BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Dames Foreholte winnen turbulente wedstrijd Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 januari 2015 - De Voorhoutse vrouwen beleefden een pittige wedstrijd tegen een van de concurrenten om de koppositie. Nog steeds zonder een drietal vaste speelsters en na de zeer tegenvallende bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag, stond het team van coach Ricardo Clarijs super gemotiveerd aan de start. MHV’81 was ook niet voor niks gekomen, maar moest met lege handen weer terug naar Mill. Foreholte won na een 16-14 ruststand met 32-28.
Lees meer...
 

Vrijpionnen schitteren op Grand Prix Philidor Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 januari 2015 - Afgelopen zaterdag namen vijf leden van Jeugdschaakvereniging de Vrijpionnen (de jeugdschaakvereniging uit Voorhout voor heel Teylingen en omstreken) deel aan het Grand Prix van Philidor in Leiden. Grand Prix toernooien zijn vanwege hun opzet zeer populair bij de jeugd. Deelnemers spelen in poules van acht, de deelnemers in één poule hebben ongeveer dezelfde sterkte. In elke groep zijn maar liefst drie prijzen te verdelen. Met maar liefst 138 deelnemers verdeeld over 18 groepen was ook dit keer het aantal deelnemers zeer hoog (het Denksportcentrum in Leiden barstte uit zijn voegen!)
Lees meer...
 
WIJC schaatsnieuws Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 19 januari 2015 - Voor de schaatsers van de Warmondse IJsclub was het weer een succesvol weekend. (Foto Schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
Bassets wint moddergevecht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2015 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim bereikten vorige week knap de bekerfinale. Toch konden ze daar niet te lang bij stil blijven staan,  want ze hebben dit seizoen meer noten op hun zang.
Lees meer...
 
Successen voor Inspiration Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 19 januari 2015 - Nadat twirl vereniging Inspiration uit Voorhout in december al succesvol was op het NK voor beginners, was het halverwege januari tijd voor de intermediate en advance klasses om te strijden voor een titel. Ook konden er tickets voor het WK verdiend worden. Bij solisten worden de beste 3 afgevaardigd en is nummer 4 reserve. Bij duo en teams wordt de kampioen afgevaardigd.
Lees meer...
 
Luxe wagens gezocht voor bloemencorso Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 januari 2015 - De werving van deelnemers met luxe en promotiewagens aan het Bloemencorso van de Bollenstreek is gestart. Aanmelden kan tot 31 maart. Het corsothema 2015 is 200 Jaar Koninkrijk. Jaarlijks trekt het Bloemencorso een miljoenenpubliek, wat bedrijven en instellingen een unieke gelegenheid biedt om nationale en internationale naamsbekendheid te verwerven.
Lees meer...
 
Verrassend Nieuwjaarsconcert Crescendo Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSSENHEIM, 19 januari 2015 - Crescendo Sassenheim is een harmonievereniging met vele optredens per jaar. Een aantal optredens komt elk jaar terug, een aantal ook niet. Eén van deze jaarlijkse optredens is het Nieuwjaarsconcert. Op 16 januari verzorgden het Leerlingen- en A-orkest van Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim deze feestelijke avond.
Lees meer...
 
Nieuwe openingstijden bibliotheek in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM , 19 januari 2015 - Sinds 1 januari is de bibliotheek in Sassenheim langer open. Op woensdag is de bibliotheek voortaan open vanaf 11:00 uur.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 750 - 856 van 9533

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs