BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte vergeet aan doelsaldo te werken Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 3 novmeber 2014 - Met een verdiende 3-0 voorsprong voor Foreholte gingen de ploegen rusten en die stand kwam in de tweede helft niet meer in gevaar, met als resultaat een 1-4 overwinning voor Foreholte.
Lees meer...
 

Lisa van der Geest schaatst zich in selectie World Cup Seoul Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 3 november 2014 - Lisa van der Geest, schaatsster van de Warmondse IJsclub en marathonteam Haardhout.com, is door de schaatsbond KNSB geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op de 5 kilometer tijdens de ISU World Cup in Seoul. (Foto schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)

Lees meer...
 
Teylingen pakt punt op bezoek bij DOSR Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 november 2014 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de wedstrijd tegen DOSR uit Roelofarendsveen op het programma. Een lastige tegenstander, die ook nog eens bestreden moest worden op een lastig veld.
Lees meer...
 
Geslaagde Dag van de Mantelzorg Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 3 november 2014 - Afgelopen zaterdag 1 november organiseerde Welzijn Teylingen in samenwerking met de Ledenservice van Marente en Fonds 1818 weer een succesvolle Dag van de Mantelzorg in Teylingen. Ongeveer 80 mantelzorgers waren aanwezig en genoten met volle teugen. Het thema van deze mantelzorgdag was “Allemaal verhalen”. Consulent Leny Noteboom had speciaal voor deze dag diverse mantelzorgverhalen verzameld en gebundeld in een boekje. Wethouder Kempen mocht bij de opening het eerste exemplaar in ontvangst nemen.
Lees meer...
 
Cheque van € 2.500,- voor Fietsmaatjes Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 november 2014 – De Stichting Luchtkussen Festival overhandigde donderdagmiddag op het kerkplein in Voorhout een cheque van € 2.500,- aan het project Fietsmaatjes Teylingen . Het geld was deze zomer ingezameld tijdens het luchtkussenfestival in Voorhout. De cheque werd namens de organisatie door de heer Neutenboom overhandigd aan Hans Boere van de Fietsmaatjes, die daar uiteraard zeer mee in zijn nopjes was. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Ruim 3000 handtekeningen voor behoud schoolzwemmen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 31 oktober 2014 - De zwemjuffen Erica van Ooijen en Will Hoogervorst hebben donderdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering ruim 3000 handtekeningen voor het behoud van het schoolzwemmen aangeboden. De afgelopen maanden is er door de zwemjuffen van het Sassenheimse zwembad Wasbeek actie gevoerd om zoveel mogelijk mensen de petitie te laten ondertekenen.
Lees meer...
 
Motie vuurwerk loopt met sisser af Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 30 oktober 2014 - Een motie van D66 om onderzoek te doen naar vuurwerkvrije zones rondom seniorencomplexen en zorgcentra en het op centrale plekken afsteken van vuurwerk is donderdagavond door alle andere partijen verworpen.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image

- Bassets verstevigt koppositie
- Foreholte gunt ook TAC 90 de overwinning niet
- Judoën in het pikkedonker
- Teylingen pas laat langs SJZ
- Bassets vrouwen in Oranje
- Quoratio nieuwe hoofdsponsor TOP
- Handbaldames Foreholte bijna onderuit in slotfase
- Tennisdames TV Overbos kampioen

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9301

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs