BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bassets in mineur Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 februari 2014 - Het jaar 2014 begon goed voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim,  met een mooie overwinning, maar daarna gingen ze vervolgens kopje onder in Amsterdam en wonnen weliswaar de volgende wedstrijd in Sassenheim. Helaas was alleen dat die wedstrijd voor aanvang al om spek en bonen ging, want bij The Bassets waren de benodigde spelerskaarten, die een speler recht geeft op deelname aan een wedstrijd, tot ieders verbazing ineens zoekgeraakt. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Records voor WIJC-leden Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 5 februari 2014 - Julia Jongerbloed, schaatsster van de Warmondse IJsclub, is zondag 2 februari als tweede geëindigd in Haagse Baancompetitie. Wedstrijdcyclus over vijf langebaanwedstrijden op de Uithof in Den Haag. Na wedstrijden in oktober, november, december en januari stond ze met nog een dag te gaan tweede in het klassement. Zondag werden in Den Haag een 500 en 1500 meter gereden. Op de 500 meter was Julia Jongerbloed met een tijd van 46.83 het snelst. Op de 1500 meter was ze met een tijd van 2:30.82 goed voor de derde plaats. Hiermee stelde ze de tweede plaats in het eindklassement veilig.
Lees meer...
 
Teylingen onderuit in doelpuntrijke derby Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 februari 2014 - Teylingen is er afgelopen zondag niet in geslaagd om de drie punten op sportpark de Roodemolen te houden. Dat was een absolute vereiste, gezien de stand op de ranglijst. Het gat met plek elf en twaalf zou dan zeven punten worden, om over het gat met de veilige tiende plek nog maar te zwijgen. Een gretiger Foreholte trok uiteindelijk aan het langste eind, 3-4. (Foto Jeannette Dijkstra)
Lees meer...
 
Nieuwe zij-entree voor Park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 februari 2014 - Nu het Boschplein in Sassenheim opnieuw is ingericht krijgt Park Rusthoff aan die kant een nieuwe entree. Het nieuwe hek is ontworpen door Hans Heuer. De oude entree en het smalle bruggetje met de knik erin zijn enkele weken geleden reeds verwijderd. (Artist impression: Rob de Vreugd)
Lees meer...
 
Grote opkomst lampionoptocht VWF Afdrukken E-mail

WARMOND, 3 februari 2014 - De inmiddels traditionele lampionoptocht rond de verjaardag van Prinses Beatrix trok dit jaar veel belangstelling. Het thema van de optocht van was "Disney" en er liepen dan ook heel wat sprookjesprinsessen mee. Na een rondgang door het dorp was er op het Pleintje bij de Pomp chocolademelk en werden de prijzen uitgereikt door de Warmondse Prins Paul II en Prinses Mariska I. Als afsluiting van de avond trad Clown Zappie op in het tot feestzaal omgebouwde pannenkoekenhuisje "De Oude School". (Foto's: Henk Keijzer; Video Guido Strik)
Lees meer...
 
Dronken man rijdt tegen boom Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 februari 2014 - Op het Jacoba van Beierenhof is zaterdagmiddag rond 14.30 een dronken bestuurder tegen een boom gereden. Omstanders zagen dat de bestuurder zich voor de botsing vreemd gedroeg op het parkeerterrein bij de Albert Heijn. Zij hielden de man tegen totdat de gealarmeerde politie de man kon aanhouden. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Inbrekers halen Julianakerk leeg Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 januari 2014 - In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 januari is er ingebroken in de Julianakerk aan de Julianalaan in Sassenheim. De kluis met daarin de opbrengst van de collectes is leeggehaald en het avondmaalzilver is ontvreemd. Afgelopen nacht is er omstreeks 03.30 uur ook ingebroken in de Apotheek aan de Dorpsstraat te Warmond.
 
Glasvezelnetwerk Teylingen voor onbepaalde tijd uitgesteld Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 januari 2014 - Reggefiber heeft besloten om de aanleg van een glasvezelnetwerk in Teylingen voor onbepaalde tijd uit te stellen. Aanleiding hiervoor is de tegenvallende belangstelling in Noordwijk en Katwijk voor glasvezel. Hierdoor zijn de verwachtingen van Reggefiber voor Teylingen ook somber.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8513

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs