BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte wint overtuigend Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 15 december 2014 - Er was nadrukkelijk wat gebeurd bij Foreholte in de trainingsweek na het verlies de vorige zondag tegen DVV Delft, want Jamie Robijn en Mats Schrama stonden in de basiself tegen Den Hoorn.
Lees meer...
 

Feest voor handbaldames Foreholte Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 december 2014 - Zaterdag was de tegenstander het Haagse Hellas 2. Aangezien de teams met blessures te maken hebben, moest er door Hellas wat doorgeschoven worden naar het eerste wat in de ere-divisie speelt. Speelsters van het derde worden dan opgeroepen. Maar Foreholte heeft ook (langdurige) blessures zoals b.v. Annelies Zwetsloot, Kim Schuurbiers, Lize Vrolijk, Marlen Arroyo. Daarbij was er slechts één scheidsrechter en er mocht en kon wat meer, dus iedereen maakte er het beste van en het werd een sportieve en doelpuntrijke wedstrijd. Foreholte 44 x en Hellas 21 x.
Lees meer...
 
Foreholte handbaldames winnen opnieuw in beker Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 december 2014 - Donderdagavond om 21.00 uur een wedstrijd spelen, na een dag werken en net als tegenstander Westlandia ook nog een klein uur in de auto, kan niet echt een goede voorbereiding voor een bekerduel zijn.
Lees meer...
 
Ruimtelijk beleid Teylingen tot 2030 vastgelegd in structuurvisie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 12 december 2014 - Het ruimtelijk beleid van de gemeente Teylingen tot het jaar 2030 is vastgelegd in de ontwerp-structuurvisie ‘Teylingen 2030 Duurzaam Bloeiend'. Dit document ligt met de bijbehorende Planmilieueffectrapport (Plan-m.e.r.) vanaf donderdag 15 januari 2015 zes weken ter inzage. Ook kunnen de documenten nu al worden gedownload vanaf www.teylingen.nl/structuurvisie.
Lees meer...
 
Winnaars Vrijwilligersprijzen 2014 Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 11 december 2014 - Op woensdag 10 december 2014 reikte wethouder Arno van Kempen de Teylingse Vrijwilligersprijs uit aan vier Teylingers, die zich al jarenlang als vrijwilliger belangeloos inzetten voor de maatschappij. In Voorhout won Bert Pilaszek, in Warmond Marijke van Leenen en in Sassenheim Piet Dahlkamp. Aanstormend talent is Rob van der Zwet. Het vrijwilligerscompliment gaat dit jaar naar de scouting Boerhaavegroep. De prijsuitreiking vond plaats in Cheers. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Uitbreiding sportpark Elsgeest vertraagd Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 10 december 2014 - De geplande uitbreiding van Sportpak Elsgeest loopt al voor de start vertraging van ongeveer een jaar op. De aanleg gaat volgens de nieuwe planning in de zomer van 2016 van start.

Lees meer...
 
Marc Witteman wordt burgemeester in Stichtse Vecht Afdrukken E-mail
Teylingen, 10 december 2014 - Marc Witteman (53, PvdA) is voorgedragen als nieuwe burgemeester voor Stichtse Vecht, een fusiegemeente in het westen van Utrecht. Witteman is nu gedeputeerde in de provincie Flevoland. In 2005 was hij waarnemend burgemeester in Warmond, in aanloop naar de fusie tot de gemeente Teylingen. Witteman was teleurgesteld toen de post van waarnemend burgemeester van de nieuwe fusiegemeente aan hem voorbij ging.
Lees meer...
 
Voetveer ‘De heere Schouten’ blijft Afdrukken E-mail
WARMOND, 9 december 2014 - De overeenkomst tussen Stichting Voetveer Warmond en de gemeente Teylingen over de exploitatie van het voetveer ‘De heere Schouten’ over ‘t Joppe, wordt met drie jaar verlengd. Beide partijen zijn enthousiast over de samenwerking van de afgelopen drie jaar en over het aantal recreanten en toeristen dat gebruik maakt van het voetveer.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9491

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs