BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Hondenschool Op Stap bestaat 5 jaar Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 juli 2013 - Hondenschool Op Stap in Voorhout bestaat vijf jaar. Het jubileum werd onlangs al gevierd met een feest voor honden en baasjes. De avond begon met een puzzelwandeling over het sportpark Elsgeest, natuurlijk met de honden van Op Stap. Daarnaast wist tafel-goochelaar “Dion”  de 'hondenmensen' te verrassen met zijn kunsten.
Lees meer...
 
Pannenkoekenhuisje in oude Kunstcafé Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 juli 2013 – In het voormalige Kunstcafé in Warmond is sinds afgelopen weekend een pannenkoekenhuisje De Oude School gevestigd. De afgelopen maanden konden mensen tijdens speciale evenementen wel al voor een drankje op het terras plaatsnemen. Maar nu kunnen ze er ook terecht voor een hartige of zoete pannenkoek, of één van de andere gerechten van de menukaart. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Gouden resultaat voor Adest Musica op WMC Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 juli 2013 – De Sassenheimse Drum- en Showband Adest Musica is zondag op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade derde geworden op het onderdeel Mars en vijfde op het onderdeel show. Het zijn scores die goed zijn voor het predicaat ‘goud met onderscheiding’ of te wel scores die hoger zijn dan 90 punten.
Lees meer...
 
Moeder en kind naar ziekenhuis na keukenbrand Irenestraat Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 juli 2013 - In een woning aan de Irenestraat in Sassenheim is maandagochtend brand uitgebroken in de keuken. De vier bewoners en twee buren zijn ter plekke vanwege rookinhalatie verzorgd door ambulancepersoneel. De moeder en haar kind zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Dit meldt de woordvoerder van de brandweer. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Mogelijk aanpassing fietspad Roodemolenpolder Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 juli 2013 – De gemeente Teylingen gaat proberen het fietspad tussen Sassenheim en Voorhout wat op te schuiven. Het fietspad door de Roodemolenpolder zou ter hoogte van de Jan Mollstraat in Sassenheim wat meer in zuidelijke richting worden opgeschoven. Daarnaast zal de fietsroute ook beter worden ingepast  in het polderlandschap. De gemeente hoopt op deze manier tegemoet te komen aan de bezwaren die er tegen het fietspad zijn, maar de omwonenden blijven nog steeds kritisch.
Lees meer...
 
Liduina sluit de deuren in 2015 Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 23 juli 2013 - Het woonservicecentrum Liduina in Warmond sluit rond 1 januari 2015 de deuren. De bewoners moeten uitwijken naar het woonservicecentrum SassemBourg in Sassenheim of andere huizen in de regio. Wat er met het historische gebouw gaat gebeuren is nog niet duidelijk.
Lees meer...
 
Aanmeldingstermijn brugwachters weer verlengd Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 22 juli 2013 – De gemeente heeft de aanmeldingstermijn voor vrijwillige brugwachters voor de Koudenhoornbrug opnieuw verlengd. Afgelopen week sloot deze termijn, die al eerder was opgerekt. Er hadden zich op dat moment drie vrijwilligers gemeld om de in mei geopende ophaalbrug te bedienen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8509

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs