BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
'Happen en Trappen' in de Bollenstreek Afdrukken E-mail

REGIO, 26 april 2013 – Vijf restaurants uit de Bollenstreek hebben woensdagochtend onder de noemer ‘Happen en Trappen’ een gezamenlijk initiatief gelanceerd. Happen en Trappen combineert fietsen en eten. Het idee: 1 fietsroute, 5 restaurants, 5 gangen. Een dag vullende activiteit waarbij een fietsroute ‘Dwars door de Bollenstreek’ de groene draad vormt. De officiële aftrap van deze route werd woensdagochtend verricht in Restaurant De Engel in Lisse door de bekende wielrenner Sebastian Langeveld

Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Eerste paal Sassembourg geslagen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 juni 2013 - Mevrouw Lut, één van de toekomstige bewoners van het woon- en servicecentrum SassemBourg, heeft afgelopen donderdag de eerste paal van het complex geslagen. Met deze handeling is de bouw officieel gestart.
Lees meer...
 
Burgemeester Van Kampen naar Schagen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 juni 2013 - UPDATE Waarnemend burgemeester Marjan van Kampen van Teylingen is voorgedragen als nieuwe burgemeester van Schagen. De benoeming gaat waarschijnlijk per 1 oktober in.  De gemeenteraad van Schagen heeft dinsdagavond met de voordracht ingestemd. Van Kampen werd  oktober vorig jaar als waarnemer in Teylingen geinstalleerd, na het vertrek van burgemeester Schelberg naar Hengelo. De Teylingse fractievoorzitters gaan zich op korte termijn beraden op de situatie die nu is ontstaan. 
Lees meer...
 
Gemeente wil verkoop oude gemeentehuis Warmond via de rechter afdwingen Afdrukken E-mail
WARMOND, 25 juni 2013 - De bouw van een appartementencomplex op de plek van het oude gemeentehuis van Warmond stuit weer op nieuwe tegenslag.  Al een aantal jaar geleden heeft de gemeente een overeenkomst gesloten over de verkoop van het pand aan H&F Ontwikkeling uit Heemstede. Dit bedrijf zou 10 luxe appartementen bouwen op die locatie. De kopers komen de afspraken echter niet na en de gemeente heeft nu een kort geding tegen H&F Ontwikkeling aangespannen.
Lees meer...
 
Andrea Swagerman wint kortebaandraverij Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 24 juni 2013 - Andrea Swagerman won afgelopen vrijdag met pikeur Frans van der Blonk de kortebaandraverij in Sassenheim. De zesjarige ruin wist in de finale de winnaar van vorig jaar, Viva’s Limburgia, voor te blijven. Blackpearl Trans R werd derde, voor Zalvador Spendic. Het paardenspektakel ging ook dit jaar weer samen met een braderie in het centrum van Sassenheim. Beide evenementen hadden te lijden onder de regen. Dat zorgde er bij de draverij voor dat de opbrengst van de omlopen uiteindelijk op ruim € 14.000 bleef staan. Vorig jaar was dat nog ruim € 17.000. Kijk hierboven naar het videoverslag. (Video: TGP Media Producties )
 
Nieuwe brandweerwagen in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 juni 2013 - Bij de brandweer Voorhout werd vrijdagmiddag het nieuwe blusvoertuig  1430 officieel in gebruik genomen.  Dit gebeurde door burgemeester Van Kampen samen met Lisa van der Veld, het eerste meisje bij de Voorhoutse jeugdbrandweer. Zij hielden het nieuwe voertuig ten doop. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Nieuw ontwerp voor Gemeentehaven Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 23 juni 2013 - De Gemeentehaven van Warmond wordt opgeknapt. Er is een nieuwe aansluiting nodig voor de nieuwe brug naar Koudenhoorn die ook toegankelijk is voor hulpdiensten, het straatwerk is nodig toe aan een opknapbeurt en ook het groen in de plantvakken is aan vervanging toe, alhoewel deze voor een groot deel niet terugkeren. De gemeente heeft daarom begin dit jaar het initiatief genomen om samen met de omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden een nieuw ontwerp te maken voor het plein. (Foto's: Gemeente Teylingen)
Lees meer...
 
Warmonder aangehouden voor vernieling trein Afdrukken E-mail
REGIO, 20 juni 2013 – Een 17-jarige jongen uit Warmond is in de nacht van maandag op  dinsdag aangehouden voor de vernieling van een treinstel. Vier jongens spoten in de trein een brandblusser leeg, waardoor deze niet verder kon rijden. De politie is nog op zoek naar de overige verdachten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8566

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs