BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Politie onderzoekt brand Corn. Verolmeweg Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 september 2015 - De politie onderzoekt de brand in een vrachtwagen voor een garagebedrijf aan de Cornelis Verolmeweg in Sassenheim. Dinsdagavond rond 22:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de brand. Na het blussen van de brand is het gebied rondom het garagebedrijf afgezet. De politie doorzocht het pand. Hierbij werden beschermende schilden gebruikt. Voor zover bekend zijn er ter plaatse geen aanhoudingen verricht.
Lees meer...
 

Afsluiting najaarsfeesten met bier, muziek en vuurwerk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 september 2015 - De najaarsfeesten in Sassenheim zijn zaterdag afgesloten met een uitverkochte feestavond met optredens van de Feest piano's en Run4Cover. Om 22.45 werd er een vuurwerkshow afgestoken vanaf het schoolplein van het Rijnlands Lyceum. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Vrachtwagentrekken op de Sportdreef Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 september 2015 - Zaterdag werd tijdens de najaarsfeesten voor de tweede keer het vrachtwagentrekken georganiseerd. Zeven herenteams en vier damesteams streden om de prijzen. Bij de dames haalden Ilona en Lisamarie net als vorig jaar de eerste plaats en bij de heren wonnen René en Ron. Zij eindigden vorig jaar op de tweede plaats. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Duits Oktoberfest met jodelende Heidi's Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 september 2015 - Een Duits Oktoberfest in september compleet met jodelende Heidi's. Dat was het thema van het uitverkochte feest in de tent van de Oranjevereniging op vrijdagavond. Foto's Edwin van der Wijngaard
Lees meer...
 
Drukte bij tobbetje steken in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 september 2015 - Het tobbetje steken is altijd een van de hoogtepunten van de najaarsfeesten in Sassenheim. De Oranjevereniging kon vrijdagmiddag 59 tweetallen inschrijven. Uiteindelijk wonnen Melvin en Daniël met 6 gestoken ringen. Vrijwel iedere deelnemers kreeg wel ergens in de middag een plons water over zich heen, tot vermaak van het publiek op het schoolplein van het Rijnlands Lyceum. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Burgemeester en wethouder bezoeken Alzheimer Café Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 17 september 2015 – Burgemeester Carla Breuer en wethouder Arno van Kempen schonken op maandag koffie tijdens het Alzheimer Café Teylingen. Het onderwerp dementie heeft volgens de bestuurders de belangstelling van de gemeente Teylingen, die ernaar streeft een dementievriendelijke gemeente te worden.
Lees meer...
 
Waterlekkage leidt naar hennepkwekerij Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 september 2015 – Doordat op dinsdagochtend in een winkelpand aan de Herenstraat in Voorhout een waterlekkage in het plafond werd ontdekt, kwam de politie in het bovengelegen ruimte een hennepkwekerij op het spoor. De gealarmeerde politie zag bij de betreffende woning condensvorming op de ramen en rook een henneplucht. (Foto: politie)
Lees meer...
 
Lampionnenoptocht Sassenheim afgelast Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 september 2015 - De lampionoptocht, die vanavond in Sassenheim zou worden georganiseerd, is afgelast. De Oranjevereniging besloot het evenement af te lasten na het nauwlettend monitoren van de weerberichten en overleg met de politie en de gemeente.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9251

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs