BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Goochelen met kaarten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 februari 2013 - Zaterdag gaf Nederlands Kampioen (2011) goochelen Barry Olivier een optreden bij supermarkt Plus van Dijk in Voorhout. Hij liet kinderen zijn goochelkunsten zien met kaarten. Ook leerde hij het winkelend publiek trucs die ze na een paar keer oefenen zelf thuis kunnen doen. Dit optreden sluit aan bij de nieuwe voetbalspaaractie van de Plus. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Laatste geld ROTS naar goede doelen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 februari 2013 - ROTS heeft gisteren het geld dat zij de afgelopen jaren met behulp van acties heeft opgehaald aan twee goede doelen geschonken. Dit deed zij als afsluiting van een lange periode van klusprojecten waaraan nu een einde gekomen is. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn cheques overhandigd aan de stichtingen Noi si Voi en Happy and Joy.
Lees meer...
 
WK schaatsen in Haarlem Afdrukken E-mail
WARMOND, 4 februari 2013 - Het Warmondse Kampioenschap (WK) langebaanschaatsen vond plaats op zaterdag 2 februari op de ijsbaan in Haarlem. Er werd gereden door welpen, pupillen, junioren, senioren en masters. Ondanks het halfopen dak was de wind toch een forse tegenstander. Er werden dit jaar niet veel PR’s gereden.
Lees meer...
 
Foreholte pakt koppositie na winst op SJZ Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 4 februari 2013 - De wind maakte goed voetbal bijna onmogelijk, maar Foreholte toonde karakter en knokte zich naar een degelijke overwinning. De thuiswedstrijd was een echte thriller waarbij Foreholte in het laatste kwartier terugkwam van een 2-5 achterstand (5-5). Foreholte zou zeker geen gemakkelijke middag tegemoet gaan en de weersomstandigheden werkten ook niet mee. De dwarrelwind maakte goed voetbal bijna onmogelijk maar Foreholte bleek er het beste mee om te kunnen gaan.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Dames Foreholte verliezen in Panningen
- Columbiaan brengt 19 medailles mee naar huis van NJK
- Bassets klaar voor (her)start
- Foreholte pakt koppositie na winst op SJZ
- WK Schaatsen in Haarlem
 
Bassets klaar voor (her)start Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 februari 2013 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben noodgedwongen drie maanden stil gezeten in de competitie. Door afgelastingen, kerstreces en een uit de competitie gestapt team (Diok uit Leiden) was het laatste wapenfeit van The Bassets op 16 november 2012. (Foto Rob Koelewijn: training op het Ter Leede kunstgras)
Lees meer...
 
Columbiaan brengt 19 medailles mee naar huis van NJK Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 februari 2013 - De juniorenploeg van De Columbiaan was tijdens het NJK in Amsterdam op 1, 2 en 3 februari bijzonder succesvol. De zwemploeg van De Columbiaan telde 11 deelnemers en deelneemsters. Nog nooit won De Columbiaan zoveel medailles tijdens een NJK. Een prestatie van groot formaat.
Lees meer...
 
Dames Foreholte verliezen in Panningen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 februari 2013 - Na twee weken waarin de dames van Ad Bouwer belangrijke punten wisten te pakken, staat ditmaal de wedstrijd tegen het Limburgse Bevo op het programma. Bevo, dat de achtste plaats op de ranglijst bezet, verloor vorige week nog van Bentelo.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8364

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs