BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Bassets leveren 6 spelers aan jong Oranje Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 september 2013 - Het jeugdlectuur van rugbyclub The Bassets uit Sassenheim gaat na jaren zaaien nu ook oogsten. Hun jarenlange inzet voor en met de jeugd resulteert nu in het afleveren van maar liefst 6 spelers aan jong Oranje, dit is loon naar werken en geeft de burger weer moed. (Foto Rob Koelewijn: Jarenlange training werpt vruchten af)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Fietsendief gepakt dankzij lokfiets Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 23 september 2013 - De lokfiets van de politie is opnieuw gestolen. Een 31-jarige Katwijker werd zondag 22 september in de kraag gevat nadat hij op het station van Sassenheim de lokfiets wegnam.
Lees meer...
 
Burgernet Teylingen van start Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 22 september 2013 - Afgelopen vrijdag Burgernet in Teylingen officieel gestart. Met Burgernet kunnen inwoners telefonisch een bericht krijgen om de politie te helpen door uit te kijken naar verdachten of vermiste personen. Foto: Jaap de Kok, teamchef Politie Noordwijk-Teylingen, burgemeester Marjan van Kampen, Jos van der Meer (eerste aamelder Burgernet Teylingen) en twee andere  Burgernet deelnemers drukken op de knop voor de start van Burgernet in Teylingen.
Lees meer...
 
Knallend einde najaarsfeesten Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 september 2013 - Op de laatste avond van de najaarsfeesten in Sassenheim traden Koert Witteman (foto), de studentenband SOG en SoulBeach op in de Oranjefeesttent. Om 22:30 werd vanaf het Rijnlands Lyceum een vuurwerkshow de lucht in geschoten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Asterix en Obelix mooiste tobbetje stekers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 september 2013 - Het tobbetje steken is al jaren een van de populairste onderdelen van Sassenheimse de najaarsfeesten. Het duo 'Asterix en Obelix' ging dit jaar met de prijs voor de mooiste outfit naar huis. Het publiek op het schoolplein van het Rijnlands Lyceum keek vol spanning wie één of twee ringen kon steken en wie een volle bak water over zich heen kreeg. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Drukte op après ski feest Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 september 2013 - De vrijdagavond is traditioneel de drukste avond van de najaarsfeesten in Sassenheim Het après ski feest met optredens van Jelle B. en Frans Halsema trok ook dit jaar weer vele bezoekers. DJs Danny en Robert, die regelmatig schuim en confetti over de bezoekers schoten, maakten de avond compleet.
Lees meer...
 
Scouting Boerhaavegroep bestaat 50 jaar Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 september 2013 - De Voorhoutse Scouting Boerhaavegroep bestaat 50 jaar. Het jubileum werd vorige week zaterdag afgetrapt bij het scoutingclubhuis van de Boerhaavegroep. Daar stonden een metershoge Abraham en Sara. Bij aankomst bij het clubhuis kregen de jeugdleden hun groene jubileumshirt of -trui, zodat het uiteindelijk niet zwart, maar groen zag van de mensen.
Lees meer...
 
Gemeente schenkt en veilt kunst Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 20 september 2013 – De gemeente Teylingen veilt en schenkt een groot deel van haar kunstcollectie. Wethouder Leo van der Zon schonk vrijdagochtend in het bestuurscentrum in Voorhout een aantal objecten aan de historische verenigingen in Teylingen; Historisch Genootschap Warmelda, Stichting Oud Sassenheim en de Historische Kring Voorhout. De verenigingen hebben zelf kunnen aangeven welke kunstwerken zij interessant vonden om te behouden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8792

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs