BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lisa van der Geest wint laatste GP wedstrijd op Flevonice Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 16 februari 2015 - Op Flevonice, een kunstijsbaan van 3 kilometer lengte, slingerend door de Flevopolder bij Biddinghuizen, is de finalewedstrijd van de KPN Grand Prix gewonnen door Lisa van der Geest (schaatsster van de Warmondse IJsclub en marathonploeg Haardhout.com). De Grand Prix is een marathoncompetitie van lange afstand marathons op (semi)-natuurijs en bestaat uit vijf wedstrijden, waaronder de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk en marathons op het Runnmeer in Zweden. (Foto Schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 

Prins Chef met sousafoon in optocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 februari 2015 - Zaterdag trok de carnavalsoptocht weer door Sassenheim. Nu de Warmondse Billenprikkers zijn gestopt, bleven De Saksen en De Gaapstokken uit Lisse over. Prins Chef I (Milan van Kapel) is sousafoonspeler bij De Flierefluiters. Hij stond met de rest van de hofkapel op een rijdende keuken. Jeugdprins Stephen reed met de jeugd van De Saksen op een grote taart. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Elise bakt lekkerste taart Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 februari 2015 - Elise Vergouwen (9) heeft zaterdag de lekkerste valentijnstaart gebakken voor een wedstrijd bij boekhandel Wagner. Elise won daarmee het gesigneerde boek "Bakken met Menno" van Heel Holland bakt-winnaar Menno de Koning. De Koning was zaterdag in de winkel voor een meet & greet en het signeren van zijn kookboek. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Foreholte wint opnieuw Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 9 februari 2015 - Kijk, als Foreholte dit soort wedstrijden al gaat winnen, waar gaat het dan eindigen? Het 1e blokje van 3 wedstrijden na de winterstop is gespeeld en Foreholte is in dit nieuwe jaar nog ongeslagen. Zeven punten, waarbij niet echt bijzonder werd gevoetbald en waarbij fortuin en domme pech wel heel dicht bij elkaar lagen.
Lees meer...
 
Anouk Grootendorst gaat door naar halve finale NK Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 februari 2015 - Afgelopen weekend hadden Sara de Groot, Bo de Jong en Anouk Grootendorst van turnvereniging RETURN uit Sassenheim de eerste individuele wedstrijden van dit seizoen.
Lees meer...
 
Nieuwe trainer Bassets Babes Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 februari 2015 - Het vrouwenteam van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim heeft een nieuwe trainer. The Bassets moesten na het vertrek van Luuk van Harskamp op zoek naar een goede vervanger. Van Harskamp moest jammerlijk zijn taak als trainer vanwege privé omstandigheden opgeven.
Lees meer...
 
Foreholte handbaldames kunnen gaan carnavallen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 februari 2015 - Na het teleurstellende resultaat van vorige week (uit verliezen bij Hercules) zaten de vele toeschouwers in de Tulp zaterdagavond met kromme tenen te wachten op wat zou komen gaan in de wedstrijd Foreholte-Dongen. De nummer 1 tegen de nummer 2 . Trainer/coach Ricardo Clarijs stak afgelopen week niet onder stoelen of banken hoe teleurgesteld hij was geweest over het resultaat van vorige week. De dames hebben hun schouders er onder gezet en hun trainer niet alleen laten zitten. Na een 17-13 ruststand won Foreholte verdiend met 35-26.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9577

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs