BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Succcesvolle 4e editie Lopen tegen Kanker Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 oktober 2014 - Zo’n 2050 mensen deden zondag onder zonnige omstandigheden mee aan de vierde editie van lopen tegen kanker. Onder hen  800 wandelaars die meededen aan de 10 km wandeling die door de Zwanburgerpolder ging. De Gezinsloop (2 km) trok wederom veel kinderen en mensen voor wie de 5 km of de wandeling te ver was. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 

Muziekmarathon harmonievereniging Crescendo brengt bijna 9000 euro op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 oktober 2014 - Crescendo heeft met de 25 uur durende muziekmarathon 4336 euro opgehaald voor Make-A-Wish. Eenzelfde bedrag is opgehaald voor de Christelijke Harmonievereniging zelf. Na 25 uur muziek maken, optredens, veilingen, workshops en een flashmob in het centrum werd de marathon zaterdagavond afgesloten. In de Julianakerk werd, voorafgegaan door een optreden van leden en oud-leden van het leerlingenorkest onder leiding van Erik Waerts, de cheque overhandigd aan Peter Douwes, directeur Make-A-Wish Nederland. Deze organisatie vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.
Lees meer...
 
Dode man in auto in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT,  12 oktober 2014 - Op de Teylingerlaan in Voorhout is zondagochtend een dode man gevonden. Het lichaam is aangetroffen in een auto op een parkeerhaven langs de N443 ter hoogte van de Prinsenweg. De man is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat een woordvoerster van de politie weten. Waaraan hij precies is overleden, is nog niet bekend.
Lees meer...
 
25 uur durende muziekmarathon voor jubilerend Make-A-Wish Nederland Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 oktober 2014 – De Christelijke Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim is bezig met een bijzondere marathon voor het jubilerend Make-A-Wish Nederland. Crescendo is vrijdagavond om 19:00 uur begonnen aan een 25 uur durende muziekmarathon met bijzondere workshops, concerten en ensembles op unieke locaties in de Bollenstreek.  Hierbij bundelen jongeren en volwassenen hun muzikale talenten en zetten zich in voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Met de festiviteiten wordt ook het 25-jarig bestaan van het leerlingenorkest gevierd. Zaterdagmiddag was er een flashmob van Credendo en Dansstudio Sonja. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
4e Editie van 'Lopen Tegen Kanker' Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 11 oktober 2014 - Zondag 12 oktober vindt de 4e editie van  Lopen Tegen Kanker' plaats. De opbrengst van de loop wordt besteed aan doelen dichtbij, zodat mensen uit omgeving weten waaraan ze doneren en daadwerkelijk terug kunnen zien, waar het geld aan besteed wordt.
Lees meer...
 
Park Groot Leerust keerpunt van de Strontrace Afdrukken E-mail
ImageWARMOND 11 oktober 2014 - Ook dit jaar is Park Groot Leerust in Warmond weer het toneel van komende en gaande Strontschepen. Op dinsdag 14 oktober worden de eerste schepen verwacht en het eerste schip zal traditiegetrouw door een vertegenwoordiger van het Gemeentebestuur met een flesje Kaagwater worden verwelkomd. Een belangrijk inwerk-moment voor de nieuwe Burgemeester. (Foto: Vorig jaar ramde één van de schepen de theekoepel in het park)
Lees meer...
 
Bètavleugel is 'prachtige leeromgeving' Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 oktober 2014 - Het Rijnlands Lyceum heeft vanmiddag haar bètavleugel geopend. De tweede etage van de school is verbouwd om ruimte te bieden aan de science vakken zoals biologie, scheikunde en natuurkunde. De twee nieuwe practica-lokalen hebben een bolle glazen wand en zijn ingericht om in kleine groepjes buiten het klassenverband practica uit te voeren. Als openingshandeling moest een model van een DNA molecuul uit een blok ijs gehakt worden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Bouwbedrijf van Deelen bouwt Kloppend hart Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 8 oktober 2014 - Bouwbedrijf van Deelen uit  Veenendaal gaat het Kloppend hart Warmond bouwen. Na een nationale aanbesteding is uiteindelijk dit bedrijf uitgekozen voor de nieuwbouw en verbouw van de drie scholen bij Het Trefpunt in Warmond.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9262

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs