BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Dames Foreholte naar winst in bekercompetitie Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 november 2014 - Met een handje vol toeschouwers op de tribune en met de geblesseerden Marlen Arroyo en Mariska Poot op de goed bezette wisselbank, lieten de overige dames zich van een hele goede kant zien op de doordeweekse avond in Den Haag tegen de reserves van eredivisionist Hellas.  Na 30 minuten was het nog 17-17, maar in de 2e helft liet Foreholte zien dat men over een betere verdediging beschikt. Eindstand 25-32.
Lees meer...
 

Sint met vele Pieten in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 november 2014 - Ondanks de regen zijn zondagmiddag vele kinderen uit Voorhout naar de kruising Schoonoord Boekenburgerlaan gegaan om Sinterklaas en de Pieten aan te zien komen op de Leidsevaart. De Sint had vele Pieten meegenomen naar Voorhout. Foto's Mariska de Graaff
Lees meer...
 
Carnavalsprins De Saksen is Flierefluiter Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 november 2014 - De Flierefluiters, hofkapel van De Saksen, regeren dit jaar bij de Sassenheimse carnavalsvereniging. Sousafoonspeler Milan van Kapel is als Prins Chef I met adjudanten Ramon en Joris de jongste prins in het 40-jarig bestaan van De Saksen. De jeugdprins is prins Stephen (van den Berg), bijgestaan door adjudant Daaf. De jeugdafdeling viert dit seizoen het 11-jarig jubileum. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Sinterklaas ook in Sassenheim aangekomen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 november 2014 - Sinterklaas is zaterdagmiddag weer aangekomen in Sassenheim. Hij kwam met zijn zwarte pieten aan op de Oosthaven die vol stond met kinderen. Burgemeester Breuer ontvind de Sint aan de kade. Sinterklaas maakte te paard een tocht over de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Vomar konden kinderen met de goedheiligman op de foto. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Plan voor gefaseerde aanleg tennispark Roodemolen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 november 2014 - De gemeente Teylingen en de Sassenheimse Tennisvereniging (STV) hebben plannen voor een nieuw te bouwen tenniscomplex op Sportpark Roodemolen. Het college wil het nieuwe tennispark in twee fasen aanleggen met als resultaat een toekomstbestendig representatief tennispark. Over dit voorstel neemt de gemeenteraad van Teylingen op 18 december 2014 een beslissing.
Lees meer...
 
De Overplaats deed mee met Nationaal Schoolontbijt Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 11 november 2014 - De leerlingen van basisschool De Overplaats hebben vrijdagochtend 7 november genoten van het Nationaal Schoolontbijt. Net als ruim 500.000 basisschoolleerlingen op zo’n 2.500 scholen in het hele land ontbeten alle leerlingen gezamenlijk gezond met vers brood, allerhande beleg, melk en fruit.
Lees meer...
 
Nieuwe online vacaturebank voor vrijwilligers Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 november 2014 - Inwoners van de gemeente Teylingen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligerswerk in de aanbieding hebben, kunnen vanaf maandag 10 november terecht op de nieuwe vacaturebank www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl van Welzijn Teylingen. Met deze digitale vacaturebank kunnen vragers en aanbieders van vrijwilligerswerk op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Dames Foreholte belonen zichzelf eindelijk weer
- Teylingen winnaar na doelpuntenfestijn
- Foreholte buigt achterstand om in overwinning
- Andreas Schoolschaakkampioen van Voorhout
- Oranje Bassets dames winnen Europese Trophy

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9329

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs