BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF

Verdiende thuisoverwinning Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 september 2014 - Foreholte verdiende tegen Concordia de overwinning op grond van de gecreëerde kansen, maar het neutrale publiek was de grote winnaar. Concordia had gedurende het grootste gedeelte van de wedstrijd het betere van het spel, maar Foreholte kreeg de betere kansen, met als resultaat een verdiende thuisoverwinning.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Sassenheim van start Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 september 2014 - De najaarsfeesten in Sassenheim begonnen de afgelopen week met de lampionnenoptocht op woensdagavond en een optreden van de Allstars coverband op donderdagavond. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Recordaantal deelnemers tobbetje steken Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 september 2014 - Tobbetje steken is al jaren een hoogtepunt van de najaarsfeesten met de meeste deelnemers. Afgelopen vrijdagmiddag werd een nieuw record gezet met 65 deelnemers. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Vrachtwagentrekken en vuurwerk op laatste dag najaarsfeesten Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 september 2014 - De Oranjevereniging organiseerde zaterdag voor het eerst het vrachtwagentrekken. Het nieuwe onderdeel trok gelijk al veel belangstelling op de Sportdreef. Zeven mannenteams en drie vrouwenteams van elk twee personen trokken de vrachtwagen 20 meter van start naar finish. Foto′s Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Voordeuren appartementencomplex “Thuishaven” onvoldoende brandwerend Afdrukken E-mail
SASSENHEIM 18 oktober 2014 - De brandwerendheid van de voordeuren in een appartementencomplex aan de Vaartkade in Sassenheim voldoet niet aan de norm. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek dat de gemeente Teylingen heeft laten uitvoeren. Het onderzoek volgde op een jarenlange discussie met een bewoner van het complex.
Lees meer...
 
Ongeval tennisbaan door hartritmestoornis Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 18 september 2014 - Het ongeval op de tennisbaan in Voorhout , waarbij woensdagochtend een man gewond raakte, is waarschijnlijk het gevolg van een hartritmestoornis. De 65-jarige bestuurder van de trekker om de tennisbanen te vegen bleef hierdoor heel even aan het net bleef haken. Hij reed daarna nog even door om vervolgens bewusteloos achterover van de trekker te vallen.
Lees meer...
 
Kermis Sassenheim geopend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 september 2014 - Vanmiddag is de kermis in Sassenheim geopend met het uitdelen van kortingskaartjes aan de kinderen door Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging Sassenheim. De kermis is tot zaterdag in Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9217

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs