BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Weekdeals (468x60)

Hockeyers Voorhout onderuit bij de Kikkers Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 januari 2014 - Altijd lastig een hockeywedstrijd bij de Kikkers in Nieuw-Vennep. De ploeg van coach Michiel van Doeveren had afgesproken lekker vrijuit te spelen tegen deze geduchte tegenstander en voerde deze opdracht in de eerste helft prima uit. Voorhout was gretig in deze eerste wedstrijd van 2014 en kreeg in de eerste 10 minuten al drie kansen op rij. Toch was het de Kikkers die het eerste doelpunt maakte. Coach Suzanne Lemaire van de kikkers was er reuze blij mee.
Lees meer...
 
VCS dames nog niet naar wens Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 januari 2014 - VCS begint het nieuwe jaar volleybaltechnisch niet helemaal naar wens. Waar de laatste wedstrijd in 2013 nog een 3-1 winst op Timios bracht, is het de dames de eerste twee wedstrijden van 2014 niet gelukt de winst te pakken.
Lees meer...
 
Teylingen in slotfase naast Woerden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 januari 2014 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Een winterstop waarin er een hoop gebeurde aan de Roodemolen. Trainer van der Zee verlaat de club, George Hulzebosch zal het overgrote gedeelte van het seizoen in het buitenland verblijven, terwijl Jaap Zwetsloot definitief werd overgeheveld naar de selectie. Ten opzichte van de laatste wedstrijd voor de winterstop, keerde Jeroen ten Bosch terug onder de lat. Tom van der Vlugt moest deze wedstrijd aan zich voorbij laten gaan, vanwege een schorsing.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl nieuwe koploper Korfbal League Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 januari 2014 - In het weekend waarin PKC uit Papendrecht niet in actie kwam en de Europese korfbaltitel behaalde, veroverden de korfballers van TOP/Justlease.nl de koppositie in de Korfbal League. De Sassenheimers wonnen in Amsterdam de lastige uitwedstrijd van Blauw-Wit met 25-23. De nieuwe koploper blijft deze competitie nog steeds ongeslagen.
Lees meer...
 
Remco Langemaire schaatskampioen District Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 januari 2014 - Zaterdag 18 januari 2014 werden de schaatskampioenschappen voor pupillen van het KNSB District Sassenheim verreden in de Schaatshal Leiden. Al in de zeer vroege ochtend, om 06.30 uur, werd het 1e startschot gelost. Er kwamen 61 meisjes aan de start, waarvan 10 van de Warmondse IJsclub (WIJC). Bij de 41 jongens die aan de start kwamen waren drie WIJC-ers. (Foto: Remco Langemaire, tijdens de huldiging ten onrechte op de tweede plek)
Lees meer...
 
Bassets onderuit tegen titelkandidaat Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 januari 2014 - Na de niets op af te dwingen winst die de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week behaalde tegen laagvlieger Alkmaar was het voor The Bassets nu zaak door te pakken, maar de tegenstander van die middag was van een heel ander kaliber dan Alkmaar. The Bassets moesten de sportieve strijd aangaan met de torenhoge favoriet als het gaat om de kampioenskandidaat van de spannendste rugby competitie van Nederland, Ascrum uit Amsterdam.
Lees meer...
 
Foreholte gelukkigste in 6-puntenwedstrijd Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 januari 2014 - De eerste helft was duidelijk voor Voorschoten en de 1-0 voorsprong voor Voorschoten had hoger uit kunnen vallen. In de tweede helft kreeg Foreholte meer grip op de wedstrijd en wist deze winnend af te sluiten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8914

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs