BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kleintje Pils verrast De Saksen met optreden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 februari 2015 - Kleintje Pils heeft maandag op uitnodiging van Prins Chef I van De Saksen een verrassingsoptreden verzorgd op de feestavond van De Saksen. Na het optreden ging de band op de foto met de senatoren van De Saksen. De prins speelt zelf bij dweilorkest De Flierefluiters. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Optocht De Bokken in Hollywoodsfeer Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 februari 2015 - Zaterdag ging carnavalsoptocht met als thema Hollywood door de straten van Bokkendorp. Het punt van vertrek en aankomst was in de altijd gezellig versierde Prins Bernardstraat. De Bokken vieren dit jaar het 44-jarig jubileum met prins Mart 1e en prinses Monica. Update: Dinsdag is bekendgemaakt dat Theo van Werkhoven Jan Regeer opvolgt als voorzitter van De Bokken. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Teylingen verkijkt zich wederom op Alkmania Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 februari 2015 - Voor de tweede keer dit seizoen heeft Teylingen gelijkgespeeld tegen Alkmania. ,,Het was matig van onze kant en dan kun je zomaar punten verspelen tegen een Alkmania, dat er altijd vol voor gaat’, aldus captain Bob van der Vlugt na de 2-2 remise. (Foto Peer Compeer)
Lees meer...
 
Bassets op jacht naar de “dubbel” Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 februari 2015 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim breken spannende tijden aan. Tijden waarin prijzen geoogst kunnen en gaan worden. In de competitie van de landelijke zondagsklasse zijn ze inmiddels zeker van de kampioenstitel. Zonder zelf een wedstrijd te spelen verloor de directe concurrent onverwacht een wedstrijd waardoor The Bassets niet meer in te halen zijn.
Lees meer...
 
Rens Vergeer (WIJC) kampioen KNSB District Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 16 februari 2015 - In de vroege ochtend van Valentijnsdag werd in de Schaatshal Leiden het Kampioenschap van het KNSB District Sassenheim voor Mini's en Benjamins (ca 7-9 jarigen) verreden. Van de Warmondse IJsclub (WIJC) deden 19 jeugdleden meer en daarmee was de WIJC de vereniging met de meeste deelnemers. (Foto PF reporter/Paul Fredikze)
Lees meer...
 
Lisa van der Geest wint laatste GP wedstrijd op Flevonice Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 16 februari 2015 - Op Flevonice, een kunstijsbaan van 3 kilometer lengte, slingerend door de Flevopolder bij Biddinghuizen, is de finalewedstrijd van de KPN Grand Prix gewonnen door Lisa van der Geest (schaatsster van de Warmondse IJsclub en marathonploeg Haardhout.com). De Grand Prix is een marathoncompetitie van lange afstand marathons op (semi)-natuurijs en bestaat uit vijf wedstrijden, waaronder de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk en marathons op het Runnmeer in Zweden. (Foto Schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
Prins Chef met sousafoon in optocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 februari 2015 - Zaterdag trok de carnavalsoptocht weer door Sassenheim. Nu de Warmondse Billenprikkers zijn gestopt, bleven De Saksen en De Gaapstokken uit Lisse over. Prins Chef I (Milan van Kapel) is sousafoonspeler bij De Flierefluiters. Hij stond met de rest van de hofkapel op een rijdende keuken. Jeugdprins Stephen reed met de jeugd van De Saksen op een grote taart. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9263

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs