BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Steun voor Pick-Up Point in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 oktober 2014 - Een meerderheid van de gemeenteraad lijkt mee te willen werken aan de komst van een Pick-Up Point aan de Warmonderweg in Sassenheim. Door Monviso Vastgoed BV is een principeverzoek ingediend voor het realiseren van zo’n afhaalpunt voor supermarktboodschappen langs de A44. Het is nog onduidelijk van welk supermarktbedrijf daar de boodschappen kunnen worden opgepikt.
Lees meer...
 

Dief op gestolen bromfiets door Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 15 oktober 2014 - Politieagenten hielden woensdag 15 oktober om 04.00 uur op de Jacoba van Beierenweg een 31-jarige Leidenaar aan die op een gestolen bromfiets rond reed. Update: Uit het onderzoek bleek dat de man kort voor zijn aanhouding had ingebroken in een woning op de Jacoba van Beierenweg.
Lees meer...
 
Bomvolle Tulp voor jubilerend St. Cecilia Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 oktober 2014 - Afgelopen zondag 12 oktober vierde drumfanfare St. Cecilia haar twintigjarig jubileum met een speciaal muzikaal optreden. Vele honderden Voorhouters en andere geïnteresseerden waren op dit evenement afgekomen. Ze werden niet teleurgesteld: het was een gedenkwaardig optreden met vele hoogtepunten.
Lees meer...
 
Slechte start doet Foreholte de das om Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 oktober 2014 - Hoe goed ze zich ook voorbereid hadden, op het moment van laten zien liet men het afweten. Technische fouten en het missen van diverse breaks en penalty’s bepaalden het verloop van de wedstrijd tegen MHV’81. Teleurgesteld verlieten de Voorhoutsen de sporthal van Mill.
Lees meer...
 
Voorhout behaalt gelijkspel uit bij HDM Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 oktober 2014 - Op een vol en zonnig sportpark van het Haagse HDM hebben de trimhockeyers van Voorhout zondag 12 oktober een keurig gelijkspel behaald. Het werd 0-0 en beide ploegen waren hier dik tevreden mee. Het goede resultaat werd mede behaald door het gedecideerde optreden van de Voorhoutse keeper Annette Merks die zonder aarzelen alle schoten op haar goal onschadelijk maakte.
Lees meer...
 
Bassets vrouwen berensterk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 oktober 2014 - Het vrouwenteam van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim speelt al jaren een grootte rol van betekenis in de landelijke competitie. Zeker dit jaar zal iedereen de vrouwen moeten vrezen, want het team is sterker dan ooit tevoren. (Foto Rob Koelewijn: Kelly vanouds in actie bij The Bassets)
Lees meer...
 
Bassets bijgespijkerd door Engelse top coach Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 oktober 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim kregen donderdag bijles van niemand minder dan Phil Greening. De Engels 24-voudig international en profspeler van oa de topclubs in Engeland: The Sale Sharks en The Wasps.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9274

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs