BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Coalitie tikt college op de vingers over begroting Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 februari 2015 - De coalitiepartijen in Teylingen willen de begroting van de gemeente scherper in de gaten gaan houden. Het college is donderdag via een motie opgeroepen in de meerjarenbegroting zo min mogelijk 'niet-concrete stelposten' op te nemen. Volgens Sybrinne de Vries (CDA) werd bij de afgelopen begrotingsbehandeling vanuit de provincie gedreigd met het onder prentief financieel toezicht plaatsen van Teylingen waarmee het budgetrecht van de gemeenteraad ondermijnd zou worden.
Lees meer...
 

Teylingen met Lisse, Hillegom en Noordwijk op zoek naar uitgever gemeentenieuws Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 februari 2015 - Teylingen schrijft in maart samen met Lisse, Hillegom en Noordwijk een openbare aanbesteding uit voor het gemeentenieuws. De gemeenteraad van Teylingen wil dat niet de prijs maar de kwaliteit de zwaarste factor is bij het besluit in welke krant de gemeenteadvertentie geplaatst wordt. Donderdagavond werd hierover een motie aangenomen.
Lees meer...
 
Teylingen moeizaam langs UDO Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 februari 2015 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de uitwedstrijd tegen UDO op het programma. Een ploeg waar thuis niet van gewonnen kon worden. Destijds eindigde de wedstrijd in 1-1. Omdat het hoofdveld onbespeelbaar bleek, werd uitgeweken naar het kunstgrasveld achter de kantine.
Lees meer...
 
Mantelzorghuiskamer in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 3 februari 2015 - Het Mantelzorgsteunpunt van Welzijn Teylingen opent de deuren van een geheel nieuw project in de Buurtkamer van de Agneshove; “De Mantelzorghuiskamer”. Tijdens de opening op 3 maart wordt men tussen 10 en 12 uur ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Er is een stoelmasseur aanwezig om bezoekers een gratis ontspannen massage te geven.
Lees meer...
 
Dichters op straat tijdens poëzieweek Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 februari 2015 - In het kader van de poëzieweek zou Lars van der Werf afgelopen zaterdag achter zijn typmachine versjes en geichten maken bij boekhandel Wagner. Van der Werf bleek echter een dubbele afspraak gemaakt te hebben in Amersfoort. Gelukkig waren de Teylinger dichters Irma Ooievaar en Ad Blomsteel bereid om op straat en in de winkel gedichten voor te dragen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Winterfeest in Park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 februari 2015 - Afgelopen zaterdag 31 januari werd de winterse stilte doorbroken. Buiten het park was in de ochtend al goed te zien dat er weer wat op stapel stond, want kleurrijke attracties kregen lucht ingeblazen.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image- Loulou Janssen van De Columbiaan naar RTC A'dam
- Foreholte handbaldames blijven lijstaanvoerder ondanks verlies
- Judo-clubkampioenen Barends sport
- 5 keer goud voor Columbiaan op NJJK
- Foreholte teleurgesteld om gelijkspel
- Bassets op rozen
- Niels Vlagsma wint Baancompetitie Den Haag
- Teylingen moeizaam langs UDO
 
Foreholte handbaldames blijven lijstaanvoerder ondanks verlies Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 februari 2015 - Zaterdag stond het belangrijke treffen tegen de nummer twee van de tweede divisie op het programma, uit bij Hercules. In Voorhout werd reeds verloren en ook nu was Hercules gebrand om te winnen en dat gebeurde ook. Zij werden echter geholpen door het onzorgvuldig omgaan met het benutten van de gecreëerde kansen van de dames van Foreholte. Na een 16-13 ruststand werd het uiteindelijk 31-28.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9352

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs