BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
20ste Poldercross in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 augustus 2013 – UPDATE Warmond kan helaas niet bogen op de allereerste Poldercross in Nederland, maar het is dit jaar toch al weer de 20ste keer dat de Warmondse IJsclub de hele regio op de been weet te krijgen voor dit bijzonder leuke spektakel. Koudenhoorn is ontegenzeggelijk een perfecte locatie voor een evenement als dit, dat elk jaar weer voor fraaie plaatjes zorgt.  (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Nacht van Sassenheim goed bezocht Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 31 augustus 2013 - Bezoekers van de Nacht van Sassenheim stonden vrijdagavond in de rij om met de ladderwagen van de brandweer zo'n 25 meter mee omhoog te gaan. Naast het doen aan aankopen bij een van de vijftig kramen konden bezoekers van de nacht ook genieten van optredens van Hollandse artiest Rocky Vosse en 'ultieme Hazes act' Lesley Williams. De Oude Haven deed dit jaar weer mee met de nacht. Het optreden van coverband Viva la Rock werd goed bezocht. Foto's Edwin van der Wijngaard. Update: Video van de Dwaze Nacht van Sassenheim 
Lees meer...
 
Voetganger gewond bij aanrijding in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 augustus – Bij een aanrijding op de Herenstraat is woensdagmiddag een voetganger ernstig gewond geraakt. Dit gebeurde toen een automobilist ter hoogte van de Plus supermarkt achteruit de Herenweg op wilde rijden. Daarbij werd de voetganger over het hoofd gezien.
Lees meer...
 
Teylingen zoekt nieuwe staatsieportretten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 28 augustus 2013 – De gemeente Teylingen is op zoek naar een nieuw staatsieportret voor het gemeentekantoor en bestuurscentrum. Door het aantreden van Koning Willem-Alexander op 30 april zijn de oude staatsieportretten in Sassenheim en Voorhout aan vervanging toe. Daarom is kunstenaars in Teylingen gevraagd om een nieuw staatsieportret te maken.
Lees meer...
 
Biermark brengt € 3500 op voor Happy and Joy Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 augustus 2013 - De 23ste Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim was zondag weer een groot succes. Vele honderden bezoekers deden zich tegoed aan de meer dan 50 bieren van de tap. Daarnaast werd er ook nog eens 3500 euro ingezameld voor Happy and Joy, dat dit jaar als goede doel aan het evenement was verbonden.
Lees meer...
 
'Warmi Ondersteboven' begonnen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 26 augustus 2013 - Onder ideale weersomstandigheden is maandag op het recreatie-eiland Koudenhoorn 'Warmi Ondersteboven' begonnen, het jaarlijkse  kindvriendelijke evenement van de Stichting Kindervakantiewerk Warmond. Ruim tweehonderd jongens en meisjes doen er aan mee, verdeeld onder 20 groepen. De SKW heeft weer een serie gevarieerde spelletjes bedacht waarmee de jeugd de hele week zoet kan zijn.
Lees meer...
 
Lokfiets binnen tien minuten gestolen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 23 augustus 2013 - Binnen tien minuten nadat agenten een lokfiets in Sassenheim hadden neergezet, werd het rijwiel al gestolen. Enkele minuten later werd een verdachte aangehouden.
Lees meer...
 
Lions zamelen oud en vreemd geld in Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 augustus 2013 - Via een verzamelzuil bij supermarkt Plus Van Dijk Voorhout gaat Lionsclub Bollenstreek, in het kader van een landelijke actie van Lions Nederland oud en vreemd geld inzamelen voor staar-operaties in ontwikkelingslanden.De verzamelzuil is afgelopen donderdag door Wim Ouwehand, lid van Lionsclub Bollenstreek, overgedragen aan de heer Joop van Dijk,  directeur/eigenaar van Plus Van Dijk Voorhout.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8638

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs