BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Handbaldames Foreholte op weg terug Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 mei 2014 - De competitie van de tweede divisie werd al eind maart afgesloten met een 4e plaats. In een jaar waarin langdurig geblesseerden weer ingepast moesten worden waren veel ups en downs. Met als sluitstuk het vertrek van Guido Toorenbeek.  Inmiddels zijn de dames uit Voorhout met Ricardo Clarijs een nieuwe weg ingeslagen; één die hopelijk zal leiden tot een terugkeer naar de eerste divisie. Er werd al tegen  United Breda(1e divisie) gelijkgespeeld en nu werd in Naaldwijk tegen Westlandia (1e divisie) geoefend. Er werd 3 x 25 minuten gespeeld en Foreholte won met 34-35.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Oud Captains willen Bassets omhoog duwen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 mei 2014 - Twee voormalige captains en club iconen van Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim, Peter Schrama  (captain van 1978 t/m 1992) en Roland van Duijn ( captain van1994 t/m 1998) willen samen met het bestuur The Bassets door duwen naar een hoger niveau. The Bassets is al sinds jaar en dag een vaste factor in de Eerste Klasse waar ze iedere keer net naast de prijzen grijpen en Schrama en Van Duijn vinden dat daar verandering in moet komen. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Columbiaan scoort goed bij Zomerkampioenschappen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 mei 2014 - In het weekend van 17 en 18 mei zwom de Columbiaan de zomerkampioenschappen lange baan (50m) in Dordrecht. In totaal werden er 10 gouden, 10 zilveren en 7 bronzen medailles behaald door de Columbiaan.
Lees meer...
 
Jeugdkampioenen TOP gehuldigd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 mei 2014 - Korfbalvereniging TOP uit Sassenheim is bijzonder trots en blij met alle veldkampioenen van seizoen 2013 - 2014. Afgelopen zaterdag 17 mei zijn zij tijdens de laatste thuiswedstrijd van TOP 1 in de rust allemaal in het zonnetje gezet. (Foto: TOP Kampioensparade, René van Dam)
Lees meer...
 
Winst en afscheid bij TOP/Justlease.nl Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 mei 2014 - Op een zonovergoten sportcomplex aan de Sportdreef in Sassenheim wonnen de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl opnieuw. Ditmaal moest Blauw-Wit uit Amsterdam eraan geloven. In een bizarre wedstrijd werd het uiteindelijk 'maar' 10-9. Blauw-Wit lijkt een plaats in de play-offs nu wel te kunnen vergeten. TOP/Justlease.nl is inmiddels 24 wedstrijden ongeslagen.
Lees meer...
 
Foreholte neemt eerste horde naar klassenbehoud Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 mei 2014 - De eerste 20 minuten had Foreholte nog moeite met het hobbelige veld en het opportunistische spel van DOSR, maar daarna bleek toch het klassenverschil.
Lees meer...
 
Druk weekend Barends Sport Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 mei 2014 - Afgelopen weekend werd er flink gezweet in de sportschool aan de Herenstraat in Voorhout. In het teken van het 40 jarig jubileum van de sportschool was er zaterdag voor de jeugd-judoka’s een Judoka + Ma/Pa-les. De judoka’s mochten nu eens met Pa of Ma de mat op. De ouders leerden nu ook eens hoe je moet vallen-zonder-pijn, werden gebruikt als klimbomen en werden op de mat gepind door 2 ukken die letterlijk een blok-aan-het-been waren. Er werd keihard “geknokt”, flink gezweet maar vooral ook veel gelachen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8757

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs