BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Tweede Europa Cup voor TOP Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 18 januari 2015 - Korfbalvereniging TOP heeft voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de Europa Cup gewonnen. Het Belgische Royal Scaldis S.C. was zaterdag met 17-31 een klasse minder dan de Nederlanders, die eigenlijk bij rust al een gewonnen wedstrijd speelden. Na 25 minuten leidde TOP al met 6-13 en het vergrootte die voorsprong alleen nog maar in de tweede helft. Meer bij TOP.
 

Jeugdgroep De Saksen bestaat 11 jaar Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 januari 2015 - De jeugdafdeling van carnavalsvereniging De Saksen bestaat dit jaar 11 jaar. Het lustrum werd zaterdagmiddag gevierd samen met De Bokken uit Voorhout, De Noortukkers uit Noordwijk, de Duinknijnen uit De Zilk en De Plasduikers uit Langeraar. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Ferry van der Vlugt is Schutterskoning Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 januari 2015 - Tijdens onstuimig weer hielden de schutters van de 95-jarige Schuttersvereniging St. Hubertus op sportpark Elsgeest hun Koppermaandag, de schuttersdag van de vereniging. Onder de schutters was ook burgemeester beschermvrouwe Carla Breuer. Zij schoot de eerste keer meteen 6 schoten raak middenin de schietschijf. Foto's Mariska de Graaff. 
Lees meer...
 
Winkeliers reiken prijzen decemberactie uit Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 januari 2015 - Dinsdag 13 januari is de jaarlijkse prijsuitreiking van de TOV Decemberactie geweest bij de Albert Heijn in Voorhout. De hoofdprijs, eeen reischeque van 500 euro is gewonnen door mevrouw Hoek (foto) en de extra prijs, 1 minuut gratis winkelen, is gewonnen door mevrouw Prins. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Teylingen installeert led-verlichting Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 15 januari 2015 - Teylingen is woensdag begonnen met de installatie van led-verlichting in bestaande woonstraten in Teylingen. Wethouder Kees van Velzen monteerde in de Jan Steenlaan met een hoogwerker een armatuur. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Hennepkwekerij op de Lavendelweg Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 januari 2015 - De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Lavendelweg in Voorhout. Op zolder werd een hennepkwekerij van 440 planten aangetroffen.  De politie heeft aan de gemeente voorgesteld om de huurwoning op grond van de Opiumwet voor 3 maanden te sluiten.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Vrijpionnen luiden schakend het nieuwe jaar in
- Bassets bereiken bekerfinale
- Handbaldames Foreholte maken koppositie waar
- Lisa van der Geest wint schaatsmarathon Eindhoven

 
Vrijpionnen luiden schakend het nieuwe jaar in Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 januari 2015 - Afgelopen zondag organiseerde de Vrijpionnen (de jeugdschaakvereniging uit Voorhout voor heel Teylingen en omstreken) het traditionele Nieuwjaarstoernooi. Tijdens dit toernooi streden Vrijpionnen uit Voorhout, Sassenheim, Warmond en Noordwijkerhout in twee categorieën om de titel.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9099

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs