BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte wint verdiend van ongeslagen VUC Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 6 oktober 2014 - Na de slechte prestatie vorige week, moest Foreholte zich herstellen tegen de koploper die enkele zeer grote overwinningen achter haar naam had staan. Een geweldige eerste helft en een tweede helft waarin Foreholte streed voor iedere meter, resulteerde in een verdiende 1-0 overwinning.
Lees meer...
 

Handbaldames Foreholte bekeren verder Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 oktober 2014 - De Voorhoutse handbaldames wonnen afgelopen donderdag in Poeldijk van het plaatselijke Verburch voor de bekercompetitie. Het team dat ze ook zullen tegenkomen in de 2e divisie moest na een hoopvolle ruststand 12-12 uiteindelijk het hoofd buigen voor de dames van Ricardo Clarijs. 18-23
Lees meer...
 
Goede competitiestart Foreholte handbaldames Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 okotober 2014 - De zenuwen waren na afgelopen donderdag nog niet geheel verdwenen, maar de dames maakten zich uiteindelijk ten onrechte druk voor de wedstrijd, want Leudal had van tijd tot tijd letterlijk het nakijken vanwege vele goed uitgevoerde breaks. Het tempo lag bij Leudal wat lager, zodat Foreholte met rust voor stond met 19-8 en na 2 x 30 minuten met 38-22 wist te winnen. (Op de foto: Annet Kraakman)
Lees meer...
 
Prominent schenkt Dagcentrum Tolhuisstraat een rust en relaxstoel Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 oktober 2014 – Prominent heeft de cliënten van Dagcentrum Tolhuisstaat in Sassenheim een relaxfauteuil geschonken en vervulde daarmee een grote wens. Cees Bouwmeester en Maries van Delft mochten als afgevaardigden een stoel uitzoeken.
Lees meer...
 
Werkbezoek Leidse wethouder aan Warmondse fietsenzaak Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 3 oktober 2014 – De Leidse wethouder Marleen Damen (Werk en Inkomen, Wijk en Financiën) bracht afgelopen vrijdag een werkbezoek aan Fietsspecialist Warmerdam in Warmond. De wethouder voerde een gesprek met een stagiaire van de Praktijkschool het Waterland terwijl ze samen een fiets repareerde. De stagiaire loopt stage bij de fietsspecialist als voorbereiding voor de arbeidsmarkt. De regio Holland Rijnland heeft extra geld gekregen om leerlingen van het speciaal en praktijkonderwijs klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.
Lees meer...
 
Nicolaas Klei opent Warmonds wijnlokaal Afdrukken E-mail
WARMOND, 3 oktober 2014 - Ter gelegenheid van de opening van Marga’s - wijnlokaal voor liefhebbers van goede wijn en spijs -, komt wijnschrijver Nicolaas Klei op zaterdag 4 oktober a.s. naar Warmond.
Lees meer...
 
Mira overgenomen door slijter Ed Vedder Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 3 oktober 2014 - Ed Vedder, de huidige slijter van Mitra Voorhout, heeft met ingang van 29 september de vestiging in Voorhout als franchisenemer overgenomen en zal deze onder de Mitra vlag gaan voortzetten. De vestiging in Voorhout aan de Herenstraat is de laatste weken opnieuw ingericht, waarbij het assortiment sterk is uitgebreid.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9353

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs