BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Broer en zus Van der Geest 1e en 2e in marathonschaatsen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 1 december 2014 - Leander van der Geest (Warmondse IJsclub) die dit jaar in de Eerste Divisie van de landelijke marathon rijdt,  heeft de wedstrijd in Assen op zijn naam geschreven. In Assen werd op zaterdag 29 november de 7e wedstrijd van de KPN Marathon Cup gereden. Halverwege de wedstrijd was Leander een van de zeven rijders die een ronde voorsprong namen. Van Der Geest ontsnapte in de finale uit dit groepje en bleef zijn vluchtgenoten voor. Hij won voor Christoffel Hendriks en Axel Koopman die 2e en 3e werden. (Foto's Schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Slap Teylingen verliest van GOL Sport Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Onder winterse omstandigheden werd afgelopen zondag op sportpark South Park afgetrapt voor de wedstrijd tussen Gol Sport en Teylingen. Een ploeg die in alle opzichten voldeed aan de verwachtingen. Technisch zeer vaardige voetballers, tactisch wat minder onderlegd.
Lees meer...
 
TOP wint makkelijk van KZ Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Met de tweede ruime zege op rij voldoet TOP/Quoratio weer aan zijn verwachtingen als topploeg in de Korfbal League. De negen punten verschil tegen KZ/Hiltex uit Koog aan de Zaan zaterdagavond 29 november (32-23) in de sporthal de Korf in Sassenheim maakten nog meer indruk dan de uitwedstrijd woensdag 26 november tegen OVVO (17-26). Al viel er op de meest recente winst nog wel wat aan te merken. De winst voor TOP was verdiend maar KZ heeft nog niet het beoogde niveau gevonden.
Lees meer...
 
Foreholte wint van RKDEO Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 december 2014 - Foreholte verscheen voor het eerst met Sam Lemmers in de basis. Deze keuze zou van beslissende betekenis zijn, zo zou aan het eind van de wedstrijd blijken…Een duel in het linkerrijtje door twee ploegen die zich allebei aan het eind van de competitie wisten te ‘redden’ via de nacompetitie. RKDEO, de ploeg ook die het vorig seizoen geen enkel wedstrijdpunt aan de Voorhouters liet in de twee onderlinge duels. Hoogste tijd dus voor de mannen van IJzendoorn om daar een positieve wending aan te geven.
Lees meer...
 
Bassets maakt gehakt van concurrent Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 december 2014 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim stond zondag de kraker van 2014 op de agenda. Zij moesten het op gaan nemen tegen de runner up, Delft RC in Delft. Dit team staat brutaal op de 2e plaats terwijl The Bassets de nummer 1 positie bezetten. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Zesde plaats voor ZVS op de Minioren Clubmeet Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Vorige week zondag 23 november is een groep zwemmers van Sassenheim afgereisd naar Den Haag voor de Minioren Clubmeet. Tijdens de Minioren Clubmeet wordt er gezwommen voor de club! In totaal deden 11 clubs mee aan deze wedstrijd, waarvan sommige clubs 2 of 3 teams hadden ingeschreven. ZVS moest het dus tegen 15 andere teams opnemen.
Lees meer...
 
Unicef-bridgedrive groot succes Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 december 2014 - Vorige week zondag, 23 november, werd op vele plaatsen in Nederland gebridged voor Unicef. Bridgeclub Voorhout organiseerde een zondagmiddagdrive bij Cheers, waaraan door 26 paren werd meegedaan. Ongeveer de helft daarvan kwam uit Voorhout, de rest uit omliggende plaatsen.
Lees meer...
 
5 judoprijzen in Zuidland Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 december 2014 - De gecombineerde wedstrijdgroep van Barends Sport-Voorhout, Judovereniging Noordwijkerhout en Sportschool Kaizen-Sassenheim nam deel aan een groot internationaal Judotoernooi in Zuidland.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8939

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs