BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Dronken man rijdt tegen boom Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 februari 2014 - Op het Jacoba van Beierenhof is zaterdagmiddag rond 14.30 een dronken bestuurder tegen een boom gereden. Omstanders zagen dat de bestuurder zich voor de botsing vreemd gedroeg op het parkeerterrein bij de Albert Heijn. Zij hielden de man tegen totdat de gealarmeerde politie de man kon aanhouden. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Inbrekers halen Julianakerk leeg Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 januari 2014 - In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 januari is er ingebroken in de Julianakerk aan de Julianalaan in Sassenheim. De kluis met daarin de opbrengst van de collectes is leeggehaald en het avondmaalzilver is ontvreemd. Afgelopen nacht is er omstreeks 03.30 uur ook ingebroken in de Apotheek aan de Dorpsstraat te Warmond.
 
Glasvezelnetwerk Teylingen voor onbepaalde tijd uitgesteld Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 januari 2014 - Reggefiber heeft besloten om de aanleg van een glasvezelnetwerk in Teylingen voor onbepaalde tijd uit te stellen. Aanleiding hiervoor is de tegenvallende belangstelling in Noordwijk en Katwijk voor glasvezel. Hierdoor zijn de verwachtingen van Reggefiber voor Teylingen ook somber.
Lees meer...
 
De Alleman en Oostergeest tijdelijk achter Liduina Afdrukken E-mail
WARMOND, 27 januari 2014 - De gemeente Teylingen  wil de Warmondse basisscholen Oostergeest en De Alleman tijdelijk onderbrengen in noodgebouwen op de plek waar tot voor kort de aanleunwoningen van Liduina stonden. Op het nu braakliggende terrein achter het verzorgingstehuis zal in juni een tijdelijk gebouw van 1000 m2 worden neergezet. De scholen moeten hun huidige gebouwen achter het Trefpunt verlaten voor de bouw van een nieuwe brede school. Daar zal ook basisschool De Waaier naar toe verhuizen.
Lees meer...
 
Winterfeest in park Rusthoff Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 27 januari 2014 - Na het succes van de voorgaande jaren organiseerde de evenementencommissie van Park Rusthoff voor de derde keer het gezellige Winterfeest. In samenwerking met de speeltuinen Beatrix, DVV en Bijdorp, Trias kinderopvang en Creatief met kids werd zaterdag het park omgetoverd in een groot, winters speelparadijs, met tien attracties als ijspegel vangen, springkussens en een rodeostier. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Afsluitingen A44 en N206 op 23, 24 en 25 maart vanwege NSS Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 januari 2014 - UPDATE: Informatieavond Op 24 en 25 maart vindt in Den Haag de Nuclear Security Summit (NSS) plaats. Door de benodigde veiligheids- en verkeersmaatregelen voor het vervoer van wereldleiders vanaf Schiphol worden diverse wegen afgesloten en ontstaat grote kans op lange files op de snelwegen. Teylingers moeten rekening houden forse hinder door afsluitingen op de A44, de N206 en de A4 inclusief op- en afritten bij Hoofddorp en Nieuw Vennep.
Lees meer...
 
Tennis Tegen Kanker brengt € 7500 op Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 januari 2014 - Na twee zaterdagen tennis is heeft de Stichting Lopen Tegen Kanker weer een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel. Op 18 januari konden particuliere tennissers zich sportief met elkaar meten en op 25 januari kwamen de bedrijventeams tegen elkaar uit. Voorafgaand aan de wedstrijden op de 25ste was Sjeng Schalken (ooit de nummer 11 op de wereldranglijst) aanwezig voor een clinic. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Foreholte verliest onnodig van ROAC Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 27 januari 2014 - Weer verliest Foreholte van ROAC en weer was het niet nodig. In een wedstrijd waarbij beide ploegen de wil hadden om te winnen was ROAC effectiever met de mogelijkheden en nam de drie punten mee naar Rijpwetering.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8936

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs