BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kruising Parklaan-Kerklaan 2 weken dicht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 september 2015 - De kruising van de Parklaan met de Kerklaan gaat vanaf 21 september 2 weken dicht. De voetpaden worden opnieuw getegeld en het asfalt van de Kerklaan en de kruising Parklaan wordt vernieuwd. Naar verwachting is het kruispunt na 2 oktober weer open.
Lees meer...
 

In de sloep genieten van het Harbour Concert Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 september 2015 - Zondagmiddag lagen er tien sloepen afgemeerd in de haven van het Voorhavenkwartier voor het eerste Harbour concert van de Sassenheimse Rotary. Voorzitter Henk Griffioen legde in zijn welkomstwoord uit dat onder het motto muziek voor muziek de opbrengst ten goede komt aan nieuwe trommels voor de jeugdband van Adest Musica. De bezoekers konden genieten van optredens van Crescendo, Adest Musica, DJ4U en de Allstars. De opbrengst, naar verwachting een paar duizend euro, wordt later bekendgemaakt. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Station Sassenheim krijgt parkeerdek met 240 plaatsen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 september 2015 - Station Sassenheim krijgt een parkeerdek met 240 extra parkeerplaatsen. De gemeente Teylingen, de provincie en het ministerie van infrastructuur en milieu betalen ieder 1 miljoen euro. Door het grote aantal reizigers (circa 2.700 reizigers per dag) is de parkeerdruk bij het station hoog. Trilokaal is als enige partij tegen het parkeerdek.
Lees meer...
 
Zonnige Dikkebandenrace Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 8 september 2015 - De jaarlijkse Dikkebandenrace Warmond kon zondag onder zonnige omstandigheden afgewerkt worden. De jeugd fietste in diverse leeftijdscategorieën door het dorp van Warmond en maakte er een leuke strijd van. Bij de 4-5-6 jarigen ging de winst bij de meisjes naar Loes van Winsen en was Jens van Velzen bij de jongens de beste. Mara Vergeer was bij de meisjes 7-8-9 jaar de snelste en Daan van Dam pakte de winst in de zelfde leeftijdscategorie bij de jongens. (foto's: PFreporter)
Lees meer...
 
HKV-Restauratieprijs 2015 voor Jan van Krijntje Warmerdam Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 september 2015 – Onder toeziend oog van de familie reikte afgelopen zaterdag wethouder Arno van Kempen de HKV-Restauratieprijs 2015 uit aan Jan en Gré Warmerdam, aan de Jacoba van Beierenweg 144 in Voorhout. Volgens voorzitter Cok van Steijn van de Historische Kring Voorhout één van de mooie monumentale gebouwen aan “de Jac.”
Lees meer...
 
Man mishandeld in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 8 september 2015 – Drie nog onbekende daders mishandelden in de nacht van zaterdag op zondag op de Seminarielaan een 44-jarige fietser uit Warmond. Het slachtoffer fietste rond 02:00 uur door de Warmondse laan toen hij plotseling van zijn fiets geduwd werd. Drie verdachten vielen het slachtoffer vervolgens aan.
Lees meer...
 
Veel belangstelling start Jacoba van Beierenfonds Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 6 september 2015 - Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen is vrijdag van start gegaan onder grote belangstelling van vertegenwoordigers van lokale verenigingen. In een conferentiezaal van Hotel Sassenheim overhandigde wethouder Arno van Kempen een cheque van 15.000 euro aan Wim Ouwehand, voorzitter van het fonds. De gemeente draagt de komende 3 jaar bij aan het fonds. Fonds 1818 verdubbelt bijdragen uit crowdfunding bij bedrijven en burgers tot totaal 25.000 euro. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Wethouder kijkt naar geluidsoverlast A44 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 september 2015 - Wethouder Brekelmans gaat onderzoek doen naar een oplossing voor geluidsoverlast van de A44 en de Schiphollijn. Omwonenden klagen dat de geluidsoverlast steeds sterker wordt nu de bomen langs de A44 gekapt zijn, het autoverkeer toeneemt en treinen remmen en optrekken bij station Sassenheim. De wethouder waarschuwt wel dat een geluidsscherm langs de A44 niet hoog op het prioriteitenlijstje van Rijkswaterstaat, die het scherm zou moeten aanleggen, staat. De commissie ruimte vroeg dinsdag unaniem om metingen te doen van de geluidsoverlast en oplossingen uit te werken. Brekelmans denkt dat hij hier tot januari 2016 voor nodig heeft.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9455

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs