BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Politie krijgt meldingen klussende oplichters Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 maart 2017 - Er zijn in Teylingen klussende Engelssprekende oplichters actief. Het gaat om personen die stelselmatig aan de deur hun diensten aanbieden zoals het schoonmaken of renoveren van de gevel of dak of het asfalteren van de oprit. De afgelopen periode heeft politie hier meerdere meldingen over gekregen.
Lees meer...
 

Onderhoud Kaagbaan Schiphol Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 maart 2017 - Op Schiphol wordt van zaterdag 18 maart tot en met woensdag 24 mei groot onderhoud verricht aan de Kaagbaan. In deze periode wordt de Kaagbaan buiten gebruik gesteld. Voor Teylingen betekent het onderhoud tijdelijk minder vliegverkeer boven de dorpen.
Lees meer...
 
Winkeldief wordt agressief Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 maart 2017 - De politie heeft zaterdag rond 14:00 uur een  agressieve winkeldief aangehouden in de Big Bazar aan de Kerklaan in Sassenheim. De verdachte man is overgebracht naar het bureau voor verhoor.
 
Duizendste optreden De Straatklinkers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 februari 2017 - De leden van evenementenorkest De Straatklinkers hebben zaterdag tijdens het carnaval bij De Saksen hun duizendste optreden gegeven. Het orkest werd op 9 mei 1987 opgericht en viert binnenkort haar 30-jarig jubileum. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Van Vrijwilligersprijs naar Teylinger Prijzen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 februari 2017 - Voorgaande jaren konden vrijwilligers genomineerd worden voor de Vrijwilligersprijs. Gewaardeerde vrijwilligers kwamen in aanmerking voor deze prijs en werden in het zonnetje gezet. Dit jaar wordt deze waardering iets anders aangepakt en bij een andere aanpak hoort ook een andere benaming: De Teylinger Prijzen. Het draait niet meer om één specifieke vrijwilliger maar meer om het vrijwilligersinitiatief of project. In plaats van één prijswinnaar per jaar zijn er nu 3 waaruit aan het einde van het jaar een hoofdwinnaar wordt gekozen.
Lees meer...
 
Carnavalsoptochten in Voorhout en Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 februari 2017 - Zaterdag werden in Voorhout en Sassenheim de jaarlijkse carnavalsoptocht georganiseerd. In het koude maar droge weer stonden vele toeschouwers langs de routes. De Bokken hadden weer veel dorpsgenoten die meeliepen in de optocht. In Sassenheim reden samen met de carnavalswagens van De Saksen ook De Gaapstokken (Lisse), Carnavalsvereniging Hillegom, De Plasduikers (Langeraar) en De Noortukkers (Noordwijk).
Lees meer...
 
Carnaval van start na overhandigen sleutels Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 februari 2017 - In Voorhout hebben vrijdag prins Dick en prinses Jol de sleutel van Voorhout overhandigd gekregen door burgemeester Breuer. Prins Johannes I en prinses Karin kregen, nadat zij waren teruggekeerd van het verlichte optocht in Noordwijk, in Sassenheim de sleutel van de burgemeester.
Lees meer...
 
Theaterschool Teylingen overtreft zichzelf Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 februari 2017 - Theaterschool Teylingen kan terugkijken op een weekend om niet snel te vergeten. Ontroerend, komisch, maar vooral verrassend was de voorstelling Geloof in je Eigen Talent waarin de cast het publiek meenam naar hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis. Liefhebbers herkenden liedjes uit hitmusicals zoals Elisabeth, Evita en Annie en voor vooral de jongere bezoekers was dit hét moment om ermee kennis te maken. Aangrijpende producties werden afgewisseld met meer lachwekkende scènes uit onder meer Chicago en Into the Woods. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9701

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs