BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bouw parkeerdek station Sassenheim start 4 juli Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 mei 2017 - Bouwbedrijf Aan de Stegge begint dinsdag 4 juli met de bouw van een parkeerdek bij Station Sassenheim. Door de bouw gaat het parkeerterrein naast het station vier maanden helemaal dicht. Reizigers wordt gevraagd tijdelijk te kiezen voor een ander station of om met de fiets of de bus naar station Sassenheim te komen. Reizigers die toch aangewezen zijn op de auto, kunnen parkeren op het parkeerterrein van Sport- en recreatiecomplex Wasbeek. Hier zijn ongeveer 175 parkeerplaatsen beschikbaar.
Lees meer...
 

Tuinbrand naast Oude Tol in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 mei 2017 - In de tuin van een villa aan de Hoofdstraat in Sassenheim is woensdagmiddag brand ontstaan toen het wegbranden onkruid door de bewoner uit de hand liep. Daarbij vloog een rij coniferen in brand. De brandweer rukte uit om de brand te bestrijden en ontruimde ook het naastgelegen partycentrum De Oude Tol omdat er veel rook in het gebouw was gekomen via het verlaagde plafond. Een bruidspaar dat een uur na het uitbreken van de brand met hun gasten werd verwacht bij de Oude Tol moest uitwijken naar het even verderop gelegen Sikkens Schildersmuseum. Fotos Edwin van der Wijngaard
Lees meer...
 
Duizend bezoekers 'Wijn op het Plein' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 mei 2017 - De tweede editie van Wijn op het Plein in Sassenheim heeft dit weekend iets meer dan 1.000 bezoekers getrokken, zo heeft de Stichting Wijn op het Plein laten weten. Dit was meer dan het dubbele aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar. De combinatie van een heerlijk voorjaarszonnetje, ongedwongen sfeer, goede wijnen, lekkere hapjes en gezellige mensen, zorgden voor een fantastische middag. Termen als ‘gezellig’, ‘relaxed’ en ‘volgend jaar zijn wij er zeker weer bij’ kwamen dan ook vaak voorbij. Foto Bo van Schaick
Lees meer...
 
Minder woningen nodig voor vluchtelingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 23 mei 2017 – In Teylingen hoeft de helft minder vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders) op te vangen dan eerder werd verwacht. De gemeente kocht de afgelopen tijd 7 woningen waar per woning vier alleenstaande mannen kunnen wonen (drie in Voorhout, twee in Sassenheim en twee in Warmond). In plaats van een groei naar 15 woningen stoot de gemeente nu 2 van de 7 woningen af.
Lees meer...
 
Kaagbaan Schiphol opent 31 mei weer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 23 mei 2017 - De werkzaamheden aan de verlichtingsinstallatie van de Kaagbaan op Schiphol hebben vertraging opgelopen. Hierdoor is de ingebruikname van de Kaagbaan uitgesteld. Schiphol verwacht dat de Kaagbaan op woensdag 31 mei weer in gebruik genomen wordt.
 
Echte Bakker Ammerlaan maakt doorstart na faillissement Afdrukken E-mail
Sassenheim, 18 mei 2017 - Echte Bakker Ammerlaan uit Sassenheim is deze week, nadat het eerder uitstel van betaling had aangevraagd, alsnog failliet verklaart. Het bedrijf maakt meteen een doorstart, waarbij het erop lijkt dat er hierbij sprake is van een pre-pack faillissement. De nieuwe vennootschappen waarin de bakkerij wordt voortgezet waren al opgericht twee weken voordat de rechtbank surseance van betaling aan het bedrijf verleende.
Lees meer...
 
Meldingen over misstanden in de openbare ruimte nu ook via een app Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 mei 2017 - Inwoners in Teylingen kunnen sinds vorige week eenvoudig een melding over zaken in de openbare ruimte doen via een speciale app en website. Meldingen via het nieuwe Fixi-systeem worden direct doorgegeven aan de servicebussen van de gemeente, zodat de melding nog sneller kan worden opgepakt. Inwoners kunnen een melding doen via de meldingenpagina op www.teylingen.nl of via de Fixi-app die beschikbaar is voor Apple en Android.
Lees meer...
 
Onderzoek kermis in centrum Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 mei 2017 - De Oranjevereniging Sassenheim wil de jaarlijkse kermis en de najaarsfeesten in het centrum organiseren. Direct omwonenden en ondernemers ontvangen op 20 mei een vragenlijst waarmee de vereniging het draagvlak wil onderzoeken. De uitkomst van het onderzoek zal voor de Oranjevereniging input zijn om wel of geen vergunning aan te vragen voor het centrum.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9642

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs