BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Feestelijk jubileum Luchtkussen Festival Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 juni 2015 – UPDATE Het was zondag klimmen klauteren, glijden en plonsen tijdens de 10de editie van het Luchtkussen Festival in Voorhout. Het mooie weer zorgde voor een grote opkomst.  De opening werd verricht door burgemeester Carla Breuer, waarnemend voorzitter van de Rotaryclub Voorhout Ina Groen en Mary van der Hulst.
Er zijn 100 duiven losgelaten door deze drie dames. De duiven zijn door Sportduivenvereniging Voorhout beschikbaar gesteld.. (Foto’s: Guido Strik)
Lees meer...
 

Warmunda en MeerWonen onderzoeken fusie Afdrukken E-mail
WARMOND, 7 juni 2015 - Woningstichting Warmunda heeft zich de afgelopen maanden georiënteerd op schaalvergroting. Aanleiding hiervoor is dat Warmunda had geconcludeerd dat haar schaalgrootte (700 woningen) te klein is om structureel alle taken goed uit te kunnen voeren die horen bij een moderne woningcorporatie.
Lees meer...
 
Paarden, muziek en braderie in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 juni 2015 - Zaterdag 20 juni is de Sassenheimse Teijlingerlaan al weer voor de 14e keer het decor voor de racende paarden. De lange rechte laan met de prachtige bomen is al jaren zeer geschikt gebleken voor het circa 300 meter lange parcours. Paarden en hun pikeurs genieten elk jaar weer van de mooie entourage en strijden hier graag om de winst.
Lees meer...
 
Westlanders op de Kaag Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 juni 2015 - Ook dit jaar wordt het wedstrijdseizoen van de Stichting Zeilvaart Warmond geopend met de Westlander Zeildagen. Op 6 en 7 juni komen de historische zeilende bedrijfsvaartuigen weer aan de start voor de strijd om de Hylke Tromp Trofee.
Lees meer...
 
Benefiet tegen leukemie levert 3658 euro op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 mei 2015 - Zaterdag organiseerde Volleybalclub Sassenheim een benefiettoernooi om geld in te zamelen voor de strijd tegen leukemie, een strijd die VCS'er Lisanne Kaptijn vorig jaar helaas niet heeft mogen winnen. De opbrengst is 3658 euro voor de onderzoeksgroep van dr. Mette Hazenberg van het AMC, de arts van Lisanne. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Hennepkwekerij in pand Industriekade Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 mei 2015 - In een bedrijfspand aan de Industriekade ontmantelde de politie donderdag 28 mei een hennepkwekerij. In het pand troffen agenten een kwekerij aan met 488 hennepplanten. De kwekerij was ingericht in een koelcel met daarin weer drie aparte ruimtes waar de hennep werd geteeld. Er bleek sprake van illegale stroom- en waterafname. De politie nam de kwekerij en toebehoren - waaronder 44 assimilatielampen - in beslag. Naar de gebruiker van het pand wordt een onderzoek ingesteld.
 
Ambtelijke fusie Teylingen, Hillegom en Lisse Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 mei 2015 - De colleges van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen willen hun ambtelijke organisaties samenbrengen. Door hun krachten te bundelen willen de gemeenten hun strategische kracht voor de lange termijn verhogen. Zo kunnen ze de complexe veranderingen in de maatschappij en de nieuwe gemeentelijke taken nog beter aan. De gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout hebben laten weten niet deel te willen nemen aan de ambtelijke fusie.  Zij houden vast aan de eerder bepaalde strategie: samenwerken op inhoud, en dan met name op de velden sociaal domein en economie.
Lees meer...
 
Liduina verwelkomt tijdelijke bewoners Afdrukken E-mail
WARMOND, 26 mei 2015 - In verband met een verbouwing en renovatie van woon- en zorgcentrum ’t Huis Op De Waard uit Leiden, zijn de meeste bewoners afgelopen week verhuisd naar ActiVite Liduina in Warmond.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9159

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs