BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Stephen Goossens overleden Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 juli 2014 - Stephen Goossens (54) is maandag 7 juli onverwacht overleden. Goossens was tweede secretaris bij de Oranje Vereniging Voorhout. Vanuit zijn verbondenheid met de Oranjevereniging was hij bij veel evenementen in Voorhout betrokken. Daarnaast leverde hij als fotograaf regelmatig bijdragen aan De Teyding. Stephen Goossens begon in 2010 met het maken van foto's voor deze site. Bekijk de rouwadvertentie.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Afscheid Leo van der Zon met gemeentelijke onderscheiding Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 juli 2014 - Vertrekkend wethouder Leo van der Zon ontving dinsdag bij zijn afscheid de Jacoba van Beierenpenning van de gemeente Teylingen. Burgemeester Anne Lize van der Stoel reikte de onderscheiding uit tijdens de druk bezochte afscheidsbijeenkomst, die plaatsvond in de Winners-Club in Voorhout. Leo van der Zon besloot een maand geleden op te stappen, nadat er een vertrouwensbreuk met zijn eigen VVD-fractie was ontstaan .
Lees meer...
 
Vrouw aangerand in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 7 juli 2014 - Een 22-jarige vrouw is afgelopen woensdag rond 17:05 uur in de buurt van het Spoorpad in Warmond aangerand door een blanke man, die daarna wegrende. Het ging om een blanke man van rond de 25 jaar oud met licht krullend haar. De man was ongeveer 1.70 meter lang en gezet. Hij had een blanke, zongekleurde, huidskleur. De aanrander droeg een zwarte trui met capuchon, een zwarte (jogging)broek en sportschoenen.
Lees meer...
 
Debutant Donate Groenhof wint kortebaan Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 7 juli 2014 - Donate Groenhof is formidabel aan haar kortebaancarrière begonnen. In Warmond won de merrie zaterdag samen met Ruud Pools op sterke wijze. In de finale klopte de combinatie Co Swagerman en Frans van der Blonk. De verrassend sterke Cha Cha Cha (John Dekker) eindigde als derde voor de gelukkige Novelune Rex en Denise Pennekamp, die na de tweede omloop werden bijgeloot. (Foto's PR/Guido Strik)
Lees meer...
 
Nacht Zonder Dak Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 juli 2014 - Solid Friends heeft meegedaan aan ‘Nacht Zonder Dak’. Solid Friends is een groep jongeren van 12-16 jaar van de Protestantse Gemeente in Sassenheim. Zaterdag 28 juni was het zover: 23 jongeren deden mee aan het project ‘Nacht Zonder Dak’ opgezet door de Stichting Tear (Tegen armoede).
Lees meer...
 
Mail de Warmond geopend Afdrukken E-mail
ImageCHAMPIGNÉ/WARMOND, 7 juli 2014 - Burgemeester Anne Lize van der Stoel van Teylingen en haar collega  Paul Janneteau van het Franse plaatsje Champigné hebben zaterdagmiddag de Mail de Warmond officieel geopend. De mail is een parkachtige laan vlak achter het nieuwe gemeentehuis, de scheiding tussen de twee gloednieuwe woonwijken Tulipe en Narcisse. (Foto: Beide burgemeesters vlak voor de onthulling van het bord Mail de Warmond)
Lees meer...
 
Voorhout kijkt naar kwartfinale Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 juli 2014 - Naar de wedstrijd Nederland-Costa Rica is zaterdagavond ook in de cafés in Voorhout gekeken. Mariska de Graaff maakte een fotoreportage van  het duel in de kwartfinale.
Lees meer...
 
Brekelmans benoemd als wethouder Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 juli 2014 - Bas Brekelmans is sinds donderdagavond de wethouder Ruimte, Economie en Sport in Teylingen. Hij volgt Leo van der Zon op. Van der Zon stopte na 8,5 jaar als wethouder omdat omdat hij te weinig vertrouwen kreeg van de VVD-fractie. Brekelmans was eerder wethouder in Noordwijk en Lisse. Bas Brekelmans (rechts) en Leo van der Zon. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8921

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs