BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Blauwe Vlag 2014 voor Jachthaven Jonkman Afdrukken E-mail
REGIO, 14 mei 2014 - De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland 159 Blauwe Vlaggen toegekend, 100 jachthavens en 59 stranden.  Jachthaven Jonkman ontving uit handen van weerman Peter Timofeeff de Blauwe Vlag. De Blauwe vlaggen 2014 werden op 8 mei uitgereikt in IJmuiden aan Zee.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Plus van Dijk sponsoractie weer groot succes Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 14 mei 2014 - Op vrijdag 2 mei heeft de uitreiking van de “Spaar voor uw vereniging” actie van supermarkt Plus van Dijk uit Voorhout plaatsgevonden. De familie van Dijk heeft maar liefst €10.000 cadeau gedaan aan de 13 deelnemende sportverenigingen uit Voorhout. Naast dit mooie bedrag waren het vooral de enthousiaste reacties van de klanten en sportverenigingen die het tot een geslaagde lokale activiteit maakten.
Lees meer...
 
Uitbreiding mondhygiënepraktijk D. van Staden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 14 mei 2014 - Met ingang van 27 mei gaat Mondhygiëniste praktijk D. van Staden uitbreiden. Mondhygiëniste Kim Schrama zal vanaf die datum de dinsdagmiddag en -avond voor haar rekening gaan nemen en komt daarmee de praktijk van Diana Jirka- van Staden versterken. Dit betekent dat er een ruim aanbod is voor het maken van een afspraak.
Lees meer...
 
STV naar Roodemolenpolder Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 mei 2014 - Gemeente Teylingen en Sassenheimse Tennisvereniging (STV) werken aan plannen voor een nieuw te bouwen tenniscomplex. Het nieuwe onderkomen voor de tennisvereniging komt na een zorgvuldige afweging uit op locatie sportpark Roodemolenpolder. Gezamenlijk vertrekpunt is een volwaardig representatief tennispark met de grootte die daarvoor nodig is.
Lees meer...
 
Bikkels trotseren kletsnatte voorjaarsmarkt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 mei 2014 - Waar organisaties en deelnemers van openluchtevenementen altijd voor vrezen, werd afgelopen zaterdag waarheid: de voorjaarsmarkt in Park Rusthoff viel letterlijk in het water.
Lees meer...
 
Ouderen genieten van Daniël Wayenberg en Martin Oei Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 13 mei 2014 - Meer dan honderd bewoners van Marente beleefden afgelopen zaterdag een unieke middag. Uitgaan in eigen huis kreeg een bijzondere betekenis door een concert van de internationaal gelauwerde meesterpianist Daniël Wayenberg (84) en conservatoriumstudent Martin Oei (18).
Lees meer...
 
Teylingen verlaat met opgeheven hoofd tweede klasse Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - De uitwedstrijd tegen RKDEO betekende, voorlopig in ieder geval, de laatste wedstrijd van Teylingen in de tweede klasse. Voor RKDEO waren de belangen groot, zij hadden nog minimaal een punt nodig om definitief in de nacompetitie terecht te komen. Dit punt zou dan gehaald moeten worden onder erbarmelijke omstandigheden, met een stevige wind en flinke regenbuien.
Lees meer...
 
Dagprijs Crescendo bij Eurofestival Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 mei 2014 - Om de zoveel tijd bezoekt het Leerlingenorkest van Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim een festival. Deze keer ging het orkest, dat tevens haar 25e verjaardag viert, terug naar het ‘Eurofestival for Youth Orchestras’ in Maasbracht. In 2010 werd hier al een mooi resultaat geboekt en dat zou dit jaar niet anders zijn.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8638

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs