BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen F3 en C2 kampioen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2014 - Teylingen F3 beleeft een succesvol seizoen. Als eerste jeugdteam won het de 90-jarige jubileumprijs van r.k.v.v. Teylingen (wie scoort het eerst 90 doelpunten). In de competitie was het lang spannend tussen Teylingen, Rijnsburgse Boys en Rijnvogels. Maar nadat in maart van beide concurrenten werd gewonnen lag de weg naar het kampioenschap open.
Lees meer...
 

Kunstenares maakt Wanderen-app Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 15 april 2014 - In de Merenwijk is verdwalen makkelijk, vraag maar aan een willekeurige taxichauffeur. Kunstenares Fleur van den Berg werkt aan een app die verdwalen in de Merenwijk een stuk leuker maakt. Met verhalen, wetenswaardigheden, en soundscapes neemt de app je mee op avontuur in de Merenwijk en het omliggende natuurgebied. Een geleide dwaaltocht waarop je onvermoede kanten en bewoners van deze wijk leert kennen. De crowdfunding voor dit innovatieve kunstproject is op 10 april begonnen op Voordekunst.nl. De app wordt gemaakt voor de Merenwijk van Leiden, ‘het ommetjesgebied’, Strengen, Tengnagel en het publieke deel van de Zwanburgerpolder van Teylingen.
Lees meer...
 
Columbiaan zwemt om de Swim Cup in Eindhoven Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 april 2014 - Van donderdag 10 tot zondag 13 april werd de internationale zwemwedstrijd om de Swim Cup in Eindhoven gezwommen en ook de Columbiaan was met een groep zwemmers aanwezig. Arno Kamminga heeft zich hier van zijn beste kant laten zien. Twee keer mocht hij aantreden in de internationaal sterke finales. Op de 100 schoolslag werd hij tweede van Nederland en de 200 schoolslag leverde voor hem een bronze medaille op. In dit internationale geweld heeft Arno zich dus mooi in de top van het Nederlandse zwemmen gezwommen.
Lees meer...
 
Fietsmaatjes en Marente gaan samenwerken Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 april 2014 - De Stichting Fietsmaatjes Teylingen en Marente locatie Bernardus hebben afgesproken dat zij gaan samenwerken om de gasten en bewoners van de Bernardus de kans te bieden om met een fietsmaatje te gaan fietsen op een duofiets. In een periode van bloeiende bollenvelden en aangename buitentemperaturen is dat echt een genot voor de gasten uit de Bernardus. Ook de vrijwilligers genieten erg van hun fietstochtjes.
Lees meer...
 
St. Cecilia voorop in Palmpasenoptocht Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 april 2014 - Drumfanfare St. Cecilia was weer actief tijdens de Voorhoutse Palmpasen-optocht van afgelopen zondag. Direct na afloop van de Palmpasenviering in de Bartholomeuskerk ging drumfanfare St. Cecilia voor in een grote stoet, waaraan vele kinderen aan deelnamen met hun prachtige, zelfgemaakte Palmpasen-stokken.
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 15 april) Afdrukken E-mail
- Teylingen F3 en C2 kampioen
- Columbiaan zwemt om de Swim Cup in Eindhoven
- Ter Leede F8 toch nog kampioen
- Bassets laatste nagel aan Alkmaars kist
- Verslag VUC-Foreholte
- TOP C1 Nederlands Kampioen Indoor Beachkorfbal
- Teylingen gedegradeerd na gelijkspel tegen ROAC
- Groots judotoernooi Voorhout
- 1e Play-off wedstrijd Dames Forwodians onbeslist
- Voorschoten’97 geeft Teylingen genadeklap
- Foreholte knokt zich naar een verdiende overwinning
- Foreholte C5 kampioen 2013-2014
- Foreholte B1 kampioen
- Bassets en Broers langer bij elkaar
 
1e Play-off wedstrijd Dames Forwodians onbeslist Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 14 april 2014 - Zaterdag 5 april werd de 1e playoff wedstrijd gespeeld, bij Locomotief in Rijswijk. Wilko Schelvis had de beschikking over al zijn speelsters en zaak was deze wedstrijd zo ruim mogelijk te winnen, met de return wedstrijd volgende week in het verschiet. De vorige ontmoetingen met deze ploeg waren allemaal in het voordeel van Forwodians, maar play-off wedstrijden zijn wedstrijden op zich, wat het bij voorbaat al een spannende wedstrijd maakt.
Lees meer...
 
Teylingen krijgt ledverlichting Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 14 april 2014 – In Teylingen is maandag begonnen met het vervangen van lichtmasten en armaturen voor duurzame ledverlichting langs doorgaande wegen. Tijdens de werkzaamheden is de weg deels afgezet,  waardoor het verkeer hinder ondervindt. Op enkele plaatsen worden verkeersregelaars ingezet. Op drukke verkeerslocaties wordt s ’nachts en/of buiten de spits gewerkt. De werkzaamheden door aannemingsbedrijf Heijmans BV duren tot eind april.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9098

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs