BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bert Homan wil voorzitter van de VVD worden Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 april 2014 - Voormalig wethouder Bert Homan van Teylingen wil voorzitter worden van de landelijke VVD. Hij heeft zich officieel kandidaat gesteld om oud-minister Benk Korthals op te volgen, die sinds 2011 partijvoorzitter is. Korthals stelt zich niet meer verkiesbaar.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Gemeenten handhaven gezamenlijk op de Drank- en Horecawet Afdrukken E-mail
REGIO, 4 april 2014 - De gemeenten in de Duin- en Bollenstreek gaan gezamenlijk de naleving van de nieuwe Drank- en Horecawet, die sinds 1 januari in werking is getreden, controleren. De gemeenten hebben mensen opgeleid om toezicht te houden op de wet. Deze toezichthouders voeren vanaf 1 mei 2014 alcoholcontroles uit.
Lees meer...
 
Burgemeester moet verbinder en vernieuwer zijn met 'lokale binding' Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 april 2014 - De nieuwe burgemeester van Teylingen moet een inspirerend verbinder en daadkrachtig vernieuwer zijn. Dat staat in de profielschets voor de nieuwe burgemeester die de gemeenteraad van Teylingen woensdagavond aan Commissaris van de Koning Jaap Smit heeft aangeboden. Inwoners van Teylingen mochten de afgelopen weken mee denken over het profiel van de nieuwe burgemeester. 540 Inwoners hebben de enquête ingevuld. Foto: Voorzitter van de vertrouwenscommissie Peter Scholten (links) overhandigt de profielschets voor de nieuwe burgemeester aan Commissaris van de Koning Jaap Smit.
Lees meer...
 
Apotheek Sassenheim viert 50-jarig bestaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 april 2014 - Apotheek Sassenheim vierde dinsdag haar 50 jaar bestaan. Daar werd een feestelijke dag van gemaakt. Alle bezoekers werden onthaald op koffie van de KoffieMeulen en van gratis huidadvies voorzien. ‘s Middags vond de opening plaats van een mini-tentoonsteling van posters die leerlingen van 5 VWO van het Rijnlands Lyceum voor het jubileum van de apotheek hebben gemaakt.
Lees meer...
 
Nieuwe VVV kantoor Warmond bijna klaar Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 april 2014 – Het Teylingse VVV kantoor in Warmond opent vrijdag de deuren van het nieuwe onderkomen op de Gemeentehaven. Op dit moment is de verhuizing in volle gang. Er zijn voor de opening uitnodigingen verstuurd, maar iedereen is vrijdag welkom om een kijkje te komen nemen. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Pesten thema voor jeugdgroep Cultuur Verheft Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 april 2014 - Zaterdag 29 maart en zondag 30 maart heeft de jeugdgroep van Cultuur Verheft het toneelstuk ‘De steen die in het water valt’ gespeeld in Cheers! Het was een heel mooi, heftig, emotioneel en hedendaags thema. Het verhaal speelt zich af in een schoolsituatie, waarin Dinia, (gespeeld door Elise Jongeleen), een intelligent en rustig meisje, zo werd gepest op school dat ze uiteindelijk zelfmoord wilt plegen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
‘Zilveren Barensteel’ voor Henk Salman Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 maart 2014 - Henk Salman heeft maandagavond de ‘Zilveren Barensteel’ ontvangen van wethouder Leo van der Zon. Salman ontvangt de gemeentelijke onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk bij de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) kern Sassenheim en bij  toneelvereniging Pankras. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
'De Oude School' wordt kunstlokaal Afdrukken E-mail
WARMOND, 31 maart 2014 - De Oude School op het pleintje bij de pomp in Warmond zet haar deuren weer open voor kunst en cultuur. Tot eind 2012 was hier Kunstcafé de Galerie gevestigd. Nadat uitbaters Cor en Jannie Klaassen-Bos met pensioen gingen nam Pannenkoekenhuis ‘De Oude School’ zijn intrek in het voormalige gymlokaal. Die horecaformule wordt nu weer aangepast. Onder de noemer Kunstlokaal 'De Oude School´ kunnen bezoekers weer van eten en drinken en kunst genieten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8638

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs