BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Onderhoud Park Rusthoff met geld gemeente en inkomsten uit evenementen Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 7 september 2013 - Wethouder Kees van Velzen en voorzitter Ronald van de Graaf van de stichting Beheer Park Rusthoff ondertekenden op vrijdag 6 september de nieuwe beheerovereenkomst voor het Park Rusthoff in Sassenheim. Het bedrag dat de gemeente betaalt dekt niet alle kosten. De stichting organiseert daarom regelmatig evenementen om extra inkomsten te genereren waarmee de beheerkosten kunnen worden gedekt. Reportage Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Musical voor senioren in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 september 2013 - Ter ere van de internationale dag van de ouderen, organiseren de ouderen bonden binnen Teylingen in samenwerking met Welzijn Teylingen en de Toneelvereniging Cultuur Verheft, de musical Ja zuster, nee zuster. Alle senioren in Teylingen kunnen zich hiervoor opgeven.
Lees meer...
 
2000 uitzendingen Radio Boterbloem Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 september 2013 - Woensdagmiddag ging vanuit de Tuinzaal van de Bernardus de 2000-ste interne radio uitzending van radio Boterbloem live “de lucht in”. Bewoners kunnen vanuit hun kamer de uitzending volgen op de huisomroep. De vaste presentatrice van het programma, Betty van den Berg-Koppier was erg blij met deze mijlpaal. Foto's Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
Rose Marie Keijzer weer lijsttrekker D66 Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 september 2013 - Rose Marie Keijzer is door de algemene ledenvergadering van D66 Teylingen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.  Rose Marie wordt hiermee voor de derde periode op rij lijsttrekker van de partij. Voorzitter Bob van den Steenhoven feliciteerde Keijzer namens het bestuur en de leden met een kleurrijke bos bloemen.
Lees meer...
 
Zwemvierdaagse in zwembad Wasbeek Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 september 2013 - Zo’n 165 deelnemers hebben vorige week meegedaan aan de Nationale Zwemvierdaagse in zwembad Wasbeek in Sassenheim. Zoals ieder jaar leverde dit in en om het zwembad weer een sportief feest op. Sassenheims trots Nadine Janssen, bekend van het programma So you think you can dance – Next Generation, danste dinsdag diverse malen op de openingsavond.
Lees meer...
 
Scouting Scojesa viert 35e verjaardag Afdrukken E-mail
SASSENHEIM,3 september 2013 – De Sassenheimse Scoutinggroep Scojesa bestaat dit jaar 35 jaar. Dit wordt zaterdag 28 september groots gevierd. Tussen 14.00 uur ‘s middags en 02.00 uur ’s nachts is er voor alle oud leden en leiding een Reünie georganiseerd onder de titel ‘Laat je Uitdagen!’
Lees meer...
 
Politie zoekt getuigen incident Poldercross Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 september 2013 - De recherche in de Duin- en Bollenstreek zoekt getuigen van een incident dat op vrijdagavond om 19.30 uur op het water tijdens de Poldercross in Warmond plaatsvond. In het water van De Leede waren op dat moment tientallen deelnemers aan de Poldercross actief. Tijdens het zwemevenement werd het vaarverkeer stilgelegd. Een schipper wilde niet wachten en voer door de zwemmers heen. Enkele zwemmers moesten naar de kant om niet te worden overvaren door de boot.
Lees meer...
 
20ste Poldercross in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 augustus 2013 – UPDATE Warmond kan helaas niet bogen op de allereerste Poldercross in Nederland, maar het is dit jaar toch al weer de 20ste keer dat de Warmondse IJsclub de hele regio op de been weet te krijgen voor dit bijzonder leuke spektakel. Koudenhoorn is ontegenzeggelijk een perfecte locatie voor een evenement als dit, dat elk jaar weer voor fraaie plaatjes zorgt.  (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8538

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs