BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Nieuwe show Adest Musica beleeft première in Duitsland Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 maart 2013 - Afgelopen weekend heeft Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim haar nieuwe show gebracht in Duitsland tijdens de Internationale Musikparade. Verdeeld over drie dagen werd in drie Duitse steden in totaal vijfmaal de show Mother Earth opgevoerd. De show is het nieuwe product van de Sassenheimse muzikanten waarmee in de zomer van dit jaar wordt deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

‘Water voor Water’ in De Voogd Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 maart 2013 - Eetcafé De Voogd gaat door met haar goede-doelen acties. Tijdens het nieuwe terrasseizoen wordt gasten gevraagd mee te helpen waterputten in Tanzania te financieren. De nieuwe actie begint op 2e Paasdag als ook het terrasmeubilair weer op de bezoekers van de Oude Haven staat te wachten.
Lees meer...
 
Groenonderhoud de komende jaren door Maregroep Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 maart 2013 - De Maregroep verzorgt de komende jaren het eenvoudige groenonderhoud in alle kernen van de gemeente Teylingen. Het gaat ondermeer om werkzaamheden zoals onkruid wieden, snoeien van knotwilgen en afval prikken. Wethouder Kees van Velzen en directeur Hooite Muller van de Maregroep hebben die samenwerking vorige week bekrachtigd met een contract.
Lees meer...
 
KTS-debat in raadzaal Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 maart 2013 - Vanmiddag om 14.00 uur gaan leerlingen van de KTS met elkaar in debat in de raadzaal van de gemeente Teylingen. Het debat gaat over ontwerpen van voorzieningen, die de leerlingen op school hebben gemaakt. De beste ontwerpen worden gepresenteerd en daarna volgt een debat tussen de leerlingen. Het debat is live te volgen via www.teylingen.tv.
Lees meer...
 
Subsidie voor startende ondernemers in Teylingen Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 26 maart 2013 - Goed nieuws voor startende ondernemers uit de gehele Duin- en Bollenstreek. Sinds 1 maart 2013 heeft ook de gemeente Teylingen subsidie beschikbaar gesteld voor het KvK-Starterstraject. Dit betekent dat startende ondernemers uit alle zes de Duin- en Bollenstreek gemeenten nu met flinke
korting kunnen deelnemen aan seminars en persoonlijke adviesgesprekken bij Kamer van Koophandel Den Haag (KvK).

Lees meer...
 
Bijna kaarten bestellen voor Cultuur Verheft Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 26 maart 2013 - Toneelliefhebbers kunnen binnenkort in Voorhout hun hart weer ophalen met de nieuwste voorstelling van Cultuur Verheft. Half april wordt 'Deze vrouw...is uw man' maar liefst vijf keer opgevoerd in Cheers. Kaarten bestellen kan telefonisch op 2 en 3 april.

Lees meer...
 
Eerste brugdeel Koudenhoorn geplaatst Afdrukken E-mail

Eerste brugdeel geplaatst van de nieuwe brug naar Koudenhoorn in Netherlands
WARMOND, 24 maart 2013 - Het eerste brugdeel van de nieuwe ophaalbrug naar het Warmondse recreatie-eiland Koudenhoorn is afgelopen week geplaatst. Daarmee wordt langzaam zichtbaar hoe de brug over De Leede eruit gaat zien. (Foto: Henk Keijzer)
 
Jeugd Cultuur Verheft schittert in Rivièra brugpiepers Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 maart 2013 - Op zaterdagavond 23 maart en zondagmiddag 24 maart zijn de uitvoeringen van “Rivièra brugpiepers” gespeeld door de jeugdspelers van Cultuur Verheft. De 15 spelers hebben zich in beide uitvoeringen van hun beste kant laten zien. (Foto's Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8375

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs