BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bassets Babes sneuvelen in de halve finale Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 maart 2014 - Helaas zijn The Bassets Babes, de rugbysters uit Sassenheim, er niet in geslaagd de finale om het landskampioenschap vrouwenrugby te bereiken. Zij sneuvelden in de halve finale tegen torenhoge titelkandidaat RUS uit Utrecht. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Foreholte handbaldames schieten er op los Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 maart 2014 - Het was een turbulente week voor de handbaldames, waarin het bestuur en de trainer na goed onderling overleg per direct besloten, niet verder met elkaar door te gaan. Dit omdat ondanks de inzet en de goede trainingen de juiste klik met de groep ontbrak waardoor de basis van wederzijds vertrouwen niet meer optimaal was.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl wint overtuigend en richt zich op play-offs Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 maart 2014 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl wonnen afgelopen zaterdag verrassend eenvoudig van Dalto. De ploeg uit Driebergen werd verslagen met 23-14. De Sassenheimers zijn nu verzekerd van de eerste plaats in de Korfbal League. TOP/Justlease.nl kan zich nu gaan richten op de play-offs. Alleen de tegenstander is nog niet bekend.
Lees meer...
 
WIJC: Warmondse kampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 maart 2014 - Op donderdag 6 maart, bijna de laatste avond van het schaatsseizoen 2013-2014, heeft de jeugd van de Warmondse IJsclub de clubkampioenschappen gereden in de Schaatshal in Leiden.
Lees meer...
 
Gerenoveerd Koudenhoorn heropend Afdrukken E-mail

WARMOND, 7 maart 2014 - UPDATE Na een grondige renovatie en herinrichting heeft wethouder Kees van Velzen, samen met Holland Rijnland bestuurder Kees Wassenaar, vrijdagmiddag Koudenhoorn opnieuw opengesteld voor het publiek. Bij de opening werd een fraai vormgegeven "boomspiegel" onthuld. Nog niet alles op het eiland is helemaal gereed, maar de grote grondwerkzaamheden zijn afgerond. Video Guido Strik. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
'De bok is verzopen' Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 maart 2014 - De ‘Bok is verzopen’. Bokkendorp is weer gewoon Voorhout. Het carnaval is afgelopen. Vol trots kijkt Carnavalsvereniging de Bokken terug op een geweldig jaar. Prins John II en Prinses Dian waren het grote middelpunt en namen iedereen op sleeptouw. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Hennepkwekerij in garage Saksenhorst Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 maart 2014 -  Politieagenten ontdekten donderdag 6 maart in een garage aan de Saskenhorst een hennepkwekerij met 150 planten. De kwekerij werd direct ontmanteld. De agenten onderzochten om 13.00 uur een melding van een alerte buurtbewoner die de politie attendeerde om een vreemd geluid en een indringende stanklucht.
Lees meer...
 
Foreholte 1 wint sportprijs Teylingen 2013 Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 7 maart 2014 - Het eerste elftal van voetbalvereniging Foreholte uit Voorhout is winnaar van de Teylingen sportprijs. De LJ Sport Talentenprijs is gewonnen door Famke Deelstra, rugbyspeelster bij Rugbyclub DIOK Leiden en de Nederlandse Rugbybond. Wethouder Leo van der Zon reikte de jaarlijkse sportprijzen woensdagavond uit tijdens een bijeenkomst van het Sportcafé in de kantine van rugbyclub The Bassets, in Sassenheim.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8561

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs