BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Afsluiting deel Oosthoutlaan Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 12 oktober 2015 - Van vrijdag 16 oktober 22.00 uur tot maandag 26 oktober 5.00 uur is een deel van de Oosthoutlaan volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het is het deel tussen de Rijksstraatweg in Sassenheim (rotonde bij Esso benzinestation) en de Teylingerdreef in Voorhout (rotonde bij sportschool Thea Hoogervorst). Fietsers kunnen wisselend gebruik maken van één van de fietspaden langs de Oosthoutlaan. Van 12 oktober t/m 16 oktober en van 26 oktober t/m 30 oktober ondervindt het verkeer op de Oosthoutlaan hinder door werkzaamheden.
Lees meer...
 

PvdA en ChristenUnie willen meer vluchtelingen opvangen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 12 oktober 2015 - De PvdA en de ChristenUnie meer vluchtelingen opvangen dan de ‘tientallen’ extra statushouders die het college wil opvangen. De twee partijen uit de Teylingse gemeenteraad doen hiervoor een oproep aan het College.
Lees meer...
 
Huren niet omlaag door aanpassing punten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 7 oktober 2015 - De meeste huurders bij Woonsichting Vooruitgang krijgen geen huurverlaging als gevolg van de verandering in de woningwaarderingspunten per 1 oktober. "De omzetting heeft bij Vooruitgang nauwelijks gevolgen voor de huidige huur. Dat komt omdat de huidige huur van onze sociale woningen vaak ver onder de maximaal toegestane prijs zit", zegt Johan van Buren van Vooruitgang.
Lees meer...
 
Lokale lasten inwoners blijven gelijk Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 september 2015 - De gemeente Teylingen heeft maandagavond de begroting 2016-2019 gepresenteerd. De begroting laat een gezonde financiële huishouding zien. De lokale lasten blijven nagenoeg gelijk. Tijdens de vergadering van 5 november neemt de gemeenteraad een besluit over de begroting.
Lees meer...
 
Sassembourg geeft visitekaartje af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 september 2015 - Woonstichting Vooruitgang, zorgstichting ActiVite en de zorgverleners in Sassembourg zijn zichtbaar trots op hun zorg- en wooncomplex. Zaterdag kwamen circa 2000 Sassenheimers een kijkje nemen in Sassembourg. Het oude verzorgingstehuis De Schutse is vervangen door ruimte voor zorgverleners, groepswoningen en huur- en koopappartementen die inmiddels allemaal verhuurd en verkocht zijn. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Wachtrij huurwoning niet langer door vluchtelingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 september 2015 - Het opvangen tientalen van vluchtelingen in Teylingen zal slechts een minimale invloed hebben op de wachtlijst voor sociale huurwoningen. Dat zegt directeur Steven Schrader van woonstichting Vooruitgang. Hij reageert op een aantal negatieve reacties van mensn die bang zijn dat het door de opvang van asielzoekers nog moeilijker wordt om een woning te huren. "Ik voel mij aangesproken om de vluchtelingen te helpen vanwege mijn achtergrond. Mijn ouders waren zelf bootvluchtelingen en kwamen in 1952 vanuit Indonesië naar Nederland. Foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Teylingen vangt tientallen vluchtelingen extra op Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 25 september 2015 - Teylingen zal tijdelijk enkele tientallen vluchtelingen extra opnemen in de gemeente. Vluchtelingen met een vergunning (‘statushouders’) kunnen hierdoor doorstromen naar een tijdelijke woning zodat er ruimte vrijkomt binnen asielzoekerscentra (AZC). Deze ruimte is hard nodig om nieuwe vluchtelingen op te vangen. Bij het zoeken naar tijdelijke opvanglocaties werkt de gemeente samen met Vluchtelingenwerk, Welzijn Teylingen, maatschappelijke organisaties en de woningbouwverenigingen. 
Lees meer...
 
Huurders 't Onderdak worden 3 jaar gecompenseerd voor hogere huur Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 september 2015 - De huurders in 't Onderdak in Sassenheim worden nog 3 jaar volledig gecompenseerd voor de 135% hogere huren die Teylingen met de Tarievennota wil invoeren. Wethouder Kees van Velzen bereikte hierover een akkoord met verenigingen die ruimten in 't Onderdak huren.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9262

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs