BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Nieuwe gemeenteraad van start Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 30 maart 2014 (update: fotoreportage) - De nieuwe gemeenteraad van Teylingen is afgelopen donderdag van start gegaan. De raadsleden legden de eed of de verklaring en belofte af. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

VVD, CDA en D66 willen weer coalitie vormen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 maart 2014 - VVD, CDA en D66 zijn gestart met coalitieonderhandelingen voor het bestuur van de gemeente Teylingen. Dezelfde partijen vormen in 2010 ook de coalitie. Trilokaal, met een groei van 2 naar 4 zetels de grootste stijger van de afgelopen verkiezingen, de PvdA en de ChristenUnie komen hierdoor in de oppositie terecht.
Lees meer...
 
Cheque voor Voedselbank Teylingen Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 30 maart 2014 - Zorgorganisatie ActiVite overhandigde vorige week een mooie cheque ter waarde € 1500,00 aan de heer Jan Schapink en mevrouw Leonie Zandbergen van De Voedselbank Teylingen. De cheque was de opbrengst van de feestelijke kerstmiddag die ActiVite in december in Voorhout organiseerde.

Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Ton Koster Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 maart 2014 - UPDATE Ton Koster (59), voorzitter van Scouting Boerhaavegroep Voorhout kreeg zaterdag van wethouder Kees van Velzen reikt de ‘Zilveren Barensteel’ uitgereikt. De uitreiking vond plaats na afloop van de Vossenjacht, één van de activiteiten in het kader van het 50-jarig jubileum van de groep. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Nationale Pannenkoekendag in Mariënhaven Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 maart 2014 - In woonzorgcentrum Mariënhaven in Warmond werd vrijdag aandacht besteed aan de Nationale Pannenkoekendag. Het pannenkoekenbakken is een initiatief van Stichting DoSocial en Stichting Nationale Ouderendag. Mariënhaven en het muziekcafé werkten hierbij samen om er een gezellige middag van te maken.
Lees meer...
 
Scooterrijder ten val op de Herenweg Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 maart 2014 - Een scooterrijder kwam vrijdagavond rond 21:00 uur op de Herenweg in Warmond ten val. Hij raakte daarbij een tuindeur. Na controle in een ambulance bleken de verwondingen mee te vallen. De Herenweg is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest in de richting van Oegstgeest.
 
Voorhouter (53) overleden na aanrijding Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 28 maart 2014 - Een 53-jarige snorfietser uit Voorhout is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen van een aanrijding overleden. De man had donderdag 27 maart omstreeks 22.50 uur in Zoeterwoude een frontale aanrijding met een 51-jarige snorfietser uit Hazerswoude-Rijndijk.
Lees meer...
 
Coalitieonderhandelingen beginnen vrijdag Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 maart 2014 - De onderhandelingen over de vorming van een coalitie in Teylingen beginnen vrijdag. VVD-fractievoorzitter Marlies Volten verwacht morgen een eerste mededeling te kunnen doen over de voortgang. De VVD heeft als grootste partij de afgelopen week geprekken gevoerd met de individuele partijen. Na vrijdag moet duidelijk worden of de VVD-CDA-D66 coalitie in de huidige vorm doorgaat of dat er een andere college wordt gevormd.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8839

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs