BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Rugby Club The Bassets op Lustrum tour Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 november 2013 - Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim bestaan dit jaar 35 jaar. The Bassets werden in 1978 opgericht door wat opgeschoten Sassemers die toen nog geen idee hadden wat ze op hun hals gingen halen. Na 35 jaar rugby in de Bollenstreek zijn ze een gevestigde orde geworden in rugby Nederland. Daar mogen ze nu na 35 jaar trots op zijn en in het lustrum jaar groots vieren. The Bassets hebben al veel aandacht besteed aan het lustrumjaar waarbij steeds de rugbysport centraal stond. Nu sluiten The Bassets hun lustrumjaar af met een tour naar Schotland. Met 66 Bassets gaan ze op vrijdag 15 november voor 5 dagen naar Edinburgh. (Foto Rob Koelewijn: Alle oud voorzitters mee op tour naar Schotland)
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Prinsenparen carnaval bekendgemaakt Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 november 2013 - UPDATE Zaterdagavond om 11 over 11 zijn in Voorhout, Sassenheim en Warmond de prinsenparen voor het carnaval 2014 bekendgemaakt. John II (van Schooten) en Dianne (van der Slot) zijn gepresenteerd als het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging De Bokken uit Voorhout. Zij worden bijgestaan door jeugdprins Mees en Jeugdprinses Elin. In Sassenheim kwam bij De Saksen om 11 over 11 prins Jos I (van der Meer) met zijn dochters Simone en Patricia als pages op het toneel (foto). Prins Paul (Robbers) II en prinses Mariska (Robbers-Breuer) zijn het komende jaar het prinsenpaar van De Billenprikkers uit Warmond.
Lees meer...
 
Raad ziet niets in bezuiniging groenbeheer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 november 2013 - De gemeenteraad ziet niets in het bezuinigingsplan van het college om  alle hagen, rozenperken en vaste planten in de openbare ruimte te vervangen door goedkoper te onderhouden gras. Donderdagavond stemde de gemeenteraad unaniem voor een amendement van de PvdA om de bezuiniging op groenbeheer uit de begroting 2014-2017 te halen.
Lees meer...
 
Frans Nederstigt opnieuw lijsttrekker ChristenUnie Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 7 november 2013 - Het bestuur van de ChristenUnie Teylingen draagt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 opnieuw Frans Nederstigt voor als lijsttrekker. Nederstigt (39) was de afgelopen raadsperiode fractievoorzitter voor de ChristenUnie in de gemeenteraad. Ook in 2010 was hij lijsttrekker.
Lees meer...
 
Sinterklaashuis in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 7 november 2013 - Cultuur Verheft gaat in samenwerking met de TOV het Sinterklaashuis opzetten. Alle kinderen uit de bollenstreek kunnen vanaf 29 november persoonlijk Sinterklaas een handje komen geven.
Lees meer...
 
Allerzielen in ’t Licht weet mensen te raken Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 7 november 2013 - Honderden mensen bezochten op zaterdag 2 november Allerzielen in ’t Licht in Voorhout.  Jong, oud, gelovig of anderszins; iedereen voelde zich welkom om te herdenken. Zowel in de kerk als op de begraafplaats. Stilstaan bij het verlies van een dierbare, met heel veel gelijkgestemden om je heen. Waar mensen zich lieten raken door de sfeervolle verlichting, warme inrichting en stemmige muziek.
Lees meer...
 
Grote namen in Warmondse Kunstweek Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 november 2013 - De Warmondse Kunstweek wordt dit jaar opgesierd met bekende namen. Joost Zwagerman, bekend van bestsellers als De Houdgreep, Vals Licht en de Buitenvrouw gaf zaterdag tekst en uitleg bij de bijzondere tentoonstelling in Het Oude Raadhuis, waar kunst uit de collectie van De Nederlandsche Bank tentoongesteld wordt met werk van bekende kunstenaars als Anton Corbijn, Lucebert, Marlene Dumas en Jan Sierhuis. Naast deze kunstbeschouwing presenteerde en signeerde Joost Zwagerman ook zijn nieuwe werk 'Americana'. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Breien is hot in Voorhout. Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 november 2013 - De boekwinkel van HOEK boek & kantoor in Voorhout werd vrijdagavond bevolkt door breiende dames en één puber met de breipennen in de handen. Breien is hot, onder meer door de boeken van het Noorse brei-duo Arne & Carlos, en dus gaf Petra Oosthoek een brei workshop in de winkel. De fijne kneepjes van het breien werden uitgelegd en ervaringen en probleempjes werden uitgewisseld en opgelost. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8887

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs