BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Mail de Warmond geopend Afdrukken E-mail
ImageCHAMPIGNÉ/WARMOND, 7 juli 2014 - Burgemeester Anne Lize van der Stoel van Teylingen en haar collega  Paul Janneteau van het Franse plaatsje Champigné hebben zaterdagmiddag de Mail de Warmond officieel geopend. De mail is een parkachtige laan vlak achter het nieuwe gemeentehuis, de scheiding tussen de twee gloednieuwe woonwijken Tulipe en Narcisse. (Foto: Beide burgemeesters vlak voor de onthulling van het bord Mail de Warmond)
Lees meer...
 

Voorhout kijkt naar kwartfinale Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 juli 2014 - Naar de wedstrijd Nederland-Costa Rica is zaterdagavond ook in de cafés in Voorhout gekeken. Mariska de Graaff maakte een fotoreportage van  het duel in de kwartfinale.
Lees meer...
 
Brekelmans benoemd als wethouder Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 juli 2014 - Bas Brekelmans is sinds donderdagavond de wethouder Ruimte, Economie en Sport in Teylingen. Hij volgt Leo van der Zon op. Van der Zon stopte na 8,5 jaar als wethouder omdat omdat hij te weinig vertrouwen kreeg van de VVD-fractie. Brekelmans was eerder wethouder in Noordwijk en Lisse. Bas Brekelmans (rechts) en Leo van der Zon. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Boerengolf Wasbeeklaan mag weer Afdrukken E-mail
WARMOND, 4 juli 2014 – De beoefenaars van boerengolf kunnen aan de Wasbeeklaan in Warmond hun bal weer wegslaan richting de hole. De gemeenteraad ging hier donderdagavond unaniem mee akkoord. In 2012 verbood de gemeente de boerengolf die al 10 jaar werd beoefend omdat het niet in het bestemmingsplan past. De boerengolf krijgt nu tijdelijk een omgevingsvergunning totdat het bestemmingsplan is aangepast.
Lees meer...
 
Onrust over vervoer gehandicapte leerlingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 3 juli 2014 – Wethouder Kees van Velzen moet in de toekomst zorgvuldig en in heldere taal communiceren met ouders over leerlingenvervoer voor hun kinderen met een handicap. Onder ouders was veel onrust ontstaan over de nieuwe regels voor het leerlingenvervoer waarin kinderen alleen nog maar met een taxibus naar school worden gebracht als zij niet met het openbaar vervoer kunnen en niet door ouders gebracht kunnen worden.
Lees meer...
 
Brand in bouwkeet Mozartlaan Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 3 juli 2014 - Een bouwkeet van Heijmans aan de Mozartlaan in Voorhout is in de nacht van woensdag op donderdag uitgebrand. De brandweer kreeg om 3.48 uur melding van de brand. Liander moest ter plaatse komen om de gastoevoer af te sluiten. Op 2 juli stond er een afvalcontainer in dezelfde straat in brand. De politie doet onderzoek naar mogelijke brandstichting. Foto's bij 112 Bollenstreek.
 
Aanmelden jeugdgroep Cultuur Verheft Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 juli 2014 - De jeugdgroep van Cultuur Verheft heeft plaats voor nieuwe leden. In september start de vereniging met repetities voor een nieuw toneelstuk op de dinsdagavond. Ben je tussen de 12 en 18 jaar meld je dan voor de zomervakantie nog aan via de website www.cultuurverheft.nl.
 
Tjarda zeilt naar goud en zilver Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 juli 2014 - Op zaterdag 28 juni werden de regionale scouting zeilwedstrijden gehouden op de Kaag. In de klasse t/m 15 jaar behaalde boten van Tjarda de eerste en tweede plaats. De uitslag van deze wedstrijden bepaalt welke 10 boten er door mogen naar de landelijke scouting zeilwedstrijden (LSZW) in september. Foto Tjarda/Bart Homan
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9236

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs