BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Voorhouter (53) overleden na aanrijding Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 28 maart 2014 - Een 53-jarige snorfietser uit Voorhout is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen van een aanrijding overleden. De man had donderdag 27 maart omstreeks 22.50 uur in Zoeterwoude een frontale aanrijding met een 51-jarige snorfietser uit Hazerswoude-Rijndijk.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Coalitieonderhandelingen beginnen vrijdag Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 maart 2014 - De onderhandelingen over de vorming van een coalitie in Teylingen beginnen vrijdag. VVD-fractievoorzitter Marlies Volten verwacht morgen een eerste mededeling te kunnen doen over de voortgang. De VVD heeft als grootste partij de afgelopen week geprekken gevoerd met de individuele partijen. Na vrijdag moet duidelijk worden of de VVD-CDA-D66 coalitie in de huidige vorm doorgaat of dat er een andere college wordt gevormd.
 
Petroleumlucht in de Bijleveldlaan in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 maart 2014 – Politie, brandweer en de gemeente zijn donderdagavond druk doende geweest met een sterke petroleumlucht in de Bijleveldlaan in Warmond. De petroleumdamp kwam via het riool een deel van de huizen in de straat binnen. Het doorspoelen van het riool bleek in eerste instantie het probleem niet op te lossen. Het water wat aan de ene kant van de straat het riool werd ingespoten, kwam er aan de andere kant van de straat niet uit.
Lees meer...
 
Koninklijke Onderscheiding voor Joost Peetoom bij afscheid gemeenteraad Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 maart 2014 (update: fotoreportage) - Joost Peetoom (PvdA) heeft woensdagavond bij zijn afscheid van de gemeenteraad een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt gekregen door Burgemeester Anne Lize van der Stoel. Op de laatste vergadering van de oude gemeenteraad kregen tien vertrekkende leden uit de raad en twee vertrekkende burgerraadsleden een gemeentelijke onderscheiding.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Handbaldames Foreholte boeken prima resultaat
- Bassets jeugd 5e op het NK
- Damesteam Forwodians nog steeds ongeslagen
- TOP/Justlease.nl wint eerste play-off duel
- Foreholte wint verdiend van Schipluiden
- Teylingen verdiend langs Delft
- Grand Prixtoernooi De Vrijpionnen
 
Handbaldames Foreholte boeken prima resultaat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 maart 2014 - De voorlaatste wedstrijd was in Voorhout  tegen het Zoetermeerse Gemini dat op de 2e plaats stond. Theoretisch konden zij nog kampioen worden, maar Foreholte had hele andere plannen en lieten een prima wedstrijd zien en won met 24-17. Door dit resultaat werd VELO uit Wateringen al kampioen, terwijl zij zelf pas op zondag moesten spelen.
Lees meer...
 
Bassets jeugd 5e op het NK Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 maart 2014 - De jeugdafdeling van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim werkt al jaren succesvol aan de jeugdopleiding en ieder jaar gooien ze in diverse leeftijdscategorieën hoge ogen en dat is dit jaar weer niet anders. (Foto Rob Koelewijn: Rugbyjeugd aan de bal)
Lees meer...
 
Damesteam Forwodians nog steeds ongeslagen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 26 maart 2014 - Het DS1 team van basketbalteam Forwodians heeft een goed jaar achter de rug. Onder leiding van coach Wilko Schelvis staan de dames momenteel nog op de eerste plaats en zullenze zeker naar de play-offs gaan.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8512

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs