BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
De Rank wint de wisselbeker Schoolkorfbaltoernooi Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 juni 2015 – De Sassenheimse basisschool De Rank heeft zaterdag het schoolkorfbaltoernooi bij TOP in Sassenheim gewonnen. Ruim 430 kinderen in 45 teams van 8 verschillende scholen uit de gemeente Teylingen en Lisse deden in mee met het toernooi. (Foto: Vera van der Willik)
Lees meer...
 

Teylingen koopt grond voor Noordelijke Randweg Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 15 juni 2015 – De gemeente Teylingen en Terra Ontwikkeling tekenden maandag een overeenkomst voor de grondaankoop voor de Noordelijke Randweg in Voorhout. Terra Ontwikkeling, een samenwerkingsverband van bouwbedrijf Heijmans en de bank NIBC, heeft een deel van de gronden in de polder Boekhorst in eigendom. In deze polder wordt de Noordelijke Randweg aangelegd. (Foto: wethouder Bas Brekelmans (midden) en Gert-Jan Hanekamp (Links) en Edwin Prince (Rechts) van Terra Ontwikkeling.)
Lees meer...
 
Het Paviljoen op Koudenhoorn geopend Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 juni 2015 – Wethouder Kees van Velzen opende woensdagmiddag 'Het Paviljoen' op Koudenhoorn in Warmond. Op het recreatie-eiland is de afgelopen maanden hard gebouwd aan een houten paviljoen met veranda, als onderkomen van een nieuw Grand Café en restaurant.
Lees meer...
 
Premier Rutte met Kleintje Pils in India Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 juni 2015 - Premier Mark Rutte was afgelopen week op handelsmissie in India. Met een groot gevolg van meer dan 80 Nederlandse ondernemers werd goed zaken gedaan in het land met een miljard inwoners. In het kielzog van de premier was ook het Sassenheimse dweilorkest Kleintje Pils te vinden.
Lees meer...
 
Schooljeugd bezoekt bouwplaats Kloppend Hart Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 juni 2015 – De toekomstige gebruikers van het Kloppend Hart in Warmond hebben donderdag een bezoek gebracht aan de bouwplaats. Zo’n 340 schoolkinderen en hun meesters en juffen maakten een rondje in het nieuwe schoolgebouw. Ook andere betrokkenen konden een kijkje nemen. Uitgenodigd waren onder meer het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal, gebruikers van Het Trefpunt en omwonenden.
Lees meer...
 
Aankoop krijttekening kasteel Boekhorst Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 juni 2015 – De afgelopen week verwierf de Historische Kring Voorhout (HKV) op een veiling een aan Roelant Roghman (1627-1692) toegeschreven tekening van Kasteel Boekhorst . De titel van de tekening luidt: "Boekhorst [Voorhout] op de Linkerzijde te Zien 1624".  Het bestuur van de HKV is bijzonder verguld met deze unieke aanwinst uit de 17e eeuw, waarvoor een bedrag van “enkele honderden euro's” is betaald.
Lees meer...
 
Sassenheimse drugsdealer aangehouden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 juni 2015 - De politie heeft maandagavond 8 juni een 30-jarige man uit Sassenheim op de Clusiusweg in Noordwijk aangehouden in een onderzoek naar drugshandel. De man wordt verdacht van het dealen van drugs.
Lees meer...
 
Feestelijk jubileum Luchtkussen Festival Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 juni 2015 – UPDATE Het was zondag klimmen klauteren, glijden en plonsen tijdens de 10de editie van het Luchtkussen Festival in Voorhout. Het mooie weer zorgde voor een grote opkomst.  De opening werd verricht door burgemeester Carla Breuer, waarnemend voorzitter van de Rotaryclub Voorhout Ina Groen en Mary van der Hulst.
Er zijn 100 duiven losgelaten door deze drie dames. De duiven zijn door Sportduivenvereniging Voorhout beschikbaar gesteld.. (Foto’s: Guido Strik)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9272

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs