BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Afrika-project op De Startbaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2014 - De afgelopen drie weken is er op basisschool De Startbaan in Sassenheim gewerkt aan het Cuvobas-project 'Afrika'.  Cuvobas staat voor ‘culturele vorming in het basisonderwijs' en daaraan is op De Startbaan ook ontwikkelingseducatie gekoppeld.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Samenwerking Foreholte en Van der Sar Foundation Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2014 - Afgelopen zaterdag 12 april is de overeenkomst getekend tussen Foreholte en de Edwin van der Sar Foundation. Met deze samenwerking zal Foreholte aandacht vragen aan de doelstellingen waarvoor de Foundation zich hard maakt door met het logo op de shirts te gaan spelen. (Foto Gert Bol: Rogier Hoeijmans, Edwin van der Sar, Annemarie van der Sar en Jan Regeer tekenen de overeenkomst)
Lees meer...
 
Meetpunt technomavo aangebroken Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2014 - Afgelopen woensdag 9 april hebben de eerste leerlingen van de Technomavo het beroepsgerichte examen gemaakt. Dit jaar (2014) is er voor het eerst in Nederland op dit niveau geëxamineerd. Het is extra spannend voor de leerlingen en docenten van de KTS.
Lees meer...
 
Teylingen F3 en C2 kampioen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2014 - Teylingen F3 beleeft een succesvol seizoen. Als eerste jeugdteam won het de 90-jarige jubileumprijs van r.k.v.v. Teylingen (wie scoort het eerst 90 doelpunten). In de competitie was het lang spannend tussen Teylingen, Rijnsburgse Boys en Rijnvogels. Maar nadat in maart van beide concurrenten werd gewonnen lag de weg naar het kampioenschap open.
Lees meer...
 
Kunstenares maakt Wanderen-app Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 15 april 2014 - In de Merenwijk is verdwalen makkelijk, vraag maar aan een willekeurige taxichauffeur. Kunstenares Fleur van den Berg werkt aan een app die verdwalen in de Merenwijk een stuk leuker maakt. Met verhalen, wetenswaardigheden, en soundscapes neemt de app je mee op avontuur in de Merenwijk en het omliggende natuurgebied. Een geleide dwaaltocht waarop je onvermoede kanten en bewoners van deze wijk leert kennen. De crowdfunding voor dit innovatieve kunstproject is op 10 april begonnen op Voordekunst.nl. De app wordt gemaakt voor de Merenwijk van Leiden, ‘het ommetjesgebied’, Strengen, Tengnagel en het publieke deel van de Zwanburgerpolder van Teylingen.
Lees meer...
 
Columbiaan zwemt om de Swim Cup in Eindhoven Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 april 2014 - Van donderdag 10 tot zondag 13 april werd de internationale zwemwedstrijd om de Swim Cup in Eindhoven gezwommen en ook de Columbiaan was met een groep zwemmers aanwezig. Arno Kamminga heeft zich hier van zijn beste kant laten zien. Twee keer mocht hij aantreden in de internationaal sterke finales. Op de 100 schoolslag werd hij tweede van Nederland en de 200 schoolslag leverde voor hem een bronze medaille op. In dit internationale geweld heeft Arno zich dus mooi in de top van het Nederlandse zwemmen gezwommen.
Lees meer...
 
Fietsmaatjes en Marente gaan samenwerken Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 april 2014 - De Stichting Fietsmaatjes Teylingen en Marente locatie Bernardus hebben afgesproken dat zij gaan samenwerken om de gasten en bewoners van de Bernardus de kans te bieden om met een fietsmaatje te gaan fietsen op een duofiets. In een periode van bloeiende bollenvelden en aangename buitentemperaturen is dat echt een genot voor de gasten uit de Bernardus. Ook de vrijwilligers genieten erg van hun fietstochtjes.
Lees meer...
 
St. Cecilia voorop in Palmpasenoptocht Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 april 2014 - Drumfanfare St. Cecilia was weer actief tijdens de Voorhoutse Palmpasen-optocht van afgelopen zondag. Direct na afloop van de Palmpasenviering in de Bartholomeuskerk ging drumfanfare St. Cecilia voor in een grote stoet, waaraan vele kinderen aan deelnamen met hun prachtige, zelfgemaakte Palmpasen-stokken.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8887

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs