BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Wel hyacinten maar geen treinen voor het corso Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 16 april 2014 -  Het Bloemencorso dreigde het dit jaar door het vroege voorjaar en het late corso zonder hyacinten te moeten doen. Maar het grootste probleem lijkt opgelost nu het corsobestuur bloeiende hyacinten heeft gevonden bij een kweker in de kop van Noord-Holland. Dit maakte corso-voorzitter Leo van der Zon dinsdag bekend op de persconferentie van het Bloemencorso. Omdat deze kweker door omstandigheden wat later heeft moeten planten, staan de bollen ook later in bloei. De bloemen worden nu gesneden en zullen naar de Bollenstreek worden getransporteerd. (Foto: Guido Strik)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Voorhouters aangehouden voor heling fiets Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 16 april 2014 - Politieagenten hielden zaterdagavond op de Componistenlaan in Voorhout twee mannen van 20 en 33 jaar uit die plaats aan op verdenking van heling van een gestolen fiets. Het duo reed bij het station Voorhout op twee fietsen en voerden een fiets mee.
Lees meer...
 
Voorhout heeft een mobiel muziekpaviljoen Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 15 april 2014 – Voorhout heeft sinds afgelopen zaterdag een mobiel muziekpaviljoen. Het paviljoen werd zaterdagmiddag op sportpark Elsgeest officieel in gebruik genomen. Muziekvereniging Sint Cecilia uit Voorhout verzorgde het eerste optreden in het paviljoen. (Video: HAVAST)
Lees meer...
 
Extra parkeerplaatsen station Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 april 2014 - Teylingen wil bovenop de huidige parkeerplaatsen bij station Sassenheim een parkeerdek met 175 parkeerplaatsen bouwen. De gemeente betaalt de helft van de 2,4 miljoen euro die de uitbreiding van de parkeergelegenheid kost. Voor de tweede helft zoekt wethouder Leo van der Zon medefinanciers.
Lees meer...
 
Trias kids spelen Tovenaar van Oz Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2014 - Vrijdag 11 april was het dan eindelijk zover.  Achttien kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar van de Buitenschoolse opvang van Trias Kinderopvang hebben de spetterende voorstelling ‘De Tovenaar van Oz’  in theater ’t Onderdak neergezet.
Lees meer...
 
Afrika-project op De Startbaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2014 - De afgelopen drie weken is er op basisschool De Startbaan in Sassenheim gewerkt aan het Cuvobas-project 'Afrika'.  Cuvobas staat voor ‘culturele vorming in het basisonderwijs' en daaraan is op De Startbaan ook ontwikkelingseducatie gekoppeld.
Lees meer...
 
Samenwerking Foreholte en Van der Sar Foundation Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2014 - Afgelopen zaterdag 12 april is de overeenkomst getekend tussen Foreholte en de Edwin van der Sar Foundation. Met deze samenwerking zal Foreholte aandacht vragen aan de doelstellingen waarvoor de Foundation zich hard maakt door met het logo op de shirts te gaan spelen. (Foto Gert Bol: Rogier Hoeijmans, Edwin van der Sar, Annemarie van der Sar en Jan Regeer tekenen de overeenkomst)
Lees meer...
 
Meetpunt technomavo aangebroken Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2014 - Afgelopen woensdag 9 april hebben de eerste leerlingen van de Technomavo het beroepsgerichte examen gemaakt. Dit jaar (2014) is er voor het eerst in Nederland op dit niveau geëxamineerd. Het is extra spannend voor de leerlingen en docenten van de KTS.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8571

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs