BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Gelijkspel voor Foreholte tegen HVV Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 oktober 2014 - Na de gewonnen wedstrijd van vorige week (1 – 0 tegen koploper VUC) was het zaak voor Foreholte om de goede lijn door te zetten. HVV leek daarvoor de ideale tegenstander: opnieuw een opponent in een uitwedstrijd uit Den Haag en opnieuw op natuurgras.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Hillegom te sterk voor Teylingen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 oktober 2014 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de langverwachte wedstrijd tegen Hillegom op het programma. Beide ploegen worden als titelkandidaat gezien. Daar waar Hillegom met vijftien punten uit vijf wedstrijden ruimschoots aan de verwachtingen voldeed, morste Teylingen onderweg al vier punten. Zaak dus om het gat met Hillegom niet op te laten lopen tot 7 punten.
Lees meer...
 
Wie wint de Vrijwilligersprijs Teylingen 2014? Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 oktober 2014 - De gemeente Teylingen is op zoek naar vrijwilligers die in aanmerking komen voor de Vrijwilligersprijs 2014. Kent u een vrijwilliger of een organisatie die het verdient om in het zonnetje gezet te worden, dan kunt u een voordracht doen. Iedereen kan personen of organisaties voordragen voor de Vrijwilligersprijs 2014. Een jury kiest uit ieder dorp een winnaar.
Lees meer...
 
Succcesvolle 4e editie Lopen tegen Kanker Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 oktober 2014 - Zo’n 2050 mensen deden zondag onder zonnige omstandigheden mee aan de vierde editie van lopen tegen kanker. Onder hen  800 wandelaars die meededen aan de 10 km wandeling die door de Zwanburgerpolder ging. De Gezinsloop (2 km) trok wederom veel kinderen en mensen voor wie de 5 km of de wandeling te ver was. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Muziekmarathon harmonievereniging Crescendo brengt bijna 9000 euro op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 oktober 2014 - Crescendo heeft met de 25 uur durende muziekmarathon 4336 euro opgehaald voor Make-A-Wish. Eenzelfde bedrag is opgehaald voor de Christelijke Harmonievereniging zelf. Na 25 uur muziek maken, optredens, veilingen, workshops en een flashmob in het centrum werd de marathon zaterdagavond afgesloten. In de Julianakerk werd, voorafgegaan door een optreden van leden en oud-leden van het leerlingenorkest onder leiding van Erik Waerts, de cheque overhandigd aan Peter Douwes, directeur Make-A-Wish Nederland. Deze organisatie vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.
Lees meer...
 
Dode man in auto in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT,  12 oktober 2014 - Op de Teylingerlaan in Voorhout is zondagochtend een dode man gevonden. Het lichaam is aangetroffen in een auto op een parkeerhaven langs de N443 ter hoogte van de Prinsenweg. De man is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat een woordvoerster van de politie weten. Waaraan hij precies is overleden, is nog niet bekend.
Lees meer...
 
25 uur durende muziekmarathon voor jubilerend Make-A-Wish Nederland Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 oktober 2014 – De Christelijke Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim is bezig met een bijzondere marathon voor het jubilerend Make-A-Wish Nederland. Crescendo is vrijdagavond om 19:00 uur begonnen aan een 25 uur durende muziekmarathon met bijzondere workshops, concerten en ensembles op unieke locaties in de Bollenstreek.  Hierbij bundelen jongeren en volwassenen hun muzikale talenten en zetten zich in voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Met de festiviteiten wordt ook het 25-jarig bestaan van het leerlingenorkest gevierd. Zaterdagmiddag was er een flashmob van Credendo en Dansstudio Sonja. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
4e Editie van 'Lopen Tegen Kanker' Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 11 oktober 2014 - Zondag 12 oktober vindt de 4e editie van  Lopen Tegen Kanker' plaats. De opbrengst van de loop wordt besteed aan doelen dichtbij, zodat mensen uit omgeving weten waaraan ze doneren en daadwerkelijk terug kunnen zien, waar het geld aan besteed wordt.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8838

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs