BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Hoogvliet en Vooruitgang willen winkel- en wooncomplex op Hortuslaan bouwen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 september 2017 - Supermarkt Hoogvliet en woonstichting Vooruitgang willen een groot winkel- en wooncomplex op de Hortuslaan bouwen dat uitkijkt op een autovrij Kerkplein. Op het huidige Hortusplein komen parkeerplaatsen en nieuwe woningen. De schetsplannen werden dinsdagavond gepresenteerd door architectenbureau Groosman aan de raadscommissie Ruimte. Foto: De woningen en de Hoogvliet (rechts) gezien vanaf het Kerkplein.
Lees meer...
 

Raadsleden unaniem voor herinrichting sportpark Elsgeest Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 11 september 2017 – De schop kan snel de grond in voor de herinrichting van sport- en recreatiepark Elsgeest. De politiek staat unaniem positief tegenover de plannen voor de buitensport die 4,9 miljoen euro gaan kosten. Wethouder Brekelmans verwacht dat de goede samenwerking met de ambtenaren in Zuid Holland zal resulteren in goedkeuring door het provinciebestuur.
Lees meer...
 
“Bekendmaken adres en school leerlingen speciaal onderwijs is geen datalek” Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 11 september 2017Het thuisadres en de school van Teylingse leerlingen in het speciaal onderwijs zijn bekendgemaakt bij de aanbesteding van het leerlingenvervoer. Wethouder Kees van Velzen zei dit maandagavond naar aanleiding van de publicatie van RTL vorige week. CDA, ChristenUnie, PvdA en Trilokaal vinden dat de gemeente beter moet omgaan met de privacy van de inwoners. “Het lijkt wel of wethouder keer op keer blundert met leerlingenvervoer. Dit is één keer maar nooit meer. Het college staat op dit punt onder verscherpt toezicht”, zegt Elsbeth Koek (PvdA).
Lees meer...
 
Monumenten trekken veel bekijks Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 11 september 2017 - Veel Teylingers maakten afgelopen weekend van de gelegenheid gebruik om één van de vele monumenten in Teylingen te bezoeken. In Sassenheim was het Klasgenotenfestival, met ruim 250 bezoekers, het succes van het weekend.
Lees meer...
 
Drukke Schippertjesdagen in Warmond. Afdrukken E-mail

WARMOND, 11 september 2017 - De Warmondse Schippertjesdagen trokken afgelopen weekend, ondanks het wisselvallige weer, veel publiek. Op de nautische markt op de Gemeentehaven was het gezellig druk. En uiteraard trokken de vele oude schepen die lagen afgemeerd aan De Leede veel bekijks. (Video: Ron van Vliet)
Lees meer...
 
Auto uit de bocht op Parklaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 september 2017 - Donderdagavond is op de Parklaan in Sassenheim een auto van de weg geraakt. In de bocht na de benzinepomp ging de auto rechtdoor en reed tegen een heg van appartementencomplex Parkhove. De bestuurder is door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.
Lees meer...
 
Dure projectmanager grondexploitatie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 7 september 2017 - De gemeente Teylingen telde ruim 266.000 euro neer voor een externe ‘projectmanager grond’ die werkt aan complexe grondexploitatieprojecten, zo meldt het AD dat op zoek ging naar overheidspersoneel dat meer 'vangt' dan een minister. De gemeente zegt de projectmanager in te moeten huren omdat zij de benodigde specifieke expertise niet zelf in huis heeft. De ChristenUnie en PvdA hebben het College van de gemeente Teylingen om opheldering gevraagd.
Lees meer...
 
Open monumentendag in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 september 2017 - In het weekend van 9 en 10 september 2017 zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het thema is dit jaar boeren, burgers en buitenlui. Ook in Teylingen zijn vele monumenten opengesteld voor het publiek. Foto: Boeren en buitenlui bij boerderij Rynhof in Sassenheim - foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9615

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs