BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Tuincentrum trending bij Twitterdebat Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 maart 2014 - De komst van een vestiging van het tuincentrum Intratuin aan de Sassenheimse Rijksstraatweg verdeelde woensdagavond de lijsttrekkers in het Teylingse Twitterdebat. Verschillende twitteraars wilde weten wat het standpunt van de partijen over de komst van het tuincentrum naar Sassenheim is. PvdA, Trilokaal en ChristenUnie keerden zich tegen de komst van Intratuin, uit angst voor de gevolgen voor de lokale ondernemers. Het CDA hield zich op dit punt in het debat afzijdig, maar gaf eerder in het 'gewone' lijsttrekkersdebat al aan de komst van Intratuin als een bedreiging voor de plaatselijke middenstand te zien.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Gemeente bedankt Melissa Hofstra en Ronald van Kesteren voor reanimatie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 maart 2014 - Melissa Hofstra en Ronald van Kesteren ontvingen vandaag een oorkonde van loco burgemeester Leo van der Zon. Op 16 september 2013  reanimeerden zij met succes de 87-jarige Koos Hoogervorst nadat hij onwel was geworden en van zijn fiets viel. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Warmondse muziektent krijgt nieuw rietdak Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 maart 2014 - De muziektent op de Baan in Warmond is deze week van een nieuwe rietkap voorzien. Het monument kan nu weer jaren mee. Het wachten is nog op muzikanten die de muziektent zijn oorspronkelijke bestemming weer teruggeven.
Lees meer...
 
PvdA en ChristenUnie openen aanval op coalitie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 12 maart 2014 – Met nog een week te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart, hebben oppositiepartijen PvdA en ChristenUnie opeens de aanval op coalitiepartijen VVD, CDA en D66 geopend. De PvdA en de ChristenUnie verwijten in een persbericht de huidige coalitiepartijen dat ze in de afgelopen raadsperiode te weinig hebben klaargespeeld. Volgens de twee oppositiepartijen is de “lakse houding” binnen de coalitie en het college van B&W hier een belangrijke oorzaak van.
Lees meer...
 
Verkiezingsnieuws Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 maart 2014 - Op woensdag 19 maart aanstaande vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De Teyding plaatst komend weekend een vergelijking tussen de programma's van VVD, CDA, D66, PvdA, Trilokaal en ChristenUnie. In dit artikel nieuws over onder andere vervoer naar het stemlokaal en het twitterdebat.
Lees meer...
 
Mogelijk 72 woningen op terrein rioolzuivering Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 maart 2014 - Er is afgelopen week begonnen met het kappen van de bomen op het terrein van de voormalige rioolzuivering in Sassenheim. Projectontwikkelaar Thunnissen uit Heemstede wil op dit terrein aan de Schoonzorgseweg 72 woningen bouwen. De gemeente staat positief tegenover dit plan dat betaalbare woningen moet opleveren. De partijen onderzoeken momenteel of het plan technisch en financieel haalbaar is en of een overeenkomst kan worden gesloten om het plan te realiseren.
Lees meer...
 
Teylingen verliest op bezoek bij Concordia Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 maart 2014 - Afgelopen zondag bracht Teylingen een bezoek aan Concordia uit Delft. Om 14.30 werd er afgetrapt op het kunstgrasveld, met ditmaal een wijziging in de basis ten opzichte van vorige week. Jaap Zwetsloot mocht aan de aftrap verschijnen, in de plaats van Joost Verwer.
Lees meer...
 
Foreholte strijdend ten onder tegen Woerden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 maart 2014 - Er was duidelijk ‘gesproken’ in de afgelopen week binnen de selectie van de Voorhouters, want hoewel Woerden als een sterkere tegenstander werd beschouwd vloog Foreholte na de aftrap op Woerden af. Onmiddellijk plaatste Woerden een scherpe aanval en spits Eddy Vorm verscheen vrij voor Matthijs Guijt. Zijn schot verdween over het Voorhoutse doel. Woerden liet er geen gras over groeien en zette Foreholte vast op de eigen helft.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8892

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs