BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Oorkonde voor jongens die woningbrand voorkwamen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 juli 2015 – Burgemeester Carla Breuer reikte maandag in het bestuurscentrum in Voorhout oorkondes uit aan twee jongeren die direct hebben gehandeld bij het zien van een woningbrand aan de Nic. Damesstraat in Sassenheim. Floris Staring (13 jaar) en Tom Hauwert (15 jaar) waren zondag 21 juni  aanwezig op het Wasbeekplein in Sassenheim. Zij zagen rook uit de schoorsteen van een zolderwoning aan de Nic. Damesstraat komen.
Lees meer...
 

STV organiseert jeugdtoernooi Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 juli 2015 - Afgelopen week werd het Jeugd Ranglijst Toernooi gespeeld bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Veel jonge spelers van STV en andere clubs werden verwelkomd op de gravelbanen gedurende een bloedhete week.  De temperaturen liepen flink op! Parasols, koelers, emmers met water: alles werd ingezet om maar enige verkoeling te kunnen bieden. Heet was het, maar dat weerhield de deelnemers er niet van zich vol overgave in te zetten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Verhagen wint aanbesteding publicaties gemeenten in de regio Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 juli 2015 - De krant De Teylinger van uitgeverij Verhagen heeft de aanbesteding voor de gemeentelijke publicaties in Teylingen voor de komende vier jaar gewonnen. Ook Hillegom, Lisse en Noordwijk hebben gekozen voor Verhagen. Het Witte Weekblad van Holland Media Combinatie raakt de gemeentelijke pagina's in die gemeenten kwijt. De advertenties van de gemeente zijn voor veel huis-aan-huis kranten een belangrijke inkomstenbron.
Lees meer...
 
Tamburini wint kortebaan Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 juli 2015 - UPDATE Tamburini en Jan Thijs de Jong hebben zaterdag de kortebaan in Warmond gewonnen. De huizenhoge favoriet kreeg een loodzware koers voor de kiezen, maar maakte het ijzersterk af. Duke Beuckenswyk en Lindsey Pegram werden tweede voor respectievelijk Axion d'Ete (Christophe de Groote) en Pricken met John Dekker. (Foto’s: Henk Keijzer en pr)
Lees meer...
 
Gezamenlijk contract voor leerlingenvervoer Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 3 juli 2015 – De wethouders Annechien Snuif van gemeente Hillegom, Bert Gotink van gemeente Noordwijkerhout en Kees van Velzen van gemeente Teylingen hebben donderdag  het contract getekend voor het leerlingenvervoer in vier gemeenten voor de komende twee schooljaren. Het contract geld,t naast de drie al genoemde gemeenten, ook voor Lisse. Het vervoer van de in totaal 269  leerlingen wordt, net als de afgelopen jaren, verzorgd door Connexxion.
Lees meer...
 
De Flierefluiters winnen Dollen tussen de Bollen Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 2 juli 2015 –  De Flierefluiters uit Sassenheim  hebben zondag de laatste editie van het dweilorkestenfestival 'Dollen tussen de Bollen' in Noordwijkerhout gewonnen. De Flierefluiters streden, na enkele jaren van afwezigheid in Noordwijkerhout, dit jaar weer mee om de beker. En met succes! De Sassenheimse Flierefluiters werden door de jury als beste van de 12 orkesten beoordeeld.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad verdeelt 2.000 euro Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 juli 2015 – De Kindergemeenteraad van Teylingen stelde maandagavond geld beschikbaar voor plantjes, een bowlingspel, een tuinkas en nieuwe schoenen en sokken. Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten die door verenigingen en organisaties waren ingediend. De kindergemeenteraad besloot na anderhalf uur druk vergaderen om de 2.000 euro te verdelen over alle vier de projecten.
Lees meer...
 
24 Paarden aan de start in warm Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 juli 2015 - 24 Paarden verschijnen zaterdag aan de start tijdens de jaarlijkse kortebaandraverij in Warmond. Wanneer de weersverwachtingen uitkomen, gaat het één van de warmste kortebanen ooit worden met een temperatuur tussen de 32 en 36 graden. De organisatie doet er alles aan om het in de hitte voor mens en dier zo aangenaam mogelijk te maken op de Herenweg. De eerste start is om 13.30 uur.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9615

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs