BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Vandalen slaan tuinen Elstgeest kort en klein Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 8 december 2014 - Vandalen hebben in de nacht van zaterdag 6 december op zondag 7 december 30 tuinthuisjes in volkstuincomplex Elsgeest vernield. Meer dan 50 eigenaren hebben schade aan hun tuin. De volkstuinen en het naastgelegen sportpark vallen regelmatig ten prooi aan vandalen.
Lees meer...
 

Gezamenlijke aanpak ‘veilig uitgaan’ werkt Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 december 2014 - Op 3 december ondertekenden burgemeester Carla Breuer, teamchef politie Jaap de Kok en voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bollenstreek Nigel Siebelt het convenant Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan. De afspraken voor veilig uitgaan zijn hierin opnieuw en voor onbepaalde tijd bekrachtigd.
Lees meer...
 
Teylingen overklast ASC Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 december 2014 - Na het puntenverlies van vorige week tegen GOL Sport, speelde Teylingen zijn laatste thuiswedstrijd van 2014 tegen ASC. Met de uitwedstrijd tegen MMO voor de deur, was niets minder dan drie punten een vereiste om aansluiting te houden met van Nispen. Dit moest gebeuren zonder de geblesseerde Bob van der Vlugt en Jeroen Verwer, terwijl Raymond Dolieslager zijn laatste wedstrijd schorsing uitzat. Ramon van Beek en Koen van der Vlugt mochten ditmaal in de basis beginnen.
Lees meer...
 
Bassets blijven ongeslagen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 december 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim zitten na de winst van vorige week op hun directe concurrent op rozen. Het gat wat zij geslagen hebben telt maar liefst 11 punten, maar zonder op de zaken vooruit te lopen hebben ze alles in eigen hand om er een top seizoen van te maken. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Foreholte verliest bij DVV Delft Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 8 december 2014 - Was het vorig seizoen nog zo dat Foreholte de gehele doelpuntenproductie voor z’n rekening nam en gek genoeg toch maar met 1 punt naar Voorhout terugkwam, dit keer bleken de Voorhouters nog guller en liet men aan DVV Delft alle drie te verdelen punten.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte werken keihard voor 2 punten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 december 2014 - Zaterdag stond de lastige wedstrijd in Etten-Leur tegen Internos op het programma. Met 8 fanatieke supporters in een super luxe BEUK-bus hadden de Voorhoutsen een goede reis, wetende dat er een moeilijke wedstrijd zou volgen.
Lees meer...
 
Kinderen zwaaien Sinterklaas uit Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 december 2014 - Sinterklaas is zaterdag door zo'n 100 kinderen en ouders uitgezwaaid toen hij vanaf het haventje aan het Voorhavenkwartier samen met drie pieten in een sloep stapte die hem naar de stoomboot bracht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9377

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs