BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Intocht Sinterklaas in Voorhout Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 17 november 2013 - Vele kinderen waren zondag komen kijken hoe Sinterklaas over de Leidsevaart naar Voorhout vaart. Eenmaal aan land werd de Sint welkom geheten door locoburgemeester Leo van der Zon. Per paard maakte Sinterklaas, gevolgd door zijn Pieten en een sliert kinderen een rijtoer voor Voorhout naar het Kerkplein. Update: Video door Guido Strik.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Intocht Sinterklaas in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 november 2013 - Zaterdagmiddag is Sinterklaas weer aangekomen in Sassenheim. De Oosthaven stond zaterdagmiddag vol met kinderen in afwachting van de Sint en zijn Pieten. Rond 14.00 uur was de stoomboot van Sinterklaas aangemeerd en werd de goedheiligman werkom geheten door locoburgemeester Leo van der Zon en de voorzitter van TOV kern Sassenheim Jules de Vries. Foto´s Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Vooral aandacht voor verkeer bij wijkmarkt Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 november 2013 - Zo’n honderd bewoners bezochten donderdagavond de wijkmarkt van de gemeente Teylingen in Sassenheim-Oost. De wijkmarkt werd gehouden in het Rijnlands Lyceum. Bewoners vroegen vooral aandacht voor zaken die met het verkeer te maken hebben. Leo van der Zon leidde als loco-burgemeester de avond. “Ik vond de avond geslaagd. Het was interactief en er waren ook kritische vragen, naast lovende opmerkingen. Het mooie aan de avond was dat bewoners echt meedenken in het zoeken naar oplossingen in de wijk.”
Lees meer...
 
Peter Scholten voorgedragen als lijsttrekker CDA Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 november 2013 - Het bestuur van CDA Teylingen draagt Peter Scholten, de huidige voorzitter van de CDA-fractie, voor als lijsttrekker van de partij voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Kees van Velzen stelt zich wederom beschikbaar voor het wethouderschap.
Lees meer...
 
Muzikale rondtocht langs Sassemse huiskamers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 november 2013 -  Voor de tweede keer vond afgelopen zaterdag in Sassenheim het Cucu Walking Huiskamerfestival plaats. Vijf muzikale acts traden op in vijf huiskamers. Mensen die een kaartje hadden gekocht liepen van huiskamer naar huiskamer en konden zo drie optredens beluisteren, van klassiek tot rock en van Ierse folk tot country. De opbrengst gaat naar een dans-, theater- & muziekproject voor weeskinderen in Sri Lanka via Stichting Cucu.
Lees meer...
 
Schoolontbijt voor wethouder Kees van Velzen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 november 2013 - 24 Kinderen van groep 8 van basisschool de Regenboog uit Voorhout brachten vrijdag een ontbijtje bij wethouder Kees van Velzen. In het bestuurscentrum gaven ze met dit Burgemeestersontbijt het goede voorbeeld in de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarbij ruim 400.000 kinderen samen ontbijten op zo’n 2.000 basisscholen.
Lees meer...
 
Kees Heemskerk helpt Zuid-Holland aan winst Residentie Cup Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 11 november 2013 - Op zaterdag 9 november 2013 vond de 40e editie van de Residentie Cup langebaan voor junioren op de Uithof te Den Haag plaats.  De Residentie Cup is een wedstrijd voor juniorenteams uit de verschillende gewesten van de KNSB. (Foto schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort: Kees Heemskerk en Lisa van der Geest, twee toppers waar de Warmondse IJsclub trots op mag zijn)

Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Rugby Club The Bassets op Lustrum tour
- Overtuigende start TOP/Justlease.nl
- VCS dames 1 zet de positieve lijn voort
- Foreholte handbaldames verdiend naar winst
- Regenboog Schoolschaakkampioen
- Kees Heemskerk helpt Zuid-Holland aan winst Residentie Cup
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8364

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs