BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Paasvuur in park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 april 2015 - Zaterdagavond werd op het grote eiland in park Rusthoff door de gezamenlijke kerken van Sassenheim als start van de Paaswake het traditionele Paasvuur ontstoken. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Teylingen wil restafval op milieustraat terugdringen Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 3 april 2015 - De gemeente gaat stoppen met de inzameling van klein huishoudelijk restafval op de milieustraat. Vanaf 1 september 2015 kunnen inwoners van Teylingen geen huisvuilzakken meer inleveren op de milieustraat. Tot dat moment worden bezoekers van de milieustraat hierover geïnformeerd door medewerkers van de milieustraat en via borden. Zaterdag 4 april om 10.00 uur onthult wethouder Kees van Velzen een aparte container met daarop een meter die het aantal ingeleverde zakken weergeeft.  

Lees meer...
 
Kindergemeenteraad kiest niet voor de jeugd Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 2 april 2015 - Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren maandagavond voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten. De Kindergemeenteraad besloot na  anderhalf uur druk vergaderen om de 2.000 euro te verdelen over drie projecten. Een bubbelwand in de snoezelkamer van het dagactiviteitencentrum de Hooghe Bergh in Voorhout. Nieuwe sokken en ondergoed voor de klanten van de Kledingbank Teylingen. De rest van het geld ging naar project Beestenboel, een kinderboerderij op bezoek in Mariënhaven in Warmond. Scoutingsgroep Scojesa met het project voor de buitenspeeldag in Sassenheim bleef met lege handen achter.

Lees meer...
 
Elly v.d. Geest (Trilokaal) uit gemeenteraad Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 april 2015 - Elly van der Geest heeft de beslissing genomen om het raadslidmaatschap voor Trilokaal te beëindigen. Dat meldt franctievoorzitter Rob ten Boden. "Het bedrijven van politiek knelde op enkele momenten met de verantwoording voor haar onderneming", zegt Ten Boden. De gemeenteraad wees op 26 maart een verzoek van het bedrijf van Van der Geest af om van het Hemmeerpolderpad een privéweg te maken.
Lees meer...
 
Huurders 't Onderdak: Gemeente komt afspraken niet na met 135% huurverhoging Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 april 2015 - "Wij vragen aan de gemeente om afspraken na te komen en deze exorbitante huurverhoging van tafel te halen", dat zegt Albert Vink, woordvoerder namens de verenigingen in 't Onderdak. De verenigingen hoorden dinsdagavond verbaasd aan hoe de gemeente de huurprijs per vierkante meter 135% wil verhogen. "Iedereen weet dat de huren in 't Onderdak niet hoog waren. We gaan nu eerlijk de lasten doorberekenen voor alle verenigingen in Teylingen", zegt wethouder Kees van Velzen.
Lees meer...
 
Brandweerkazerne "te huur" Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 april 2015 - Voor de brandweerkazerne staan vandaag grote borden "Te huur: Stallingsruimte". De brandweer in Sassenheim raakt de tweede tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig kwijt , waardoor er ruimte in de onlangs gerenoveerde kazerne over blijft. Of het aanbod om caravan of aanhanger te stallen ook na 1 april geldt is de vraag. Foto: Ook vanuit Noordwijkerhout was er belangstelling voor de verhuurplannen van de Sassenheimse brandweer.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Foreholte wint verdiend van Schipluiden
 
Foreholte wint verdiend van Schipluiden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 30 maart 2015 - Hoe elf Schipluidenaren streden voor een eerste resultaat tegen de VV Foreholte. Maar hoe die zelfde Foreholtenaren uiteindelijk verdiend met de 3 punten, gelijk het vorig jaar, vertrokken uit Midden Delfland…
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9644

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs