BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Weekdeals (468x60)

Dames Foreholte belonen zichzelf eindelijk weer Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 november 2014 - Na een onnodige nederlaag bij MHV, een weggegeven overwinning bij Verburch(26-26) en onterecht verlies tegen koploper Hercules was het weer eens tijd voor een overwinning voor de Voorhoutse ploeg. Het team barst van het talent en de mogelijkheden, maar onnodige fouten in de afronding zorgden dus voor een slechte reeks.
Lees meer...
 
Teylingen winnaar na doelpuntenfestijn Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 november 2014 - De traditioneel lastige uitwedstrijd tegen Voorschoten ’97 stond voor Teylingen op het programma. Trainer Mo Bougrine is een bekende voor velen, wat een extra tintje aan deze wedstrijd gaf. Een wedstrijd die absoluut de geschiedenisboeken in zal gaan als een van de grootste doelpunten- en foutenfestivals in de geschiedenis van Teylingen.
Lees meer...
 
Foreholte buigt achterstand om in overwinning Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 november 2014 - Op een drukbezocht sportpark De Elsgeest toonde de Voorhouters veerkracht en hielden de punten in Voorhout.
Lees meer...
 
Andreas Schoolschaakkampioen van Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 november 2014 - Afgelopen woensdag (5/11) organiseerde Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen voor alweer de 9e keer het Schoolschaakkampioenschap van Voorhout. Ruim 50 kinderen van het Voorhoutse basisonderwijs streden in de Spelewey met groot enthousiasme om de felbegeerde titel.
Lees meer...
 
Oranje Bassets dames winnen Europese Trophy Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 november 2014 - Petra Zwart en Tiara Putman hebben met het Nederlands vrouwen rugbyteam de Europese rugby Trophy gewonnen. Deze eindronde werd gespeeld in België. Beide speelsters van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim waren in de finale tegen België belangrijke factoren in het Oranje van bondscoach Dirk-Jan Verlinden.
Lees meer...
 
Mart en Monica regeren Bokkenrijk Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 november 2014 - Prins Mart (Wassenaar) en prinses Monica (Hoogink-Schoevaars) regeren het komende jaar in het Bokkenrijk. De Voorhoutse carnavalsvereniging De Bokken maakte dit zaterdagavond bekend. Het jeugdprinsenpaar bestaat uit jeugdprins Rick (van der Luijt) en Romy (van Duin). Later meer. Foto Mariska de Graaff.
 
Lions zamelen oud en vreemd geld in Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 november 2014 - Nadat in 2013 de verzamelzuil bij Plus Van Dijk Voorhout heeft gestaan met een zeer succesvol resultaat, heeft de Lionsclub Bollenstreek het verzoek gekregen om de zuil voor de tweede keer bij Plus Voorhout te plaatsen. Sinds maandag 3 november 2013 staat de verzamelzuil voor oud en/of vreemd geld weer op een opvallende plaats in de winkel.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 215 - 321 van 8895

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs