BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Aangehouden voor diefstal autobanden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 25 november 2014 - Een 25-jarige man uit Sassenheim is in Lisse aangehouden. Hij probeerde samen met een 31-jarige man uit Lisse autobanden te stelen op het Rembrandtplein in Lisse.
Lees meer...
 

Gezondheidscentrum Linnaeus feestelijk geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 november 2014 - Met een vrolijk poppenkastverhaal voor kinderen door Toneelvereniging Cultuur Verheft en de hulp van Sinterklaas en zijn Pieten werd Gezondheidscentrum Linnaeus op zaterdag 22 november officieel geopend door wethouder Arno van Kempen, huisarts Sander Muller en apotheker Evelyn Schuil-Vlassak. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Sint zet voet aan wal in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 25 november 2014 – De Sint had het deze zaterdag in Warmond beter getroffen dan vorig weekend in Sassenheim en Voorhout. Onder een lekker najaarszonnetje legde de stoomboot aan in Park Groot Leerust, waar burgemeester Carla Breuer de Sint met een grote schare Warmondse kinderen opwachtte. Ook dit jaar nam de goedheiligman de tijd om alle kinderen persoonlijk de hand te schudden. Na dit fantastische welkom ging het in optocht door het dorp, op weg naar Het Trefpunt, voor een gezellig samenzijn met de jonge schoenzetters. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Up2Stage speelt Footloose Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - Het afgelopen weekend speelde musicalgroep Up2Stage de musical Footloose. In een uitverkochte aula van het Rijnlands Lyceum zag het publiek hoe Ren MacCormack (Maarten van Wijk) in Amerikaanse dorpje Bomont stijdt tegen dominee Shaw Moore (Koos Burgmeijer). Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Return start seizoen zeer succesvol
- 4e Dan voor judomeester Johan
- PKC/SWKgroep wint van Top/Quoratio in reprise finale
- Bassets neemt lastige horde
- Handbaldames Foreholte door arbitrale blunders benadeeld
- Foreholte wint opnieuw niet na voorsprong bij Wilhelmus
- Teylingen walst over Kickers '69 heen
- Warmondse IJsclub-nieuws
- Miniorenploeg Columbiaan plaatst zich voor landelijke finale

 
Return start seizoen zeer succesvol Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - De afgelopen weken waren de meisjes van de jong talent groep van turnvereniging  Returnn al succesvol begonnen op de springwedstrijden. Met al 4 bekers op zak waren dit weekend de meisjes van de selectie aan de beurt. Zij deden mee aan de categorie voor meisjes 10-16 jaar niveau C in Voorschoten.
Lees meer...
 
4e Dan voor judomeester Johan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 november 2014 - Zondag slaagde Judomeester Johan Zagers voor zijn 4e Dan (=“meestergraad”) tijdens het nationale “hogere-dan-examen van de Judo Bond Nederland in Wijk bij Duurstede.
Lees meer...
 
PKC/SWKgroep wint van Top/Quoratio in reprise finale Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - Het prachtige idee om het nieuwe Korfbal League-seizoen met de finalisten van het oude te laten beginnen kent, wat zwaar gezegd, een keerzijde. Vergelijkingen lijken onvermijdelijk maar snijden geen hout en een team aan een begin van een seizoen is anders dan aan het eind. De wedstrijd tussen TOP/Quoratio - PKC/SWKGroep bewees dit nadeel. (Foto René van Dam: Mick Snel en Friso Bode van TOP in actie)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9248

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs