BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Personeel Wasbeek start petitie voor behoud schoolzwemmen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 augustus 2014 – Een deel van het personeel van Zwembad Wasbeek is een handtekeningenactie begonnen tegen het voornemen van de gemeente Teylingen om het schoolzwemmen per 2016 af te schaffen.  Met de petitie hoopt het personeel  de gemeenteraad ervan te overtuigen dat het schoolzwemmen binnen gemeente Teylingen van groot belang is en in zijn huidige vorm moet blijven bestaan. (Foto: De initiatiefnemers van de actie, Erica van Ooijen en Will Hoogervorst)
Lees meer...
 

Gemeentelijke onderscheiding voor Dirk van Tongeren Afdrukken E-mail
WARMOND, 26 augustus 2014 -  Dirk van Tongeren (64) ontving afgelopen zaterdag uit handen van Burgemeester Anne Lize van der Stoel de ‘Zilveren Barensteel’ voor zijn vele vrijwilligersactiviteiten in de Warmondse gemeenschap. De heer Van Tongeren heeft zich gedurende vele jaren met veel enthousiasme ingezet bij verschillende verenigingen. Bij Carnavalsvereniging De Billenprikkers is hij ruim 25 jaar lid geweest van de Raad van Elf. Daarnaast hielp hij bij de opbouw van de carnavalswagens, was hij tractorchauffeur tijdens optochten en zat hij in de optochtcommissie.
Lees meer...
 
Kindervakantieweek Warmond begonnen Afdrukken E-mail

WARMOND, 26 augustus 2014 - Ruim 200 jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar zijn maandag aan hun kindervakantieweek op het Warmondse recreatie-eiland Koudenhoorn begonnen. Bijna evenveel begeleiders en andere vrijwilligers leiden het “werk” in goede banen.  Beer Warmi (de levende mascotte van de SKW) ziet er op toe dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. De weersverwachting voor deze week is wisselend.  Bij regen bieden tenten, voor elke groep één, voldoende ruimte om te schuilen. (Video: Jan Leune)
Lees meer...
 
Kop- staartbotsing op de Parklaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 augustus 2014 - Op de Parklaan ter hoogte van de J.P Gouverneurlaan heeft vrijdag rond 11.30 een kop- staartbotsing plaatsgevonden tussen 2 auto's. Een ambulance heeft de inzittenden gecontroleerd op verwondingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Honderden bezoekers bij Kunst in 't Overbosch Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 augustus 2014 – Enkele tientallen kunstenaars uit het hele land creërden afgelopen weekend nieuwe kunstwerken in het Overbosch in Voorhout. De honderden bezoekers konden genieten van allerlei verschillende schildertechnieken, met zeer uiteenlopende en verrassende resultaten. Maar ook was het voor alle mensen mogelijk te zien hoe houtcarven in z’n werk gaat en een ‘dichtkabouter’ te horen citeren uit eigen werk.
Lees meer...
 
Buitenlandse scholieren krijgen eerste kennismaking met Nederland Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 augustus 2014 - Ze houden bijna allemaal van stoopwafels, hagelslag en bitterballen en dragen jasjes met daarop talloze speldjes, buttons en andere memorabilia van verre landen. Een groep van 27 buitenlandse scholieren kreeg afgelopen week een eerste kennismaking met Nederland georganiseerd door Rotaryclub Sassenheim. De jongeren van 16 tot 18 jaar verbleven de eerste week bij gezinnen in Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Zwembad Wasbeek heropend met nieuwe glijbaan Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 15 augustus 2014 - Op maandag 11 augustus gingen de deuren van zwembad Wasbeek weer open voor publiek. Nadat er de eerste drie weken van de zomervakantie hard gewerkt is om het zwembad helemaal op te knappen worden de bouwvakkers nu weer ingeruild voor zwemmers. De vernieuwde glijbaan werd geopend door wethouder Brekelmans. Wie van de vernieuwde glijbaan af wil gaan moet zich wel bewust zijn dat zijn of haar foto voor iedereen op internet te zien is. Video: Guido Strik
Lees meer...
 
Koe wandelt over A44 Afdrukken E-mail
REGIO, 15 augustus 2014 - Het verkeer op de A44 werd in de late vrijdagochtend flink opgehouden door een koe die over de snelweg liep. Het dier kwam tussen Oegstgeest en Voorhout de weg opgelopen, meldde de ANWB. Het dier liep rustig tussen de auto’s door. Er gebeurden geen ongelukken.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9275

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs