BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen verhoogt precario om tekort op begroting te dichten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 juni 2014 - De financiële vertaling van het coalitieakkoord zorgen samen met andere extra kostenposten voor een tekort voor de gemeente Teylingen van 1,1 miljoen euro in 2015 oplopend tot 1,8 miljoen in 2018. Om dit gat in de begroting te dichten wil het college de precariorechten op leidingen gelijktrekken met het tarief in de regio. Dit levert 900.000 euro op. De kosten voor levering van electriciteit, gas, water en kabel-tv kunnen hierdoor omhoog gaan. Als de precarioverhoging volledig wordt doorbelast, dan betekent dit een lastenverzwaring van circa 60 euro per huishouden.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Ruïne van Teylingen in middeleeuwse sfeer Afdrukken E-mail

TEIJLINGEN, 10 juni 2014 - Het afgelopen Pinksterweekend werd bij de Ruïne van Teylingen gedemonstreerd hoe in de middeleeuwen werd gewerkt. Bezoekers kregen uitleg over het weven van wol, het maken van pijl en boog, het smeden van zwaarden en nog veel meer. Video Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Video luchtkussenfestival Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 9 juni 2014 - Bekijk de videoreportage van het luchtkussenfestival in Voorhout op 1 juni. Video Guido Strik.
 
Hoogste punt voor SassemBourg Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 juni 2014 - Eerder dan verwacht, op donderdag 5 juni, werd het hoogste punt van de nieuwbouw van woonservicecentrum SassemBourg bereikt. Steven Schrader, directeur van Vooruitgang, kwam persoonlijk kijken hoe de betonplaat op het hoogste punt van het trappenhuis en liftschachten was aangebracht. (Foto: Gezekerd in een veiligheidsharnas markeren Steven Schrader (l) en Johan van Buren het hoogste punt met de vlag van SassemBourg)
Lees meer...
 
100 kilometer wandelen in Bollenstreek Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 6 juni 2014 - Op woensdag 4 juni sloegen de wethouders Piet-Jan Barnhoorn (Noordwijk), Kees van Velzen (Teylingen), Henri de Jong (Noorwijkerhout), Anne de Jong (Hillegom) en Cees Ruigrok (Lisse) en Wim Turnhout van ANLV Geestgrond de eerste markeringspaal voor het wandelnetwerk Bollenstreek aan de Zuider Leidsevaart in Hillegom. Het Wandelnetwerk is een netwerk van bestaande en nieuw ontwikkelde wandelroutes over onder andere agrarisch land in de hele Bollenstreek. (Foto: Sven van der Vlugt Fotografie)
Lees meer...
 
Lionsclub opent tuin Oude Post Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 juni 2014 – Lionsclub Bollenstreek opende zondag de vernieuwde tuin van de Oude Post van Het Raamwerk aan de hoofdstraat. Afgelopen halfjaar is er hard gewerkt in de tuin, het resultaat mag er dan ook zijn. De Lions, de familie Bierman en de familie Honders maakten de realisatie mogelijk. De opening werd afgesloten met een feestelijke barbecue.
Lees meer...
 
Teylingen is Fairtrade gemeente Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 juni 2014 - Op zaterdag 24 mei is Teylingen officieel Fairtrade gemeente geworden. Een tiental vrouwen van het StoereVrouwen “leger” (een netwerk van 1800 vrouwen die samen een koopleger van bewuste shoppers vormen) marcheerde die dag door de Hoofdstraat in Sassenheim en sprak met het winkelend publiek over duurzaam inkopen.
Lees meer...
 
De Flierefluiters winnen Dweilorkestendag Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 juni 2014 - Op Hemelvaartsdag hebben de Sassenheimse Flierefuiters tijdens een van de mooiste dweilfestivals die Nederland rijk is, wederom de eerste prijs weten te behalen. Ze kregen tijdens het dweilfestival in het Gelderse Groenlo de hoogste score van de jury.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8892

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs