BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Inschrijving schoolkorfbaltoernooi gestart Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 14 april 2014 - De inschrijving voor het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi voor basisscholen is gestart. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 14 juni 2014.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Watersportseizoen feestelijk geopend Afdrukken E-mail

WARMOND, 14 april 2014 – UPDATE Het watersportseizoen is vrijdag op traditionele wijze geopend door het heffen van een glas ‘Kaagwater’ bij de jeneverboom aan de oever van de de Sprietlaeck in de Klein Hemmeerpolder. Zoals gebruikelijk werd de bijeenkomst gebruikt om wat watersportnieuwtjes naar buiten te brengen. Zo wil de Leidse ondernemers Peter Labruyere met zijn taxiboten van Leiden, Katwijk en Warmond het Venetië van het noorden maken en komt Yordi de Bruin met een app over de Nederlandse Wateren. (Foto's en ideo: Guido Strik.)
Lees meer...
 
Musical De zwarte tulp: strijd en romantiek tijdens tulpenmanie Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 april 2014 - Vrijdag is de musical De zwarte tulp in première gegaan in het  Moolenaar Tulpentheater in Vooorhout. De musical over de tulpenmanie in de 17e eeuw is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Franse schrijver Alexandre Dumas, die ook bekend is van De Drie Musketiers. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Koos de vuilnisman bezoekt Oostergeest Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 april 2014 - De leerlingen van basisschool Oostergeest in Warmond kregen donderdag Koos de vuilnisman op bezoek. Hij vertelde veel over afval en er werd ook met afval gewerkt om te laten zien dat wat we weggooien niet altijd nutteloos hoeft te zijn. Oude apparaten werden uit elkaar gehaald om te zien wat daar allemaal in zit.
Lees meer...
 
Hennepkwekerij ontmanteld in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 april 2014 - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Ludolph Bohlenstraat in Voorhout. Agenten gingen naar de woning nadat getuigen meldden dat drie mannen hadden geprobeerd in te breken.
Lees meer...
 
Ria Eijck blijft directeur Welzijn Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 april 2014 -  Ria Eijck blijft voor langere tijd als directeur verbonden aan Welzijn Teylingen. Het afgelopen halfjaar heeft zij als interim-directeur gefunctioneerd. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat het bestuur van de welzijnsorganisatie haar een langer lopende verbintenis heeft aangeboden.
Lees meer...
 
Centrale Milieustraat krijgt ruimere openingstijden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 april 2014 - De openingstijden  voor de nieuwe centrale milieustraat in Teylingen worden verruimd. Belangrijkste wijziging is de openstelling vanaf 8.00 uur ’s morgens. De aangepaste openingstijden gaan in op het moment dat de nieuwe milieustraat in Voorhout in gebruik wordt genomen en die in Sassenheim wordt gesloten.
Lees meer...
 
Grote schoonmaak van de Kagerplassen Afdrukken E-mail

Warmond 7 april 2014 – De oevers van de Kagerplassen in Warmond werden zondagmiddag grondig schoongemaakt.  Met de inzet van ruim 60 vrijwilligers, van jong tot oud,  werd de klus geklaard. De schoonmakers gingen er met kleine bootjes op uit om de diverse eilandjes en walkanten van zwerfafval te ontdoen. (Foto's en video: Guido Strik)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 643 - 749 van 8971

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs