BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Ria Eijck blijft directeur Welzijn Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 april 2014 -  Ria Eijck blijft voor langere tijd als directeur verbonden aan Welzijn Teylingen. Het afgelopen halfjaar heeft zij als interim-directeur gefunctioneerd. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat het bestuur van de welzijnsorganisatie haar een langer lopende verbintenis heeft aangeboden.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Centrale Milieustraat krijgt ruimere openingstijden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 april 2014 - De openingstijden  voor de nieuwe centrale milieustraat in Teylingen worden verruimd. Belangrijkste wijziging is de openstelling vanaf 8.00 uur ’s morgens. De aangepaste openingstijden gaan in op het moment dat de nieuwe milieustraat in Voorhout in gebruik wordt genomen en die in Sassenheim wordt gesloten.
Lees meer...
 
Grote schoonmaak van de Kagerplassen Afdrukken E-mail

Warmond 7 april 2014 – De oevers van de Kagerplassen in Warmond werden zondagmiddag grondig schoongemaakt.  Met de inzet van ruim 60 vrijwilligers, van jong tot oud,  werd de klus geklaard. De schoonmakers gingen er met kleine bootjes op uit om de diverse eilandjes en walkanten van zwerfafval te ontdoen. (Foto's en video: Guido Strik)
Lees meer...
 
Voorhout fietst tegen kanker: 20.000 euro Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 april 2014 - De actie Voorhout fietst tegen kanker heeft 20.000 euro opgeleverd. Al fietsend op rollenbanken in café Cheers! brachten de deelnemers en hun sponsors zaterdag van 09.00 uur 's ochtends tot 01.00 uur 's avonds 17.032 euro op voor Fight cancer, een organisatie die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Volgens de Facebookpagina van de actie zal Cheers! dit bedrag aanvullen tot 20.000 euro. Limore Noach, directeur van Fight cancer (rechts) neemt de cheque in ontvangst. Foto: Mariska de Graaff*.
Lees meer...
 
Coalitie komt rond 17 april met akkoord Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 6 april 2014 - VVD, CDA en D66 zijn druk bezig met het opstellen van een coalitieakkoord voor de komende vier jaar. Afgelopen week is hard gewerkt aan verschillende programma’s uit de begroting. Tijdens de onderhandelingen wordt nadrukkelijk gekeken of ook wensen opgenomen kunnen worden van partijen die niet deelnemen aan de onderhandelingen. Ook de komende week zullen de onderhandelingen doorgaan. De partijen hopen rond 17 april hun akkoord bekend te kunnen maken.
 
TOP Nederlands kampioen na spannende finale Afdrukken E-mail
SASSENHEIM,  5 april 2014 - De korfballers van TOP uit Sassenheim zijn zaterdagavond in Ahoi Rotterdam Nederlands kampioen geworden. In een spannende finale  wisten ze titelverdediger PKC met 21 - 20 te verslaan.  Het is de tweede keer dat TOP het landskampioenschap binnen haalt.
Lees meer...
 
VVV winkel op Warmondse Gemeentehaven Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 4 april 2014 – Na een lange voorbereidingstijd en een drukke verhuizing de afgelopen week, is de nieuwe VVV winkel op de Warmondse Gemeentehaven vrijdagmiddag officieel geopend. Wethouder Cees van Velzen nam de sleutel over van VVV voorzitter Fred Kool en liet de eerste bezoekers binnen. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Bert Homan wil voorzitter van de VVD worden Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 april 2014 - Voormalig wethouder Bert Homan van Teylingen wil voorzitter worden van de landelijke VVD. Hij heeft zich officieel kandidaat gesteld om oud-minister Benk Korthals op te volgen, die sinds 2011 partijvoorzitter is. Korthals stelt zich niet meer verkiesbaar.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8538

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs