BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen fors onderuit bij Voorschoten´97 Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 25 november 2013 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de belangrijke uitwedstrijd bij Voorschoten ´97 op het programma. Na de uitstekende overwinning op ROAC vorige week, was het zaak voor de mannen van trainer van der Zee om ook bij Voorschoten een overwinning te boeken, waardoor een plek in de middenmoot een feit zou zijn. Daar waar Teylingen vorige week zijn tweede overwinning van het seizoen boekte, was het Voorschoten dat vorige week zondag pas voor de eerste keer dit seizoen als winnaar van het veld stapte. De belangen voor deze wedstrijd waren dus groot.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Nieuwe feestverlichting in Sassenheim Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 24 november 2013 - De TOV kern Sassenheim is bijna 9 maanden bezig geweest met een project om nieuwe feestverlichting in het winkelcentrum te plaatsen. Afgelopen vrijdag werden de led lampen aangezet door locoburgemeester Leo van der Zon en Jules de Vries, interim voorzitter TOV kern Sassenheim. De winkeliers zijn erg blij dat er dit jaar weer verlichting is. Hierdoor wordt het voor iedereen nog prettiger winkelen en werken tijdens de feestdagen. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Sinterklaas zet voet aan wal in Warmond Afdrukken E-mail

WARMOND, 24 november 2013 - Sinterklaas en zijn Pieten kwamen zaterdagmiddag aan in Warmond. Rond 13:00 uur meerde de boot af bij park Groot Leerust. Daar werd de Goedheiligman opgewacht door de Warmondse kinderen en waarnemend burgemeester Leo van der Zon. Hij verwelkomde de Sint en zijn gevolg in Warmond. (Foto’s en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Hoogwaardige busverbinding tussen Noordwijk en Schiphol Afdrukken E-mail
REGIO, 20 november 2013 – Er komt waarschijnlijk hoogwaardig openbaar busvervoer (HOV) tussen Noordwijk en Schiphol. De nieuwe busverbinding zou ook Teylingen aan gaan doen.  De besturen van de samenwerkende overheden in  Noord- en Zuid-Holland hebben besloten om de benodigde doorstromingsmaatregelen te realiseren zodat de invoering van het zogenaamde R-net mogelijk wordt.
Lees meer...
 
Van der Stoel waarnemend burgemeester Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 november 2013 - Mevrouw A. L. E. C. (Anne Lize) van der Stoel is met ingang van 1 december benoemd  tot waarnemend burgemeester van de gemeente Teylingen. Mevrouw Van der Stoel is 58 jaar en lid van de VVD. De benoeming door Commissaris van de Koningin Jan Franssen betekent dat Teylingen dus nog steeds geen vaste burgemeester krijgt. Tot 1 oktober was Marjan van Kampen-Nouwen waarnemend burgemeester van Teylingen. Zij vertrok naar de gemeente Schagen.
Lees meer...
 
Lisa van der Geest naar Olympisch Kwalificatietoernooi Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 19 november 2013 - Met een tijd van 4.17.59 op de 3km schaatsen afgelopen zondag tijdens de Holland Cup 2 in Alkmaar, heeft Lisa van der Geest (Warmondse IJsclub) zich geplaatst voor het Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT) op vrijdag 27 december in Heerenveen. Met haar tijd, een nieuw baanrecord voor haar leeftijdscategorie, bleef Van der Geest maar net een seconde achter Diane Valkenburg die de wedstrijd won. Tijdens het OKT zullen 16 schaatssters strijden om 3 plekken voor de Olympische Spelen in het Russische Sotsji.
Lees meer...
 
Foreholte verliest het op alle fronten van VUC Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 18 november 2013 - Na 3 mooie overwinningen kreeg het eerste een lesje effectiviteit, fysieke kracht en voetbal slimheid, dat resulteerde in een terechte overwinning van VUC.
Lees meer...
 
UNICEFLOOP onder ideale omstandigheden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 november 2013 - Vrijdagmiddag 15 november was het een gezellige drukte in park Rusthoff. Alle leerlingen van o.b.s. Het Bolwerk waren naar het park gekomen om mee te doen aan de UNICEFLOOP.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8914

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs