BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Cucu Huiskamerfestival brengt € 2000 op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 november 2016 - het 5e Cucu Walking Huiskamerfestival bracht afgelopen zaterdag ruim € 2.000,- op. het festival vond plaats in verschillende huiskamers in Sassenheim. De huiskamers garandeerden een intieme sfeer, waarbij het publiek heel dichtbij artiesten zoals Kleintje Kleintje Pils, Woody & Cat en Carla de Wal zat. de opbrengst van het festival wordt gebruikt voor een bestaand project van Stichting Cucu; het jaarlijkse zomerkamp voor een groep kinderen met een handicap in Zaluchchia, Oekraïne.
Lees meer...
 

Speuren met pieten in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 november 2016 - Sinterklaas bezocht Voorhout dit jaar op zaterdag. Eerst konden de kinderen een speurtocht doen bij de winkels van de TOV in de Herenstraat. Bij iedere winkel moest een letter worden gevonden die samen een woord vormden. Sinterklaas werd op het Kerkplein welkom geheten door burgemeester Carla Breuer. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Carnavalsprinsen Bokken en Saksen bekend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM/VOORHOUT, 13 november 2016 - Het is ieder jaar weer een goedbewaard geheim: wie wordt de carnavalsprins? Prins Johannes I en prinses Karin (Johan en Karin van Steijn) regeren komend jaar samen met adjudant Theo en page Anja (Theo en Anja van Velzen) over het Saksenrijk. Bij De Bokken in Voorhout zijn prins Dick en prinses Jol (Dick en Jol Kraakman) komend jaar het prinsenpaar. Het prinsenpaar wordt tijdens het carnaval begeleid door de adjudanten Theo Geerlings en Gert Bol.
Lees meer...
 
Sint rijdt op oldtimer door Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 november 2016 - Sinterklaas is zaterdag met de boot aangekomen in Sassenheim. Hij werd welkom geheten door burgemeester Carla Breuer op de Oosthaven. Sint reed dit jaar door het dorp op een grote stoel achterop een Ford Ranchero. De vele zwarte pieten deden kunstjes en deelden vele kruidnoten uit aan de kinderen.
Lees meer...
 
Wijzigingen intocht Sinterklaas Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 8 november 2016 - Sinterklaas heeft dit jaar enkele wijzigingen gemaakt voor zijn intocht in Sassenheim en Voorhout. In Sassenheim komt de Sint dit jaar op 12 november een kwartier eerder, om 13.45 uur, aan op de Oosthaven bij de brandweerkazerne. In Voorhout komt Sinterklaas dit jaar op zaterdag naar het dorp in plaats van zondag. Hij komt niet met de boot vanwege bouwwerkzaamheden bij de Leidsevaart.
Lees meer...
 
"Warmond is wel degelijk een kunstdorp" Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 7 november 2016 - Wethouder wethouder Arno van Kempen opende zaterdagmiddag in De Oude School de Warmondse Kunstweek . Aansluitend op de opening hield Maarten ’t Hart een lezing over zintuigen en de kunst. Het thema van deze editie van de Kunstweek is Warmond Kunstdorp. “Want wat lokale bestuurders en andere critici daar ook over gezegd hebben, Warmond is wel degelijk een kunstdorp!” Die boodschap droeg voorzitter Hans Goudsmit van de Warmondse Kunstweek zaterdagavond uit tijdens het concert van het Monward Consort in de Protestantse Kerk in Warmond. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Vaandels voor Historische Kring Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 november 2016 - De Historische Kring Voorhout (HKV) ontving vorige week twee Voorhoutse vaandels uit een nalatenschap. De HKV is erg gelukkig met deze aanwinst. De in redelijke staat zijnde vaandels maken deel uit van de Voorhoutse geschiedenis. Het betreft de vaandels van St. Urbanus en de St. Jozefsgezellen; twee niet meer bestaande verenigingen.
Lees meer...
 
Piraten bij Halloween in Park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 november 2016 - Park Rusthoff in Sassenheim was zaterdag weer omgetoverd in een griezelig pirateneiland. Het park was bezet door een hele groep piraten, bijgestaan door allerlei heksen, tovenaars, griezels en ander eng gespuis: het was Halloween in Park Rusthoff. Voor deze 13e Halloween Park Party was burgemeester Breuer gekleed als een echte piratenkapitein. Samen met de piraten liet zij om 7 uur de kanonnen bulderen en met een grote knal was de Halloween Park Party geopend.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9533

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs