BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
WIJC: Warmondse kampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 maart 2014 - Op donderdag 6 maart, bijna de laatste avond van het schaatsseizoen 2013-2014, heeft de jeugd van de Warmondse IJsclub de clubkampioenschappen gereden in de Schaatshal in Leiden.
Lees meer...
 

Gerenoveerd Koudenhoorn heropend Afdrukken E-mail

WARMOND, 7 maart 2014 - UPDATE Na een grondige renovatie en herinrichting heeft wethouder Kees van Velzen, samen met Holland Rijnland bestuurder Kees Wassenaar, vrijdagmiddag Koudenhoorn opnieuw opengesteld voor het publiek. Bij de opening werd een fraai vormgegeven "boomspiegel" onthuld. Nog niet alles op het eiland is helemaal gereed, maar de grote grondwerkzaamheden zijn afgerond. Video Guido Strik. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
'De bok is verzopen' Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 maart 2014 - De ‘Bok is verzopen’. Bokkendorp is weer gewoon Voorhout. Het carnaval is afgelopen. Vol trots kijkt Carnavalsvereniging de Bokken terug op een geweldig jaar. Prins John II en Prinses Dian waren het grote middelpunt en namen iedereen op sleeptouw. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Hennepkwekerij in garage Saksenhorst Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 maart 2014 -  Politieagenten ontdekten donderdag 6 maart in een garage aan de Saskenhorst een hennepkwekerij met 150 planten. De kwekerij werd direct ontmanteld. De agenten onderzochten om 13.00 uur een melding van een alerte buurtbewoner die de politie attendeerde om een vreemd geluid en een indringende stanklucht.
Lees meer...
 
Foreholte 1 wint sportprijs Teylingen 2013 Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 7 maart 2014 - Het eerste elftal van voetbalvereniging Foreholte uit Voorhout is winnaar van de Teylingen sportprijs. De LJ Sport Talentenprijs is gewonnen door Famke Deelstra, rugbyspeelster bij Rugbyclub DIOK Leiden en de Nederlandse Rugbybond. Wethouder Leo van der Zon reikte de jaarlijkse sportprijzen woensdagavond uit tijdens een bijeenkomst van het Sportcafé in de kantine van rugbyclub The Bassets, in Sassenheim.
Lees meer...
 
Gevatte vragen op lijsttrekkersdebat Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 6 maart 2014 - Het lijsttrekkersdebat in Het Onderdak leverde donderdagavond maar weinig vuurwerk op. De standpunten van  de partijen leken op veel punten dicht bij elkaar te liggen. Het wat tamme karakter kwam ook door de keuze voor de debatleider. Met Frénk van der Linden had de gemeente wel een grote naam in huis gehaald die met gevatte opmerkingen de politici op hun plaats wist te zetten. Maar door zijn gebrek aan kennis van de lokale politieke pijnpunten bleven zijn vragen erg algemeen, waardoor het debat wat aan de oppervlakte bleef.
Lees meer...
 
Patat voor 200 jonge carnavalsvierders Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 maart 2014 - Afgelopen zondag stond carnavalsvereniging De Saksen voor een uitdaging. Het Onderdak zat vol met 200 kinderen die na een middag carnavalsfeest wel een lekker patatje lustten. Gelukkig kon De Saksen rekenen op Dennis van der Drift van Verhage fast food als sponsor van de kindermiddag. Jeugdprins Niels en page Kim gingen zondagmiddag naar de Oude Haven om te helpen met het bakken van 200 porties patat en 200 frikandellen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Burgemeester haalt sleutel op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 maart 2014 - Burgemeester Anne Lize van der Stoel heeft dinsdagavond samen met adjudant Kees van Velzen de sleutel van Sassenheim opgehaald bij prins Jos van carnavalsvereniging De Saksen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9093

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs