BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
PKC/SWKgroep wint van Top/Quoratio in reprise finale Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - Het prachtige idee om het nieuwe Korfbal League-seizoen met de finalisten van het oude te laten beginnen kent, wat zwaar gezegd, een keerzijde. Vergelijkingen lijken onvermijdelijk maar snijden geen hout en een team aan een begin van een seizoen is anders dan aan het eind. De wedstrijd tussen TOP/Quoratio - PKC/SWKGroep bewees dit nadeel. (Foto René van Dam: Mick Snel en Friso Bode van TOP in actie)
Lees meer...
 

Bassets neemt lastige horde Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben de wind goed in de zeilen. De halve finale in de bekercompetitie is bereikt en in de reguliere competitie staan ze bovenaan, maar dat betekent ook dat zij de te kloppen ploeg zijn en iedereen die naar Sassenheim komt zal de mouwen flink opstropen.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte door arbitrale blunder(s) benadeeld Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 november 2014 - Dat het Limburgse IASON probeert iemand met een 2 min. straf na 1 minuut het veld in te sturen, maar dat de leiding dit pas  doorkreeg na appelleren van de supporters en de bank van Foreholte tekende de wedstrijd in de 2e helft. Dezelfde speelster behoorde wederom 2 minuten te krijgen en vanwege de wisselfout nog een 2 min. straf. Inmiddels was er gescoord door IASON en de bewuste speelster zat slechts haar minuut uit. Daarbij tegen het fysiek harde spel van de dames uit Valkenburg hebben de Voorhoutsen toch te weinig verweer. Dankzij de geweldige mentaliteit van de dames van Ricardo Clarijs konden zij  toch 1 zeer verdiend punt meenemen naar Voorhout.
Lees meer...
 
Foreholte wint opnieuw niet na voorsprong bij Wilhelmus Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 24 november 2014 - Was de voorsprong vorig jaar maar liefst 0-3 en viel de gelijkmaker in de 80e minuut, dit jaar stond Foreholte in de rust met 0-2 voor en viel de gelijkmaker in de allerlaatste minuut.
Lees meer...
 
Teylingen walst over Kickers 69 heen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 24 november 2014 - Op een zonnig sportpark de Roodemolen trapte Teylingen afgelopen zondag af tegen Kickers ’69. Een ploeg die op een degradatieplek staat en dus met opgestroopte mouwen Teylingen een lastige middag wilde bezorgen. Althans, dat was de verwachting vooraf.
Lees meer...
 
Warmondse IJsclub-nieuws Afdrukken E-mail
WARMOND, 24 november 2014 - Sjors Handgraaf wint schaatsmarathon, Warmondse jeugdschaatst eerste wedstrijd en Lisa van der Geest zevende bij World Cup-debuut.
Lees meer...
 
Miniorenploeg Columbiaan plaatst zich voor landelijke finale Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 24 november 2014 - Op zondag 23 november zwom de miniorenploeg van De Columbiaan de regio clubmeet in het Hofbad in Den Haag. Dit is het kampioenschap voor verenigingen met zwemmers tussen 7 en 11 jaar.

Lees meer...
 
Cultuur Verheft speelt komedie 'Denk aan mij' Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 november 2014 - Cultuur Verheft speelt 24, 26 en 27 november voor de tweede week de komedie "Denk aan mij", geschreven door Hetty Heyting. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9455

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs