BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Uitbreiding sportpark Elsgeest vertraagd Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 10 december 2014 - De geplande uitbreiding van Sportpak Elsgeest loopt al voor de start vertraging van ongeveer een jaar op. De aanleg gaat volgens de nieuwe planning in de zomer van 2016 van start.

Lees meer...
 

Marc Witteman wordt burgemeester in Stichtse Vecht Afdrukken E-mail
Teylingen, 10 december 2014 - Marc Witteman (53, PvdA) is voorgedragen als nieuwe burgemeester voor Stichtse Vecht, een fusiegemeente in het westen van Utrecht. Witteman is nu gedeputeerde in de provincie Flevoland. In 2005 was hij waarnemend burgemeester in Warmond, in aanloop naar de fusie tot de gemeente Teylingen. Witteman was teleurgesteld toen de post van waarnemend burgemeester van de nieuwe fusiegemeente aan hem voorbij ging.
Lees meer...
 
Voetveer ‘De heere Schouten’ blijft Afdrukken E-mail
WARMOND, 9 december 2014 - De overeenkomst tussen Stichting Voetveer Warmond en de gemeente Teylingen over de exploitatie van het voetveer ‘De heere Schouten’ over ‘t Joppe, wordt met drie jaar verlengd. Beide partijen zijn enthousiast over de samenwerking van de afgelopen drie jaar en over het aantal recreanten en toeristen dat gebruik maakt van het voetveer.
Lees meer...
 
Vandalen slaan tuinen Elstgeest kort en klein Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 8 december 2014 - Vandalen hebben in de nacht van zaterdag 6 december op zondag 7 december 30 tuinthuisjes in volkstuincomplex Elsgeest vernield. Meer dan 50 eigenaren hebben schade aan hun tuin. De volkstuinen en het naastgelegen sportpark vallen regelmatig ten prooi aan vandalen.
Lees meer...
 
Gezamenlijke aanpak ‘veilig uitgaan’ werkt Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 december 2014 - Op 3 december ondertekenden burgemeester Carla Breuer, teamchef politie Jaap de Kok en voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bollenstreek Nigel Siebelt het convenant Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan. De afspraken voor veilig uitgaan zijn hierin opnieuw en voor onbepaalde tijd bekrachtigd.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image
- Teylingen overklast ASC
- Bassets blijven ongeslagen
- Foreholte verliest bij DVV Delft
- Handbaldames Foreholte werken keihard voor 2 punten
 
Teylingen overklast ASC Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 december 2014 - Na het puntenverlies van vorige week tegen GOL Sport, speelde Teylingen zijn laatste thuiswedstrijd van 2014 tegen ASC. Met de uitwedstrijd tegen MMO voor de deur, was niets minder dan drie punten een vereiste om aansluiting te houden met van Nispen. Dit moest gebeuren zonder de geblesseerde Bob van der Vlugt en Jeroen Verwer, terwijl Raymond Dolieslager zijn laatste wedstrijd schorsing uitzat. Ramon van Beek en Koen van der Vlugt mochten ditmaal in de basis beginnen.
Lees meer...
 
Bassets blijven ongeslagen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 december 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim zitten na de winst van vorige week op hun directe concurrent op rozen. Het gat wat zij geslagen hebben telt maar liefst 11 punten, maar zonder op de zaken vooruit te lopen hebben ze alles in eigen hand om er een top seizoen van te maken. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9273

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs