BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
iPad-cursus blijkt oplichting Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 februari 2014 - Een 81-jarige bewoonster is woensdag 26 februari opgelicht aan de deur. Een man, met een Indisch uiterlijk, belde aan en haalde de vrouw over om een contract voor een thuisstudie ‘Uitleg over de iPad’ te tekenen. Volgens de man was hij werkzaam voor een thuisstudieorganisatie.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

150e starterslening uitgereikt in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 28 februari - Wethouder John Stuurman heeft vrijdag de 150e starterslening overhandigd aan Mark Verhaar. Met behulp van deze starterslening is het voor Mark mogelijk om een appartement aan de Essenlaan in Sassenheim  te kopen. 
Lees meer...
 
Noordwijkerhout stemt tegen samenwerking Bollenstreek Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 februari 2014 - In Noordwijkerhout is door een meerderheid van VVD, GroenLinks en D66 tegen het voorstel voor het verder uitwerken van de Bollenstreekraad gestemd. De gemeenteraad van Teylingen is vanavond unaniem akkoord gegaan met voorstel. Ook in Lisse en Hillegom werd vanavond een positief besluit over dit onderwerp genomen. 
Lees meer...
 
Engelse Tuin in Voorhout krijgt 180 tot 200 woningen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 februari 2014 – De nieuwe wijk Engelse Tuin in Voorhout krijgt zo’n 180 tot 200 woningen. Het gaat daarbij om rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen. Het college van Burgemeester en Wethouders van Teylingen en ontwikkelaar Adriaan van Erk sloten dinsdag een exploitatieovereenkomst voor de bouw van de nieuwe wijk.
Lees meer...
 
Huisvestingsgeld naar Rijnlands Lyceum Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 februari 2014 - De gemeente betaalt de huisvestigsgelden voor onderwijs die zij ontvangt van de Rijksoverheid vanaf dit jaar direct uit aan Het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Het gaat om circa 580.000 euro per jaar. Dit bedrag kan gebruikt worden voor verbouwingen en toekomstige nieuwbouw van de school. De gemeente zit hierdoor vanaf 2018 met een gat van 400.000 euro in de begroting. Dit komt doordat Teylingen het uit 'Den Haag' ontvangen geld uitgeeft aan andere zaken en niet reserveert voor nieuwbouw van de school over 25 jaar.
Lees meer...
 
Teylingen krijgt zwaardere stem in Bollenstreekraad Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 19 februari 2014 – Teylingen krijgt een zwaardere stem in de Bollenstreekraad die de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en Teylingen gaan vormen. Dat bleek woensdag bij de presentatie van het raadsvoorstel voor de verdere uitwerking van de gemeentelijke samenwerking. Volgende week woensdag nemen de afzonderlijke gemeenteraden daar een beslissing over. (Foto: Stuurgroepvoorzitter Adri de Roon en Klankbordgroepvoorzitter Leon Floor tijdens de persbijeenkomst in het gemeentehuis van Lisse)
Lees meer...
 
VVD: Economie voorop in programma Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 februari 2014 - Het verkiezingsprogramma van VVD Teylingen is afgelopen weekend gepubliceerd. De aandacht gaat vooral uit naar het versterken van de economie. VVD Teylingen wil graag meer banen in Teylingen en ruimte voor inwoners en ondernemers. Het huishoudboekje van de gemeente moet op orde blijven, waarbij de opbrengst van de OZB gelijk blijft.
Lees meer...
 
TOV'ers in roze pakjes winnen Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 17 februari 2014 - Afgelopen zaterdag organiseerde carnavalsvereniging De Bokken Kuipzwammen en Let me entertain you. Het kuipzwammen is gewonnen door Jan Piet Does. Vier mannen van de TOV in roze pakjes wonnen Let me entertain you met hun uitvoering van het Zwanenmeer. Jan Warmerdam van twirlvereniging Inspiration mag zich dit jaar de grote Bok noemen. Foto's Mariska de Graaff. Video Guido Strik
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8756

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs