BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Dodenherdenking in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 5 mei 2013 - In Warmond werd na de bijeenkomst in de Katholieke Kerk, kransen gelegd namens de gemeente Teylingen, de katholieke en de protestantse kerk, de VWF, de politie en namens basisschool Oostergeest, die het monument aan de Herenweg heeft geadopteerd.. Wethouder Stuurman las het gedicht 'Vrijheid ' van schrijfster Marion Bloem voor. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Dodenherdenking in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 mei 2013 - In Teylingen zijn zaterdagavond allen, die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en vredesoperaties, herdacht.
Lees meer...
 
Bloemencorso Bollenstreek topevenement Afdrukken E-mail
REGIO, 3 mei 2013 - Het Bloemencorso Bollenstreek heeft  in de week van 17 tot en met 21 april weer honderdduizenden bezoekers getrokken. Naar schatting hebben ruim 800.000 bezoekers de Bollenstreek bezocht in de dagen van 17 tot en met 21 april. Leo van der Zon, voorzitter van Bloemencorso Bollenstreek, is trots op zijn ploeg bestuurders en andere vrijwilligers en geeft aan dat “er een supergoed corso is neergezet met wensen voor verbeteringen.”
Lees meer...
 
Hennie Rutting neemt afscheid van publiek Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 mei 2013 - Vrijdag 19 april heeft Hennie Rutting afscheid genomen als acteur van muziek- en toneelvereniging St. Matthias. Bij die gelegenheid kreeg hij het erelidmaatschap van de vereniging aangeboden.
Lees meer...
 
Kledingbank op zoek naar geschikte ruimte Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 mei 2013 - De kledingbank Teylingen, waar gebruikers van de lokale voedselbank gebruikte kleding kunnen halen, heeft dringend behoefte aan een eigen ruimte. De kledingbank zit vooralsnog in een ruimte bij de Pleisterplaats waar ook de voedselbank de pakketten voorbereidt, maar dit is volgens de organisatie geen ideale combinatie.
Lees meer...
 
Feestelijke Koninginnedag in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 mei 2013 - Voorhout beleefde dinsdag een feestelijke Koninginnedag, waarbij het programma iets was aangepast in verband met de inhuldiging van koning Willem Alexander. Zo begon de aubade al om 09:30 uur, zodat de liefhebbers tijdig voor de TV konden zitten voor de abdicatie. Deze mensen miste dan alleen wel de jeugdvrijmarkt die om 12:15 eindigde. (Foto's: Stephen Goossens)
Lees meer...
 
Koninginnedag in Sassenheim goed bezocht Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 april 2013 - De Oranjeverenigng Sassenheim kon op deze bijzondere Koninginnedag rekenen op minstens even veel bezoekers als in vorige jaren. De aubade en het optreden van Crescendo was net op tijd afgelopen om op televisie de troonsafstand te zien. 's Middags was de inhuldiging op een groot scherm te volgen op het Kerkplein. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Onderzoek kosten en baten Bloemencorso Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 25 april 2013 - Het college van burgemeester en wethouders gaat een onderzoek doen naar de kosten en baten van het Bloemencorso. Hierover zal ook overlegd worden met de andere bollenstreekgemeenten en Haarlem. De gemeenteraad bracht het onderwerp ter sprake omdat er voor het afgelopen Bloemencorso 24 duizend euro extra bijdrage uit Teylingen nodig was voor veiligheidsmaatregelen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8571

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs