BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Leo van der Zon nieuwe voorzitter BO Afdrukken E-mail

ImageREGIO, 24 september 2014 - Leo van der Zon, die onlangs stopte als wethouder in Teylingen,  wordt de nieuwe voorzitter van Bo, de omroep van de Bollenstreek. Hij volgt Rob de Jong op die statutair na zes jaar aftreedt. De omroep is verheugd over Van der Zon als voorzitter. "Voorhouter Van der Zon heeft veel bestuurlijke ervaring en is een echte Bollenstreker. Voor de omroep is het ook belangrijk dat hij bekend is met vrijwilligersorganisaties en het besturen daarvan."

Lees meer...
 

Samen een huis bouwen in Hooghkamer Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 september 2014 - In de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout kunnen kopers samen met toekomstige buren een huis bouwen, het zogenaamde Collectief Particulier Opdrachtgeverschap(CPO). Op woensdag 24 september van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in Hooghkamer. De informatiebijeenkomst vindt plaats in het bestuurscentrum, Raadhuisplein 1 in Voorhout.
Lees meer...
 
Apotheek Voorhout en Huisartsenpraktijk De Zeven Linden verhuizen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 24 september 2014 - Apotheek Voorhout (Herenstraat 128) en Huisartsenpraktijk De Zeven Linden (Prof. Aalberselaan 2) verhuizen In het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 oktober naar het nieuwe Gezondheidscentrum Linnaeus. Het adres van dit nieuwe gezondheidscentrum is Kerkweg 2. Vanaf maandag 6 oktober kunnen patiënten van de apotheek en de huisartsenpraktijk terecht op dit nieuwe adres.
Lees meer...
 
Vrachtwagentrekken (video) Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 23 september 2014 - Afgelopen zaterdag werd voor het eerst een wedstrijd vrachtwagentrekken gehouden tijdens de najaarsfeesten. Bekijk de video van Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
Teylingen niet langs UDO Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 september 2014 - Afgelopen zondag stond de derde wedstrijd van het seizoen op het programma. In de voorbereiding werd door de beide selecties van Teylingen en UDO tegen elkaar geoefend. Beide wedstrijden werden door Teylingen eenvoudig gewonnen, waarmee de verwachting werd geschapen dat er vandaag geen genoegen mocht worden genomen met minder dan drie punten.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Verdiende thuisoverwinning Foreholte
- Teylingen niet langs UDO
 
Verdiende thuisoverwinning Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 september 2014 - Foreholte verdiende tegen Concordia de overwinning op grond van de gecreëerde kansen, maar het neutrale publiek was de grote winnaar. Concordia had gedurende het grootste gedeelte van de wedstrijd het betere van het spel, maar Foreholte kreeg de betere kansen, met als resultaat een verdiende thuisoverwinning.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Sassenheim van start Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 september 2014 - De najaarsfeesten in Sassenheim begonnen de afgelopen week met de lampionnenoptocht op woensdagavond en een optreden van de Allstars coverband op donderdagavond. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9329

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs