BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Sint zet voet aan wal in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 25 november 2014 – De Sint had het deze zaterdag in Warmond beter getroffen dan vorig weekend in Sassenheim en Voorhout. Onder een lekker najaarszonnetje legde de stoomboot aan in Park Groot Leerust, waar burgemeester Carla Breuer de Sint met een grote schare Warmondse kinderen opwachtte. Ook dit jaar nam de goedheiligman de tijd om alle kinderen persoonlijk de hand te schudden. Na dit fantastische welkom ging het in optocht door het dorp, op weg naar Het Trefpunt, voor een gezellig samenzijn met de jonge schoenzetters. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 

Up2Stage speelt Footloose Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - Het afgelopen weekend speelde musicalgroep Up2Stage de musical Footloose. In een uitverkochte aula van het Rijnlands Lyceum zag het publiek hoe Ren MacCormack (Maarten van Wijk) in Amerikaanse dorpje Bomont stijdt tegen dominee Shaw Moore (Koos Burgmeijer). Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Return start seizoen zeer succesvol Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - De afgelopen weken waren de meisjes van de jong talent groep van turnvereniging  Returnn al succesvol begonnen op de springwedstrijden. Met al 4 bekers op zak waren dit weekend de meisjes van de selectie aan de beurt. Zij deden mee aan de categorie voor meisjes 10-16 jaar niveau C in Voorschoten.
Lees meer...
 
4e Dan voor judomeester Johan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 november 2014 - Zondag slaagde Judomeester Johan Zagers voor zijn 4e Dan (=“meestergraad”) tijdens het nationale “hogere-dan-examen van de Judo Bond Nederland in Wijk bij Duurstede.
Lees meer...
 
PKC/SWKgroep wint van Top/Quoratio in reprise finale Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - Het prachtige idee om het nieuwe Korfbal League-seizoen met de finalisten van het oude te laten beginnen kent, wat zwaar gezegd, een keerzijde. Vergelijkingen lijken onvermijdelijk maar snijden geen hout en een team aan een begin van een seizoen is anders dan aan het eind. De wedstrijd tussen TOP/Quoratio - PKC/SWKGroep bewees dit nadeel. (Foto René van Dam: Mick Snel en Friso Bode van TOP in actie)
Lees meer...
 
Bassets neemt lastige horde Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben de wind goed in de zeilen. De halve finale in de bekercompetitie is bereikt en in de reguliere competitie staan ze bovenaan, maar dat betekent ook dat zij de te kloppen ploeg zijn en iedereen die naar Sassenheim komt zal de mouwen flink opstropen.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte door arbitrale blunder(s) benadeeld Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 november 2014 - Dat het Limburgse IASON probeert iemand met een 2 min. straf na 1 minuut het veld in te sturen, maar dat de leiding dit pas  doorkreeg na appelleren van de supporters en de bank van Foreholte tekende de wedstrijd in de 2e helft. Dezelfde speelster behoorde wederom 2 minuten te krijgen en vanwege de wisselfout nog een 2 min. straf. Inmiddels was er gescoord door IASON en de bewuste speelster zat slechts haar minuut uit. Daarbij tegen het fysiek harde spel van de dames uit Valkenburg hebben de Voorhoutsen toch te weinig verweer. Dankzij de geweldige mentaliteit van de dames van Ricardo Clarijs konden zij  toch 1 zeer verdiend punt meenemen naar Voorhout.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9353

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs