BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
9e SAStiVAL toont muzikaal talent Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 november 2013 - Wat hebben Beauty and the Beast, De Flinstones, Peer Gynt, Skyfall, Beethoven Forever en The Cup Song met elkaar gemeen? Ze kwamen allemaal voorbij tijdens de 9e editie van het SAStiVAL, georganiseerd door Christelijke Harmonievereniging Sassenheim. Afgelopen zaterdag stonden 15 orkesten, van alle formaten, te trappelen om te laten horen wat ze konden.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Wijkagent Willem Theil stopt er mee Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 31 oktober 2013 – Vele belangstellenden kwamen donderdagmiddag in het bestuurscentrum afscheid nemen van de Voorhoutse wijkagent Willem Theil. Na ruim 15 jaar geeft hij het stokje over aan Rob Esser. Dat Theil in die tijd een hechte band met de Voorhoutse gemeenschap heeft opgebouwd werd wel duidelijk uit de grote belangstelling voor zijn afscheid. (Foto’s: Mariska de Graaff)

Lees meer...
 
Gemeente krijgt minder geld voor uitblijven zandwinning Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 30 oktober 2013 - De gemeente Teylingen ontvangt definitief € 2.216.000 van de zandwinner KWS Infra. Dit bedrijf kwam een overeenkomst met de gemeente voor het winnen van zand in ’t Joppe niet na. De gemeente sloot eind 2008 een contract met het bedrijf voor de zandwinning. De verwachte opbrengsten, in totaal zo'n 4 miljoen euro, werden jaren in de gemeentebegrotingen opgenomen, zonder dat een ooit een emmer zand boven water kwam. Hierdoor liep de gemeente inkomsten mis en startte een arbitrageprocedure om nakoming van de overeenkomst af te dwingen.
Lees meer...
 
Lustrum Halloween in Rusthoff Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Na een lange voorbereidingstijd werd zaterdag voor de tiende keer Halloween georganiseerd in park Rusthoff. Het evenement, waaraan 100 vrijwilligers meewerkten, werd door 1400 bezoekers beleefd. Na 10 jaar met de organisatie bezig te zijn geweest, geeft opperheks Ria Faber het (tover)stokje door aan haar opvolgster Paula. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Foreholte wint van de elementen
- Lisa van der Geest presteert goed op NK afstanden
- Alle elementen tegen The Bassets
- Handbaldames Foreholte schieten tekort
- VCS Heren 1 begint sterk aan nieuw seizoen
- MHC Voorhout in Barcelona
- Barends Sport voor Spieren voor Spieren  
- Vrijpionnen uit Voorhout schaken in Leiden
- Foreholte neemt de punten mee uit Woerden
- En de punten zijn voor de handbaldames van Foreholte
- Bassets winst op karakter
 
Bassets winst op karakter Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 oktober 2013 - Na twee weken rust door de bekercompetitie en het heerschap herfst, die vorige week wild om zich heen sloeg konden de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week zondag weer de wei in voor een treffen tegen de gepromoveerde zondag afdeling van RC ’t Gooi uit Naarden.
Lees meer...
 
En de punten zijn voor de handbaldames van Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 oktober 2013 - Vorige week zondag was  de eerste competitiewedstrijd in de tweede divisie in Venlo. De reserves van eredivisionist Gilde BT Handbal Venlo bleek een jeugdig team, dat over veel talent beschikt. Na een 12-10 ruststand wist Foreholte in de tweede helft door inzet én de klasse van Naomi Hoogervorst de voorsprong naar het Voorhoutse  te laten kantelen. Eind 21-22.
Lees meer...
 
Foreholte neemt de punten mee uit Woerden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 29 oktober 2013 - Na de eerste helft waren de meeste Voorhoutse supporters niet zo positief, maar uiteindelijk gingen de Voorhouters met alle punten naar huis.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8757

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs