BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Inschrijving Grote Prijs Bollenstreek gestart Afdrukken E-mail

ImageREGIO, 10 mei 2014 - De strijd om één van de leukste popprijzen van de regio gaat binnenkort weer van start. Sinds 1 mei kunnen artiesten zich weer inschrijven voor de Grote Prijs van de Bollenstreek. In september begint het spektakel echt en strijden tientallen acts tot en met december om de titel ‘beste act van de Bollenstreek’.

Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Publiek debat over drie droomvisies voor de Roodemolenpolder Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 mei 2014 - De gemeente organiseert donderdag 22 mei om 20.00 uur in theater ’t Onderdak in Sassenheim een publiek debat plaats over de drie droomvisie voor de Roodemolenpolder. Onder leiding van debatleider Peter van der Geer worden de drie droomvisies voor het voetlicht gebracht. Aan de hand van film en stellingen worden de aanwezigen uitgenodigd om met elkaar in debat te gaan. “De drie visies zijn echt verschillend dus er valt wat te kiezen”, aldus wethouder Kees van Velzen. Alle Teylingers zij welkom bij het debat.
Lees meer...
 
36 Kandidaten voor burgemeestersvacature Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 mei 2014 - Voor het burgemeesterschap van Teylingen hebben 36 kandidaten hun belangstelling per brief kenbaar gemaakt bij de commissaris van de Koning in Zuid-Holland. De sollicitanten – 28 mannen en 8 vrouwen – variëren in de leeftijd van 29 tot 61 jaar. Elf van hen zijn lid van de PvdA, tien van de VVD, acht van het CDA, vijf van D66, één van GroenLinks en één van een lokale partij.
Lees meer...
 
Presentatie boek over Warmond in de middeleeuwen Afdrukken E-mail
WARMOND, 6 mei 2014 – Tijdens de jaarvergadering van het Historisch Genootschap Warmelda vond vorige week maandag de presentatie plaats van het nieuwe boek over Warmond in de middeleeuwen: ‘tlant te Waremunde. Schrijver Mathieu Fannee wist het publiek te verrassen door een film te tonen waarin hij zelf een ridder vertolkt, die over de heldendaden van de heren van Warmond vertelt.
Lees meer...
 
Teylingen is nu een Fairtradegemeente Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 mei 2014 – Teylingen mag zich vanaf nu een Fairtradegemeente noemen. De landelijke jury Fairtrade gemeenten heeft de aanvraag vanuit Teylingen voor de titel “Fairtrade gemeente” positief beoordeeld. De jury vindt dat Teylingen voldoet aan de zes criteria van de campagne.
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 mei 2014 - In de drie dorpen in Teylingen is om 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen  ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en alle oorlogen die nadien hebben plaatsgevonden. Vertegenwoordigers van het college van B&W, de kerken, de politie, oud-strijders, maar ook de scholen die de verzetsmonumenten geadopteerd hebben, legden kransen. (Foto's: Laurens Lindhout, Edwin van der Wijngaard en Guido Strik)
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor Kindercorso Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 mei 2014 - Voorafgaand aan het Bloemencorso werd in Sassenheim het Kindercorso georganiseerd. Vele kinderen hebben weer gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vrijdagavond hun fietsen te versieren met bloemen. Zaterdag om 11.00 uur reden vele kinderen gevolgd door hun ouders achter Adest Musica in het Kindercorso over de Hoofdstraat. Vele toeristen en andere belangstellenden maakten foto's van de versierde fietsen, driewielers, kinderwagens en zelfs een kleine electrische auto. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Toch nog kleurrijk corso trekt veel bezoekers Afdrukken E-mail

REGIO, 4 mei 2014 - Het 67e Bloemencorso van de Bollenstreek heeft zaterdag, geholpen door het mooie weer, naar schatting tussen de 800.000 en 1 miljoen mensen getrokken. Ondanks alle zorgen over de beschikbaarheid van voldoende bloemen, zagen de toeschouwers toch een kleurrijk corso, met als thema Energie, aan zich voorbij trekken. Door het vroege voorjaar en de late datum van het corso waren de hyacinten in de streek al uitgebloeid, maar een kweker uit de kop van Noord-Holland bracht de redding. (Video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8513

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs