BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Buitenlandse scholieren krijgen eerste kennismaking met Nederland Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 augustus 2014 - Ze houden bijna allemaal van stoopwafels, hagelslag en bitterballen en dragen jasjes met daarop talloze speldjes, buttons en andere memorabilia van verre landen. Een groep van 27 buitenlandse scholieren kreeg afgelopen week een eerste kennismaking met Nederland georganiseerd door Rotaryclub Sassenheim. De jongeren van 16 tot 18 jaar verbleven de eerste week bij gezinnen in Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Zwembad Wasbeek heropend met nieuwe glijbaan Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 15 augustus 2014 - Op maandag 11 augustus gingen de deuren van zwembad Wasbeek weer open voor publiek. Nadat er de eerste drie weken van de zomervakantie hard gewerkt is om het zwembad helemaal op te knappen worden de bouwvakkers nu weer ingeruild voor zwemmers. De vernieuwde glijbaan werd geopend door wethouder Brekelmans. Wie van de vernieuwde glijbaan af wil gaan moet zich wel bewust zijn dat zijn of haar foto voor iedereen op internet te zien is. Video: Guido Strik
Lees meer...
 
Koe wandelt over A44 Afdrukken E-mail
REGIO, 15 augustus 2014 - Het verkeer op de A44 werd in de late vrijdagochtend flink opgehouden door een koe die over de snelweg liep. Het dier kwam tussen Oegstgeest en Voorhout de weg opgelopen, meldde de ANWB. Het dier liep rustig tussen de auto’s door. Er gebeurden geen ongelukken.
Lees meer...
 
Vakantie Evenementen Teylingen van start Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 augustus 2014 -  Met een groot landenspel zijn maandag in Voorhout de Vakantie Evenementen Teylingen van start gegaan. Zo’n 40 kinderen deden mee aan het spel, waarbij ze in elk land iets moesten doen om een letter te verdienen. Uiteindelijk verzamelden ze zo het woord ‘Poffertjes’ bij elkaar. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Auto rijdt lantaarnpaal omver Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 augustus 2014 – Een auto heeft zondagavond rond 23:00 uur op de Hoofdstraat ter hoogte van de bocht naar de Parklaan een lantaarnpaal omver gereden. Volgens omwonenden reed iemand in een Landrover met een flinke klap tegen de lantaarnpaal. De auto reed er daarna snel vandoor. (Foto: Mark Kool)
Lees meer...
 
Warmondse klompzeilkampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 augustus 2014 - Voor de schippers in de dop organiseert de Stichting Zeilvaart Warmond, op zaterdag 23 augustus, de jaarlijkse klompzeilwedstrijden voor de jeugd. Op die zaterdagmiddag zullen de zeilklompjes om 14.30 uur in park Groot Leerust aan de Burgemeester Ketelaarstraat in Warmond weer het ruime sop van de Leede kiezen. Iedere schipper met een zeilklompje is van harte welkom. (Foto: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Brandje op balkon Mozartlaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 augustus 2014 - De brandweer heeft maandag aan het einde van de middag een brandje geblust op een balkon van een appartement aan de Mozartlaan in Voorhout. Er bleek een vuilniszak in brand te staan die de Voorhoutse brandweer met een schuimblusser geblust heeft. De bewoners van het appartement waren niet thuis; omwonenden hebben de brandweer gewaarschuwd. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Jongetje (10) overleden in Irenestraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 augustus 2014 (update 2) - Een 10-jarig jongetje is zondag overleden nadat hij onwel was geworden in een woning aan de Irenestraat in Voorhout. Een buurvrouw was reanimatie gestart die door politieagenten en later ambulancepersoneel werd voortgezet. Helaas mocht dit niet baten en overleed hij in het ziekenhuis. Omdat de doodsoorzaak niet bekend was, onderzocht de politie zijn overlijden. Uit dat onderzoek is geen enkele aanwijzing voor een misdrijf naar voren gekomen.  Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9377

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs