BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Boek over de Bollenstreek gepresenteerd Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 22 november 2015 – Het boek "De Bollenstreek, landschap en erfgoed van de bloembollencultuur" is afgelopen maandag in het bestuurscentrum in Voorhout aangeboden aan de bestuurders van de gemeenten in de Bollenstreek. Willem de Jong, voorzitter van het CultuurHistorisch Genootschap (CHG) Duin- en Bollenstreek, overhandigde het eerste exemplaar van het boek aan Jos Wienen, portefeuillehouder Ruimte van Holland Rijnland. (Foto Nico Valstar)
Lees meer...
 

Woestijntapuit strijkt neer in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 november 2015 – Alleen zijn naam maakt al duidelijk dat hij hier niet op vertrouwde grond is, maar toch streek deze Woestijntapuit afgelopen vrijdag neer in een Voorhouts weiland. Deze vogelsoort is tot nu toe slechts 34 maal in ons land waargenomen. Jan Wierda van de Vogelwerkgroep Teylingen trof hem nu aan in de Elsgeestpolder. Na zijn melding trok de vogel vrijdag en zaterdag zo'n 100 vogelaars naar Teylingen. Zondag werd hij niet meer aangetroffen. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Een Warmonds welkom voor Sinterklaas Afdrukken E-mail

WARMOND, 22 november 2015 - Sinterklaas had dit jaar niet echt Spaans weer meegenomen naar Warmond. Het mocht de pret onder de vele kinderen en ouders die de Goedheiligman en de Pieten stonden op te wachten in Park Groot Leerust echter niet drukken. Sinterklaas werd daar warm welkom geheten door burgemeester Carla Breuer en de Pietenband. Hij kreeg ook een plattergrond met de route over de daken in Warmond, zodat alle cadeautjes op de goede plek komen. (Foto's en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Pancratiuskerk tijdelijk zonder kruis Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 november 2015 - De toren van de Pancratiuskerk in Sassenheim moet het momenteel zonder kruis doen. Vorige week zijn met verschillende hijskranen het kruis en de koningstijl van de toren gehaald. De Koningstijl (een verticale balk waar verschillende dakspanten op samenkomen) was door inwatering aangetast.
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor wijkmarkt Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 november 2015 - Bewoners van de wijk gelegen tussen de Schoutenlaan, de Engelselaan, Prinsenweg, Torenlaan en de Leidsevaart in Voorhout konden maandagavond op de wijkmarkt hun op en aanmerkingen over de wijk kwijt. De bewoners hadden opmerkingen over de verkeerssituatie op de Jacoba van Beierenweg, de aanleg van nieuwe speeltuintjes, de duurzaamheidslening en de  van stoepen. De wijkmarkt vond plaats in @Hok in Voorhout.
Lees meer...
 
Toptoneel bij Pankras Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 november 2015 - “De tranen lopen nog over mijn wangen. Wat een prachtig stuk. Alle spelers verdienen een groot compliment.” Het was tijdens de matineevoorstelling op zondag 8 november duidelijk te zien dat deze bezoekster onder de indruk was van hetgeen ze op de planken van ’t Onderdak had gezien. En dat gold niet alleen voor haar. Nog nooit zo’n voorstelling meegemaakt waar men een speld kon horen vallen en er zelfs geen kuchje onder het publiek te horen was. Er werd dan ook een topprestatie geleverd door de Pankrasleden.
Lees meer...
 
Jacques van Goeverden overleden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 november 2015 - Erelid Jacques van Goeverden van de Oranjevereniging Sassenheim is afgelopen vrijdag overleden. Jacques was meer dan 40 jaar als bestuurslid aan de vereniging verbonden. Al die jaren was Jacques een van de drijvende krachten achter de talloze evenementen die voor Sassenheim zijn georganiseerd.
Lees meer...
 
Sint bezoekt Sassenheim en Voorhout Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 15 november 2015 - Sinterklaas is zaterdagmiddag aangekomen in Sassenheim. De stoomboot kwam aan op de Oosthaven onder grote belangstelling van vele kinderen. Hierna ging hij op zijn schimmel naar het centrum. Hier kinden kinderen op de foto met de Sint. Zondag bezocht Sinterklaas Voorhout. Hij zette met enige moeite voet aan wal op de hoek van Schoonoord en de Boekenburglaan. Hierna reed de Sint naar de Bartholomeuskerk om de kinderen te ontmoeten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9301

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs