BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Sinterklaas ook in Sassenheim aangekomen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 november 2014 - Sinterklaas is zaterdagmiddag weer aangekomen in Sassenheim. Hij kwam met zijn zwarte pieten aan op de Oosthaven die vol stond met kinderen. Burgemeester Breuer ontvind de Sint aan de kade. Sinterklaas maakte te paard een tocht over de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Vomar konden kinderen met de goedheiligman op de foto. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Plan voor gefaseerde aanleg tennispark Roodemolen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 november 2014 - De gemeente Teylingen en de Sassenheimse Tennisvereniging (STV) hebben plannen voor een nieuw te bouwen tenniscomplex op Sportpark Roodemolen. Het college wil het nieuwe tennispark in twee fasen aanleggen met als resultaat een toekomstbestendig representatief tennispark. Over dit voorstel neemt de gemeenteraad van Teylingen op 18 december 2014 een beslissing.
Lees meer...
 
De Overplaats deed mee met Nationaal Schoolontbijt Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 11 november 2014 - De leerlingen van basisschool De Overplaats hebben vrijdagochtend 7 november genoten van het Nationaal Schoolontbijt. Net als ruim 500.000 basisschoolleerlingen op zo’n 2.500 scholen in het hele land ontbeten alle leerlingen gezamenlijk gezond met vers brood, allerhande beleg, melk en fruit.
Lees meer...
 
Nieuwe online vacaturebank voor vrijwilligers Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 november 2014 - Inwoners van de gemeente Teylingen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligerswerk in de aanbieding hebben, kunnen vanaf maandag 10 november terecht op de nieuwe vacaturebank www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl van Welzijn Teylingen. Met deze digitale vacaturebank kunnen vragers en aanbieders van vrijwilligerswerk op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Dames Foreholte belonen zichzelf eindelijk weer
- Teylingen winnaar na doelpuntenfestijn
- Foreholte buigt achterstand om in overwinning
- Andreas Schoolschaakkampioen van Voorhout
- Oranje Bassets dames winnen Europese Trophy

 
Dames Foreholte belonen zichzelf eindelijk weer Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 november 2014 - Na een onnodige nederlaag bij MHV, een weggegeven overwinning bij Verburch(26-26) en onterecht verlies tegen koploper Hercules was het weer eens tijd voor een overwinning voor de Voorhoutse ploeg. Het team barst van het talent en de mogelijkheden, maar onnodige fouten in de afronding zorgden dus voor een slechte reeks.
Lees meer...
 
Teylingen winnaar na doelpuntenfestijn Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 november 2014 - De traditioneel lastige uitwedstrijd tegen Voorschoten ’97 stond voor Teylingen op het programma. Trainer Mo Bougrine is een bekende voor velen, wat een extra tintje aan deze wedstrijd gaf. Een wedstrijd die absoluut de geschiedenisboeken in zal gaan als een van de grootste doelpunten- en foutenfestivals in de geschiedenis van Teylingen.
Lees meer...
 
Foreholte buigt achterstand om in overwinning Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 november 2014 - Op een drukbezocht sportpark De Elsgeest toonde de Voorhouters veerkracht en hielden de punten in Voorhout.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9219

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs