BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Man mishandeld in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 8 september 2015 – Drie nog onbekende daders mishandelden in de nacht van zaterdag op zondag op de Seminarielaan een 44-jarige fietser uit Warmond. Het slachtoffer fietste rond 02:00 uur door de Warmondse laan toen hij plotseling van zijn fiets geduwd werd. Drie verdachten vielen het slachtoffer vervolgens aan.
Lees meer...
 

Veel belangstelling start Jacoba van Beierenfonds Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 6 september 2015 - Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen is vrijdag van start gegaan onder grote belangstelling van vertegenwoordigers van lokale verenigingen. In een conferentiezaal van Hotel Sassenheim overhandigde wethouder Arno van Kempen een cheque van 15.000 euro aan Wim Ouwehand, voorzitter van het fonds. De gemeente draagt de komende 3 jaar bij aan het fonds. Fonds 1818 verdubbelt bijdragen uit crowdfunding bij bedrijven en burgers tot totaal 25.000 euro. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Wethouder kijkt naar geluidsoverlast A44 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 september 2015 - Wethouder Brekelmans gaat onderzoek doen naar een oplossing voor geluidsoverlast van de A44 en de Schiphollijn. Omwonenden klagen dat de geluidsoverlast steeds sterker wordt nu de bomen langs de A44 gekapt zijn, het autoverkeer toeneemt en treinen remmen en optrekken bij station Sassenheim. De wethouder waarschuwt wel dat een geluidsscherm langs de A44 niet hoog op het prioriteitenlijstje van Rijkswaterstaat, die het scherm zou moeten aanleggen, staat. De commissie ruimte vroeg dinsdag unaniem om metingen te doen van de geluidsoverlast en oplossingen uit te werken. Brekelmans denkt dat hij hier tot januari 2016 voor nodig heeft.
 
Noodbevel tegen 'Floating Party' Afdrukken E-mail
WARMOND, 3 september 2015 - Burgemeester Breuer heeft op zondag 23 augustus een noodbevel getekend om bezoekers van een via Facebook georganiseerd feest 'Floating Party 2.0' te kunnen verwijderen uit de gemeente. Uiteindelijk zijn vier grote boten met feestvierders op basis van het noodbevel verwijderd uit het Joppe.
Lees meer...
 
Onzekere toekomst brandweer Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 september 2015 - De toekomst van de vrijwillige brandweer in Warmond hangt af van de snelheid waarmee de beroepsbrandweer in de toekomst vanuit Leiden ter plaatse kan zijn. De directeur van Brandweer Hollands Midden, Hans Zuiddijk, kon woensdag in de comissie Bestuur, financien en toerisme nog niet zeggen of dan net als in Oegstgeest en Leiderdorp de kazerne in Warmond na 2016 zal verdwijnen.
Lees meer...
 
Geen compromis huren 't Onderdak Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 september 2015 - Het overleg tussen wethouder Kees van Velzen en de huurders van 't Onderdak in Sassenheim heeft nog geen resultaat opgeleverd. De huurders protesteren tegen een huurverhoging van 135% die in april werd aangekondigd. De wethouder heeft nog één overleg met de huurders. In oktober wil hij de Tarievennota voor maatschappelijke accommodaties voorleggen aan de gemeenteraad; met of zonder akkoord van 't Onderdak.
Lees meer...
 
Provincie kritisch over uitbreiding sportparken Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 2 september 2015 - De provincie Zuid Holland ziet de uitbreiding van sportpark Elsgeest in Voorhout op aangrenzend grasland niet zitten. De enige mogelijkheid is dat Teylingen ter compensatie aangrenzende grond inclusief gebouwen koopt en omzet in grasland. Dat is volgens wethouder Brekelmans een dure optie waarvoor hij een business case gaat maken. Brekelmans heeft ook overleg gevoerd met de gedeputeerden van de provincie over de plaatsing van tennisvereniging STV in sportpark De Roodemolen in Sassenheim.
Lees meer...
 
Keurmerk voor het Overbosch Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 september 2015 - Nog geen vier jaar nadat vrijwilligers het beheer van het Overbosch hebben overgenomen, heeft dit stuk natuurgebied het internationale keurmerk 'The Green Flag' ontvangen. Wethouder Kees van Velzen hees samen met een deel van de vrijwilligers deze groene vlag op maandag 31 augustus en hij sprak daarbij lovende woorden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9236

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs