BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Up2Stage zingt en flyert Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 november 2014 - Om de start van de losse kaartverkoop aan Sassenheim en omstreken bekend te maken trad Up2Stage afgelopen zaterdagmiddag op in het centrum van Sassenheim.
Lees meer...
 

Halloween in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 november 2014 - Afgelopen vrijdagavond liepen er rare wezens door Voorhout bij de Cliviazoom. De Halloween-vierders boden zelfs een 'afgehakte vinger' aan als delicatesse. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Voorhout Proms: "Overweldigend!" Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 november 2014 - In een tot twee keer toe bomvolle aula van het Teylingen College heeft afgelopen zaterdag en zondag een overweldigend spektakel plaatsgevonden: de Voorhout Proms – voor en door Voorhouters. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Kunstweek Warmond weer begonnen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 3 november 2014 – Warmond is weer in de ban van de Kunstweek die zaterdag werd geopend. Speciaal voor deze gelegenheid was schrijver en dichter Nico Dijkshoorn naar kunstcafé De Oude School gehaald. Dijkshoorn hanteerde daarbij ook zijn gitaar . Uiteraard zijn er sinds zaterdag in vele etalages en achter veel ramen van woningen in de Dorpsstraat weer kunstwerken te bewonderen. Het staat dus weer vrij om te ‘Gluren bij de Buren’. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Voorhout neemt afscheid van dokter Sleeboom Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 november 2014 - Veel Voorhouters namen afgelopen vrijdag afscheid van dokter Sleeboom. Na 36 jaar stopt Erna Sleeboom als huisarts in Voorhout om van haar pensioen te genieten. Het afscheid valt samen met  de verhuizing van huisartsenpraktijk De Zeven Linden van de Prof. Aalberselaan 2 naar de Kerkweg. Daar zitten de huisartsen nu samen in één pand met de apotheek Voorhout. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Dames Foreholte dansten tegen Hercules
- Groot Judotoernooi
- Eén helft genoeg voor The Bassets
- Return start seizoen met prijzen
- Foreholte vergeet aan doelsaldo te werken
- Lisa van der Geest schaatst zich in selectie World Cup Seoul
- Teylingen pakt punt op bezoek bij DOSR

 
Dames Foreholte dansten tegen Hercules Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 november 2014 - Het nog ongeslagen Rijswijkse Hercules heeft met fysieke bedoelingen de wedstrijd in een volle sporthal De Tulp naar zich toe weten te trekken in de laatste seconden. Na de 10 tijdstraffen (waarbij 2 x rood door 3 x 2 min) voor Hercules en voor Foreholte in totaal 7 tijdstraffen, was de conclusie van de wedstrijd, die eindigde in een 23-24, dat het ook een foutenfestival van alle kanten was.
Lees meer...
 
Groot Judotoernooi Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 november 2014 - Op de eerste zaterdag in november wordt traditiegetrouw het grote Judotoernooi in Oegstgeest gehouden. Dit jaar voor de 44e keer, georganiseerd door Sportschool Rob v.d. Hoorn, met deelnemers uit de regio.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9098

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs