BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Aanmelden jeugdgroep Cultuur Verheft Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 juli 2014 - De jeugdgroep van Cultuur Verheft heeft plaats voor nieuwe leden. In september start de vereniging met repetities voor een nieuw toneelstuk op de dinsdagavond. Ben je tussen de 12 en 18 jaar meld je dan voor de zomervakantie nog aan via de website www.cultuurverheft.nl.
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Tjarda zeilt naar goud en zilver Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 juli 2014 - Op zaterdag 28 juni werden de regionale scouting zeilwedstrijden gehouden op de Kaag. In de klasse t/m 15 jaar behaalde boten van Tjarda de eerste en tweede plaats. De uitslag van deze wedstrijden bepaalt welke 10 boten er door mogen naar de landelijke scouting zeilwedstrijden (LSZW) in september. Foto Tjarda/Bart Homan
Lees meer...
 
Champigné krijgt 'Laan van Warmond' Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 juli 2014 - Burgemeester Anne Lize van der Stoel van Teylingen is zaterdag aanwezig bij de officiële openstelling van de 'Laan van Warmond' in het Franse Champigné.  Stichting Jumulage Warmond Champigné onderhoudt sinds de eeuwwisseling nauwe betrekkingen met het dorp in Loiregebied. De 'Laan van Warmond' is een brede, parkachtige laan voor voetgangers. Foto Google Earth.
 
Wintersport in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 juli 2014 - In september opent aan de  Wasbeekerlaan 24A langs de A44 Skicentrum Sassenheim waar ski- en snowboardlessen gegeven worden op een indoorrolbaan.
Lees meer...
 
St. Cecilia start muziekproject op Voorhoutse basisscholen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 juli 2014 - De Voorhoutse muziekvereniging St. Cecilia is een uniek muziekproject gestart op de Voorhoutse basisscholen. Gedurende 3 weken zal in de groepen 3, van zes basisscholen in Voorhout, 1 uur per week muziekles worden gegeven.  Het betreft een bijzonder muziekproject waarbij de basisschoolleerlingen niet alleen geïnformeerd worden over het musiceren, maar ook zelf aan de slag gaan.
Lees meer...
 
Crescendo maakt 25 uur non-stop muziek Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 juni 2014 - Op 10 en 11 oktober 2014 organiseert Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim in samenwerking met Make-A-Wish Nederland een 25 uurs muziekmarathon. Afgelopen zaterdag werd met het overhandigen van de dirigeerstok door Renata Boon van Make-A-Wish aan dirigent Erik Waerts het startsein gegeven voor de actie.
Lees meer...
 
Kaagweek weer van start Afdrukken E-mail
ImageWARMOND 28 juni 2014 – Met het oplaten van ballonnen door de jeugd is vrijdagavond de Warmondse Kaagweek geopend. De kinderen die daarvoor naar het park Groot Leerust waren gekomen werden op verschillende manieren vermaakt. Maar voor vermaak kon men natuurlijk ook terecht op de kermis op de Baan die eerder al was open gegaan. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Bas Brekelmans nieuwe wethouder voor VVD Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 juni 2014 - Bas Brekelmans wordt door de VVD fractie voorgedragen als nieuwe wethouder Ruimte, Economie en Sport in Teylingen. De vacature is ontstaan met het vertrek van Leo van der Zon. Brekelmans, van oorsprong beroepsofficier bij de luchtmacht, is 47 jaar en was hiervoor 7 jaar wethouder voor de VVD in Lisse en daarna ruim een jaar in Noordwijk. Fractievoorzitter Marlies Volten is blij met de keuze: ‘Bas is een echte Bollenstreker; hij heeft veel ervaring in de regio en ook met deze portefeuille.’
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 8803

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs