BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Druk bezochte wijkmarkt oude dorp Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 21 november 2014 – Het was donderdag de eerste wijkmarkt van het college en de gemeenteraad in nieuwe samenstelling. Zo’n 150 bewoners van de wijk Oude Dorp Voorhout waren naar café Cheers gekomen. Ze hadden vooral vragen over de nieuwe rotonde bij de Nagelbrug en opmerkingen over de bestrating in delen van de wijk. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Nieuwe supermarkt en 36 appartementen in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 november 2014 - De panden van de Dirk supermarkt in Sassenheim en van de Dirck III slijterij en de voormalige Dirx drogist  gaan plaatsmaken voor de bouw van nieuwe winkelruimten en 36 appartementen. Wethouder Bas Brekelmans en Dirk-Jan van den Broek van D-Winkels tekenden daarvoor donderdag  een overeenkomst. Na jaren van plannen maken lijkt de nieuwbouw van de Dirk supermarkt daarmee eindelijk een feit te worden. (Impressie: KVDK architecten)
Lees meer...
 
Voorzitterswissel bij CDA Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 november 2014 - Bijna tien jaar lang was Cees Pronk bestuurslid van CDA Teylingen, eerst in de functie van penningmeester, later als voorzitter. Tijdens de algemene ledenvergadering van de afdeling eerder deze maand werd afscheid van hem genomen. Hans van Ek volgt hem op als voorzitter.
Lees meer...
 
Schoolzwemmen voorlopig behouden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 19 november 2014 – Het schoolzwemmen in Teylingen blijft voorlopig behouden. De gemeenteraad besloot donderdag de beslissing over het stopzetten van de financiering van het schoolzwemmen meenemen naar het kerntakenoverleg dat gepland staat voor het voorjaar van 2015. Hierdoor blijft het schoolzwemmen in ieder geval tot augustus 2017 in zijn huidige vorm mogelijk.
Lees meer...
 
Gemeente neemt rol Vooruitgang over en laat 18 huurappartementen bouwen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 19 november 2014 - Woonstichting Vooruitgang kan geen financiering krijgen voor sociale huurwoningen in nieuwbouwproject Hooghkamer. Teylingen wil daarom voor 3,5 miljoen euro 18 sociale huurappartementen laten realiseren in Hooghkamer. Het college wil met de aankoop het aandeel sociale huurwoningen in het project Hooghkamer veiligstellen.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Titels en ereplaatsen voor Warmondse marathonschaatsers
- Bassets jaagt op de dubbel
- Return weer kampioen springwedstrijden
- TOP Korfbal decor voor de opnames van Zappsport
- Dames Foreholte overtuigend naar winst tegen E & A
- Dames Foreholte naar winst in bekercompetitie

 
Titels en ereplaatsen voor Warmondse marathonschaatsers Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 17 november 2014 - De marathonschaatsers van de Warmondse IJsclub hebben een zeer succesvol weekend gehad. Tijdens de Zuid-Hollandse Kampioenschappen marathonschaatsen werden er zondag drie titels binnengehaald. (Foto Arjen Vervoort / Schaatspeloton.nl: Leander van der Geest in de aanval)
Lees meer...
 
Bassets jaagt op de dubbel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 november 2014 - De honger naar prijzen lijkt voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim nog lang niet gestild. Kampioenschap in de reguliere competitie is een pre, maar ook in de bekercompetitie willen zij een gooi doen naar het kampioenschap.(Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9020

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs