BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lisa van der Geest presteert goed op NK afstanden Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 oktober 2013 - In het weekend van 25-27 oktober werden in Heerenveen de NK afstanden langebaanschaatsen gereden. Lisa van de Geest uit Warmond (19 jaar, neo-senior) had een startbewijs voor de 3 en de 5 km.  (Foto: Arjen Vervoort/Schaatspeloton.nl)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Foreholte wint van de elementen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 oktober 2013 - De recht over het veld waaiende wind was behoorlijk bepalend voor het verloop van de wedstrijd en Foreholte ging daar veel beter mee om dan Wilhelmus. Een straffe wind over de lengte van het veld en de toss leek bepalend voor het verloop van de wedstrijd. Wederom werd deze verloren door de aanvoerder van Foreholte, zodat er gestart moest worden met de wind in de rug naar de kantine toe. Normaliter geen voordeel, maar vandaag leek Foreholte de goden te tarten. De wind maakte zorgvuldig voetbal lastig, maar Foreholte slaagde daar gedurende 90 minuten het beste in.
Lees meer...
 
Teylingen verliest in matige wedstrijd van Excelsior’20 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Zondag 27 oktober stond er voor Teylingen een belangrijke wedstrijd op het programma. Belangrijk, omdat met een overwinning op Excelsior’20 de aansluiting met de middenmoot zou worden behouden. Bij een nederlaag zou Teylingen in het bezit komen van de rode lantaarn, iets wat graag voorkomen wordt.
Lees meer...
 
Herfststorm: Trein rijdt tegen boom; deel station weggeblazen; veel omgevallen bomen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 28 oktober 2013 - De zware herfststorm die vandaag over ons land raasde zorgde ook in Teylingen voor overlast. In Warmond reed een trein tegen een omgevallen boom waarna de trein met een verbrijzelde voorruit tot stilstand kwam. Treinverkeer vanaf de stations Sassenheim en Voorhout richting Leiden, Haarlem of Schiphol was vanaf circa 10.30 niet meer mogelijk. Op station Sassenheim werd het dak van de wachtruimte op spoor 1 weggeblazen. De brandweer en de gemeente hadden het druk met het verwijderen van omgevallen bomen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Weeralarm vanwege zuidwesterstorm Afdrukken E-mail
 
Wim Prins 50 jaar lid van Pankras Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 oktober 2013 - Wim Prins is 50 jaar lid van toneelvereniging Pankras. Zaterdag is hij hiervoor gehuldigd. In deze periode heeft Prins 63 rollen gespeeld, 35 stukken geregisseerd en was hij 13 jaar bestuurslid.  In het weekend van 2 en 3 november speelt Pankras net als afgelopen weekend Op hoop van zegen. Wim Prins regisseert dit stuk van Herman Heijermans uit 1900 en hij speelt er ook een rol in. Foto: Wim Prins (links) krijgt de oorkonde en het erelidmaatschap uitgereikt door voorzitter Erik van Dorp. Foto's Edwin van der Wijngaard
Lees meer...
 
wijkondersteuningspunt in Molen van Speelman Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 oktober 2013 - Woonstichting Vooruitgang opende donderdagmiddag een wijkondersteuningspunt in Molen van Speelman aan de H. Knoopstraat in Sassenheim.  Vanuit de post gaan de wijk- en complexbeheerders opereren ten behoeve van de Postwijk en ook de woonconsulenten kunnen hier afspraken maken met mensen uit de buurt. De opening werd verricht door o.a. wethouder John Stuurman  en directeur Ria Eijck van Welzijn Teylingen.
Lees meer...
 
Aanmelding vrijwilligersprijs geopend Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 24 oktober 2013 – De aanmelding voor de vrijwilligersprijs van de gemeente Teylingen is weer geopend. Als blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers reikt de gemeente  deze prijs ieder jaar uit. Iedereen kan zijn of haar favoriete vrijwilliger nomineren voor de Teylingse Vrijwilligersprijs. Kent u iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet, schroom dan niet om deze persoon te nomineren.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8529

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs