BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Galerie ART-inez sluit haar deuren Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 11 december 2013 – Galerie ART-inez heeft besloten haar deuren eind december te sluiten. Beeldend kunstenaar Inez Köhler zag bijna vijf jaar geleden kans dit leegstand pand van projectontwikkelaar Raadbouw ‘tijdelijk’ om te toveren tot een fraaie expositieruimte waarin door haar aanstekelijk enthousiasme inmiddels vele sociale evenementen en exposities hebben plaatsgevonden.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Illegale dump asbestplaten Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Op de voormalige vuilnisbelt in Sassenheim zijn afgelopen weekend illegaal asbestplaten gedumpt. De oude vuilnisstortplaats is vorig jaar volledig op de schop gegaan en helemaal gesaneerd. Maar bij sommige inwoners van de regio is het schijnbaar nog niet helemaal duidelijk dat de vuilstort al jaren geen vuilstortplaats meer is. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Kerstcadeautje van de bibliotheek Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 11 december 2013 - December. De maand van feesten en tradities, van familie en vrienden. Maar ook een maand van rust om eindelijk weer eens een goed boek te lezen. De Bibliotheek maakt lezen in de kerstvakantie, maar ook in de weken daarna, wel héél aantrekkelijk. Van 9 december tot 25 januari kan iedereen met een passie voor het Nederlandse boek gratis een groot aantal titels binnen handbereik hebben. Lekker thuis, onderuit op de bank, of op vakantie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de app VakantieBieb downloaden.
Lees meer...
 
Foreholte verliest in een wedstrijd met 2 gezichten Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 9 december 2013 - Het uit de eerste klasse gedegradeerde Excelsior '20 was in de eerste helft de meerdere van Foreholte, maar in de tweede helft knokte Foreholte zich terug in de wedstrijd. Excelsior ging echter iets efficiënter om met de kansen zodat zij naar huis gingen met de punten.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

- Forwodians Dames 1 winterkampioen
- Bassets blij met onverdiend gelijkspel
- Onnodige nederlaag Teylingen bij GDA
- TOP/Justlease.nl blijft maar winnen
- Nederlandse records voor Loulou Janssen en Inge Belfor Amsterdam Swim Cup
- Handbaldamesteam Foreholte kan en moet beter
- Foreholte verliest in een wedstrijd met 2 gezichten

 
Forwodians Dames 1 winterkampioen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 december 2013 - Zaterdag 7 december was de laatste wedstrijd voor het 1e dames team van Forwodians. Akrides uit Ijmuiden kwam op bezoek en probeerde de ongeslagen status van het thuisteam teniet te doen. Forwodians heeft nog geen wedstrijd verloren, was op volle sterkte en ook niet van plan vandaag te verliezen.
Lees meer...
 
Bassets blij met onverdiend gelijkspel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 december 2013 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim stond zondag alweer de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma, wat tevens betekende dat de helft van de competitie 2013/2014 er ook alweer op zat. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Onnodige nederlaag Teylingen bij GDA Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 december 2013 - Zondag stond voor Teylingen de uitwedstrijd tegen GDA op het programma. Net als Teylingen kennen ook zij een moeizaam seizoen, wat betekende dat dit een heuse 6-punten wedstrijd was. Bij een overwinning zou de aansluiting met de middenmoot weer een feit zijn, terwijl een nederlaag zou betekenen dat de onderste regionen voorlopig niet zouden worden verlaten. Trainer van der Zee had een opmerkelijke invulling van zijn voorhoede. Miro speelde in de basis in plaats van de geblesseerde Dorus van der Voort.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8524

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs