BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Een wilgenhut bouwen voor NLdoet Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 21 maart 2014 – Burgemeester Anne Lize van der Stoel en wethouder Leo van der Zon hebben vrijdagmiddag samen met de Voorhoutse jeugdgroep De Helpende Hand Club de handen uit de mouwen gestoken in het kader van de landelijke actie NLdoet. Samen bouwden ze een wilgenhut in het Oosthoutpark in Voorhout. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Teylingen krijgt weer een vaste burgemeester Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 maart 2014 – Teylingen krijgt weer een kroonbenoemde burgemeester voor een langere periode. Na het vertrek van burgemeester Sander Schelberg werd de functie vervuld door twee waarnemers. Eerst Marjan van Kampen-Nouwen en sinds 1 december vorig jaar door Anne Lize van der Stoel . De inmiddels vertrokken Commissaris van de Koning, Jan Franssen, hield een vaste benoeming van een burgemeester in Teylingen en de andere Bollenstreekgemeenten tegen om zo een fusie of vergaande samenwerking tussen de gemeenten af te dwingen. Zijn opvolger Jaap smits, stelt de vacatures nu alsnog open, te beginnen in Teylingen. De inwoners van Teylingen mogen nu meepraten over de profielschets voor de nieuwe burgemeester.
Lees meer...
 
Werken in de Bibliotheek tijdens NSS Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 21 maart 2014 - De bibliotheek in Sassenheim biedt een uitwijkmogelijkheid aan mensen die maandag en dinsdag door de Nucleair Security Summit 2014 hun werkplek niet kunnen bereiken. De bibliotheek is van 09:00 tot 17:00 uur open en biedt de mogelijkheid om via de vaste pc’s met internetverbinding of het WiFi-netwerk toch te kunnen werken. Ook de vestigingen in Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Oegstgeest van de Bibliotheek Bollenstreek bieden deze mogelijkheid.

Lees meer...
 
Gratis compost als beloning voor scheiden gft Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 maart 2014 - Tijdens de Landelijke Compostdag op zaterdag 22 maart kunnen inwoners van de gemeente Teylingen gratis en eenmalig vier zakken compost ophalen bij de voormalige milieustraat aan de Van den Woudestraat 1a in Warmond. Met deze actie bedankt de gemeente haar inwoners voor hun inspanning om groente-, fruit- en tuinafval (gft) gescheiden aan te leveren. Inwoners krijgen het ingezamelde afval nu terug in de vorm van compost. Wethouder Van der Zon deelt om 9.00 uur de eerste zakken compost uit.
Lees meer...
 
D66 grootste partij in Warmond Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 21 maart 2013 - D66 is in Warmond de grootste partij met 30,3% van de stemmen. In Sassenheim en Voorhout is de VVD de grootste partij. Trilokaal is het populairst in Sassenheim (21,6% van de stemmen in het dorp). De ChristenUnie heeft de meeste aanhang in Voorhout (7% van de stemmen in het dorp). Dit blijkt uit de definitieve resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.
 
Van Velzen en Van der Zon gekozen met voorkeursstemmen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 maart 2014 – Wethouders Kees van Velzen (nummer 9 op de CDA-lijst) en Leo van der Zon (nummer 29 op de VVD-lijst) zijn met voorkeursstemmen in de gemeenteraad gekozen. De voorkeursstemmen zorgen ook voor een aantal verschuivingen in de volgorde in de samenstelling van de gemeenteraad. Dit blijkt uit de formele uitslag van de verkiezingen in Teylingen.
Lees meer...
 
"VVD afgerekend op Haagse politiek" Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 21 maart 2014 - De VVD ging bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag van 9 naar 6 zetels. VVD-lijsttrekker Marlies Volten is teleurgesteld over deze uitslag, maar blij dat de VVD nog net de grootste partij is. Volgens Volten is de VVD in Teylingen afgerekend op wat er in Den Haag gebeurd. Dat gevoel heeft ze tenminste.
Lees meer...
 
Trilokaal hoopt op wethouderspost Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 20 maart 2014 - Trilokaal bleek vannacht na het tellen van de stemmen één van de grote winaars van de gemeenteraadsverkiezingen in Teylingen. De lokale partij ging van 2 naar 4 zetels. Lijsttrekker Rob ten Boden hoopt mee te kunnen praten in de college-onderhandelingen en heeft voor zichzelf een wethouderspost Zorg en Welzijn in gedachten. Luister hierboven naar het interview met Rob ten Boden.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8923

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs