BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Veel opgevoerde brommers tijdens controle Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 april 2014 - Na aanhoudende klachten van inwoners heeft de politie dinsdag 15 april op verschillende plekken in de gemeente Teylingen bromfietscontroles gehouden. Bijna één op de drie gecontroleerde bromfietsen kon harder rijden dan de maximaal toegestane constructiesnelheid.
Lees meer...
 

Inbrekers op heterdaad aangehouden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 april 2014 - Twee jongens van 18 en 19 jaar uit Voorhout zijn dinsdag 15 april aangehouden aan op verdenking van een inbraak in een bollenschuur aan de Jacoba van Beierenweg. Getuigen hadden gezien dat de jongens het terrein rond de bollenschuur op waren gegaan. Even later zag een getuige hoe de mannen het gebouw binnengingen. Toegesnelde agenten gingen direct op zoek naar de inbrekers. Ze troffen het duo aan in de struiken bij de bollenschuur en hielden hen aan.
 
Geen overeenstemming over tuincentrum Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 16 april 2014 - De ChristenUnie wil de voorbereidingen door het college voor de plaatsing van Intratuin stoppen totdat de gemeenteraad gesproken heeft over de wenselijkheid van het tuincentrum in Sassenheim. In de commissievergadering kreeg de motie van Frans Nederstigt alleen steun van Trilokaal en PvdA, waardoor het college waarschijnlijk door kan gaan met het aanpassen van het bestemmingsplan voor de vestiging van het tuincentrum aan de Rijksstraatweg in Sassenheim.
Lees meer...
 
Wel hyacinten maar geen treinen voor het corso Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 16 april 2014 -  Het Bloemencorso dreigde het dit jaar door het vroege voorjaar en het late corso zonder hyacinten te moeten doen. Maar het grootste probleem lijkt opgelost nu het corsobestuur bloeiende hyacinten heeft gevonden bij een kweker in de kop van Noord-Holland. Dit maakte corso-voorzitter Leo van der Zon dinsdag bekend op de persconferentie van het Bloemencorso. Omdat deze kweker door omstandigheden wat later heeft moeten planten, staan de bollen ook later in bloei. De bloemen worden nu gesneden en zullen naar de Bollenstreek worden getransporteerd. (Foto: Guido Strik)
Lees meer...
 
Voorhouters aangehouden voor heling fiets Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 16 april 2014 - Politieagenten hielden zaterdagavond op de Componistenlaan in Voorhout twee mannen van 20 en 33 jaar uit die plaats aan op verdenking van heling van een gestolen fiets. Het duo reed bij het station Voorhout op twee fietsen en voerden een fiets mee.
Lees meer...
 
Voorhout heeft een mobiel muziekpaviljoen Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 15 april 2014 – Voorhout heeft sinds afgelopen zaterdag een mobiel muziekpaviljoen. Het paviljoen werd zaterdagmiddag op sportpark Elsgeest officieel in gebruik genomen. Muziekvereniging Sint Cecilia uit Voorhout verzorgde het eerste optreden in het paviljoen. (Video: HAVAST)
Lees meer...
 
Extra parkeerplaatsen station Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 april 2014 - Teylingen wil bovenop de huidige parkeerplaatsen bij station Sassenheim een parkeerdek met 175 parkeerplaatsen bouwen. De gemeente betaalt de helft van de 2,4 miljoen euro die de uitbreiding van de parkeergelegenheid kost. Voor de tweede helft zoekt wethouder Leo van der Zon medefinanciers.
Lees meer...
 
Trias kids spelen Tovenaar van Oz Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2014 - Vrijdag 11 april was het dan eindelijk zover.  Achttien kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar van de Buitenschoolse opvang van Trias Kinderopvang hebben de spetterende voorstelling ‘De Tovenaar van Oz’  in theater ’t Onderdak neergezet.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9215

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs