BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Schilderachtige Spoortunnel station Sassenheim Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 22 juli 2013 - Vanmorgen vroeg is kunstenares Judith van der Meer gestart met het maken van twee muurschilderingen op de wanden van de spoortunnel bij Station Sassenheim. Deze kunstwerken geven de tunnel extra kleur en dragen bij aan een aantrekkelijke stationsomgeving voor de reiziger. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Kaagbrug wil niet meer dicht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 21 juli 2013 - De Kaagbrug over de Ringvaart bij Sassenheim wilde zondag 18:10 uur niet meer dicht, nadat hij was open gegaan voor het scheepvaartverkeer. Het autoverkeer op de A44 kwam hierdoor in beide richtingen stil te staan. Er moest een monteur opgeroepen worden om het probleem op te lossen. Rond 19:00 uur was het weer mogelijk de brug te sluiten.
Lees meer...
 
Horecaondernemer Koudenhoorn gezocht Afdrukken E-mail
WARMOND, 21 juli 2013 - Nu de zomer eindelijk lijkt door te breken, ziet Koudenhoorn in Warmond op topdagen zwart van de dagjesmensen die genieten van de zon en dit mooie natuurgebied. Boten varen af en aan. Een uitstekende plek voor horeca-activiteiten. De gemeente is daarom op zoek naar een creatieve horeca-ondernemer die op Koudenhoorn een horecagelegenheid wil opbouwen en uitbaten.
Lees meer...
 
Welzijn Teylingen zoekt vrijwilligers Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 juli 2013 - Welzijn Teylingen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met bijvoorbeeld ouderen en (chronisch ) zieke mensen te gaan wandelen, winkelen of koffie te drinken.
Lees meer...
 
Feestelijke opening speelplaats Linnaeuslaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 juli 2013 - Zaterdagochtend is de nieuwe speelplaats Linnaeuslaan in Voorhout feestelijk geopend. Wethouder Kees van Velzen verricht samen met de initiatiefnemers Igor en Quinten de officiële openingshandeling. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Warmonder (17) op inbrekerspad Afdrukken E-mail
WARMOND, 19 juli 2013 - De politie heeft vrijdag 19 juli om 02.30 uur een 17-jarige Warmonder aangehouden op het Veerpolderpad in Leiden op verdenking van poging woninginbraak. Een omwonende aan de Graskarper was even na 02.00 uur wakker geworden van zaaggeluiden en gebonk en nam poolshoogte. Bij de voordeur van één van de woningen in die straat stond een man die vermoedelijk aan het inbreken was.
Lees meer...
 
Insectenhotel voor kinderboerderij Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 juli 2013  – Kinderboerderij De Klaprooshof kreeg afgelopen voorjaar 500 euro van de kindergemeenteraad voor de bouw van enkele insectenhotels. Inmiddels is op de bloemenwei langs het fietspad het eerste hotel geplaatst. Het insectenhotel is gebouwd door Johan Plug.
Lees meer...
 
VVD roept op overlast rond de Kaag te melden Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 juli 2013 – De VVD Teylingen wil een beeld krijgen van de overlast op de Kaag. De partij roept iedereen om overlast van mensen die luide muziek op hebben staan, dronken zijn of zich asociaal gedragen te melden. Dagjesmensen die van van het mooie weer genieten op en rond De Kaag zouden in toenemende mate last hebben van mensen die zich niet weten te gedragen. (Foto: Ook aan de wal zorgen dagjesmensen voor veel overlast, door hun troep achter te laten, zoals vrijdagmorgen zichtbaar was op Koudenhoorn)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 857 - 963 van 8715

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs