BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Winst voor Inspiration op NK Twirl Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 20 januari 2014 - Tijdens het NK Twirl dat gehouden werd op 18 en 19 januari 2014 in sporthallen Zuid te Amsterdam was er overtuigende winst voor Inspiration. Twee jaar geleden maakte Inspiration voorzichtig de stap van majorette onderdelen naar twirl, daar op majorette gebied alles gewonnen was wat er te winnen viel en er een nieuwe uitdaging nodig was.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Huurcontract 't Onderdak getekend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2014 - Vanaf 1 januari 2014 heeft de Stichting tot Exploitatie en Beheer van SCC ’t Onderdak (SEBO) het beheer en de exploitatie van ’t Onderdak op zich genomen. Afgelopen donderdag werd het nieuwe huurcontract tussen SEBO en gemeente Teylingen officieel getekend in ‘t Onderdak. De huurders zijn gerustgesteld met het beheer van het gebouw door hun 'eigen' stichting. De stichting heeft wel een flinke uitdaging om het gebouw energiezuinig te maken en de ruimtes multifunctioneel te verhuren. Foto: SEBO voorzitter Ger Leepel en wethouder Karin Lambrechts tekenen het huurcontract.
Lees meer...
 
Twee gewonden bij aanrijding A44 Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2014 (update) - Een 42-jarige automobilist uit Wognum is in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 januari aangehouden, nadat hij een ongeval had veroorzaakt op de snelweg A44 bij Sassenheim. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. De inzittenden van de aangereden auto – een man 67 en een vrouw van 64 - raakten gewond.
Lees meer...
 
Nep-dakdekker in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 januari 2014 - Een 86-jarige man is maandag 13 januari op de Bonekruidstraat slachtoffer geworden van een oplichter die zich voordeed als dakdekker. De politie is op zoek naar getuigen.
Lees meer...
 
Keijzer schrijft mee in provincie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 15 januari 2014 - Rose Marie Keijzer, fractievoorzitter en lijsttrekker van D66 Teylingen, gaat meeschrijven aan het provinciale verkiezingsprogramma voor D66.
Lees meer...
 
Langermans schutterskoning St. Hubertus Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 januari 2014 - Harry Langermans is de nieuwe schutterskoning van schietvereniging St. Hubertus in Voorhout. De schietwedstrijd van de Voorhoutse schutters vond vandaag, op de traditionele schuttersdag Koppermaandag, plaats. Er namen 46 schutters deel aan het schuttersfeest. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Korfbaltopper eindigt onbeslist
- Bassets starten 2014 goed
- Handbaldames Foreholte voorop in de strijd
- Arjen en Kas winnaars schaaknieuwjaartoernooi
- Stephan Spruijt nieuwe trainer Warmunda
- TOP/Justlease.nl en Jan Niebeek continueren samenwerking
- Marcel IJzendoorn nieuwe trainer Foreholte
 
Marcel IJzendoorn nieuwe trainer Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 januari 2014 - Met ingang van het komende seizoen is Marcel IJzendoorn de nieuwe hoofdtrainer bij voetbalvereniging Foreholte. De oud keeper van onder andere Roodenburg, Lugdunum, RCL, Rijnsburgse Boys, Scheveningen en VVSB is dit seizoen assistent-trainer van VVSB, waarbij hij tijdelijk ook eindverantwoordelijk werd na het ontslag van de hoofdtrainer.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9012

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs