BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
´Ard van der Steur volgt Opstelten op´ Afdrukken E-mail
 WARMOND, 19 maart 2015 - VVD-Tweede Kamerlid Ard van der Steur wordt de nieuwe minister van Veiligheid en Justitie. Dat melden De Telegraaf en persbureau ANP. Warmonder Van der Steur zat tot maart 2014 in de gemeenteraad van Teylingen.
Lees meer...
 

VVD en CDA krijgen meeste stemmen bij waterschapsverkiezingenTeylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 maart 2015 - De VVD (26,9%) en het CDA (26,4%) kregen in Teylingen de meeste stemmen bij de waterschapsverkiezingen. In Teylingen brachten 660 kiezers, die wel op de verkiezingen van de
Provinciale Statenverkiezingen waren afgekomen, geen stem uit voor het hoogheemraadschap van Rijnland.
 
D66 wint, VVD verliest in Teylingen; weinig steun Verenigde Lokale Partijen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 maart 2015 - De Provinciale Statenverkiezingen in Teylingen betekenen winst voor D66 en verlies voor VVD. De VVD verliest als grootste partij in Teylingen de meeste stemmen: -5,8%-punt ten opzichte van 2011, maar de VVD groeit 1,5%-punt ten opzichte van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. D66 is de grootste stijger met 6%-punt groei ten opzichte van 2011. Ten opzichte van de gemeenteraads-verkiezingen zakt D66 (-3,3%-punt). De Verenigde Lokale Partijen Zuid-Holland weet met 1,8% van de stemmen niet de steun van de Trilokaal-stemmer te krijgen. De opkomst was 53,7% (62,9% in 2011).
Lees meer...
 
Herinrichting Ganzenwei en Kloosterwei afgerond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 18 maart 2015 - De herinrichting van de Ganzenwei en Kloosterwei in Warmond is afgerond. De wijk is het afgelopen half jaar grootschalig op de schop gegaan om de verkeersveiligheid te vergroten en ruimte te maken voor meer parkeerplaatsen. De herinrichting ging ten koste van tientallen bomen en grote delen van het groen in de wijk .
Lees meer...
 
Gratis compost als beloning voor scheiden gft Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 18 maart 2015 - Tijdens de Landelijke Compostdag op zaterdag 21 maart kunnen inwoners van de gemeente Teylingen gratis en eenmalig vier zakken compost ophalen bij de voormalige milieustraat aan de Van den Woudestraat 1a in Warmond. Met deze actie bedankt de gemeente haar inwoners voor hun inspanning om groente-, fruit- en tuinafval (gft) gescheiden aan te leveren. Inwoners krijgen het ingezamelde afval nu terug in de vorm van compost. Wethouder Kees van Velzen deelt om 9.00 uur de eerste zakken compost uit.
Lees meer...
 
Belager bewoonster Parklaan aangehouden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 maart 2015 - De politie heeft woensdag 18 maart kort na middernacht een 23-jarige inwoner uit Pijnacker aangehouden die de avond ervoor een woning aan de Parklaan in Sassenheim was binnengedrongen. Hierbij belaagde de man de aanwezige bewoonster.
Lees meer...
 
Straatjes met plaatjes is geslaagd Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 maart 2015 - "Fantastisch! Geweldig!", dat waren een paar reacties vanuit het publiek na de eerste drie voorstellingen van Jeugdmuziektheater De Speelkring. Vanwege het 30-jarig bestaan was er groots uitgepakt in de Andreasschool. Veel schilderijen van tien meester-schilders kwamen tot leven door het sprankelende spel van de kinderen en door de prachtige muziek. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Politie zoekt naar inbreker Parklaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 maart 2015 - De politie is dinsdagavond in Sassenheim op zoek naar een gevluchte ongeveer 20-jarige inbreker. De man zou een huis op de Parklaan zijn binnengedrongen. De bewoner is volgens de politie erg overstuur.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9096

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs