BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lions zamelen oud en vreemd geld in Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 augustus 2013 - Via een verzamelzuil bij supermarkt Plus Van Dijk Voorhout gaat Lionsclub Bollenstreek, in het kader van een landelijke actie van Lions Nederland oud en vreemd geld inzamelen voor staar-operaties in ontwikkelingslanden.De verzamelzuil is afgelopen donderdag door Wim Ouwehand, lid van Lionsclub Bollenstreek, overgedragen aan de heer Joop van Dijk,  directeur/eigenaar van Plus Van Dijk Voorhout.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Eerste weekend Kunst in 't Overbosch Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 augustus 2013 – In ’t Overbosch in Voorhout vond zaterdag en zondag het eerste weekend van Kunst in ‘t Overbosch plaats. Nadat burgemeester Marjan van Kampen samen met Fonds 1818 directeur Boudewijn de Blij het evenement  officieel geopend had, gingen de 25 kunstenaars enthousiast aan het werk. Door het hele Overbosch werden nieuwe kunstwerken gecreerd, geinspireerd door de natuur.
Lees meer...
 
Twee aanhoudingen diefstal kentekenplaten Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 18 augustus 2013 - De politie heeft zijn zaterdag 17 augustus om 07.30 uur in Sassenheim twee vrouwen aangehouden aan voor diefstal van kentekenplaten. Agenten kregen een melding dat op de Parklaan van een auto de kentekenplaten waren gestolen.
Lees meer...
 
Koudenhoorn blijft 's nachts open Afdrukken E-mail
WARMOND, 16 augustus 2013 - Het recreatie-eiland Koudenhoorn blijft voorlopig dag en nacht toegankelijk. Dat is besloten op basis van intensieve monitoring die de afgelopen twee weken heeft plaatsgevonden. ’s Avonds en ’s nachts was er een prettige sfeer zonder overlast of vernielingen. Burgemeester Van Kampen: "Ik ben blij dat het signaal dat we hebben willen afgeven zijn vruchten heeft afgeworpen en men de eigen verantwoordelijkheid heeft genomen."
Lees meer...
 
'Dwaze nacht' op 30 augustus Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 augustus 2013 - Op 30 augustus wordt de 'Dwaze nacht van Sassenheim' georganiseerd door de Teylinger Ondernemersvereniging (TOV) in het centrum van Sassenheim. Naast 'dwaze' acties, demonstraties en proeverijen bij de marktkramen van de winkeliers treden op een groot podium op het Kerkplein Hollandse artiest Rocky Vosse en 'ultieme Hazes act' Lesley Williams op. De cafés op de Oude Haven werken werken samen met de TOV, waardoor de buitentaps 's avonds open kunnen blijven. Foto: Modeshow op de Nacht van Sassenheim 2012. Update: Programma voor de Nacht van Sassenheim
Lees meer...
 
Oud-VVD raadslid Kees Maris overleden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 augustus 2013 - Kees Maris, oud-fractielid  voor de VVD in de Sassenheimse gemeenteraad, is 3 augustus na een kort ziekbed overleden. Dit heeft de VVD Teylingen bekend gemaakt. Kees Maris zat van 1994 tot 1998 in de Sassenheimse gemeenteraad. Hij heeft volgens de partij een belangrijke bijdrage geleverd aan de besluitvorming over het Centrumplan van Sassenheim.
Lees meer...
 
Nieuw fietspad naar station Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 augustus 2013 - De gemeente Teylingen werkt aan een fietsverbinding tussen de Wasbeek en station Sassenheim. Het college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag het definitief ontwerp van dit  fietspad vastgesteld. Het fietspad moet zorgen voor een betere bereikbaarheid van het station vanuit Sassenheim. Het loopt onder de A44 door en langs de Zandsloot. De aanleg start eind 2013.
Lees meer...
 
Beachvolleybal in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 augustus 2013 - Op de Oude haven in Sassenheim werd zondag weer het beachvolleybaltoernooi gespeeld op een strand met drie volleybalvelden. In de finale wonnen de 'Gooise Wijfies' van de  'Reserve Dikke Blokkers'. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8524

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs