BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bassets stellen zwaar teleur Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 november 2013 - Na het onnodige verlies dat de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week leden in Utrecht was het zaak voor trainer Robbert Broers zijn manschappen te prepareren voor het treffen tegen The Pink Panthers in Driebergen. Deze club staat dan wel onderaan de landelijke zondagsklasse maar acteerde vorig seizoen niet onverdienstelijk in de hoger genoteerde zaterdagklasse. Deze middag kon dus alle kanten op met twee clubs die op papier gelijkwaardig zijn. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

VCS Dames 1 behaalt opnieuw overwinning Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 november 2013 - Een periode van relatieve rust lijkt dames 1 goed te hebben gedaan. Na de laatste twee verloren wedstrijden brak een aantal weken zonder wedstrijden aan. Omdat de focus dit jaar naast de technische aspecten training ook vooral ligt op het mentale stuk, is bij wijze van experiment zelfs een van de dinsdagtrainingen geannuleerd.
Lees meer...
 
Drumfanfare St. Cecilia behaalt dagprijs Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 november 2013 - Afgelopen zaterdag 2 november nam de drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia met succes deel aan het jaarlijkse muziekconcours in Schiedam. De muzikanten behaalden voor het onderdeel mars de hoogste puntenaantal van de dag (91,78) en werden daarmee beloond met een wisselbeker als dagprijs.
Lees meer...
 
Up2Stage geeft voorproefje Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 november 2013 - Zaterdagmiddag werd het winkelend publiek in Sassenheim getrakteerd op optredens van musicalgroep Up2Stage. De kick-off was bij Primera van der Lans waar die dag ook de kaartverkoop voor "Challenge of the Lion King" van start was gegaan. Enkele malen werden de prachtige liedjes uit de nieuwe musical gezonden door de jonge talenten.
Lees meer...
 
9e SAStiVAL toont muzikaal talent Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 november 2013 - Wat hebben Beauty and the Beast, De Flinstones, Peer Gynt, Skyfall, Beethoven Forever en The Cup Song met elkaar gemeen? Ze kwamen allemaal voorbij tijdens de 9e editie van het SAStiVAL, georganiseerd door Christelijke Harmonievereniging Sassenheim. Afgelopen zaterdag stonden 15 orkesten, van alle formaten, te trappelen om te laten horen wat ze konden.
Lees meer...
 
Wijkagent Willem Theil stopt er mee Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 31 oktober 2013 – Vele belangstellenden kwamen donderdagmiddag in het bestuurscentrum afscheid nemen van de Voorhoutse wijkagent Willem Theil. Na ruim 15 jaar geeft hij het stokje over aan Rob Esser. Dat Theil in die tijd een hechte band met de Voorhoutse gemeenschap heeft opgebouwd werd wel duidelijk uit de grote belangstelling voor zijn afscheid. (Foto’s: Mariska de Graaff)

Lees meer...
 
Gemeente krijgt minder geld voor uitblijven zandwinning Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 oktober 2013 - De gemeente Teylingen ontvangt definitief € 2.216.000 van de zandwinner KWS Infra. Dit bedrijf kwam een overeenkomst met de gemeente voor het winnen van zand in ’t Joppe niet na. De gemeente sloot eind 2008 een contract met het bedrijf voor de zandwinning. De verwachte opbrengsten, in totaal zo'n 4 miljoen euro, werden jaren in de gemeentebegrotingen opgenomen, zonder dat een ooit een emmer zand boven water kwam. Hierdoor liep de gemeente inkomsten mis en startte een arbitrageprocedure om nakoming van de overeenkomst af te dwingen.
Lees meer...
 
Lustrum Halloween in Rusthoff Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Na een lange voorbereidingstijd werd zaterdag voor de tiende keer Halloween georganiseerd in park Rusthoff. Het evenement, waaraan 100 vrijwilligers meewerkten, werd door 1400 bezoekers beleefd. Na 10 jaar met de organisatie bezig te zijn geweest, geeft opperheks Ria Faber het (tover)stokje door aan haar opvolgster Paula. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8654

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs