BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
St. Cecilia start muziekproject op Voorhoutse basisscholen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 juli 2014 - De Voorhoutse muziekvereniging St. Cecilia is een uniek muziekproject gestart op de Voorhoutse basisscholen. Gedurende 3 weken zal in de groepen 3, van zes basisscholen in Voorhout, 1 uur per week muziekles worden gegeven.  Het betreft een bijzonder muziekproject waarbij de basisschoolleerlingen niet alleen geïnformeerd worden over het musiceren, maar ook zelf aan de slag gaan.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Crescendo maakt 25 uur non-stop muziek Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 juni 2014 - Op 10 en 11 oktober 2014 organiseert Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim in samenwerking met Make-A-Wish Nederland een 25 uurs muziekmarathon. Afgelopen zaterdag werd met het overhandigen van de dirigeerstok door Renata Boon van Make-A-Wish aan dirigent Erik Waerts het startsein gegeven voor de actie.
Lees meer...
 
Kaagweek weer van start Afdrukken E-mail
ImageWARMOND 28 juni 2014 – Met het oplaten van ballonnen door de jeugd is vrijdagavond de Warmondse Kaagweek geopend. De kinderen die daarvoor naar het park Groot Leerust waren gekomen werden op verschillende manieren vermaakt. Maar voor vermaak kon men natuurlijk ook terecht op de kermis op de Baan die eerder al was open gegaan. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Bas Brekelmans nieuwe wethouder voor VVD Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 juni 2014 - Bas Brekelmans wordt door de VVD fractie voorgedragen als nieuwe wethouder Ruimte, Economie en Sport in Teylingen. De vacature is ontstaan met het vertrek van Leo van der Zon. Brekelmans, van oorsprong beroepsofficier bij de luchtmacht, is 47 jaar en was hiervoor 7 jaar wethouder voor de VVD in Lisse en daarna ruim een jaar in Noordwijk. Fractievoorzitter Marlies Volten is blij met de keuze: ‘Bas is een echte Bollenstreker; hij heeft veel ervaring in de regio en ook met deze portefeuille.’
Lees meer...
 
Wereldwinkel Sassenheim heropend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 juni 2014 - Groep 6 van basisschool de Startbaan uit Sassenheim verzorgde afgelopen donderdag de opening van de heringerichte wereldwinkel in Sassenheim. Met het doorknippen van een lint verklaarde de burgemeester van de klas de winkel officieel voor geopend! In mei is de winkel een week gesloten geweest voor een verbouwing De Wereldwinkel kreeg zowel van binnen als van buiten een nieuw gezicht.
Lees meer...
 
Holle Bolle Gijs was in park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 juni 2014 - Holle Bolle Gijs was afgelopen zaterdag te gast in het Sassenheimse park Rusthoff. Het park is opgenomen in de erelijst van “De lekkerste parken van Nederland”. Holle Bolle Gijs is ook onderdeel van deze campagne van Nederland Schoon en gaat hoogst persoonlijk op Parkentour langs alle Lekkere Parken. (Foto: Kees Guldemond)
Lees meer...
 
Andrea Swagerman wint kortebaan Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 juni 2014 - Titelverdediger Andrea Swagerman bereden door Frans van der Blonk heeft de 14e editie van de Kortebaandraverij in Sassenheim gewonnen. De totalisator had een omzet van 19.700 euro. De kortebaan was dit jaar voor het eerst in het 14-jarig bestaan op zaterdag. Samen met het mooie weer zorgde dit voor meer dan genoeg belangstelling op de Teijlingerlaan. Op 5 juli lopen de paarden over de Herenweg in Warmond. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Scouting Boerhaavegroep maakt doolhof Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 juni 2014 - Op de Voorhoutse ijsbaan stond zaterdag een doolhof van een half voetbalveld groot. De organisatie is in handen van Scouting Boerhaavegroep Voorhout. Bezoekers kunnen op zoek naar de 8 opdrachten die er in verborgen zijn. Of het Voorhoutse doolhof ook echt bestempeld kan worden tot het grootste zelfgebouwde doolhof is niet bekend. Video: Guido Strik
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9013

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs