BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Carla Breuer voorgedragen als burgemeester Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 14 juli 2014 - Carla Breuer (42) is unaniem door de gemeenteraad voorgedragen als kroonbenoemde burgemeester voor de gemeente Teylingen. Breuer is sinds september 2009 burgemeester van Werkendam. Ten tijde van haar benoeming was ze met 37 jaar in Nederland de jongste vrouwelijke burgemeester. Foto PR gemeente Teyingen / fotostudio Sjaak de Bok
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Meer fietsenstallingen bij station Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 juli 2014 - Op station Sassenheim komen 232 extra stallingsplaatsen voor fietsen. ProRail en gemeente Teylingen hebben afspraken gemaakt over de uitbreiding van de fietsenstallingen. Sinds de opening van station Sassenheim is het aantal reizigers toegenomen van 2.000 naar 2.700 reizigers per dag. Dit is te merken aan de parkeerdruk voor auto’s, fietsen en scooters. Foto: Zelfs 's nachts om 3.00 uur is staan er veel fietsen in de stalling.
Lees meer...
 
Kortebaan van Warmond (video) Afdrukken E-mail

WARMOND, 13 juli 2014 - Donate Groenhof is formidabel aan haar kortebaancarrière begonnen. In Warmond won de merrie zaterdag 5 juli samen met Ruud Pools op sterke wijze. In de finale klopte de combinatie Co Swagerman en Frans van der Blonk. Guido Strik maakte een video met een terugblik op de kortebaan die vorig weekend in Warmond werd gereden.
 
Barensteel voor Bart van Konijnenburg Afdrukken E-mail
WARMOND, 13 juli 2014 - Bart van Konijnenburg (39), voorzitter Stichting Eendenkooi Warmond, heeft voor zijn inzet voor de eendenkooi de ‘Zilveren Barensteel’ ontvangen van wethouder Kees van Velzen tijdens de bijeenkomst ter afronding van het Herstelproject Eendenkooi.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad kiest voor dieren, sporters en visueel beperkten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 juli 2014 - Donderdag 10 juli vergaderde de Kindergemeenteraad van Teylingen. Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten. De kindergemeenteraad besloot na een anderhalf uur druk vergaderen om de 2000 euro te verdelen over drie projecten: het project van de Jeu-de-Boules-vereniging “De Vaste Voet”, Kinderboerderij De Klaprooshof en de Oogvereniging. Vakantie-evenementen Teylingen (VET) bleef met lege handen achter. Verrassend genoeg kozen de kinderen niet voor een project voor kinderen, maar gaven ze geld aan dieren, sporters en visueel beperkten.
Lees meer...
 
TOP zoekt hoofdsponsor Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 juli 2014 - Korfbal landskampioen TOP heeft komend seizoen geen hoofdsponsor. Private lease bedrijf Justlease.nl heeft besloten niet verder te gaan met korfbalvereniging TOP. Justlease zegt dat zij meer focus wil aanbrengen in hun sponsorprogramma, daarom moesten er keuzes gemaakt worden. Michiel de Haan van de commerciële commissie van TOP blijft zoeken naar een bedrijf dat zijn naam graag aan de landskampioen korfbal wil verbinden.
 
Gemeenteraad draagt burgemeester voor Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 juli 2014 - De gemeenteraad van Teylingen zal maandag 14 juli aan aanbeveling doen voor een nieuwe burgemeester. Nadat de gemeenteraad haar keuze bekend heeft gemaakt, volgt voor de toekomstige burgemeester een gesprek met de minister van Binnenlandse Zaken en benoeming door de Koning.
Lees meer...
 
Voetganger overleden na ongeval met vrachtwagen in Herenstraat Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 11 juli 2014 - In de Herenstraat in Voorhout is vrijdag om 11.45 een 80-jarige man uit Voorhout om het leven gekomen toen hij onder een vrachtwagen terecht kwam. De man stak de weg over ter hoogte van de Plus supermarkt toen op datzelfde moment een vrachtwagen wegreed.  De bestuurder van de vrachtwagen zag de man niet waardoor hij onder het rechterwiel van de vrachtwagen terecht kwam. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De vrachtwagen is van een bedrijf dat de glasbakken kwam legen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Foto's Mariska de Graaff.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8715

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs