BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Vrijpionnen succesvol op Meisjes Schaaktoernooi Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 april 2015 - Woensdagmiddag 8 april organiseerde Schaakvereniging  Leiderdorp op uitnodiging van de Leidse Schaakbond een meisjestoernooi voor meisjes uit de hele Leidse regio. In Kindcentrum de Brink in Leiderdorp streden bijna 100 meisjes keihard om de prijzen en beleefden veel plezier aan het schaken. De Jeugdschaakvereniging voor de Bollenstreek “de Vrijpionnen” uit Voorhout had twee meisjes afgevaardigd naar dit toernooi: Fabienne Bito (9 jaar uit Warmond) en Kiki Arkenbosch (7 jaar uit Voorhout).
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Inspiration op WK Twirl in Lignano Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 april 2015 - Na maanden van voorbereiding gingen de twirlers van Inspiration op dinsdag 31 maart naar het WK Twirl in Lignano Sabbiadoro in Italië. Op dinsdag kon de groep nog even genieten van de omgeving en het weer. Op woensdagochtend stond de muziektekst gepland. Elk land mag een training in de sporthal doen, om te wennen aan de vloer, het licht en om de muziek te testen. In de avond was de openingsceremonie. Foto Ferdi van Eeten
Lees meer...
 
Teylingen eenvoudig langs Kickers ‘69 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 april 2015 - Afgelopen zondag speelde Teylingen, dat al hardop aftelt richting de nacompetitie, zijn wedstrijd op bezoek bij Kickers ’69. Thuis werd hier eenvoudig van gewonnen en ook afgelopen zondag leverde dit geen problemen op.
Lees meer...
 
Ter Leede F3 al vroeg kampioen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 april 2015 – Met nog een aantal competitiewedstrijden te gaan, werd de F3 van Ter Leede afgelopen zaterdag kampioen. Eigenlijk hadden de mannen de woensdag ervoor tegen RCL uit het kampioenschap al binnen kunnen halen. Maar het werd een gelijkspel, waar er drie punten nodig waren voor een kampioensfeestje. (Foto: HPProSportPics/Hans Schalk)
Lees meer...
 
Judodrukte in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 april 2015 - Voor de 4e keer in successie werd in de Voorhoutse sporthal De Tulp een groot, regionaal Judotoernooi gehouden. Barends Sport-Voorhout was de organisator van het z.g. “ne-waza-kampioenschap”, op z’n Hollands “grondgevechten-toernooi”. Een speels toernooi zonder “hoge klappers”, waarbij een reuzendobbelsteen de startpositie bepaalt.

 

Lees meer...
 
TOP laat kampioenschap uit handen glippen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 april 2015 - Verliezen hoort er ook bij en je bent in de sport pas groot (of je kunt pas echt groot worden) als je ook kunt verliezen. Als TOP/Quoratio niet al een beetje groot is dan zijn ze het zeker aan het worden. Het spreekwoord zegt dat waar er winnaars zijn, er ook verliezers zijn. TOP draait het om: waar verliezers zijn, zijn ook winnaars. De winnaar was dit keer PKC uit Papendrecht: een prachtige kampioen. (Foto René van Dam)
Lees meer...
 
College: Nota huurtarieven niet besluitrijp Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 april 2015 (update 13 april) - Het college vindt dat er nog geen besluit kan worden genomen over de Tarievennota voor maatschappelijke accommodaties. Naar de mening van het College is het stuk nog niet ‘besluitrijp’. In deze nota zouden de huren voor verenigingen in 't Onderdak in Sassenheim met 135% verhoogd worden. De fracties in de gemeenteraad zullen het agendapunt van de agenda van de commissie Welzijn van 13 april afvoeren.
Lees meer...
 
Koninklijke onderscheiding voor bestuursleden VWF Afdrukken E-mail
WARMOND, 10 april 2015 - De heer J.G.M. Juffermans (60) en mevrouw E.W.M. van Winsen-Heijkoop (57) uit Warmond zijn dinsdagavond Koninklijk onderscheiden. Zij kregen de onderscheiding o.a. voor hun activiteiten voor de Vereniging tot Viering van Warmondse Feesten (VWF). Burgemeester Breuer reikte de onderscheidingen uit tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VWF in het Trefpunt in Warmond. De heer Juffermans en mevrouw Van Winsen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 9014

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs