BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Tussenstand opkomst Europese Verkiezingen Teylingen Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 22 mei 2014 - Om 13.00 uur vanmiddag had 14,2% van het aantal opgeroepen kiezers gestemd. De meeste stembiljetten (387 stuks) zijn in het stembureau in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan in Sassenheim in de bus vallen, gevolgd door Het Bolwerk (357 stuks) en De Roef in Voorhout (351 stuks).

Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Lekker lezen met bibliotheek vakantieabonnement Afdrukken E-mail
REGIO, 22 mei 2014 - Lekker genieten van het zonnetje met een mooi boek op schoot – het ultieme vakantiegevoel. En dat kan in de Bollenstreek ook zonder zware boeken vanuit huis mee te nemen.
Lees meer...
 
Warmelda organiseert fotowedstrijd Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 22 mei 2014 - Nu het mooie weer terugkeert en de Teylingse dorpen er weer zo mooi en bloemrijk bij staan, organiseert het Historisch Genootschap Warmelda een fotowedstrijd.
Lees meer...
 
Stemmen bij McDonald’s in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 22 mei 2014 - In Heel Nederland kan vandaag gestemd worden voor de Europese verkiezingen. In Teylingen kan dat ook in het McDonald’s restaurant bij station Sassenheim. Teylingers kunnen daar vandaag tussen 07:30 tot 21:00 uur, onder het genot van een kopje koffie aangeboden door McDonald’s, hun stem uitbrengen.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte op weg terug Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 mei 2014 - De competitie van de tweede divisie werd al eind maart afgesloten met een 4e plaats. In een jaar waarin langdurig geblesseerden weer ingepast moesten worden waren veel ups en downs. Met als sluitstuk het vertrek van Guido Toorenbeek.  Inmiddels zijn de dames uit Voorhout met Ricardo Clarijs een nieuwe weg ingeslagen; één die hopelijk zal leiden tot een terugkeer naar de eerste divisie. Er werd al tegen  United Breda(1e divisie) gelijkgespeeld en nu werd in Naaldwijk tegen Westlandia (1e divisie) geoefend. Er werd 3 x 25 minuten gespeeld en Foreholte won met 34-35.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Handbaldames Foreholte op weg terug
- Oud Captains willen Bassets omhoog duwen
- Columbiaan scoort goed bij Zomerkampioenschappen
- Jeugdkampioenen TOP gehuldigd
- Winst en afscheid bij TOP/Justlease.nl
- Foreholte neemt eerste horde naar klassenbehoud
- Druk weekend Barends Sport

 
Oud Captains willen Bassets omhoog duwen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 mei 2014 - Twee voormalige captains en club iconen van Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim, Peter Schrama  (captain van 1978 t/m 1992) en Roland van Duijn ( captain van1994 t/m 1998) willen samen met het bestuur The Bassets door duwen naar een hoger niveau. The Bassets is al sinds jaar en dag een vaste factor in de Eerste Klasse waar ze iedere keer net naast de prijzen grijpen en Schrama en Van Duijn vinden dat daar verandering in moet komen. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Columbiaan scoort goed bij Zomerkampioenschappen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 mei 2014 - In het weekend van 17 en 18 mei zwom de Columbiaan de zomerkampioenschappen lange baan (50m) in Dordrecht. In totaal werden er 10 gouden, 10 zilveren en 7 bronzen medailles behaald door de Columbiaan.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8654

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs