BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bassets doen zichzelf de das om Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 april 2013 - Om het teleurstellend seizoen nog wat glans te geven en om de gevreesde nacompetitie te ontlopen moesten de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hun laatste drie wedstrijden winnend afsluiten. Het vlaggenschip heeft het door verklaarbare factoren het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt en in het lustrumjaar was dat iets wat zij niet hadden ingecalculeerd.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Foreholte dames op doelsaldo verslagen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 april 2013 - In een werkelijk bomvolle sporthal De Tulp in Voorhout konden de supporters van Voorhout en Eindhoven genieten van een ware degradatie horror. Met een aantal langdurige blessures moest deze competitie afgewerkt worden. In deze laatste wedstrijd , doordat o.a. drie penalty’s niet werden benut, maakten de Voorhoutsen het zich onnodig moeilijk en gaf het PSV de drive om tegen te scoren. PSV blijft in de eerste divisie door een 23-26 winst. Dit hadden de Voorhoutsen niet verdiend.
Lees meer...
 
Roofvogels op de Regenboog Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 april 2013 - Afgelopen donderdag  hield Jasmijn Zonneveld uit groep 8c van de Regenboog uit Voorhout een spreekbeurt over roofvogels en uilen. Vervolgens kwam valkenier Martin Doderer van “Bird Live” de kinderen vertellen  hoe je met roofvogels om moet gaan.
Lees meer...
 
Teylingen akkoord met afspraken samenwerking Duin- en Bollenstreek Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 april 2013 - De gemeenteraad van Teylingen is vanavond unaniem akkoord gegaan met de samenwerkingsafspraken van de vijf gemeenten in de Duin- en Bollenstreek. Vanavond werden in Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse en Hillegom de op 14 februari tijdens het 'Valentijnsberaad' gezamenlijk gemaakte afspraken door de gemeenteraden besproken.
Lees meer...
 
Bibliotheek Sassenheim twee weken dicht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 april 2013 - De vestiging Sassenheim van de Bibliotheek Bollenstreek sluit van 15 tot en met 30 april. In die periode krijgt de bibliotheek een opfrisbeurt en wordt deze heringericht.
Lees meer...
 
Rioolheffing geleidelijk verhoogd Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 april 2013 - De rioolheffing gaat vanaf volgend jaar tot 2017 ieder jaar met drie euro omhoog. Deze geleidelijke tariefsverhoging maakt deel uit van het Gemeentelijk Rioleringsplan dat in mei door het college aan de raad wordt voorgelegd.
Lees meer...
 
Jongens leggen stenen op rails Afdrukken E-mail
WARMOND, 3 april 2013 - Vier jongens uit Leiden (14 en 15 jaar) zijn dinsdag 2 april aangehouden, nadat ze in Warmond stenen op de treinrails hadden gelegd. Een trein reed over de stenen heen, maar liep daarbij geen schade op.
Lees meer...
 
De Duin en Bollenstreek bruist app Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 2 april 2013 – De nieuwe 'Duin en Bollenstreek bruist' app biedt alle toeristische en recreatieve informatie van de streek binnen handbereik. Zin in een dagje uit? Op zoek naar een goed restaurant? Gezellig winkelen? Of toch liever naar het theater? Download de app gratis op je smartphone of tablet . (Foto: (vlnr) Richard van de Merw (Rabobank Bollenstreek), Kees van Velzen (wethouder gemeente Teylingen) en Peter Mathot (Rabobank Katwijk) testen de app al eerste uit.)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8508

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs