BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bloedeloos gelijkspel Teylingen tegen SJZ Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 maart 2015 - Na de kraker van vorige week tegen Hillegom, stond afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen SJZ op het programma. Teylingen begint nu aan een reeks van acht wedstrijden, waarin het voornamelijk zaak is heel te blijven en geen schorsingen op te lopen, om zo met een goed gevoel aan de nacompetitie te beginnen. Immers, de periodetitel is al binnen, terwijl de titel op korte termijn naar Hillegom gaat.
Lees meer...
 

Lisa van der Geest Nederlands Kampioene 5km Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 9 maart 2015 - In Den Haag heeft Lisa van der Geest op zondag 8 maart de 5 kilometer op het Nederlands Kampioenschap voor Neo-Senioren gewonnen. Pien Keulstra en Jade van der Molen moesten achter de schaatsster van de Warmondse IJsclub genoegen nemen met zilver en brons in de categorie 19- tot en met 22-jarigen. (Foto: Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
KTS’ers op bezoek in raadzaal Teylingen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 maart 2015 - Aanstaande vrijdag 13 maart zijn er twee debatten van de KTS in de raadzaal van de gemeente Teylingen. Het eerste debat is om 9.00 uur en het tweede om 10.30 uur. Het debat gaat over ontwerpen van voorzieningen die de leerlingen op school hebben gemaakt. De beste ontwerpen worden gepresenteerd en daarna volgt een debat tussen de leerlingen. Beide debatten zijn live te volgen via www.teylingen.tv.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte voldoen aan verwachting Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 maart 2015 - Zaterdag kwam het Zuid-Limburgse IASON op bezoek. Dat team dat in eigen huis moeilijk te bestrijden is, hield Foreholte daar op een gelijkspel. Laat nou Foreholte ook thuis vaak een klasse beter spelen dan uit en dan is er een spannende strijd te verwachten. Maar dat werd het niet. Foreholte was weer goed geconcentreerd bezig en wist na een 19-10 ruststand met 37-24 te winnen.
Lees meer...
 
Verkiezingskoorts in Teylingen Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 6 maart 2015 – Met de provinciale- en Waterschapsverkiezingen van 18 maart in aantocht zijn ook in Teylingen de verkiezingscampagnes losgebarsten. De partijen trekken de dorpen in, bezoeken instellingen en verenigingen en houden ledenbijeenkomsten. Om de kiezer te helpen bij het bepalen van hun stem heeft de provincie Zuid-Holland een stemwijzer online gezet.

Lees meer...
 
Kluiskraker sluipt binnen bij drogist Etos Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 maart 2014 - Drogisterij Etos in de Hoofdstraat kreeg donderdagavond een brutale insluiper over de vloer die het voorzien had op de kluis. De man deed zich voor als klant en wist in het kantoor van de drogisterij te komen. Daar heeft hij geprobeerd de kluis te openen. De politie verspreide om 18.50 via Burgernet een signalement. Toen ging de politie uit van een overval op de drogist. De verdachte is nog spoorloos.
Lees meer...
 
Brandweer Warmond zoekt vrijwillgers Afdrukken E-mail
WARMOND, 5 maart 2015 - De brandweer staat 365 dagen per jaar 24/7 klaar voor hulpverlening bij branden, ongevallen op de weg of op het water, en bij incidenten met gevaarlijke stoffen. In Warmond doet de brandweer dit met vrijwilligers. De ploeg staat altijd klaar bij calamiteiten. Om dit ook te kunnen garanderen, zijn wij in Warmond op zoek naar meer vrijwilligers. Lijkt het jou ook interessant, kom dan eens informeren op de open avond op woensdag 18 maart vanaf 19.30u in de brandweerkazerne aan de Van den Woudestraat 1b in Warmond.

Lees meer...
 
Twee fabuleuze projecten bij Ex Voto Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 maart 2015 - Het tienerwerk van Welzijnskwartier organiseert in jongerencentrum Ex Voto twee grote projecten, te weten “The Cartoonproject” en “the Big Cooking project”.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9399

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs