BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
TOP wint makkelijk van KZ Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Met de tweede ruime zege op rij voldoet TOP/Quoratio weer aan zijn verwachtingen als topploeg in de Korfbal League. De negen punten verschil tegen KZ/Hiltex uit Koog aan de Zaan zaterdagavond 29 november (32-23) in de sporthal de Korf in Sassenheim maakten nog meer indruk dan de uitwedstrijd woensdag 26 november tegen OVVO (17-26). Al viel er op de meest recente winst nog wel wat aan te merken. De winst voor TOP was verdiend maar KZ heeft nog niet het beoogde niveau gevonden.
Lees meer...
 

Foreholte wint van RKDEO Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 december 2014 - Foreholte verscheen voor het eerst met Sam Lemmers in de basis. Deze keuze zou van beslissende betekenis zijn, zo zou aan het eind van de wedstrijd blijken…Een duel in het linkerrijtje door twee ploegen die zich allebei aan het eind van de competitie wisten te ‘redden’ via de nacompetitie. RKDEO, de ploeg ook die het vorig seizoen geen enkel wedstrijdpunt aan de Voorhouters liet in de twee onderlinge duels. Hoogste tijd dus voor de mannen van IJzendoorn om daar een positieve wending aan te geven.
Lees meer...
 
Bassets maakt gehakt van concurrent Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 december 2014 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim stond zondag de kraker van 2014 op de agenda. Zij moesten het op gaan nemen tegen de runner up, Delft RC in Delft. Dit team staat brutaal op de 2e plaats terwijl The Bassets de nummer 1 positie bezetten. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Zesde plaats voor ZVS op de Minioren Clubmeet Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 1 december 2014 - Vorige week zondag 23 november is een groep zwemmers van Sassenheim afgereisd naar Den Haag voor de Minioren Clubmeet. Tijdens de Minioren Clubmeet wordt er gezwommen voor de club! In totaal deden 11 clubs mee aan deze wedstrijd, waarvan sommige clubs 2 of 3 teams hadden ingeschreven. ZVS moest het dus tegen 15 andere teams opnemen.
Lees meer...
 
Unicef-bridgedrive groot succes Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 december 2014 - Vorige week zondag, 23 november, werd op vele plaatsen in Nederland gebridged voor Unicef. Bridgeclub Voorhout organiseerde een zondagmiddagdrive bij Cheers, waaraan door 26 paren werd meegedaan. Ongeveer de helft daarvan kwam uit Voorhout, de rest uit omliggende plaatsen.
Lees meer...
 
5 judoprijzen in Zuidland Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 december 2014 - De gecombineerde wedstrijdgroep van Barends Sport-Voorhout, Judovereniging Noordwijkerhout en Sportschool Kaizen-Sassenheim nam deel aan een groot internationaal Judotoernooi in Zuidland.
Lees meer...
 
Handbaldames Foreholte doen goede zaken tegen Gemini Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 1 december 2014 - Afgelopen zaterdag was de wedstrijd om plaats 4 en mogelijk om plaats 3 wanneer MHV’81 zondag zou verliezen. In een bomvolle Tulp waren de dames uit Zoetermeer op bezoek. Dit jonge team houdt van een snel spelletje handbal. Helaas moesten de dames, vanwege ziekte, het met 1 scheidsrechter doen. De man deed zijn taak echter voortreffelijk. De eerste helft kende een hoog tempo, wat in de tweede helft, zoals men kon verwachten, afnam. Maar men bleef knokken voor wat men waard was. Zodoende werd het een prachtige sportieve strijd.
Lees meer...
 
Foreholte veiling brengt 66.000 euro op Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 28 november 2014 - De Foreholte Veiling heeft afgelopen vrijdag een recordopbrengst van EUR 66.000 opgeleverd. Nadat de ruim 350 kavels vakkundig werden geveild en er genoten was van een oergezellige Foreholte avond onthulde voorzitter Jan Regeer de opbrengst van euro 64.590
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 9577

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs