BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen overklast Van Nispen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 september 2014 - Afgelopen zondag vond op sportpark Wassenaar de derby plaats tussen van Nispen en Teylingen. Rene Ras, sinds dit seizoen de trainer van de thuisploeg, had vooraf voorzichtig ingezet op een gelijkspel.  Teylingen wilde de overwinning van afgelopen week op Meerburg een goed vervolg geven en was dus gebrand op een goede wedstrijd.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Derbydag Foreholte – ROAC Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 september 2014 - Op een drukbezocht sportpark De Elsgeest stond zondag 14 september de wedstrijd Foreholte tegen ROAC op het programma. De dag werd aangevangen door enkele jeugdwedstrijden tussen beide verenigingen, waarna het Hoofdveld officieel werd geopend.
Lees meer...
 
Bassets legt studenten over de knie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 september 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben laten zien dat ze dit seizoen een team zijn om rekening mee te houden. Hun tegenstanders, de rugbyende studenten uit Utrecht, kregen zondagmiddag alle hoeken van het veld te zien. Vorig jaar was dat wel anders, toen hadden The Bassets hun handen vol aan de studenten en nu hadden ze geen kind aan ze. (Foto: Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Voorhout afgesloten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 september 2014. Zaterdag werden onder andere met het tandemrijden de najaarsfeesten van Voorhout afgesloten. Komende week viert Sassenheim de najaarsfeesten. Bekijk alle foto´s vanuit Voorhout. Foto Guido Strik.
 
Schippertjesdagen druk bezocht Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 14 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen trokken de afgelopen dagen weer veel publiek. De bezoekers bekeken de sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen die lagen afgemeerd rond de gemeentehaven. Op het haventerrein zelf was ook van alles te doen. Veel mensen combineerden een bezoek aan de Schippertjesdagen met een bezoek aan de monumenten in Warmond, die in het kader van de Open Monumentendagen de deuren geopend hadden. Zo kon er ook een rondvaart langs verschillende monumenten worden gemaakt. (Foto’s en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Regiotaxi wordt 52% duurder Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 14 september 2014 - De tarieven van dee Regiotaxi gaan volgend jaar met 52% omhoog voor 65-plussers. Gebruikers onder de 65 betalen 40% meer. De verhoging van de tarieven is volgens wethouder Van Kempen nodig omdat de kosten voor dit vervoer de pan uit zouden rijzen.
Lees meer...
 
Bakwedstrijd nieuw onderdeel najaarsfeesten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 september 2014 - Vrijdag werd de eerste editie van 'Heel Voorhout bakt' gehouden bij bakker Ammerlaan in Voorhout. Zestien Voorhouters bakten een taart die door de jury werd beoordeeld. De  eerste prijs ging naar Esther Mekking met een chocoladetaart. Manon Kars won de tweede prijs met een taart waarop het eendjes hengelspel van de kermis was nagemaakt. Op de derde plaats kwam Anita den Hartog. De winaars Esther Mekking en Noa Kortekaas. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Warmondse Schippertjesdagen van start Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen gaan vrijdag weer van start. De gemeentehaven in Warmond wordt weer omgetoverd tot een groot nautisch domein. Sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen vullen de haven. Het haventerrein staat vol met o.a. een feesttent met terras, 40 kramen van de nautische markt, de afdeling ‘klassieke scheepsmotoren’ en een WNF stand, waar de kleintjes onder ons geschminkt kunnen worden. Stoomschip De Adelaar lag donderdag al afgemeerd aan de gemeentehaven.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8992

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs