BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
25 uur durende muziekmarathon voor jubilerend Make-A-Wish Nederland Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 oktober 2014 – De Christelijke Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim is bezig met een bijzondere marathon voor het jubilerend Make-A-Wish Nederland. Crescendo is vrijdagavond om 19:00 uur begonnen aan een 25 uur durende muziekmarathon met bijzondere workshops, concerten en ensembles op unieke locaties in de Bollenstreek.  Hierbij bundelen jongeren en volwassenen hun muzikale talenten en zetten zich in voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Met de festiviteiten wordt ook het 25-jarig bestaan van het leerlingenorkest gevierd. Zaterdagmiddag was er een flashmob van Credendo en Dansstudio Sonja. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

4e Editie van 'Lopen Tegen Kanker' Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 11 oktober 2014 - Zondag 12 oktober vindt de 4e editie van  Lopen Tegen Kanker' plaats. De opbrengst van de loop wordt besteed aan doelen dichtbij, zodat mensen uit omgeving weten waaraan ze doneren en daadwerkelijk terug kunnen zien, waar het geld aan besteed wordt.
Lees meer...
 
Park Groot Leerust keerpunt van de Strontrace Afdrukken E-mail
ImageWARMOND 11 oktober 2014 - Ook dit jaar is Park Groot Leerust in Warmond weer het toneel van komende en gaande Strontschepen. Op dinsdag 14 oktober worden de eerste schepen verwacht en het eerste schip zal traditiegetrouw door een vertegenwoordiger van het Gemeentebestuur met een flesje Kaagwater worden verwelkomd. Een belangrijk inwerk-moment voor de nieuwe Burgemeester. (Foto: Vorig jaar ramde één van de schepen de theekoepel in het park)
Lees meer...
 
Bètavleugel is 'prachtige leeromgeving' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 oktober 2014 - Het Rijnlands Lyceum heeft vanmiddag haar bètavleugel geopend. De tweede etage van de school is verbouwd om ruimte te bieden aan de science vakken zoals biologie, scheikunde en natuurkunde. De twee nieuwe practica-lokalen hebben een bolle glazen wand en zijn ingericht om in kleine groepjes buiten het klassenverband practica uit te voeren. Als openingshandeling moest een model van een DNA molecuul uit een blok ijs gehakt worden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Bouwbedrijf van Deelen bouwt Kloppend hart Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 8 oktober 2014 - Bouwbedrijf van Deelen uit  Veenendaal gaat het Kloppend hart Warmond bouwen. Na een nationale aanbesteding is uiteindelijk dit bedrijf uitgekozen voor de nieuwbouw en verbouw van de drie scholen bij Het Trefpunt in Warmond.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad zoekt projecten Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 oktober 2014 - De kindergemeenteraad is weer op zoek naar projecten van maximaal €2.000,-. Verenigingen, maatschappelijke organisaties en ook inwoners die een leuk project bedenken met een maatschappelijk doel, kunnen zich tot 26 oktober melden bij de gemeente. (Foto: In juli 2014 kregen de oogvereniging, kinderboerderij de Klaprooshof en Jeu de Boulesvereniging “De vaste voet” een cheque overhandigd door de kindergemeenteraad.)
Lees meer...
 
Zonnige koopzondag met fairtrade Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 oktober 2014 - De organisatie en ondernemers van het Voorhavenkwartier kijken terug op een geslaagde koopzondag. Op het Voorhavenkwartier stond zondag een braderie met een aantal stands met fairtrade producten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe winkels in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 4 oktober 2014 – Het gebeurt niet vaak in Warmond, maar in korte tijd zijn er toch weer twee nieuwe winkels geopend. Enkele weken geleden opende horeca Slagerij Bakker zijn deuren op vrijdag en zaterdag voor de meer kieskeurige consument. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Marga's wijnlokaal. Nicolaas Klei, die de opening verrichtte: "Echt lekkere wijn smaakt als verliefd zijn!" (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9046

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs