BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Slechte start doet Foreholte de das om Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 oktober 2014 - Hoe goed ze zich ook voorbereid hadden, op het moment van laten zien liet men het afweten. Technische fouten en het missen van diverse breaks en penalty’s bepaalden het verloop van de wedstrijd tegen MHV’81. Teleurgesteld verlieten de Voorhoutsen de sporthal van Mill.
Lees meer...
 

Voorhout behaalt gelijkspel uit bij HDM Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 oktober 2014 - Op een vol en zonnig sportpark van het Haagse HDM hebben de trimhockeyers van Voorhout zondag 12 oktober een keurig gelijkspel behaald. Het werd 0-0 en beide ploegen waren hier dik tevreden mee. Het goede resultaat werd mede behaald door het gedecideerde optreden van de Voorhoutse keeper Annette Merks die zonder aarzelen alle schoten op haar goal onschadelijk maakte.
Lees meer...
 
Bassets vrouwen berensterk Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 oktober 2014 - Het vrouwenteam van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim speelt al jaren een grootte rol van betekenis in de landelijke competitie. Zeker dit jaar zal iedereen de vrouwen moeten vrezen, want het team is sterker dan ooit tevoren. (Foto Rob Koelewijn: Kelly vanouds in actie bij The Bassets)
Lees meer...
 
Bassets bijgespijkerd door Engelse top coach Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 oktober 2014 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim kregen donderdag bijles van niemand minder dan Phil Greening. De Engels 24-voudig international en profspeler van oa de topclubs in Engeland: The Sale Sharks en The Wasps.
Lees meer...
 
Spannende start zwemcompetitie De Columbiaan Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 oktober 2014 - Op zondag 12 oktober ging de zwemcompetitie in Nederland weer van start. De Columbiaan 1 komt uit in de hoofdklasse. De hoogste afdeling in het Nederlandse competitie zwemmen. De hoofdklasse bestaat uit de 15 snelste verenigingen van Nederland. Deze 15 verenigingen zwemmen in vijf wisselende poules de competitie.
Lees meer...
 
Gelijkspel voor Foreholte tegen HVV Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 oktober 2014 - Na de gewonnen wedstrijd van vorige week (1 – 0 tegen koploper VUC) was het zaak voor Foreholte om de goede lijn door te zetten. HVV leek daarvoor de ideale tegenstander: opnieuw een opponent in een uitwedstrijd uit Den Haag en opnieuw op natuurgras.
Lees meer...
 
Hillegom te sterk voor Teylingen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 oktober 2014 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de langverwachte wedstrijd tegen Hillegom op het programma. Beide ploegen worden als titelkandidaat gezien. Daar waar Hillegom met vijftien punten uit vijf wedstrijden ruimschoots aan de verwachtingen voldeed, morste Teylingen onderweg al vier punten. Zaak dus om het gat met Hillegom niet op te laten lopen tot 7 punten.
Lees meer...
 
Wie wint de Vrijwilligersprijs Teylingen 2014? Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 oktober 2014 - De gemeente Teylingen is op zoek naar vrijwilligers die in aanmerking komen voor de Vrijwilligersprijs 2014. Kent u een vrijwilliger of een organisatie die het verdient om in het zonnetje gezet te worden, dan kunt u een voordracht doen. Iedereen kan personen of organisaties voordragen voor de Vrijwilligersprijs 2014. Een jury kiest uit ieder dorp een winnaar.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9377

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs