BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Trein rijdt paard aan in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 juni 2013 (update 12.55) - Een trein heeft zaterdagmorgen om 10.45 een paard aangereden ter hoogte van de Rooseveltlaan in Voorhout. Het paard is het spoor op gerend vanaf een paardenwei achter de gemeentewerf. Dit grasveld is via de onbewaakte spoorwegovergang vanaf de Rooseveltlaan te bereiken. Het paard was vanmorgen opgetuigd om mee te gaan rijden. Het paard schrok omdat er iets omviel en rende door het hek heen het spoor op. De machinist kon ondanks hard remmen en toeteren een botsing niet voorkomen. Het dier is overleden. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Geen derden betrokken bij doden Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 juni 2013 - De man en vrouw die woensdag 5 juni dood werden aangetroffen in een woning aan De Hooge Wei, zijn door schoten om het leven gekomen. Hoewel hun identiteit nog niet formeel is vastgesteld, neemt de politie aan dat het gaat om de 33-jarige bewoner en zijn 23-jarige vriendin. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat er derden zijn betrokken bij het overlijden van de man en de vrouw; er is waarschijnlijk sprake van moord en zelfmoord. Kogelgat in het raam van het appartement aan De Hooge Wei. Foto Frank van Beek/ Hollandse Hoogte
Lees meer...
 
Recherche onderzoekt woning De Hooge Wei Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 juni 2013 - Voor de appartementen aan De Hooge Wei, waar woensdag een dode man en vrouw zijn gevonden, worden vrijdagmiddag de eerste bloemen neergezet. De recherche onderzoekt sinds woensdagavond het appartement. In het raam dat uitkijkt op de Parklaan is een rond gat in het raam te zien. In het appartement woonde volgens omwonenden een jong stel, Dimitri en Amanda, met een kind. Foto Frank van Beek/ Hollandse Hoogte
Lees meer...
 
Teylingen sluit 2012 financieel positief af Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 7 juni 2013 – De gemeente Teylingen heeft het boekjaar 2012 af kunnen sluiten met een positief resultaat van € 782.000 en krijgt een goedkeurende verklaring van de accountant.  Dat blijkt uit de jaarrekening 2012 die in juli aan de raad wordt aangeboden. Het college is tevreden dat ondanks het economische klimaat het geplande werk binnen de budgetten is uitgevoerd.
Lees meer...
 
BC Dynamo Sassem door naar badminton regiokampioenschappen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 juni 2013 - Team 1 van BC Dynamo Sassem is door naar de regiokampioenschappen op 8 juni in Rotterdam. Na 10 wedstrijden tegen Hillegom, Conquesto, Delft, Zigo en Gouweslag werd de laatste wedstrijd op zondag 26 mei in Delft gewonnen. BC Dynamo 1 en jongensteam BC Dynamo 5 met leeftijden variërend tussen 12 en 18 jaar zijn in de badminton-jeugdcompetitie kampioen geworden. Team 1 is hiermee door naar de regiokampioenschappen. ‘Aan het begin van het seizoen vond ik al dat we een sterk team hebben. Maar dat we nu kampioen zijn, is boven verwachting.’ zegt Marten Verbree van team 1.
Lees meer...
 
Overleden personen De Hooge Wei zijn man en zwangere vrouw Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 juni 2013 - De twee overleden personen die gisteren zijn aangetroffen in een woning aan De Hooge Wei in Sassenheim zijn een man en een zwangere vrouw. Zij zijn door geweld om het leven gekomen. Definitief uitsluitsel over de identiteit van de overledenen kan nog niet worden gegeven.
Lees meer...
 
Juwelier overvallen op Herenstraat Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 6 juni 2013 (update) - De recherche Bollenstreek is dringend op zoek naar getuigen van een overval op de juwelier aan de Herenstraat in Voorhout, donderdag 6 juni omstreeks 11.40 uur. Drie Engelssprekende mannen overvielen de medewerkster, die op dat moment alleen in de winkel was. De vrouw werd door de overvallers hardhandig op de grond gegooid. De drie gingen er uiteindelijk vandoor met geld en sieraden.
Lees meer...
 
College: Vrije keuze koopzondagen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 juni 2013 - Het college van B&W wil winkeliers met ingang van 11 juli 2013 de keuzevrijheid te geven om zelf te bepalen op welke zon- en feestdagen zij open willen zijn. De nieuwe winkeltijdenwet maakt dit mogelijk. De gemeenteraad behandelt het voorstel in juni of juli.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8639

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs