BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lintjesregen in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 april 2014 - Vrijdag kregen vier inwoners van de gemeente Teylingen en één inwoner van de gemeente Lisse een koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koningsdag 2015: Gretha Jansze – Boerma, Paul Jochemsz en Jan Regeer uit Voorhout, Ria Krol–Faber uit Sassenheim en André van Harskamp uit Lisse. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Eerste steek bloemencorso Johan Vlemmix Afdrukken E-mail
 
Eerste LenteFair goed bezocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 april 2015 - De LenteFair, georganiseerd door ondernemersvereniging Voorhavenkwartier in Sassenheim, is afgelopen zondag op 19 april druk bezocht. Ruim 1.500 mensen wisten de LenteFair te vinden op deze zondagmiddag. Mede door het fantastisch lenteweer, ruim gevarieerde kramen, gezellige entertainment en leuke kinderactiviteiten, was het een zeer geslaagde dag.
Lees meer...
 
Ter Leede D1 voetbalt zich naar promotie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 april 2015 - In de hoop de benodigde 3 punten voor het kampioenschap tegen VVSB D1 bij elkaar te voetballen, meldde Ter Leede D1 zich afgelopen zaterdag bij sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.
Lees meer...
 
Teylingen sterker dan MMO Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 21 april 2015 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen MMO op het programma. Een ploeg die nog in de race is om de derde plek. Teylingen heeft als enige doelstelling nog het vasthouden van de tweede plaats. De uitwedstrijd werd moeizaam met 0-1 gewonnen, echter wel op gewoon gras. Op kunstgras is het voor Teylingen toch een ander verhaal.
Lees meer...
 
Foreholte wint in Den Hoorn Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 april 2015 - Hoe elf Voorhouters zuchtend en ploeterend de negentig minuten in Den Hoorn volmaakten en een vroege voorsprong over de streep wisten te brengen, terwijl de ploeg van Den Hoorn zich moeiteloos en bijkans achteloos in een absolute degradatiepositie manoeuvreerde.
Lees meer...
 
Voorhoutse leerlingen bij de Gebroeders Kist Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 april 2015 - Leerlingen van groep 3 en 4 van de basisscholen uit Voorhout gingen afgelopen dinsdag met Grote Trom het avontuur tegemoet. Ze deden dit tijdens de voorstelling van De Gebroeders Kist in @hok in Voorhout. Dit project is onderdeel van Kijk|Kunst dat wordt georganiseerd door Kunstgebouw. Via Kijk|Kunst komen bijna 63.000 Zuid-Hollandse leerlingen in contact met professionele kunst.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9455

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs