BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte dames op schot tegen MHV’81 Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 december 2013 - Zaterdag 14 december lieten de Voorhoutse dames zich van hun beste kant zien na de teleurstelling van vorige week. Tegenstander MHV’81 uit Mill dat in de middenmoot bivakkeert kon de punten goed gebruiken, maar dat gold voor Foreholte ook, willen ze om de eerste plek mee gaan doen.  Na een zeer goede 2e helft, waarin top scoorster Naomi Hoogervorst niet meer mee kon doen, vanwege een opgelopen blessure bij een onnodige actie van een MHV’81 speelster in de break-out , wist Foreholte toch te winnen met 32-21.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Teylingen verliest degradatieduel van RKDEO Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 december 2013 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de uitermate belangrijke wedstrijd tegen RKDEO op het programma. Belangrijk, omdat RKDEO slechts twee punten meer had dan Teylingen. Een nederlaag zou betekenen het gat met plek dertien vijf punten zou bedragen. Trainer Erwin van der Zee had wederom een basisplaats ingeruimd voor Miro. Samen met Tom van der Vlugt en Niels Langeveld vormde hij de aanval. Jeroen ten Bosch en Robin van der Krogt waren nog steeds afwezig, waardoor Dolieslager centraal achterin begon, terwijl Steven Hartevelt het doel weer mocht verdedigen.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl morst eerste punt Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 december 2013 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl blijven weliswaar ongeslagen, maar morsten afgelopen zaterdag hun eerste punt. In de thuiswedstrijd tegen Koog Zaandijk waren de Sassenheimers niet 'top' en speelden gelijk (22-22). De ploeg is koploper af en staat nu tweede in de Korfbal League.
Lees meer...
 
Vrienden van het Overbosch kanshebbers Duurzaamheidsprijs D66 Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 december 2013 – De Stichting Vrienden van het Overbosch behoort tot de laatste drie instanties die kans maken op de Duurzaamheidsprijs van D66 Zuid-Holland. Na een zorgvuldige selectieprocedure is de deskundige jury tot dit oordeel gekomen.
Lees meer...
 
Brassband Warmond stopt ermee Afdrukken E-mail
WARMOND, 12 december 2013 - Na 92 jaar komt er een einde aan de muziekvereniging Brassband Warmond. Met pijn in het hart hebben de leden besloten tot opheffing, omdat zij geen mogelijkheid meer zien de vereniging voort te zetten. Ondanks vele ledenwerfacties neemt het ledental al jaren af.
Lees meer...
 
Volle schoenendozen naar Roemenië Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Op donderdag 5 december is door medewerkers van Kringloopwinkel Op Dreef een transport geladen voor een tweetal dorpen in Roemenië: Tileagd en Bilghez. Met het transport gaan 74 met speelgoed gevulde schoenendozen mee.
Lees meer...
 
Winnaar Groene Giraf naar SassemBourg Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Voor Trias Kinderopvang was het een bijzondere week. Als eerste werden ze uitgeroepen tot de meest duurzame kinderopvangorganisatie van Nederland. Hiervoor kreeg de directie de Groene Giraf uitgereikt, dé prijs voor de meest duurzame aanbieders van kinderopvang. Jaarlijks ontvangen drie ondernemers in de kinderopvang in verschillende categorieën een Groene Giraf omdat zij hun nek uit steken voor een welvarende toekomst voor álle kinderen. Trias won in de categorie grote(re) kinderopvang organisaties. (Foto: De directie van Trias Kinderopvang met de overeenkomst voor SassemBourg en de Groene Giraf)
Lees meer...
 
Galerie ART-inez sluit haar deuren Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 11 december 2013 – Galerie ART-inez heeft besloten haar deuren eind december te sluiten. Beeldend kunstenaar Inez Köhler zag bijna vijf jaar geleden kans dit leegstand pand van projectontwikkelaar Raadbouw ‘tijdelijk’ om te toveren tot een fraaie expositieruimte waarin door haar aanstekelijk enthousiasme inmiddels vele sociale evenementen en exposities hebben plaatsgevonden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8638

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs