BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Weekdeals (468x60)

Handbaldames Foreholte boeken prima resultaat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 maart 2014 - De voorlaatste wedstrijd was in Voorhout  tegen het Zoetermeerse Gemini dat op de 2e plaats stond. Theoretisch konden zij nog kampioen worden, maar Foreholte had hele andere plannen en lieten een prima wedstrijd zien en won met 24-17. Door dit resultaat werd VELO uit Wateringen al kampioen, terwijl zij zelf pas op zondag moesten spelen.
Lees meer...
 
Bassets jeugd 5e op het NK Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 maart 2014 - De jeugdafdeling van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim werkt al jaren succesvol aan de jeugdopleiding en ieder jaar gooien ze in diverse leeftijdscategorieën hoge ogen en dat is dit jaar weer niet anders. (Foto Rob Koelewijn: Rugbyjeugd aan de bal)
Lees meer...
 
Damesteam Forwodians nog steeds ongeslagen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 26 maart 2014 - Het DS1 team van basketbalteam Forwodians heeft een goed jaar achter de rug. Onder leiding van coach Wilko Schelvis staan de dames momenteel nog op de eerste plaats en zullenze zeker naar de play-offs gaan.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl wint eerste play-off duel Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 maart 2014 - Afgelopen zaterdag begonnen de play-off wedstrijden in de Korfbal League. In een "best-of-3" serie van wedstrijden zijn de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl gekoppeld aan Dalto uit Driebergen. De ploeg die 2 wedstrijden wint staat op 5 april in de zaalfinale in Ahoy'.
Lees meer...
 
Foreholte wint verdiend van Schipluiden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 26 maart 2014 - De neutrale toeschouwer heeft gedurende deze wedstrijd niet kunnen ontdekken welke ploeg het hoogst genoteerd stond.
Lees meer...
 
Teylingen verdiend langs Delft Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 maart 2014 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de lastige uitwedstrijd tegen de nummer 2 van deze competitie, DVV Delft, op het programma. De geschorste Mark van der Vlugt werd vervangen door Patrick van der Zanden. Tom van der Vlugt keerde terug van een schorsing en stond, als vanouds, in de spits opgesteld.
Lees meer...
 
Grand Prixtoernooi De Vrijpionnen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 26 maart 2014 - Op 15 maart organiseerde de Jeugdschaakvereniging De Vrijpionnen uit Voorhout op uitnodiging van de Leidse Schaakbond voor de twaalfde keer een Grand Prix toernooi.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8936

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs