BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
AkzoNobel opent nieuw laboratorium Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 oktober 2013 - AkzoNobel heeft woensdag een nieuw research center geopend op de locatie in Sassenheim. Samen met de research centers in Slough in het Verenigd Koninkrijk en Singapore is de Nederlandse vestiging één van de belangrijkste onderzoekscentra van AkzoNobel’s Decorative Paints-divisie.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Restauratieprijs HKV voor Cheers Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 oktober 2013 - De twaalfde restauratieprijs van de Historische Kring Voorhout gaat dit jaar naar Horecagelegenheid Cheers, voorheen De Toog en het Wapen van Voorhout. Dit beeldbepalende gebouw in Voorhout is gebouwd in 1931 als Parochiehuis. Veel Voorhouters hebben hier dierbare herinneringen aan. Het gebouw is niet weg te denken uit het centrum van het dorp.
Lees meer...
 
S.C.C. 't Onderdak zoekt bestuursleden Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 17 oktober 2013 – Sociaal cultureel centrum ’t Onderdak in Sassenheim is op zoek naar bestuursleden. Onlangs besloot de gemeente dat het beheer en de exploitatie van ’t Onderdak per 1 januari 2014 komen te liggen bij een nieuw te vormen onafhankelijke stichting. Deze stichting moet samen met de 21 gebruikers het gebouw gaan beheren.
Lees meer...
 
40e strontrace extra feestelijk Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 15 oktober 2013 - Het zal weinig zeilliefhebbers ontgaan zijn dat dit jaar de 40ste editie van de Strontrace gevaren zal worden. Dit jubileum van dit unieke zeilevenement, waarin Warmond letterlijk het draaipunt vormt, zal van 18 tot 27 oktober uitgebreid gevierd worden, met vele activiteiten in Workum en Warmond.
Lees meer...
 
Feestelijke opening tuinpaviljoen Hospice Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 oktober 2013 - Afgelopen zaterdag, op de Dag van de Palliatieve Zorg, is het nieuwe tuinpaviljoen van Hospice Duin- en Bollenstreek feestelijk geopend in het bijzijn van sponsoren en project betrokkenen. Het tuinpaviljoen kent 2 opslagruimtes voor tuinmeubilair en verpleegkundige hulpmiddelen en een ruimte die gebruikt gaat worden als educatie- en vergaderruimte.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Druk en succesvol zwemweekend De Columbiaan
- Lisa v/d Geest rijdt clubrecord WIJC op IJsselcup
 
Druk en succesvol zwemweekend De Columbiaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 oktober 2013 - In het weekend van 12 en 13 oktober kwam De Columbiaan maar liefst bij vier wedstrijden in actie. De minioren (zwemmers en zwemsters tot en met 12 jaar) zwommen in zwembad Aquarijn in Alphen a.d. Rijn de eerste miniorenwedstrijd.
Lees meer...
 
Lisa v/d Geest rijdt clubrecord WIJC op IJsselcup Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 14 oktober 2013 - Tijdens de traditionele langebaanschaatswedstrijd IJsselcup in Deventer heeft Lisa van der Geest afgelopen weekend een nieuwe persoonlijk en clubrecord van de Warmondse IJsclub (WIJC) gereden op de 3000 meter. (Foto: Arjen Vervoort - Schaatspeloton.nl)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8840

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs