BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kluiskraker sluipt binnen bij drogist Etos Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 maart 2014 - Drogisterij Etos in de Hoofdstraat kreeg donderdagavond een brutale insluiper over de vloer die het voorzien had op de kluis. De man deed zich voor als klant en wist in het kantoor van de drogisterij te komen. Daar heeft hij geprobeerd de kluis te openen. De politie verspreide om 18.50 via Burgernet een signalement. Toen ging de politie uit van een overval op de drogist. De verdachte is nog spoorloos.
Lees meer...
 

Brandweer Warmond zoekt vrijwillgers Afdrukken E-mail
WARMOND, 5 maart 2015 - De brandweer staat 365 dagen per jaar 24/7 klaar voor hulpverlening bij branden, ongevallen op de weg of op het water, en bij incidenten met gevaarlijke stoffen. In Warmond doet de brandweer dit met vrijwilligers. De ploeg staat altijd klaar bij calamiteiten. Om dit ook te kunnen garanderen, zijn wij in Warmond op zoek naar meer vrijwilligers. Lijkt het jou ook interessant, kom dan eens informeren op de open avond op woensdag 18 maart vanaf 19.30u in de brandweerkazerne aan de Van den Woudestraat 1b in Warmond.

Lees meer...
 
Twee fabuleuze projecten bij Ex Voto Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 maart 2015 - Het tienerwerk van Welzijnskwartier organiseert in jongerencentrum Ex Voto twee grote projecten, te weten “The Cartoonproject” en “the Big Cooking project”.
Lees meer...
 
De Mantelzorghuiskamer geopend Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 maart 2015 - Dinsdagmorgen 3 maart was de opening van de eerste Mantelzorghuiskamer in Teylingen. Ruim 25 bezoekers, voornamelijk mantelzorgers, kwamen deze ochtend langs om kennis te maken met het concept. Consulent Leny Noteboom was blij verrast met het enthousiasme waarmee de Mantelzorghuiskamer ontvangen werd.
Lees meer...
 
Zoektocht naar schat bij Pankras Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 maart 2015 - Toneelvereniging Pankras speelt het weekend van 14 en 15 maart in theater ´t Onderdak De schat van de Woeste Kever, een toneelstuk voor kinderen vanaf 6 jaar. Het stuk gaat over Bootsman Pekel, die een oude kaart vindt van een verborgen schat. Met de Bolle Ton van kapitein Meerschuim kiezen zij het ruime sop, op zoek naar de schat. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Vacaturebank zoekt vrijwilligers Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 maart 2015 - Inwoners van de gemeente Teylingen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligerswerk in de aanbieding hebben, kunnen terecht op de vacaturebank van Welzijn Teylingen. Aanmelden kan via de vacaturebank van Welzijn Teylingen.
Lees meer...
 
Nieuwe bomen voor park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 maart 2015 - Landelijk bestaat er een herplantplicht van bomen. Het betreft de plicht om een boom, die op een bepaalde plek in de gemeente verwijderd wordt, te vervangen door een nieuw exemplaar. Indien dit op die bepaalde plek niet wenselijk of niet mogelijk is, heeft de gemeente de plicht de nieuwe boom elders binnen de gemeente te herplanten.
Lees meer...
 
Voorhoutse kunst te zien tijdens Kunst(t)huis Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 maart 2015 - Op zondagmiddag 8 maart vindt de eerste editie van Kunst(t)huis Voorhout plaats. Twintig enthousiaste gastvrije Voorhoutse kunstenaars nodigen u uit om op 15 verschillende unieke locaties en verborgen plekjes te genieten van mooie muziek, poëzie, toneelspel, zang, beeldende kunst, fotografie en nog veel meer.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9287

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs