BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Man overleden na aanrijding tankstation A44 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 januari 2016 - Een 71-jarige man uit Voorschoten is maandag 4 januari om het leven gekomen toen hij op de A44 ter hoogte van de afrit Sassenheim tegen een tankstation is aangereden.
Lees meer...
 

Vrouw gered uit brandende woning Kagerweide Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 januari 2016 - Een bewoonster van een woning aan de Kagerweide in Sassenheim is vrijdagavond door omstanders en de brandweer uit haar woning gered. Het vuur woedde in de woonkamer van de drive-inwoning, waar het woongedeelte zich boven de garage bevindt. De vrouw is met een ladder vanaf de verdieping boven de woonkamer uit het huis gehaald nadat zij zelf al naar buiten was geklommen. De brandweer rukte om 23:30 uur uit met drie voertuigen. Om middernacht werd het sein brand meester gegeven. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Rustige jaarwisseling in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 1 januari 2016 (update) - De jaarwisseling in Teylingen is rustig verlopen voor de hulpdiensten. Gedurende Oudejaarsdag en tijdens de jaarwisseling rukte de brandweer 6 keer uit (vorig jaar 8 keer), meestal voor container- en kleine afvalbranden. Op de Eikenhorstlaan in Voorhout bluste de brandweer een vrijstaand schuurtje. De politie heeft in Voorhout zeer zwaar vuurwerk in beslag genomen, waaronder de Cobra 6 met de kracht van een granaat. Over de schade door vandalisme aan gemeentelijke eigendommen, vorige jaarwisseling ruim 15.000 euro, is nog niets bekend. Nieuwjaarsvierders op de Berline in Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
'Bel 112 tijdens jaarwisseling met beleid' Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 31 december 2015 - De brandweer roept op om 112 niet te bellen voor kleine brandjes op straat die weliswaar overlast geven, maar geen gevaar voor schade of letsel opleveren. Deze brandjes zijn met eenvoudige middelen – zoals een emmer water– zonder gevaar zelf te blussen. De brandweer is de hele nacht druk in touw om op de honderden (brand)meldingen te reageren en wil capaciteit beschikbaar houden voor serieuze meldingen.
Lees meer...
 
College: Bijna 2 ton extra voor KTS Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 31 december 2015 - Het college van burgemeester en wethouders van Teylingen wil de KTS in Voorhout een hoger krediet geven voor de nieuwbouw. Daarmee kunnen vijf extra lokalen bijgebouwd worden voor leerlingen die anders naar het speciaal voortgezet onderwijs zouden gaan.
Lees meer...
 
Nieuwe huurders Stek betalen minder Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 31 december 2015 - Woningcorporatie Stek verlaagt de huur voor nieuwe huurders bij ongeveer een derde van haar woningen die vrijkomen voor de sociale verhuur.
Lees meer...
 
Jaaroverzicht 2015 Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 31 december 2015 - Het afgelopen jaar kwam de vluchtelingenstroom uit onder andere Syrië dichtbij door de opvang van 150 vluchtelingen in Voorhout. De serie artikelen over de zorgen van omwonenden, de enorme hoeveelheid kleding en hulp die werd aangeboden en de plannen voor de langdurige opvang van statushouders behoorde dit jaar tot de meestgelezen stukken op De Teyding. Het nieuws over een tragisch ongeluk op de spoorwegovergang werd het meest gelezen. Ander nieuws van betekenis in 2015 in trefwoorden: huren verenigingen, glasvezel, zomerstorm, Ard van der Steur, Sassembourg, achtervolging inbrekers, ambtelijke fusie, ondernemersfonds, paviljoen Koudenhoorn, Jacoba van Beierenfonds en een stom hek.

Lees meer...
 
Weer vuurwerk tegen ruit fietsenwinkel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 december 2015 - Afgelopen nacht werd voor de tweede keer deze maand de winkelruit van fietsenwinkel Leendert Kuijper aan de Hoofdstraat in Sassenheim vernield. In beide gevallen werd hierbij vuurwerk gebruikt. In de fietsenwinkel wordt tijdens de laatste drie dagen van het jaar ook vuurwerk verkocht. Foto: Politieonderzoek in de fietsenwinkel op 16 december.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9450

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs