BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Tamburini wint kortebaan Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 juli 2015 - UPDATE Tamburini en Jan Thijs de Jong hebben zaterdag de kortebaan in Warmond gewonnen. De huizenhoge favoriet kreeg een loodzware koers voor de kiezen, maar maakte het ijzersterk af. Duke Beuckenswyk en Lindsey Pegram werden tweede voor respectievelijk Axion d'Ete (Christophe de Groote) en Pricken met John Dekker. (Foto’s: Henk Keijzer en pr)
Lees meer...
 

Gezamenlijk contract voor leerlingenvervoer Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 3 juli 2015 – De wethouders Annechien Snuif van gemeente Hillegom, Bert Gotink van gemeente Noordwijkerhout en Kees van Velzen van gemeente Teylingen hebben donderdag  het contract getekend voor het leerlingenvervoer in vier gemeenten voor de komende twee schooljaren. Het contract geld,t naast de drie al genoemde gemeenten, ook voor Lisse. Het vervoer van de in totaal 269  leerlingen wordt, net als de afgelopen jaren, verzorgd door Connexxion.
Lees meer...
 
De Flierefluiters winnen Dollen tussen de Bollen Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 2 juli 2015 –  De Flierefluiters uit Sassenheim  hebben zondag de laatste editie van het dweilorkestenfestival 'Dollen tussen de Bollen' in Noordwijkerhout gewonnen. De Flierefluiters streden, na enkele jaren van afwezigheid in Noordwijkerhout, dit jaar weer mee om de beker. En met succes! De Sassenheimse Flierefluiters werden door de jury als beste van de 12 orkesten beoordeeld.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad verdeelt 2.000 euro Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 juli 2015 – De Kindergemeenteraad van Teylingen stelde maandagavond geld beschikbaar voor plantjes, een bowlingspel, een tuinkas en nieuwe schoenen en sokken. Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten die door verenigingen en organisaties waren ingediend. De kindergemeenteraad besloot na anderhalf uur druk vergaderen om de 2.000 euro te verdelen over alle vier de projecten.
Lees meer...
 
24 Paarden aan de start in warm Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 juli 2015 - 24 Paarden verschijnen zaterdag aan de start tijdens de jaarlijkse kortebaandraverij in Warmond. Wanneer de weersverwachtingen uitkomen, gaat het één van de warmste kortebanen ooit worden met een temperatuur tussen de 32 en 36 graden. De organisatie doet er alles aan om het in de hitte voor mens en dier zo aangenaam mogelijk te maken op de Herenweg. De eerste start is om 13.30 uur.

Lees meer...
 
Voorhout Beweegt afgelast i.v.m. hitte Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 2 juli 2015 – De organisatie van Voorhout Beweegt heeft besloten om het evenement voor zaterdag 4 juli af te lasten. Zij hebben zich daarbij gebaseerd op de weersvoorspellingen van het komende weekend en het advies dat te lezen is in het hitteplan van het RIVM. De organisatie vindt het niet verantwoord om te sporten op een dag met deze hitte.

Lees meer...
 
Pomp bij station is geen oplossing tankstation Lindenlaan Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 30 juni 2015 - De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan voor een benzinestation aan de Stationslaan naast de McDonald's goedgekeurd. Teylingen gaat nu met een openbare inschrijving op zoek naar een exploitant die een bemand of onbemand tankstation bij de oprit naar de A44 zal neerzetten. De pomp de Stationslaan lijkt geen oplossing voor het verhuizen van de onbemande benzinepomp midden in een woonwijk aan de Lindenlaan.
Lees meer...
 
Raad wil minder regels noodfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 juni 2015 - Een meerderheid van CDA, ChristenUnie, Trilokaal en PvdA is tegen de werkwijze rondom het noodfonds. De partijen in de gemeenteraad willen dat het noodfonds ter grootte van 17.750 euro geen inkomens- of leeftijdsgrens heeft. Ook moet een hulpverlener de aanvraag kunnen doen. Het noodfonds is bedoeld voor situaties waarbij andere uitkeringen of fondsen geen oplossing bieden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9399

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs