BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Verdeeld Teylingen krijgt ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 oktober 2015 - De gemeenteraad heeft donderdagavond ingestemd met een ondernemersfonds. Alle partijen behalve de PvdA willen de gemeente en zorginstellingen niet laten meebetalen aan het fonds. Wethouder Brekelmans laat op verzoek van CDA en D66 dit jaar nog een juridische en fiscale toets doen op het ondernemersfonds. De ondernemers zijn nog steeds sterk verdeeld over het fonds.
Lees meer...
 

Veel belangstelling voor informatieavond huisvesting statushouders Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 28 oktober 2016 - Enkele honderden Teylingers kwamen woensdagavond naar de aula van de KTS in Voorhout voor de informatieavond over de huisvesting van zo'n 130 vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders) in Teylingen. Ze werden bij de ingang van de KTS opgewacht door enkele demonstranten van de actiegroep Identiair Verzet met een spandoek met de tekst "geen immigratie maar reïmmigratie". Buiten en in de KTS was veel politie aanwezig om eventuele ongeregeldheden te voorkomen. De actiegroep liet donderdag in een persbericht weten dat acht van de leden door de politie werden tegengehouden toen de de KTS wilden binnengaan. Tien andere leden zouden wel zonder problemen de aula in zijn gekomen. Foto's Mariska de Graaff
Lees meer...
 
Gemeenteraad akkoord met opvang in lege gebouwen en containerwoningen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 oktober 2015 – De gemeenteraad lijkt in te stemmen met de plannen van het college om vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders) op te vangen in leegstaande gebouwen en containerwoningen. Maandag werd het onderwerp besproken in een extra commissievergadering. De politici willen nog wel met wethouder Brekelmans discussiëren over de keuze van de opvanglocaties en het aantal statushouders dat opgevangen wordt. De oppositie heeft kritiek op de 6 jaar die autochtone woningzoekenden nu moeten wachten op een huurwoning.
Lees meer...
 
Voorstel college Teylingen: Vijf lokaties opvang vluchtelingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 oktober 2015 - UPDATE Het college van Teylingen heeft een aantal locaties op het oog voor huisvesting van vluchtelingen met een vergunning (statushouders). De lokaties zijn in Sassenheim: Klein Sassembourg (Hoofdstraat 303), de Kompasschool (Jacoba van Beierenlaan 6) ; in Voorhout de Stationslocatie (bij het parkeerterrein) en de Boekenburglaan (op het weiland ter hoogte van de Mauritsstraat) (foto); en in Warmond Basisschool de Waaier (Leerpad 9). (Foto's: Mariska de Graaff en Bart Kool)
Lees meer...
 
Zuster act: Een avond vol zang, dans en humor door Cultuur Verheft Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 oktober 2015 - Cultuur Verheft speelt deze week de vrolijke musical Zuster act. Doloris, een nachtclubzangeres, is getuige van een moord in een bar door gangstervriend Vince de la Rocca. In overleg met de politie duikt zij onder in een nonnenklooster. Als zuster Maria-Clarissa besluit zij haar zangtalent te gebruiken om de nonnen te leren zingen.
Lees meer...
 
Vluchtelingen vertrekken naar Lisse Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 21 oktober 2015 - De 140 vluchtelingen die de afgelopen week in sporthal De Tulp verbleven zijn vanmiddag vertrokken naar Lisse. De kinderen van de vluchtelingen zagen er, ondanks de toestand waarin zij zich bevinden, bij het vertrek opgewekt uit. Het gemeentebestuur van Teylingen is onder de indruk van de tomeloze inzet van vrijwilligers, hulporganisaties, bedrijven, de medewerkers van de ISD en de medewerkers van de gemeenten Teylingen, Hillegom en Lisse. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Teylingen zoekt tijdelijke huisvesting voor 135 asielzoekers Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 oktober 2015 (update) - Teylingen moet in 2016 ongeveer 115 tot 135 statushouders (asielzoekers met een verblijfsvergunning) voorzien van woonruimte.  Hiervoor kunnen ook onorthodoxe woonvoorzieningen zoals containerwoningen of daarvoor omgebouwde kantoorgebouwen worden gebruikt. Ook woningzoekenden uit de gemeente kunnen gebruik maken van een beperkt aantal van deze tijdelijke woonruimten. Op woensdag 28 oktober organiseert de gemeente Teylingen een bijeenkomst voor inwoners en ondernemers.
Lees meer...
 
Drie gewonden bij aanrijding met scooter Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 oktober 2015 – Een scooterrijder heeft maandagavond op de Van Pallandtlaan in Sassenheim twee vrouwen aangereden. Zowel de vrouwen als de bestuurder van de scooter zijn hierbij gewond geraakt. Verschillend ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.  De helikopter vloog weer terug voor hij kon landen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9493

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs