BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Foreholte strijdend ten onder tegen Woerden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 maart 2014 - Er was duidelijk ‘gesproken’ in de afgelopen week binnen de selectie van de Voorhouters, want hoewel Woerden als een sterkere tegenstander werd beschouwd vloog Foreholte na de aftrap op Woerden af. Onmiddellijk plaatste Woerden een scherpe aanval en spits Eddy Vorm verscheen vrij voor Matthijs Guijt. Zijn schot verdween over het Voorhoutse doel. Woerden liet er geen gras over groeien en zette Foreholte vast op de eigen helft.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

ZVS houdt stand in de C-competitie Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 maart 2014 - Zondag 9 maart zwom zwemvereniging Sassenheim (ZVS) de vierde C-competitie van dit jaar. Na drie wedstrijden stond ZVS op de 18e plaats en als zij geen promotie/degradatiewedstrijd wilden zwemmen moesten zij boven de 20 eindigen. Een spannende wedstrijd dus.
Lees meer...
 
Bassets Babes sneuvelen in de halve finale Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 maart 2014 - Helaas zijn The Bassets Babes, de rugbysters uit Sassenheim, er niet in geslaagd de finale om het landskampioenschap vrouwenrugby te bereiken. Zij sneuvelden in de halve finale tegen torenhoge titelkandidaat RUS uit Utrecht. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Foreholte handbaldames schieten er op los Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 maart 2014 - Het was een turbulente week voor de handbaldames, waarin het bestuur en de trainer na goed onderling overleg per direct besloten, niet verder met elkaar door te gaan. Dit omdat ondanks de inzet en de goede trainingen de juiste klik met de groep ontbrak waardoor de basis van wederzijds vertrouwen niet meer optimaal was.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl wint overtuigend en richt zich op play-offs Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 maart 2014 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl wonnen afgelopen zaterdag verrassend eenvoudig van Dalto. De ploeg uit Driebergen werd verslagen met 23-14. De Sassenheimers zijn nu verzekerd van de eerste plaats in de Korfbal League. TOP/Justlease.nl kan zich nu gaan richten op de play-offs. Alleen de tegenstander is nog niet bekend.
Lees meer...
 
WIJC: Warmondse kampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 maart 2014 - Op donderdag 6 maart, bijna de laatste avond van het schaatsseizoen 2013-2014, heeft de jeugd van de Warmondse IJsclub de clubkampioenschappen gereden in de Schaatshal in Leiden.
Lees meer...
 
Gerenoveerd Koudenhoorn heropend Afdrukken E-mail

WARMOND, 7 maart 2014 - UPDATE Na een grondige renovatie en herinrichting heeft wethouder Kees van Velzen, samen met Holland Rijnland bestuurder Kees Wassenaar, vrijdagmiddag Koudenhoorn opnieuw opengesteld voor het publiek. Bij de opening werd een fraai vormgegeven "boomspiegel" onthuld. Nog niet alles op het eiland is helemaal gereed, maar de grote grondwerkzaamheden zijn afgerond. Video Guido Strik. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8992

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs