BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Hoogwaardige busverbinding tussen Noordwijk en Schiphol Afdrukken E-mail
REGIO, 20 november 2013 – Er komt waarschijnlijk hoogwaardig openbaar busvervoer (HOV) tussen Noordwijk en Schiphol. De nieuwe busverbinding zou ook Teylingen aan gaan doen.  De besturen van de samenwerkende overheden in  Noord- en Zuid-Holland hebben besloten om de benodigde doorstromingsmaatregelen te realiseren zodat de invoering van het zogenaamde R-net mogelijk wordt.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Van der Stoel waarnemend burgemeester Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 november 2013 - Mevrouw A. L. E. C. (Anne Lize) van der Stoel is met ingang van 1 december benoemd  tot waarnemend burgemeester van de gemeente Teylingen. Mevrouw Van der Stoel is 58 jaar en lid van de VVD. De benoeming door Commissaris van de Koningin Jan Franssen betekent dat Teylingen dus nog steeds geen vaste burgemeester krijgt. Tot 1 oktober was Marjan van Kampen-Nouwen waarnemend burgemeester van Teylingen. Zij vertrok naar de gemeente Schagen.
Lees meer...
 
Lisa van der Geest naar Olympisch Kwalificatietoernooi Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 19 november 2013 - Met een tijd van 4.17.59 op de 3km schaatsen afgelopen zondag tijdens de Holland Cup 2 in Alkmaar, heeft Lisa van der Geest (Warmondse IJsclub) zich geplaatst voor het Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT) op vrijdag 27 december in Heerenveen. Met haar tijd, een nieuw baanrecord voor haar leeftijdscategorie, bleef Van der Geest maar net een seconde achter Diane Valkenburg die de wedstrijd won. Tijdens het OKT zullen 16 schaatssters strijden om 3 plekken voor de Olympische Spelen in het Russische Sotsji.
Lees meer...
 
Foreholte verliest het op alle fronten van VUC Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 18 november 2013 - Na 3 mooie overwinningen kreeg het eerste een lesje effectiviteit, fysieke kracht en voetbal slimheid, dat resulteerde in een terechte overwinning van VUC.
Lees meer...
 
UNICEFLOOP onder ideale omstandigheden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 november 2013 - Vrijdagmiddag 15 november was het een gezellige drukte in park Rusthoff. Alle leerlingen van o.b.s. Het Bolwerk waren naar het park gekomen om mee te doen aan de UNICEFLOOP.
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 19 november) Afdrukken E-mail

- Veerkracht TOP/Justlease.nl goed voor winst
- Teylingen wint verdiend van ROAC
- De Columbiaan uitstekend tijdens Sport Emotion Cup
- Forwodians Dames 1 nog steeds ongeslagen
- ZVS schittert op de estafettes
- Engelse zoektocht naar ‘Fellow Yellows’ doet Ter Leede aan
- Foreholte verliest het op alle fronten van VUC
- Lisa van der Geest naar Olympisch Kwalificatietoernooi

 
Veerkracht TOP/Justlease.nl goed voor winst Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 18 november 2013 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl hebben ook hun 2e competitiewedstrijd in de Korfbal League gewonnen. Afgelopen zaterdag werd in eigen huis Blauw-Wit (Amsterdam) verslagen met 24-22. De Sassenheimers blijven ongeslagen koploper.
Lees meer...
 
Teylingen wint verdiend van ROAC Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 18 november 2013 - Afgelopen zondag kwam ROAC op bezoek op sportpark de Roodemolen. Net als Teylingen zijn ook zij afgelopen jaar gepromoveerd naar de tweede klasse. Daar waar Teylingen het moeilijk heeft in deze klasse, staan de bezoekers op een keurige zesde plek. Met een jonge ploeg en goed voetbal hebben zij hun visitekaartje al afgegeven in deze klasse. Vorig seizoen werd er niet gewonnen van deze tegenstander, dus Teylingen was gewaarschuwd.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8804

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs