BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte verliest in Rijpwetering Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 mei 2013 - De eerste tien minuten in de wedstrijd waren voor de Voorhouters. De eerste kans was voor Bram van der Lans die bij de eerste paal de bal intikte, de bal kon worden gekeerd door keeper Bob Brugman.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Jan Niebeek nieuwe trainer/hoofdcoach TOP/Wereldtickets.nl Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 mei 2013 - Het bestuur en de TC Topsport van TOP/Wereldtickets.nl zijn verheugd bekend te kunnen maken dat Jan Niebeek vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer/hoofdcoach van haar selectie wordt. Met het aantrekken van de ervaren Niebeek als eindverantwoordelijke, verwacht TOP invulling te geven aan haar doelstelling om zich als Korfballeagueclub elk seizoen te plaatsen voor de playoff-wedstrijden in Ahoy’.
Lees meer...
 
Paul Anholts keert terug bij TOP/Wereldtickets.nl Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 mei 2013 - Paul Anholts (22) keert volgend seizoen terug in de selectie van TOP/Wereldtickets.nl. De in Oegstgeest wonende allrounder, die in de B-aspiranten en A-junioren al voor TOP uit kwam, speelde de afgelopen twee seizoenen in het eerste team van hoofdklasser Tempo uit Alphen aan den Rijn.
Lees meer...
 
Dief speelt verstoppertje Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 mei 2013 - Twee Rotterdammers van 29 en 31 jaar en een 65-jarige inwoner van Sassenheim zijn in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei aangehouden op verdenking van poging diefstal vanaf een bouwterrein aan het Boschplein.
Lees meer...
 
Erica Terpstra doopt Kleintje Pils narcis Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 6 mei 2013 – Een koninklijke onderscheiding had Kleintje Pils al, maar sinds zondag is er ook een narcis naar het dweilorkest uit Teylingen vernoemd. De doopceremonie vond zondagmiddag plaats in Keukenhof in Lisse, waar Erica Terpstra de Kleintje Pils narcis doopte. (Foto: Bert van Leeuwen)
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 mei 2013 - met kransleggingen, een toespraak door burgemeester Van Kampen en twee minuten stilte werden zaterdagavond in Voorhout de mensen herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Aan de ceremonie werkten scoutinggroep Boerhaave en de muziekvereniging St.Cecilia mee. (Foto's Stephen Goossens)
Lees meer...
 
Zonnig straatvoetbal op 5 mei Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 mei 2013 - Zondag werden op het Voorhavenkwartier in Sassenheim de straatvoetbalkampioenschappen gehouden. Jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar oud speelden op twee velden om de eerste plaats en een plek in de landelijke competitie. Het straatvoetbal wordt georganiseerd door stichting Straatvoetbal in Teylingen. Foto's Edwin van der Wijngaard. Update: Video
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 5 mei 2013 - In Warmond werd na de bijeenkomst in de Katholieke Kerk, kransen gelegd namens de gemeente Teylingen, de katholieke en de protestantse kerk, de VWF, de politie en namens basisschool Oostergeest, die het monument aan de Herenweg heeft geadopteerd.. Wethouder Stuurman las het gedicht 'Vrijheid ' van schrijfster Marion Bloem voor. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8364

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs