BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Sassenheim krijgt een whiskymuseum Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 10 november 2015 - Sassenheim krijgt een whiskymuseum. Het nog in te richten museum moet onderdak gaan bieden aan de Zagatti-collectie. Deze collectie bestaat uit duizenden flessen single malt whisky, die in de loop van decennia bij elkaar zijn gebracht door de Italiaan Valentino Zagatti. Michel Kappen, eigenaar van de in Sassenheim gevestigde World Whisky Index en Scotch Whisky International heeft de verzameling met hulp van investeerders gekocht. Voorwaarde voor de verkoop was dat de verzameling voor minsterns 10 jaar in een museum in Sassenheim te zien zal zijn. (Video: ANP)
Lees meer...
 

In Warmondse Kunstweek kan alles Afdrukken E-mail
WARMOND, 7 november 2015 – Lang hebben de bedenkers van de nationale kunstweek slogan 2015 er waarschijnlijk niet over nagedacht maar daarentegen biedt deze slogan wel heel veel mogelijkheden. Gedachtig het motto “Kunst kan alles” biedt de Kunstweek Warmond van 7 t/m 15 november een zeer gevarieerd programma.
Lees meer...
 
Woonvisie voor Teylingen en regio in de maak Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 november 2015 - De gemeente Teylingen wil meer betaalbare woningen en meer samenwerking met Lisse en Hillegom.  Dat staat in de nieuwe concept woonvisie van de gemeente. Hierin staat de visie op wonen in Teylingen tot en met 2020. Deze visie gaat over veranderingen op de woningmarkt, nieuwe wet­geving en ook over de ambities van de gemeente op het gebied van wonen. Teylingen heeft samen met Hillegom en Lisse de regionale woonvisie Bollen-3 opgesteld, dat deel uitmaakt van de woonvisie.
Lees meer...
 
Ruimte voor rituelen tijdens Allerzielen in ’t Licht Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 november 2015 – Een  kleine  duizend  mensen  bezochten  op  maandagavond  de  begraafplaats  in Voorhout om  hun  overleden  dierbaren  te  herdenken.  De  organisatie  mocht  vele  dankbare  reacties  horen,  ook  van  mensen  die  voor  het  eerst  Allerzielen  in  ’t  Licht  bezochten.  De  organisatie  heeft  ook  dit  jaar  weer  ruimte  weten  te  creëren  voor  zinvolle  rituelen  die  het  gemis  vorm  kunnen  geven  zoals  luisteren  naar  zachte  livemuziek,  het  schrijven  van  een  brief  of  het  planten  van  een  bol  in  het  bloemenhart.  (Foto: Hubert Heuzen)
Lees meer...
 
Carlo Dols bowlt 300 game Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 november 2015 - Carlo Dols, spelend in het team van Molenaar Financiële Diensten, heeft op de bowling baan van De Oude Tol een 300 game gegooid. De perfect game wordt gehaald door 12 keer achter elkaar een strike te gooien. Foto's Piet Molenaar.
Lees meer...
 
Halloween in Park Rusthoff weer ouderwets griezelig Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 november 2015 - Wie op zaterdagavond 31 oktober in Park Rusthoff wilde wandelen moest sterke zenuwen hebben. Het park was overgenomen door heksen, tovenaars, griezels, monsters en ander gespuis op deze avond van Halloween. Op de klok van 7 uur ging de poort open en kwamen de eerste kinderen – voorzien van een lampion – het park in. Een lange stoet kleine spookjes wandelde met hun lampion door het donkere park op weg naar het eiland van Park Rusthoff.
Lees meer...
 
Voorhout viert Halloween Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 november 2015 - Halloween is zaterdag in Voorhout met diverse activiteiten gevierd. De TOV Voorhout heeft zaterdagmiddag 260 kinderen geschminkt in een partytent versierd met pompoenen,  griezelmaskers en spoken het Kerkplein. 's Avonds liepen er vele verklede 'griezels' over straat. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Verdeeld Teylingen krijgt ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 oktober 2015 - De gemeenteraad heeft donderdagavond ingestemd met een ondernemersfonds. Alle partijen behalve de PvdA willen de gemeente en zorginstellingen niet laten meebetalen aan het fonds. Wethouder Brekelmans laat op verzoek van CDA en D66 dit jaar nog een juridische en fiscale toets doen op het ondernemersfonds. De ondernemers zijn nog steeds sterk verdeeld over het fonds.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9287

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs