BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kerstmarkt Voorhout goed bezocht Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 december 2015 - Zondag werd voor de 9e keer op het kerkplein van de St.Bartholomeuskerk aan de Herenstraat in Voorhout de Kerstmarkt gehouden. De markt in het teken van het naderende Kerstfeest werd drukbezocht. In de kerk stond de verzameling van 150 kerststalletjes van John Bakker. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 

Opnieuw dode op spoor Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 december - In voorhout is vrijdagmiddag opnieuw een persoon om het leven gekomen bij een aanrijding met een trein. Het is nog onduidelijk of het gaat om een ongeluk of een geval van zelfdoding. Twee weken geleden kwamen twee Poolse mannen om het leven toen hun auto door een trein werd geraakt op de spoorwegovergang op de Herenstraat in Voorhout. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Drie extra locaties huisvesting vluchtelingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 11 december 2015 - Het college kijkt naar drie aanvullende locaties voor de tijdelijke huisvesting van vluchtelingen. Het college stelt voor om op de Oosthaven (Sassenheim), aan de Hoofdstraat, locatie Langeveld (Sassenheim) en bij de Zuidelijke Randweg, nabij de Engelselaan (Voorhout) statushouders te vestigen in containerwoningen. Eén van de plekken die aanvankelijk was voorgesteld, bij station Voorhout, is geschrapt. Het college van Teylingen heeft nu zeven locaties op het oog die verder onderzocht worden op geschiktheid voor tijdelijke huisvesting van statushouders.
Lees meer...
 
Aanpassingen voor snelle R-net bus biedt ook voordelen voor autoverkeer Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 9 december 2015 - De provincie Zuid-Holland trekt 4,7 miljoen euro uit voor aanpassingen aan het wegennet in Teylingen om snelle bussen van R-net van Noordwijk naar Schiphol te laten rijden. Naast betrouwbaarder en sneller openbaar vervoer lossen de aanpassingen voor het Teylingen ook een aantal knelpunten voor het autoverkeer op. De PvdA is bezorgd over het verdwijnen van zebrapaden op de Oosthoutlaan in Voorhout.
Lees meer...
 
Lidy en Co Zwetsloot nemen afscheid van het Sassennest Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 december 2015 -  Na drie jaar het Sassennest in het Sassenheimse Park Rusthof te hebben beheerd, nemen Co en Lidy Zwetsloot afscheid. Een hoop mooie verhalen en herinneringen rijker.  “Het was tijdens de Voorjaarsmarkt, nu drie en een half jaar geleden. Co en ik vonden de sfeer in het park zo prettig, dat we ons spontaan aanboden bij Aad v.d. Burg, die destijds beheerder van het Sassennest  was, om eens in de maand op zondagmiddag koffie te  komen schenken,” vertelt Lidy Zwetsloot opgewekt. “Nu zijn we hoogstens één keer in de maand thúis.” (Foto van Kees Guldemond)
Lees meer...
 
Sportkanjers gezocht voor sportprijzen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 december 2015 - De gemeente Teylingen is op zoek naar kandidaten die in aanmerking komen voor de sportprijzen 2015. Iedereen kan een talentvolle sporter of sportster voordragen voor de Talentenprijs (leeftijd tot 18 jaar), de Teylingen Sportprijs (sportman of sportvrouw) en sportploeg van het jaar 2015. De uitreiking van de sportprijzen is op 22 maart 2016. De gemeente Teylingen organiseert de sportprijsuitreiking samen met de Stichting Sport Promotie Teylingen.
Lees meer...
 
start verkoop eengezinswoningen Sonate in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 december 2015 - Bouwbedrijf GJ van der Hulst start donderdag 10 december met de verkoop van woningen in het woongebied DORP in de Voorhoutse wijk Hooghkamer. In dit gebied, grenzend aan het ‘oude’ dorp van Voorhout,  worden achtenzestig eengezinswoningen met een grote diversiteit gebouwd. Op donderdag 10 december tussen 19.00 uur en 21.00 uur gaat de eerste fase van totaal veertig woningen type ‘Sonate’ in de verkoop.
Lees meer...
 
Scojesa verkoopt kerststukjes voor nieuw speelterrein Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 december 2015 - De Scouts van Scojesa kweken de komende weken weer groene vingers tijdens hun kerststukjesactie. Zoals ieder jaar verkopen zij kerststukjes om met de opbrengst hun contributie laag en de vereniging financieel gezond te houden. Dit jaar wil de scoutinggroep bovendien een mooi bedrag ophalen om volgend jaar het speelveld rond hun clubhuis te vernieuwen. Na 15 jaar is het buitenterrein langs de Sportdreef verzakt en onveilig geworden en is er dringend behoefte aan extra opslagruimte.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 429 - 535 van 9534

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs