BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Geslaagde Koningsdag in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 april 2016 – WARMOND, 27 april 2016 – Koningsdag begon in Warmond met de opening van de Braderie / Vrijmarkt / Rommelmarkt en de start van de traditionele optocht. Onder het motto Hoedjesparade ging de stoet, voorafgegaan door de Flora jeugdband van de Marijkestraat naar het Pleintje bij de Pomp, waar de fonkelnieuwe voorzitter van de Vereniging tot Viering van Warmondse Feesten, Paul Stol, de deelnemers hartelijk welkom heette. Hij werd daarbij bijgestaan door burgemeester Carla Breuer en de Warmondse wethouder Arno van Kempen. (Foto’s Henk Keijzer) Klik kier voor de volledige fotoreportage
Lees meer...
 

Zonnetje bij aubade in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 april 2016 - Adest Musica opende Koningsdag traditiegetrouw met een muzikaal onthaal van de jeugd- als de seniorband. Voor het gemeentekantoor nam wethouder Kees van Velzen samen met de gedecoreerden en genodigden de aubade in ontvangst. Christelijke Harmonie Crescendo zorgde, onder leiding van dirigent Dirk van der Niet, voor de muzikale begeleiding. Solist Lianne Pijpers zong een aantal nummers waaronder Het is Koningsdag. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Vrijmarkt Voorhout gezellig druk Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 april 2016 - De Koningsdagfestiviteiten begonnen vanochtend in Voorhout met de traditionele vrijmarkt rond het Raadhuisplein. De jonge verkopers en hun ouders hadden zich niet laten afschrikken door de weersvoorspellingen en ook de kopers wisten de weg naar het Raadhuisplein te vinden. Er werden goede zaken gedaan. Er wisselden heel wat spellen, boeken en speelgoed van eigenaar. (Foto's: Bart Kool) (Update met fotoreportage )
Lees meer...
 
Koninklijke onderscheiding voor Jos Warmenhoven Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 27 april 2016 - De heer J.J.G. Warmenhoven (74) uit Voorhout is deze Koningsdag Koninklijk onderscheiden. Hij krijgt de onderscheiding met name voor zijn inzet voor het behoud van het bollenerfgoed in de Duin- en Bollenstreek. Burgemeester Carla Breuer heeft de onderscheiding uitgereikt tijdens de aubade in Voorhout ter gelegenheid van Koningsdag. De heer Warmenhoven is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Lees meer...
 
Zeven lintjes in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 april 2016 - Vandaag kregen 7  inwoners van de gemeente Teylingen een koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koningsdag 2016. De lintjes gingen naar Lenie Boere – van Rooijen, Bert Pilaszek, Cok van Steijn, Ria van der Lans – Molenkamp, John van der Lans en Ton Koster uit Voorhout en Luuk van der Zon uit Sassenheim. Bekijk de fotoreportage. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Voorhouter verdacht van woningoverval Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 24 april 2015 - Een 29-jarige man uit Voorhout is aangehouden in verband met een woningoverval. Naast de Voorhouter zijn een 19-jarige vrouw uit Delft, drie mannen van 22, 25 en 33 jaar uit Leiden en een 25-jarige Delftenaar op 24 april op diverse plaatsen rond Rotterdam aangehouden. De zes zouden allen betrokken zijn geweest bij een woningoverval die kort daarvoor in de Graaf Balderikstraat in Rotterdam plaatsvond.
Lees meer...
 
Kindercorso rijdt door Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 april 2016 - Zaterdagochtend om 11.00 uur deden weel vele kinderen mee aan het kindercorso. Fietsen, kinderwagens, skelters en bolderkarren versierd met bloemen. De kindern reden een rondje door het dorp achter jeugdband Adest Musical aan. De eerste toeristen hadden zich al verzameld in Sassnheim om de optocht mee te maken. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor Bloemencorso flowers & fashion Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 april 2016 - Het bloemencorso met als thema flowers & fashion trok dit jaar weer veel belangstelling. De bezoekers zagen 16 praalwagens voorbijrijden afgewisseld door muziekkorpsen en met bloemen versierde auto's. De Teylingse praalwagen (foto) heeft als thema Fashion anno Jacoba van Beieren. Op een achtergrond van een kasteel, een ophaalbrug en oude huisjes werden een aantal in bloemen gehulde jurken uit de vijftiende eeuw getoond. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 322 - 428 van 9533

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs