BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Koningsdag in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 april 2014 - Zaterdag werd ook in Teylingen voor het eerst Koningsdag gevierd. In Warmond was er onder andere een hoedenparade en spelletjes voor de kinderen. In Sassenheim werd na de aubade 's middags een grote kindervrijmarkt en het rad van avondtuur georganiseerd. In Voorhout werd voor de kinderen een groot spel met als thema 'Transport' georganiseerd. Muziek was er in Voorhout bij Sportparkpop en in Sassenheim op het Havenfestival.
Lees meer...
 

Trilokaal tegen benoeming wethouder Van der Zon Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 25 april 2014 - Trilokaal ging donderdagavond in de gemeenteraad niet akkoord met de benoeming van Leo van der Zon (VVD) tot wethouder. Volgens fractievoorzitter Rob ten Boden van Trilokaal is het raar om Van der Zon nu te benoemen, terwijl er in juni nog een debat gaat plaatsvinden waarin zijn dubbelrol als wethouder en voorzitter van het Bloemencorso aan de orde komt. De rest van de raad ging wel akkoord waardoor Van der Zon, met 20 stemmen voor en 4 stemmen tegen, gewoon werd benoemd.
Lees meer...
 
Lintjesregen in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 april 2014 - Zeven inwoners van de gemeente Teylingen hebben vrijdag een koninklijke onderscheiding ontvangen ter gelegenheid van Koningsdag 2014. Burgemeester Van der Stoel reikte de onderscheidingen uit aan Bep van Egmond – van Leeuwen, Koos Angevaare, Harry Bakker, Jan Huizenga, Aad Juffermans, Cees Leijnse en Ineke van Steensel – van Hage.
Lees meer...
 
Overeenkomst gemeente-Horizon getekend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 april 2014 - Op 1 januari 2013 heeft Horizon Jeugdzorg en Onderwijs de locatie Argos College overgenomen van een ander schoolbestuur, de Aloysius Stichting. Tegenwoordig heet deze school het Vaart College. Deze school geeft onderwijs aan de jongeren die wonen in de instelling voor gesloten jeugdzorg de Vaart, naast de Klinkenbergerplas.
Lees meer...
 
Onderscheiding voor vertrekkende wethouders Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 23 april 2014 – De twee vertrekkende wethouders, Karin Lambrechts (VVD) en John Stuurman (D66), kregen dinsdagmiddag bij hun afscheid een gemeentelijke onderscheiding. Burgemeester Anne Lize van der Stoel reikte de onderscheidingen uit tijdens de afscheidsbijeenkomst in het bestuurscentrum in Voorhout. Beide bestuurders kregen de Jacoba van Beierenonderscheiding voor hun grote verdienste als wethouder van het college van de gemeente Teylingen in de periode 2010 – 2014. (Foto's: Guido Strik)
Lees meer...
 
Columbiaan zwemmers Nederlands Kampioen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 april 2014 - Op zaterdag 19 april vonden de Nederlandse Junioren Kampioenschappen zwemmen plaats in Amersfoort. Maar liefst 5 zwemmers van De Columbiaan hadden zich geplaatst voor de 1.500m (30 banen) borstcrawl.
Lees meer...
 
Teylingen doet mee met Wecycle-actie na Koningsdag Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 22 april 2014 - De gemeente Teylingen doet mee met de Wecycle-actie na Koningsdag. De gemeente wil samen met Wecycle inwoners stimuleren om na Koningsdag elektrische apparaten in te leveren bij de milieustraat. Daarom krijgen de eerste honderd inleveraars van een elektrisch apparaat het jeugdboek ‘Schaduw over Koningsdag’ cadeau bij inlevering op de milieustraat. Ook worden er 500 kanskaarten uitgedeeld met kans op een leuk uitje voor het hele gezin.
Lees meer...
 
Teylingen verliest op bezoek bij Schipluiden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 april 2014 - Het reeds gedegradeerde Teylingen ging afgelopen zondag op bezoek bij Schipluiden.  De thuisploeg heeft nog zicht op de tweede plek, dus van een wedstrijd om des keizers baard was absoluut geen sprake.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9233

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs