BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Marcel IJzendoorn nieuwe trainer Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 januari 2014 - Met ingang van het komende seizoen is Marcel IJzendoorn de nieuwe hoofdtrainer bij voetbalvereniging Foreholte. De oud keeper van onder andere Roodenburg, Lugdunum, RCL, Rijnsburgse Boys, Scheveningen en VVSB is dit seizoen assistent-trainer van VVSB, waarbij hij tijdelijk ook eindverantwoordelijk werd na het ontslag van de hoofdtrainer.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl en Jan Niebeek continueren samenwerking Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 januari 2014 - TOP/Justlease.nl heeft overeenstemming bereikt met haar hoofdtrainer Jan Niebeek. Jan Niebeek zal ook het seizoen 2014-2015 als hoofdtrainer/coach verantwoordelijk zijn voor de eerste selectie van TOP/Justlease.nl.
Lees meer...
 
Stephan Spruijt nieuwe trainer Warmunda Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 13 januari 2014 - Stephan Spruijt zal in het nieuwe seizoen 2014-2015 de nieuwe trainer van de zondagselectie van voetbalvereniging Warmunda zijn. Hij is daarmee de opvolger van Egmond Blinker, die aan het eind van het huidige seizoen vertrekt bij de Warmondse club.
Lees meer...
 
Arjen en Kas winnaars schaaknieuwjaartoernooi Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 januari 2014 - Afgelopen zondag organiseerde Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen het Nieuwjaarstoernooi, traditioneel het eerste toernooi van het seizoen. De beginners hebben zich dan alle schaakregels eigen gemaakt zodat de gehele club aan het toernooi kan deelnemen. Nieuw dit seizoen was dat ook kinderen van de Combibrug konden meedoen aan het toernooi.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte voorop in de strijd Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 januari 2014 - Zaterdag was er een spektakel in de Voorhoutse Tulp. Twee uiterst gemotiveerde ploegen streden voor wat ze waard waren. Zowel Foreholte als Handbal Venlo 2 konden de twee punten goed gebruiken. De heen wedstrijd was 1 doelpunt verschil in het voordeel van Foreholte en ook deze keer viel het kwartje aan Voorhoutse zijde, mede dankzij de opleving van een goed spelende Dana Vincenten die o.a. de laatste drie doelpunten voor haar rekening nam . Dit alles zonder Ramona Vink en Maaike van Moorsel, die door omstandigheden moesten afzeggen. Uitslag 32-31.
Lees meer...
 
Bassets starten 2014 goed Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 januari 2014 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim zit het kerstreces er ook al weer op, maar in de afgelopen weken hebben ze zeker niet op hun lauweren gerust. Zij hebben de vrije weken gebruikt voor talloze trainingssessies waar onder een weekend bezoek aan sportcentrum Papendal. Dit alles was hard nodig omdat spelers en clubleiding niet tevreden waren met het spel van de voorgaande weken.(Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Korfbaltopper eindigt onbeslist Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 januari 2014 - Afgelopen zaterdag speelden de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl de langverwachte topper tegen koploper PKC uit Papendrecht. Hoewel PKC lange tijd het initiatief in de wedstrijd had, eindigde het bijzonder spannende korfbalduel uiteindelijk met 28-28 onbeslist. De Sassenheimers blijven ongeslagen en PKC incasseerde het eerste verliespunt. De posities in de top van de Korfbal League blijven onveranderd: PKC blijft koploper, op 1 punt gevolgd door TOP/Justlease.nl.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8792

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs