BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Nacht van Sassem komt een week eerder Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 augustus 2017 - Op vrijdag 18 augustus wordt de Nacht van Sassem weer georganiseerd door de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Sassenheim. Deze editie staat een week eerder op de kalender dan voorgaande jaren.  Een mooie afsluiter van de zomervakantie, zo zien de organisatoren Jolanda Admiraal, Jacqueline de Groot en John de Kooker de Nacht van Sassem het liefst: Een prima combinatie van presentaties van bedrijven, gezelligheid, muziek en eten.
Lees meer...
 

Politie pakt inbreker Park Klinkenberg Afdrukken E-mail
WARMOND, 12 augustus 2017 - Een alerte burger zag vrijdagochtend 11 augustus om 00:15 uur twee onbekende mannen lopen op het dak van een appartementencomplex aan het Park Klinkenberg en belde direct de politie. Agenten hielden ter plaatse een 43-jarige Hagenaar aan als verdachte van een woninginbraak. De recherche onderzoekt de zaak.
Lees meer...
 
Kerntrekken bij inbraak Rembrandtlaan Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 augustus 2017 - Inbreker(s) hebben tussen donderdag 27 juli en maandag 31 juli 2017 ingebroken in een woning op de Rembrandtlaan in Sassenheim. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. De inbrekers kwamen binnen door middel van kerntrekken waarbij de cilinder uit het slot wordt getrokken.
Lees meer...
 
Schommel Churchilllaan vernield Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 augustus 2017 - Een hoopje gesmolten plastic. Dat bleef er over van de grote kuip van de schommel op het terras bij de eendenvijver aan de Churchilllaan in Voorhout na brandstichting in de nacht van 30 op 31 juli. Foto F. Groot.
Lees meer...
 
Voorhouter Ab Koomen overleden Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 augustus 2017 - Ab Koomen, één van de oprichters van de Carnavalsvereniging de Bokken is afgelopen dinsdag 1 augustus overleden. Koomen kreeg vorig jaar een Koninklijke onderscheiding voor zijn vrijwilligersactiviteiten bij carnavalsvereniging De Bokken en voetbalvereniging Foreholte in Voorhout. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Prachtige WMC resultaten Adest Musica Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 juli 2017 - Op de laatste dag van het WMC 2017 heeft het Sassenheimse Adest Musica twee grootse resultaten behaald op het Wereld Muziek Concours 2017. Op het onderdeel mars werd zondag een 4e plaats behaald met een score van 94,15. Op het onderdeel show eindigde Adest op de 2e plaats in de eindrangschikking met een score van 95,42 punten, eveneens ‘goud met onderscheiding’.  Ook mocht Adest de ‘publieksprijs’ in ontvangst nemen op basis van meer dan 30% van het aantal stemmen uitgebracht door het publiek, veelal bestaande uit muziekkenners. Met deze scores heeft Adest Musica opnieuw bewezen tot de absolute top van de (inter)nationale drum- en showbands te behoren.
Lees meer...
 
Puur Festival op Klinkenbergerplas zorgt voor geluidsoverlast Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 juli 2017 - Het muziekfestival Puur op de Klinkenbergerplas in Oegstgeest zorgt zaterdag al de hele dag voor veel geluidsoverlast in Teylingen. Het festival, en daarmee de herrie, begon om 12:00 uur. De laatste optredens zijn om 23:00 uur afgelopen. De muziek bestaat voornamelijk uit House en Techno, met veel zware bassen. Bij de politie waren zaterdag tegen het avonduur al de nodige klachten binnengekomen.
Lees meer...
 
Blokker in Voorhout dicht vanaf september Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 juli 2017 - Slecht nieuws voor Voorhouters die hun huishoudelijke artikelen lokaal willen kopen: De Blokker vestiging aan de Herenstraat sluit in september dit jaar de deuren. Winkelketen Blokker sluit komend jaar honderd filialen. Bij elkaar verdwijnen zo'n 1.900 banen bij de winkelketens en bij moederbedrijf Blokker Holding. Foto Mariska de Graaff.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9700

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs