BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
WIJC-nieuws Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 februari 2014 -  Diverse leden van de Warmondse IJsclub hebben weer mooie prestaties neergezet de afgelopen week.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

TOP/Justlease.nl wint en verstevigt koppositie Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 februari 2014 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl wonnen afgelopen zaterdag hun thuiswedstrijd van DVO. De ploeg kwam tegen de Bennekommers niet in de problemen en won - zonder groots te spelen - met 23-18. Nog steeds is TOP/Justlease.nl dit seizoen ongeslagen. Door het tweede verlies op rij van naaste concurrent PKC is het verschil in de top groter geworden en lijkt TOP/Justlease.nl op weg naar de beste uitgangspositie voor de play-offs.
Lees meer...
 
Bassets laten tegenstander ontsnappen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 februari 2014 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim is het van groot belang om zich te concentreren op het resterende deel van de competitie en niet meer te lang stil blijven staan bij de gespeelde wedstrijden, daar was te vaak de vorm van de dag de bepalende factor. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte stuurloos Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 februari 2014 - Na de slechte wedstrijd van vorige week tegen Hercules, zou het zaterdag helemaal goed komen tegen het onderaanstaande Wings uit Den Haag. De blessures lijken aardig te verdwijnen, behalve van Anne-Lies Zwetsloot die al een tijd inactief is door haar blessure. Zij zit zich te verbijten aan de kant. Anabel Arroyo is terug na haar zwangerschap. Ook zij kon niet verhinderen, dat Wings, verdiend 1 punt mee naar huis nam.
Lees meer...
 
Vierweekse badminton introductiecursus Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 februari 2014 - Wegens groot succes organiseert BC Dynamo Sassem in maart weer een vierweekse introductiecursus voor beginnende badmintonners. Volwassenen vanaf 18 jaar zijn dan van harte welkom om te kijken of deze sport iets voor hen is. Onder begeleiding van een trainer worden de eerste technieken en spelregels bijgebracht door middel van oefeningen en het spelen van partijtjes.
Lees meer...
 
Teylingen verliest op bezoek bij GONA Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 februari 2014 - Zonder de geschorste Mark van der Vlugt moest Teylingen het afgelopen zondag opnemen tegen titelkandidaat GONA. Bij winst zouden zij aan kop van de ranglijst blijven en tevens zouden zij dan winnaar zijn van de tweede periode.
Lees meer...
 
Veiling Bokken brengt 12.500 euro op Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 januari 2014 (update) - Op zaterdag 8 februari is op de Grote Bokkenveiling in Boerhaave ruim 12.500 euro opgehaald. Het bedrag wordt gebruikt voor de viering volgend jaar van het 44-jarig bestaan van de Voorhoutse canavalsvereniging De Bokken. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Brommobiel gaat in vlammen op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 februari 2014 - Op de Huifkar in Sassenheim is zondagmiddag een brommobiel uitgebrand. De hevige brand zorgde voor grote zwarte rookwolken in de straat. Enkele huizen in de Huifkar liepen rookschade op. De brandweer, die binnen 8 minuten ter plaatse was, trof alleen nog een brandend onderstel van de kleine auto aan. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8524

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs