BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen verliest op bezoek bij Schipluiden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 april 2014 - Het reeds gedegradeerde Teylingen ging afgelopen zondag op bezoek bij Schipluiden.  De thuisploeg heeft nog zicht op de tweede plek, dus van een wedstrijd om des keizers baard was absoluut geen sprake.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Foreholte gelukkig bij 6-puntenwedstrijd Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 april 2014 - In deze 6-punten wedstrijd bleef Foreholte terecht aan de goede kant van de score, maar het bleef spannend tot de laatste minuut.
Lees meer...
 
Ter Leede jeugd naar internationale toernooien Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 april 2014 - Afgelopen vrijdag vertrokken zo’n 160 jeugdspelers en begeleiders in hun prachtige gesponsorde trainingspakken richting het Brabantse land, om daar tijdens het paasweekend aan het inmiddels traditionele Easter Open Tournament mee te doen.
Lees meer...
 
Foreholte D10 wint van ouders Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 april 2014 - Zaterdag 19 april nam het team van Foreholte D10 het op tegen de ouders. De ouders die het hele seizoen in weer en wind het team hebben bijgestaan en aangemoedigd, mochten het vandaag opnemen tegen dit sterke team van Foreholte.
Lees meer...
 
Gouden EK voor Inspiration Voorhout Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 22 april 2014 - Tijdens het EK Twirl dat van 18 t/m 20 april gehouden werd in Oostende Belgie, behaalden solisten van Inspiration maar liefst 5x goud, 4x zilver en 3x brons op de diverse onderdelen. De 3 teams waren goed voor 1x brons, 1x zilver en 1x goud.

Lees meer...
 
Turn- en fundag Return Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 april 2014 - Maar liefst 672 turnsters en turners van zeventien turnverenigingen waren zaterdag 19 april te vinden in Sporthal Wasbeek in Sassenheim. Daar deden zij mee aan een van de vier Turn- en Fundagen die jaarlijks in Zuid-Holland worden georganiseerd.
Lees meer...
 
VVD, CDA en D66 zetten in op zorgzame samenleving en samenwerking in regio Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 18 april 2014 - VVD, CDA en D66 hebben vrijdag hun coalitieakkoord ondertekend. In het document met als titel 'Zorgzaam regisseren, dichtbij mensen' zijn de harde randjes van de vorige coalitieakkoord wat afgerond met een focus op de 'zorgzame Teylingse samenleving'. De decentralisaties in het sociale domein krijgen de 'allerhoogste priorteit'. Het akkoord bevat nog voldoende 'rechtse' aspecten: belastingen worden bijvoorbeeld niet verhoogd (ook geen inflatiecorrectie op de OZB), tenzij het niet anders kan. De drie partijen vertrouwen er bij veel van hun doelstellingen op dat de samenwerking tussen de gemeenten in de Duin- en Bollenstreek tot stand komt. De partijen stelden ook hun wethouders voor: Leo van der Zon (VVD), Kees van Velzen (CDA) en nieuwkomer Arno van Kempen (D66).
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9013

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs