BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bestemmingsplan Randweg ter inzage Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 februari 2016 - Het ontwerpbestemmingsplan voor de Noordelijke Randweg in Voorhout ligt ter inzage tot en met 30 maart 2016. De weg vormt een nieuwe verbinding ten noordwesten van Voorhout, tussen de N444 en de deels nog aan te leggen ontsluitingsweg Hooghkamer.
Lees meer...
 

Reparatietruc voor Ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 16 februari 2016 - Het college van Teylingen wil tijdens de gemeenteraad van 3 maart het Ondernemersfonds Teylingen 'repareren'. Het fonds vindt nu zelf dat het niet zinvol is de zorginstellingen en de gemeente deel te laten nemen aan het fonds. De gemeente kan daardoor het raadsbesluit om zichzelf en de zorg uit te sluiten laten vervallen. Hierdoor moet de kans kleiner worden dat ondernemers de OZB verhoging ten gunste van het fonds aanvechten bij de rechter.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad verdeelt geld na spannende vergadering Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 16 februari - De kindergemeenteraad van Teylingen heeft donderdag besloten om het budget van 2.000 euro te verdelen over drie projecten: 900 euro voor een speeltuin bij de volkstuinen op Elsgeest, 800 euro voor de EHBO vereniging Sassenheim en 300 euro voor het project Zebrapad, voor meer veiligheid bij het oversteken.
Lees meer...
 
Onderscheiding voor Nico Broekhuizen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 februari 2016 - Nico Broekhuizen (68) uit Sassenheim is maandag Koninklijk onderscheiden. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn activiteiten binnen het Pastoraal Fonds van de Protestantse Gemeente Sassenheim en in het bijzonder voor de Kringloopwinkel Op Dreef. Burgemeester Breuer reikte de onderscheiding uit tijdens de medewerkersavond van de Kringloopwinkel Op Dreef. De heer Broekhuizen wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Lees meer...
 
Bijna 1200 euro tegen kindertraumas Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 februari 2016 - Ladies'Circle Voorhout opende op vrijdag 12 februari voor 2 dagen een pop-up store in het Fietsenwarenhuis in Voorhout. De opbrengst van bijn 1200 euro gaat naar Dream4kids, die kinderen met een trauma een nieuwe start wil geven. De winkel stelde belangeloos een deel van hun winkel beschikbaar voor de verkoop van kinderkleding en speelgoed. 
Lees meer...
 
Criminelen roven airbags uit auto's Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 februari 2016 - In de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari werd een reeks van 12 auto-inbraken gepleegd waarbij diverse airbags zijn gestolen. De politie zoekt getuigen.
Lees meer...
 
Vier jaar gevangenis voor overvallers juwelier Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 februari 2016 - De rechtbank Den Haag heeft een 34-jarige man uit Haarlem en een 51-jarige man uit Amsterdam elk veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 jaar voor een gewapende overval op juwelier Wagenmakers aan de Hortuslaan in Sassenheim. De twee mannen, die de juwelier op 27 juni 2015 overvielen, zijn veelplegers. Ze hebben beide meerdere veroordelingen op hun naam hebben staan. De 51-jarige man verbleef na een gevangenisstraf jarenlang in een TBS kliniek. Uit de gerechtelijke uitspraak blijkt dat de twee medewerkers zichzelf in veiligheid brachten door direct een tussendeur dicht te doen.
Lees meer...
 
Bestuurder aangehouden na auto te water Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 februari 2016 - De bestuurder die met zijn auto te water raakte bij Berg en Daal in Voorhout is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van het ongeval. De auto kwam woensdag rond 13:30 op zijn kop in het water terecht. De bestuurder wist uit de auto te komen en er te voet vandoor te gaan. Brandweerduikers hebben de auto onderzocht om zeker te zijn dat er verder geen inzittenden waren.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9377

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs