BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bètavleugel is 'prachtige leeromgeving' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 oktober 2014 - Het Rijnlands Lyceum heeft vanmiddag haar bètavleugel geopend. De tweede etage van de school is verbouwd om ruimte te bieden aan de science vakken zoals biologie, scheikunde en natuurkunde. De twee nieuwe practica-lokalen hebben een bolle glazen wand en zijn ingericht om in kleine groepjes buiten het klassenverband practica uit te voeren. Als openingshandeling moest een model van een DNA molecuul uit een blok ijs gehakt worden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Bouwbedrijf van Deelen bouwt Kloppend hart Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 8 oktober 2014 - Bouwbedrijf van Deelen uit  Veenendaal gaat het Kloppend hart Warmond bouwen. Na een nationale aanbesteding is uiteindelijk dit bedrijf uitgekozen voor de nieuwbouw en verbouw van de drie scholen bij Het Trefpunt in Warmond.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad zoekt projecten Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 oktober 2014 - De kindergemeenteraad is weer op zoek naar projecten van maximaal €2.000,-. Verenigingen, maatschappelijke organisaties en ook inwoners die een leuk project bedenken met een maatschappelijk doel, kunnen zich tot 26 oktober melden bij de gemeente. (Foto: In juli 2014 kregen de oogvereniging, kinderboerderij de Klaprooshof en Jeu de Boulesvereniging “De vaste voet” een cheque overhandigd door de kindergemeenteraad.)
Lees meer...
 
Zonnige koopzondag met fairtrade Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 oktober 2014 - De organisatie en ondernemers van het Voorhavenkwartier kijken terug op een geslaagde koopzondag. Op het Voorhavenkwartier stond zondag een braderie met een aantal stands met fairtrade producten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe winkels in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 4 oktober 2014 – Het gebeurt niet vaak in Warmond, maar in korte tijd zijn er toch weer twee nieuwe winkels geopend. Enkele weken geleden opende horeca Slagerij Bakker zijn deuren op vrijdag en zaterdag voor de meer kieskeurige consument. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Marga's wijnlokaal. Nicolaas Klei, die de opening verrichtte: "Echt lekkere wijn smaakt als verliefd zijn!" (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Taartenfeest bij Wagner Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 oktober 2014 - Een overvolle boekhandel Wagner was gistermiddag het resultaat van een ludieke actie ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de Kinderboekenweek: er was gratis taart met limonade of koffie voor ongeveer 140 bezoekers.
Lees meer...
 
Eerste Fairtrade Festijn Teylingen geslaagd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 oktober 2014 - Het Fairtrade Festijn Teylingen, georganiseerd door ondernemersvereniging Voorhavenkwartier in Sassenheim, is afgelopen zondag op 5 oktober druk bezocht. Mede door het mooie weer, gevarieerde (fairtrade) kramen, gezellige entertainment en leuke kinderactiviteiten, was deze dag zeer geslaagd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Goede competitiestart Foreholte handbaldames
- Handbaldames Foreholte bekeren verder
- Foreholte wint verdiend van ongeslagen VUC
- Teylingen overklast Nicolaas Boys
- Inspiration zoekt nieuwe leden

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8936

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs