BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Mannen met inbrekerswerktuig aangehouden Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 september 2014 - De politie hield in de vroege ochtend van dinsdag 2 september twee mannen aan met inbrekerswerktuig op het Steenhuispad in Warmond.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Koperdief op heterdaad aangehouden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 september 2014 - Een man die op maandag 1 september aan het inbreken was in een bedrijfspand in de Edisonstraat, werd door de politie op heterdaad betrapt.
Lees meer...
 
Carla Breuer benoemd als burgemeester Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 2 september 2014 - Carla Breuer is vandaag door Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, benoemd tot burgemeester van Teylingen. De benoeming gaat in op 29 september 2014.
Lees meer...
 
Nat einde voor huttenbouw Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 september 2014 - Afgelopen donderdag werd de huttenbouw van Vakantie Evenementen Teylingen (VET) in VOorhout afgerond met het natspuiten van de jeugd door de brandweer. Wethouder Arno van Kempen en raadsleden hebben de vrijwilligers van VET afgelopen week het Vrijwilligerscompliment uitgereikt. Foto's Guido Strik.
Lees meer...
 
Nacht van Sassenheim (video) Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 2 september 2014 - Een terugblik op de Nacht van Sassenheim van afgelopen vrijdag. Video Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Biermarkt brengt € 2000 op voor beachsportveld Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 september 2014 – De Biermarkt in Sassenheim heeft afgelopen zondag 2000 euro opgebracht voor een beachsportveld dat de Volleybalclub Sassenheim en Korfbalvereniging TOP in Sassenheim willen realiseren. Het veld wordt aangelegd op het terrein van Top. Volgens de organisatie heeft de gemeente er al mee ingestemd, maar moet het benodigde geld nog bij elkaar worden gebracht. Het gedoneerde statiegeld van de glazen tijdens de Biermarkt vormt een aardige aanzet.
Lees meer...
 
Verantwoorde Kunstmarkt in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 1 september 2014 – De Kunstmarkt in Warmond bood zondag weer een breed aanbod aan kunststijlen. Er leek dit jaar opvallend veel ‘tweedehands kunst’ te koop. Schilderijen gemaakt op oud steigerhout, krantenartikelen die als ondergrond dienden voor een toepasselijke tekening en sierraden gemaakt van lege Nespressocupjes. Je zou kunnen zeggen dat de kunstmarkt niet alleen artistiek, maar ook duurzaam verantwoord was. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- De Columbiaan start met Belgisch trainingskamp
- Dames handbal Foreholte op weg naar nieuw seizoen
- Opbrengst jubileumjaar Barends Sport
- Inschrijfavond bij Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8757

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs