BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Sassembourg geeft visitekaartje af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 september 2015 - Woonstichting Vooruitgang, zorgstichting ActiVite en de zorgverleners in Sassembourg zijn zichtbaar trots op hun zorg- en wooncomplex. Zaterdag kwamen circa 2000 Sassenheimers een kijkje nemen in Sassembourg. Het oude verzorgingstehuis De Schutse is vervangen door ruimte voor zorgverleners, groepswoningen en huur- en koopappartementen die inmiddels allemaal verhuurd en verkocht zijn. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Wachtrij huurwoning niet langer door vluchtelingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 september 2015 - Het opvangen tientalen van vluchtelingen in Teylingen zal slechts een minimale invloed hebben op de wachtlijst voor sociale huurwoningen. Dat zegt directeur Steven Schrader van woonstichting Vooruitgang. Hij reageert op een aantal negatieve reacties van mensn die bang zijn dat het door de opvang van asielzoekers nog moeilijker wordt om een woning te huren. "Ik voel mij aangesproken om de vluchtelingen te helpen vanwege mijn achtergrond. Mijn ouders waren zelf bootvluchtelingen en kwamen in 1952 vanuit Indonesië naar Nederland. Foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Teylingen vangt tientallen vluchtelingen extra op Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 25 september 2015 - Teylingen zal tijdelijk enkele tientallen vluchtelingen extra opnemen in de gemeente. Vluchtelingen met een vergunning (‘statushouders’) kunnen hierdoor doorstromen naar een tijdelijke woning zodat er ruimte vrijkomt binnen asielzoekerscentra (AZC). Deze ruimte is hard nodig om nieuwe vluchtelingen op te vangen. Bij het zoeken naar tijdelijke opvanglocaties werkt de gemeente samen met Vluchtelingenwerk, Welzijn Teylingen, maatschappelijke organisaties en de woningbouwverenigingen. 
Lees meer...
 
Huurders 't Onderdak worden 3 jaar gecompenseerd voor hogere huur Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 september 2015 - De huurders in 't Onderdak in Sassenheim worden nog 3 jaar volledig gecompenseerd voor de 135% hogere huren die Teylingen met de Tarievennota wil invoeren. Wethouder Kees van Velzen bereikte hierover een akkoord met verenigingen die ruimten in 't Onderdak huren.
Lees meer...
 
Verdeeld TOV steunt ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 24 september 2015 - De leden van de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) zijn verdeeld over het instellen van een Ondernemersfonds in Teylingen. In een ingelaste algemene ledenvergadering op 23 september stemde een kleine meerderheid voor de plannen van het TOV-bestuur met het fonds. De tegenstanders van het fonds, verzameld in de Vrije Ondernemers Teylingen (VOT), hadden verzocht om de extra vergadering.
Lees meer...
 
Oude Koningshuys wordt geveild Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 september 2015 -UPDATE Het Oude Koningshuys in Sassenheim wordt geveild. De executieveiling in opdracht van de bank vindt op 12 oktober plaats. Het Oude Koningshuys van de Lissese projectontwikkelaar Romeyn werd in 2013 al te koop aangeboden voor bijna 6 miljoen euro. Romeyn kocht het landgoed begin deze eeuw en knapte het helemaal op.
Lees meer...
 
Onderzoek naar sport- en cultuurkorting Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 september 2016 – De Rekenkamercommissie Teylingen heeft besloten om in 2015  de Regeling sport- en cultuurkorting te onderzoeken. Voor 2016 vraagt de commissie aan inwoners om onderwerpen aan te dragen die de Rekenkamercommissie Teylingen kan onderzoeken. Tijdens de wijkmarkt op 6 oktober in Warmond is de rekenkamercommissie aanwezig om inwoners te informeren over hun werk en kunnen inwoners onderwerpen aandragen.
Lees meer...
 
Politie onderzoekt brand Corn. Verolmeweg Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 september 2015 - De politie onderzoekt de brand in een vrachtwagen voor een garagebedrijf aan de Cornelis Verolmeweg in Sassenheim. Dinsdagavond rond 22:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de brand. Na het blussen van de brand is het gebied rondom het garagebedrijf afgezet. De politie doorzocht het pand. Hierbij werden beschermende schilden gebruikt. Voor zover bekend zijn er ter plaatse geen aanhoudingen verricht.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9152

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs