BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Geweldige opbrengst UNICEF Loop Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 december 2013 - € 4515,11. Dat is de geweldige opbrengst van de UNICEFLOOP, die op 15 november in park Rusthoff is gehouden en waaraan alle leerlingen van het Bolwerk meededen. Met elkaar hebben zij heel veel rondjes gelopen, waarbij zij enthousiast gestimuleerd werden door hun ouders en opa's en oma's. Zo hebben zij voor dit geweldige resultaat gezorgd.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Warmond herdenkt 200 jr Koninkrijk (video) Afdrukken E-mail

WARMOND, 6 december 2013 - Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag in Warmond. Het was precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. Bekijk de reportage die Guido Strik maakte over de hetdenking in Warmond en het opnieuw hijsen van de vlag op de Oude Toren.
 
Foreholte verliest verdiend Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 4 december 2013 - Foreholte kreeg van Concordia geen kans haar geliefde spelletje te spelen en creëerde te weinig om aanspraak te maken op de overwinning. De scheidsrechter drukte echter een te grote stempel op de wedstrijd, hetgeen een gele kaarten verhouding tot gevolg had van 1-6.
Lees meer...
 
Teylingen reikt vrijwilligersprijzen uit Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 3 december 2013 - De vrijwilligersprijzen van Teylingen zijn maandagavond uitgereikt aan Johan Heemskerk (Warmondse IJsclub), Mart Wassenaar (o.a. Oranje Vereniging Voorhout) en Thijs Berg (o.a. Theater 't Onderdak). Het vrijwilligerscompliment gaat dit jaar naar vakantie evenementen 'De Spelewey'. Aanstormend talent is Jonna Wortman (jongerencentrum Fascinus in Sassenheim, foto). Foto's Mariska de Graaff
Lees meer...
 
Warmond herdenkt 200 jaar Koninkrijk Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 december 2013 - UPDATE Oude tijden herleefden zaterdag in Warmond. Het was precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. Die gebeurtenis markeerde het eind van de Franse overheersing en het begin van het Koninkrijk der Nederlanden. Dit werd zaterdag groots herdacht in Scheveningen en Den Haag. Maar in Warmond kent de herdenking een eigen verhaal . (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 4 december) Afdrukken E-mail
- Bassets terug bij af
- Teylingen ook tegen Schipluiden hard onderuit
- Handbaldames Foreholte winnen voor 4e keer op rij
- TOP/Justlease.nl nog steeds ongeslagen aan kop
- Lisa van der Geest wint (en meer WIJC-succes)
- Foreholte verliest verdiend
 
Bassets terug bij af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 december 2013 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hadden een plezierige week achter de rug. Vorige week wonnen ze dik verdient van HRC uit Den Haag en aan een lange juridische zaak die The Bassets hadden aangespannen tegen de Nederlandse Rugby Bond (NRB) was eindelijk een positieve uitsluitsel uitgesproken door het hoogste rugbyorgaan, de Arbitrale Tucht Commissie (ATC). De NRB had in 1e instantie de regels uit het Wedstrijdwezen verkeerd geïnterpreteerd, waarna The Bassets een hoger beroep aantekende bij de ATC, en die stelden  The Bassets in het gelijk, en dat hield in dat er deze week maar liefst 10 competitiepunten bij hun saldo werd bijgeschreven. Met deze bagage gingen The Bassets goedgemutst naar Delft voor de confrontatie tegen de studenten aldaar (DSR-c). (Foto Rob Koelewijn: Een oorwassing voor The Bassets blijft uit)
Lees meer...
 
Teylingen ook tegen Schipluiden hard onderuit Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 december 2013 - Een gehavend Teylingen moest het opnemen tegen middenmoter Schipluiden. Naast de schorsing van Stefan Assendelft, miste trainer van der Zee ook Robin van der Krogt en Jeroen ten Bosch. Beide konden door een blessure niet aantreden. Tel daarbij op de ziekmelding van Ramon van Beek op de wedstrijddag en het mag duidelijk zijn dat van der Zee een flinke puzzel te leggen had voor de wedstrijd. Walter Bisschops werd vandaag als spits geposteerd, waardoor Joost Verwer vandaag als verdediger mocht starten. Jeroen Verwer startte vanaf links, waarmee de afwezigheid van Ramon van Beek werd opgevangen, terwijl Steven Hartevelt de plaats onder de lat innam.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8513

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs