BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Elly v.d. Geest (Trilokaal) uit gemeenteraad Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 april 2015 - Elly van der Geest heeft de beslissing genomen om het raadslidmaatschap voor Trilokaal te beëindigen. Dat meldt franctievoorzitter Rob ten Boden. "Het bedrijven van politiek knelde op enkele momenten met de verantwoording voor haar onderneming", zegt Ten Boden. De gemeenteraad wees op 26 maart een verzoek van het bedrijf van Van der Geest af om van het Hemmeerpolderpad een privéweg te maken.
Lees meer...
 

Huurders 't Onderdak: Gemeente komt afspraken niet na met 135% huurverhoging Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 april 2015 - "Wij vragen aan de gemeente om afspraken na te komen en deze exorbitante huurverhoging van tafel te halen", dat zegt Albert Vink, woordvoerder namens de verenigingen in 't Onderdak. De verenigingen hoorden dinsdagavond verbaasd aan hoe de gemeente de huurprijs per vierkante meter 135% wil verhogen. "Iedereen weet dat de huren in 't Onderdak niet hoog waren. We gaan nu eerlijk de lasten doorberekenen voor alle verenigingen in Teylingen", zegt wethouder Kees van Velzen.
Lees meer...
 
Brandweerkazerne "te huur" Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 april 2015 - Voor de brandweerkazerne staan vandaag grote borden "Te huur: Stallingsruimte". De brandweer in Sassenheim raakt de tweede tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig kwijt , waardoor er ruimte in de onlangs gerenoveerde kazerne over blijft. Of het aanbod om caravan of aanhanger te stallen ook na 1 april geldt is de vraag. Foto: Ook vanuit Noordwijkerhout was er belangstelling voor de verhuurplannen van de Sassenheimse brandweer.
Lees meer...
 
Foreholte wint verdiend van Schipluiden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 30 maart 2015 - Hoe elf Schipluidenaren streden voor een eerste resultaat tegen de VV Foreholte. Maar hoe die zelfde Foreholtenaren uiteindelijk verdiend met de 3 punten, gelijk het vorig jaar, vertrokken uit Midden Delfland…
Lees meer...
 
Distributiecentrum PostNL in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 28 maart 2015 - PostNL vestigt zich als eerste bedrijf op het nieuwe bedrijventerrein aan de Oosthoutlaan.  “Ik ben erg enthousiast over de komst van PostNL naar onze gemeente. Dat is een flinke  boost voor onze economie en voor de werkgelegenheid in de regio”, aldus wethouder Bas Brekelmans.
Lees meer...
 
Enorme huurverhoging voor verenigingen in 't Onderdak in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 maart 2015 - De huren van verenigingen in 't Onderdak in Sassenheim gaan met 135% omhoog. Dat staat in de tarievennota van het college. Hiermee wordt de belofte van wethouder Lambrechts dat 'de huren niet opeens verdubbelen' uit september 2013 verbroken. Update: Aanstaande dinsdag is er om 20:00 een informatieavond over de huurverhoging in 't Onderdak, zo meldt wethouder Kees van Velzen.
Lees meer...
 
Zwerver met drugs opgepakt Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 maart 2015 - De politie heeft donderdagmorgen 26 maart een 33-jarige man aangehouden wegens het in het bezit hebben van verdovende middelen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9215

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs