BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Forse sloop en herbouw in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 31 mei 2013 - De Warmondse woonstichting Warmunda gaat de komende tijd een fors aantal woningen slopen om te vervangen  door nieuwbouw. Aan de Van Mathenessestraat zullen 9 woningen verdwijnen voor nieuwbouw. Aan de Norremeerstraat en de Kaagstraat gaat het om 28 woningen uit de jaren 50. Daarnaast zal ook een complex 1 en 2 kamerwoningen aan de Vlietwei vervangen worden door nieuwbouw. (Foto: De geplande nieuwbouw in de Norremeerstraat)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Onderzoek naar belastingsamenwerking Afdrukken E-mail
REGIO, 31 mei 2013 - De colleges van de gemeenten Noordwijk en Teylingen hebben ingestemd met een onderzoek naar mogelijke samenwerking op het gebied van belastingen. Het doel van de samenwerking is het verbeteren van de dienstverlening en de kwaliteit van de belastingadministratie. Omdat Noordwijk op dit gebied al samenwerkt met Lisse, zou er dan een samenwerking tussen drie gemeenten ontstaan.
Lees meer...
 
Nieuwe bank ‘Mooiste plek van Nederland Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 31 mei 2013 - Met de grote opknapbeurt van Koudenhoorn is ook de bank vervangen die daar stond als prijs voor de deelname aan de wedstrijd ‘De Mooiste Plek van Nederland’. De bank en de bijbehorende boom zijn de afgelopen jaren veelvuldig ten prooi gevallen aan vandalisme.  De boom die door een uitsparing in de bank groeide was volledig afgebroken en de bank zelf was ook behoorlijk beschadigd.
Lees meer...
 
Mislukte beroving bij station Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 31 mei 2013 - Twee mannen hebben donderdagavond omstreeks 22.15 uur op het Stationsplein in Sassenheim geprobeerd een 22-jarige vrouw uit die plaats te beroven. De vrouw liep naar haar auto op het parkeerterrein toen zij de mannen achter zich zag lopen. De vrouw was net bij haar auto toen zij plotseling hard werd vastgepakt door één van de mannen.
Lees meer...
 
Start handhavingsctie hondenbeleid zonder wethouder Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 mei 2013 - Op het gazon aan de Marijkestraat in Warmond is woensdagmiddag het startsein voor de handhavingactie van het hondenbeleid gegeven. Dit zou gebeuren door wethouder Kees van Velzen, maar die liet verstek gaan. Het werd de voor de actie opgetrommelde hondeneigenaren niet duidelijk waarom de wethouder niet kwam opdagen.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Ter Leede B1 promoveert naar hoofdklasse
- Winst voor TOP/Wereldtickets.nl
- Wethouder reikt prijzen uit aan basketball kampioenen
- Net geen winst voor trimhockeyers
- Sassemse meiden Nederlands kampioen straatvoetbal
 
Ter Leede B1 promoveert naar hoofdklasse Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 mei 2013 - In een zinderende nacompetitie finalewedstrijd tegen de B1 van buurvereniging Foreholte heeft de Ter Leede B1 met een 2-1 winst de promotie naar de Hoofdklasse zeker gesteld. (Foto Hascha Projects/Hans Schalk: Vlak na het eindsignaal is de ontlading bij Ter Leede groot)
Lees meer...
 
Winst voor TOP/Wereldtickets.nl Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 mei 2013 - Afgelopen zaterdag wonnen de korfballers van TOP/Wereldtickets.nl van het in degradatienood verkerende DeetosSnel. Pas ver in de 2e helft konden de Sassenheimers het verschil maken. In een aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijd werd het uiteindelijk 23-18. De ploeg behoudt de 3e plaats in de Ereklasse en zit in de wachtkamer: met nog 2 competitiewedstrijden te gaan moet TOP/Wereldtickets.nl wachten en hopen op een misstap van de koplopers om zodoende nog kans te maken op een plaats in de halve finales.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8513

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs