BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Thieme Schmidt (Warmond) Nederlands kampioen kogelslingeren Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 9 september 2013 - In het weekend van 24-25 augustus vonden de C spelen te Amsterdam plaats. Dit zijn de Nederlandse kampioenschappen Atletiek voor jongeren van 14-15 jaar oud. De Warmondse Thieme Schmidt, uitkomend voor Leiden atletiek, deed mee op verschillende onderdelen: kogelslingeren, speerwerpen, discuswerpen en de 800 m.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Bassets tasten af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 september 2013 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim begon zondag de competitie. Na een lange hete zomer, waarin veel was veranderd in de selectie van Bassets trainer Robert Broers, kon hij eindelijk zien hoe zijn spelers voor de dag zouden komen. Het slechte vorige seizoen moest snel in de vergetelheid raken. Toen werd op de slotdag pas handhaving in de landelijke zondagsklasse veilig gespeeld, dit kwam niet door een hechte collectieve prestatie, maar door individuele klasse. (Foto Rob Koelewijn: Bassets betalen lesgeld)
Lees meer...
 
Foreholte verliest in de laatste minuut 2 punten Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 9 september 2013 - Voorschoten '97 begon sterk aan de wedstrijd en was fysiek de meerdere, Foreholte creëerde daarentegen meer kansen, zodat een gelijkspel uiteindelijk de terechte uitslag was.
Lees meer...
 
Demonstraties op Vrije Tijd Festival Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 september 2013 - Zaterdag werd in park Rusthoff het Vrije Tijd Festival en een kindervrijmarkt georganiseerd. Vele lokale verenigingen en organisaties gaven informatie. Ook waren er demonstraties van onder andere duikvereniging Het Onderwaterbos, Scoutinggroep Scojesa, Turnvereniging Return en badmintonclub  Dynamo. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Onderhoud Park Rusthoff met geld gemeente en inkomsten uit evenementen Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 7 september 2013 - Wethouder Kees van Velzen en voorzitter Ronald van de Graaf van de stichting Beheer Park Rusthoff ondertekenden op vrijdag 6 september de nieuwe beheerovereenkomst voor het Park Rusthoff in Sassenheim. Het bedrag dat de gemeente betaalt dekt niet alle kosten. De stichting organiseert daarom regelmatig evenementen om extra inkomsten te genereren waarmee de beheerkosten kunnen worden gedekt. Reportage Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
Musical voor senioren in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 september 2013 - Ter ere van de internationale dag van de ouderen, organiseren de ouderen bonden binnen Teylingen in samenwerking met Welzijn Teylingen en de Toneelvereniging Cultuur Verheft, de musical Ja zuster, nee zuster. Alle senioren in Teylingen kunnen zich hiervoor opgeven.
Lees meer...
 
2000 uitzendingen Radio Boterbloem Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 september 2013 - Woensdagmiddag ging vanuit de Tuinzaal van de Bernardus de 2000-ste interne radio uitzending van radio Boterbloem live “de lucht in”. Bewoners kunnen vanuit hun kamer de uitzending volgen op de huisomroep. De vaste presentatrice van het programma, Betty van den Berg-Koppier was erg blij met deze mijlpaal. Foto's Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
Rose Marie Keijzer weer lijsttrekker D66 Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 september 2013 - Rose Marie Keijzer is door de algemene ledenvergadering van D66 Teylingen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.  Rose Marie wordt hiermee voor de derde periode op rij lijsttrekker van de partij. Voorzitter Bob van den Steenhoven feliciteerde Keijzer namens het bestuur en de leden met een kleurrijke bos bloemen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8756

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs