BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Ter Leede B1 promoveert naar hoofdklasse Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 mei 2013 - In een zinderende nacompetitie finalewedstrijd tegen de B1 van buurvereniging Foreholte heeft de Ter Leede B1 met een 2-1 winst de promotie naar de Hoofdklasse zeker gesteld. (Foto Hascha Projects/Hans Schalk: Vlak na het eindsignaal is de ontlading bij Ter Leede groot)
Lees meer...
 
Winst voor TOP/Wereldtickets.nl Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 mei 2013 - Afgelopen zaterdag wonnen de korfballers van TOP/Wereldtickets.nl van het in degradatienood verkerende DeetosSnel. Pas ver in de 2e helft konden de Sassenheimers het verschil maken. In een aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijd werd het uiteindelijk 23-18. De ploeg behoudt de 3e plaats in de Ereklasse en zit in de wachtkamer: met nog 2 competitiewedstrijden te gaan moet TOP/Wereldtickets.nl wachten en hopen op een misstap van de koplopers om zodoende nog kans te maken op een plaats in de halve finales.
Lees meer...
 
Wethouder reikt prijzen uit aan basketball kampioenen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 mei 2013 - Zaterdag 25 mei was er groot feest bij basketball-vereniging Forwodians. De activiteitencommissie had sportzaal De Schans mooi versierd voor de seizoens-afsluiting: een spetterend feest met als thema 'Funky Fluor'. Traditiegetrouw vond tijdens het eindfeest ook de huldiging van de kampioenen plaats.
Lees meer...
 
Net geen winst voor trimhockeyers Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 mei 2013 - Zondag 26 mei stond de kraker Rood-Wit uit Aerdenhout tegen de trimhockeyers op het programma. Altijd pittig maar ook oergezellig om bij Rood-Wit te gast te zijn. Het werd een prachtige wedstrijd waarbij de ploeg van trainer-coach Michiel van Doeveren lang op winst afstevende en met drie punten leek te gaan vertrekken.
Lees meer...
 
Sassemse meiden Nederlands kampioen straatvoetbal Afdrukken E-mail

ImageSASSENHEIM, 28 mei 2013 - Het team Blue Stars uit Sassenheim, categorie meisjes 13 t/m 15 jaar is op zaterdag 25 mei tijdens de nationale straatvoetbalkampioenschappen in Rotterdam kampioen van Nederland 2013 geworden. (Foto: Vlnr Jennifer Bisschop, Rosa-Lynn van der Berg, Bo Vonk, Merel van Paridon, Annelies van der Heiden, Fleur van der Zwart en Romme Hoogervorst)

Lees meer...
 
Klinkende namen in het nieuwe theaterseizoen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 mei 2013 - De Theaters in Teylingen maken zich al weer op voor het nieuwe seizoen. Zowel ’t Onderdak in Sassenheim als Het Trefpunt in Warmond hebben inmiddels hun programma voor het komende seizoen gepresenteerd. Daar staan weer veel klinkende namen in.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Gert Hijlkema Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 mei 2012 - Gert Hijlkema (65), voorzitter van het Wmo Adviesplatform Teylingen ontving woensdag uit handen van wethouder Lambrechts de ‘Zilveren Barensteel’. De uitreiking vond plaats tijdens de vergadering van het platform in het bestuurscentrum in Voorhout. De heer Hijlkema nam daar afscheid als voorzitter.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8508

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs