BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Video's lijsttrekkers op Stemkijker Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 februari 2014 - Op de site stemkijker.nl staan 24 filmpjes waarin de lijsttrekkers van de politieke partijen in Teylingen hun visie op verschillende onderwerpen geven. De site wil kiezers helpen een keuze te maken voor de verkiezingen voor de gemeenteraad op 19 maart.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Jonge inbreker op heterdaad aangehouden Afdrukken E-mail
WARMOND, 14 februari 2014 - Een 17-jarige jongen uit Warmond is in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 februari op heterdaad aangehouden na een poging inbraak. Een agent in burger, die surveilleerde in het kader van de aanpak van woninginbraken, hoorde even voor 01.00 uur gekraak van hout en brekend glas. Bij een woning aan de Kloosterwei zag hij een jongen met een schroevendraaier in een raamkozijn wrikken. Toen de jongen doorhad dat hij was gezien, rende hij weg.
Lees meer...
 
ChristenUnie: 'Groene dorpen en een nieuwe relatie met verenigingen' Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 14 februari 2014 - Een ongewijzigde, groene Roodemolenpolder, een ruimhartig beleid voor mensen die extra steun kunnen gebruiken, veel aandacht voor de inzet van vrijwilligersorganisaties bij de uitvoering van gemeentelijk beleid en een nieuwe relatie van de gemeente met het verenigingsleven. Dat zijn een paar van de belangrijkste speerpunten van de ChristenUnie uit het deze week gepubliceerde verkiezingsprogramma voor de periode 2014-2018.
Lees meer...
 
Kleintje Pils naar Olympische Spelen Sotsji Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 februari 2014 - De eerste Nederlandse medailles op de Olympische Winterspelen zijn al ruimschoots binnen, maar het echte Nederlandse feestje moet daar nog beginnen. Dat gebeurt vrijdag als het Sassenheimse dweilorkest Kleintje Pils in Sotsji arriveert. Het muzikale gezelschap is uitgenodigd om tijdens de spelen de prestaties van de schaatssporters muzikaal te ondersteunen.
Lees meer...
 
Foreholte krijgt les in “positieve” agressiviteit en efficiëntie Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 februari 2014 - Ondanks het feit dat Foreholte voetballend beter was dan de tegenstander en zelfs meer kansen creëerden, gaan de punten mee naar Loosduinen, 2-4. (Foto Jeanette Dijkstra: Wouter Vlasveld in actie)
Lees meer...
 
Zorgen bij ondernemers over afgesloten wegen tijdens NSS Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 11 februari 2014 - De informatieavond over de Nuclear Security Summit (NSS) is maandagavond bezocht door zo'n 200 ondernemers uit de Bollenstreek. De ondernemers uitten hun zorgen: Hoe komen de bloemen bij de veiling? Kan de kraamverpleegkundige nog wel ter plaatse komen de A44, de N206 en de A4 deels zijn afgesloten op 23, 24 en 25 maart? Foto Guido Strik
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 12 februari) Afdrukken E-mail
- Teylingen verliest op bezoek bij GONA
- Vierweekse badminton introductiecursus
- Handbaldames Foreholte stuurloos
- Bassets laten tegenstander ontsnappen
- TOP/Justlease.nl wint en verstevigt koppositie
- WIJC-nieuws
- Foreholte krijgt les in “positieve” agressiviteit en efficiëntie
 
WIJC-nieuws Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 februari 2014 -  Diverse leden van de Warmondse IJsclub hebben weer mooie prestaties neergezet de afgelopen week.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8531

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs