BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Verlies voor dames basketbalvereniging Forwodians Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 12 mei 2014 - De sponsor van het damesteam van Forwodians, Van Schooten bouwmaterialen, had een bus gehuurd voor de supporters uit Teylingen, want in Rotterdam speelde Forwodians in de finale van de play-off. Met een volle bus supporters op de tribune moesten de dames van coach Wilko Schelvis de strijd aangaan met de dames van het tweede team van basketbalvereniging Binnenland uit Barendrecht.

Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

GDA wint op bezoek bij Teylingen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - Vorige week zondag stond voor Teylingen de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. Tegenstander GDA kon bij winst beslag leggen op de derde periode, vandaar dat de mannen van scheidend trainer van der Zee nog wel werden geacht hun sportieve plicht te doen. Dit moest gebeuren zonder Mark van der Vlugt, die een wedstrijd schorsing uitzat. Zijn plek werd overgenomen door Jaap Zwetsloot.
Lees meer...
 
Verdiende nederlaag Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 12 mei 2014 - Foreholte heeft het ontlopen van de nacompetitie niet meer in eigen hand na een verdiende nederlaag en overwinningen van de directe concurrenten. Hoewel de strijd meer gelijk opgaand was dan in de thuiswedstrijd tegen de Schiedammers, was de uiteindelijke 2-0 nederlaag verdiend te noemen.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl wint en speelt zich veilig Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - Zaterdag 2 mei hebben de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl de veldkorfbalcompetitie hervat. De thuiswedstrijd tegen Nic. werd met 23-15 gewonnen. Daarmee zijn de Sassemers in elk geval verzekerd van een verblijf in de Ereklasse.
Lees meer...
 
Rob van Dijk keepersdag 2014 Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 mei 2014 - Op donderdag 1 mei stonden 54 keepers en 10 begeleiders aan de start van de keepersdag 2014 op het terrein van VV Foreholte in Voorhout. In de kantine van Foreholte werd om 10.00 uur afgetrapt met een presentatie over het thema van de dag “positionering in het doel”.
Lees meer...
 
Inschrijving Grote Prijs Bollenstreek gestart Afdrukken E-mail

ImageREGIO, 10 mei 2014 - De strijd om één van de leukste popprijzen van de regio gaat binnenkort weer van start. Sinds 1 mei kunnen artiesten zich weer inschrijven voor de Grote Prijs van de Bollenstreek. In september begint het spektakel echt en strijden tientallen acts tot en met december om de titel ‘beste act van de Bollenstreek’.

Lees meer...
 
Publiek debat over drie droomvisies voor de Roodemolenpolder Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 mei 2014 - De gemeente organiseert donderdag 22 mei om 20.00 uur in theater ’t Onderdak in Sassenheim een publiek debat plaats over de drie droomvisie voor de Roodemolenpolder. Onder leiding van debatleider Peter van der Geer worden de drie droomvisies voor het voetlicht gebracht. Aan de hand van film en stellingen worden de aanwezigen uitgenodigd om met elkaar in debat te gaan. “De drie visies zijn echt verschillend dus er valt wat te kiezen”, aldus wethouder Kees van Velzen. Alle Teylingers zij welkom bij het debat.
Lees meer...
 
36 Kandidaten voor burgemeestersvacature Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 mei 2014 - Voor het burgemeesterschap van Teylingen hebben 36 kandidaten hun belangstelling per brief kenbaar gemaakt bij de commissaris van de Koning in Zuid-Holland. De sollicitanten – 28 mannen en 8 vrouwen – variëren in de leeftijd van 29 tot 61 jaar. Elf van hen zijn lid van de PvdA, tien van de VVD, acht van het CDA, vijf van D66, één van GroenLinks en één van een lokale partij.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8839

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs