BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lisa en Leander van der Geest 2e in de landelijke marathon Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 maart 2015 - Op de Jaap Edenbaan in Amsterdam hebben Lisa en Leander van der Geest het seizoen afgesloten met een tweede plaats in de eindrangschikking van de nationale marathonschaatscompetitie. Broer en zus, leden van de Warmondse IJsclub, hielden hun plek in het klassement vast in de laatste van de zestien marathons die de KPN Marathon Cup telt. (Foto's schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 

VVD wil mobiel verkooppunt op stations Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 maart 2015 - In verband met de toenemende reizigers stroom op Station Sassenheim en op station Voorhout, pleit de VVD voor een mobiel verkooppunt dat op beide stations dienst zou kunnen doen. "Naast de service die wij de reizigers graag zouden willen bieden, is het uit oogpunt van sociale controle een bijdrage aan de veiligheid op en rond het station. Dus daar komen de belangen van ondernemers en de politiek samen", zegt VVD-raadslid Bob Keeven over de reden van het indienen van een motie hiervoor.
Lees meer...
 
The Bassets kampioen zondagsklasse rugby Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 maart 2015 - De rugbyers van The Bassets zaterdag na een 3-17 winst op Utrechtse Studenten Rugby Society (USRS) de ongeslagen kampioen in de landelijke zondagsklasse rugby. Het eerste team uit Sassenheim promoveert daarmee naar de ereklasse op de zaterdag.
Lees meer...
 
Minderjarige 'comazuiper' naar ziekenhuis Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 28 februari 2015 - Vrijdagavond trof de politie in het Oosthoutpark in Voorhout een minderjarige jongen aan die zwaar onder invloed was van alcohol. Toen de jongen werd aangesproken zakte hij in elkaar. De jongen is voor behandeling met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Lees meer...
 
Gouden ketting gestolen met wisseltruc Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 februari 2015 - De politie waarschuwt voor een Oost-Europees sprekende vrouw die halskettingen steelt. De vrouw heeft woensdag op de Hofstraweg in Sassenheim een vrouw van een gouden halsketting beroofd met een wisseltruc: zij legt al pratend een nepgouden ketting om de hals van het slachtoffer en trekt ondertussen de gouden ketting van de hals van het slachtoffer.
Lees meer...
 
Teylingen krijgt betonnen fietspaden Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 26 februari 2014 – De gemeente Teylingen wil een aantal van de fietspaden in Teylingen vervangen door hoogwaardige betonnen fietspaden. De gemeenteraad heeft in de begroting 2015-2018 al een bedrag opgenomen om in 2015 de fietspaden langs de doorgaande wegen op te knappen. Het college vraagt de gemeenteraad nu om een krediet hiervoor beschikbaar te stellen. De gemeenteraad bespreekt dit voorstel tijdens de raadsvergadering van 26 maart.

Lees meer...
 
Ere-penning voor medewerkers Het Oude Raadhuis Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 23 februari 2014 - Els Korving en Janneke Verbugt, voormalige leden van de expositiecommissie van galerie Het Oude Raadhuis van Warmond, hebben donderdag uit handen van voorzitter Ans Bartelink de ere-penning van de gelijknamige vereniging gekregen. Het kleinood is een bronzen kunstwerk ontworpen door mr Jan Paul Kruimel, oud-penningmeester van HOR en co-auteur van het boek ´Van bijzondere verdiensten tot Koninklijke onderscheiding'.

Lees meer...
 
Kleintje Pils verrast De Saksen met optreden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 februari 2015 - Kleintje Pils heeft maandag op uitnodiging van Prins Chef I van De Saksen een verrassingsoptreden verzorgd op de feestavond van De Saksen. Na het optreden ging de band op de foto met de senatoren van De Saksen. De prins speelt zelf bij dweilorkest De Flierefluiters. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9377

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs