BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Jacques van Goeverden overleden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 november 2015 - Erelid Jacques van Goeverden van de Oranjevereniging Sassenheim is afgelopen vrijdag overleden. Jacques was meer dan 40 jaar als bestuurslid aan de vereniging verbonden. Al die jaren was Jacques een van de drijvende krachten achter de talloze evenementen die voor Sassenheim zijn georganiseerd.
Lees meer...
 

Sint bezoekt Sassenheim en Voorhout Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 15 november 2015 - Sinterklaas is zaterdagmiddag aangekomen in Sassenheim. De stoomboot kwam aan op de Oosthaven onder grote belangstelling van vele kinderen. Hierna ging hij op zijn schimmel naar het centrum. Hier kinden kinderen op de foto met de Sint. Zondag bezocht Sinterklaas Voorhout. Hij zette met enige moeite voet aan wal op de hoek van Schoonoord en de Boekenburglaan. Hierna reed de Sint naar de Bartholomeuskerk om de kinderen te ontmoeten.
Lees meer...
 
Prinsenparen Saksen en Bokken bekend Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 15 november 2015 - Zaterdagavond zijn bij carnavalsverenigingen De Saksen en De Bokken de prinsenparen bekendgemaakt. Bij De Saksen in Sassenheim regeert prins Franciskus (Frank Oosterhof) met prinses Bianca, page Lisette en adjudant Chauff. In Voorhout zijn prins Bertus en prinses Jolanda (Gert Bol en Jolanda Duivenvoorden, zie foto) gepresenteerd als prinsenpaar van De Bokken.
Lees meer...
 
Onderscheidingen voor bestuursleden Oud Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 november 2015 – Twee bestuursleden van de Stichting Oud Sassenheim zijn vrijdagmiddag koninklijk onderscheiden. Een derde bestuurslid kreeg een gemeentelijke onderscheiding. Burgemeester Carla Breuer reikte de onderscheidingen uit tijdens de receptie ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Stichting, die plaatsvond in de Dorpskerk in Sassenheim. Foto v.l.n.r. burgemeester Breuer, Aad van der Geest, Bep Hoegee en Piet Langeveld.
Lees meer...
 
Glasvezel bij 89% van woningen aangelegd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 november 2015 - Circa 89% van ruim 7.900 huishoudens in Sassenheim is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Reggefiber is bijna klaar met de aanlegwerkzaamheden. Inwoners, die nog geen afspraak hebben gemaakt voor het aanleggen van glasvezel in de woning, kunnen dit tot 9 december nog kosteloos doen.
Lees meer...
 
Politiecontrole: Bromfietsen rijden te snel Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 november 2015 - De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden in Voorhout. Er werden na controle op de rollenbank 48 boetes uitgedeeld voor de overschrijding van de maximale constructiesnelheid van een brom- of snorfiets. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Winkelstraat stukje veiliger met keurmerk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 november 2015 - Zaterdag is in Sassenheim de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitereikt. "Sassenheim is eigenlijk al een hele veilige gemeente. Met het keurmerk werken we nu samen om de veiligheid verder te bevorderen", zegt Willemien Wagner boekhandel Wagner. Het winkelend publiek zal weinig van de veiligheidsmaatregelen merken.
Lees meer...
 
Boerhaave wordt speciaalbier café Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 november 2015 - Donderdag 5 november heeft de officiële opening plaatsgevonden van het verbouwde en vernieuwde 140 jaar oude café, restaurant en feestzaal van Boerhaave. Het café heeft 8 speciaalbieren op de tap en 120 speciaalbieren in de bierkast.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9615

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs