BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte verliest onnodig van ROAC Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 27 januari 2014 - Weer verliest Foreholte van ROAC en weer was het niet nodig. In een wedstrijd waarbij beide ploegen de wil hadden om te winnen was ROAC effectiever met de mogelijkheden en nam de drie punten mee naar Rijpwetering.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Teylingen onderuit bij Wilhelmus Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 januari 2014 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de belangrijke wedstrijd tegen Wilhelmus op het programma. Belangrijk, omdat Wilhelmus net als Teylingen in de onderste regionen van de tweede klasse is terug te vinden. Ten opzichte van vorige week waren er twee wijzigingen. Tom van der Vlugt keerde terug van een schorsing, terwijl zijn broer Mark juist een wedstrijd moet toekijken vanwege zijn vierde gele kaart. Jochem Schenk was nog geblesseerd, waardoor Walter Bisschops aan de aftrap verscheen als rechtsachter.
Lees meer...
 
Bibliotheken lenen e-books uit Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 januari 2014 - Sinds afgelopen dinsdag, 21 januari, kunnen bibliotheekleden in het hele land en dus ook in Teylingen, op grote schaal e-books lenen via hun eigen bibliotheek.
Lees meer...
 
Nu ook Buurtkamer in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 27 januari 2014 - Na een succesvolle start in Sassenheim en Voorhout, start Welzijn Teylingen vanaf 28 januari met een Buurtkamer in Warmond. De Buurtkamer is er voor iedereen die van gezelligheid houdt en andere mensen wil ontmoeten.
Lees meer...
 
Adest Kids: geslaagde leerling en start nieuwe ronde Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 januari 2014 - Onlangs is er wederom een leerling geslaagd bij de jeugdafdeling van Drum- en Showband Adest Musica voor het Adest Kids examen. Adest Kids is het speciale lesprogramma van de Sassenheimse muziekvereniging bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7/8 jaar. Op een speelse wijze wordt door 10 gratis lessen een oriënterende fase doorlopen. Na het afronden van dit programma volgt een examen en kan de leerling aangeven of hij/zij lid wil worden van Adest Musica.
Lees meer...
 
St. Cecilia op haar na Nederlands kampioen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 januari 2014 - Afgelopen zaterdag 25 januari nam de drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia met succes deel aan het NK Mars in Elburg (Gelderland). De muzikanten behaalden voor het onderdeel mars in de hoogste divisie net niet het hoogste puntenaantal van de dag en zijn daarmee tweede geworden.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Handbaldames Foreholte verslaan koploper VELO
- Opnieuw winst én koppositie voor TOP/Justlease.nl
- Warmondse Kampioenschappen schaatsen
- Foreholte verliest onnodig van ROAC
- Teylingen onderuit bij Wilhelmus
 
Handbaldames Foreholte verslaan koploper VELO Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 januari 2014 - Iedereen was er weer, met of zonder blessure, met of zonder jetlag. Foreholte was na een matige voorbereiding er klaar voor om Veneco/VELO zonder punten naar huis te sturen. Het team uit Wateringen dat koploper is en menig wedstrijd met 1 doelpunt verschil won, moest nu zelf proeven hoe dat smaakte.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8715

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs