BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Dichters op straat tijdens poëzieweek Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 februari 2015 - In het kader van de poëzieweek zou Lars van der Werf afgelopen zaterdag achter zijn typmachine versjes en geichten maken bij boekhandel Wagner. Van der Werf bleek echter een dubbele afspraak gemaakt te hebben in Amersfoort. Gelukkig waren de Teylinger dichters Irma Ooievaar en Ad Blomsteel bereid om op straat en in de winkel gedichten voor te dragen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Winterfeest in Park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 februari 2015 - Afgelopen zaterdag 31 januari werd de winterse stilte doorbroken. Buiten het park was in de ochtend al goed te zien dat er weer wat op stapel stond, want kleurrijke attracties kregen lucht ingeblazen.
Lees meer...
 
Foreholte handbaldames blijven lijstaanvoerder ondanks verlies Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 februari 2015 - Zaterdag stond het belangrijke treffen tegen de nummer twee van de tweede divisie op het programma, uit bij Hercules. In Voorhout werd reeds verloren en ook nu was Hercules gebrand om te winnen en dat gebeurde ook. Zij werden echter geholpen door het onzorgvuldig omgaan met het benutten van de gecreëerde kansen van de dames van Foreholte. Na een 16-13 ruststand werd het uiteindelijk 31-28.
Lees meer...
 
Judo-clubkampioenen Barends sport Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 februari 2015 - Om een betere wedstrijdverdeling over het sportseizoen te krijgen, werden afgelopen zondag bij Barends Sport-Voorhout de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Nu eens niet vlak voor de zomervakantie, maar in de winter.
Lees meer...
 
Loulou Janssen van De Columbiaan naar RTC A'dam Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 februari 2015 - Zwemvereniging De Columbiaan (Voorhout) is één van de 12 talentcentra zwemmen in Nederland (het spreidingsgebied tussen Amsterdam, Den Haag en Utrecht). In deze talentcentra (verenigingen) wordt hard getraind om talentvolle zwemmers af te vaardigen naar een van de drie Regionale Talentcentra (Drachten, Eindhoven of Amsterdam). Hierna volgt de laatste stap in het topzwemmen naar het Nationaal Zwemcentrum Amsterdam of Eindhoven.
Lees meer...
 
5 keer goud voor Columbiaan op NJJK Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 februari 2015 - De Columbiaan leverde uitstekende prestaties tijdens Nationale Junioren en Jeugd kampioenschappen zwemmen in Amsterdam, met als reulstaat maar liefst 16 medailles, waaronder 5 keer goud.
Lees meer...
 
Foreholte teleurgesteld om gelijkspel Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 februari 2015 - Na afloop overheerste bij de Voorhouters de teleurstelling van de verloren 2 punten. Maar men was al te licht vergeten dat Concordia in het tweede deel van de 1e helft Foreholte alle hoeken van het veld had laten zien en Concordia juist vergeten was om in de 1e helft afstand te nemen van Foreholte.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9455

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs