BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Druk en succesvol zwemweekend De Columbiaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 oktober 2013 - In het weekend van 12 en 13 oktober kwam De Columbiaan maar liefst bij vier wedstrijden in actie. De minioren (zwemmers en zwemsters tot en met 12 jaar) zwommen in zwembad Aquarijn in Alphen a.d. Rijn de eerste miniorenwedstrijd.
Lees meer...
 
Lisa v/d Geest rijdt clubrecord WIJC op IJsselcup Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 14 oktober 2013 - Tijdens de traditionele langebaanschaatswedstrijd IJsselcup in Deventer heeft Lisa van der Geest afgelopen weekend een nieuwe persoonlijk en clubrecord van de Warmondse IJsclub (WIJC) gereden op de 3000 meter. (Foto: Arjen Vervoort - Schaatspeloton.nl)
Lees meer...
 
Eerste gratis watertappunt in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 oktober 2013 – In Sassenheim is donderdag het eerste gratis watertappunt in Teylingen in gebruik genomen. Wethouder John Stuurman tapte samen met de prijswinnaar van de duurzaamheidsprijs 2013, Wim Klok, het eerste glas water. In Voorhout en Warmond worden later twee tappunten geplaatst van de organisatie ‘Join the pipe’.
Lees meer...
 
Kinderboekenweek in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 oktober 2013 - Het kan bijna niemand ontgaan zijn dat het weer Kinderboekenweek is. Nog tot en met zaterdag staat het kinderboek overal extra in de belangstelling. In boekhandels wordt het kinderboekenweekgeschenk cadeau gedaan bij aankoop van een kinderboek. Maar ook op scholen is er extra aandacht voor kinderboeken en voor het thema van dit jaar: Klaar voor de start. (update 14 oktober)
Lees meer...
 
VVV en minder groen op gemeentehaven Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 9 oktober 2013 - Bij de herinrichting van de gemeentehaven in Warmond blijven maar vier van de huidige bomen staan. De rest wordt gekapt omdat ze in de weg staan bij de werkzaamheden en ze deze waarschijnlijk niet zouden overleven. Er worden wel bomen terug geplant en uiteindelijk stijgt het aantal bomen met één. Waarschijnlijk neemt de VVV zijn intrek in het oude lijkenhuisje op de gemeentehaven en gaat het daar ook de mogelijkheid bieden om een kopje koffie of thee te drinken. De plannen voor de herinrichting waren dinsdagavond in te zien in Het Trefpunt in Warmond.
Lees meer...
 
Teylingen verbetert doorstroming busverkeer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 oktober 2013 - Teylingen start met de voorbereiding van maatregelen om de doorstroming van het busverkeer te verbeteren. Daarbij wordt gezocht naar oplossingen voor knelpunten waar ook het auto- en fietsverkeer van profiteren.
Lees meer...
 
Eerste C-competitie voor ZVS Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 oktober 2013 - Zondag 6 oktober was het zover, de eerste competitiewedstrijd van dit jaar. Vorig jaar is Zwemvereniging Sassenheim (ZVS) kampioen geworden in de D-competitie waardoor ze zijn gepromoveerd en dit jaar mogen uitkomen in de C-competitie. Erg spannend natuurlijk.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8514

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs