BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Regenboog Schoolschaakkampioen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 november 2013 - Afgelopen woensdag (6/11) organiseerde Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen voor alweer de 8e keer het Schoolschaakkampioenschap van Voorhout. Maar liefst 80 kinderen uit Voorhout streden in de Spelewey met groot enthousiasme om de titel.
Lees meer...
 
Foreholte handbaldames verdiend naar winst Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 november 1013 - Zaterdag 9 november hadden heel wat Voorhouters hun avond vrij gehouden om de dames van trainer/coach Guido Torenbeek aan te moedigen tijdens hun vierde partij in de competitie. Tegenstander was het Rijswijkse Hercules, dat inmiddels wel van Verburch had gewonnen en Foreholte niet. Dit keer was het knokken voor elk punt de basis voor een goed resultaat. Na een 9-10 ruststand wonnen de Voorhoutsen, na een spannende slotfase verdiend met 23-21.
Lees meer...
 
VCS dames 1 zet de positieve lijn voort Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 11 november 2013 - Afgelopen donderdag werd er opnieuw een thuiswedstrijd gespeeld. Tegenstander Sovicos dames 1 heeft die avond in Sassemheim geen set kunnen pakken. Sinds de start van het seizoen is veel tijd besteed aan het nabespreken van wedstrijden en communicatie over hoe elke speler erin staat.
Lees meer...
 
Overtuigende start TOP/Justlease.nl Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 11 november 2013 - Afgelopen zaterdag wonnen de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl overtuigend hun eerste competitiewedstrijd in de Korfbal League. In Groningen werd van Nic. gewonnen met 25-15. Alleen in de 1e helft kon de thuisploeg bijblijven. In de 2e helft waren de Sassenheimers superieur.
Lees meer...
 
Rugby Club The Bassets op Lustrum tour Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 november 2013 - Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim bestaan dit jaar 35 jaar. The Bassets werden in 1978 opgericht door wat opgeschoten Sassemers die toen nog geen idee hadden wat ze op hun hals gingen halen. Na 35 jaar rugby in de Bollenstreek zijn ze een gevestigde orde geworden in rugby Nederland. Daar mogen ze nu na 35 jaar trots op zijn en in het lustrum jaar groots vieren. The Bassets hebben al veel aandacht besteed aan het lustrumjaar waarbij steeds de rugbysport centraal stond. Nu sluiten The Bassets hun lustrumjaar af met een tour naar Schotland. Met 66 Bassets gaan ze op vrijdag 15 november voor 5 dagen naar Edinburgh. (Foto Rob Koelewijn: Alle oud voorzitters mee op tour naar Schotland)
Lees meer...
 
Prinsenparen carnaval bekendgemaakt Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 november 2013 - UPDATE Zaterdagavond om 11 over 11 zijn in Voorhout, Sassenheim en Warmond de prinsenparen voor het carnaval 2014 bekendgemaakt. John II (van Schooten) en Dianne (van der Slot) zijn gepresenteerd als het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging De Bokken uit Voorhout. Zij worden bijgestaan door jeugdprins Mees en Jeugdprinses Elin. In Sassenheim kwam bij De Saksen om 11 over 11 prins Jos I (van der Meer) met zijn dochters Simone en Patricia als pages op het toneel (foto). Prins Paul (Robbers) II en prinses Mariska (Robbers-Breuer) zijn het komende jaar het prinsenpaar van De Billenprikkers uit Warmond.
Lees meer...
 
Raad ziet niets in bezuiniging groenbeheer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 november 2013 - De gemeenteraad ziet niets in het bezuinigingsplan van het college om  alle hagen, rozenperken en vaste planten in de openbare ruimte te vervangen door goedkoper te onderhouden gras. Donderdagavond stemde de gemeenteraad unaniem voor een amendement van de PvdA om de bezuiniging op groenbeheer uit de begroting 2014-2017 te halen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8571

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs