BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Raad wil minder regels noodfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 juni 2015 - Een meerderheid van CDA, ChristenUnie, Trilokaal en PvdA is tegen de werkwijze rondom het noodfonds. De partijen in de gemeenteraad willen dat het noodfonds ter grootte van 17.750 euro geen inkomens- of leeftijdsgrens heeft. Ook moet een hulpverlener de aanvraag kunnen doen. Het noodfonds is bedoeld voor situaties waarbij andere uitkeringen of fondsen geen oplossing bieden.
Lees meer...
 

Half miljoen voor duurzaamheidsleningen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 juni 2015 - Teyligen trekt 500.000 euro extra uit voor duurzaamheidsleningen. Op voorstel van D66 en PvdA wordt een deel van het positieve resultaat uit 2014 ingezet voor leningen waarmee inwoners kunnen investeren in energiebesparing.
Lees meer...
 
Zonnige afsluiting Kaagweek Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 28 juni 2015 – De Warmondse droge Kaagweek is al weer voorbij. Donderdag begonnen de feestelijkheden met een ballonnenfeest, Sterrenslag en Q-Music the Party. Hoogtepunten van de vrijdagavond waren het traditionele tobbetjesteken en een spetterend vuurwerk. Helaas moest de beveiliging op zaterdagavond wat harder ingrijpen dan in eerdere jaren en moesten twee feestgangers in kennelijke staat worden afgevoerd. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Zoektocht na melding paraglider te water Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 juni 2015 – UPDATE Na een melding van een paraglider die in ’t Joppe in Warmond te water zou zijn geraakt, rukten hulpdiensten maandagavond massaal uit . Op de gemeentehaven verzamelden zich verschillende ambulances, brandweerwagens en politiewagens. Met boten en een politiehelikopter werd ’t Joppe afgezocht. Uit voorzorg landde er ook een traumahelikopter op Koudenhoorn. (Foto: Cora Ouwehand)
Lees meer...
 
Hulpdiensten naar Warmond voor reanimatie Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 28 juni 2015 - Hulpdiensten trokken zondag aan het begin van de avond massaal naar de Ganzenwei in Warmond voor een reanimatie. Naast meerdere ambulances, politieauto’s en motoren, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. De helikopter maakte een landing op het sportveldje achter de Ganzewei.
Lees meer...
 
Jubilerende STV tennist 65 uur Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 juni 2015 - De Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) heeft de afgelopen dagen haar 65-jarig bestaan uitbundig gevierd. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni werd er een recordpoging ondernomen in het kader van het jubileum van de vereniging. De spelers van de STV speelden dag en nacht 65 uur lang tennis. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Gewapende overval juwelier in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 juni 2015 (update) - Juwelier Wagenmakers aan de Hortuslaan in Sassenheim is zaterdagochtend om 10.00 uur overvallen door 2 gewapende mannen. Bij de overval is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De overvallers reden volgens een getuige na de overval in een grijze Volkswagen Touareg over de Hortuslaan met hoge snelheid naar de Parklaan. Aan de Hoofdstraat achter De Oude Post werd de auto met een Duits kenteken aangetroffen. De overvallers hebben de auto met een jerrycan benzine in brand proberen te steken. Naar de daders wordt nog gezocht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe koers én nieuwe voorzitter voor de rekenkamercommissie Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 juni 2015 – De rekenkamercommissie Teylingen wil geen onderzoek meer uitvoeren zonder inbreng van inwoners. In de nieuwe visie van de rekenkamercommissie staan verbinding, vernieuwing en burgerparticipatie centraal. De nieuwe werkwijze valt samen met de komst van een nieuwe voorzitter.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9285

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs