BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
TOP/Justlease.nl nieuwe koploper Korfbal League Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 januari 2014 - In het weekend waarin PKC uit Papendrecht niet in actie kwam en de Europese korfbaltitel behaalde, veroverden de korfballers van TOP/Justlease.nl de koppositie in de Korfbal League. De Sassenheimers wonnen in Amsterdam de lastige uitwedstrijd van Blauw-Wit met 25-23. De nieuwe koploper blijft deze competitie nog steeds ongeslagen.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Remco Langemaire schaatskampioen District Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 januari 2014 - Zaterdag 18 januari 2014 werden de schaatskampioenschappen voor pupillen van het KNSB District Sassenheim verreden in de Schaatshal Leiden. Al in de zeer vroege ochtend, om 06.30 uur, werd het 1e startschot gelost. Er kwamen 61 meisjes aan de start, waarvan 10 van de Warmondse IJsclub (WIJC). Bij de 41 jongens die aan de start kwamen waren drie WIJC-ers. (Foto: Remco Langemaire, tijdens de huldiging ten onrechte op de tweede plek)
Lees meer...
 
Bassets onderuit tegen titelkandidaat Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 januari 2014 - Na de niets op af te dwingen winst die de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week behaalde tegen laagvlieger Alkmaar was het voor The Bassets nu zaak door te pakken, maar de tegenstander van die middag was van een heel ander kaliber dan Alkmaar. The Bassets moesten de sportieve strijd aangaan met de torenhoge favoriet als het gaat om de kampioenskandidaat van de spannendste rugby competitie van Nederland, Ascrum uit Amsterdam.
Lees meer...
 
Foreholte gelukkigste in 6-puntenwedstrijd Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 januari 2014 - De eerste helft was duidelijk voor Voorschoten en de 1-0 voorsprong voor Voorschoten had hoger uit kunnen vallen. In de tweede helft kreeg Foreholte meer grip op de wedstrijd en wist deze winnend af te sluiten.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte blessuregevoelig Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 januari 2014 - Dat de ploeg uit Voorhout blessure gevoelig is, werd duidelijk in de uitwedstrijd tegen Verburch in Poeldijk. Dana Vincenten moest o.a. aan de kant blijven  vanwege nieuwe knieproblemen. Daarbij is men nog steeds zonder aanvoerdster Ramona Vink, maar Foreholte bracht wat in de mogelijkheden lag, echter  een 26-19 nederlaag kon het team niet ontlopen.
Lees meer...
 
Winst voor Inspiration op NK Twirl Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 januari 2014 - Tijdens het NK Twirl dat gehouden werd op 18 en 19 januari 2014 in sporthallen Zuid te Amsterdam was er overtuigende winst voor Inspiration. Twee jaar geleden maakte Inspiration voorzichtig de stap van majorette onderdelen naar twirl, daar op majorette gebied alles gewonnen was wat er te winnen viel en er een nieuwe uitdaging nodig was.
Lees meer...
 
Huurcontract 't Onderdak getekend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2014 - Vanaf 1 januari 2014 heeft de Stichting tot Exploitatie en Beheer van SCC ’t Onderdak (SEBO) het beheer en de exploitatie van ’t Onderdak op zich genomen. Afgelopen donderdag werd het nieuwe huurcontract tussen SEBO en gemeente Teylingen officieel getekend in ‘t Onderdak. De huurders zijn gerustgesteld met het beheer van het gebouw door hun 'eigen' stichting. De stichting heeft wel een flinke uitdaging om het gebouw energiezuinig te maken en de ruimtes multifunctioneel te verhuren. Foto: SEBO voorzitter Ger Leepel en wethouder Karin Lambrechts tekenen het huurcontract.
Lees meer...
 
Twee gewonden bij aanrijding A44 Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2014 (update) - Een 42-jarige automobilist uit Wognum is in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 januari aangehouden, nadat hij een ongeval had veroorzaakt op de snelweg A44 bij Sassenheim. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. De inzittenden van de aangereden auto – een man 67 en een vrouw van 64 - raakten gewond.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8375

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs