BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Drummen met Cesar Zuiderwijk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 december 2014 - Drummer Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring trad afgelopen vrijdagavond op in ’t Onderdak in Sassenheim. Het programma Drummoires vormde een avond vol drumsolo’s, ritmes en verhalen. Maar voor sommige bezoekers lag het hoogtepunt van de avond al voor de voorstelling begon. (Foto’s: Hans Schalk)
Lees meer...
 

Training brengt werkzoekenden en werkgevers dichter bij elkaar Afdrukken E-mail
REGIO, 3 december 2014 - Een pilot training ‘Op weg naar de werkgever’ moet uitkeringsgerechtigden in de Duin- en Bollenstreek met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer aan een baan helpen. Het gaat om mensen voor wie de concurrentie met andere werkzoekenden haast te groot is. De eerste reacties van de deelnemers zijn positief. ‘Hartstikke fijn om je als werkzoekende te kunnen presenteren aan werkgevers zonder de extra stress die ik altijd voelde’, aldus een van de deelnemers.
Lees meer...
 
Broer en zus Van der Geest 1e en 2e in marathonschaatsen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 1 december 2014 - Leander van der Geest (Warmondse IJsclub) die dit jaar in de Eerste Divisie van de landelijke marathon rijdt,  heeft de wedstrijd in Assen op zijn naam geschreven. In Assen werd op zaterdag 29 november de 7e wedstrijd van de KPN Marathon Cup gereden. Halverwege de wedstrijd was Leander een van de zeven rijders die een ronde voorsprong namen. Van Der Geest ontsnapte in de finale uit dit groepje en bleef zijn vluchtgenoten voor. Hij won voor Christoffel Hendriks en Axel Koopman die 2e en 3e werden. (Foto's Schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
Slap Teylingen verliest van GOL Sport Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Onder winterse omstandigheden werd afgelopen zondag op sportpark South Park afgetrapt voor de wedstrijd tussen Gol Sport en Teylingen. Een ploeg die in alle opzichten voldeed aan de verwachtingen. Technisch zeer vaardige voetballers, tactisch wat minder onderlegd.
Lees meer...
 
TOP wint makkelijk van KZ Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Met de tweede ruime zege op rij voldoet TOP/Quoratio weer aan zijn verwachtingen als topploeg in de Korfbal League. De negen punten verschil tegen KZ/Hiltex uit Koog aan de Zaan zaterdagavond 29 november (32-23) in de sporthal de Korf in Sassenheim maakten nog meer indruk dan de uitwedstrijd woensdag 26 november tegen OVVO (17-26). Al viel er op de meest recente winst nog wel wat aan te merken. De winst voor TOP was verdiend maar KZ heeft nog niet het beoogde niveau gevonden.
Lees meer...
 
Foreholte wint van RKDEO Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 december 2014 - Foreholte verscheen voor het eerst met Sam Lemmers in de basis. Deze keuze zou van beslissende betekenis zijn, zo zou aan het eind van de wedstrijd blijken…Een duel in het linkerrijtje door twee ploegen die zich allebei aan het eind van de competitie wisten te ‘redden’ via de nacompetitie. RKDEO, de ploeg ook die het vorig seizoen geen enkel wedstrijdpunt aan de Voorhouters liet in de twee onderlinge duels. Hoogste tijd dus voor de mannen van IJzendoorn om daar een positieve wending aan te geven.
Lees meer...
 
Bassets maakt gehakt van concurrent Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 december 2014 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim stond zondag de kraker van 2014 op de agenda. Zij moesten het op gaan nemen tegen de runner up, Delft RC in Delft. Dit team staat brutaal op de 2e plaats terwijl The Bassets de nummer 1 positie bezetten. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9262

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs