BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Bassets winst op karakter Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Na twee weken rust door de bekercompetitie en het heerschap herfst, die vorige week wild om zich heen sloeg konden de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week zondag weer de wei in voor een treffen tegen de gepromoveerde zondag afdeling van RC ’t Gooi uit Naarden.
Lees meer...
 
En de punten zijn voor de handbaldames van Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 oktober 2013 - Vorige week zondag was  de eerste competitiewedstrijd in de tweede divisie in Venlo. De reserves van eredivisionist Gilde BT Handbal Venlo bleek een jeugdig team, dat over veel talent beschikt. Na een 12-10 ruststand wist Foreholte in de tweede helft door inzet én de klasse van Naomi Hoogervorst de voorsprong naar het Voorhoutse  te laten kantelen. Eind 21-22.
Lees meer...
 
Foreholte neemt de punten mee uit Woerden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 oktober 2013 - Na de eerste helft waren de meeste Voorhoutse supporters niet zo positief, maar uiteindelijk gingen de Voorhouters met alle punten naar huis.
Lees meer...
 
Vrijpionnen uit Voorhout schaken in Leiden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 oktober 2013 - De jeugdschakers van de schaakvereniging De Vrijpionnen uit Voorhout waren vorige week zaterdag te gast bij de schaakvereniging Op Eigen Wieken in Leiden voor het tweede Grand Prix Toernooi van het schaak-seizoen 2013-2014.
Lees meer...
 
Barends Sport voor Spieren voor Spieren Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 oktober 2013 - Afgelopen zaterdagnacht vond op ca. 125 plaatsen in Nederland de Winter Challenge plaats, een actie voor Spieren voor Spieren. Dit jaar voor de 3e keer gehouden rond de wisseling van zomer- naar wintertijd. Barends Sport-Voorhout had zich als deelnemer aangemeld.
Lees meer...
 
MHC Voorhout in Barcelona Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 oktober 2013 - Wel eens staan hockeyen tussen de palmbomen? Of staan spelen naast het Camp Nou Stadion van de voetbalclub Barcelona? 30 spelers van MHC Voorhout hebben nu deze ervaring en een sportieve en grandioze herfstvakantie beleefd in het kader van de Barcelona Hockey Tour 2013.
Lees meer...
 
VCS Heren 1 begint sterk aan nieuw seizoen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Na een lange zomerpauze is het nieuwe seizoen voor het eerste herenteam van Volleybalclub Sassenheim weer begonnen. Vorig jaar degradeerde het team uit de promotieklasse en besloten de trainer en een aantal spelers het team te verlaten. Nu is het team weer op volle sterkte en klaar voor een nieuw seizoen. Er meldde zich in mei een nieuwe trainer, Rob Meijer, en zowel uit het tweede team als van buiten de vereniging werd het team aangevuld.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 8539

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs