BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Hans Heemskerk nieuwe trainer TOP Afdrukken E-mail
Hans Heemskerk (Foto: TOP)
Hans Heemskerk

SASSENHEIM, 29 januari - Hans Heemskerk wordt met ingang van het seizoen 2006-2007 de nieuwe trainer van de Sassenheimse korfbalvereniging TOP. Heemskerk en TOP hebben de intentie om voor meerdere seizoenen een verbintenis aan te gaan, om te realiseren dat TOP op termijn tot de top van korfballend Nederland behoort. Hans Heemskerk was op zoek naar een ambitieuze vereniging met perspectief, die ook over een eigen sporthal beschikt, althans daarover gaat beschikken. TOP heeft ambities om op het hoogste niveau te spelen en verkeert in de gelukkige omstandigheid dat de tweede sporthal in Sassenheim aan haar complex zal worden gebouwd. TOP en Hans Heemskerk werden het vervolgens snel met elkaar eens.

Lees meer...
 

Boerenbruidspaar in ondertrouw Afdrukken E-mail
Image
SASSENHEIM, 29 januari - Het boerenbruidspaar van Carnavalsvereniging De Saksen gaat zaterdag 4 februari in ondertrouw. Sinds een aantal jaren is deze ondertrouwavond een vast onderdeel geworden van het voorprogramma van De Saksen. Het bruidspaar wordt dit jaar gevormd door boer Hannus Hieroo en boerin Doortje Daro. Wie deze mensen in werkelijkheid zijn wordt pas aanstaande zaterdag duidelijk..
Lees meer...
 
Fietscontrole in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 27 januari - De politie heeft vanochtend in Voorhout een controle gehouden op de verlichting van(brom)fietsers. Dit gebeurt de laatste tijd regelmatig voor de campagne “Laat je zien!”. De politie heeft ditmaal gecontroleerd op de ’s Gravendamseweg, bij de rotonde met de Jacoba van Beierenweg. In totaal zijn er meer dan 100 (brom)fietsers gecontroleerd. Elf kregen er een bekeuring voor het niet in orde hebben van de verlichting. Een van de bekeurde, was een 9-jarige die zonder licht op weg was naar school.
 
Theatervoorstellingen in Teylingen Afdrukken E-mail
Image
WARMOND, 27 januari 2006 - Op vrijdag 3 februari a.s. treden Josee Koning en David Vos op in Het Trefpunt in Warmond met de muziekvoorstelling ‘Vleugels van papier’.
Lees meer...
 
Informatiemiddag over zorgverzekering Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 januari, De Bond van Ouderen Sassenheim houdt woensdag 1 februari een inloopmiddag over de nieuwe collectieve zorgverzekering.
De ouderenbond Unie KBO, waarbij de drie Bonden van Ouderen in Teylingen zijn aangesloten, heeft een collectief contract heeft afgesloten met Zilveren Kruis Achmea voor de nieuwe zorgverzekering (basis en aanvullende verzekeringen). Leden van de KBO kunnen gebruik maken van deze zorgverzekering, die aanzienlijke kortingen op alle onderdelen van de verzekering geeft. Daarnaast wordt voor 2006 ook nog een eenmalige vergoeding van € 17,50 voor het KBO-lidmaatschap gegeven.

Lees meer...
 
Bromfietser aangereden in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 januari - Een bromfietser is vanochtend rond 07.00 uur op de Parklaan in Sassenheim aangereden door een automobilist. Het ongeluk ontstond op de kruising van de Parklaan en de Kerklaan. Een 25-jarige man uit Sassenheim reed over de Parklaan en wilde op het kruispunt linksaf slaan. Hij liet daarbij een op dezelfde weg tegemoetkomende bromfietser niet voorgaan. De bromfietser, een 23-jarige man uit Leiden, kwam ten val en is met beenletsel overgebracht naar het LUMC.

 
Daisy Nieuwenhuizen - de Jager beŽdigd als raadslid Afdrukken E-mail
Image TEYLINGEN, 25 januari - Daisy Nieuwenhuizen - de Jager (VVD) is woensdag tijdens de tweede gemeenteraadsvergadering beëdigd als raadslid. Zij neemt de plek in van Margo van de Fliert die voor de VVD een wethouderspost heeft gekregen (foto: Edwin van der Wijngaard).

 
Commissaris van de Koningin waarschuwt voor te dominant profiel burgemeester Teylingen Afdrukken E-mail
Image
Commissaris van de Koningin J. Franssen (links) naast waarnemend burgemeester Staatsen (foto Edwin van der Wijngaard).
TEYLINGEN,  25 januari - Commissaris van de Koningin, J. Franssen, heeft woensdagavond in de gemeenteraad gewaarschuwd dat het de gevraagde profiel ‘verbindende koersbepaler’ als nieuwe burgemeester wel eens een dominante persoon als burgemeester kan opleveren. Franssen zet komende week een vacature in de Staatscourant voor de burgemeestersfunctie van Teylingen.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Volgende > Einde >>

Resultaten 9310 - 9416 van 9521

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs