart 4 in Voorhout.
Lees meer...
 
Bonte stoet door Voorhout en Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 7 februari 2016 - Een bonte stoet carnavalsvierders trok zaterdag weer door Voorhout en Sassenheim. In Voorhout werd de optocht georganiseerd door De Bokken. De Saksen in Sassenheim kregen dit jaar medewerking van De Gaapstokken, De Noortukkers en Carnavalsvereniging Hillegom. Foto's Mariska de Graaff en Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Koninklijke onderscheiding voor Ab Koomen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 7 februari 2016 - Ab Koomen (69) uit Voorhout is zondag 7 februari 2016 Koninklijk onderscheiden. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn vrijwilligersactiviteiten bij carnavalsvereniging De Bokken en voetbalvereniging Foreholte in Voorhout. Burgemeester Carla Breuer reikte de onderscheiding uit na afloop van de carnavalsmis in de Bartholomeuskerk in Voorhout. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Burgemeester komt sleutels carnaval brengen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 6 februari 2016 - Burgemeester Carla Breuer bezocht vrijdagavond carnavalsvereniging De Bokken in Voorhout en De Saksen in Sassenheim om de sleutels van de twee dorpen te overhandigen. De nieuwe aanpak komt in plaats van het traditionele bezoek aan het gemeentehuis door de twee verenigingen. Nu de sleutels in handen van De Saksen en De Bokken zijn begint het carnaval. Zaterdag rijden in Voorhout en Sassenheim de carnavalsoptochten.
Lees meer...
 
Statushouders niet naar Boekenburglaan Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 februari 2016 - Teylingen gaat voor 117 statushouders alternatieve tijdelijke huisvesting beschikbaar stellen. De Boekenburglaan valt af als locatie voor deze vluchtelingen met een een tijdelijke verblijfsvergunning. De gemeenteraad heeft begrip voor het feit dat tegenover deze straat al jaren de noodbouw van woonzorgcentrum Agnes heeft gestaan. In de overige locaties, verspreid over de gemeente worden maximaal 25 statushouders per locatie opgevangen gedurende 5 jaar. De gemeenteraad drong donderdag aan op het gebruik van leegstaande gebouwen in plaats van het neerzetten van containerwoningen. Boekenburglaan - foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Watertuin in Warmond blijft recreatiepark Afdrukken E-mail
WARMOND, 4 februari 2015 - De gemeenteraad wil in recreatiepark Watertuin het bestaande recreatief gebruik als uitgangspunt hanteren voor het nieuwe bestemmingsplan. Alleen het CDA wilde het recreatief gebruik van de 69 woningen bij het Vennemeer schrappen en de mogelijkheid voor permanente bewoning expliciet open houden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9263

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs