BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Team WIJC 4e bij Andries Kwikbokaal Afdrukken E-mail
WARMOND, 25 maart 2013 - Andries Kwik was in de zeventiger jaren één van de voorvechters van het jeugdschaatsen en hij legde de basis voor het jeugdschaatsen in de Leidse regio. Op 45-jarige leeftijd overleed Andries Kwik plotseling waardoor hij zijn passie niet kon voorzetten. Om hem te gedenken organiseert het KNSB district Sassenheim aan het einde van ieder schaatsseizoen een wedstrijd tussen alle verenigingen van het district en wordt er gestreden om de Andries Kwik Bokaal.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

TOP/Wereldtickets.nl wint opnieuw en heeft play-offs in zicht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 25 maart 2013 - De korfballers van TOP/Wereldtickets.nl wonnen afgelopen zaterdag overtuigend van debutant LDODK. De ploeg uit het Friese Gorredijk werd in Sassenheim ruim verslagen met 30-17. De Sassenheimers zetten hiermee de stijgende lijn van de afgelopen weken voort. Bovendien heeft de ploeg ineens alles nog in eigen hand om de play-offs om de landstitel te behalen.
Lees meer...
 
VCS D1 op koers Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 25 maart 2013 - Na een rustige periode met weinig wedstrijden, begint nu voor dames 1 de inhaalslag. Blessuretechnisch misschien niet helemaal handig, maar er worden eind maart 3 wedstrijden in 8 dagen gespeeld.
Lees meer...
 
Raad akkoord met bestemmingsplan milieustraat Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 24 maart 2013 - De gemeenteraad is donderdagavond in grote meerderheid akkoord gegaan met de vaststelling van het bestemmingsplan voor de uitbreiding van de milieustraat in Voorhout. Alleen Trilokaal stemde tegen, omdat deze partij niet overtuigd is van de noodzaak van één milieustraat en de opoffering van een stuk bos hiervoor. Door de uitbreiding in Voorhout, wordt het voor de gemeente mogelijk de milieustraat in Sassenheim te sluiten.
Lees meer...
 
Auto te water op Leidsevaart Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 maart 2013 - Zaterdagmiddag rond 15:00 uur is een auto te water geraakt op de Leidsevaart ter hoogte van het sportpark. De bestuurder kon zelf uit de auto komen voordat het voertuig onder water zonk. De bestuurder werd door omstanders op de kant geholpen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Auto te water op Kagersingel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 maart 2013 - Zaterdagochtend is op de Kagersingel in Sassenheim een auto te water geraakt. De bestuurder heeft de auto voor een garagebox naast de sloot neergezet. Toen de bestuurder was uitgestapt rolde de auto de sloot in. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Bedrijfsnieuws Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 maart 2013 -  In deze editie van bedrijfdnieuws: E-bike opstapdagen Leendert Kuijper, Foto Turk weer open, Feestelijke opening Tim Kruik Hairstudio in Sassenheim en Margareth Meulmeester schildert cadeau voor Oskam.
Lees meer...
 
Hans Oudshoorn voorzitter VVD Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 maart 2013 – Het bestuur van VVD Teylingen zal Hans Oudshoorn en Madelon Delfos in mei voordragen als nieuwe bestuursleden van VVD afdeling Teylingen. Hans Oudshoorn zal Arnoud Rikkers opvolgen als voorzitter. Madelon Delfos neemt de bestuursfunctie van Boy Wiese over en gaat binnen het bestuur vorming en training doen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8364

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs