BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Voorjaarsconcert Symfonieorkesten Bloembollenstreek Afdrukken E-mail
REGIO, 28 maart – De drie orkesten van de vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek brengen vrijdag 7 april het Voorjaarsconcert ten gehore. Het concert vindt plaats in het Golden Tulip Hotel de Nachtegaal te Lisse. Aanvang is om 20.00 uur.

Lees meer...
 

Inbraken in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 maart - In twee woningen in Sassenheim aan de G.B. de Vroomenstraat en aan de Postkoets is in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 maart ingebroken. In de woning aan de G.B. de Vroomenstraat is men via de achterzijde binnengedrongen. Uit de woning is een portemonnee, een laptop en een camera weggenomen. De bewoner heeft aangifte gedaan. In de woning aan de Postkoets is men niet verder gekomen dan het openbreken van de deur. Waarschijnlijk zij de dader(s) daarna gestoord. In beide gevallen is de technische recherche ingeschakeld om onderzoek te doen naar eventuele sporen.
 
Fietsster aangereden in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 maart - Een 37-jarige fietsster uit Oegstgeest reed vrijdagmiddag over de Hoofdstraat in de richting van Leiden. Op het kruispunt van de Hoofdstraat met de Wilhelminalaan verleende zij geen voorrang aan een voor haar van rechtskomende automobilist. De automobilist, een 84-jarige man uit Sassenheim, kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietsster kwam ten val en werd met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het LUMC.

 
Tijdelijk onderkomen voor woonzorgcentrum Agnes Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 27 maart – De bewoners van Woonzorgcentrum Agnes in Voorhout zijn afgelopen week verhuisd naar twee tijdelijke nieuwe locaties. Het huidige onderkomen van de Agnes aan de Herenstraat moet plaats maken voor een nieuw multifunctioneel WoonZorgcentrum. Voor de periode van sloop en nieuwbouw van de Agnes zijn de bewoners nu ondergebracht in nieuwe appartementen aan de Ravellaan en de Boekenburglaan in Voorhout.

Lees meer...
 
Koninklijke onderscheiding voor Voorhouter Afdrukken E-mail
Image
VOORHOUT, 27 maart - Herman Boskamp uit  Voorhout is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Boskamp kreeg de onderscheiding afgelopen vrijdag uit handen van waarnemend burgemeester Staatsen van de gemeente Teylingen. De uitreiking van de onderscheiding vond plaats in Berg en Terblijt (L) tijdens het personeelsfeest van het Hout- en Meubileringscollege

Lees meer...
 
Toekomst van Warmond maandagavond op TV Afdrukken E-mail
WARMOND, 26 maart - Op maandagavond 27 maart wordt om 19.45 op Nederland 3 het VPRO programma De Toekomst uitgezonden. Deze uitzending gaat over het fictieve scenario van de  verkoop van Warmond voor 1,1 miljard aan een projectontwikkelaar. VPRO's De Toekomst laat zien dat de verkoop van de openbare ruimte minder ondenkbaar is dan we misschien zouden willen. Meer informatie over De Toekomst bij de VPRO. Zie ook onze reportage van de inspraakavond.

 
Regionale muziekinstuif in Sassenheim Afdrukken E-mail
REGIO, 26 maart - De vereniging “Symfonieorkest Bloembollenstreek” organiseerde afgelopen zaterdag voor de zevende keer een muziekinstuif. Kinderen uit de gehele Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer tussen ongeveer 7 en 14 jaar konden in het Rijnlands Lyceum in Sassenheim meespelen in een groot symfonieorkest. Bekijk de reportage bij Hillegom Nu.

 
Park Rusthoff bruisend schoon Afdrukken E-mail
Image
SASSENHEIM, 26 maart  –  Verenigingen uit Sassenheim hebben zaterdag het hek rond Park Rusthoff schoongemaakt. In totaal ging het om 575 meter hek. Per schoon gemaakte meter kregen de verenigingen een vergoeding.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9310 - 9416 van 9698

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs