BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Onnodige nederlaag Teylingen tegen VUC Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 maart 2014 - Na twee weken vrij te zijn geweest, stond afgelopen zondag de wedstrijd tegen VUC op het programma. Uit werd er met maar liefst 7-0 verloren, dus Teylingen moest vol aan de bak. Trainer van der Zee was afwezig, waardoor Fer van der Vlugt de coaching op zich nam.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Gemeentehaven Warmond heropend Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 maart 2014 - Tijdens een bescheiden bijeenkomst is vrijdag de vernieuwde Gemeentehaven in Warmond door wethouder Van Velzen geopend. In zijn toespraak dankte de wethouder alle betrokkenen die voor de herinrichting ideeën hebben aangedragen of op andere wijze hun steentje hebben bijgedragen. Niet alles liep tijdens de werkzaamheden van een leien dakje. Er lagen nog kabels en andere overblijfselen van eerder gebruik in de grond, die moesten worden verwijderd voordat de nieuw verharding van natuurstenen kinderhoofdjes kon worden aangebracht. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Carnavalsoptochten in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 maart 2014 - Het is weer carnaval in Teylingen. Vrijdagavond haalden De Billenprikkers, De Saksen en De Bokken de sleutel van hun dorpen op in het gemeentehuis. Zaterdag reden de carnavalsoptochten door Sassenheim en Voorhout en zondag was Warmond aan de beurt. Voor De Billenprikkers is dit de laatste carnaval; de vereniging heeft te maken met teruglopende belangstelling voor het organiseren van het carnavalsfeest. Later meer.
Lees meer...
 
iPad-cursus blijkt oplichting Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 februari 2014 - Een 81-jarige bewoonster is woensdag 26 februari opgelicht aan de deur. Een man, met een Indisch uiterlijk, belde aan en haalde de vrouw over om een contract voor een thuisstudie ‘Uitleg over de iPad’ te tekenen. Volgens de man was hij werkzaam voor een thuisstudieorganisatie.
Lees meer...
 
150e starterslening uitgereikt in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 28 februari - Wethouder John Stuurman heeft vrijdag de 150e starterslening overhandigd aan Mark Verhaar. Met behulp van deze starterslening is het voor Mark mogelijk om een appartement aan de Essenlaan in Sassenheim  te kopen. 
Lees meer...
 
Noordwijkerhout stemt tegen samenwerking Bollenstreek Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 februari 2014 - In Noordwijkerhout is door een meerderheid van VVD, GroenLinks en D66 tegen het voorstel voor het verder uitwerken van de Bollenstreekraad gestemd. De gemeenteraad van Teylingen is vanavond unaniem akkoord gegaan met voorstel. Ook in Lisse en Hillegom werd vanavond een positief besluit over dit onderwerp genomen. 
Lees meer...
 
Engelse Tuin in Voorhout krijgt 180 tot 200 woningen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 februari 2014 – De nieuwe wijk Engelse Tuin in Voorhout krijgt zo’n 180 tot 200 woningen. Het gaat daarbij om rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen. Het college van Burgemeester en Wethouders van Teylingen en ontwikkelaar Adriaan van Erk sloten dinsdag een exploitatieovereenkomst voor de bouw van de nieuwe wijk.
Lees meer...
 
Huisvestingsgeld naar Rijnlands Lyceum Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 februari 2014 - De gemeente betaalt de huisvestigsgelden voor onderwijs die zij ontvangt van de Rijksoverheid vanaf dit jaar direct uit aan Het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Het gaat om circa 580.000 euro per jaar. Dit bedrag kan gebruikt worden voor verbouwingen en toekomstige nieuwbouw van de school. De gemeente zit hierdoor vanaf 2018 met een gat van 400.000 euro in de begroting. Dit komt doordat Teylingen het uit 'Den Haag' ontvangen geld uitgeeft aan andere zaken en niet reserveert voor nieuwbouw van de school over 25 jaar.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8652

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs