BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Nieuwe milieustraat geopend Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 7 september 2014 – Oud-wethouder Leo van der Zon heeft zaterdag de nieuwe milieustraat in Voorhout officieel geopend. Die eer viel hem ten beurt omdat hij zich als wethouder heeft ingezet voor de komst van één centrale milieustraat in Teylingen. Inwoners van Teylingen kunnen vanaf nu dus niet meer met hun afval in Sassenheim terecht. (Video: TGP Mediaproducties / Foto’s Guido Strik)

Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Open dag en opening nieuwe milieustraat Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 september 2014 - De nieuwe milieustraat in Voorhout wordt komende zaterdag geopend. Wethouder Kees van Velzen verricht om 10.00 uur de officiële opening van de nieuwe milieustraat. Aansluitend is er tot 14:00 uur een open dag met diverse activiteiten voor jong en oud. De milieustraat in Sassenheim is vanaf 6 september gesloten.
Lees meer...
 
Leander v/d Geest en Rozemarijn Huisman winnen Poldercross Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 3 september 2014 - Leander v/d Geest uit Warmond en Rozemarijn Huisman uit Amsterdam hebben vrijdag de 21 Poldercross in Warmond gewonnen bij respectievelijk de heren en de dames. Bij de heren veteranen werd Marco Loogman uit de Kaag eerste en bij de dames veteranen Paula Warmerdam uit Warmond. Bij de jeugd gingen de eerste prijzen naar Koen en Eva Klavert-Onnen uit Oegstgeest.
Lees meer...
 
Kindervakantiewerk Warmond afgesloten Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 3 september 2014 - De kindervakantieactiviteiten op het recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond zijn vrijdagmiddag traditiegetrouw afgesloten met het verbranden van het sloophout van het de dagen daarvoor gebouwde huttendorp langs de Grote Sloot. De straffe wind deed de vlammen hoog oplaaien, de hitteontwikkeling was buitengewoon intens. Brandweerlieden moesten het toegestroomde publiek al gauw na het ontsteken van het vuur naar achteren leiden om ongelukken te voorkomen. Durfals onder de jongens en meisjes werden tot hun grote plezier door de brandweerlieden bespoten met krachtige stralen water. De metershoge brandstapel schrompelde in een mum van tijd in tot een grote hoop gloeiend as. (Foto's: Jan Leune)
Lees meer...
 
Opening kunstgrasveld S.V. Warmunda Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 3 september 2014 - Het nieuwe kunstgrasveld van de Warmondse voetbalclub Warmunda is zaterdag officieel en feestelijk geopend. De formele handelingen werden verricht door wethouder Bas Brekelmans namens de gemeente Teylingen,  Jan van Winsen namens de Stichting Exploitatie Sportaccommodatie Overbos (SESO) en Matthieu van Winsen namens voetbalvereniging Warmunda. Allen gaven aan trots te zijn op het eindresultaat. Het oudste en jongste lid van de club lieten daarna blauwe en witte ballonnen de lucht in gaan.
Lees meer...
 
Mannen met inbrekerswerktuig aangehouden Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 september 2014 - De politie hield in de vroege ochtend van dinsdag 2 september twee mannen aan met inbrekerswerktuig op het Steenhuispad in Warmond.
Lees meer...
 
Koperdief op heterdaad aangehouden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 september 2014 - Een man die op maandag 1 september aan het inbreken was in een bedrijfspand in de Edisonstraat, werd door de politie op heterdaad betrapt.
Lees meer...
 
Carla Breuer benoemd als burgemeester Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 2 september 2014 - Carla Breuer is vandaag door Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, benoemd tot burgemeester van Teylingen. De benoeming gaat in op 29 september 2014.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 108 - 214 van 8655

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs