BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Weekdeals (468x60)

Bassets terug bij af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 december 2013 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hadden een plezierige week achter de rug. Vorige week wonnen ze dik verdient van HRC uit Den Haag en aan een lange juridische zaak die The Bassets hadden aangespannen tegen de Nederlandse Rugby Bond (NRB) was eindelijk een positieve uitsluitsel uitgesproken door het hoogste rugbyorgaan, de Arbitrale Tucht Commissie (ATC). De NRB had in 1e instantie de regels uit het Wedstrijdwezen verkeerd geïnterpreteerd, waarna The Bassets een hoger beroep aantekende bij de ATC, en die stelden  The Bassets in het gelijk, en dat hield in dat er deze week maar liefst 10 competitiepunten bij hun saldo werd bijgeschreven. Met deze bagage gingen The Bassets goedgemutst naar Delft voor de confrontatie tegen de studenten aldaar (DSR-c). (Foto Rob Koelewijn: Een oorwassing voor The Bassets blijft uit)
Lees meer...
 
Teylingen ook tegen Schipluiden hard onderuit Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 december 2013 - Een gehavend Teylingen moest het opnemen tegen middenmoter Schipluiden. Naast de schorsing van Stefan Assendelft, miste trainer van der Zee ook Robin van der Krogt en Jeroen ten Bosch. Beide konden door een blessure niet aantreden. Tel daarbij op de ziekmelding van Ramon van Beek op de wedstrijddag en het mag duidelijk zijn dat van der Zee een flinke puzzel te leggen had voor de wedstrijd. Walter Bisschops werd vandaag als spits geposteerd, waardoor Joost Verwer vandaag als verdediger mocht starten. Jeroen Verwer startte vanaf links, waarmee de afwezigheid van Ramon van Beek werd opgevangen, terwijl Steven Hartevelt de plaats onder de lat innam.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte winnen voor 4e keer op rij Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 2 december 2013 - In het Limburgse Horn werd moeizaam gewonnen van het plaatselijke Hendriks Graszoden Leudal. Na een 12-12 ruststand werd het nipt 20-22. Foreholte dat 2e staat op de ranglijst had moeite om haar eigen spel te spelen tegen het onderaanstaande Leudal.
Lees meer...
 
TOP/Justlease.nl nog steeds ongeslagen aan kop Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 december 2013 - De Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl hebben afgelopen week goede zaken gedaan in de Korfbal League: op woensdagavond werd in Maarssen nipt gewonnen (21-19) van debutant OVVO. Afgelopen zaterdag werd in de thuiswedstrijd in Sassenheim het gevreesde Fortuna verrassend eenvoudig en met ruime cijfers geklopt (31-19). De Sassenheimers zijn nu al 5 wedstrijden ongeslagen en blijven koploper in de Korfbal League.
Lees meer...
 
Lisa van der Geest wint (en meer WIJC-succes) Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 december 2013 - Zondagochtend 1 december heeft Lisa van der Geest (Warmondse IJsclub en marathonploeg Beteropenhaardhout.nl) de schaatsmarathon op de ijsbaan Flevonice in Biddinghuizen gewonnen. Het was de eerste marathon op deze bijzondere ijsbaan nadat Flevonice anderhalf jaar geleden failliet was gegaan. De voorheen 5 kilometer lange ijsbaan is ingekort tot een nog steeds uniek 3 kilometer lang ijstraject door de Flevopolder. Om de heropening te vieren werd er een marathon verreden over 50 km voor vrouwen en over 70 km voor mannen. (Foto Arjen Vervoort/Schaatspeloton.nl)
Lees meer...
 
Sinterklaashuis in Voorhout Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 29 november 2013 - In Voorhout staat er een Sinterklaashuis in de Herenstraat 110. Ben je benieuwd wat daar allemaal gebeurt? Kom dan gerust langs op vrijdag 29 november van 17.30-19.00 uur, zondag 1 december van 14.30-16.30 uur, dinsdag 3 december van 17.30-19.00 uur. Video: Guido Strik
 
Mark Rutte bezoekt KTS Voorhout Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 27 november 2013 - Premier Mark Rutte heeft vanavond een bezoek gebracht aan de KTS in Voorhout voor een diner en een toelichting op het beroepsonderwijs in de streek. Hij werd ontvangen door locoburgemeester Leo van der Zon. Rutte maakte vandaag een werkbezoek aan de Duin- en Bollenstreek. Video Guido Strik
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8936

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs