BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Scouting Scojesa viert 35e verjaardag Afdrukken E-mail
SASSENHEIM,3 september 2013 – De Sassenheimse Scoutinggroep Scojesa bestaat dit jaar 35 jaar. Dit wordt zaterdag 28 september groots gevierd. Tussen 14.00 uur ‘s middags en 02.00 uur ’s nachts is er voor alle oud leden en leiding een Reünie georganiseerd onder de titel ‘Laat je Uitdagen!’
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Politie zoekt getuigen incident Poldercross Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 september 2013 - De recherche in de Duin- en Bollenstreek zoekt getuigen van een incident dat op vrijdagavond om 19.30 uur op het water tijdens de Poldercross in Warmond plaatsvond. In het water van De Leede waren op dat moment tientallen deelnemers aan de Poldercross actief. Tijdens het zwemevenement werd het vaarverkeer stilgelegd. Een schipper wilde niet wachten en voer door de zwemmers heen. Enkele zwemmers moesten naar de kant om niet te worden overvaren door de boot.
Lees meer...
 
20ste Poldercross in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 augustus 2013 – UPDATE Warmond kan helaas niet bogen op de allereerste Poldercross in Nederland, maar het is dit jaar toch al weer de 20ste keer dat de Warmondse IJsclub de hele regio op de been weet te krijgen voor dit bijzonder leuke spektakel. Koudenhoorn is ontegenzeggelijk een perfecte locatie voor een evenement als dit, dat elk jaar weer voor fraaie plaatjes zorgt.  (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Nacht van Sassenheim goed bezocht Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 31 augustus 2013 - Bezoekers van de Nacht van Sassenheim stonden vrijdagavond in de rij om met de ladderwagen van de brandweer zo'n 25 meter mee omhoog te gaan. Naast het doen aan aankopen bij een van de vijftig kramen konden bezoekers van de nacht ook genieten van optredens van Hollandse artiest Rocky Vosse en 'ultieme Hazes act' Lesley Williams. De Oude Haven deed dit jaar weer mee met de nacht. Het optreden van coverband Viva la Rock werd goed bezocht. Foto's Edwin van der Wijngaard. Update: Video van de Dwaze Nacht van Sassenheim 
Lees meer...
 
Voetganger gewond bij aanrijding in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 augustus – Bij een aanrijding op de Herenstraat is woensdagmiddag een voetganger ernstig gewond geraakt. Dit gebeurde toen een automobilist ter hoogte van de Plus supermarkt achteruit de Herenweg op wilde rijden. Daarbij werd de voetganger over het hoofd gezien.
Lees meer...
 
Teylingen zoekt nieuwe staatsieportretten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 28 augustus 2013 – De gemeente Teylingen is op zoek naar een nieuw staatsieportret voor het gemeentekantoor en bestuurscentrum. Door het aantreden van Koning Willem-Alexander op 30 april zijn de oude staatsieportretten in Sassenheim en Voorhout aan vervanging toe. Daarom is kunstenaars in Teylingen gevraagd om een nieuw staatsieportret te maken.
Lees meer...
 
Biermark brengt € 3500 op voor Happy and Joy Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 augustus 2013 - De 23ste Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim was zondag weer een groot succes. Vele honderden bezoekers deden zich tegoed aan de meer dan 50 bieren van de tap. Daarnaast werd er ook nog eens 3500 euro ingezameld voor Happy and Joy, dat dit jaar als goede doel aan het evenement was verbonden.
Lees meer...
 
'Warmi Ondersteboven' begonnen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 26 augustus 2013 - Onder ideale weersomstandigheden is maandag op het recreatie-eiland Koudenhoorn 'Warmi Ondersteboven' begonnen, het jaarlijkse  kindvriendelijke evenement van de Stichting Kindervakantiewerk Warmond. Ruim tweehonderd jongens en meisjes doen er aan mee, verdeeld onder 20 groepen. De SKW heeft weer een serie gevarieerde spelletjes bedacht waarmee de jeugd de hele week zoet kan zijn.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8640

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs