BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Foreholte behaalt moeizame winst Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 8 april 2013 - Opnieuw konden de Voorhouters “aan het eind van de dag” 3 punten bijschrijven, maar het resultaat was tot stand gekomen op basis van veel inzet en het benutten van de weinige kansen. FC Lisse was niet zomaar naar De Elsgeest gekomen. De ploeg van Van der Voort had zich voorgenomen om Foreholte na lange lange tijd puntverlies te laten lijden. En als het even kon dan maar 3 punten tegelijk meenemen terug naar het hart van de Bollenstreek.
Lees meer...
 
Bassets jeugd speelt International Rugby Tournooi Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 april 2013 - Afgelopen week heeft het Nederlands Rugby team onder 17 deelgenomen aan het prestigeuse Internationale Rugby tournooi bij Wellington College in Engeland. De top-talenten uit landen zoals Engeland, Frankrijk, Verenigde Staten en Schotland kwamen bijeen om de onderlinge krachten te meten in aanloop van de internationale kwalificatie-wedstrijden. Nederland was hier voor het tweede achtereenvolgende jaar vertegenwoordigd met een team jonge talenten. Hieronder waren ook twee spelers van de Bassets uit Sassenheim, Erik Wijten en Brent Krab.
Lees meer...
 
Bassets Babes gesneuveld in halve finale Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 april 2013 - Dat vrouwenrugby goed in de lift zit is ook goed te merken. The Bassets Babes verraste dit jaar weer vriend en vijand met het behalen van wederom de playoffs. Om die te bereiken moesten “The Babes” in de Ereklasse bij de top vier komen en met een keurige derde plaats was die doelstelling bereikt.
Lees meer...
 
Bassets doen zichzelf de das om Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 april 2013 - Om het teleurstellend seizoen nog wat glans te geven en om de gevreesde nacompetitie te ontlopen moesten de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hun laatste drie wedstrijden winnend afsluiten. Het vlaggenschip heeft het door verklaarbare factoren het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt en in het lustrumjaar was dat iets wat zij niet hadden ingecalculeerd.
Lees meer...
 
Foreholte dames op doelsaldo verslagen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 april 2013 - In een werkelijk bomvolle sporthal De Tulp in Voorhout konden de supporters van Voorhout en Eindhoven genieten van een ware degradatie horror. Met een aantal langdurige blessures moest deze competitie afgewerkt worden. In deze laatste wedstrijd , doordat o.a. drie penalty’s niet werden benut, maakten de Voorhoutsen het zich onnodig moeilijk en gaf het PSV de drive om tegen te scoren. PSV blijft in de eerste divisie door een 23-26 winst. Dit hadden de Voorhoutsen niet verdiend.
Lees meer...
 
Roofvogels op de Regenboog Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 april 2013 - Afgelopen donderdag  hield Jasmijn Zonneveld uit groep 8c van de Regenboog uit Voorhout een spreekbeurt over roofvogels en uilen. Vervolgens kwam valkenier Martin Doderer van “Bird Live” de kinderen vertellen  hoe je met roofvogels om moet gaan.
Lees meer...
 
Teylingen akkoord met afspraken samenwerking Duin- en Bollenstreek Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 april 2013 - De gemeenteraad van Teylingen is vanavond unaniem akkoord gegaan met de samenwerkingsafspraken van de vijf gemeenten in de Duin- en Bollenstreek. Vanavond werden in Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse en Hillegom de op 14 februari tijdens het 'Valentijnsberaad' gezamenlijk gemaakte afspraken door de gemeenteraden besproken.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8512

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs