BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
TGP Media Producties bestaat 8 jaar Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 oktober 2014 - TGP Media Producties bestaat deze maand 8 jaar. Camera- en geluidsman Piet Molenaar en zijn dochter journalist en regieassistent Tessa Molenaar maken bedrijfsfilms, documentaires en nieuwsvideos. Ter gelegenheid van het 8-jarig bestaan is ook een nieuwe website gepresenteerd met voorbeeldvideos en een blog.
 

Glijbaanfoto's Wasbeek niet meer op internet Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 oktober 2014 - Zwembad Wasbeek zet de foto's van kinderen die van de nieuwe waterglijbaan af gaan voorlopig niet meer automatisch op internet. De vraag is of kinderen zelf wel een goede overweging kunnen maken of het verstandig is dat hun zwembadfoto's op internet circuleren. Leverancier iSlide windt er geen doekjes om waarom de glijbaanfoto´s op internet staan: 'Het is een marketing tool' om meer bezoekers te trekken. Deze “marketingtool” kan de kinderen die ervanaf glijden flink in de problemen brengen. Wasbeek screent de foto's niet vooraf, waardoor het mogelijk is dat een kind per ongeluk of expres een blootfoto van zichzelf op internet zet.
Lees meer...
 
Campagne rond veranderingen zorg Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 16 oktober 2014 - Met een publiekscampagne willen de Bollengemeenten de inwoners attent maken op de aanstaande veranderingen in de jeugdhulp, de maatschappelijke ondersteuning en de participatiewet. In het Bestuurscentrum in Voorhout werd afgelopen donderdag door de verantwoordelijke wethouders van de vijf gemeenten de campagneaftrap gegeven. Voor de campagne is ook een speciale website opgezet.
Lees meer...
 
Calla is de meest belezen hond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 15 oktober 2014 - Calla mag zich de meest belezen hond noemen. Ze won de fotowedstrijd die de Warmondse schrijfster Pauline Slot had uitgeschreven ter gelegenheid van het verschijnen van haar boek 'De hond als medemens'. Op 4 oktober, dierendag, trok een prachtige stoet honden naar eetlokaal De Oude School in Warmond om zich op de foto te laten zetten. De honden poseerden als 'boekenlezer' en  werden professioneel gefotografeerd door Jakolien Bakhuys van Doorn van Jaa-design.
Lees meer...
 
Steun voor Pick-Up Point in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 oktober 2014 - Een meerderheid van de gemeenteraad lijkt mee te willen werken aan de komst van een Pick-Up Point aan de Warmonderweg in Sassenheim. Door Monviso Vastgoed BV is een principeverzoek ingediend voor het realiseren van zo’n afhaalpunt voor supermarktboodschappen langs de A44. Het is nog onduidelijk van welk supermarktbedrijf daar de boodschappen kunnen worden opgepikt.
Lees meer...
 
Dief op gestolen bromfiets door Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 15 oktober 2014 - Politieagenten hielden woensdag 15 oktober om 04.00 uur op de Jacoba van Beierenweg een 31-jarige Leidenaar aan die op een gestolen bromfiets rond reed. Update: Uit het onderzoek bleek dat de man kort voor zijn aanhouding had ingebroken in een woning op de Jacoba van Beierenweg.
Lees meer...
 
Bomvolle Tulp voor jubilerend St. Cecilia Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 oktober 2014 - Afgelopen zondag 12 oktober vierde drumfanfare St. Cecilia haar twintigjarig jubileum met een speciaal muzikaal optreden. Vele honderden Voorhouters en andere geïnteresseerden waren op dit evenement afgekomen. Ze werden niet teleurgesteld: het was een gedenkwaardig optreden met vele hoogtepunten.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

Image

- Slechte start doet Foreholte de das om
- Voorhout behaalt gelijkspel uit bij HDM
- Bassets vrouwen berensterk
- Bassets bijgespijkerd door Engelse top coach
- Spannende start zwemcompetitie De Columbiaan
- Gelijkspel voor Foreholte tegen HVV
- Hillegom te sterk voor Teylingen

 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9491

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs