BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Verkiezingsdebat bij Omroep Bo Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 maart 2014 – De Teylingse lijsttrekkers nemen het vanavond verbaal tegen elkaar op in het verkiezingsdebat om de lokale omroep Bo. Gedurende twee uur blikken ze terug, discussiëren ze over diverse thema’s en geven ze zelf aan tafel aan waar ze in verschillen. Het debat is live op de radio te beluisteren, maar publiek is ook van harte welkom. Het debat vindt tussen 20.00 – 22.00 uur plaats in Cheers aan de Herenstraat in Voorhout.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

KTS-leerlingen kiezen in raadsdebat voor skatebaan Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 17 maart 2014 - Vrijdagochtend 14 maart gingen leerlingen van de KTS met elkaar in debat in de raadzaal van de gemeente Teylingen. Het debat ging over de vraag welke voorziening de leerlingen het liefste zouden willen in de gemeente Teylingen. De beste ontwerpen uit alle tweede klassen werden gepresenteerd en daarna volgde een debat tussen de leerlingen.
Lees meer...
 
Teylingen blijft overeind tegen Excelsior’20 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 maart 2014 - Afgelopen zondag kwam titelkandidaat Excelsior’20 op bezoek. Daar waar het voor Teylingen wachten is totdat degradatie definitief is, is het voor Excelsior’20 van groot belang om de punten mee naar huis te nemen. Dit omdat zij nog volop verwikkeld zijn in de titelstrijd in de tweede klasse.
Lees meer...
 
WIJC derde bij wedstrijd om Andries Kwik Bokaal Afdrukken E-mail
WARMOND, 17 maart 2014 - Vrijdagavond 14 maart 2014 werd het wedstrijdseizoen op de ijsbaan in Leiden afgesloten met de interclubwedstrijden om de Andries Kwikbokaal.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl ongeslagen naar play-offs Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 maart 2014 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl wonnen afgelopen zaterdag ook de laatste competitiewedstrijd in de Korfbal League. In Papendrecht werd PKC met 29-26 verslagen. Met een recordaantal van 34 wedstrijdpunten sluiten de Sassenheimers de reguliere competitie als koploper af. Komende zaterdag starten de kruisfinales waarin TOP/Justlease.nl het in een best-of-3 op gaat nemen tegen Dalto. De winnaar staat op 5 april in de finale in Ahoy'.
Lees meer...
 
Foreholte vergeet te winnen bij Wilhelmus Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 maart 2014 - Na een sterke eerste helft, 0-2 ruststand en de 0-3 in de 52ste minuut leek de wedstrijd gespeeld, maar een tweetal dode spelmomenten deed Foreholte wankelen en kon uiteindelijk nog een punt worden meegenomen uit Voorburg.
Lees meer...
 
Politieke markt in Sassenheim Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 16 maart 2014 – Al dan niet vergezeld door landelijke kopstukken voerden de lokale politici in Teylingen zaterdag nog druk campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van komende woensdag. Dat gebeurde onder meer op de politieke markt in de Hoofdstraat in Sassenheim. De VVD had Melanie Schultz van Haegen, minister van Infrastructuur en Milieu, naar Sassenheim gehaald. De politiek leider van D66, Alexander Pechtold ontving er een oude partijvlag van D66. Trilokaal heeft dan wel geen landelijke kopstukken, maar presenteerde wel een eigen verkiezingslied. En alle lokale partijen kregen de kans om voor de camera van de Teyding een stemoproep te doen. (Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties, Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9013

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs