BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Boete voor foutparkeerders station Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 september 2014 - De gemeente en de politie gaan de komende weken streng optreden tegen foutparkeerders bij station Sassenheim. Door foutief parkeren in de berm, groenstroken, op het trottoir en dubbel parkeren ontstaan gevaarlijke situaties voor de bereikbaarheid voor hulpdiensten en Arriva. Foutief geparkeerde auto’s worden bekeurd. Maandag hebben de wijkagent en de BOA, ondanks de waarschuwingsborden, al meerdere parkeerboetes uitgedeeld.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Musicalgroep Up2Stage start nieuwe groep Afdrukken E-mail
SASSENHEIM 29 september 2014 - Musicalgroep Up2Stage uit Sassenheim start in het zevende jaar van haar bestaan een tweede groep voor volwassen jongeren naast de jongerengroep. De jongerengroep heeft een enthousiaste groep jongeren vanaf groep 8 van de basisschool. De tweede groep met volwassen jongeren zal vanaf de leeftijd 18 gaan werken aan een kleine productie, waarbij de gehele voorbereiding en organisatie door de groep zelf wordt gedaan.
Lees meer...
 
Onthulling bord naar Champigné Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 september 2014 - Burgemeester Anne Lize van der Stoel van Teylingen onthulde zaterdagmiddag op het pleintje bij de Pomp in Warmond een bord dat de richting wijst naar Champigné, een plaats in het Loire-gebied in Frankrijk waarmee Warmond al ruim 10 jaar vriendschappelijke banden onderhoudt. De burgemeester werd daarbij geassisteerd door twee raadsleden van Teylingen die in Warmond wonen, Rose Marie Keijzer (D66) en Joost van Doesburg (PvdA). Ook wethouder Arno van Kempen (D66) was aanwezig, alsmede enkele tientallen sympathisanten van de Stichting Jumelage Warmond Champigné (JWC).
Lees meer...
 
Flat in Sassenheim ontruimd na gaslek Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 september 2014 – UPDATE Een flat aan de Frankenhorst in Sassenheim is maandagochtend ontruimd nadat er bij boorwerkzaamheden een gaslek was ontstaan. Dit gebeurde nadat in de kruipruimte een gasleiding was aangezien voor een riool. De aanwezige bewoners van meer dan 20 appartementen moesten hun woning verlaten omdat er ontploffingsgevaar bestond.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image- De Columbiaan succesvol bij NK Estafette
- Teylingen laat dure punten liggen
- Dames handbal Foreholte zijn er klaar voor
- Bassets verstevigt koppositie
 
De Columbiaan succesvol bij NK Estafette Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 september 2014 - In een bomvol Pieter v.d. Hoogenbandstadion werd zondag 28 september de traditionele openingswedstrijd gezwommen, het NK Estafette. De Columbiaan deed mee met het maximale aantal van 7 teams.
Lees meer...
 
Teylingen laat dure punten liggen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 september 2014 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de, traditioneel lastige, uitwedstrijd tegen Alkmania op het programma. Zeker gezien het puntverlies van vorige week, was het behalen van de drie punten vandaag een vereiste. Dit zou moeten gebeuren met Miro Acimovic in plaats van Stefan Assendelft, die vandaag op de bank plaats nam.
Lees meer...
 
Dames handbal Foreholte zijn er klaar voor Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 september 2014 - Eindelijk gaat de competitie in de 2e divisie dan beginnen. Zaterdag 4 oktober wacht de confrontatie met het Limburgse Leudal om 20.30 uur in de Tulp. Echter a.s. donderdag 2 oktober is er al de 1e bekercompetitie ronde in Poeldijk tegen de dames van Verburch, welk team de Voorhoutsen ook op 25 oktober in de competitie treffen.
 
 
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9021

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs