BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
'Geen fusie maar samenwerking in gemeenschappelijke regeling Bollenstreek' Afdrukken E-mail
BOLLENSTREEK, 17 september 2013 - De 5 gemeenten in de Duin- en Bollenstreek gaan niet fuseren maar wel samenwerken. Als samenwerkingsverband wordt gekozen voor één gemeenschappelijke regeling voor het aanpakken van strategische regionale opgaven. Dit staat in het raadsvoorstel dat de stuurgroep met goedkeuring van de klankbordgroep voor de strategische samenwerking Duin- en Bollenstreek heeft opgesteld en vandaag naar buiten bracht.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Huzarenstukje Bassets Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 september 2013 - De wedstrijd die de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week speelden, had achteraf een grotere tol geëist dan op het eerste gezicht gedacht werd. Zodoende moest Bassets trainer Robbert Broers al op vele posities met spelers gaan schuiven voor de wedstrijd tegen huizenhoge titelkandidaat DSRC, de studenten uit Delft, die onder leiding staan van oud Bassets trainer Michiel Snijders. (Foto Rob Koelewijn: Tom vd Krogt breekt door de linie van de Delfste Studenten)
Lees meer...
 
Handbalsters Foreholte in voorbereiding op 2e divisie Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 17 september 2013 - Afgelopen zondag  was er weer een wedstrijd in het kader van de voorbereiding op de competitie in de 2e divisie landelijk, welke in het weekend van 19/20 oktober van start gaat. Het vlaggenschip, de dames I, gaat proberen om de verloren plaats in de 1e divisie terug te verdienen.

Lees meer...
 
Opnieuw onnodig verlies Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 september 2013 - En weer verliest Foreholte van ROAC en weer was het niet nodig. In een gelijk opgaande strijd leverde het iets meer opportunistische spel van ROAC de 3 punten op.
Lees meer...
 
Ter Leede voor het goede doel Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 september 2013 - Komende zaterdag 21 september en zaterdag 8 februari 2014 vinden bijzondere wedstrijden plaats in de Topklasse. Dan spelen Ter Leede en Kozakken Boys namelijk een speciale wedstrijd aangezien beide clubs met een goed doel op het shirt spelen. Ter Leede zal met het Estherfonds op de borst spelen en Kozakken Boys met Make A Wish.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl wacht nog op eerste winst Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 september 2013 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl zijn de veldkorfbalcompetitie slecht begonnen. Na het verlies in de openingswedstrijd tegen Koog Zaandijk (18-22), werd midweeks verloren van regerend veldkampioen Blauw Wit (19-16). Afgelopen zaterdag was ook Fortuna te sterk met 9-12. Na de eerste 3 competitiewedstrijden wachten de Sassenheimers nog steeds op de eerste punten.
Lees meer...
 
Landgoedpicknick op Huys te Warmont Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 16 september 2013 - Tijdens de Open monumentendag zaterdag werd er bij Huys te Warmont een landgoedpicknick georganiseerd. Bezoekers konden op een droomweide picknicken met zelf meegebrachte broodjes maar ook iets lekkers halen op de streekproductenmarkt. Helaas was het zeker zaterdagochtend niet echt picknickweer. Voor de doorzetters was er muziek en poppenkast en konden er over het landgoed gewandeld worden. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8566

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs