BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Westlanders op de Kaag Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 juni 2015 - Ook dit jaar wordt het wedstrijdseizoen van de Stichting Zeilvaart Warmond geopend met de Westlander Zeildagen. Op 6 en 7 juni komen de historische zeilende bedrijfsvaartuigen weer aan de start voor de strijd om de Hylke Tromp Trofee.
Lees meer...
 

Benefiet tegen leukemie levert 3658 euro op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 mei 2015 - Zaterdag organiseerde Volleybalclub Sassenheim een benefiettoernooi om geld in te zamelen voor de strijd tegen leukemie, een strijd die VCS'er Lisanne Kaptijn vorig jaar helaas niet heeft mogen winnen. De opbrengst is 3658 euro voor de onderzoeksgroep van dr. Mette Hazenberg van het AMC, de arts van Lisanne. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Hennepkwekerij in pand Industriekade Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 mei 2015 - In een bedrijfspand aan de Industriekade ontmantelde de politie donderdag 28 mei een hennepkwekerij. In het pand troffen agenten een kwekerij aan met 488 hennepplanten. De kwekerij was ingericht in een koelcel met daarin weer drie aparte ruimtes waar de hennep werd geteeld. Er bleek sprake van illegale stroom- en waterafname. De politie nam de kwekerij en toebehoren - waaronder 44 assimilatielampen - in beslag. Naar de gebruiker van het pand wordt een onderzoek ingesteld.
 
Ambtelijke fusie Teylingen, Hillegom en Lisse Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 mei 2015 - De colleges van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen willen hun ambtelijke organisaties samenbrengen. Door hun krachten te bundelen willen de gemeenten hun strategische kracht voor de lange termijn verhogen. Zo kunnen ze de complexe veranderingen in de maatschappij en de nieuwe gemeentelijke taken nog beter aan. De gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout hebben laten weten niet deel te willen nemen aan de ambtelijke fusie.  Zij houden vast aan de eerder bepaalde strategie: samenwerken op inhoud, en dan met name op de velden sociaal domein en economie.
Lees meer...
 
Liduina verwelkomt tijdelijke bewoners Afdrukken E-mail
WARMOND, 26 mei 2015 - In verband met een verbouwing en renovatie van woon- en zorgcentrum ’t Huis Op De Waard uit Leiden, zijn de meeste bewoners afgelopen week verhuisd naar ActiVite Liduina in Warmond.
Lees meer...
 
'Pas op voor telefoontjes over lidmaatschap ' Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 mei 2015 - De Oranjevereniging Sassenheim waarschuwt voor telefoontjes waarbij gevraagd wordt of men lid wil worden van de vereniging. Mogelijk proberen criminelen op deze manier gegevens te verzamelen of geld afhandig te maken. Het advies is daarom direct op te hangen; lid worden van de Oranjevereniging Sassenheim kan via de website of bij een van de bestuursleden.
 
Aanhouding na ruzie over muziek Afdrukken E-mail
WARMOND, 13 mei 2015 - Enkele jongeren die zondagmiddag aan het voetbalen waren op een veldje aan de Herenweg in Warmond kregen het aan de stok met een 53-jarige buurtbewoner. De man vond kennelijk dat de jongeren teveel lawaai maakten en sprak ze daarop aan. Hierbij vernielde de man een geluidsbox van de jongeren die muziek produceerde.
Lees meer...
 
Start aanleg glasvezelnetwerk in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 mei 2015 – Reggefiber is afgelopen week in gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het noordelijke gedeelte van Sassenheim. Maandag 11 mei  heeft wethouder Kees van Velzen het officiële startsein gegeven door zelf de eerste meters te graven. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden in november 2015 afgerond.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9262

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs