BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Eerste paal voor Fase 3 van Vesterhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 juli 2014 – In Voorhout ging maandag de eerste paal van fase 3 van plan Vesterhout de grond in. Er is daarmee een start gemaakt met de bouw van 4 sociale woningen en 2 vrijstaande woningen. De festiviteiten rond de eerste paal zullen plaatsvinden na de vakantie, in september. Dan zal ook de eerste paal van het appartementengebouw worden geheid.
Lees meer...
 

Breuer wil nieuwe uitdaging aangaan in Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 14 juli 2014 – Carla Breuer ziet Teylingen als ideale gemeente om een nieuwe uitdaging aan te gaan als burgemeester. “Teylingen is ambitieuze gemeente, het bruist er van de levendigheid op de Kagerplassen en de drie kernen zijn om zo verliefd op te worden”, zegt Breuer maandagavond vanuit Werkendam. Breuer wil als burgemeester het liefst zelf een aantal inhoudelijke portefeuilles aanpakken.
Lees meer...
 
Carla Breuer voorgedragen als burgemeester Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 14 juli 2014 - Carla Breuer (42) is unaniem door de gemeenteraad voorgedragen als kroonbenoemde burgemeester voor de gemeente Teylingen. Breuer is sinds september 2009 burgemeester van Werkendam. Ten tijde van haar benoeming was ze met 37 jaar in Nederland de jongste vrouwelijke burgemeester. Foto PR gemeente Teyingen / fotostudio Sjaak de Bok
Lees meer...
 
Meer fietsenstallingen bij station Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 juli 2014 - Op station Sassenheim komen 232 extra stallingsplaatsen voor fietsen. ProRail en gemeente Teylingen hebben afspraken gemaakt over de uitbreiding van de fietsenstallingen. Sinds de opening van station Sassenheim is het aantal reizigers toegenomen van 2.000 naar 2.700 reizigers per dag. Dit is te merken aan de parkeerdruk voor auto’s, fietsen en scooters. Foto: Zelfs 's nachts om 3.00 uur is staan er veel fietsen in de stalling.
Lees meer...
 
Kortebaan van Warmond (video) Afdrukken E-mail

WARMOND, 13 juli 2014 - Donate Groenhof is formidabel aan haar kortebaancarrière begonnen. In Warmond won de merrie zaterdag 5 juli samen met Ruud Pools op sterke wijze. In de finale klopte de combinatie Co Swagerman en Frans van der Blonk. Guido Strik maakte een video met een terugblik op de kortebaan die vorig weekend in Warmond werd gereden.
 
Barensteel voor Bart van Konijnenburg Afdrukken E-mail
WARMOND, 13 juli 2014 - Bart van Konijnenburg (39), voorzitter Stichting Eendenkooi Warmond, heeft voor zijn inzet voor de eendenkooi de ‘Zilveren Barensteel’ ontvangen van wethouder Kees van Velzen tijdens de bijeenkomst ter afronding van het Herstelproject Eendenkooi.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad kiest voor dieren, sporters en visueel beperkten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 juli 2014 - Donderdag 10 juli vergaderde de Kindergemeenteraad van Teylingen. Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten. De kindergemeenteraad besloot na een anderhalf uur druk vergaderen om de 2000 euro te verdelen over drie projecten: het project van de Jeu-de-Boules-vereniging “De Vaste Voet”, Kinderboerderij De Klaprooshof en de Oogvereniging. Vakantie-evenementen Teylingen (VET) bleef met lege handen achter. Verrassend genoeg kozen de kinderen niet voor een project voor kinderen, maar gaven ze geld aan dieren, sporters en visueel beperkten.
Lees meer...
 
TOP zoekt hoofdsponsor Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 juli 2014 - Korfbal landskampioen TOP heeft komend seizoen geen hoofdsponsor. Private lease bedrijf Justlease.nl heeft besloten niet verder te gaan met korfbalvereniging TOP. Justlease zegt dat zij meer focus wil aanbrengen in hun sponsorprogramma, daarom moesten er keuzes gemaakt worden. Michiel de Haan van de commerciële commissie van TOP blijft zoeken naar een bedrijf dat zijn naam graag aan de landskampioen korfbal wil verbinden.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9251

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs