BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Blik en drinkpakken in zak plastic afval Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 19 januari 2016 - Vanaf 1 februari kunnen inwoners ook drinkpakken en blik in de zakken met het plastic verpakkingsafval inleveren. Een niewe sorteerinstallatie maakt het mogelijk de inhoud van de zak bij verwerking weer te scheiden. Door drinkpakken, blikjes en andere metalen verpakkingen apart in te zamelen, kunnen deze afvalstromen weer worden hergebruikt tot grondstoffen en producten.
Lees meer...
 

Rijnlands Lyceum is 'Excellente School' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 januari 2016 - Vandaag ontving het Rijnlands Lyceum Sassenheim het predicaat Excellente School 2015-2017 van de Inspecteur-generaal van het Onderwijs. De Inspectie volgt daarmee het advies van de Jury Excellente Scholen. “We zijn er enorm blij mee”, zegt rector Annechien Verkade, “Het predicaat zien wij als de erkenning van onze inspanningen om onze leerlingen te laten uitblinken. Onze kracht is onder meer het omgaan met verschillen, zowel op onze mavo, havo, vwo als op het tweetalig vwo.”
Lees meer...
 
VOT komt met fonds tegen ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 16 januari 2016 - De groep Vrije Ondernemers Teylingen (VOT) komt met een fonds voor ondernemers die bezwaar willen maken tegen de OZB-verhoging voor het op 1 januari ingevoerde Ondernemersfonds Teylingen. In ruil voor een inleg van 100 euro zal de VOT namens de ondernemers bezwaarschriften laten opstellen en de overige acties coördineren.
Lees meer...
 
René Zwetsloot schutterskoning St. Hubertus Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 januari 2016 - René Zwetsloot is voor de vijfde keer Schutterskoning bij schuttersvereniging St. Hubertus in Voorhout. In sportpark Elsgeest werd maandag de traditionele schuttersdag van de vereniging, Koppermaandag, georganiseerd. Onder de schutters was ook burgemeester beschermvrouwe Carla Breuer. Foto's Mariska de Graaff. 
Lees meer...
 
'Kermis naar centrum Sassenheim' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 januari 2016 - De Oranjevereniging en de Teylinger Ondernemersvereniging willen de kermis naar het centrum van Sassenheim verplaatsen. Naast de kermis op de J.P. Gouverneurlaan en de Hoofdstraat zou dan ook de feesttent kunnen verhuizen naar het veld voor de gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan. Een voordeel van de verhuizing is volgens de initiatiefnemers het trekken van bezoekers naar het dorpscentrum en de commerciële mogelijkheden die daar uit voortvloeien voor de winkeliers.
Lees meer...
 
Warmunda stopt fusie met MeerWonen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 7 januari 2016 - Woningcorporatie Warmunda uit Warmond stopt de fusiebesprekingen met MeerWonen uit Roelofarendsveen en Oegstgeest. Dat doet Warmunda omdat de gemeente Teylingen waarin zij werkt liever ziet dat ‘hun’ verhuurder binnen de eigen regio samenwerkt. Teylingen verbood de fusie overigens niet, maar werd er ook niet enthousiast voor.
Lees meer...
 
Woninginbreker in de kraag gevat Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 6 januari 2016 - Een 41-jarige man uit Voorhout, die in de middag van dinsdag 5 januari een inbraak pleegde in een woning aan de Touwslager in Leiderdorp, werd nog dezelfde dag aangehouden in Voorhout. Agenten kregen de melding dat er was ingebroken in een woning aan de Touwslager. Een getuige herkende de verdachte. De 41-jarige man werd omstreeks 17.00 uur in de Herenstraat in Voorhout door agenten in de kraag gevat. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.
 
Gemeente Teylingen bestaat 10 jaar Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 januari 2016 - Tien jaar geleden fuseerden Sassenheim, Voorhout en Warmond tot Teylingen. Burgemeester Breuer vierde het jubileum maandagavond op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente samen met twee kinderen die net als de gemeente precies tien jaar oud zijn. Breuer vroeg, met een glas alcoholvrije prosecco in de hand, om aandacht voor illegaal alcoholgebruik bij de iets oudere jeugd in Teylingen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9352

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs