BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Niels Vlagsma wint Baancompetitie Den Haag Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 februari 2015 - Op ijsbaan De Uithof in Den Haag heeft Niels Vlagsma (Warmondse IJsclub) de eindwinst in de baancompetitie Junioren C veilig gesteld. Op zondag 1 februari reed Niels met 45.15 de snelste tijd op de 500 meter, op de 1.500 meter kwam hij met 2:26.55 tot de vierde tijd.
Lees meer...
 

Overbosch gaat voor Kern met Pit Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 januri 2015 - De stichting Vrienden van het Overbosch is geselecteerd voor ‘Kern met Pit’. De stichting gaat samen met de leerlingen van de KTS een nieuwe toegang bij het historische Overbosch realiseren. Deze entree is gebaseerd op het ontwerp van Piet van der Hulst, de KTS-leerkracht en Overbosch-bestuurslid,die vorig jaar onverwacht overleed.
Lees meer...
 
Voorstel verzelfstandiging weekmarkt Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 januari 2015 - Het aantal bezoekers aan de weekmarkt loopt flink terug. Uit onderzoek blijkt dat het verzelfstandigen van de weekmarkt leidt tot minder regels en meer ruimte voor ondernemers. Zij kunnen dan naar eigen inzicht de weekmarkt commercieel exploiteren. Het voorstel over de verzelfstandiging van de weekmarkt ligt ter inzage en wordt na inspraak voor gelegd aan de gemeenteraad. Zij beslist over de verzelfstandiging.
Lees meer...
 
Dichtkunst ligt op straat in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 januari 2015 - Vanaf vandaag ligt de poëzie op straat. Letterlijk. In het kader van de Poëzieweek worden gedichten aangebracht op stoepen en wegen in Teylingen. Initiatiefnemers zijn drie dichters uit Teylingen: Marcel Floor, Ad Blomsteel en Irma Ooijevaar.
Lees meer...
 
VoorleesExpress van start in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 januari 2015 - Op donderdag 22 januari hebben de eerste vrijwilligers van de VoorleesExpress een startbijeenkomst in de Bibliotheek van Sassenheim bijgewoond. De enthousiaste voorlezers zullen vanaf februari gedurende twintig weken voorlezen bij kinderen die daar behoefte aan hebben.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Dames Foreholte verstevigen koppositie
- Foreholte wint bij ROAC
- WIJC-nieuws
- Bassets rugby show
- Teylingen overklast van Nispen
- Tennis tegen kanker levert 5000 euro op
- Alan Campfens trainer/coach selectie Warmunda

 

 
Dames Foreholte verstevigen koppositie Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 januari 2014 - Zaterdag 24 januari kwam Verburch op bezoek in Voorhout. De wedstrijd in Poeldijk eindigde onnodig in een gelijkspel, maar nu was Foreholte geenszins van plan dat opnieuw te laten gebeuren. Ondanks dat Dana Vincenten met een enkelblessure aan de kant moest blijven, kon coach Ricardo Clarijs weer beschikken over Ramona Vink, die 3 weken voor haar werkgever in Chili vertoefde. Met 5 scores en goed verdedigen had ze een flink aandeel in de zege. Na een 19-13 ruststand werd uiteindelijk  36-20. Daar concurrenten Westsite en Gemini verloren, staat Foreholte nu 5 punten los van nummer 2.
Lees meer...
 
Foreholte wint bij ROAC Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 28 januari 2015 - Er stond van te voren heel veel spanning op deze ‘derby’. De herstart van de competitie, het belang van het halen van de 3 punten, zowel voor de Voorhouters (aanhaken bij de kopgroep), als voor de mannen van ROAC (weg van de bedreigde zone). Daarnaast lag als een deken over deze wedstrijd het feit dat Foreholte in deze eeuw, die toch al 14 jaar bezig is, nog geen enkele keer gewonnen had van de paars-zwarte vrienden van ROAC. Negen keer waren de ploegen elkaar in een officiële wedstrijd tegen gekomen, driemaal gelijk en zesmaal verloren was het resultaat voor de mannen van trainer IJzendoorn. Het was voor de Voorhoutse supporter om gek van te worden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9232

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs