BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Biermarkt levert 2500 euro op voor jongerengroep Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2016 - Bezoekers van de  Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim hebben zondag 2500 euro gedoneerd voor Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone. Op de drukbezochte Biermarkt konden 57 verschillende bieren worden geproefd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Veel bezoekers Nacht van Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 augustus 2016 - Afgelopen vrijdag werd de Nacht van Sassenheim georganiseerd in het centrum van Sassenheim. De TOV, winkeliers en andere deelnemers kunnen terugkijken op een drukbezocht evenement. Bezoekers konden kun aankopen doen bij de winkels en marktkramen en kijken naar onder andere Pam Macbeth, Just dance, de Feesttoeters, de Pretnoten en aan het einde van de avond op de Oude Haven DJs4U en coverband What-Els.  Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nacht van Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 augustus 2016 - Op vrijdag 26 augustus wordt de Nacht van Sassenheim weer georganiseerd in het centrum van Sassenheim. Net als voorgaande jaren staat het centrum vol met kramen. Naast kleding, kinderaccessoires, tassen zijn er vele hebbedingetjes te verkrijgen en er is een keur aan kramen met lekkere etenswaar. Op de terrassen van de vele horecagelegenheden kan men even uitrusten en genieten van een hapje en een drankje. Het grote jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats tussen 14.00 – 00.00 uur op de Hoofdstraat, Voorhavenkwartier, Kerklaan, J.P. Gouveneurlaan en Oude Haven.
Lees meer...
 
Eis 10 maanden na achtervolging A44 Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 augustus 2016 - Een 22-jarige man uit Vleuten hoorde woensdag 24 augustus tien maanden cel tegen zich eisen voor de Haagse rechtbank. Zijn 20-jarige mede-verdachte uit Wijk bij Duurstede zeven maanden cel. Volgens de officier van justitie hebben zij in december vorig jaar een woninginbraak gepleegd in Wassenaar. Daarop volgde een achtervolging over de A44 die eindigde in een aanrijding ter hoogte van Sassenheim.
Lees meer...
 
Tweede Oldtimer festival trekt vele bezoekers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 augustus 2016 - Het tweede Oldtimer festival in park Rusthoff is zondag goed bezocht. 's Middags konden bezoekers de vele oldtimers in het park bezichtigen. Vanaf het Voorhavenkwartier vertrok om 13:00 uur de Oldtimer rondrit die om 14:30 over de Hoofdstraat Sassenheim weer binnenreed. Hierna konden de klassiekers geparkeerd op de Hoofdstraat nog eens goed bekeken worden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kringloopwinkel "Opnieuw" geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 augustus 2016 - Zaterdag is de kringloopwinkel "Opnieuw" aan de Herenstraat 136 in Voorhout geopend. Wethouder Kees van Velzen opende de winkel. De winkel was hiervoor gevestigd in de Spelewey aan het Breughelhof. De opbrengst van de kringloopwinkel gaat naar de jeugdclubs, de voedselbank en andere goede doelen.
Lees meer...
 
Kindervakantieweken weer voorbij Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 augustus 2016 - De Teylingense kinderen konden zich de afgelopen tijd weer vermaken tijdens de diverse vakantieweken die er in de gemeente werden georganiseerd. In Sassenheim verrees er eerder deze maand op het ijsbaanterrein weer een heuse kinderstad. In Voorhout bouwden de kinderen deze week hun eigen Huttendorp en in Warmond komt vandaag een einde aan de Kindervakantieweek. (Foto’s: Mariska de Graaf, Bart Kool en PR)
Lees meer...
 
Biermarkt haalt geld op voor Moldavië Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 augustus 2016 - De Sassenheimse Biermarkt is dit jaar op 28 augustus. Zoals ieder jaar worden ingeleverde glazen en muntjes ingezameld voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9701

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs