BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Jongste vrijwilliger bij Bernardus Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 augustus 2015 - Jordy Dallas (16) onderneemt al 8 jaar activiteiten met zijn oma in de Bernardus. Ook helpt hij in het bruin café van de zorginstelling van Marente. Nu hij 16 jaar is geworden, wordt hij officieel ingeschreven als vrijwilliger van Bernardus. Vrijdag 21 augustus tekende Jordy de vrijwilligersovereenkomst.
Lees meer...
 

Dansen in 't Onderdak Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 augustus 2015 - In 2010 sloot danscentrum Van der Geest de deuren en werd het gebouw aan de Narcissenlaan door de gemeente met de grond gelijk gemaakt. Herman Spilker en Leonie Borneman willen de traditie van het stijldansen nieuwe leven inblazen en openen op 15 september Danscentrum Teylingen. De lessen stijldansen worden op dinsdagavonden gegeven in de theaterzaal van ‘t Onderdak.
Lees meer...
 
Voorruiters en Elsgeest samen 70 jaar Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 24 augustus 2015 - Op 22 augustus vierden de Rijvereniging Voorruiters en Volkstuinvereniging Elsgeest onder ideale weersomstandigheden en met grote publieke belangstelling hun jubileum van 25 jaar resp. 45 jaar.  Een unieke gebeurtenis met veel activiteiten rondom het gezamenlijke clubgebouw de Paardenbloem.
Lees meer...
 
Park Rusthoff zaterdagavond dicht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 augustus 2015 - In verband met de jaarlijkse bijeenkomst van vrijwilligers en sponsors van Park Rusthoff zal het park op zaterdag 29 augustus vanaf 16.00 uur gesloten zijn.
 
Harbour Concert voor instrumenten Adest Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 augustus 2015 - Op zondagmiddag 6 september vindt het eerste Harbour Concert op het Voorhavenkwartier in Sassenheim plaats. De organisatie is in handen van Rotaryclub Sassenheim samen met brasserie Hemels. Rond de haven treden vanaf 15.00 tot 20.00 uur verschillende bands op met als hoofdact de coverband Allstars.
Lees meer...
 
Nieuwe kleedkamers voor S.V. Warmunda Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 23 augustus 2015 – UPDATE De Warmondse voetbalvereniging S.V. Warmunda heeft sinds zaterdag de beschikking over 8 nieuwe kleedkamers. De opening werd verricht door Wethouder Bas Brekelmans,  Jan van Winsen namens de Stichting Exploitatie Sportaccomodatie Overbos en voorzitter Matthieu van Winsen van voetbalvereniging Warmunda.
Lees meer...
 
Modderhappen bij Poldercross Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 23 augustus 2015 – Het was vrijdag weer een kwestie van modderhappen en wal-klauteren bij de 22ste Warmondse Poldercrossloop. Het parcours  liep over de landijsbaan, Koudenhoorn en door de Dorpsstraat.  De meeste deelnemers bereikten dan ook vrij onherkenbaar het eindpunt. (Foto’s Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Oldtimers nemen Sassenheim over Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 augustus 2015 - Het Oldtimer festival in park Rusthoff is zondag druk bezocht. In het park stonden vele oldtimers opgesteld, waaronder de merken Studebaker-Packard, Ford, MG, Triumph en Volswagen. Een van oudste auto's is een T-Ford uit 1918. Tientallen bezitters van oldtimers maakten een toerrit van anderhalf uur. Bij terugkomst in de Hoofdstraat in Sassenheim genoten vele bezoekers in het mooie weer van de file van nostalgische auto's. De vele positieve reacties lieten zien dat het evenement van park Rusthoff en de TOV voor herhaling vatbaar is. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9329

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs