BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Voorhoutse leerlingen bij de Gebroeders Kist Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 april 2015 - Leerlingen van groep 3 en 4 van de basisscholen uit Voorhout gingen afgelopen dinsdag met Grote Trom het avontuur tegemoet. Ze deden dit tijdens de voorstelling van De Gebroeders Kist in @hok in Voorhout. Dit project is onderdeel van Kijk|Kunst dat wordt georganiseerd door Kunstgebouw. Via Kijk|Kunst komen bijna 63.000 Zuid-Hollandse leerlingen in contact met professionele kunst.
Lees meer...
 

Vrijwilligers nemen Huistest af Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 april 2015 – Speciaal getrainde vrijwilligers gaan binnenkort als woonadviseur op pad voor de Huistest. De Huistest is een project van Welzijn Teylingen in samenwerking met de gemeente en is bedoeld om inwoners van Teylingen zo lang mogelijk thuis te laten wonen.
Lees meer...
 
Start handhavingsactie hondenbeleid Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 15 april 2015 – De gemeente Teylingen is woensdag gestart met de jaarlijkse handhavingsactie van het hondenbeleid. Tot en met 29 april 2015 ontvangen hondeneigenaren die zich aan de regels houden een sleutelhanger met plastic zakjes voor het opruimen van hondenpoep. Inwoners die zich niet aan de opruim- en aanlijnplicht houden worden direct bekeurd door de boa’s.  Afgelopen vrijdag gaf Wethouder Van Velzen in het Warmondse Park Groot Leerust al de aftrap voor de handhavingsactie. (Zie foto)
Lees meer...
 
Bassets pakt de dikke dubbel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 april 2015 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben hun droom seizoen in stijl afgesloten. De competitie werd met vlag en wimpel gewonnen. Het kampioenschap zat daarbij al enkele weken in de tas, maar daarbij was de honger naar succes nog niet gestild. De ploeg van trainer Robert Broers wilden koste wat het kost ook de nationale beker in de goed gevulde prijzenkast hebben, dit moest ten koste gaan van medefinalist HRC uit Den Haag. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Foreholte handbaldames kampioenwaardig in laatste wedstrijd Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 april 2015 - Nadat de Voorhoutsen twee weken geleden het kampioenschap in de tweede divisie binnen haalden, werd al een “ klein” feestje gevierd. De meiden van trainer/coach Ricardo Clarijs lieten zien, dat ze naast het serieuze handballen ook met z’n allen uit hun dak kunnen gaan. Zo kon ook hij proeven van het sfeertje wat hoort bij zo’n resultaat wat er bereikt is en dat de dames nu weer mogen gaan handballen in de eerste divisie. Het seizoen 2015-2016 belooft een jaar vol verrassingen te worden. De nieuwe tegenstanders zijn gewaarschuwd.
Lees meer...
 
Teleurstelling voor Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 april 2015 - De wedstrijd waar met spanning naar was uitgekeken draaide uiteindelijk uit op een teleurstelling voor de Voorhouters, waarbij Wilhelmus nadrukkelijk aangaf dat zij op het moment de voornaamste titelkandidaat is in deze 2e klasse C.
Lees meer...
 
Vrijpionnen succesvol op Meisjes Schaaktoernooi Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 april 2015 - Woensdagmiddag 8 april organiseerde Schaakvereniging  Leiderdorp op uitnodiging van de Leidse Schaakbond een meisjestoernooi voor meisjes uit de hele Leidse regio. In Kindcentrum de Brink in Leiderdorp streden bijna 100 meisjes keihard om de prijzen en beleefden veel plezier aan het schaken. De Jeugdschaakvereniging voor de Bollenstreek “de Vrijpionnen” uit Voorhout had twee meisjes afgevaardigd naar dit toernooi: Fabienne Bito (9 jaar uit Warmond) en Kiki Arkenbosch (7 jaar uit Voorhout).
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9234

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs