BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Nieuwe wensboom van Rotary club Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 mei 2014 - Net als vorig jaar zal er tijdens luchtkussenfestival een wensboom staan van de Rotary club Voorhout. Bezoekers van het festival kunnen daar hun wensen achterlaten, waarna de Rotary club deze zal beoordelen op haalbaarheid en zo veel mogelijk wensen in vervulling zal laten gaan.
Lees meer...
 

Zonovergoten Dag van het Park Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 mei 2014 - Zondag 25 mei stond in Park Rusthoff de Dag van het Park centraal. Als voorloper van het nog aan te leggen vlindereiland waren allerlei activiteiten rondom het thema 'van ei tot vlinder' georganiseerd.
Lees meer...
 
Columbiaan zwemt weer goed bij regiokampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 26 mei 2014 - In Dordrecht zwom de Columbiaan weer naar 13x goud, 10x zilver en 5x brons. Belangrijkste medaille zwemster was Loulou Janssen. Dit lid van het Talentteam van de KNZB liet zien dat ze een echte allrounder is en zwom op de 400vrij, 200RC, 100RC, 200WS, 200SS en 4x100vrij naar de winst in prima tijden. En dan te weten dat ze specialist is in 50 en 100m BC en VL…
Lees meer...
 
Financiële toekomstpartners voor Smiling Bassets Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 mei 2014 - De aspiratie die Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim heeft om een belangrijke factor te worden in de landelijke competitie krijgt steeds meer vorm. De plannen die beschreven staan in de “Smiling Bassets Vision” staat op een goed en betrouwbaar fundament. Dat zagen ook drie belangrijke sponsoren die graag de benodigde financiën voor het slagen van deze visie in de toekomst voor hun rekening willen nemen. (Nieuwe sponsors Peter Kales, Paul Planjer en Ruud van Itterson)
Lees meer...
 
Foreholte is maat te groot voor DOSR Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 26 mei 2014 - De mannen van Foreholte lieten er geen twijfel over bestaan deze zondag. Met een 0 – 3 uitoverwinning op Roelofarendsveen ging Foreholte onmiddellijk in het eerste kwartier op zoek naar versterking van die voorsprong.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl verliest slotwedstrijd Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 mei 2014 - Afgelopen zaterdag speelden de korfballers van TOP/Justlease.nl hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Na 24 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest, verloren de Sassenheimers weer eens een wedstrijd. De uitwedstrijd tegen koploper Koog Zaandijk werd met 25-21 verloren. De formatie van coach Jan Niebeek eindigt de veldkorfbalcompetitie in de Ereklasse op een vierde plaats.
Lees meer...
 
Popkoor 'Goed gestemd' wint 3e prijs in Medemblik Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 mei 2014 – Het Voorhoutse popkoor ‘Goed gestemd’ heeft afgelopen zondag de derde prijs gewonnen op een korenfestival in Medemblik. Het korenfestival werd georganiseerd door de Stichting Evenementen Medemblik. Er waren 18 koren uit het hele land te horen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9306

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs