BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Contract voor parkeerdek Station Sassenheim getekend Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 november 2016 - De gemeente Teylingen en Aan de Stegge Twello hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw  van een parkeerdek met circa 240 extra parkeerplaatsen bij Station Sassenheim. De bouw start naar verwachting medio 2017, de oplevering staat gepland voor eind 2017.
Lees meer...
 

Up2Stage speelt Oliver in New York Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 november 2016 - Het afgelopen weekend speelde musicalgroep Up2Stage de musical Oliver in New York. Het weesmeisje Oliver (Lianne Pijpers) in New York hoort allemaal geluiden in haar hoofd. Zij is ervan overtuigd dat deze geluiden iets met haar ouders te maken hebben. Om haar ouders te vinden, besluit zij om de muziek te volgen. Oliver is een musical van Wouter Blijleven en Rhody Matthijs die zijn inspiratie vindt in het boek Oliver Twist van Charles Dickens. De regie was in handen van Rob Burgmeijer. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Rijnlands Lyceum Sassenheim wint Nationale Mediatheek Trofee Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 november 2016 - Het Rijnlands Lyceum Sassenheim heeft dinsdag de prijs voor de beste mediatheek gewonnen. “Super”,  zo reageert Trudy Waasdorp, mediathecaris van het Rijnlands Lyceum Sassenheim, op het winnen van de Nationale Mediatheek Trofee. “We hebben inderdaad een geweldige mediatheek op onze school en de Nationale Mediatheek Trofee ervoor overhandigd krijgen is een erkenning.” (Foto: Trudy Waasdorp en Ruud Hogervorst van de mediatheek Rijnlands Lyceum Sassenheim namen de Nationale Mediatheek Trofee in ontvangst.)
Lees meer...
 
Cucu Huiskamerfestival brengt € 2000 op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 november 2016 - het 5e Cucu Walking Huiskamerfestival bracht afgelopen zaterdag ruim € 2.000,- op. het festival vond plaats in verschillende huiskamers in Sassenheim. De huiskamers garandeerden een intieme sfeer, waarbij het publiek heel dichtbij artiesten zoals Kleintje Kleintje Pils, Woody & Cat en Carla de Wal zat. de opbrengst van het festival wordt gebruikt voor een bestaand project van Stichting Cucu; het jaarlijkse zomerkamp voor een groep kinderen met een handicap in Zaluchchia, Oekraïne.
Lees meer...
 
Speuren met pieten in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 november 2016 - Sinterklaas bezocht Voorhout dit jaar op zaterdag. Eerst konden de kinderen een speurtocht doen bij de winkels van de TOV in de Herenstraat. Bij iedere winkel moest een letter worden gevonden die samen een woord vormden. Sinterklaas werd op het Kerkplein welkom geheten door burgemeester Carla Breuer. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Carnavalsprinsen Bokken en Saksen bekend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM/VOORHOUT, 13 november 2016 - Het is ieder jaar weer een goedbewaard geheim: wie wordt de carnavalsprins? Prins Johannes I en prinses Karin (Johan en Karin van Steijn) regeren komend jaar samen met adjudant Theo en page Anja (Theo en Anja van Velzen) over het Saksenrijk. Bij De Bokken in Voorhout zijn prins Dick en prinses Jol (Dick en Jol Kraakman) komend jaar het prinsenpaar. Het prinsenpaar wordt tijdens het carnaval begeleid door de adjudanten Theo Geerlings en Gert Bol.
Lees meer...
 
Sint rijdt op oldtimer door Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 november 2016 - Sinterklaas is zaterdag met de boot aangekomen in Sassenheim. Hij werd welkom geheten door burgemeester Carla Breuer op de Oosthaven. Sint reed dit jaar door het dorp op een grote stoel achterop een Ford Ranchero. De vele zwarte pieten deden kunstjes en deelden vele kruidnoten uit aan de kinderen.
Lees meer...
 
Wijzigingen intocht Sinterklaas Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 8 november 2016 - Sinterklaas heeft dit jaar enkele wijzigingen gemaakt voor zijn intocht in Sassenheim en Voorhout. In Sassenheim komt de Sint dit jaar op 12 november een kwartier eerder, om 13.45 uur, aan op de Oosthaven bij de brandweerkazerne. In Voorhout komt Sinterklaas dit jaar op zaterdag naar het dorp in plaats van zondag. Hij komt niet met de boot vanwege bouwwerkzaamheden bij de Leidsevaart.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9642

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs