BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Koude boekenmarkt op Hemelvaartsdag Afdrukken E-mail
WARMOND, 30 mei 2014 – De Warmondse boekenmarkt beleefde dit jaar op Hemelvaartsdag een koude editie. De temperatuur bleef rond de 13°C steken en het aangekondigde zonnetje bleef uit. Toch was er ruime belangstelling voor het aanbod van literatuur tot strips en van ramsj tot unica uit het antiquariaat. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 

Gemeentelijke onderscheiding voor DaniŽl Harmzen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 mei 2014 -  Daniël Harmzen (28), aanvoerder van het Eerste van Korfbalvereniging TOP uit Sassenheim ontving afgelopen woensdag de ‘Zilveren Barensteel’ uit handen van wethouder Leo van der Zon. De uitreiking vond plaats tijdens de kampioensreceptie die werd gehouden in het complex van TOP in Sassenheim.
Lees meer...
 
Marente en Vooruitgang ondertekenen huurcontract Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 mei 2014 - Zorgorganisatie Marente gaat 35 appartementen huren in Park Overbosch aan de Sportlaan in Voorhout. Marente en Woonstichting Vooruitgang ondertekenden dinsdag 27 mei het huurcontract, waarmee het officiële startsein werd gegeven. De komende periode worden de appartementen flink opgeknapt. De appartementen zijn bestemd voor de huidige bewoners van woonzorgcentrum Hofwijck in Oegstgeest, dat Marente in het najaar van 2014 gaat revitaliseren.
Lees meer...
 
Nieuwe wensboom van Rotary club Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 mei 2014 - Net als vorig jaar zal er tijdens luchtkussenfestival een wensboom staan van de Rotary club Voorhout. Bezoekers van het festival kunnen daar hun wensen achterlaten, waarna de Rotary club deze zal beoordelen op haalbaarheid en zo veel mogelijk wensen in vervulling zal laten gaan.
Lees meer...
 
Zonovergoten Dag van het Park Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 mei 2014 - Zondag 25 mei stond in Park Rusthoff de Dag van het Park centraal. Als voorloper van het nog aan te leggen vlindereiland waren allerlei activiteiten rondom het thema 'van ei tot vlinder' georganiseerd.
Lees meer...
 
Columbiaan zwemt weer goed bij regiokampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 mei 2014 - In Dordrecht zwom de Columbiaan weer naar 13x goud, 10x zilver en 5x brons. Belangrijkste medaille zwemster was Loulou Janssen. Dit lid van het Talentteam van de KNZB liet zien dat ze een echte allrounder is en zwom op de 400vrij, 200RC, 100RC, 200WS, 200SS en 4x100vrij naar de winst in prima tijden. En dan te weten dat ze specialist is in 50 en 100m BC en VL…
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
Image- Columbiaan zwemt weer goed bij regiokampioenschappen
- TOP/Justlease.nl verliest slotwedstrijd
- Foreholte is maat te groot voor DOSR
- Financiële toekomstpartners voor Smiling Bassets
 
FinanciŽle toekomstpartners voor Smiling Bassets Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 mei 2014 - De aspiratie die Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim heeft om een belangrijke factor te worden in de landelijke competitie krijgt steeds meer vorm. De plannen die beschreven staan in de “Smiling Bassets Vision” staat op een goed en betrouwbaar fundament. Dat zagen ook drie belangrijke sponsoren die graag de benodigde financiën voor het slagen van deze visie in de toekomst voor hun rekening willen nemen. (Nieuwe sponsors Peter Kales, Paul Planjer en Ruud van Itterson)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 9096

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs