BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
TOP Nederlands kampioen na spannende finale Afdrukken E-mail
SASSENHEIM,  5 april 2014 - De korfballers van TOP uit Sassenheim zijn zaterdagavond in Ahoi Rotterdam Nederlands kampioen geworden. In een spannende finale  wisten ze titelverdediger PKC met 21 - 20 te verslaan.  Het is de tweede keer dat TOP het landskampioenschap binnen haalt.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

VVV winkel op Warmondse Gemeentehaven Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 4 april 2014 – Na een lange voorbereidingstijd en een drukke verhuizing de afgelopen week, is de nieuwe VVV winkel op de Warmondse Gemeentehaven vrijdagmiddag officieel geopend. Wethouder Cees van Velzen nam de sleutel over van VVV voorzitter Fred Kool en liet de eerste bezoekers binnen. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Bert Homan wil voorzitter van de VVD worden Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 april 2014 - Voormalig wethouder Bert Homan van Teylingen wil voorzitter worden van de landelijke VVD. Hij heeft zich officieel kandidaat gesteld om oud-minister Benk Korthals op te volgen, die sinds 2011 partijvoorzitter is. Korthals stelt zich niet meer verkiesbaar.
Lees meer...
 
Gemeenten handhaven gezamenlijk op de Drank- en Horecawet Afdrukken E-mail
REGIO, 4 april 2014 - De gemeenten in de Duin- en Bollenstreek gaan gezamenlijk de naleving van de nieuwe Drank- en Horecawet, die sinds 1 januari in werking is getreden, controleren. De gemeenten hebben mensen opgeleid om toezicht te houden op de wet. Deze toezichthouders voeren vanaf 1 mei 2014 alcoholcontroles uit.
Lees meer...
 
Burgemeester moet verbinder en vernieuwer zijn met 'lokale binding' Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 april 2014 - De nieuwe burgemeester van Teylingen moet een inspirerend verbinder en daadkrachtig vernieuwer zijn. Dat staat in de profielschets voor de nieuwe burgemeester die de gemeenteraad van Teylingen woensdagavond aan Commissaris van de Koning Jaap Smit heeft aangeboden. Inwoners van Teylingen mochten de afgelopen weken mee denken over het profiel van de nieuwe burgemeester. 540 Inwoners hebben de enquête ingevuld. Foto: Voorzitter van de vertrouwenscommissie Peter Scholten (links) overhandigt de profielschets voor de nieuwe burgemeester aan Commissaris van de Koning Jaap Smit.
Lees meer...
 
Apotheek Sassenheim viert 50-jarig bestaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 april 2014 - Apotheek Sassenheim vierde dinsdag haar 50 jaar bestaan. Daar werd een feestelijke dag van gemaakt. Alle bezoekers werden onthaald op koffie van de KoffieMeulen en van gratis huidadvies voorzien. ‘s Middags vond de opening plaats van een mini-tentoonsteling van posters die leerlingen van 5 VWO van het Rijnlands Lyceum voor het jubileum van de apotheek hebben gemaakt.
Lees meer...
 
Nieuwe VVV kantoor Warmond bijna klaar Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 april 2014 – Het Teylingse VVV kantoor in Warmond opent vrijdag de deuren van het nieuwe onderkomen op de Gemeentehaven. Op dit moment is de verhuizing in volle gang. Er zijn voor de opening uitnodigingen verstuurd, maar iedereen is vrijdag welkom om een kijkje te komen nemen. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Pesten thema voor jeugdgroep Cultuur Verheft Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 april 2014 - Zaterdag 29 maart en zondag 30 maart heeft de jeugdgroep van Cultuur Verheft het toneelstuk ‘De steen die in het water valt’ gespeeld in Cheers! Het was een heel mooi, heftig, emotioneel en hedendaags thema. Het verhaal speelt zich af in een schoolsituatie, waarin Dinia, (gespeeld door Elise Jongeleen), een intelligent en rustig meisje, zo werd gepest op school dat ze uiteindelijk zelfmoord wilt plegen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8640

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs