BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Onderscheidingen voor bestuursleden Oud Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 november 2015 – Twee bestuursleden van de Stichting Oud Sassenheim zijn vrijdagmiddag koninklijk onderscheiden. Een derde bestuurslid kreeg een gemeentelijke onderscheiding. Burgemeester Carla Breuer reikte de onderscheidingen uit tijdens de receptie ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Stichting, die plaatsvond in de Dorpskerk in Sassenheim. Foto v.l.n.r. burgemeester Breuer, Aad van der Geest, Bep Hoegee en Piet Langeveld.
Lees meer...
 

Glasvezel bij 89% van woningen aangelegd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 november 2015 - Circa 89% van ruim 7.900 huishoudens in Sassenheim is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Reggefiber is bijna klaar met de aanlegwerkzaamheden. Inwoners, die nog geen afspraak hebben gemaakt voor het aanleggen van glasvezel in de woning, kunnen dit tot 9 december nog kosteloos doen.
Lees meer...
 
Politiecontrole: Bromfietsen rijden te snel Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 november 2015 - De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden in Voorhout. Er werden na controle op de rollenbank 48 boetes uitgedeeld voor de overschrijding van de maximale constructiesnelheid van een brom- of snorfiets. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Winkelstraat stukje veiliger met keurmerk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 november 2015 - Zaterdag is in Sassenheim de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitereikt. "Sassenheim is eigenlijk al een hele veilige gemeente. Met het keurmerk werken we nu samen om de veiligheid verder te bevorderen", zegt Willemien Wagner boekhandel Wagner. Het winkelend publiek zal weinig van de veiligheidsmaatregelen merken.
Lees meer...
 
Boerhaave wordt speciaalbier café Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 november 2015 - Donderdag 5 november heeft de officiële opening plaatsgevonden van het verbouwde en vernieuwde 140 jaar oude café, restaurant en feestzaal van Boerhaave. Het café heeft 8 speciaalbieren op de tap en 120 speciaalbieren in de bierkast.
Lees meer...
 
Sassenheim krijgt een whiskymuseum Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 10 november 2015 - Sassenheim krijgt een whiskymuseum. Het nog in te richten museum moet onderdak gaan bieden aan de Zagatti-collectie. Deze collectie bestaat uit duizenden flessen single malt whisky, die in de loop van decennia bij elkaar zijn gebracht door de Italiaan Valentino Zagatti. Michel Kappen, eigenaar van de in Sassenheim gevestigde World Whisky Index en Scotch Whisky International heeft de verzameling met hulp van investeerders gekocht. Voorwaarde voor de verkoop was dat de verzameling voor minsterns 10 jaar in een museum in Sassenheim te zien zal zijn. (Video: ANP)
Lees meer...
 
In Warmondse Kunstweek kan alles Afdrukken E-mail
WARMOND, 7 november 2015 – Lang hebben de bedenkers van de nationale kunstweek slogan 2015 er waarschijnlijk niet over nagedacht maar daarentegen biedt deze slogan wel heel veel mogelijkheden. Gedachtig het motto “Kunst kan alles” biedt de Kunstweek Warmond van 7 t/m 15 november een zeer gevarieerd programma.
Lees meer...
 
Woonvisie voor Teylingen en regio in de maak Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 november 2015 - De gemeente Teylingen wil meer betaalbare woningen en meer samenwerking met Lisse en Hillegom.  Dat staat in de nieuwe concept woonvisie van de gemeente. Hierin staat de visie op wonen in Teylingen tot en met 2020. Deze visie gaat over veranderingen op de woningmarkt, nieuwe wet­geving en ook over de ambities van de gemeente op het gebied van wonen. Teylingen heeft samen met Hillegom en Lisse de regionale woonvisie Bollen-3 opgesteld, dat deel uitmaakt van de woonvisie.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9399

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs