BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Barensteel voor Bart van Konijnenburg Afdrukken E-mail
WARMOND, 13 juli 2014 - Bart van Konijnenburg (39), voorzitter Stichting Eendenkooi Warmond, heeft voor zijn inzet voor de eendenkooi de ‘Zilveren Barensteel’ ontvangen van wethouder Kees van Velzen tijdens de bijeenkomst ter afronding van het Herstelproject Eendenkooi.
Lees meer...
 

Kindergemeenteraad kiest voor dieren, sporters en visueel beperkten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 juli 2014 - Donderdag 10 juli vergaderde de Kindergemeenteraad van Teylingen. Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten. De kindergemeenteraad besloot na een anderhalf uur druk vergaderen om de 2000 euro te verdelen over drie projecten: het project van de Jeu-de-Boules-vereniging “De Vaste Voet”, Kinderboerderij De Klaprooshof en de Oogvereniging. Vakantie-evenementen Teylingen (VET) bleef met lege handen achter. Verrassend genoeg kozen de kinderen niet voor een project voor kinderen, maar gaven ze geld aan dieren, sporters en visueel beperkten.
Lees meer...
 
TOP zoekt hoofdsponsor Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 juli 2014 - Korfbal landskampioen TOP heeft komend seizoen geen hoofdsponsor. Private lease bedrijf Justlease.nl heeft besloten niet verder te gaan met korfbalvereniging TOP. Justlease zegt dat zij meer focus wil aanbrengen in hun sponsorprogramma, daarom moesten er keuzes gemaakt worden. Michiel de Haan van de commerciële commissie van TOP blijft zoeken naar een bedrijf dat zijn naam graag aan de landskampioen korfbal wil verbinden.
 
Gemeenteraad draagt burgemeester voor Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 juli 2014 - De gemeenteraad van Teylingen zal maandag 14 juli aan aanbeveling doen voor een nieuwe burgemeester. Nadat de gemeenteraad haar keuze bekend heeft gemaakt, volgt voor de toekomstige burgemeester een gesprek met de minister van Binnenlandse Zaken en benoeming door de Koning.
Lees meer...
 
Voetganger overleden na ongeval met vrachtwagen in Herenstraat Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 11 juli 2014 - In de Herenstraat in Voorhout is vrijdag om 11.45 een 80-jarige man uit Voorhout om het leven gekomen toen hij onder een vrachtwagen terecht kwam. De man stak de weg over ter hoogte van de Plus supermarkt toen op datzelfde moment een vrachtwagen wegreed.  De bestuurder van de vrachtwagen zag de man niet waardoor hij onder het rechterwiel van de vrachtwagen terecht kwam. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De vrachtwagen is van een bedrijf dat de glasbakken kwam legen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Foto's Mariska de Graaff.

Lees meer...
 
Stephen Goossens overleden Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 juli 2014 - Stephen Goossens (54) is maandag 7 juli onverwacht overleden. Goossens was tweede secretaris bij de Oranje Vereniging Voorhout. Vanuit zijn verbondenheid met de Oranjevereniging was hij bij veel evenementen in Voorhout betrokken. Daarnaast leverde hij als fotograaf regelmatig bijdragen aan De Teyding. Stephen Goossens begon in 2010 met het maken van foto's voor deze site. Bekijk de rouwadvertentie.
Lees meer...
 
Afscheid Leo van der Zon met gemeentelijke onderscheiding Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 8 juli 2014 - Vertrekkend wethouder Leo van der Zon ontving dinsdag bij zijn afscheid de Jacoba van Beierenpenning van de gemeente Teylingen. Burgemeester Anne Lize van der Stoel reikte de onderscheiding uit tijdens de druk bezochte afscheidsbijeenkomst, die plaatsvond in de Winners-Club in Voorhout. Leo van der Zon besloot een maand geleden op te stappen, nadat er een vertrouwensbreuk met zijn eigen VVD-fractie was ontstaan .
Lees meer...
 
Vrouw aangerand in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 7 juli 2014 - Een 22-jarige vrouw is afgelopen woensdag rond 17:05 uur in de buurt van het Spoorpad in Warmond aangerand door een blanke man, die daarna wegrende. Het ging om een blanke man van rond de 25 jaar oud met licht krullend haar. De man was ongeveer 1.70 meter lang en gezet. Hij had een blanke, zongekleurde, huidskleur. De aanrander droeg een zwarte trui met capuchon, een zwarte (jogging)broek en sportschoenen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9353

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs