BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Meepraten over herinrichting speelplaatsen Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 2 maart 2015 - Deze week organiseert de gemeente Teylingen vier bijeenkomsten over de herinrichting van 12 speelplaatsen. Inwoners zijn van harte welkom om de schetsontwerpen te komen bekijken.
Lees meer...
 

Hapkido kids winnen prijzen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 maart 2015 - De kinderen van Hapkido Vereniging Voorhout hebben afgelopen zaterdag zeer goed gepresteerd tijdens het jaarlijkse taekwondo- hapkidotoernooi  in Leiden. Op een druk bezet deelnemersveld zijn meerdere kinderen in de prijzen gevallen en ook voor de kinderen die niet in de prijzen vielen was een leuk aandenken beschikbaar.
Lees meer...
 
Vrijpionnen spelen op Grand Prix Kudelstaart Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 maart 2015 - Schaakvereniging AAS organiseerde op zaterdag 28 februari een Grand Prix jeugd toernooi, een heel leuk toernooi waarbij ± 100 schakers in groepjes van 8 tegen elkaar spelen. Als je aan het einde van de middag de poule wint, dan mag je bij het volgende toernooi in een hogere poule spelen. Zo speel je op een middag veel partijtjes tegen iemand van ongeveer gelijke speelsterkte.
Lees meer...
 
Foreholte deelt punten met HVV Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 2 maart 2015 - Toen alle rookwolken waren opgetrokken konden vriend en vijand wel leven met het gelijkspel, maar de teleurstelling lag wel bij de aanhangers van de thuisploeg omdat de 1–0 voorsprong niet over ‘de 90 minuten’ getrokken kon worden.
Lees meer...
 
Lisa en Leander van der Geest 2e in de landelijke marathon Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 maart 2015 - Op de Jaap Edenbaan in Amsterdam hebben Lisa en Leander van der Geest het seizoen afgesloten met een tweede plaats in de eindrangschikking van de nationale marathonschaatscompetitie. Broer en zus, leden van de Warmondse IJsclub, hielden hun plek in het klassement vast in de laatste van de zestien marathons die de KPN Marathon Cup telt. (Foto's schaatspeloton.nl/Arjen Vervoort)
Lees meer...
 
VVD wil mobiel verkooppunt op stations Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 maart 2015 - In verband met de toenemende reizigers stroom op Station Sassenheim en op station Voorhout, pleit de VVD voor een mobiel verkooppunt dat op beide stations dienst zou kunnen doen. "Naast de service die wij de reizigers graag zouden willen bieden, is het uit oogpunt van sociale controle een bijdrage aan de veiligheid op en rond het station. Dus daar komen de belangen van ondernemers en de politiek samen", zegt VVD-raadslid Bob Keeven over de reden van het indienen van een motie hiervoor.
Lees meer...
 
The Bassets kampioen zondagsklasse rugby Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 maart 2015 - De rugbyers van The Bassets zaterdag na een 3-17 winst op Utrechtse Studenten Rugby Society (USRS) de ongeslagen kampioen in de landelijke zondagsklasse rugby. Het eerste team uit Sassenheim promoveert daarmee naar de ereklasse op de zaterdag.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9701

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs