BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Burgemeester en wethouder bezoeken Alzheimer Café Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 17 september 2015 – Burgemeester Carla Breuer en wethouder Arno van Kempen schonken op maandag koffie tijdens het Alzheimer Café Teylingen. Het onderwerp dementie heeft volgens de bestuurders de belangstelling van de gemeente Teylingen, die ernaar streeft een dementievriendelijke gemeente te worden.
Lees meer...
 

Waterlekkage leidt naar hennepkwekerij Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 september 2015 – Doordat op dinsdagochtend in een winkelpand aan de Herenstraat in Voorhout een waterlekkage in het plafond werd ontdekt, kwam de politie in het bovengelegen ruimte een hennepkwekerij op het spoor. De gealarmeerde politie zag bij de betreffende woning condensvorming op de ramen en rook een henneplucht. (Foto: politie)
Lees meer...
 
Lampionnenoptocht Sassenheim afgelast Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 september 2015 - De lampionoptocht, die vanavond in Sassenheim zou worden georganiseerd, is afgelast. De Oranjevereniging besloot het evenement af te lasten na het nauwlettend monitoren van de weerberichten en overleg met de politie en de gemeente.
 
Feestelijke Schippertjesdagen in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 14 september 2015 – Warmond was afgelopen weekend weer het decor van traditionele schepen, klassieke scheepsmotoren en shantykoren. Deze vaste ingrediënten van de Schippertjesdagen trokken weer veel publiek naar Warmond. Wandelend over de nautische markt op de Gemeentehaven hadden de bezoekers al zicht op de vele schepen die aan De Leede waren afgemeerd. Het geluid van de scheepsmotoren vermengde zich met het koorgezang bij de feesttent.
Lees meer...
 
Uitgedost racen over de Herenstraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 september 2015 - De Tandemrace en de Solexrace zijn op zaterdagavond de hoogtepunten van de najaarsfeesten in Voorhout. De wedstrijden waarbij de niet de snelheid maar de premiebel en de finishvlag bepalen wie er wint zijn dé gelegenheid voor Voorhouters om volledig uitgedost aan de start te verschijnen. Burgemeester Carla Breuer loste het startschot en gebruikte de finishvlag om de vier manches af te sluiten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kruising Parklaan-Kerklaan 2 weken dicht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 september 2015 - De kruising van de Parklaan met de Kerklaan gaat vanaf 21 september 2 weken dicht. De voetpaden worden opnieuw getegeld en het asfalt van de Kerklaan en de kruising Parklaan wordt vernieuwd. Naar verwachting is het kruispunt na 2 oktober weer open.
Lees meer...
 
In de sloep genieten van het Harbour Concert Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 september 2015 - Zondagmiddag lagen er tien sloepen afgemeerd in de haven van het Voorhavenkwartier voor het eerste Harbour concert van de Sassenheimse Rotary. Voorzitter Henk Griffioen legde in zijn welkomstwoord uit dat onder het motto muziek voor muziek de opbrengst ten goede komt aan nieuwe trommels voor de jeugdband van Adest Musica. De bezoekers konden genieten van optredens van Crescendo, Adest Musica, DJ4U en de Allstars. De opbrengst, naar verwachting een paar duizend euro, wordt later bekendgemaakt. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Station Sassenheim krijgt parkeerdek met 240 plaatsen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 september 2015 - Station Sassenheim krijgt een parkeerdek met 240 extra parkeerplaatsen. De gemeente Teylingen, de provincie en het ministerie van infrastructuur en milieu betalen ieder 1 miljoen euro. Door het grote aantal reizigers (circa 2.700 reizigers per dag) is de parkeerdruk bij het station hoog. Trilokaal is als enige partij tegen het parkeerdek.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9353

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs