BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Overvolle kerk tijdens kerstconcert Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 december 2014 - In de Voorhoutse Bartholomeuskerk werd afgelopen zaterdag 20 december een drukbezocht kerstconcert gehouden door het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia. Om half acht opende de kerk haar deuren om zich zeer snel te laten vullen door het massaal toegestroomde publiek. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 

Inzamelingsactie medewerkers gemeente Teylingen voor voedselbank Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 december 2014 - Medewerkers van de gemeente Teylingen overhandigden donderdag een cheque van €1380,- aan de heer Jan Schapink, secretaris van de voedselbank in Teylingen. Geïnspireerd door Het Glazen Huis van Serious Request hebben de medewerkers van de gemeente Teylingen tijdens hun eindejaarsviering op 12 december geld opgehaald en levensmiddelen ingezameld voor de voedselbank. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Sfeervol Kerstconcert Crescendo Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 december 2014 – Het traditionele Kerstconcert van Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim, op zaterdagmiddag 13 december, was anders dan anders. Niet alleen speelden de twee jongste jeugdorkesten van de vereniging, ook een Kopergroep, kinderkoor en blokfluitgroep deden mee. In de sfeervol aangeklede Julianakerk klonken veel kerstliederen die het publiek gedeeltelijk mee mocht zingen.
Lees meer...
 
Thuiszorg Marente in wijkteams Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 december 2014  – Cliënten van Marente Thuiszorg in Voorhout krijgen hun zorg voortaan van kleinschalige wijkteams. De wijkteams regelen zoveel mogelijk zelf, zonder directe tussenkomst van een manager of planner. Dit geeft de teams veel vrijheid om zelf/samen met cliënten af te spreken hoe zij de zorg willen krijgen.
Lees meer...
 
Suzuki Splash rijdt slootje in Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 december 2014 - Een bestuurster van een gloednieuwe Suzuki Splash is woensdagochtend met haar auto te water geraakt in een slootje langs de Keerweerlaan. Omstanders haalden de bestuurster uit de auto waarna zij werd nagekeken in de ambulance. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Sassenheim op dvd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 december 2014 - Wie afgelopen herfst de najaarsfeesten in Sassenheim heeft bezocht, heeft hem misschien wel zien rondlopen: Piet Molenaar van TGP Media Producties. Met zijn camera’s heeft hij zo'n beetje alles wat er te doen was vastgelegd voor het nageslacht.
Lees meer...
 
Stichting Bloemencorso Bollenstreek zoekt vrijwilligers Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 16 december 2014 - Altijd al een groot gevoel voor maatschappelijke betrokkenheid gehad? Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Stichting Bloemencorso Bollenstreek is op zoek naar vrijwilligers, want zonder vrijwilligers is er geen corso. Dus heb je nog een paar uurtjes over of wil je ervaring opdoen, pak dan je kans. Vrijwilligerswerk voor het Bloemencorso van de Bollenstreek geeft niet alleen oneindig veel voldoening, maar staat ook nog eens goed op je CV.
Lees meer...
 
Gezellige kerstmarkt in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 december 2014 - Het weer werkte mee gistermiddag, en het was dan ook gezellig op de kerstmarkt. Er was letterlijk weer van alles uit de kast gehaald in Voorhout om er iets leuks van te maken. (Foto's Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9399

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs