BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Pas op voor overstekende zebra’s! Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 maart 2016 - Kinderen van basisschool Antonius en kindercentrum De Speelbrug in Voorhout gaan komende week samenwerken om  bestuurders attent te maken op het feit dat moeten stoppen voor een zebrapad. Automobilisten lijken zich er vaak niet van bewust dat ze voorrang moeten verlenen aan overstekende voetgangers, of mensen die aanstalten maken om over te steken.
Lees meer...
 

Teylingen positief over plan bioscoop CinemA44 in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 februari 2016 - NH Bioscopen wil naast Hotel Van der Valk een bioscoop met 6 zalen en 1000 zitplaatsen bouwen. Wethouder Bas Brekelmans ziet de bioscoop met bowlingbaan bij de A44 wel zitten: het college heeft positieve grondhouding uitgesproken over de bioscoop met als voorlopige naam CinemA44. De grote zalen krijgen 216 stoelen in 9 rijen met nog 2 rijen stoelen op het balkon. De bioscoop krijgt 336 parkeerplaatsen.
Lees meer...
 
Nominaties sportprijzen Teylingen bekend Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 23 februari 2016 - Wethouder Bas Brekelmans reikt dinsdag 22 maart om 19.30 uur de jaarlijkse sportprijs uit aan de sportman, sportvrouw of sportploeg uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd in 2015. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De genomineerde sporters en sportploegen zijn vandaag gepresenteerd.
Lees meer...
 
Teylingen opent alle stembureaus voor Oekraïne-referendum Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 februari 2016 - Op 6 april 2016 kan op alle stembureaus in de gemeente een stem uitgebracht worden voor het raadgevend referendum. In heel Nederland wordt gestemd over de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Andere gemeenten hebben besloten om minder stembureaus dan gebruikelijk open te stellen. In buurgemeente Kaag en Braassem worden in plaats van 14 maar 6 stembureaus geopend.
Lees meer...
 
Haardvuur lijkt op brand in flat Tilbury Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 februari 2016 - Een bio-ethanol haard bij het raam in een woning op vier hoog aan de Tilbury zorgde zondagavond voor de uitruk van de brandweer uit Voorhout en de ladderwagen uit Lisse. Een voorbijganger zag het haardvuur aan voor een woningbrand en belde de brandweer. Na controle door de brandweer bleek er niets aan de hand.
 
Provincie: Boerderij Oostdam en waaggebouwtje moeten worden gesloopt Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 februari 2016 - De provincie Zuid-Holland ziet geen mogelijkheden om boerderij Oostdam en het bijbehorende waaggebouwtje te behouden. De provincie kocht het perceel met de 19e eeuwse boerderij aan de Herenstraat om de rotonde Nagelbrug aan te leggen. De drie leilindes kunnen wel blijven staan. De waag (weegschaal) uit het waaggebouwtje wordt ter beschikking gesteld aan de Historische Kring Voorhout. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Minderheid in raad Teylingen tegen samenvoegen ambtenaren Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 februari 2016 - In Teylingen zijn PvdA en ChristenUnie tegen de ambtelijke fusie tussen Hillegom, Lisse en Teylingen. Trilokaal is uitgesproken voorstander van het samenvoegen van de ambtenaren met behoud van de gemeenteraden, wethouders en burgemeesters in de drie dorpen. VVD, D66 en CDA willen nog een aantal aspecten in hun fracties bespreken, maar de kans is groot dat een meerderheid van de gemeenteraad van Teylingen op 3 maart voor de ambtelijke fusie zal stemmen.
Lees meer...
 
Recordbedrag vuurwerkschade in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 februari 2016 - De gemeente heeft 15.613 euro schade door vernielingen met zwaar vuurwerk tijdens de afgelopen jaarwisseling. Het bedrag zit aan de bovengrens van de schadebedragen in de regio. Er moeten 16 afvalbakken, 5 hondenzakdispensers en 69 verkeersborden vervangen worden. Ook moesten de ramen van de basisschool de Waaier in Warmond vervangen worden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9491

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs