BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Gemeenteraad verwacht 1000ste gast Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 januari 2014 - Het is nog niet helemaal zeker, maar de gemeenteraad verwacht op 14 januari de 1000ste gast in de raad te verwelkomen. De raad organiseert het bezoekprogramma ‘Gast in de raad’ sinds 2006, om inwoners te betrekken bij de plaatselijke politiek. Het programma vindt plaats op de avonden van de raadscommissie Ruimte, om 19.30 uur.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Brandweerkazerne Kaageiland uitgebrand Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 6 januari 2014 – Bij een brand in de brandweerkazerne op Kaageiland zijn vannacht de kazerne en de brandweerwagen die erin stond verloren gegaan. Omdat de brand in de kazerne zelf woedde, moest de brandweer van Sassenheim naar het eiland uitrukken om de brand te bestrijden. De brandweerwagens moesten daarvoor met de pont naar Kaageiland worden overgevaren. (Foto’s: Guido Strik)
Lees meer...
 
Waarderingsprijs voor Fietsmaatjes Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 3 januari 2014 - Stichting Fietsmaatjes Teylingen heeft donderdagavond de Teylingse Waarderingsprijs 2013 ontvangen van locoburgemeester Leo van der Zon. De prijs werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente uitgereikt. De stichting maakt het mogelijk dat mensen, die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, samen kunnen fietsen met een fietsmaatje op een duofiets. Foto: Dhr. J. Boere  neemt de Waarderingsprijs in ontvangst.
Lees meer...
 
"Een mooi en succesvol 2014" Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 1 januari 2014 - De redactie van De Teyding wenst iedereen een mooi en succesvol 2014. Alle adverteerders bedankt voor de steun aan de vrijwilligers van De Teyding. Wij brengen u ook dit jaar weer op de hoogte van het laatste nieuws uit Sassenheim, Voorhout en Warmond. Wilt u ook op Twitter en Facebook op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Teylingen? Volg De Teyding dan op Twitter en voeg ons toe op Facebook. Foto: Vuurwerk boven de Postwijk in Sassenheim.
 
Rustige jaarwisseling in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 1 januari 2014 - De jaarwisseling in Teylingen is rustig verlopen. De brandweer rukte 11 keer uit, merendeel voor kleine branden in containers of afval. De politie noteerde 20 incidenten met vernielingen en vuurwerk; vorig jaar moest de politie tijdens de jaar wisseling nog 31 keer ter plekke komen. Dit meldt de Veiligheidsregio Hollands Midden. Foto: Vreugdevuur op de Beatrixstraat in Sassenheim.
Lees meer...
 
Ravage na eenzijdige aanrijding dronken 18-jarige Sassenheimer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 januari 2014 - Een 18-jarige man uit Sassenheim, die half november zijn rijbewijs had gehaald, is vannacht onder invloed van alcohol op de Hoofdstraat ter hoogte van de Warmonderweg tegen een boom, een lantaarnpaal en een tuinhek gereden.
Lees meer...
 
Aanvaring theekoepel meestgelezen artikel Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 31 december 2013 - Het artikel over schip uit de Strontrace dat de theekoepel in Warmond ramde is de meest gelezen bijdrage op De Teyding in 2013. In de top 20 van populairste artikelen van het afgelopen jaar staan naast ongelukken en misdaad ook de prestaties van lokale verenigingen centraal.
Lees meer...
 
Laatste kerstsamenzang voor Brassband Afdrukken E-mail

WARMOND, 24 december 2013 - Op kerstavond vond traditiegetrouw de kerstsamenzang op het pleintje bij de Pomp in Warmond plaats. Dit jaar zorgde de Warmondse Brassband voor het laatst voor de begeleiding omdat de band wordt opgeheven. Linda Duijnhoven las het kerstverhaal voor en het Schippertjeskoor verzorgde  een optreden. Foto's Henk Keijzer / Video: Guido Strik
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8992

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs