BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Schooljeugd bezoekt bouwplaats Kloppend Hart Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 juni 2015 – De toekomstige gebruikers van het Kloppend Hart in Warmond hebben donderdag een bezoek gebracht aan de bouwplaats. Zo’n 340 schoolkinderen en hun meesters en juffen maakten een rondje in het nieuwe schoolgebouw. Ook andere betrokkenen konden een kijkje nemen. Uitgenodigd waren onder meer het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal, gebruikers van Het Trefpunt en omwonenden.
Lees meer...
 

Aankoop krijttekening kasteel Boekhorst Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 juni 2015 – De afgelopen week verwierf de Historische Kring Voorhout (HKV) op een veiling een aan Roelant Roghman (1627-1692) toegeschreven tekening van Kasteel Boekhorst . De titel van de tekening luidt: "Boekhorst [Voorhout] op de Linkerzijde te Zien 1624".  Het bestuur van de HKV is bijzonder verguld met deze unieke aanwinst uit de 17e eeuw, waarvoor een bedrag van “enkele honderden euro's” is betaald.
Lees meer...
 
Sassenheimse drugsdealer aangehouden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 juni 2015 - De politie heeft maandagavond 8 juni een 30-jarige man uit Sassenheim op de Clusiusweg in Noordwijk aangehouden in een onderzoek naar drugshandel. De man wordt verdacht van het dealen van drugs.
Lees meer...
 
Feestelijk jubileum Luchtkussen Festival Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 juni 2015 – UPDATE Het was zondag klimmen klauteren, glijden en plonsen tijdens de 10de editie van het Luchtkussen Festival in Voorhout. Het mooie weer zorgde voor een grote opkomst.  De opening werd verricht door burgemeester Carla Breuer, waarnemend voorzitter van de Rotaryclub Voorhout Ina Groen en Mary van der Hulst.
Er zijn 100 duiven losgelaten door deze drie dames. De duiven zijn door Sportduivenvereniging Voorhout beschikbaar gesteld.. (Foto’s: Guido Strik)
Lees meer...
 
Warmunda en MeerWonen onderzoeken fusie Afdrukken E-mail
WARMOND, 7 juni 2015 - Woningstichting Warmunda heeft zich de afgelopen maanden georiënteerd op schaalvergroting. Aanleiding hiervoor is dat Warmunda had geconcludeerd dat haar schaalgrootte (700 woningen) te klein is om structureel alle taken goed uit te kunnen voeren die horen bij een moderne woningcorporatie.
Lees meer...
 
Paarden, muziek en braderie in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 juni 2015 - Zaterdag 20 juni is de Sassenheimse Teijlingerlaan al weer voor de 14e keer het decor voor de racende paarden. De lange rechte laan met de prachtige bomen is al jaren zeer geschikt gebleken voor het circa 300 meter lange parcours. Paarden en hun pikeurs genieten elk jaar weer van de mooie entourage en strijden hier graag om de winst.
Lees meer...
 
Westlanders op de Kaag Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 juni 2015 - Ook dit jaar wordt het wedstrijdseizoen van de Stichting Zeilvaart Warmond geopend met de Westlander Zeildagen. Op 6 en 7 juni komen de historische zeilende bedrijfsvaartuigen weer aan de start voor de strijd om de Hylke Tromp Trofee.
Lees meer...
 
Benefiet tegen leukemie levert 3658 euro op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 mei 2015 - Zaterdag organiseerde Volleybalclub Sassenheim een benefiettoernooi om geld in te zamelen voor de strijd tegen leukemie, een strijd die VCS'er Lisanne Kaptijn vorig jaar helaas niet heeft mogen winnen. De opbrengst is 3658 euro voor de onderzoeksgroep van dr. Mette Hazenberg van het AMC, de arts van Lisanne. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9375

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs