BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Handbaldames Foreholte doen goede zaken tegen Gemini Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 december 2014 - Afgelopen zaterdag was de wedstrijd om plaats 4 en mogelijk om plaats 3 wanneer MHV’81 zondag zou verliezen. In een bomvolle Tulp waren de dames uit Zoetermeer op bezoek. Dit jonge team houdt van een snel spelletje handbal. Helaas moesten de dames, vanwege ziekte, het met 1 scheidsrechter doen. De man deed zijn taak echter voortreffelijk. De eerste helft kende een hoog tempo, wat in de tweede helft, zoals men kon verwachten, afnam. Maar men bleef knokken voor wat men waard was. Zodoende werd het een prachtige sportieve strijd.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Foreholte veiling brengt 66.000 euro op Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 november 2014 - De Foreholte Veiling heeft afgelopen vrijdag een recordopbrengst van EUR 66.000 opgeleverd. Nadat de ruim 350 kavels vakkundig werden geveild en er genoten was van een oergezellige Foreholte avond onthulde voorzitter Jan Regeer de opbrengst van euro 64.590
Lees meer...
 
Agrarische- en recreatiebedrijven niet in ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 november 2014 - Winkeliers, het bedrijfsleven en sportverenigingen gaan verplicht het nieuwe ondernemersfonds vullen. Agrarische- en recreatiebedrijven hoeven niet mee te betalen aan het fonds. Dit voorstel van de Teylinger Ondernemersvereniging (TOV) wordt 18 december voorgelegd aan de raad.
Lees meer...
 
Aangehouden voor diefstal autobanden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 25 november 2014 - Een 25-jarige man uit Sassenheim is in Lisse aangehouden. Hij probeerde samen met een 31-jarige man uit Lisse autobanden te stelen op het Rembrandtplein in Lisse.
Lees meer...
 
Gezondheidscentrum Linnaeus feestelijk geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 november 2014 - Met een vrolijk poppenkastverhaal voor kinderen door Toneelvereniging Cultuur Verheft en de hulp van Sinterklaas en zijn Pieten werd Gezondheidscentrum Linnaeus op zaterdag 22 november officieel geopend door wethouder Arno van Kempen, huisarts Sander Muller en apotheker Evelyn Schuil-Vlassak. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Sint zet voet aan wal in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 25 november 2014 – De Sint had het deze zaterdag in Warmond beter getroffen dan vorig weekend in Sassenheim en Voorhout. Onder een lekker najaarszonnetje legde de stoomboot aan in Park Groot Leerust, waar burgemeester Carla Breuer de Sint met een grote schare Warmondse kinderen opwachtte. Ook dit jaar nam de goedheiligman de tijd om alle kinderen persoonlijk de hand te schudden. Na dit fantastische welkom ging het in optocht door het dorp, op weg naar Het Trefpunt, voor een gezellig samenzijn met de jonge schoenzetters. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Up2Stage speelt Footloose Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - Het afgelopen weekend speelde musicalgroep Up2Stage de musical Footloose. In een uitverkochte aula van het Rijnlands Lyceum zag het publiek hoe Ren MacCormack (Maarten van Wijk) in Amerikaanse dorpje Bomont stijdt tegen dominee Shaw Moore (Koos Burgmeijer). Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Return start seizoen zeer succesvol
- 4e Dan voor judomeester Johan
- PKC/SWKgroep wint van Top/Quoratio in reprise finale
- Bassets neemt lastige horde
- Handbaldames Foreholte door arbitrale blunders benadeeld
- Foreholte wint opnieuw niet na voorsprong bij Wilhelmus
- Teylingen walst over Kickers '69 heen
- Warmondse IJsclub-nieuws
- Miniorenploeg Columbiaan plaatst zich voor landelijke finale

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8931

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs