BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Groot feest voor 50-jarige Toop Heemskerk Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 1 augustus 2013 - Toop Heemskerk uit  Warmond  vierde zondag onverwachts groots zijn 50ste verjaardag. Toop, begon nietsvermoedend  gewoon zijn dag totdat hij door verschillende bewoners van de Marijkestraat werd verrast met een groot feestje dat  plaatsvond op het grasveld tussen de Herenweg en de Marijkestraat in Warmond. (Foto's: Guido Strik)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Sassenheimer aangehouden voor drugsbezit Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 juli 2013 - De politie heeft woensdagochtend in de Concordiastraat in Sassenheim een 44-jarige inwoner uit de plaats aangehouden voor drugsbezit. Omdat bij de politie bekend was dat de man in het verleden in het bezit van een vuurwapen was, ging de aanhouding gepaard met een behoorlijke politie-inzet. Verschillende politieauto’s, agenten in kogelvrije vesten en een politiehond zorgden voor het nodige bekijks onder het winkelend publiek van de naastgelegen Digros.
Lees meer...
 
Directeur Eveleens vertrekt bij Welzijn Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 juli - 2013 Directeur Ruud Eveleens vertrekt per 1 oktober als directeur van de Stichting Welzijn Teylingen. Het bestuur en de directeur zijn dat in goed onderling overleg overeengekomen. De reden voor het vertrek ligt in de uiteenlopende verwachtingen over de koers van Welzijn Teylingen in de nabije toekomst. Eveleens begon januari 2012 aan zijn baan als opvolger van Anton Kuckartz. Die stopte in februari 2011, ook om uiteenlopende toekomstverwachtingen.
Lees meer...
 
Hondenschool Op Stap bestaat 5 jaar Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 juli 2013 - Hondenschool Op Stap in Voorhout bestaat vijf jaar. Het jubileum werd onlangs al gevierd met een feest voor honden en baasjes. De avond begon met een puzzelwandeling over het sportpark Elsgeest, natuurlijk met de honden van Op Stap. Daarnaast wist tafel-goochelaar “Dion”  de 'hondenmensen' te verrassen met zijn kunsten.
Lees meer...
 
Pannenkoekenhuisje in oude Kunstcafé Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 juli 2013 – In het voormalige Kunstcafé in Warmond is sinds afgelopen weekend een pannenkoekenhuisje De Oude School gevestigd. De afgelopen maanden konden mensen tijdens speciale evenementen wel al voor een drankje op het terras plaatsnemen. Maar nu kunnen ze er ook terecht voor een hartige of zoete pannenkoek, of één van de andere gerechten van de menukaart. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Gouden resultaat voor Adest Musica op WMC Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 juli 2013 – De Sassenheimse Drum- en Showband Adest Musica is zondag op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade derde geworden op het onderdeel Mars en vijfde op het onderdeel show. Het zijn scores die goed zijn voor het predicaat ‘goud met onderscheiding’ of te wel scores die hoger zijn dan 90 punten.
Lees meer...
 
Moeder en kind naar ziekenhuis na keukenbrand Irenestraat Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 juli 2013 - In een woning aan de Irenestraat in Sassenheim is maandagochtend brand uitgebroken in de keuken. De vier bewoners en twee buren zijn ter plekke vanwege rookinhalatie verzorgd door ambulancepersoneel. De moeder en haar kind zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Dit meldt de woordvoerder van de brandweer. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8512

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs