BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Vrouw aangehouden voor insluiping Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 6 mei 2015 - Agenten hebben woensdagochtend vroeg op de Componistenlaan in Voorhout een 24-jarige vrouw uit Rijswijk aangehouden op verdenking van insluiping in één of meerdere schuren. Getuigen hoorden omstreeks 04.00 uur een vrouwenstem vanuit één van de tuinen aan de Bloemenschans. De politie nam poolshoogte waarbij in de brandgang achter de woningen twee fietsen bleken te staan en een aantal tassen met gereedschap.
Lees meer...
 

Liberation tour hoogtepunt 5 mei Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 mei 2015 - Een stoet van zo’n 75 oude legervoertuigen reed vandaag onder grote belangstelling door Voorhout en Sassenheim. De Bollenstreek Liberation Tour 2015 is georganiseerd door het rijdend museum Keep Them Rolling en de Oranjeverenigingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 mei 2015 – In Teylingen werden maandagavond de gevallenen tijdens de Tweede Wereldoorlog herdacht. Bij de nationale herdenking wordt de laatste jaren ook stil gestaan bij hen die het leven lieten bij vredesoperaties na de Tweede Wereldoorlog. Het college van B&W had zich verdeeld over de verschillende herdenkingen in Teylingen. (Foto: De gedenknaald in Warmond)
Lees meer...
 
Benefietvoorstelling Nepal door Arie Vuyk in Theater ‘t Onderdak Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 mei 2015 -  Cabaretier Arie Vuyk  zal op zondagmiddag 10 mei zijn voorstelling ‘Alles en de rest’ belangeloos spelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal in Theater ’t Onderdak in Sassenheim. Sinds zijn bezoek aan Nepal in 1995 is zijn binding met het land groot. Op deze manier wil hij, samen met het theater, geld inzamelen om te helpen.
Lees meer...
 
Nieuwe EHBO diploma’s uitgereikt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 mei 2015 – 13 Geslaagde cursisten van de EHBO vereniging Sassenheim kregen vorige week uit handen van wethouder Van Kempenhun felbegeerde diploma. In 24 lessen zijn zij tussen oktober vorig jaar en maart van dit jaar klaargestoomd voor dit diploma.
Lees meer...
 
Feestelijke sleuteloverdracht in Hooghkamer Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 april 2015 - De eerste huurder van de in totaal twintig sociale huurwoningen in bouwplan Hooghkamer ontving dinsdag op feestelijke wijze de sleutel. Bestuurder Marja Duiverman van Woningstichting Warmunda  en wethouder Bas Brekelmans van de gemeente Teylingen overhandigden samen een grote symbolische sleutel aan mevrouw Ali. Ze toonde zich erg blij met haar nieuwe woning.
Lees meer...
 
Sassenheimers vernielen installatie NAM Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 april 2015 - Twee mannen uit Sassenheim zijn zondagavond aangehouden voor het vernielen van een pomp van een technische installatie op het terrein van NAM in Hezingen (Overijssel).
Lees meer...
 
Zonnige tweede Koningsdag in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 april 2015 - Koningsdag 2015 in Teylingen trok dankzij het zonnige weer veel Teylingers naar de diverse festiviteiten.  Bekijk de fotoreportages uit Warmond en Sassenheim.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9251

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs