BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Presentatie boek over Warmond in de middeleeuwen Afdrukken E-mail
WARMOND, 6 mei 2014 – Tijdens de jaarvergadering van het Historisch Genootschap Warmelda vond vorige week maandag de presentatie plaats van het nieuwe boek over Warmond in de middeleeuwen: ‘tlant te Waremunde. Schrijver Mathieu Fannee wist het publiek te verrassen door een film te tonen waarin hij zelf een ridder vertolkt, die over de heldendaden van de heren van Warmond vertelt.
Lees meer...
 

Teylingen is nu een Fairtradegemeente Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 mei 2014 – Teylingen mag zich vanaf nu een Fairtradegemeente noemen. De landelijke jury Fairtrade gemeenten heeft de aanvraag vanuit Teylingen voor de titel “Fairtrade gemeente” positief beoordeeld. De jury vindt dat Teylingen voldoet aan de zes criteria van de campagne.
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 mei 2014 - In de drie dorpen in Teylingen is om 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen  ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en alle oorlogen die nadien hebben plaatsgevonden. Vertegenwoordigers van het college van B&W, de kerken, de politie, oud-strijders, maar ook de scholen die de verzetsmonumenten geadopteerd hebben, legden kransen. (Foto's: Laurens Lindhout, Edwin van der Wijngaard en Guido Strik)
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor Kindercorso Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 mei 2014 - Voorafgaand aan het Bloemencorso werd in Sassenheim het Kindercorso georganiseerd. Vele kinderen hebben weer gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vrijdagavond hun fietsen te versieren met bloemen. Zaterdag om 11.00 uur reden vele kinderen gevolgd door hun ouders achter Adest Musica in het Kindercorso over de Hoofdstraat. Vele toeristen en andere belangstellenden maakten foto's van de versierde fietsen, driewielers, kinderwagens en zelfs een kleine electrische auto. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Toch nog kleurrijk corso trekt veel bezoekers Afdrukken E-mail

REGIO, 4 mei 2014 - Het 67e Bloemencorso van de Bollenstreek heeft zaterdag, geholpen door het mooie weer, naar schatting tussen de 800.000 en 1 miljoen mensen getrokken. Ondanks alle zorgen over de beschikbaarheid van voldoende bloemen, zagen de toeschouwers toch een kleurrijk corso, met als thema Energie, aan zich voorbij trekken. Door het vroege voorjaar en de late datum van het corso waren de hyacinten in de streek al uitgebloeid, maar een kweker uit de kop van Noord-Holland bracht de redding. (Video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Cultuur Verheft laat Voorhout lachen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 mei 2014 – De afgelopen maand heeft Cultuur Verheft uit Voorhout het Stuk ‘Wanneer trouw je nou met mijn vrouw’ gespeeld. De klucht van J. Bernard-Luc en JP Conty trok weer volle zalen in Cheers. Bij het opengaan van het doek kwam het publiek terecht in de huiskamer van Bert de Jong, een psychiater, wil gaan scheiden van zijn vrouw Annette. Update: Fotoreportage.
Lees meer...
 
SP en PvdD willen betere bescherming weidevogels Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 mei 2014 - De Partij voor de Dieren en de SP in Zuid-Holland willen dat er zorgvuldig wordt gekeken naar de bescherming van de weidevogels bij de bouwplannen in de Roodemodenpolder en de Elsgeesterpolder. Volgens de partijen zijn dit twee plekken in Zuid-Holland waar het goed lijkt te gaan met de weidevogels. Precies in die gebieden wil de gemeente Teylingen gaan bouwen of een recreatiegebied ontwikkelen. De Partij voor de Dieren en de SP zijn kritisch en pleiten in een gezamenlijk uitgebracht persbericht voor uiterste zorgvuldigheid.
Lees meer...
 
Steekdagen Bloemencorso van start Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 april 2014 - Woensdagmiddag heeft de Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland, de heer Jaap Smit, de 'eerste' bloem gestoken op de Teylingse praalwagen in de Klinkenberghallen in Sassenheim. Op zaterdag 3 mei rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek de route van Noordwijk naar Haarlem. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9152

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs