BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Just Dance presenteert zich op Koningsdag Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 april 2013 – De leerlingen van dansgroep Just Dance uit Sassenheim hadden op Koningsdag hun eerste grote publieke optreden. De kinderen deden een mix van 9 minuten en lieten daarin verschillende dansstijlen zien. Het optreden riep enthousiaste reacties op.
Lees meer...
 

Gemeente wil tankstation bij station Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 april 2014 – De gemeenten Teylingen ontwikkelt een nieuw tankstation aan de Stationslaan bij NS-station Sassenheim. Dit tankstation moet komen een braakliggend stuk grond aan de Stationslaan, naast de oprit naar de A44. Deze grond wordt naar verwachting langjarig verhuurd en wordt daarmee voor de gemeente een nieuwe structurele inkomstenbron. Volgens de gemeente is de locatie bij uitstek geschikt voor de vestiging van een onbemand tankstation.
Lees meer...
 
Boeken voor de Voorhoutse basisscholen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 april 2014 - De boekenspaaractie die eind vorig jaar liep bij het Total tankstation aan de Herenstraat in Voorhout heeft ook de Voorhoutse basisscholen een serie boeken opgeleverd. Klanten konden sparen voor gratis kinderboeken uit de Taptoe GEHEIM-serie. Met boeken van onder anderen Hans Kuyper, Gerard van Gemert  en Paul  van Loon.
Lees meer...
 
Tim Kruik genomineerd voor prestigieuze Coiffure Award Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 april 2014 - Topstylist Tim Kruik en eigenaar van de gelijknamige hairstudio gevestigd in Sassenheim, is wederom genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Award. Deze Award is naar eigen zeggen de belangrijkste en hoogst haalbare prijs in de kapperswereld.
Lees meer...
 
Boekhandel Wagner is verbouwd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 april 2014 - Boekhandel Wagner is na een korte en ingrijpende verbouwing weer open. Vanaf zaterdag 12 april 17.00 uur is met man en macht gewerkt om de ‘nieuwe Wagner’ mogelijk te maken. “Doordat de vloer nog niet droog genoeg was, moest de vloerbedekking een dag later gelegd worden. Als er maar drie volle werkdagen zijn, dan is één dag later wel een probleem. Er is dan ook kei- en keihard gewerkt, dag en nacht èn het is gelukt”, aldus eigenaresse Willemien Wagner.
Lees meer...
 
Oranjevereniging Sassenheim lanceert app Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 april 2014 - Voor wie wil nagenieten van de afgelopen Koningsdag of alvast wil weten hoe het programma voor de dodenherdenking op 4 mei eruit ziet, heeft de Oranjevereniging Sassenheim nu een speciale app gemaakt. De app is gratis te installeren op alle iPhones/iPads en Android apparaten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9247

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs