BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Gemeente Teylingen zoekt brugwachters Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 14 juni 2013 – Warmond heeft sinds kort wel een splinternieuwe ophaalbrug naar het recreatie-eiland Koudenhoorn, maar de brug gaat op dit moment nog niet daadwerkelijk open en dicht. Er zijn nog geen mensen die de brug kunnen bedienen. De gemeente Teylingen is nu op zoek naar enthousiaste vrijwillige brugwachters die de Koudenhoornbrug willen bedienen. De brug wordt op aanvraag geopend bij evenementen, maar in de zomermaanden wil de gemeente de brug wekelijks op zondag openen.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Politie zoekt meer getuigen overval juwelier Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 14 juni 2013 - De recherche in de Duin- en Bollenstreek is op zoek naar meer getuigen van de overval op een juwelier aan de Herenstraat in Voorhout op donderdag 6 juni. Rechercheurs hebben inmiddels gesproken met een aantal getuigen. Vermoedelijk hebben meer mensen iets gezien, maar hebben deze getuigen nog niet met de politie gesproken. Het rechercheteam verzoekt hen dringend alsnog contact op te nemen.
Lees meer...
 
Exploitant reclameborden Teylingen failliet Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 juni 2013 – De een jaar geleden geplaatste driehoeksborden in Teylingen kunnen voorlopig niet meer worden gebruikt voor nieuwe reclamecampagnes. De exploitant van de borden, Azero Outdoor uit Purmerend is onlangs failliet verklaard.  Azero heeft sinds juni vorig jaar 80 driehoeksborden in de gemeente Teylingen staan. Ondernemers, instellingen en ook de gemeente maken gebruik van deze aankondigingsborden. (Foto: Burgemeester Sander Schelberg onthulde een jaar geleden samen met Jurjen van Vliet (commercieel directeur van Azero Outdoor), één van de 80 nieuwe reclameborden in Teylingen.)
Lees meer...
 
Nens wordt de lokale omroep voor Teylingen Afdrukken E-mail
REGIO, 12 juni 2013 - Holland Centraal raakt de zendvergunning voor Teylingen, Lisse en Hillegom kwijt aan de lokale omroep Nens, die nu al uitzendt in Noordwijkerhout en Noordwijk.  Dat heeft het Commissariaat voor de Media woensdag laten weten. Holland Centraal laat sinds een aantal jaren de radio en TV-uitzendingen in de Bollenstreek en Leidse regio verzorgen door Unity.
Lees meer...
 
Beschonken bestuurder slaat op de vlucht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 juni 2013 - Een 23-jarige automobilist uit Sassenheim is zondag 9 juni aangehouden, omdat hij met te veel drank op achter het stuur zat. Agenten zagen de man rond 06.00 uur door de bussluis op de Wasbeekerlaan rijden. Toen ze hem staande wilden houden, ging de man er met hoge sneheid vandoor. Na een korte achtervolging stopte de man ineens op de Kwekersweg en ging er te voet vandoor.
Lees meer...
 
Voorhoutse vierdaagse van start Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 juni 2013 - Opstellen in twee rijen voor je stempel en dan op pad. In Voorhout is gisteravond de de 39e avondvierdaagse onder een lekker zonnetje van start gegaan.
Lees meer...
 
Wijkmarkt Lage Land op unieke locatie Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 juni 2013 - Donderdagavond 6 juni vond de negende wijkmarkt van deze raadsperiode plaats. De inwoners van het Lage Land in Warmond gingen op een unieke locatie in gesprek met raads- en collegeleden van de gemeente Teylingen. Onderwerpen die ter sprake kwamen waren bestemmingsplan buitengebied, recreëren en wonen in de Watertuin, recreatie, agrarisch ondernemen en de staat van de Zijldijk. De bijeenkomst vond plaats in een schuur aan de Lange Brug, met prachtig uitzicht over de groene weide.
Lees meer...
 
Sassemse vierdaagse met 440 deelnemers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 juni 2013 - Maandagavond 3 juni vertrokken ruim 440 geregistreerde wandelaars voor de eerste van vier wandelingen van 5 of 10 km. Aangetrokken door het mooie weer en de enthousiaste verhalen van de deelnemers werd de stoet wandelaars iedere avond groter.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8654

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs