BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Andreas Schoolschaakkampioen van Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 november 2014 - Afgelopen woensdag (5/11) organiseerde Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen voor alweer de 9e keer het Schoolschaakkampioenschap van Voorhout. Ruim 50 kinderen van het Voorhoutse basisonderwijs streden in de Spelewey met groot enthousiasme om de felbegeerde titel.
Lees meer...
 

Oranje Bassets dames winnen Europese Trophy Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 november 2014 - Petra Zwart en Tiara Putman hebben met het Nederlands vrouwen rugbyteam de Europese rugby Trophy gewonnen. Deze eindronde werd gespeeld in België. Beide speelsters van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim waren in de finale tegen België belangrijke factoren in het Oranje van bondscoach Dirk-Jan Verlinden.
Lees meer...
 
Mart en Monica regeren Bokkenrijk Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 november 2014 - Prins Mart (Wassenaar) en prinses Monica (Hoogink-Schoevaars) regeren het komende jaar in het Bokkenrijk. De Voorhoutse carnavalsvereniging De Bokken maakte dit zaterdagavond bekend. Het jeugdprinsenpaar bestaat uit jeugdprins Rick (van der Luijt) en Romy (van Duin). Later meer. Foto Mariska de Graaff.
 
Lions zamelen oud en vreemd geld in Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 november 2014 - Nadat in 2013 de verzamelzuil bij Plus Van Dijk Voorhout heeft gestaan met een zeer succesvol resultaat, heeft de Lionsclub Bollenstreek het verzoek gekregen om de zuil voor de tweede keer bij Plus Voorhout te plaatsen. Sinds maandag 3 november 2013 staat de verzamelzuil voor oud en/of vreemd geld weer op een opvallende plaats in de winkel.
Lees meer...
 
Bomen kappen nog makkelijker in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 7 november 2014 - Het wordt in Teylingen nog makkelijker om bomen te kappen. De afgelopen jaren zijn er in Teylingen al op grote schaal bomen verdwenen, zoals onlangs nog in de Weiden in Warmond . In het concept-bomenbeleid dat het college van B&W vorige week heeft vastgesteld worden de regels op dit gebied verder versoepeld. De uitgangspunten worden ’kwaliteit vóór kwantiteit’ en ’de juiste boom op de juiste plaats’. Ook het terugdringen van het aantal benodigde vergunningen is volgens wethouder Kees van Velzen een mooi resultaat van het beleid dat is ontwikkeld.
Lees meer...
 
Exploitant voor horecapaviljoen op Koudenhoorn Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 november 2014 – De gemeente Teylingen heeft een exploitant gevonden voor het nieuwe horecapaviljoen op Koudenhoorn. Koomen Catering uit Voorhout gaat onder de naam Grand Café ‘Het Paviljoen’ een restaurant en snackkiosk uitbaten. In het bestemmingsplan was opgenomen dat de horeca met een historische werf en een natuureducatiecentrum onder één dak moeten worden gebouwd. De scheepswerf wordt nu echter niet geïntegreerd in het horecagebouw, maar komt in het huidige kioskgebouw dat wordt opgeknapt.
Lees meer...
 
Leo van der Zon in bestuur Welzijn Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 november 2014 - Oud-wethouder van Teylingen Leo van der Zon is toegetreden tot het bestuur van de Stichting Welzijn Teylingen. Zijn benoeming is vorige week formeel bekrachtigd in een bestuursvergadering.  Binnen het bestuur zal Van der Zon zich onder meer richten op para-commerciële activiteiten in samenwerking met andere organisaties en ondernemingen.
Lees meer...
 
Up2Stage zingt en flyert Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 november 2014 - Om de start van de losse kaartverkoop aan Sassenheim en omstreken bekend te maken trad Up2Stage afgelopen zaterdagmiddag op in het centrum van Sassenheim.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9425

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs