BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bakwedstrijd nieuw onderdeel najaarsfeesten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 september 2014 - Vrijdag werd de eerste editie van 'Heel Voorhout bakt' gehouden bij bakker Ammerlaan in Voorhout. Zestien Voorhouters bakten een taart die door de jury werd beoordeeld. De  eerste prijs ging naar Esther Mekking met een chocoladetaart. Manon Kars won de tweede prijs met een taart waarop het eendjes hengelspel van de kermis was nagemaakt. Op de derde plaats kwam Anita den Hartog. De winaars Esther Mekking en Noa Kortekaas. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Warmondse Schippertjesdagen van start Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen gaan vrijdag weer van start. De gemeentehaven in Warmond wordt weer omgetoverd tot een groot nautisch domein. Sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen vullen de haven. Het haventerrein staat vol met o.a. een feesttent met terras, 40 kramen van de nautische markt, de afdeling ‘klassieke scheepsmotoren’ en een WNF stand, waar de kleintjes onder ons geschminkt kunnen worden. Stoomschip De Adelaar lag donderdag al afgemeerd aan de gemeentehaven.
Lees meer...
 
Bomen Herenweg 111 gedeeltelijk illegaal gekapt Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 9 september 2014 - De bomen die begin juli aan de Herenweg 111 in Warmond zijn gekapt, blijken gedeeltelijk zonder kapvergunning te zijn weggehaald. Omwonenden reageerden boos over de kap van verschillende bomen die volgens hen 80 tot 90 jaar oud waren. Ze vroegen zich af hoe het mogelijk was dat er zo’n  rigoureuze kapvergunning was afgegeven. Die vergunning gold echter maar voor een deel van de bomen.
Lees meer...
 
Droomstart Bassets Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 september 2014 - Het nieuwe seizoen voor rugbyclub The Bassets uit Sassenheim zag zondag eindelijk het levenslicht. Na maanden trainen en diverse oefenwedstrijden begon nu het echte werk. (Foto Rob Koelewijn: Benjamin Blom opent de score voor The Bassets)
Lees meer...
 
Valse start seizoen voor Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 8 september 2014 - De eerste wedstrijd van het seizoen vond plaats op Sportpark De Escamp in Den Haag; ESDO, kampioen van de 3e klasse van vorig seizoen. Na een aantal aftastende minuten nam de thuisploeg het initiatief. Het leidde niet tot al te grote kansen, maar een constante dreiging ging er wel van uit.
Lees meer...
 
Teylingen winnaar na doelpuntenfestijn Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 september 2014 - Afgelopen zondag maakte Teylingen zijn rentree in de derde klasse. Op sportpark de Roodemolen werd Meerburg ontvangen, een ploeg die volgens kenners hoge ogen gaat gooien in deze competitie. De selectie van Teylingen is intact gebleven, waardoor zij onder de outsiders mogen worden geschaard.
Lees meer...
 
Nomineer uw favoriete vrijwilliger Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 september 2014 - De gemeente Teylingen roept iedereen op om zijn of haar favoriete vrijwilliger te nomineren voor de Teylingse Vrijwilligersprijs. Kent u iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet, schroom dan niet om deze persoon te nomineren.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9306

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs