BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
14 wensenlijstjes voor nieuwe burgemeester Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 januari - Er zijn 14 wensenlijstjes binnengekomen voor de "functie-omschrijving" van de nieuwe (definitieve) burgemeester van Teylingen. Inwoners van Teylingen konden tot vorige week donderdag hun wensen en eisen voor de nieuwe burgemeester kenbaar maken aan een speciale vertrouwenscommissie.
Lees meer...
 

Ouderen kunnen profiteren van collectief contract ziektekosten Afdrukken E-mail
Image
SASSENHEIM, 9 januari
- Leden van de Bond van Ouderen uit Sassenheim kunnen profiteren van een collectief contract voor de nieuwe zorgverzekering, dat de Unie KBO met het Zilveren Kruis heeft afgesloten, zo bleek op de nieuwjaarsreceptie van de Bond.

Lees meer...
 
Eerste tijdelijke woonunit Agnes geplaatst Afdrukken E-mail
 Image

Voorhout, 9 januari - Maandag 9 januari is de eerste woonunit voor de bewoners van de Agnes geplaatst op het terrein van Van der Hulst aan de Boekenburglaan.

Lees meer...
 
Trilokaal belegt ledenvergadering Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 januari - Het bestuur van Trilokaal heeft een datum voor een Algemene Leden Vergadering (ALV) bekend gemaakt. Op dinsdag 14 februari krijgen de leden de mogelijkheid zich uit te spreken over de strubbelingen binnen de partij. Vanuit de Warmondse leden was eerder op een ALV aangedrongen. Ze willen op de vergadering de positie van het huidige bestuur ter discussie stellen. Het is nog niet bekend waar de vergadering wordt gehouden en welke punten er op de agenda komen te staan.

 
Nieuwjaarsmaaltijd "met het bord op schoot" Afdrukken E-mail
Image
SASSENHEIM, 7 januari - De leden van de Sassenheimse Scoutinggroep Scojesa hielden zaterdag hun traditionele nieuwjaarsmaaltijd (boerenkool met worst). Dat deden ze voor één keer niet keurig aan tafel, maar met het bord op schoot voor de “TV”. Een live-TV dan wel, waarop door leiding en leden delen van het Jeugdjournaal, Kopspijkers en de onvermijdelijke reclames werden gebracht. (Foto: Ronald van der Veer)

 
Peiling: Voor- en tegenstanders van Staatsen houden elkaar in evenwicht Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 januari - Voor- en tegenstanders van een burgemeester van buiten de gemeente komen bijna gelijk uit bij de peiling over de nieuwe burgemeester. Het wegsturen van Staatsen in Den Helder is maar voor 18% van de stemmers een probleem.

Lees meer...
 
Redactie zoekt tips voor linkpagina Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 januari - Onder Links in het menu staan verwijzingen naar websites van instellingen, verenigingen, etc. binnen de gemeente Teylingen. De redactie heeft een inventarisatie gemaakt van websites. Mist u nog een link, geef het dan door aan  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Op dat e-mail adres kunt u ook aankondigingen van uw vereniging kwijt.
 
Nieuwe baan voor Marc Witteman Afdrukken E-mail
Image
Marc Witteman

WARMOND, 6 januari - Marc Witteman, tot 1 januari burgemeester van Warmond, is afgelopen dinsdag  in dienst getreden bij de gemeente Leiden als projectleider zorglocaties. “Concreet betekent dit dat ik me de komende maanden bezig ga houden met de vestiging van een groot aantal voorzieningen voor daklozen en verslaafden op een centrale locatie aan de Langegracht in Leiden. Een dossier wat je politiek en bestuurlijk gevoelig zou kunnen noemen, maar wat dringend vraagt om daadkrachtige aanpak. Dit project is in een stadium gekomen waarin ik met mijn bestuurlijke ervaring wellicht een meerwaarde kan bieden. Daar kan ik dus de komende tijd mijn tanden in gaan zetten. Daar komt bij dat het voor mij interessant is om me eens een keer bezig te houden met een probleem van de grote stad”, aldus Witteman op zijn weblog
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Volgende > Einde >>

Resultaten 9310 - 9416 van 9480

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs