BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte verliest bij DVV Delft Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 8 december 2014 - Was het vorig seizoen nog zo dat Foreholte de gehele doelpuntenproductie voor z’n rekening nam en gek genoeg toch maar met 1 punt naar Voorhout terugkwam, dit keer bleken de Voorhouters nog guller en liet men aan DVV Delft alle drie te verdelen punten.
Lees meer...
 

Handbaldames Foreholte werken keihard voor 2 punten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 december 2014 - Zaterdag stond de lastige wedstrijd in Etten-Leur tegen Internos op het programma. Met 8 fanatieke supporters in een super luxe BEUK-bus hadden de Voorhoutsen een goede reis, wetende dat er een moeilijke wedstrijd zou volgen.
Lees meer...
 
Kinderen zwaaien Sinterklaas uit Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 december 2014 - Sinterklaas is zaterdag door zo'n 100 kinderen en ouders uitgezwaaid toen hij vanaf het haventje aan het Voorhavenkwartier samen met drie pieten in een sloep stapte die hem naar de stoomboot bracht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Drummen met Cesar Zuiderwijk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 december 2014 - Drummer Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring trad afgelopen vrijdagavond op in ’t Onderdak in Sassenheim. Het programma Drummoires vormde een avond vol drumsolo’s, ritmes en verhalen. Maar voor sommige bezoekers lag het hoogtepunt van de avond al voor de voorstelling begon. (Foto’s: Hans Schalk)
Lees meer...
 
Training brengt werkzoekenden en werkgevers dichter bij elkaar Afdrukken E-mail
REGIO, 3 december 2014 - Een pilot training ‘Op weg naar de werkgever’ moet uitkeringsgerechtigden in de Duin- en Bollenstreek met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer aan een baan helpen. Het gaat om mensen voor wie de concurrentie met andere werkzoekenden haast te groot is. De eerste reacties van de deelnemers zijn positief. ‘Hartstikke fijn om je als werkzoekende te kunnen presenteren aan werkgevers zonder de extra stress die ik altijd voelde’, aldus een van de deelnemers.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image
- Broer en zus Van der Geest 1e en 2e in marathonschaatsen
- Slap Teylingen verliest van GOL Sport
- TOP wint makkelijk van KZ
- Foreholte wint van RKDEO
- Bassets maakt gehakt van concurrent
- Zesde plaats voor ZVS op de Minioren Clubmeet
- Unicef-bridgedrive groot succes
- 5 judoprijzen in Zuidland
- Handbaldames Foreholte doen goede zaken tegen Gemini
 
Broer en zus Van der Geest 1e en 2e in marathonschaatsen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 1 december 2014 - Leander van der Geest (Warmondse IJsclub) die dit jaar in de Eerste Divisie van de landelijke marathon rijdt,  heeft de wedstrijd in Assen op zijn naam geschreven. In Assen werd op zaterdag 29 november de 7e wedstrijd van de KPN Marathon Cup gereden. Halverwege de wedstrijd was Leander een van de zeven rijders die een ronde voorsprong namen. Van Der Geest ontsnapte in de finale uit dit groepje en bleef zijn vluchtgenoten voor. Hij won voor Christoffel Hendriks en Axel Koopman die 2e en 3e werden. (Foto's Schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
Slap Teylingen verliest van GOL Sport Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Onder winterse omstandigheden werd afgelopen zondag op sportpark South Park afgetrapt voor de wedstrijd tussen Gol Sport en Teylingen. Een ploeg die in alle opzichten voldeed aan de verwachtingen. Technisch zeer vaardige voetballers, tactisch wat minder onderlegd.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9159

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs