BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen overklast van Nispen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 januari 2015 - Na een korte winterstop begon voor Teylingen afgelopen zondag de competitie weer. Niemand minder dan de verrassing van deze competitie, van Nispen, kwam naar sportpark de Roodemolen om een gevecht aan te gaan om de tweede plaats. Immers, van Nispen heeft twee punten meer dan Teylingen, dus de winnaar van dit duel zou goede zaken doen. Met de 0-6 overwinning in de Zilk nog in het achterhoofd, kon vol goede moed worden aangetreden op deze regenachtige zondag.
Lees meer...
 

Tennis tegen kanker levert 5000 euro op Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 28 januari 2015 - Zaterdag 17 januari en zaterdag 24 januari stonden in  het teken van tennissen tegen kanker.  Dit tennisevenement dat plaatsvond bij Dekker sport & Party  is een onderdeel van de stichting lopen tegen kanker.
Lees meer...
 
Alan Campfens trainer/coach selectie Warmunda Afdrukken E-mail
WARMOND, 28 januari 2015 - Aan het einde van het seizoen vertrekken zowel Stephan Spruijt (zondag) en Jan Wansink (zaterdag) als trainer/coach bij Warmunda.
Spruijt gaat FC Lisse Zo. trainen, terwijl Wansink aangaf te gaan stoppen.
Lees meer...
 
"Haal dat stomme hek weg" Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 januari 2015 - De gemeente heeft een hek, waarmee het achterpad van Boekhorstlaan 100-118 in Voorhout onlangs was afgesloten, vandaag weer verwijderd. Omwonenden zagen op 16 januari dat de route voor hun kinderen naar basisschool De Achtbaan plotseling was afgesloten door een 2 meter hoog hek. "Haal dat stomme hek weg", zo luidde de oproep die door kinderen was opgeplakt. De woordvoerster van de gemeente zegt dat het hek op initiatief van een bewoner van de Boekhorstlaan is geplaatst om overlast te voorkomen. Pas na plaatsing van het hek bleek dat er grote weerstand tegen was.
Lees meer...
 
Jan Piet Does winnaar Kuipzwammen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 januari 2015 - Jan Piet Does is de winnaar van het Kuipzwammen. Zaterdag vond het jaarlijkse Kuipzwammen van Carnavalsvereniging De Bokken plaats in het Teylingen College te Voorhout. Later meer. Foto's Mariska de Graaff.

Lees meer...
 
Kleintje Pils krijgt inhuldigingsmedaille Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 januari 2015 - De bandleden van het orkest Kleintje Pils hebben afgelopen weekend in Berlijn de inhuldigingsmedaille ontvangen Staatssecretaris van Economische zaken, Sharon Dijksma. De onderscheiding werd uitgereikt als dank voor de muzikale ode aan Koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de Koningsvaart in Amsterdam op 30 april 2013.
Lees meer...
 
Meepraten over toekomst ruïne van Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 20 januari 2015 - Op woensdag 28 januari organiseert de gemeente een tweede bijeenkomst over de toekomst van de Ruïne van Teylingen. De gemeente vraagt aan bezoekers tijdens een inloopbijeenkomst om te reageren op vier toekomstmodellen. De bijeenkomst wordt gehouden van 16.30 tot 20.30 uur in het Bestuurscentrum in Voorhout.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Dames Foreholte winnen turbulente wedstrijd
- Vrijpionnen schitteren op Grand Prix Philidor
- WIJC schaatsnieuws
- Bassets wint moddergevecht
- Successen voor Inspiration
- Regiofinale beker niet aan Foreholte besteed

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9329

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs