BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Opbrengst wandelvierdaagse naar Gambia Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 juli 2015 – De Voorhoutse avond-wandel-vierdaagse heeft dit jaar € 850 opgebracht voor het goede doel. De opbrengst van het wandelevenement gaat elk jaar naar een kleinschalig goed doel. Dit jaar was dat een project in Gambia. Piet Dahlkamp ontving hiervoor onlangs in IJssalon Voorhout de cheque van € 850,- uit handen van Theo Smit, secretaris van Oranje Vereniging Voorhout.
Lees meer...
 

Thuiszorg via iPad bij Marente Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 juli 2015 - Zorgorganisatie Marente is in Sassenheim en Katwijk gestart met thuiszorg via de iPad. Meneer Groen in ’t Woud (71) is één van de eerste cliënten die van Marente een iPad in bruikleen heeft gekregen. Daarmee voert hij elke ochtend een videogesprekje met een verpleegkundige van het thuiszorgteam in Sassenheim . Dan kan hij vertellen hoe het gaat en of hij nog iets nodig heeft. Daarnaast kan hij de iPad ook gebruiken om te bellen met bekenden of om een spelletje te doen.
Lees meer...
 
Vierdaagsekoorts in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 22 juli 2015 - Teylingen is dit jaar weer goed vertegenwoordigd bij de 99ste editie van de Vierdaagse van Nijmegen. Zeker zo’n 26 Voorhouters, waaronder 15 vrouwen en 11 mannen hebben vorige week zondagmiddag alvast een toast uitgebracht op de goede afloop. De meesten lopen met familie of vrienden.
Lees meer...
 
'Nog geen snel internet in Warmond en buitengebieden' Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 20 juli 2015 - Zoals het er nu uitziet zal Reggefiber in Warmond geen glasvezelnetwerk aanleggen. Moederbedrijf KPN zal de huidige koperbedrading opwaarderen om zo sneller internet te kunnen leveren. In Sassenheim wordt inmiddels hard gewerkt aan het aanleggen van glasvezel. Woningen aan de rand van de gemeente, de zogenaamde buitengebieden, worden niet standaard voorzien van glasvezel. Het CDA wil dat hier een oplossing voor gevonden wordt. Het is de bedoeling dat Voorhout in 2016 glasvezel krijgt. Foto: Glasvezelverbindingen in een wijkcentrale in Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Paard te water aan de Elsgeesterlaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 juli 2015 - Maandagavond is een paard te water geraakt in een sloot aan de Elsgeesterlaan in Voorhout. De brandweer uit Rijnsburg heeft met veel moeite het paard weer op het droge gehaald. De reddingsactie trok de nodige aandacht van de andere paarden in de wei. Het paard was zo vermoeid dat het enige tijd duurde voor dat het weer overeind kwam. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Gaslek bij aanleg glasvezel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 juli 2015 - In de Rembrandtlaan is vanmiddag een gaslek ontstaan tijdens het aanleggen van glasvezelkabels. De Sassenheimse brandweer heeft het lek provisorisch gedicht met tape. Netbeheerder Liander is enkele uren bezig geweest met het repareren van de buis. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Tegenstanders ondernemersfonds organiseren zich in VOT Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 19 juli 2015 - Een groep van 150 Teylingse ondernemers zijn tegen de plannen van het Teylinger Ondernemers Vereniging (TOV)-bestuur om een ondernemersfonds op te richten. Zij hebben zich nu georganiseerd in de groepering Vrije Ondernemers Teylingen (VOT). De VOT wil in plaats van een ondernemersfonds voor de hele gemeente bedrijveninvesteringszones voor bepaalde gebieden in de gemeente.
Lees meer...
 
Start bouw Engelse Tuin Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 juli 2015 – Wethouder Bas Brekelmans verrichtte donderdagmiddag de officiële starthandeling op de bouwplaats van nieuwbouwproject Engelse Tuin in Voorhout. Samen met een aantal toekomstige bewoners stortte Brekelmans een eerste betonlaag. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9092

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs