BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
De Columbiaan start met Belgisch trainingskamp Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 september 2014 - Ook dit keer zijn de wedstrijdzwemmers van de Columbiaan het seizoen gestart met een trainingskamp. Ze hebben getraind in het mooie 50 meter bad van Wachtebeke in België (bij Gent) en de overnachtingen waren in jeugdherberg De Valk in Laarne. Daar is natuurlijk een flinke start gemaakt met het zwemmen (in deze trainingsweek is er 8 ½ uur gezwommen) en ook is er veel aandacht geschonken aan teambuilding. Voor deelnemers en begeleiders een mooie start van het zwemseizoen 2014-2015.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Dames handbal Foreholte op weg naar nieuw seizoen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 september 2014 - In het weekend van 4/5 oktober wordt de eerste wedstrijd gespeeld in de zaalcompetitie van de tweede divisie. De voorbereidingen zijn gestart sinds half augustus en naast trainingen zijn er de oefenwedstrijden en trials die het team hopelijk naar een positie hoog in het klassement gaan brengen.
Lees meer...
 
Opbrengst jubileumjaar Barends Sport Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 september 2014 - Zoals iedereen heeft kunnen lezen, vierde Barends Sport vorig seizoen zijn 40 jarig jubileum in Voorhout. Dit werd op een sportieve manier gevierd : judoka’s die met pa of ma de mat op gingen, een wandel-/fietstocht met brunch, een reünie-training voor oud-judoka’s, enzovoort.
Lees meer...
 
Inschrijfavond bij Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 september 2014 – Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen uit Voorhout geeft al meer dan 30 jaar schaakles aan de jeugd van Voorhout en omstreken. Zij doet dat wekelijks op donderdagavond in jeugdcentrum De Spelewey aan de Breugelhof 8 in Voorhout. De vereniging biedt schaaklessen aan op vijf verschillende niveaus. Het eerst niveau, stap 1, is bedoeld voor kinderen, die (bijna) nog niets van de schaakregels weten. De vereniging geeft les in kleine groepen van maximaal 10 kinderen. Elke groep staat onder leiding van twee instructeurs zodat alle kinderen ruim de aandacht krijgt.
Lees meer...
 
Restauratieprijs voor pand Heemborgh Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 augustus 2014 - Peter van Biezen krijgt dit jaar de Oud Sassenheim Restauratieprijs voor de restauratie van de voormalige winkel en woonhuis  aan de Hoofdstraat 271/273. Het pand huisvest het makelaarskantoor Heemborgh van Van Biezen.
Lees meer...
 
Nacht van Sassem goed bezocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2014 - In het centrum van Sassenheim werd vrijdag de traditionele Nacht van Sassenheim weer gehouden. De braderie in de Hoofdstraat werd, mede door het goede weer, de hele middag goed bezocht. Het podium stond dit jaar op de Oude Haven. Hier traden vanaf 18.00 uur The Wallpapers gevolgd door Soulbeach Coverband op voor een vol horecaplein. Foto: The Wallpapers  - foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Veel vertier tijdens Nacht van Sassem Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 augustus 2014 - In het centrum van Sassenheim is het vrijdag 29 augustus een gezellige boel. De organisatie is er trots op dat ze ook dit jaar het publiek een zeer gevarieerd programma kan aanbieden op de Nacht van Sassenheim. Voor jong en oud is er voldoende vertier tussen 14.00 – 00.00 uur. De activiteitencommissie van Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Kern Sassenheim is de drijvende motor van dit grote evenement.
Lees meer...
 
‘Vakantie Evenementen Teylingen’ ontvangt Vrijwilligerscompliment Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 augustus 2014 - De vrijwilligers van Vakantie Evenementen Teylingen in Voorhout ontvingen dinsdagavond uit handen van wethouder Arno van Kempen het Vrijwilligerscompliment van de gemeente Teylingen. De uitreiking vond plaats tijdens de talentenshow ‘VET’s got talent’ in jongerencentrum @Hok in Voorhout. Bij het compliment hoort een cheque ter waarde van € 1.250,-, te besteden aan een activiteit of presentje voor de vrijwilligers. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 8963

ADVERTENTIE

 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs