BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Vrijpionnen schaken met succes in Bodegraven Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 25 november 2013 - De jeugdschakers van de schaakvereniging De Vrijpionnen uit Voorhout waren zaterdag te gast bij de schaakvereniging in Bodegraven voor het vierde Grand Prix Toernooi van het  schaak-seizoen 2013-2014.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Handbaldames Foreholte op dreef in 2e divisie Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 november 2013 - Zaterdag 23 november 2013 trad Foreholte aan tegen I.A.S.O.N. uit het Limburgse Valkenburg. Helaas voor hen moesten zij zonder winstpunten weer de lange reis naar huis maken, want Foreholte komt op toeren. Vorige week werd  in Den Haag van het onderaanstaande Wings na een harde wedstrijd met 16-26 ruim gewonnen en nu werd de na 5 wedstrijden op de tweede plaats staande Limburgse ploeg verrast door een goed spelend Foreholte: 28-21.

Lees meer...
 
Bassets op de goede weg terug Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 november 2013 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim startte na twee weken de competitie weer. In die twee weken zonder competitieverplichtingen hebben The Bassets zeker niet stil gezeten en hebben ze het gebruikt voor training en een oefenwedstrijd in Schotland, waar ze een dijk van een wedstrijd neerzette tegen de Maryfield Wanderers, die ze met 7-23 wonnen. (Foto Rob Koelewijn: Bassets speler Jeffrey Pont sterk aan de bal)
Lees meer...
 
Teylingen fors onderuit bij Voorschoten´97 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 25 november 2013 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de belangrijke uitwedstrijd bij Voorschoten ´97 op het programma. Na de uitstekende overwinning op ROAC vorige week, was het zaak voor de mannen van trainer van der Zee om ook bij Voorschoten een overwinning te boeken, waardoor een plek in de middenmoot een feit zou zijn. Daar waar Teylingen vorige week zijn tweede overwinning van het seizoen boekte, was het Voorschoten dat vorige week zondag pas voor de eerste keer dit seizoen als winnaar van het veld stapte. De belangen voor deze wedstrijd waren dus groot.
Lees meer...
 
Nieuwe feestverlichting in Sassenheim Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 24 november 2013 - De TOV kern Sassenheim is bijna 9 maanden bezig geweest met een project om nieuwe feestverlichting in het winkelcentrum te plaatsen. Afgelopen vrijdag werden de led lampen aangezet door locoburgemeester Leo van der Zon en Jules de Vries, interim voorzitter TOV kern Sassenheim. De winkeliers zijn erg blij dat er dit jaar weer verlichting is. Hierdoor wordt het voor iedereen nog prettiger winkelen en werken tijdens de feestdagen. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Sinterklaas zet voet aan wal in Warmond Afdrukken E-mail

WARMOND, 24 november 2013 - Sinterklaas en zijn Pieten kwamen zaterdagmiddag aan in Warmond. Rond 13:00 uur meerde de boot af bij park Groot Leerust. Daar werd de Goedheiligman opgewacht door de Warmondse kinderen en waarnemend burgemeester Leo van der Zon. Hij verwelkomde de Sint en zijn gevolg in Warmond. (Foto’s en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Hoogwaardige busverbinding tussen Noordwijk en Schiphol Afdrukken E-mail
REGIO, 20 november 2013 – Er komt waarschijnlijk hoogwaardig openbaar busvervoer (HOV) tussen Noordwijk en Schiphol. De nieuwe busverbinding zou ook Teylingen aan gaan doen.  De besturen van de samenwerkende overheden in  Noord- en Zuid-Holland hebben besloten om de benodigde doorstromingsmaatregelen te realiseren zodat de invoering van het zogenaamde R-net mogelijk wordt.
Lees meer...
 
Van der Stoel waarnemend burgemeester Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 november 2013 - Mevrouw A. L. E. C. (Anne Lize) van der Stoel is met ingang van 1 december benoemd  tot waarnemend burgemeester van de gemeente Teylingen. Mevrouw Van der Stoel is 58 jaar en lid van de VVD. De benoeming door Commissaris van de Koningin Jan Franssen betekent dat Teylingen dus nog steeds geen vaste burgemeester krijgt. Tot 1 oktober was Marjan van Kampen-Nouwen waarnemend burgemeester van Teylingen. Zij vertrok naar de gemeente Schagen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8596

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs