BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lokale kandidaten bij verkiezingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 16 maart 2015 - Woensdag worden de verkiezingen voor de provinciale staten en het waterschap gehouden. Wie nog geen keuze voor een partij heeft gemaakt kan terecht bij de stemwijzers voor de provincie en het waterschap. Op de stembiljetten staat ook kandidaten uit Teylingen voor de VVD, de Verenigde Lokale Partijen, CDA, D66 en ChristenUnie.
Lees meer...
 

Heropening ruimte Welzijn Teylingen Agneshove Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 maart 2015 - Afgelopen vrijdag heropende Welzijn Teylingen officieel de ruimte Agneshove 89  in Voorhout. Mede dankzij ‘fonds 1818′ en de input en inzet van bewoners en vrijwilligers, werd eind vorig jaar de ruimte opgeknapt en opnieuw ingericht. Het is nu een praktische ruimte met tafels en stoelen en een frisse en gezellige huiskamer. De inrichting is eenvoudig te schuiven en aan te passen aan de grootte van een groep. (Foto Frans Eijck fotografie)
Lees meer...
 
Sneller en veiliger fietsen naar station Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 maart 2015 - Donderdag 12 maart heeft Ingrid de Bondt, gedeputeerde provincie Zuid-Holland, samen met Kees van Velzen en Bas Brekelmans, wethouders gemeente Teylingen en Cees de Vries, regiodirecteur van ProRail drie fietsprojecten bij station Sassenheim geopend.
Lees meer...
 
Brandweer Sassenheim raakt 2 van de 3 voertuigen kwijt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 maart 2015 (update) - De brandweer in Sassenheim raakt de tweede tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig kwijt. Op de brandweerpost blijft van de huidige voertuigen alleen een tankautospuit over. Dat zegt districtscommandant Hans Baardscheer. Sassenheim krijgt een nieuw voertuig voor de taak van de First Responder.
Lees meer...
 
Criminaliteit in Teylingen daalt Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 11 maart 2015 - Teylingen had in 2014 minder last van misdaad dan in vorige jaren. Het aantal woninginbraken liep met 31% terug naar 101 inbraken per jaar. Fietsdiefstallen en auto-inbraken vinden vooral plaats rondom de stations van Voorhout en Sassenheim. De dieven hebben vreemd genoeg een voorkeur voor damesfietsen. Dit zegt politiechef Jeroen van Marle.
Lees meer...
 
Koeien mogen niet op Hemmeerpolderpad Afdrukken E-mail
WARMOND, 11 maart 2015 - De koeien van agrariers Van Egmond en Van der Geest mogen niet vrijelijk van weiland naar weiland lopen het over het Hemmeerpolderpad. De gemeente wil dat het pad openbare weg blijft zolang er onenigheid is tussen de gebruikers van het pad.
Lees meer...
 
Foreholte wint spannende wedstrijd Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 9 maart 2015 - Over een middag waarin elf hele goede voetballers ten  onder gingen tegen elf collectieve Voorhouters. Wat een fantastisch, opnieuw nagelbijtend spannende middag maakte het team van Marcel IJzendoorn er weer van voor de vele meegereisde Voorhoutse supporters. Supporters, die echter in het niet verdwenen door de ongewoon grote aanhang van de thuisploeg.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Bassets eenzaam aan de top
- Bloedeloos gelijkspel Teylingen tegen SJZ
- Lisa van der Geest Nederlands Kampioene 5km
- Handbaldames Foreholte voldoen aan verwachting
- Foreholte wint spannende wedstrijd
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9408

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs