BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Wereldwinkel Sassenheim heropend Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 juni 2014 - Groep 6 van basisschool de Startbaan uit Sassenheim verzorgde afgelopen donderdag de opening van de heringerichte wereldwinkel in Sassenheim. Met het doorknippen van een lint verklaarde de burgemeester van de klas de winkel officieel voor geopend! In mei is de winkel een week gesloten geweest voor een verbouwing De Wereldwinkel kreeg zowel van binnen als van buiten een nieuw gezicht.
Lees meer...
 

Holle Bolle Gijs was in park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 juni 2014 - Holle Bolle Gijs was afgelopen zaterdag te gast in het Sassenheimse park Rusthoff. Het park is opgenomen in de erelijst van “De lekkerste parken van Nederland”. Holle Bolle Gijs is ook onderdeel van deze campagne van Nederland Schoon en gaat hoogst persoonlijk op Parkentour langs alle Lekkere Parken. (Foto: Kees Guldemond)
Lees meer...
 
Andrea Swagerman wint kortebaan Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 juni 2014 - Titelverdediger Andrea Swagerman bereden door Frans van der Blonk heeft de 14e editie van de Kortebaandraverij in Sassenheim gewonnen. De totalisator had een omzet van 19.700 euro. De kortebaan was dit jaar voor het eerst in het 14-jarig bestaan op zaterdag. Samen met het mooie weer zorgde dit voor meer dan genoeg belangstelling op de Teijlingerlaan. Op 5 juli lopen de paarden over de Herenweg in Warmond. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Scouting Boerhaavegroep maakt doolhof Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 juni 2014 - Op de Voorhoutse ijsbaan stond zaterdag een doolhof van een half voetbalveld groot. De organisatie is in handen van Scouting Boerhaavegroep Voorhout. Bezoekers kunnen op zoek naar de 8 opdrachten die er in verborgen zijn. Of het Voorhoutse doolhof ook echt bestempeld kan worden tot het grootste zelfgebouwde doolhof is niet bekend. Video: Guido Strik
Lees meer...
 
Open dag brandweer Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 22 juli 2014 - De opendag van de brandweer Warmond trok zaterdag een hoop jonge en oude bezoekers. Aan de Gemeentehaven kon iedereen kennismaken met de brandweervrijwilligers en het brandweervak. Daarnaast vond er om 14.00 uur een speciale herdenking plaats voor alle brandweerlieden die tijdens repressief optreden hun leven hebben gegeven in dienst van de samenleving. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Woningcorporaties dringen aan op nauwere samenwerking Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 19 juni 2014 - De vijf woningcorporaties uit de Duin- en Bollenstreek willen een nauwere samenwerking tussen de zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten en corporaties voor de uitvoering van de nieuwe zorgtaken van de gemeenten. Ze deden die oproep afgelopen vrijdag tijdens een regiobijeenkomst voor alle nieuw geïnstalleerde gemeenteraadsleden, gemeente-colleges en organisaties op het gebied van welzijn en zorg in de Duin- en Bollenstreek. Centrale thema was ‘de veranderingen in de zorg: wat betekent dit voor de lokale gemeenten, zorgorganisaties en woningcorporaties?’
Lees meer...
 
Volten verrast over vertrek Van der Zon Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 juni 2014 – VVD-fractievoorzitter Marlies Volten was erg verrast toen zij gisteren hoorde dat wethouder Leo van der Zon aftreedt als wethouder. “We waren met Leo van der Zon in gesprek hoe we de samenwerking de komende 4 jaar goed vorm zouden geven. Daarbij is ook gesproken over wat er maatschappelijk en in de partij gedacht wordt over het combineren van het wethouderschap en de functie van Bloemencorso-voorzitter. We hadden goede hoop dat we er uit zouden komen, maar we hebben de reactie van de wethouder blijkbaar verkeerd ingeschat”, zegt Volten. Foto: Marlies Volten tijdens een verkiezingsbijeenkomst in maart dit jaar.
Lees meer...
 
Wethouder Leo van der Zon stapt op na vertrouwensbreuk met VVD-fractie Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 12 juni 2014 - Wethouder Leo van der Zon (VVD) heeft vandaag zijn ontslag aangeboden. Van der Zon stapt op omdat hij te weinig vertrouwen kreeg van de VVD-fractie. De fractie zou volgens Van der Zon zijn duofunctie als wethouder en voorzitter van het Bloemencorso nog steeds ter discussie stellen. De schijn van belangenverstrengeling van deze duofunctie is dit jaar tijdens de samenstelling van het college aan de orde geweest met als resultaat dat Van der Zon zijn verantwoordelijkheid voor financiën overdroeg aan Kees van Velzen. Foto: Leo van der Zon bij de opening van station Sassenheim in 2011.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9329

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs