BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Doorzoeking in Warmond bij aanhouding Haarlemse Hells Angels Afdrukken E-mail
WARMOND/HAARLEM, 26 januari 2017 - Op donderdagavond 26 januari, omstreeks 20.00 uur zijn alle leden van het Haarlemse chapter van de Hells Angels aangehouden. Hierbij is ook een doorzoeking gedaan in een pand in Warmond.
Lees meer...
 

Teylingen blijft advocaat inzetten naast informele aanpak bij conflicten Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 24 januari 2017 - Burgemeester Breuer heeft de gemeenteraad een memo gestuurd waaruit blijkt dat advocatenkantoor La Gro in 2016 118.000 euro declareerde bij de gemeente Teylingen. De memo is een reactie op een opmerking van Joost van Doesburg (PvdA). Hij zei 10 januari dat de gemeente Teylingen haar advocaten te offensief op burgers en verenigingen afstuurt. Het voorkomen van juridische procedures staat volgens Breuer voorop, maar bij het gevoelige kwesties, grote financiële belangen en precedentwerking moet de advocaat toch ingeschakeld worden. 
Lees meer...
 
Vragen PvdA over parkeerplaatsen Herenstraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 januari 2017 - De PvdA maakt zich zorgen over het realiseren van parkeerplaatsen bouw voor winkels en een appartementencomplex aan de Herenstraat in Voorhout. Het project zou volgens de gestelde parkeernormen 9 parkeerplaatsen te kort komen. De partij vraag het college waarom zij van de norm willen afwijken en of bezoekers aan de appartementen en de winkels het tekort aan parkeerplaatsen verder zullen verhogen.
Lees meer...
 
Brandweer Voorhout heeft eigen kazerne Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 januari 2017 - Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver dat de brandweervrijwilligers van Voorhout kunnen zeggen: "Dit is onze kazerne!". De brandweer maakte al jaren gebruik van een pand dat zij met de gemeentewerken van de gemeente Teylingen moesten delen. Nu heeft de brandweer eigen kantoorruimte,  kleedkamers en douches naast de gemeentewerf. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Plannen Hooghkamer ter inzage Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 januari 2017 - Afgelopen woensdag was er een inloopavond over nieuwbouwproject Hooghkamer waar 391 woningen gebouwd worden. Belangstellenden kregen een toelichting op het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp exploitatieplan die van 16 januari tot en met 27 februari 2017 ter inzage liggen. Tijdens deze periode kunnen er zienswijzen worden ingediend. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Zorgen over tekort parkeerplaatsen Herenstraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 januari 2017 - De bewoners van de Prins Bernhardstraat en de Irenestraat in Voorhout zijn bezorgd over een tekort aan parkeerplaatsen bij de bouw van nieuwe appartementen aan de Herenstraat. "Het plan komt negen parkeerplaatsen te kort om aan de eisen te voldoen, maar volgens de ontwikkelaar kan dat 'in theorie' in de omliggende wijk worden opgevangen zonder dat de parkeerdruk voor de omgeving te hoog wordt. Omwonenden vinden dat het probleem op deze manier wel erg makkelijk op de buurt wordt afgewenteld", zegt Kees van Kempen namens deze bewoners. De locatie waar nieuwbouw appartementen worden gebouwd. Foto Mariska de Graaff
Lees meer...
 
Prijs voor BestCamp uit Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 januari 2017 - Het Sassenheimse BestCamp is dit jaar voor het eerst winnaar van de Reisgraag Award 2017 in de categorie Kamperen. De reisorganisatie, gevestigd in Sassenheim, werkt samen met vakantieparken en kwaliteitscampings in Nederland en België. De nieuwe winnaar kreeg gemiddeld een 8,3 van haar klanten.
Lees meer...
 
Nieuw kunstpodium in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 januari 2017 - Teylingen heeft er een nieuw kunstpodium bij: Sassembourg. Het woon- en zorgcomplex complex aan de Jan van Brabantweg in Sassenheim biedt kunstenaars uit de streek maar ook daarbuiten de gelegenheid om te exposeren. Er is veel animo. De eerste grote kunsttentoonstelling ging vrijdag van start.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9575

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs