BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Zwerfafvalpakkers bedankt Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 januari 2014 – De opruimers van het zwerfafval in Teylingen werden woensdagavond in het zonnetje gezet in het bestuurscentrum in Voorhout. Wethouder Leo van der Zon sprak met de vrijwilligers die hun woonomgeving schoonhouden, door de rotzooi van anderen op te ruimen. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Verzet tegen koopzondag tegen heug en meug opgegeven Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 januari 2014 – De meerderheid van de Teylingse detaillisten heeft 'tegen heug en meug' het verzet tegen de wekelijkse koopzondag opgegeven. De gemeenteraad heeft al eerder besloten de koopzondag per 1 maart vrij te geven. De supermarkten zullen hierdoor waarschijnlijk iedere zondag open zijn. De overige ondernemers willen 5 zondagen per jaar kiezen waarop zij open zijn. Dit blijkt uit de detailhandelsvisie die door leden en niet-leden van de TOV is opgesteld.
Lees meer...
 
Politie vindt buit inbraak W. Warnaarlaan terug op dak van Het Bolwerk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 januari 2014 - Een deel van de buit van een inbraak in een woning aan de W. Warnaarlaan afgelopen vrijdag is zaterdag teruggevonden op het dak van basisschool Het Bolwerk aan de Menneweg in Sassenheim. Wijkagent Peter de Boer plaatste een bericht over de inbraak, waarbij onder andere een laptop is gestolen, op Twitter. Een van de Twitter-volgers van de wijkagent tipte hem dat er twee tassen op het dak van de school lagen. In de tassen vond De Boer de gestolen laptop en videocamera. Foto Peter de Boer
Lees meer...
 
Hockeyers Voorhout onderuit bij de Kikkers Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 januari 2014 - Altijd lastig een hockeywedstrijd bij de Kikkers in Nieuw-Vennep. De ploeg van coach Michiel van Doeveren had afgesproken lekker vrijuit te spelen tegen deze geduchte tegenstander en voerde deze opdracht in de eerste helft prima uit. Voorhout was gretig in deze eerste wedstrijd van 2014 en kreeg in de eerste 10 minuten al drie kansen op rij. Toch was het de Kikkers die het eerste doelpunt maakte. Coach Suzanne Lemaire van de kikkers was er reuze blij mee.
Lees meer...
 
VCS dames nog niet naar wens Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 januari 2014 - VCS begint het nieuwe jaar volleybaltechnisch niet helemaal naar wens. Waar de laatste wedstrijd in 2013 nog een 3-1 winst op Timios bracht, is het de dames de eerste twee wedstrijden van 2014 niet gelukt de winst te pakken.
Lees meer...
 
Teylingen in slotfase naast Woerden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 januari 2014 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Een winterstop waarin er een hoop gebeurde aan de Roodemolen. Trainer van der Zee verlaat de club, George Hulzebosch zal het overgrote gedeelte van het seizoen in het buitenland verblijven, terwijl Jaap Zwetsloot definitief werd overgeheveld naar de selectie. Ten opzichte van de laatste wedstrijd voor de winterstop, keerde Jeroen ten Bosch terug onder de lat. Tom van der Vlugt moest deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan, vanwege een schorsing.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl nieuwe koploper Korfbal League Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 januari 2014 - In het weekend waarin PKC uit Papendrecht niet in actie kwam en de Europese korfbaltitel behaalde, veroverden de korfballers van TOP/Justlease.nl de koppositie in de Korfbal League. De Sassenheimers wonnen in Amsterdam de lastige uitwedstrijd van Blauw-Wit met 25-23. De nieuwe koploper blijft deze competitie nog steeds ongeslagen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8596

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs