BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Nieuwe kleedkamers voor S.V. Warmunda Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 23 augustus 2015 – UPDATE De Warmondse voetbalvereniging S.V. Warmunda heeft sinds zaterdag de beschikking over 8 nieuwe kleedkamers. De opening werd verricht door Wethouder Bas Brekelmans,  Jan van Winsen namens de Stichting Exploitatie Sportaccomodatie Overbos en voorzitter Matthieu van Winsen van voetbalvereniging Warmunda.
Lees meer...
 

Modderhappen bij Poldercross Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 23 augustus 2015 – Het was vrijdag weer een kwestie van modderhappen en wal-klauteren bij de 22ste Warmondse Poldercrossloop. Het parcours  liep over de landijsbaan, Koudenhoorn en door de Dorpsstraat.  De meeste deelnemers bereikten dan ook vrij onherkenbaar het eindpunt. (Foto’s Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Oldtimers nemen Sassenheim over Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 augustus 2015 - Het Oldtimer festival in park Rusthoff is zondag druk bezocht. In het park stonden vele oldtimers opgesteld, waaronder de merken Studebaker-Packard, Ford, MG, Triumph en Volswagen. Een van oudste auto's is een T-Ford uit 1918. Tientallen bezitters van oldtimers maakten een toerrit van anderhalf uur. Bij terugkomst in de Hoofdstraat in Sassenheim genoten vele bezoekers in het mooie weer van de file van nostalgische auto's. De vele positieve reacties lieten zien dat het evenement van park Rusthoff en de TOV voor herhaling vatbaar is. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Raad van State buigt zich over bestemmingsplan buitengebied Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 augustus 2015 – De Raad van State gaat zich buigen over een voorlopige voorziening voor het bestemmingsplan Buitengebied Teylingen. Het verzoek om de voorlopige voorziening is ingediend namens een eigenaar van een recreatiewoning in de Hofpolder in Warmond. Deze eigenaar is van mening dat het toestaan van recreatie in de Hofpolder en het toestaan van nevenactiviteiten bij agrarische bedrijven, het rustige woon- en leefklimaat in en om zijn recreatiewoning aantast. Deze verruiming van deze mogelijkheden maakt deel uit van het nieuwe bestemmingsplan.
Lees meer...
 
Nat begin van Kindervakantieweek Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 18 augustus 2015 - Onder een dreinende motregen is maandagmorgen voor de 27ste keer de Kindervakantieweek in Warmond van start gegaan. Voorzitter Anne-Marie Sikkking van de Stichting Kindervakantiewerk Warmond hield de moed erin. "Door een beetje regen laten we ons niet afschrikken." Samen met beer Warmi zette zij het lied 'Kom mee, kom mee naar Koudenhoorn' in. Daarbij begeleid door 19 groepen van in totaal 215 jongens en meisjes en plm. 150 vrijwilligers. (Foto’s: Jan Leune)
Lees meer...
 
Teylingen heeft tijdelijk twee burgemeesters Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 18 juli 2015 – Teylingen heeft tijdelijk twee burgemeesters. Burgemeester Carla Breuer hing maandag een ketting om de hals van de 8 jarige Neo de Jong uit Voorhout. Hij mag zich deze week burgemeester noemen van het tijdelijke huttendorp op het Voorhoutse sportpark. (Foto’s Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Fusie ouderenbonden in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 augustus 2015 – De drie KBO-afdelingen in Teylingen gaan fuseren. De ouderenbonden uit Warmond, Sassenheim en Voorhout gaan samen in KBO Teylingen. De leden van de bonden moeten maandag 24 augustus nog met de fusie instemmen.
Lees meer...
 
Crowdfunding in plaats van subsidie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 augustus 2015 - De gemeente heeft de laatste jaren de subsidiekraan voor verenigingen dichtgedraaid. Crowdfunding is volgens het nieuwe Jacoba van Beierenfonds de alternatieve manier van het financieren van lokale initiatieven. Lokale verenigingen en initiatieven kunnen hiervoor vanaf september terecht bij het fonds dat geld inzamelt bij inwoners en bedrijven. Fonds 1818 verdubbelt de bijdragen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9217

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs