BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Forwodians Dames 1 winterkampioen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 december 2013 - Zaterdag 7 december was de laatste wedstrijd voor het 1e dames team van Forwodians. Akrides uit Ijmuiden kwam op bezoek en probeerde de ongeslagen status van het thuisteam teniet te doen. Forwodians heeft nog geen wedstrijd verloren, was op volle sterkte en ook niet van plan vandaag te verliezen.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Bassets blij met onverdiend gelijkspel Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 december 2013 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim stond zondag alweer de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma, wat tevens betekende dat de helft van de competitie 2013/2014 er ook alweer op zat. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Onnodige nederlaag Teylingen bij GDA Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 december 2013 - Zondag stond voor Teylingen de uitwedstrijd tegen GDA op het programma. Net als Teylingen kennen ook zij een moeizaam seizoen, wat betekende dat dit een heuse 6-punten wedstrijd was. Bij een overwinning zou de aansluiting met de middenmoot weer een feit zijn, terwijl een nederlaag zou betekenen dat de onderste regionen voorlopig niet zouden worden verlaten. Trainer van der Zee had een opmerkelijke invulling van zijn voorhoede. Miro speelde in de basis in plaats van de geblesseerde Dorus van der Voort.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl blijft maar winnen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 december 2013 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl blijven koploper in de Korfbal League. Afgelopen zaterdag werd ook de zesde competitiewedstrijd op rij in winst omgezet. In het Friese Gorredijk werd LDODK met 26-21 verslagen.
Lees meer...
 
Nederlandse records voor Loulou Janssen en Inge Belfor Amsterdam Swim Cup Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 december 2013 - Na even weggeweest te zijn stond dit jaar de Amsterdam Swim Cup weer op het programma. De Columbiaan verscheen met een ploeg van 11 zwemmers aan de start en van de start die werd gemaakt, hadden ze vooraf alleen kunnen dromen. Na drie gezwommen series waren er twee Nederlandse Records op zak. Inge Belfor zwom met 0:40,56 een nieuw Paralympische Record in de klasse S9 op de 50 meter Vlinder en op die zelfde afstand zwom Loulou Janssen ongeveer een minuut later met 0:30,31 een nieuw nationaal record voor meisjes van 12 jaar. (Foto: Inge Belfor)
Lees meer...
 
Handbaldamesteam Foreholte kan en moet beter Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 december 2013 - Zaterdag ging de reis naar Arnhem. A.A.C. 1899 was de te kloppen tegenstander. Dat team was na een paar nederlagen op rij gebrand om weer eens te gaan winnen. Dan zou Foreholte het slachtoffer moeten worden. Uiteindelijk kregen ze de medewerking van de Voorhoutsen, die duidelijk niet hun beste spel op de vloer legden. Nadat nog met voorsprong (11-12) de rust ingegaan werd, eiste toch de Arnhemse ploeg wat gelukkig de twee punten op. Eind 26-23.
Lees meer...
 
Geweldige opbrengst UNICEF Loop Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 december 2013 - € 4515,11. Dat is de geweldige opbrengst van de UNICEFLOOP, die op 15 november in park Rusthoff is gehouden en waaraan alle leerlingen van het Bolwerk meededen. Met elkaar hebben zij heel veel rondjes gelopen, waarbij zij enthousiast gestimuleerd werden door hun ouders en opa's en oma's. Zo hebben zij voor dit geweldige resultaat gezorgd.
Lees meer...
 
Warmond herdenkt 200 jr Koninkrijk (video) Afdrukken E-mail

WARMOND, 6 december 2013 - Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag in Warmond. Het was precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. Bekijk de reportage die Guido Strik maakte over de hetdenking in Warmond en het opnieuw hijsen van de vlag op de Oude Toren.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8840

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs