BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Kleintje Pils naar Turijn Afdrukken E-mail
Kleintje Pils (Foto PR)
TEYLINGEN / TURIJN, 12 februari - Het dweilorkest Kleintje Pils is uitgenodigd om tijdens de Olympische Spelen in Turijn de prestaties van de schaatssporters muzikaal te ondersteunen. Oval Lingotto, het Olympisch stadion van Turijn, zal van 11 t/m 25 februari 2006 ruim twee weken lang het centrum van de schaatssport, het schaatspubliek en de internationale schaatsmedia zijn. Daar hoort ook het Hollandse dweilorkest Kleintje Pils bij, vindt Hugo Herrnhof, van het Organisatiecomité TOROC. De Italianen hebben het koninklijk onderscheiden orkest Kleintje Pils uitgenodigd om de typisch Hollandse schaatssfeer te creëren voor het massaal verwachte internationale publiek.

Lees meer...
 

Straatklinkers winnen festival in Sneek Afdrukken E-mail
De Straatklinkers winnaars van de Gouden Dweil in Sneek (foto PR).
SASSENHEIM / SNEEK, 12 februari –  De Sassenheimse dweilorkest De Straatklinkers is afgelopen zaterdag eerste geworden bij het dweilkapellenfestival in Sneek. Het festival vond plaats ter gelegenheid van het 33-jarig jubileum van carnavalsvereniging de Oeletoeters uit de Friese plaats. Evenals bij het 11-jarig en 22-jarig jubileum waren duizenden feestgangers naar Sneek getrokken. Meer dan 50 verenigingen en kapellen uit het gehele land waren aanwezig om er gezamenlijk een groot feest van te maken. Behalve een feest was het dweilkapellenfestival  dus ook een enorm succes voor de Sassenheimse Straatklinkers. Zij slaagden er in om, net als bij het vorige jubileumfeest, de eerste prijs in de wacht te slepen.
Lees meer...
 
Bassets vechten zich naar winst Afdrukken E-mail
Bassets (Foto: PR)
SASSENHEIM, 12 februari – Zondag speelde het eerste van rugbyclub The Bassets een thuiswedstrijd tegen Alkmaar. Onder de barre weersomstandigheden hadden de Sassenheimers duidelijk even tijd nodig om op stoom te komen. De wedstrijd werd dan ook in de 6e minuut geopend met een penalty kick van Alkmaar, hetgeen The Bassets op een achterstand van 0-3 bracht. Maar twee minuten later wist Luuk van Harskamp eveneens een penalty kick te benutten en trok de stand weer gelijk
Lees meer...
 
20 jarige Stichting Welzijn Ouderen Teylingen bedankt haar vrijwilligers Afdrukken E-mail
Buffet SWOT (Foto PR)
TEYLINGEN, 12 februari - Stichting Welzijn Ouderen Teylingen (SWOT) bestaat 20 jaar. Deze week en vorige week heeft er in iedere dorpskern een buffet plaatsgevonden om alle 320 vrijwilligers te bedanken voor het feit dat zij zich vrijwillig inzetten voor de ouderen en de SWOT. Volgens de stichting zelf een bescheiden tegenprestatie, want vrijwilligerswerk is onbetaalbaar. Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan gaat Stichting Welzijn Ouderen Teylingen een kleurrijke folder uitbrengen. De eerste drukproef werd met enige trots gepresenteerd.
Lees meer...
 
Computers gestolen bij inbraak bedrijf Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 februari - In de avond van donderdag 9 en de nacht van 10 februari is ingebroken een bedrijf aan de Wasbeekerlaan. Men heeft enkele ramen ingegooid om het pand binnen te komen. Vervolgens werden onder andere een laptop en een computer weggenomen. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak.
 
Kindervoorstelling Theater Snater in Het Trefpunt Afdrukken E-mail

WARMOND, 11 februari - Theater Snater treedt woensdag 22 februari a.s. op in Het Trefpunt in Warmond met de fantasierijke, muzikale en humoristische kinder­voor­stel­ling ‘Zeebenen’. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Theater Snater maakt sinds 1985 jeugdtheater voor kinderen met poppen, muziek, humor, een heldere verhaallijn en een kleurrijke fantasieprikkelende vormgeving.
Lees meer...
 
Agrotoerisme kans voor agrariërs Duin- en Bollenstreek Afdrukken E-mail
Logo Geestgrond
REGIO, 10 februari – Agrarische bedrijven die werken aan het landschap en hun bedrijf openstellen voor recreanten, leveren ook een bijdrage aan de toeristische aantrekkelijkheid van de streek. Agrotoerisme is goed voor de regionale economie en het kan de kans op verdere verstedelijking van de  Bollenstreek verkleinen. Dat was de conclusie tijdens de jaarvergadering afgelopen woensdag van de Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging Geestgrond (ANLV).

Lees meer...
 
Financiële tegenvallers voor Teylingen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 februari - Het college van de gemeente Teylingen kon donderdagavond in de Commissie Bestuur, Financiën en Toerisme de eerste financiële tegenvallers melden. In tegenstelling tot wat de bedoeling was, blijkt het niet mogelijk de heffing van de rioolrechten voor de drie dorpen dit jaar gelijk te trekken. Daarnaast blijken de kosten voor de ontwikkeling van de ruïne van Teylingen tot toeristische atractie eind vorig jaar al flink te zijn overschreden. De tegenvallers kunnen de gemeente Teylingen dit jaar meer dan twee ton gaan kosten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9310 - 9416 van 9559

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs