BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Flat in Sassenheim ontruimd na gaslek Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 september 2014 – UPDATE Een flat aan de Frankenhorst in Sassenheim is maandagochtend ontruimd nadat er bij boorwerkzaamheden een gaslek was ontstaan. Dit gebeurde nadat in de kruipruimte een gasleiding was aangezien voor een riool. De aanwezige bewoners van meer dan 20 appartementen moesten hun woning verlaten omdat er ontploffingsgevaar bestond.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

De Columbiaan succesvol bij NK Estafette Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 september 2014 - In een bomvol Pieter v.d. Hoogenbandstadion werd zondag 28 september de traditionele openingswedstrijd gezwommen, het NK Estafette. De Columbiaan deed mee met het maximale aantal van 7 teams.
Lees meer...
 
Teylingen laat dure punten liggen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 september 2014 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de, traditioneel lastige, uitwedstrijd tegen Alkmania op het programma. Zeker gezien het puntverlies van vorige week, was het behalen van de drie punten vandaag een vereiste. Dit zou moeten gebeuren met Miro Acimovic in plaats van Stefan Assendelft, die vandaag op de bank plaats nam.
Lees meer...
 
Dames handbal Foreholte zijn er klaar voor Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 september 2014 - Eindelijk gaat de competitie in de 2e divisie dan beginnen. Zaterdag 4 oktober wacht de confrontatie met het Limburgse Leudal om 20.30 uur in de Tulp. Echter a.s. donderdag 2 oktober is er al de 1e bekercompetitie ronde in Poeldijk tegen de dames van Verburch, welk team de Voorhoutsen ook op 25 oktober in de competitie treffen.
 
 
Lees meer...
 
Bassets verstevigt koppositie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 september 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben zichzelf een goede dienst bewezen door thuis rugbyclub Castricum te verslaan. Deze nieuwkomer in de competitie verraste al diverse tegenstanders dus The Bassets waren gewaarschuwd. (Foto Rob Koelewijn: om iedere grasspriet werd gestreden)
Lees meer...
 
Dikke bandenrace Warmond groot succes Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 SEPTEMBER 2014 - De jaarlijkse ‘Dikke Bandenrace’ in Warmond zorgde afgelopen zaterdag weer voor veel spektakel en mooie overwinningen. Speaker en initiator van het evenement Theo Vergeer opende de wedstrijd door in de speakerauto eerst twee rondjes over het parcours te rijden met de deelnemende jeugd achter hem aan. Zo konden ze mooi het parcours verkennen en tevens het publiek enthousiast maken voor deze wedstrijd. (Foto: Vader en zoon Pascal en Yves Vergeer die  samen een mooie strijd uitvochten ( @pfreporter)
Lees meer...
 
Burendag(en) in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 september 2014 – Op verschillende plekken in Teylingen vinden dit weekeinde activiteiten plaats voor Burendag. Bewoners van Teylingen zijn ook dit jaar weer aangemoedigd om mee te doen aan deze dag. Het Oranjefonds en Gemeente Teylingen stelden geld en andere ondersteuning beschikbaar voor de initiatiefnemers. Het Oranje Fonds steunde activiteiten met maximaal € 500,-. Welzijn Teylingen en de woningcorporaties Stek, Vooruitgang en Warmunda stelden nog eens € 500,- extra per activiteit ter beschikking. Met Burendag willen het Oranjefonds en Douwe Egberts mensen dichter bij elkaar brengen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8804

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs