BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
JCV wint 'Let me entertain you' Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 januari 2014 - De JeugdClubs Voorhout (JCV) heeft op 10 januari ‘Let me Entertain you” van de carnavalsvereniging De Bokken uit Voorhout gewonnen. De winnende act was een dynamische en gevarieerde bloemlezing van kampthema’s die zij jaarlijks voor de kinderen uit Voorhout organiseren. Voor Prins Mart I was dit optreden een feest van herkenning omdat hij al jaren verbonden is aan de JCV. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 

Auto botst met buslijn 50 Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 januari 2015 - Op de Leebrug in Oegstgeest zijn zaterdagmiddag een Arriva bus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Arriva Lijn 50 reed op dat moment richting Warmond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Foto Mariska de Graaff.
 
Verkeersconflict leidt tot bedreiging met mes Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 januari 2015 - Een verkeersconflict op de A44 tussen Warmond en Sassenheim leidde er dinsdag 6 januari toe dat een automobilist een andere weggebruiker met een mes bedreigde.
Lees meer...
 
Waardering voor de heere Schouten Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 3 januari 2015 - Tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente op 2 januari 2015 reikte burgemeester Carla Breuer de Teylingse Waarderingsprijs 2014 uit aan de Stichting voetveer Warmond vanwege de exploitatie van het voetveer “de heere Schouten”. De Waarderingsprijs wordt jaarlijks aan een bedrijf, instelling of persoon toegekend die op een bijzondere wijze of door een origineel initiatief Teylingen op de kaart zet. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Veiligheidsregio: Feestelijke jaarwisseling Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 januari 2015 - De jaarwisseling is volgens de Veiligheidsregio Hollands Midden feestelijk en rustig verlopen. De brandweer kreeg in Teylingen 9 meldingen, voornamelijk container- en kleine afvalbranden (jaarwisseling 2013-2014: 11 incidenten). Eén van deze branden betrof een zeer grote brand in een opslaggebouw van Oskam aan de Akervoorderlaan in Voorhout. De politie ging naar 19 incidenten, het merendeel vernielingen en vuurwerk (jaarwisseling 2013-2014: 20 incidenten).
Lees meer...
 
Meestgelezen artikelen 2014 Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 januari 2015 - Het afglopen jaar werd De Teyding weer veel gelezen. Ook op Twitter en Facebook weten de lezers ons te vinden. Hierbij de 20 meestgelezen artikelen in 2014.

1. Limousines Obama tanken in Teylingen
2. Jongetje (10) overleden in Irenestraat
3. Fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen op Leidsevaart in Voorhout
4. Gerenoveerd Koudenhoorn heropend
5. Afsluitingen A44 en N206 op 23, 24 en 25 maart vanwege NSS
6. Voetganger overleden na ongeval met vrachtwagen in Herenstraat
7. Teylingen krijgt weer een vaste burgemeester
8. Musical De zwarte tulp: strijd en romantiek tijdens tulpenmanie
9. Pantserwagens NSS zijn kinderattractie
10. Stephen Goossens overleden
Lees meer...
 
Enorme brand in bollenschuur Oskam aan de Akervoorderlaan in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 31 december 2014 - Bollenkweker W. Oskam & Zn is voor de tweede keer getroffen door een enorme brand die nu het pand aan de Akervoorderlaan in Voorhout heeft getroffen. Bij aankomst van de brandweer bleek meteen dat de bollenschuur niet meer te redden was. De inzet van de brandweer was daarom gericht op het behouden van de naastgelegen woning en schuren. Inmiddels is het sein Brand meester gegeven. De schuur en een enorme stapel houten kisten zal helemaal uitbranden, maar verdere uitbreiding is voorkomen. Foto's Edwin van der Wijngaard
Lees meer...
 
Kerstsamenzang in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 24 december 2014 - Op Kerstavond werd de jaarlijkse kerstsamenzang in Warmond gehouden op het plein bij de pomp. Het (klassieke) kerstverhaal werd dit jaar voorgelezen door Bram van Leuveren. Bekijk de fotoreportage van Henk Keijzer. De redactie van De Teyding wenst iedereen hele mooie feestdagen en een gelukkig 2015.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9408

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs