BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Raad van State buigt zich over bestemmingsplan buitengebied Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 augustus 2015 – De Raad van State gaat zich buigen over een voorlopige voorziening voor het bestemmingsplan Buitengebied Teylingen. Het verzoek om de voorlopige voorziening is ingediend namens een eigenaar van een recreatiewoning in de Hofpolder in Warmond. Deze eigenaar is van mening dat het toestaan van recreatie in de Hofpolder en het toestaan van nevenactiviteiten bij agrarische bedrijven, het rustige woon- en leefklimaat in en om zijn recreatiewoning aantast. Deze verruiming van deze mogelijkheden maakt deel uit van het nieuwe bestemmingsplan.
Lees meer...
 

Nat begin van Kindervakantieweek Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 18 augustus 2015 - Onder een dreinende motregen is maandagmorgen voor de 27ste keer de Kindervakantieweek in Warmond van start gegaan. Voorzitter Anne-Marie Sikkking van de Stichting Kindervakantiewerk Warmond hield de moed erin. "Door een beetje regen laten we ons niet afschrikken." Samen met beer Warmi zette zij het lied 'Kom mee, kom mee naar Koudenhoorn' in. Daarbij begeleid door 19 groepen van in totaal 215 jongens en meisjes en plm. 150 vrijwilligers. (Foto’s: Jan Leune)
Lees meer...
 
Teylingen heeft tijdelijk twee burgemeesters Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 18 juli 2015 – Teylingen heeft tijdelijk twee burgemeesters. Burgemeester Carla Breuer hing maandag een ketting om de hals van de 8 jarige Neo de Jong uit Voorhout. Hij mag zich deze week burgemeester noemen van het tijdelijke huttendorp op het Voorhoutse sportpark. (Foto’s Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Fusie ouderenbonden in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 augustus 2015 – De drie KBO-afdelingen in Teylingen gaan fuseren. De ouderenbonden uit Warmond, Sassenheim en Voorhout gaan samen in KBO Teylingen. De leden van de bonden moeten maandag 24 augustus nog met de fusie instemmen.
Lees meer...
 
Crowdfunding in plaats van subsidie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 augustus 2015 - De gemeente heeft de laatste jaren de subsidiekraan voor verenigingen dichtgedraaid. Crowdfunding is volgens het nieuwe Jacoba van Beierenfonds de alternatieve manier van het financieren van lokale initiatieven. Lokale verenigingen en initiatieven kunnen hiervoor vanaf september terecht bij het fonds dat geld inzamelt bij inwoners en bedrijven. Fonds 1818 verdubbelt de bijdragen.
Lees meer...
 
Volgende fase voor Hooghkamer Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 augustus 2015 – De gemeenteraad van Teylingen zal naar verwachting 24 september de tweede herziening van het bestemmingsplan en exploitatieplan Hooghkamer vaststellen. Dit maakt de bouw van de volgende 317 woningen in de Voorhoutse nieuwbouwwijk in 2016 en 2017 mogelijk. Hiervoor zijn de afgelopen tijd contracten gesloten met de projectontwikkelaars en woningcorporaties die bij de aanleg van Hooghkamer betrokken zijn. De bouw van Hooghkamer gaat ondertussen onverminderd door. Inmiddels zijn 195 van de 850 woningen gerealiseerd.
Lees meer...
 
Sassenheimer aangehouden voor inbraak in Eindhoven Afdrukken E-mail
EINDHOVEN, 10 augustus 2015 – De politie hield zaterdagochtend even voor 06.00 uur in Eindhoven een 19-jarige man uit Sassenheim aan voor een poging woninginbraak. Een alerte buurtbewoner belde de politie dat er werd ingebroken in een huis aan de Cotentinlaan en gaf een duidelijk signalement door. Gealarmeerde agenten zochten in de omgeving en zagen al snel een man die exact aan het signalement voldeed.
Lees meer...
 
Koninklijke onderscheiding voor Jacques Hoornweg Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 augustus 2015 - De heer J. Hoornweg (66) uit Voorhout is vrijdag Koninklijk onderscheiden. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor de kwaliteitsverbetering van de palliatieve zorg in de regio. Loco-burgemeester Van Velzen reikt de onderscheiding uit tijdens de afscheidsreceptie van de heer Hoornweg als huisarts in Voorhout. De heer Hoornweg is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. (Foto: Tineke Bos)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9534

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs