BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Jubilerende STV tennist 65 uur Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 juni 2015 - De Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) heeft de afgelopen dagen haar 65-jarig bestaan uitbundig gevierd. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni werd er een recordpoging ondernomen in het kader van het jubileum van de vereniging. De spelers van de STV speelden dag en nacht 65 uur lang tennis. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Gewapende overval juwelier in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 juni 2015 (update) - Juwelier Wagenmakers aan de Hortuslaan in Sassenheim is zaterdagochtend om 10.00 uur overvallen door 2 gewapende mannen. Bij de overval is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De overvallers reden volgens een getuige na de overval in een grijze Volkswagen Touareg over de Hortuslaan met hoge snelheid naar de Parklaan. Aan de Hoofdstraat achter De Oude Post werd de auto met een Duits kenteken aangetroffen. De overvallers hebben de auto met een jerrycan benzine in brand proberen te steken. Naar de daders wordt nog gezocht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe koers én nieuwe voorzitter voor de rekenkamercommissie Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 juni 2015 – De rekenkamercommissie Teylingen wil geen onderzoek meer uitvoeren zonder inbreng van inwoners. In de nieuwe visie van de rekenkamercommissie staan verbinding, vernieuwing en burgerparticipatie centraal. De nieuwe werkwijze valt samen met de komst van een nieuwe voorzitter.
Lees meer...
 
Zonnig verloop voor textielmarkt Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 25 juni 2015 – Na de exotische markt, de boekenmarkt en de papiermarkt was het dit weekend de beurt aan de textielmarkt. De dag begon bewolkt en regenachtig, maar aan het begin van de middag  brak de zon door en werd het nog behoorlijk druk op en rond het pleintje. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Multimate sluit de deuren Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 juni 2015 - Bouwmarkt Multimate aan de Wasbeekerlaan in Sassenheim sluit de deuren. "Na meer dan 50 jaar Sassenheim en omgeving te hebben voorzien van doe-het-zelf artikelen gaan wij stoppen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de jarenlange klandizie", staat er op de Facebookpagina van de bouwmarkt.
Lees meer...
 
Blackpearl wint kortebaan Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 juni 2015 - Blackpearl Trans R heeft zaterdag met grote overmacht de kortebaan in Sassenheim gewonnen. De merrie reed met pikeur Manon Pools over de Teijlingerlaan. De winnaar van de afgelopen twee jaar, Andrea Swagerman, eindigde op de vierde plaats. Stichting Harddraverij Sassenheim kan weer tevreden terugkijken op de 14e kortebaan van Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Burgemeester krijgt sleutel ambtswoning Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 18 juni 2015 - Burgemeester Carla Breuer van heeft dinsdag van de Teylingse fractievoorzitters de sleutel gekregen van de ambtswoning in Voorhout. De burgemeester verhuist deze zomer van haar vorige standplaats, Werkendam, naar Teylingen.

Lees meer...
 
Bestuur Ondernemersfonds compleet Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 juni 2015 - Esther Overweter, voorzitter van de raad van Bestuur van Teylingereind, is de voorzitter  van het nieuwe Ondernemersfonds Teylingen. Het bestuur bestaat verder uit: vice-voorzitter Jack Renes (Managing Director Greenib Onroerend Goed B.V.), penningmeester Matthieu van Winsen (partner Horlings Accountant), secretaris Kees de Jong (specialist coatings AkzoNobel ) en Ludi van Zanten (directeur Kindercentrum de Speelbrug).
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9493

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs