BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen verlaat met opgeheven hoofd tweede klasse Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - De uitwedstrijd tegen RKDEO betekende, voorlopig in ieder geval, de laatste wedstrijd van Teylingen in de tweede klasse. Voor RKDEO waren de belangen groot, zij hadden nog minimaal een punt nodig om definitief in de nacompetitie terecht te komen. Dit punt zou dan gehaald moeten worden onder erbarmelijke omstandigheden, met een stevige wind en flinke regenbuien.
Lees meer...
 

Dagprijs Crescendo bij Eurofestival Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 mei 2014 - Om de zoveel tijd bezoekt het Leerlingenorkest van Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim een festival. Deze keer ging het orkest, dat tevens haar 25e verjaardag viert, terug naar het ‘Eurofestival for Youth Orchestras’ in Maasbracht. In 2010 werd hier al een mooi resultaat geboekt en dat zou dit jaar niet anders zijn.
Lees meer...
 
Opnieuw winst voor TOP/Justlease.nl Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - Afgelopen zaterdag wonnen de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl opnieuw met duidelijke cijfers: in Harderwijk werd Unitas met 23-10 overklast. Ondanks de gewijzigde opstelling waren de Sassemers vooral in de 2e helft superieur. TOP/Justlease.nl handhaaft eenvoudig haar positie in de subtop van de Ereklasse terwijl Unitas in degradatiegevaar is gekomen.
Lees meer...
 
D2 van SV Warmunda kampioen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 mei 2014 - Afgelopen zaterdag speelde de D2 van SV Warmunda haar kampioenswedstrijd tegen VVSB. De competitie is nog niet afgelopen, maar de beslissende wedstrijd was al dit weekend. Het team won met 8-2 van VVSB D4 en heeft nu 46 punten verzameld en 94 doelpunten gemaakt. Hiermee is ze onverslaanbaar geworden in deze competitie. (Foto R. de Vriend)
 
Ter Leede organiseert 1e ‘Jaap Schaap’ jeugdtoernooi Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 mei 2014 - Voetbalvereniging Ter Leede uit Sassenheim organiseert dit jaar voor het eerst een voetbaltoernooi speciaal voor niet-selectie E- en F-jeugdteams. Zo’n 60 teams van verschillende verenigingen afkomstig uit de wijde omgeving zullen op zaterdag 17 mei aanstaande de sportieve strijd met elkaar aangaan. (Foto: toernooinaamgever Jaap Schaap traint al jaren met groot enthousiasme de allerjongste Ter Leede jeugd)
Lees meer...
 
Tweede plek voor Barends judoka's Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 mei 2014 - Afgelopen zaterdag heeft een Judoteam van Barends Sport-Voorhout, aangevuld met wat judoka’s van Judovereniging Noordwijkerhout en Sportschool Kaizen-Sassenheim, deelgenomen aan de 2e ronde van de ZH-Jeugdteamcompetitie.
Lees meer...
 
Verlies voor dames basketbalvereniging Forwodians Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 12 mei 2014 - De sponsor van het damesteam van Forwodians, Van Schooten bouwmaterialen, had een bus gehuurd voor de supporters uit Teylingen, want in Rotterdam speelde Forwodians in de finale van de play-off. Met een volle bus supporters op de tribune moesten de dames van coach Wilko Schelvis de strijd aangaan met de dames van het tweede team van basketbalvereniging Binnenland uit Barendrecht.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9273

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs