BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kindergemeenteraad besluit unaniem Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 12 juni 2016 - De vergadering van de Kindergemeenteraad leverde donderdagavond een heftig debat op. De kinderraadsleden van vijf schoolklassen stonden voor lastige keuzes. Ze moesten namelijk kiezen uit vier goede projecten van verenigingen en organisaties. Maar uiteindelijk wisten de kinderen tot een unaniem besluit te komen.
Lees meer...
 

Actie voor open fietspaden in Boterhuispolder Afdrukken E-mail
ImageWarmond, 8 juni 2016 – Het “Actiecomité openstellen Boterhuispolder Leiderdorp” heeft afgelopen zondag langs de Zijldijk in Warmond actie gevoerd om vanaf volgend jaar het fietspad door het Leiderdorpse deel van de Boterhuispolder ook tijdens het broedseizoen open te krijgen. Volgens de actiegroep storen de vogels zich nauwelijks aan de fietsers en is er door het sluiten van het pad de afgelopen jaren ook geen aantoonbare verbetering in de weidevogelpopulatie geconstateerd. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Wijn op het plein voor herhaling vatbaar Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 juni 2016 - Naast de jaarlijkse biermarkt in augustus op de Oude Haven kent Sassenheim sinds afgelopen zondag ook Wijn op het plein. Op het Voorhavenkwartier konden 50 wijnen uit diverse landen geproefd worden. Het evenement was met 500 bezoekers helemaal uitverkocht.
Lees meer...
 
Adest Musica zoekt facilitaire krachten Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 30 mei 2015 - Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim zoekt naar versterking bij het facilitaire team van de vereniging. De muzikanten van de Sassenheimse formatie worden tijdens optredens in binnen- en buitenland op facilitair gebied geassisteerd door een trouwe groep vrijwilligers. Dit team draagt zorg voor alle werkzaamheden, het 'laden en lossen', met betrekking tot de uniformering en instrumentarium.
Lees meer...
 
Meer bestaande woningen en minder clusterlocaties voor statushouders Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 mei 2015 - Het college van Teylingen wil meer gebruik te gaan maken van bestaande woningen voor de huisvesting van statushouders (vluchtelingen met een tijdelijke verblijfsvergunning). Dit zou betekenen dat de statushouders meer verspreid worden over de gemeente. Van de vijf eerder genoemde locaties voor geclusterde huisvesting blijven er in het nieuwe plan maar twee over. Het gaat daarbij om de de locaties Langeveld in Sassenheim en de Engelselaan in Voorhout. Op deze locaties kunnen elk maximaal 24 mensen wonen.Teylingen moet 117 statushouder opvangen.
Lees meer...
 
Motorrijder ernstig gewond bij verkeersongeval Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 27 mei 2016 - Bij een verkeersongeval op de A12 bij Arnhem is donderdagochtend een motorrijder ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer, een 45-jarige man uit Voorhout, is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.
Lees meer...
 
Al bijna € 5000 opgehaald voor Oranje Proms 2016 Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 25 mei 2016 - De jubilerende 70-jarige Oranje Vereniging Voorhout heeft met een crowdfundingsactie al bijna 5000 euro opgehaald voor de Oranje Proms 2016.  De Oranje Vereniging hoopt voor 1 juli 8.000 euro bij elkaar te krijgen.
Lees meer...
 
Start handhavingsactie hondenbeleid Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 mei 2016 - De gemeente is maandag gestart met haar jaarlijkse handhavingsactie van het hondenbeleid. In het Wilgenhorstpark in Voorhout deelde wethouder Kees van Velzen de sleutelhangers met plastic zakjes voor het opruimen van hondenpoep uit aan de aanwezige hondenbezitters. (Foto's: Bart Kool)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 9454

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs