BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Winst en afscheid bij TOP/Justlease.nl Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 mei 2014 - Op een zonovergoten sportcomplex aan de Sportdreef in Sassenheim wonnen de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl opnieuw. Ditmaal moest Blauw-Wit uit Amsterdam eraan geloven. In een bizarre wedstrijd werd het uiteindelijk 'maar' 10-9. Blauw-Wit lijkt een plaats in de play-offs nu wel te kunnen vergeten. TOP/Justlease.nl is inmiddels 24 wedstrijden ongeslagen.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Foreholte neemt eerste horde naar klassenbehoud Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 mei 2014 - De eerste 20 minuten had Foreholte nog moeite met het hobbelige veld en het opportunistische spel van DOSR, maar daarna bleek toch het klassenverschil.
Lees meer...
 
Druk weekend Barends Sport Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 mei 2014 - Afgelopen weekend werd er flink gezweet in de sportschool aan de Herenstraat in Voorhout. In het teken van het 40 jarig jubileum van de sportschool was er zaterdag voor de jeugd-judoka’s een Judoka + Ma/Pa-les. De judoka’s mochten nu eens met Pa of Ma de mat op. De ouders leerden nu ook eens hoe je moet vallen-zonder-pijn, werden gebruikt als klimbomen en werden op de mat gepind door 2 ukken die letterlijk een blok-aan-het-been waren. Er werd keihard “geknokt”, flink gezweet maar vooral ook veel gelachen.
Lees meer...
 
Genieten op de Warmondse Groenmarkt Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 17 mei 2014 - De Dorpsstraat stond afgelopen zaterdag weer volop in bloei tijdens de 15de Warmondse Groenmarkt. Met het mooie weer begon bij menig bezoeker de groene vingers te jeuken en er werden dan ook goede zaken gedaan. De ruim 35 kramen waren allemaal bezet en het publiek was uit de wijde omtrek naar Warmond gekomen om te genieten van een grote variëteit aan bloemen en planten. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meederheid raad tegen komst Intratuin Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 mei 2014 - De vestiging van een tuincentrum van Intratuin in Sassenheim lijkt niet door te gaan. Een meerderheid van de gemeenteraad wil dat het college stopt met de procedure om het bestemmingsplan hiervoor te wijzigen. Het CDA, Trilokaal, PvdA en ChristenUnie dienden hiervoor donderdagavond een motie in bij de gemeenteraad.
Lees meer...
 
Teylingen in bedrijf Afdrukken E-mail
- Blauwe Vlag 2014 voor Jachthaven Jonkman
- Plus van Dijk sponsoractie weer groot succes
- Hulp voor ouders met kinderen van 0 tot 4
- Uitbreiding mondhygiënepraktijk D. van Staden
 
Hulp voor ouders met kinderen van 0 tot 4 Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 mei 2014 - Kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 zijn hartstikke leuk, maar voor ouders soms ook heel vermoeiend. Dat is niet erg, maar als ouder zit je af en toe met je handen in het haar. Je kleintje is onvermoeibaar, wil niet luisteren, is de hele dag druk, of wordt bestempeld als 'lastig'. Je doet je best om er goed mee om te gaan, maar dat lukt niet altijd even goed.

Lees meer...
 
Blauwe Vlag 2014 voor Jachthaven Jonkman Afdrukken E-mail
REGIO, 14 mei 2014 - De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland 159 Blauwe Vlaggen toegekend, 100 jachthavens en 59 stranden.  Jachthaven Jonkman ontving uit handen van weerman Peter Timofeeff de Blauwe Vlag. De Blauwe vlaggen 2014 werden op 8 mei uitgereikt in IJmuiden aan Zee.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8966

ADVERTENTIE

 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs