BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Goede start De Columbiaan zwemcompetitie Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 oktober 2013 - Op zaterdag 5 oktober en op zondag 6 oktober ging de zwemcompetitie in Nederland weer van start. De Columbiaan 1 komt uit in de hoofdklasse, de hoogste afdeling in het Nederlandse competitiezwemmen.
Lees meer...
 
Foreholte verliest van zichzelf Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 oktober 2013 - De eerste helft was volledig voor Foreholte en de wedstrijd had toen beslist moeten worden. RKDEO rechtte echter de rug en wist de drie punten binnen te slepen; 1-2.
Lees meer...
 
Verlies na chaos voor VCS Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 oktober 2013 - Afgelopen vrijdag 4 oktober speelde VCS dames 1 haar derde wedstrijd uit tegen Kalinko dames 2. Dit team is als het goed is na een degradatie naar de eerste klasse, vorig seizoen weer gepromoveerd naar de promotieklasse.
Lees meer...
 
Foreholte laat de punten onnodig in Loosduinen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 oktober 2013 - Tegen deze onbekende tegenstander kwam Foreholte niet aan haar eigen spelletje toe. GDA zette actief druk op iedere plek van het veld en gaf de Voorhouters geen ruimte om te voetballen. Bijkomend nadeel was het slechte veld en het eerste tegendoelpunt was een direct gevolg van dit veld.
Lees meer...
 
Nieuwe donateurs Park Rusthoff spoorloos Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 oktober 2013 - Tijdens de vrijwilligersmarkt op zaterdag 7 september en rond de kerkdienst van de gezamenlijke kerken op zondag 15 september in  Park Rusthoff, zijn er door vrijwilligers van het park ruim 1.000 flyers uitgedeeld met als doel het aantal donateurs uit te breiden. Gezien het grote aantal flyers dat is uitgedeeld en de positieve reacties waren de verwachtingen dan ook zeer hoog gespannen.
Lees meer...
 
Poli's Diaconessenhuis en registerpodoloog in Sassembourgh Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 oktober 2013 – In het servicecentrum SassemBourg dat op dit moment gebouwd wordt in Sassenheim komen een aantal buitenpoli’s van het Diaconessenhuis Leiden.  Woonstichting Vooruitgang heeft daarover een intentieovereenkomst gesloten met het Diaconessenhuis. Daarnaast zal zich ook een  registerpodoloog in het  woon- en servicecentrum vestigen. (Foto 1: V.l.n.r. Steven Schrader en Peter en Herman van Dasselaar van Registerpodoloog van Dasselaar tekenen de overeenkomst.)
Lees meer...
 
Start plaatsen zonnepanelen in de Kagerbuurt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 oktober 2013 - De komende maanden wordt op een aantal woningen in de Kagerbuurt in Sassenheim zonnepanelen geplaatst. Dat is het eerste zichtbare resultaat van het project TeylingenSamenGroen. Vorige week vrijdag heeft wethouder John Stuurman samen met de bewoners en de projectgroep de eerste panelen officieel in gebruik genomen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8716

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs