BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Zonnige koopzondag met fairtrade Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 oktober 2014 - De organisatie en ondernemers van het Voorhavenkwartier kijken terug op een geslaagde koopzondag. Op het Voorhavenkwartier stond zondag een braderie met een aantal stands met fairtrade producten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Nieuwe winkels in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 4 oktober 2014 – Het gebeurt niet vaak in Warmond, maar in korte tijd zijn er toch weer twee nieuwe winkels geopend. Enkele weken geleden opende horeca Slagerij Bakker zijn deuren op vrijdag en zaterdag voor de meer kieskeurige consument. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Marga's wijnlokaal. Nicolaas Klei, die de opening verrichtte: "Echt lekkere wijn smaakt als verliefd zijn!" (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Taartenfeest bij Wagner Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 oktober 2014 - Een overvolle boekhandel Wagner was gistermiddag het resultaat van een ludieke actie ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de Kinderboekenweek: er was gratis taart met limonade of koffie voor ongeveer 140 bezoekers.
Lees meer...
 
Eerste Fairtrade Festijn Teylingen geslaagd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 oktober 2014 - Het Fairtrade Festijn Teylingen, georganiseerd door ondernemersvereniging Voorhavenkwartier in Sassenheim, is afgelopen zondag op 5 oktober druk bezocht. Mede door het mooie weer, gevarieerde (fairtrade) kramen, gezellige entertainment en leuke kinderactiviteiten, was deze dag zeer geslaagd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Goede competitiestart Foreholte handbaldames
- Handbaldames Foreholte bekeren verder
- Foreholte wint verdiend van ongeslagen VUC
- Teylingen overklast Nicolaas Boys
- Inspiration zoekt nieuwe leden

 
Inspiration zoekt nieuwe leden Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 oktober 2014 - De zomervakantie is voorbij en Twirlvereniging Inspiration heeft alweer een aantal wedstrijden achter de rug. Op 6 en 21 september gingen een aantal solisten naar Elburg en Schiedam. Hier werden mooie resultaten behaald en er waren zelfs promoties voor Kirsten Thijsse en Daphne Homan.
Lees meer...
 
Teylingen overklast Nicolaas Boys Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 6 oktober 2014 - Na twee gelijke spelen was de opdracht voor de mannen van Laurens Mouter duidelijk. Er werd met niks minder dan drie punten genoegen genomen. Volgende week staat immers de kraker tegen Hillegom op het programma, dus was het zaak om daar met een goed gevoel heen te reizen.
Lees meer...
 
Foreholte wint verdiend van ongeslagen VUC Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 6 oktober 2014 - Na de slechte prestatie vorige week, moest Foreholte zich herstellen tegen de koploper die enkele zeer grote overwinningen achter haar naam had staan. Een geweldige eerste helft en een tweede helft waarin Foreholte streed voor iedere meter, resulteerde in een verdiende 1-0 overwinning.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9253

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs