BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Eerste Bram Montanus trofee uitgereikt Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 augustus 2014 - Het bestuur van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Voorhout heeft voor de eerst keer de Bram Montanus trofee uitgereikt aan twee vrijwilligers die afscheid namen van de stichting. De Bram Montanus trofee wordt bij hoge uitzondering uitgereikt. Joyce Knijnenburg en Carolien Warmerdam zijn de  eerste vrijwilligers die deze eer ten beurt viel.
Lees meer...
 

Kaalslag in Warmond Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 30 juli 2014 - In de Kloosterwei en de Ganzenwei in Warmond zijn vorige week tientallen bomen gekapt en is een groot deel van de struikvakken leeg getrokken. Het verwijderen van het groen maakt onderdeel uit van een herinrichting van de wijk . De massale kap vond plaats op verzoek de bewoners zelf, die overlast ondervonden van de bomen en meer ruimte voor parkeerplaatsen willen.

Lees meer...
 
Gezellig vuur loopt uit de hand Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 juli 2014 - De brandweer heeft een brand geblust in de patio van een huis aan de Schoutenlaan. Een gezellig sfeervuurtje op een loungetafel met ingebouwd gasvuur was uit de hand gelopen waardoor de tafel ging branden. Er is ook een ambulance opgeroepen omdat iemand rook heeft ingeademd. Foto Mariska de Graaff.
 
Stroomuitval in Sassenheim door aanhanger Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 25 juli 2014 - UPDATE Een deel van de bewoners rond de Hoofdstraat in Sassenheim zit sinds het eind van de middag zonder electriciteit. Het gaat om het gebied rond de kruising van de Hoofdstraat en de Wasbeekerlaan. Een losgeschoten aanhanger is daar in aanraking met een electriciteitskast gekomen. De kast is behoorlijk beschadigd. Om de reparatie mogelijk te maken is een beperkt gebied nu losgekoppeld van de electriciteitsvoorziening. Volgens de politie zal netbeheerder Liander nog wel even bezig zijn met de werkzaamheden.
 
Schuurbrand in de Peperstraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 juli 2014 - De brandweer heeft vrijdagmorgen een brand in een schuur aan de Peperstraat in Voorhout geblust. In de schuur was brand ontstaan in een vriezer. Met een kettingzaag maaktde de brandweer een aangrenzende schuur open om te controleren of de brand was uitgebreid naar deze schuur. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Natte Kaagweek weer ten einde Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 24 juli 2014 - Zonovergoten, genoeg wind, kortom alle voorwaarden voor een geslaagde 94ste editie van de Kaagweek. Dit jaar verschenen er 161 boten aan de start. 20% meer dan vorig jaar. Ook mocht de organisatie De Star en de O-jol weer verwelkomen sinds lange tijd van afwezigheid. Van donderdag tot en met zondag waren er dagelijks wedstrijden in alle zeilklassen. Bij de Kaagsociëteit  was er ook genoeg te doen voor de bezoekers, met name voor de jeugd, die zich kon vermaken met waterballen, een loopvlot, schmincken en nog veel meer.
Lees meer...
 
TOV onderzoekt komst ondernemersfonds Afdrukken E-mail
TEYINGEN, 22 juli 2014 - De Teylingen Ondernemersvereniging (TOV)  onderzoekt de mogelijkheden voor het invoeren van een ondernemersfonds in Teylingen. Bureau Blaauwberg uit Leiden voert dit onderzoek uit. De TOV liet de gemeenteraad vorige maand al weten zo’n onderzoek te willen opzetten. De eerste onderzoeksresultaten en bestedingsvoorstellen moeten nog dit najaar worden gepresenteerd.
Lees meer...
 
Tennisveld past achter Ter Wegen park Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 juli 2014 - Het Ter Wegen park tussen de Postwijk en sportpark De Roodemolen hoeft niet te wijken voor de tennisbanen van de Sassenheimse Tennis Vereniging (STV). Het nieuwe ontwerp is volgens René Vos (STV) een compromis waarbij de STV een tennisbaan minder krijgt en de sloot moet een stukje verlegd worden om alles passend te maken.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9262

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs