BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Voorhoutse kunst te zien tijdens Kunst(t)huis Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 maart 2015 - Op zondagmiddag 8 maart vindt de eerste editie van Kunst(t)huis Voorhout plaats. Twintig enthousiaste gastvrije Voorhoutse kunstenaars nodigen u uit om op 15 verschillende unieke locaties en verborgen plekjes te genieten van mooie muziek, poëzie, toneelspel, zang, beeldende kunst, fotografie en nog veel meer.
Lees meer...
 

Extra parkeerplaatsen bij station Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 maart 2015 - De gemeente gaat 20 extra parkeerplaatsen realiseren bij het station Sassenheim. Vanwege de hoge parkeerdruk bij het station Sassenheim wordt de bouw van een parkeerdek voorbereid. Het parkeerdek is in 2016 klaar.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte verliezen weer een uitduel Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 maart 2015 - De dames van HV Foreholte hebben zichzelf een slechte dienst bewezen tegen middenmoter E&A. Na een goede openingsfase heeft men de hele wedstrijd achter de feiten aan gelopen. Na een 12-11 ruststand, verloren de Voorhoutsen met 30-25 in Arnhem. Hierdoor is de voorsprong op de nummer twee Hercules op de ranglijst geslonken naar 1 punt met nog 5 wedstrijden te gaan.
Lees meer...
 
Teylingen in fantastische wedstrijd langs Hillegom Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 maart 2015 - Sommige wedstrijden zijn haast niet in een verslag te beschrijven, daar moet je gewoon bij zijn geweest. Afgelopen zondag speelde Teylingen zo’n wedstrijd. Op de site van voetbal in de bollenstreek werd al gesproken over “pure reclame voor het lagere amateurvoetbal”. Daarvan was geen woord gelogen. Hillegom, dat met zeventien overwinningen op zak naar de Roodemolen kwam, werd getrakteerd op zijn eerste nederlaag van het seizoen. Dat dit niet geheel volgens de verhoudingen was, mag als understatement van de week worden gezien.
Lees meer...
 
Nieuwe meetposten voor vliegtuiggeluid in de Bollenstreek Afdrukken E-mail
REGIO, 2 maart 2015 - Op verzoek van de gemeenten in Holland Rijnland heeft Schiphol besloten om twee extra geluidmeetposten te plaatsen in de regio. Sinds kort zijn de nieuwe meetposten in Lisse en Warmond operationeel. Nog dit jaar wordt er ook een meetpost geplaatst in Sassenheim. De meetpost in Lisse staat langs de Ringvaart op de Ringdijk in Lisse Zuid. In Warmond is de meetpost geplaatst op het dak van het cultureel centrum Het Trefpunt aan de Herenweg.
Lees meer...
 
Meepraten over herinrichting speelplaatsen Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 2 maart 2015 - Deze week organiseert de gemeente Teylingen vier bijeenkomsten over de herinrichting van 12 speelplaatsen. Inwoners zijn van harte welkom om de schetsontwerpen te komen bekijken.
Lees meer...
 
Hapkido kids winnen prijzen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 maart 2015 - De kinderen van Hapkido Vereniging Voorhout hebben afgelopen zaterdag zeer goed gepresteerd tijdens het jaarlijkse taekwondo- hapkidotoernooi  in Leiden. Op een druk bezet deelnemersveld zijn meerdere kinderen in de prijzen gevallen en ook voor de kinderen die niet in de prijzen vielen was een leuk aandenken beschikbaar.
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 3 maart) Afdrukken E-mail
Image- Lisa en Leander van der Geest 2e in de landelijke marathon
- Vrijpionnen spelen op Grand Prix Kudelstaart
- Foreholte deelt punten met HVV
- Hapkido kids winnen prijzen
- Teylingen in fantastische wedstrijd langs Hillegom
- Handbaldames Foreholte verliezen weer een uitduel
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9493

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs