BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Sassenheimse raad neemt afscheid Afdrukken E-mail
Image
SASSENHEIM, 20 december -
Tijdens een druk bezochte vergadering heeft de Sassenheimse gemeenteraad vanavond afscheid genomen. Hiervoor werd voor één keer teruggekeerd naar het oude gemeentehuis van Sassenheim, tegenwoordig het Sikkens Schildersmuseum (foto's Edwin van der Wijngaard).

Lees meer...
 

"Op papier blijft Warmond bestaan!" Afdrukken E-mail
Image
Deelnemer historische optocht bij het Warmonderhek, 12 juni 1954
"WARMOND / LEIDEN, 20 december - Warmond mag dan per 1 januari ophouden te bestaan als zelfstandige gemeente. Op papier leeft de gemeente voort. In ieder geval bij Regionaal Archief Leiden. Daar is vanaf dinsdag 27 december de volgende expositie te zien:
“Op papier blijft Warmond bestaan! Het moderne archief van de gemeente Warmond 1930 - 1985”.

Lees meer...
 
Fietser in overtreding op de A44 Afdrukken E-mail
WARMOND / SASSENHEIM, 20 december - De politie heeft vanochtend in alle vroegte een 20-jarige man uit Warmond fietsend aangetroffen op de afrit van de Rijksweg A44 ter hoogte van Sassenheim. Bovendien reed de man zonder  fietsverlichting en was hij onder invloed van alcohol. Ondanks dat de fietser zijn weg lopend moest vervolgen werd hij even later toch weer fietsend gezien. Dit keer moest hij blazen. De test gaf een resultaat aan van 720 ug/l. Tegen de fietser wordt proces verbaal opgemaakt.
 
Intentieverklaring Oosthavenproject Sassenheim Afdrukken E-mail
Image
Burgemeester Waal ondertekent de verklaring (Foto: Frans Lardee)SASSENHEIM 19 december - Op het Sassenheimse gemeentehuis is vanmiddag een Intentieovereenkomst ondertekend voor de vervolgfase van het project Oosthaven. In die fase wordt de haalbaarheid van het ontwikkelen van een passantenhaven en woningbouw aan de Oosthaven onderzocht.
Lees meer...
 
"Burgemeester Teylingen moet bruggen kunnen slaan tussen de drie gemeenschappen" Afdrukken E-mail
ImageMet de benoeming van Jeroen Staatsen als waarnemend burgemeester is feitelijk het startsein gegeven in de procedure om te komen tot een vaste aanvoerder van het bestuur van de nieuwe gemeente Teylingen. Volgens de nieuwe gemeenteraadsfracties mogen de inwoners van Teylingen mee gaan denken in deze procedure, een gelegenheid waar ook de ChristenUnie graag gebruik van zal maken.
Lees meer...
 
Colleges van B&W nemen afscheid Afdrukken E-mail
VOORHOUT/SASSENHEIM, 19 december - Inwoners van Voorhout en andere belangstellenden kunnen woensdag 21 december a.s. persoonlijk afscheid te nemen van het gemeentebestuur van Voorhout.  De openbare afscheidsreceptie van het college van burgemeester en wethouders en de gemeentesecretaris vindt plaats van 16.00 uur tot 18.30 uur in het gemeentehuis. 
Het Sassenheimse College van B&W houdt diezelfde avond van 19.30-21.30 uur een eindejaarsbijeenkomst in sociaal cultureel centrum 't Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40a. Deze eindejaarsbijeenkomst komt in plaats van de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst houdt burgemeester Waal een toespraak en wordt de Burgemeester Bos-trofee voor vrijwilligerswerk uitgereikt aan de vrijwilliger(s) van het jaar 2005. Ook worden de sporters van het jaar 2005 bekend gemaakt. In Warmond vind het afscheid plaats tijdens het programma van "Dag Warmond". (Zie ons eerdere bericht)

 
Opnieuw vernielingen in Sassenheims centrum Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 december - Opnieuw was het Sassenheimse centrum afgelopen weekend toneel van vernielingen. Vorige week was onder meer de ijsbaan het doelwit van de plaatselijk jeugd. Dit weekend moest één van de kerstbomen in de Hoofdstraat het ontgelden. De politie heeft hier in de nacht van zaterdag op zondag vijf jongeren uit Sassenheim voor aangehouden.  Zij worden ervan verdacht de kerstboom ter hoogte van Park Rusthoff te hebben vernield. De boom was omver gegooid door het vijftal. Door de oplettendheid van een middenstander zijn de vijf jongens, drie 16-jarige, een 15- en een 17-jarige  aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Katwijk. Daar zijn uiteindelijk twee 16-jarige van hen verantwoordelijk gesteld voor de vernieling. Zij kregen daarvoor een proces verbaal. De boom was dusdanig beschadigd, dat de gemeente deze heeft moeten weghalen. De gemeente zal de jongens aansprakelijk stellen voor de geleden schade.
 
De Teyding gaat verder Afdrukken E-mail
Logo De Teyding19 december - De Teyding heeft de afgelopen tijd nieuws gebracht over de verkiezingen. We gaan nu verder als nieuwssite voor de drie dorpen en de gemeente Teylingen. We stellen ons de vraag: Hoe wilt u als Sassenheimer, Voorhouter of Warmonder op de hoogte blijven van het lokale nieuws?

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Volgende > Einde >>

Resultaten 9310 - 9416 van 9429

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs