BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Brieven met persoonsgegevens in voormalig gemeentehuis Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 8 september 2016 - Onder de achtergebleven spullen in het voormalig gemeentehuis in Warmond bevinden zich toch 66 brieven met persoonsgegevens. Eerder zei de gemeente dat er geen privacygevoelige gegevens waren achtergebleven. Er zijn ook floppydisks gevonden die nader onderzocht worden op vertrouwelijke gegevens. Het incident met de achtegelaten gegevens is voldoende ernstig voor de gemeente om te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens als datalek.
Lees meer...
 

Onduidelijkheid over privacygevoelige documenten in oude gemeentehuis Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 8 september 2016 - Volgens een eerste onderzoek van de gemeente Teylingen zijn er geen privacygevoelige gegevens achtergebleven in het oude gemeentehuis van Warmond. Dat laat de gemeente weten in een persbericht. Maar burgemeester Carla Breuer liet gisteren aan Omroep West weten dat de gemeente er geen zicht op heeft of er de afgelopen jaren al privacygevoelige documenten uit het gebouw zijn verdwenen.
Lees meer...
 
Archiefruimte in oude gemeentehuis Warmond blijkt niet leeg Afdrukken E-mail

WARMOND, 6 september 2016 - Journalist Bart Mos van De Telegraaf heeft via Twitter een filmpje verspreid waarop te zien is hoe een aantal indringers in het oude gemeentehuis van Warmond zich toegang verschaffen tot een afgesloten archiefkluis. De indringers blijken te beschikken over sleutels van het slot van de stalen deur waarmee de ruimte is afgesloten. In de archiefruimte worden onder meer wat oude bankafschriften en en correspondentie aangetroffen. Onder meer een brief over een vergunningaanvraag voor een loterij.
Lees meer...
 
Biermarkt levert 2500 euro op voor jongerengroep Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2016 - Bezoekers van de  Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim hebben zondag 2500 euro gedoneerd voor Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone. Op de drukbezochte Biermarkt konden 57 verschillende bieren worden geproefd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Veel bezoekers Nacht van Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 augustus 2016 - Afgelopen vrijdag werd de Nacht van Sassenheim georganiseerd in het centrum van Sassenheim. De TOV, winkeliers en andere deelnemers kunnen terugkijken op een drukbezocht evenement. Bezoekers konden kun aankopen doen bij de winkels en marktkramen en kijken naar onder andere Pam Macbeth, Just dance, de Feesttoeters, de Pretnoten en aan het einde van de avond op de Oude Haven DJs4U en coverband What-Els.  Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nacht van Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 augustus 2016 - Op vrijdag 26 augustus wordt de Nacht van Sassenheim weer georganiseerd in het centrum van Sassenheim. Net als voorgaande jaren staat het centrum vol met kramen. Naast kleding, kinderaccessoires, tassen zijn er vele hebbedingetjes te verkrijgen en er is een keur aan kramen met lekkere etenswaar. Op de terrassen van de vele horecagelegenheden kan men even uitrusten en genieten van een hapje en een drankje. Het grote jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats tussen 14.00 – 00.00 uur op de Hoofdstraat, Voorhavenkwartier, Kerklaan, J.P. Gouveneurlaan en Oude Haven.
Lees meer...
 
Eis 10 maanden na achtervolging A44 Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 augustus 2016 - Een 22-jarige man uit Vleuten hoorde woensdag 24 augustus tien maanden cel tegen zich eisen voor de Haagse rechtbank. Zijn 20-jarige mede-verdachte uit Wijk bij Duurstede zeven maanden cel. Volgens de officier van justitie hebben zij in december vorig jaar een woninginbraak gepleegd in Wassenaar. Daarop volgde een achtervolging over de A44 die eindigde in een aanrijding ter hoogte van Sassenheim.
Lees meer...
 
Tweede Oldtimer festival trekt vele bezoekers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 augustus 2016 - Het tweede Oldtimer festival in park Rusthoff is zondag goed bezocht. 's Middags konden bezoekers de vele oldtimers in het park bezichtigen. Vanaf het Voorhavenkwartier vertrok om 13:00 uur de Oldtimer rondrit die om 14:30 over de Hoofdstraat Sassenheim weer binnenreed. Hierna konden de klassiekers geparkeerd op de Hoofdstraat nog eens goed bekeken worden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9491

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs