BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
MHC Voorhout in Barcelona Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 oktober 2013 - Wel eens staan hockeyen tussen de palmbomen? Of staan spelen naast het Camp Nou Stadion van de voetbalclub Barcelona? 30 spelers van MHC Voorhout hebben nu deze ervaring en een sportieve en grandioze herfstvakantie beleefd in het kader van de Barcelona Hockey Tour 2013.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

VCS Heren 1 begint sterk aan nieuw seizoen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Na een lange zomerpauze is het nieuwe seizoen voor het eerste herenteam van Volleybalclub Sassenheim weer begonnen. Vorig jaar degradeerde het team uit de promotieklasse en besloten de trainer en een aantal spelers het team te verlaten. Nu is het team weer op volle sterkte en klaar voor een nieuw seizoen. Er meldde zich in mei een nieuwe trainer, Rob Meijer, en zowel uit het tweede team als van buiten de vereniging werd het team aangevuld.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte schieten tekort Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 oktober 2013 - Afgelopen zaterdag was in een volle sporthal De Tulp de 2e wedstrijd van de competitie tegen Verburch uit Poeldijk. Dit fysieke sterke en geroutineerde team toonde zich,  zonder hoogstaand spel, na een 12-17 ruststand, de meerdere van de Voorhoutsen. Eindstand 27-31, de tweede helft was dus voor Foreholte.
Lees meer...
 
Alle elementen tegen The Bassets Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Na de knappe overwinning die de rugbyers van The Bassets vorige week behaalde op ’t Gooi uit Naarden was de hele week de stemming opperbest bij het 15tal. Dit gevoel wilden zij graag vast houden, maar dan moest er wel gewonnen worden en USRS, de studenten in Utrecht, moesten daar de dupe van zijn. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Lisa van der Geest presteert goed op NK afstanden Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 oktober 2013 - In het weekend van 25-27 oktober werden in Heerenveen de NK afstanden langebaanschaatsen gereden. Lisa van de Geest uit Warmond (19 jaar, neo-senior) had een startbewijs voor de 3 en de 5 km.  (Foto: Arjen Vervoort/Schaatspeloton.nl)
Lees meer...
 
Foreholte wint van de elementen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 oktober 2013 - De recht over het veld waaiende wind was behoorlijk bepalend voor het verloop van de wedstrijd en Foreholte ging daar veel beter mee om dan Wilhelmus. Een straffe wind over de lengte van het veld en de toss leek bepalend voor het verloop van de wedstrijd. Wederom werd deze verloren door de aanvoerder van Foreholte, zodat er gestart moest worden met de wind in de rug naar de kantine toe. Normaliter geen voordeel, maar vandaag leek Foreholte de goden te tarten. De wind maakte zorgvuldig voetbal lastig, maar Foreholte slaagde daar gedurende 90 minuten het beste in.
Lees meer...
 
Teylingen verliest in matige wedstrijd van Excelsior’20 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Zondag 27 oktober stond er voor Teylingen een belangrijke wedstrijd op het programma. Belangrijk, omdat met een overwinning op Excelsior’20 de aansluiting met de middenmoot zou worden behouden. Bij een nederlaag zou Teylingen in het bezit komen van de rode lantaarn, iets wat graag voorkomen wordt.
Lees meer...
 
Herfststorm: Trein rijdt tegen boom; deel station weggeblazen; veel omgevallen bomen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 28 oktober 2013 - De zware herfststorm die vandaag over ons land raasde zorgde ook in Teylingen voor overlast. In Warmond reed een trein tegen een omgevallen boom waarna de trein met een verbrijzelde voorruit tot stilstand kwam. Treinverkeer vanaf de stations Sassenheim en Voorhout richting Leiden, Haarlem of Schiphol was vanaf circa 10.30 niet meer mogelijk. Op station Sassenheim werd het dak van de wachtruimte op spoor 1 weggeblazen. De brandweer en de gemeente hadden het druk met het verwijderen van omgevallen bomen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8640

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs