BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Schuurbrand in de Peperstraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 juli 2014 - De brandweer heeft vrijdagmorgen een brand in een schuur aan de Peperstraat in Voorhout geblust. In de schuur was brand ontstaan in een vriezer. Met een kettingzaag maaktde de brandweer een aangrenzende schuur open om te controleren of de brand was uitgebreid naar deze schuur. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 

Natte Kaagweek weer ten einde Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 24 juli 2014 - Zonovergoten, genoeg wind, kortom alle voorwaarden voor een geslaagde 94ste editie van de Kaagweek. Dit jaar verschenen er 161 boten aan de start. 20% meer dan vorig jaar. Ook mocht de organisatie De Star en de O-jol weer verwelkomen sinds lange tijd van afwezigheid. Van donderdag tot en met zondag waren er dagelijks wedstrijden in alle zeilklassen. Bij de Kaagsociëteit  was er ook genoeg te doen voor de bezoekers, met name voor de jeugd, die zich kon vermaken met waterballen, een loopvlot, schmincken en nog veel meer.
Lees meer...
 
TOV onderzoekt komst ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYINGEN, 22 juli 2014 - De Teylingen Ondernemersvereniging (TOV)  onderzoekt de mogelijkheden voor het invoeren van een ondernemersfonds in Teylingen. Bureau Blaauwberg uit Leiden voert dit onderzoek uit. De TOV liet de gemeenteraad vorige maand al weten zo’n onderzoek te willen opzetten. De eerste onderzoeksresultaten en bestedingsvoorstellen moeten nog dit najaar worden gepresenteerd.
Lees meer...
 
Tennisveld past achter Ter Wegen park Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 juli 2014 - Het Ter Wegen park tussen de Postwijk en sportpark De Roodemolen hoeft niet te wijken voor de tennisbanen van de Sassenheimse Tennis Vereniging (STV). Het nieuwe ontwerp is volgens René Vos (STV) een compromis waarbij de STV een tennisbaan minder krijgt en de sloot moet een stukje verlegd worden om alles passend te maken.
Lees meer...
 
Man (25) aangehouden na achtervolging Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 juli 2014 - Agenten hielden in de vroege ochtend van zaterdag 19 juli een 25-jarige Rijnsburger aan na een korte achtervolging door Sassenheim en Voorhout. De man negeerde een stopteken. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.
Lees meer...
 
Gronden en geld voor Teylingen Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 18 juli 2014 - Bestuurders van gemeenten in de Leidse regio en de provincie Zuid-Holland tekenden maandag een intentieverklaring om de kwaliteit en de bereikbaarheid van de groene recreatiegebieden rond Leiden te verbeteren. Ook hebben de gemeenten de intentie om vijf recreatiegebieden met een totale oppervlakte van ca. 130 hectare over te nemen van de provincie. De partijen zijn bereid om samen zo’n 20 miljoen euro in het beheer en de verbetering van het groen te investeren. Teylingen houdt aan deze regeling vier stukken grond en geld voor 11 projecten over.
Lees meer...
 
Fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen op Leidsevaart in Voorhout Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 17 juli 2014 -Een 41-jarige vrouw uit Voorhout is op donderdagochtend 17 juli omgekomen bij een aanrijding. De vrouw reed op haar fiets toen ze rond 11.00 uur op de kruising van de Rijnsburgerweg met de Leidsevaart door een vrachtauto werd aangereden. Foto's: Mariska de Graaff

Lees meer...
 
Eerste paal voor Fase 3 van Vesterhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 juli 2014 – In Voorhout ging maandag de eerste paal van fase 3 van plan Vesterhout de grond in. Er is daarmee een start gemaakt met de bouw van 4 sociale woningen en 2 vrijstaande woningen. De festiviteiten rond de eerste paal zullen plaatsvinden na de vakantie, in september. Dan zal ook de eerste paal van het appartementengebouw worden geheid.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9152

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs