BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bassets verstevigt koppositie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 oktober 2014 - De knappe en krappe overwinning die de rugbyers van The Bassets vorige week behaalde tegen de studenten uit Delft heeft zondag een mooi vervolg gekregen. Op eigen veld versloegen ze HRC uit Den Haag met 36-10. (Foto Rob Koelewijn: zegetocht Bassets gaat door)
Lees meer...
 

Foreholte gunt ook TAC 90 de overwinning niet Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 30 oktober 2014 - Vanaf het begin leverde Foreholte strijd om iedere centimeter van het veld. Dat was nodig want de som van individuele kwaliteiten was van TAC '90 groter dan van Foreholte. De Voorhouters doen het met uitsluitend eigen jongens en een trainer die het uiterste uit die mannen weet te halen.
Lees meer...
 
Judoėn in het pikkedonker Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 oktober 2014 - Tijdens het “schrikkeluur” van afgelopen weekend, hebben 24 judoka’s gesport voor de actie “Spieren voor Spieren”. Zij behoren tot de selectiegroep van Barends Sport-Voorhout, Sportschool Kaizen-Sassenheim en Judovereniging Noordwijkerhout.
Lees meer...
 
Teylingen pas laat langs SJZ Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 30 oktober 2014 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen SJZ op het programma. Na een vrij weekend was het zaak voor de mannen van Mouter om de draad weer op te pakken. Immers, van de laatste drie wedstrijden voor het inhaalweekend werd er slechts eenmaal gewonnen. Voordat de wedstrijd begon was er eerst nog aandacht voor Bob van der Vlugt. Hij speelde vandaag zijn 300e wedstrijd in het eerste van Teylingen. Een prachtig aantal voor de aanvoerder van Teylingen, een aanvoerder en boegbeeld waar de hele club trots op is.
Lees meer...
 
Bassets vrouwen in Oranje Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 oktober 2014 - Het vrouwenrugby wint wereldwijd aan populariteit en het niveau schiet als een komeet omhoog, dit gebeurt ook met het Nederlands Rugby. Het aantal vrouwen dat in de Nederlandse competitie spelen is nog nooit zo hoog geweest en het Nederlands team behoort in Europa tot 1 van de beste.  (Foto Rob Koelewijn: Petra Zwart en Tiara Putman met trots in Oranje)
Lees meer...
 
Quoratio nieuwe hoofdsponsor TOP Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 oktober 2014 - Blij verrast met elkaar. Dat is misschien wel de duidelijkste omschrijving van de samenwerking tussen TOP en Quoratio. Na een aantal weken met veel overleg hebben beide partijen een sponsorovereenkomst getekend. TOP/Quoratio, een klinkende naam voor de komende drie jaar.
Lees meer...
 
Maarten 't Hart vliegt over Nederland Afdrukken E-mail
WARMOND, 30 oktober 2014 - De Warmondse schrijver Maarten ’t Hart vliegt zaterdag 1 november met zijn boek Een vlucht regenwulpen over Nederland. Die dag is de start van de leesbevorderingscampagne Nederland Leest, waarin Een vlucht regenwulpen uit 1978 centraal staat. ’t Hart wordt om 11:00 uur bij zijn huis opgehaald door een helikopter en vliegt naar de openbare bibliotheken in Schagen, Vriezenveen, Geldrop en Leiden.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte bijna onderuit in slotfase Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 30 oktober 2014 - Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen het Poeldijkse Verburch op het programma. Marlen Arroyo moest zich geblesseerd afmelden en Melanie Zwaan zit ook nog in de “ziekenboeg”.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9399

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs