BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen sluit 2012 financieel positief af Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 7 juni 2013 – De gemeente Teylingen heeft het boekjaar 2012 af kunnen sluiten met een positief resultaat van € 782.000 en krijgt een goedkeurende verklaring van de accountant.  Dat blijkt uit de jaarrekening 2012 die in juli aan de raad wordt aangeboden. Het college is tevreden dat ondanks het economische klimaat het geplande werk binnen de budgetten is uitgevoerd.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

BC Dynamo Sassem door naar badminton regiokampioenschappen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 juni 2013 - Team 1 van BC Dynamo Sassem is door naar de regiokampioenschappen op 8 juni in Rotterdam. Na 10 wedstrijden tegen Hillegom, Conquesto, Delft, Zigo en Gouweslag werd de laatste wedstrijd op zondag 26 mei in Delft gewonnen. BC Dynamo 1 en jongensteam BC Dynamo 5 met leeftijden variërend tussen 12 en 18 jaar zijn in de badminton-jeugdcompetitie kampioen geworden. Team 1 is hiermee door naar de regiokampioenschappen. ‘Aan het begin van het seizoen vond ik al dat we een sterk team hebben. Maar dat we nu kampioen zijn, is boven verwachting.’ zegt Marten Verbree van team 1.
Lees meer...
 
Overleden personen De Hooge Wei zijn man en zwangere vrouw Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 juni 2013 - De twee overleden personen die gisteren zijn aangetroffen in een woning aan De Hooge Wei in Sassenheim zijn een man en een zwangere vrouw. Zij zijn door geweld om het leven gekomen. Definitief uitsluitsel over de identiteit van de overledenen kan nog niet worden gegeven.
Lees meer...
 
Juwelier overvallen op Herenstraat Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 6 juni 2013 (update) - De recherche Bollenstreek is dringend op zoek naar getuigen van een overval op de juwelier aan de Herenstraat in Voorhout, donderdag 6 juni omstreeks 11.40 uur. Drie Engelssprekende mannen overvielen de medewerkster, die op dat moment alleen in de winkel was. De vrouw werd door de overvallers hardhandig op de grond gegooid. De drie gingen er uiteindelijk vandoor met geld en sieraden.
Lees meer...
 
College: Vrije keuze koopzondagen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 juni 2013 - Het college van B&W wil winkeliers met ingang van 11 juli 2013 de keuzevrijheid te geven om zelf te bepalen op welke zon- en feestdagen zij open willen zijn. De nieuwe winkeltijdenwet maakt dit mogelijk. De gemeenteraad behandelt het voorstel in juni of juli.
Lees meer...
 
Twee doden aangetroffen in woning in Sassenheim Afdrukken E-mail

ImageSASSENHEIM, 5 juni 2013 – UPDATE 6 In een woning aan De Hooge Wei in Sassenheim zijn woensdagavond twee mensen dood aangetroffen. De lichamen werden rond 19:30 uur  gevonden door agenten die een kijkje gingen nemen in het appartement na een melding. De melding was kort daarvoor bij de politie binnen gekomen. Een woordvoerder van de politie wil echter niet aangeven wat de melding inhield. Kort voordat de politie bij de woning kwam zou een vrouw al in paniek de woning uit zijn gekomen. Burgemeester Van Kampen van Teylingen bevestigde donderdagochtend in een twitterbericht  dat de slachtoffers door geweld om het leven zijn gekomen.

Lees meer...
 
Weergoden luchtkussenfestival goed gezind Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 juni 2013 - Afgelopen zondag beleefde Voorhout de 8e editie van het Grootste Straatluchtkussen Festival van Nederland. Met een draai aan de schakelaar opende burgemeester van Kampen het festival, dat door haar abusievelijk tot grootste luchtkussenfestival van Europa werd gebombardeerd in haar openingstoespraak. Ze gaf aan zeer verbaasd en onder de indruk te zijn van deze intense samenwerking tussen meerdere Voorhoutse verenigingen, samen weer verenigd in de Stichting Luchtkussen Festival.
Lees meer...
 
Boekhandel Wagner meets Dan Brown Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 juni 2013 - Boekhandel Wagner is de gelukkige prijswinnaar en zal vanavond Dan Brown  in het echt gaan ontmoeten. Ze heeft de prijs te danken omdat Wagner de meest actieve boekhandel bleek tijdens de lancering van het onlangs verschenen  boek ‘Inferno’ van de Amerikaanse schrijver.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 8529

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs