BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Barbert op jacht naar vierde zege in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 1 juli 2016 - Wie klopt Barbert? Dat is zaterdag de grote vraag tijdens de kortebaan van Warmond, waar 22 combinaties aan de start komen. De ruin uit de stal van Hans Bot won dit seizoen al drie keer, waaronder twee weken geleden in Sassenheim. De aanvang op de Herenweg is 13.00 uur. De eerste start valt om 13.30 uur.
Lees meer...
 

Teylingen gaat woningen kopen voor huisvesting statushouders Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 juli 2016 - De gemeente Teylingen gaat koowoningen kopen om statushouders te huisvesten. De gemeenteraad stemde donderdagavond unaniem in met dit voorstel van wethouder Brekelmans. Dit plan komt in de plaats van de geclusterde huisvesting van statushouders op de locaties Langeveld in Sassenheim en de Engelselaan in Voorhout. De raadsleden hadden eerder aangegeven bezwaren te hebben tegen deze manier van huisvesten.
Lees meer...
 
Inschrijven voor Kindervakantieweek Afdrukken E-mail
WARMOND, 29 juni 2016 - De tijd vliegt: van 15 tot en met 19 augustus is alweer de 30ste editie van de Kindervakantieweek op Koudenhoorn, oftewel Warmi. Het thema  is dit keer 'Back to the Future', vrij naar de Amerikaanse komische sciencefictionfilms uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. Inschrijven kan op de nieuwe website www.warmi.nl.
Lees meer...
 
Spreekuur sociaal team in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 29 juni 2016 - Vanaf donderdag 7 juli kunnen inwoners van Warmond ook via het spreekuur terecht bij het sociaal team. Het sociaal team was al bereikbaar via mail, telefoon en facebook.  Vanaf nu kan men eens in de twee weken in de oneven weken op donderdagen terecht van 09:00 tot 11:00 uur in Warmond. Het spreekuur vindt plaats op de locatie van het sociaal team, Waagdam 2A achter de huisartspraktijk in Warmond. De dienstverlening is gratis en men hoeft van te voren geen afspraak te maken.
Lees meer...
 
Nieuwe theaterschool speelt musical Oliver Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 juni 2016 - De in februari opgerichte Theaterschool Teylingen speelde op 25 en 26 juni voor 3 uitverkochte zalen Oliver, de musical. De jeugdige zakkenrollerbende, die gespeeld werd door negen jongens tussen de 8 en 12 jaar was een feest om naar te kijken. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Een Kaagweek met hoogtepunten Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 juni 2016 - De Warmondse Kaagweek zit er weer op. Ondanks het noodweer in andere delen van het land, verliepen de festiviteiten in Warmond redelijk droog. Het programma kende vele hoogtepunten, waarbij de rondvluchten met een helicopter een letterlijk hoogtepunt vormden. (Foto's en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Sportverenigingen zetten Voorhout in beweging Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 juni 2016 - Burgemeester Carla Breuer opende zondagochtend een nieuw jaarlijks terugkerend evenement in Voorhout. De gezamenlijke verenigingen op sportpark Elsgeest hebben onder de noemer Voorhout Beweegt de handen ineengeslagen om Voorhout in beweging te brengen.
Lees meer...
 
Dakbrandje in Warmond snel geblust Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 26 juni 2016 - Brandweer en politie rukten zaterdagmiddag uit voor een brandje op een dak van een woning aan de Herenweg in Warmond. Om via de achterkant van het huis te kunnen blussen werd de Dorpsstraat korte tijd afgesloten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9575

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs