BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen opent alle stembureaus voor Oekraïne-referendum Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 februari 2016 - Op 6 april 2016 kan op alle stembureaus in de gemeente een stem uitgebracht worden voor het raadgevend referendum. In heel Nederland wordt gestemd over de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Andere gemeenten hebben besloten om minder stembureaus dan gebruikelijk open te stellen. In buurgemeente Kaag en Braassem worden in plaats van 14 maar 6 stembureaus geopend.
Lees meer...
 

Haardvuur lijkt op brand in flat Tilbury Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 februari 2016 - Een bio-ethanol haard bij het raam in een woning op vier hoog aan de Tilbury zorgde zondagavond voor de uitruk van de brandweer uit Voorhout en de ladderwagen uit Lisse. Een voorbijganger zag het haardvuur aan voor een woningbrand en belde de brandweer. Na controle door de brandweer bleek er niets aan de hand.
 
Provincie: Boerderij Oostdam en waaggebouwtje moeten worden gesloopt Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 februari 2016 - De provincie Zuid-Holland ziet geen mogelijkheden om boerderij Oostdam en het bijbehorende waaggebouwtje te behouden. De provincie kocht het perceel met de 19e eeuwse boerderij aan de Herenstraat om de rotonde Nagelbrug aan te leggen. De drie leilindes kunnen wel blijven staan. De waag (weegschaal) uit het waaggebouwtje wordt ter beschikking gesteld aan de Historische Kring Voorhout. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Minderheid in raad Teylingen tegen samenvoegen ambtenaren Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 februari 2016 - In Teylingen zijn PvdA en ChristenUnie tegen de ambtelijke fusie tussen Hillegom, Lisse en Teylingen. Trilokaal is uitgesproken voorstander van het samenvoegen van de ambtenaren met behoud van de gemeenteraden, wethouders en burgemeesters in de drie dorpen. VVD, D66 en CDA willen nog een aantal aspecten in hun fracties bespreken, maar de kans is groot dat een meerderheid van de gemeenteraad van Teylingen op 3 maart voor de ambtelijke fusie zal stemmen.
Lees meer...
 
Recordbedrag vuurwerkschade in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 februari 2016 - De gemeente heeft 15.613 euro schade door vernielingen met zwaar vuurwerk tijdens de afgelopen jaarwisseling. Het bedrag zit aan de bovengrens van de schadebedragen in de regio. Er moeten 16 afvalbakken, 5 hondenzakdispensers en 69 verkeersborden vervangen worden. Ook moesten de ramen van de basisschool de Waaier in Warmond vervangen worden.
Lees meer...
 
Bestemmingsplan Randweg ter inzage Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 februari 2016 - Het ontwerpbestemmingsplan voor de Noordelijke Randweg in Voorhout ligt ter inzage tot en met 30 maart 2016. De weg vormt een nieuwe verbinding ten noordwesten van Voorhout, tussen de N444 en de deels nog aan te leggen ontsluitingsweg Hooghkamer.
Lees meer...
 
Reparatietruc voor Ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 16 februari 2016 - Het college van Teylingen wil tijdens de gemeenteraad van 3 maart het Ondernemersfonds Teylingen 'repareren'. Het fonds vindt nu zelf dat het niet zinvol is de zorginstellingen en de gemeente deel te laten nemen aan het fonds. De gemeente kan daardoor het raadsbesluit om zichzelf en de zorg uit te sluiten laten vervallen. Hierdoor moet de kans kleiner worden dat ondernemers de OZB verhoging ten gunste van het fonds aanvechten bij de rechter.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad verdeelt geld na spannende vergadering Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 16 februari - De kindergemeenteraad van Teylingen heeft donderdag besloten om het budget van 2.000 euro te verdelen over drie projecten: 900 euro voor een speeltuin bij de volkstuinen op Elsgeest, 800 euro voor de EHBO vereniging Sassenheim en 300 euro voor het project Zebrapad, voor meer veiligheid bij het oversteken.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 536 - 642 van 9701

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs