BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Strijd om Molen van Speelman niet voorbij Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 september 2013 - "We zullen in de toekomst nog voor verrassingen zorgen. We zullen de molen in de oorspronkelijke schoonheid herstellen. U bent nog niet van ons af", zo reageerde Theo Gozeling, voorzitter van de Stichting de Molen van Sassenheim, dinsdagavond in de commissie Ruimte op eerder genomen het besluit van een meerderheid van de gemeenteraad om een wijziging van het bestemmingsplan, nodig voor het afbouwen van de Molen van Speelman, tegen te houden. De stichting wil met een beroepsprocedure bij de Raad van State alsnog toestemming krijgen voor de afbouw van de molenstomp.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

'Gevangene Teylingereind heeft hasj, mobiele telefoon en sleutel' Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 september 2013 - UPDATE Een van de gedetineerden in jeugdgevangenis Teylingereind beschikt volgens het programma PowNews over drugs, een mobiele telefoon en een sleutel waarmee hij vrij door de jeugdinstelling kan lopen. PowNews zond dinsdagavond een filmpje uit waarin de veroordeelde minderjarige dader van het doodschoppen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen praat over het bezit van hasj en 'de sleutel van de groepsleiding'.
Lees meer...
 
ABN AMRO sluit kantoor in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 10 september 2013 – De ABN AMRO bank sluit 8 november a.s. het kantoor aan de Herenstraat 70 in Voorhout. Er blijft wel een geldautomaat op dat adres of in de nabije omgeving aanwezig, maar voor het regelen van bankzaken moeten de Voorhoutse klanten van ABN AMRO straks naar Noordwijk of Sassenheim.
Lees meer...
 
Laatste pennenstreek muurschildering Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 september 2013 - Wethouder Leo van der Zon en kunstenares Judith van der Meer hebben vrijdagmiddag de openingshandeling van de muurschilderingen in de spoortunnel bij station Sassenheim verricht. Dit deden ze door het zetten van een laatste 'pennenstreek'
Lees meer...
 
Fietser stinkt naar diesel Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 9 september 2013 - Een 28-jarige inwoner van Oegstgeest is in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 september aangehouden op verdenking van de diefstal van diesel in Voorhout.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Bassets tasten af
- Foreholte verliest in de laatste minuut 2 punten
- Thieme Schmidt (Warmond) Nederlands kampioen kogelslingeren
 
Thieme Schmidt (Warmond) Nederlands kampioen kogelslingeren Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 9 september 2013 - In het weekend van 24-25 augustus vonden de C spelen te Amsterdam plaats. Dit zijn de Nederlandse kampioenschappen Atletiek voor jongeren van 14-15 jaar oud. De Warmondse Thieme Schmidt, uitkomend voor Leiden atletiek, deed mee op verschillende onderdelen: kogelslingeren, speerwerpen, discuswerpen en de 800 m.
Lees meer...
 
Bassets tasten af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 september 2013 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim begon zondag de competitie. Na een lange hete zomer, waarin veel was veranderd in de selectie van Bassets trainer Robert Broers, kon hij eindelijk zien hoe zijn spelers voor de dag zouden komen. Het slechte vorige seizoen moest snel in de vergetelheid raken. Toen werd op de slotdag pas handhaving in de landelijke zondagsklasse veilig gespeeld, dit kwam niet door een hechte collectieve prestatie, maar door individuele klasse. (Foto Rob Koelewijn: Bassets betalen lesgeld)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8655

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs