BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Wethouder Leo van der Zon stapt op na vertrouwensbreuk met VVD-fractie Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 12 juni 2014 - Wethouder Leo van der Zon (VVD) heeft vandaag zijn ontslag aangeboden. Van der Zon stapt op omdat hij te weinig vertrouwen kreeg van de VVD-fractie. De fractie zou volgens Van der Zon zijn duofunctie als wethouder en voorzitter van het Bloemencorso nog steeds ter discussie stellen. De schijn van belangenverstrengeling van deze duofunctie is dit jaar tijdens de samenstelling van het college aan de orde geweest met als resultaat dat Van der Zon zijn verantwoordelijkheid voor financiën overdroeg aan Kees van Velzen. Foto: Leo van der Zon bij de opening van station Sassenheim in 2011.

Lees meer...
 

Oostergeest derde op Techniek Toernooi 2014 Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 juni 2014 - De Plusklassers uit groep 5/6 van CBS Oostergeest in Warmond zijn op 5 juni 2014 tijdens de landelijke finale van het Techniek Toernooi 2014 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem derde geworden met hun uitvinding. Het thema van het Techniek Toernooi 2014 was  Transport en Logistiek, de uitdaging voor groep 5/6 De Afvalband.
Lees meer...
 
Winnaars kinderrebuswedstrijd Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 juni 2014 - Nadat bekend geworden was dat Teylingen het tot Fairtradegemeente geschopt heeft, organiseerde de werkgroep Teylingen Fairtrade Gemeente een rebuswedstrijd voor basisschoolkinderen. Bjorn Klompenhouwer, Elise Mesman en Anouk Bemelman zijn de trotse winnaars van geworden van deze wedstrijd. De prijzen werden uitgereikt in wereldwinkel Sassenheim door Marjolein de Vlaam, ambassadeur van Teylingen Fairtrade gemeente en Edith Alkemade, lid van de werkgroep.
 
Teylingen verhoogt precario om tekort op begroting te dichten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 juni 2014 - De financiële vertaling van het coalitieakkoord zorgen samen met andere extra kostenposten voor een tekort voor de gemeente Teylingen van 1,1 miljoen euro in 2015 oplopend tot 1,8 miljoen in 2018. Om dit gat in de begroting te dichten wil het college de precariorechten op leidingen gelijktrekken met het tarief in de regio. Dit levert 900.000 euro op. De kosten voor levering van electriciteit, gas, water en kabel-tv kunnen hierdoor omhoog gaan. Als de precarioverhoging volledig wordt doorbelast, dan betekent dit een lastenverzwaring van circa 60 euro per huishouden.
Lees meer...
 
RuÔne van Teylingen in middeleeuwse sfeer Afdrukken E-mail

TEIJLINGEN, 10 juni 2014 - Het afgelopen Pinksterweekend werd bij de Ruïne van Teylingen gedemonstreerd hoe in de middeleeuwen werd gewerkt. Bezoekers kregen uitleg over het weven van wol, het maken van pijl en boog, het smeden van zwaarden en nog veel meer. Video Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Video luchtkussenfestival Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 9 juni 2014 - Bekijk de videoreportage van het luchtkussenfestival in Voorhout op 1 juni. Video Guido Strik.
 
Hoogste punt voor SassemBourg Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 juni 2014 - Eerder dan verwacht, op donderdag 5 juni, werd het hoogste punt van de nieuwbouw van woonservicecentrum SassemBourg bereikt. Steven Schrader, directeur van Vooruitgang, kwam persoonlijk kijken hoe de betonplaat op het hoogste punt van het trappenhuis en liftschachten was aangebracht. (Foto: Gezekerd in een veiligheidsharnas markeren Steven Schrader (l) en Johan van Buren het hoogste punt met de vlag van SassemBourg)
Lees meer...
 
100 kilometer wandelen in Bollenstreek Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 6 juni 2014 - Op woensdag 4 juni sloegen de wethouders Piet-Jan Barnhoorn (Noordwijk), Kees van Velzen (Teylingen), Henri de Jong (Noorwijkerhout), Anne de Jong (Hillegom) en Cees Ruigrok (Lisse) en Wim Turnhout van ANLV Geestgrond de eerste markeringspaal voor het wandelnetwerk Bollenstreek aan de Zuider Leidsevaart in Hillegom. Het Wandelnetwerk is een netwerk van bestaande en nieuw ontwikkelde wandelroutes over onder andere agrarisch land in de hele Bollenstreek. (Foto: Sven van der Vlugt Fotografie)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9215

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs