BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Paard te water aan de Elsgeesterlaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 juli 2015 - Maandagavond is een paard te water geraakt in een sloot aan de Elsgeesterlaan in Voorhout. De brandweer uit Rijnsburg heeft met veel moeite het paard weer op het droge gehaald. De reddingsactie trok de nodige aandacht van de andere paarden in de wei. Het paard was zo vermoeid dat het enige tijd duurde voor dat het weer overeind kwam. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 

Gaslek bij aanleg glasvezel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 juli 2015 - In de Rembrandtlaan is vanmiddag een gaslek ontstaan tijdens het aanleggen van glasvezelkabels. De Sassenheimse brandweer heeft het lek provisorisch gedicht met tape. Netbeheerder Liander is enkele uren bezig geweest met het repareren van de buis. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Tegenstanders ondernemersfonds organiseren zich in VOT Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 19 juli 2015 - Een groep van 150 Teylingse ondernemers zijn tegen de plannen van het Teylinger Ondernemers Vereniging (TOV)-bestuur om een ondernemersfonds op te richten. Zij hebben zich nu georganiseerd in de groepering Vrije Ondernemers Teylingen (VOT). De VOT wil in plaats van een ondernemersfonds voor de hele gemeente bedrijveninvesteringszones voor bepaalde gebieden in de gemeente.
Lees meer...
 
Start bouw Engelse Tuin Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 juli 2015 – Wethouder Bas Brekelmans verrichtte donderdagmiddag de officiële starthandeling op de bouwplaats van nieuwbouwproject Engelse Tuin in Voorhout. Samen met een aantal toekomstige bewoners stortte Brekelmans een eerste betonlaag. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
4.850 euro voor nieuwe toegang Overbosch Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 juli 2015 – De organisatie van het Luchtkussen Festival in Voorhout heeft donderdagmiddag een cheque van 4.850 euro geschonken aan de Stichting Vrienden van het Overbosch. Het bedrag wordt gebruikt om een nieuwe entree te realiseren voor dit historische stuk bos. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
JOP op sportpark Elsgeest geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 juli 2015 - Wethouder Kees van Velzen opende woensdagmiddag de vernieuwde Jongeren OntmoetingsPlek (JOP) op sportpark Elsgeest in Voorhout. De JOP is gemaakt door leerlingen van de KTS. De JOP is nog niet helemaal klaar, maar het raamwerk staat er alvast. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Oorkonde voor jongens die woningbrand voorkwamen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 juli 2015 – Burgemeester Carla Breuer reikte maandag in het bestuurscentrum in Voorhout oorkondes uit aan twee jongeren die direct hebben gehandeld bij het zien van een woningbrand aan de Nic. Damesstraat in Sassenheim. Floris Staring (13 jaar) en Tom Hauwert (15 jaar) waren zondag 21 juni  aanwezig op het Wasbeekplein in Sassenheim. Zij zagen rook uit de schoorsteen van een zolderwoning aan de Nic. Damesstraat komen.
Lees meer...
 
STV organiseert jeugdtoernooi Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 juli 2015 - Afgelopen week werd het Jeugd Ranglijst Toernooi gespeeld bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Veel jonge spelers van STV en andere clubs werden verwelkomd op de gravelbanen gedurende een bloedhete week.  De temperaturen liepen flink op! Parasols, koelers, emmers met water: alles werd ingezet om maar enige verkoeling te kunnen bieden. Heet was het, maar dat weerhield de deelnemers er niet van zich vol overgave in te zetten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9301

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs