BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Haroun doet niet mee aan verkiezingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 december 2013 - Marijke Haroun doet met haar eenpersoonsfractie Belang van Teylingen niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. "De omstandigheden zijn er niet naar; mijn kinderen hebben mij nu harder nodg", verklaarde Haroun aan de gemeenteraad. Haroun stapte in 2011 uit de PvdA-fractie na onenigheid over de wijze waarop Haroun onderwerpen buiten haar eigen portefeuille Welzijn oppakte.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Kerstsfeer rond de pomp in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 16 december 2013 - Rond het Dorpsplein van Warmond heerste zondag al de kerstsfeer. In verschillende kramen kon men inkopen doen om de die sfeer ook in huis te halen. Natuurlijk waren er kerststukjes, kerststallen en kerstboomversiering. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Onderzoek dood aangetroffen stel Sassenheim afgesloten Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 december 2013 - Het Openbaar Ministerie heeft het onderzoek naar de dood van een man en een vrouw in een woning aan de Hooge Wei in Sassenheim, op 5 juni van dit jaar, afgerond. Uit het onderzoek is gebleken dat de 33-jarige man zijn 23-jarige vriendin die zwanger was, heeft doodgeschoten, waarna hij zichzelf met hetzelfde wapen van het leven beroofde.
Lees meer...
 
Lisse, Noordwijk en Teylingen willen uitvoering belastingen samen oppakken Afdrukken E-mail
REGIO, 16 december 2013 - De gemeenten Lisse, Noordwijk en Teylingen zien voordeel in een samenwerking op het gebied van belastingen. De praktische uitvoering van het heffen en innen kan voordeliger met behoud van dezelfde service. In januari 2014 nemen de gemeenteraden van Noordwijk en Teylingen een beslissing over de belastingsamenwerking.
Lees meer...
 
Aula Rijnlands kleurt paars Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 december 2013 - Leerlingen en medewerkers van het Rijnlands Lyceum Sassenheim kwamen op vrijdag 13 december in groten getale paars (of roze) gekleed naar school. Het was die dag Paarse Vrijdag, een initiatief van het landelijke COC Gay-Straight Alliance netwerk.
Lees meer...
 
Betere serviceverlening door digitalisering Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 16 december 2013 - De gemeente werkt sinds maart dit jaar met twee iPads om meldingen over de openbare ruimte sneller af te handelen. De iPads worden gebruikt in de twee servicebussen die meldingen afhandelen. Ook de twee servicebussen die ingezet worden voor meldingen op het gebied van riolering, verkeersborden en straatmeubilair beschikken vanaf nu over een iPad. Doordat de meldingen direct bij de medewerkers van de servicebus binnenkomen, kunnen meldingen sneller worden afgehandeld dan in het verleden.  (Foto: Servicebus met vlnr Louis Slingerland, Gerard Dobbe, Ton Kortekaas (gehurkt), John van der Smissen en Aad Heemskerk)
Lees meer...
 
Elsbeth Koek lijsttrekker PvdA Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 16 december 2013 - Elsbeth Koek is de lijsttrekker van de PvdA Teylingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. De leden hebben haar tijdens een afdelingsvergadering met unanieme stemmen gekozen. Ze was voorgedragen door het bestuur op basis van een advies van een commissie die de kandidatenlijst heeft voorbereid.
Lees meer...
 
Succesvolle voorrondes NK Twirl voor Inspiration Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 december 2013 - Op 7 en 8 december waren de voorrondes voor het NK in sporthal Leidschenveen in Den Haag, op 14 en 15 december de Runner-up Kampioenschappen in de Topsporthal te Almere. Dit resulteerde in meerdere plaatsingen voor het NK en 2 kampioenen in de Runner-up klasse.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8652

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs