BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Warmond in de ban van de Kaagweek Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 juni 2013 - Warmond is deze dagen weer in de ban van de Kaagweek. De feestweek begon wat nat en bij het tobbetje steken hoefde je vrijdag niet mis te steken om toch met een nat pak thuis te komen. Het paalzitten, dat dit jaar aan het programma was toegevoegd, werd afgelast. Het maakt het feest er niet minder om en het ziet er naar uit dat de rest van het programma onder een zonnetje kan worden afgewerkt. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Sassenheimer mishandeld in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 28 juni 2013 - Een 16-jarige fietser uit Sassenheim is woensdagochtend mishandeld in Warmond. De jongen fietste omstreeks 08.15 uur over de Dorpsstraat toen hij, ter hoogte van de Albert Heijn, door vier jongens op twee scooters werd ingesloten. De Sassenheimer kreeg een duw waardoor hij viel. Hierop werd hij door één van de personen in zijn gezicht geschopt en meerdere keren geslagen. Hierna stapten ook de drie anderen van de scooters en schopten hem eveneens. De jongens reden daarna weg richting Oegstgeest.
Lees meer...
 
Man in Voorhout aangehouden voor heling Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 28 juni 2013 - De politie heeft donderdag in Voorhout een 23-jarige man uit Noordwijkerhout aangehouden op verdenking van heling van een auto. De politie kreeg even na 22.30 uur de melding dat drie mannen op de Leidsevaart vermoedelijk verkeersborden aan het stelen waren.
Lees meer...
 
Laatste weekend voorverkoop Het Trefpunt Afdrukken E-mail
WARMOND, 28 juni 2013 - Roué Verveer, Sjaak Bral, Niet Schieten!, Purper Ladies, The Beatles Revival en Joris Linssen: het zijn enkele van de artiesten die volgend jaar op de planken staan van Theater Het Trefpunt in Warmond. Nog tot en met 30 juni zijn de theaterkaartjes verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief.
Lees meer...
 
Presentatie onderzoek naar Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 juni 2013 – De Universiteit van Amsterdam presenteert maandagavond 1 juli de eerste resultaten van een groot sociologisch onderzoek naar Sassenheim. Het eind vorig jaar gestarte onderzoek is een herhaling van de studie die de socioloog Ivan Gadourek begin jaren vijftig schreef over hoe mensen in dit gewone, gemiddelde Nederlandse dorp hun leven inrichten. Waar werken ze? Hoe wonen ze? Hoe voeden ze hun kinderen op? Begin jaren negentig deed Kees Schuyt, samen met studenten van de Universiteit van Amsterdam, een vergelijkbaar onderzoek en afgelopen jaar gebeurde dat dus opnieuw.
Lees meer...
 
Inleverbus bibliotheek Sassenheim gereed Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 juni 2013 - Geleende materialen van de bibliotheek kunnen nu ook buiten openingstijden om ingeleverd worden aan het Boschplein. De buitenbus, die deel uitmaakt van de vernieuwingen in de bibliotheek die vorige maand zijn ingevoerd, is gereed.
Lees meer...
 
Teylingen in bedrijf Afdrukken E-mail
-Geldinzameling bij start haringseizoen
-'Happen en Trappen' in de Bollenstreek
 
Geldinzameling bij start haringseizoen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 april 2013 – Ter gelegenheid van de start van het nieuwe haringseizoen heeft Vishandel de Klok uit Voorhout een inzameling gehouden voor een goed doel. Samen met klanten, relaties, collega-winkeliers en vrienden van Team Bollenstreek is er €4.090,35 opgehaald. Dat bedrag werd uiteindelijk afgerond naar €5.000,- door een gulle gever uit het publiek. De gehele opbrengst gaat via Team Bollenstreek naar Stichting Roparun, die geld ophaalt voor terminale kankerpatiënten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8360

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs