BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Intentieverklaring Oosthavenproject Sassenheim Afdrukken E-mail
Image
Burgemeester Waal ondertekent de verklaring (Foto: Frans Lardee)SASSENHEIM 19 december - Op het Sassenheimse gemeentehuis is vanmiddag een Intentieovereenkomst ondertekend voor de vervolgfase van het project Oosthaven. In die fase wordt de haalbaarheid van het ontwikkelen van een passantenhaven en woningbouw aan de Oosthaven onderzocht.
Lees meer...
 

"Burgemeester Teylingen moet bruggen kunnen slaan tussen de drie gemeenschappen" Afdrukken E-mail
ImageMet de benoeming van Jeroen Staatsen als waarnemend burgemeester is feitelijk het startsein gegeven in de procedure om te komen tot een vaste aanvoerder van het bestuur van de nieuwe gemeente Teylingen. Volgens de nieuwe gemeenteraadsfracties mogen de inwoners van Teylingen mee gaan denken in deze procedure, een gelegenheid waar ook de ChristenUnie graag gebruik van zal maken.
Lees meer...
 
Colleges van B&W nemen afscheid Afdrukken E-mail
VOORHOUT/SASSENHEIM, 19 december - Inwoners van Voorhout en andere belangstellenden kunnen woensdag 21 december a.s. persoonlijk afscheid te nemen van het gemeentebestuur van Voorhout.  De openbare afscheidsreceptie van het college van burgemeester en wethouders en de gemeentesecretaris vindt plaats van 16.00 uur tot 18.30 uur in het gemeentehuis. 
Het Sassenheimse College van B&W houdt diezelfde avond van 19.30-21.30 uur een eindejaarsbijeenkomst in sociaal cultureel centrum 't Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40a. Deze eindejaarsbijeenkomst komt in plaats van de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst houdt burgemeester Waal een toespraak en wordt de Burgemeester Bos-trofee voor vrijwilligerswerk uitgereikt aan de vrijwilliger(s) van het jaar 2005. Ook worden de sporters van het jaar 2005 bekend gemaakt. In Warmond vind het afscheid plaats tijdens het programma van "Dag Warmond". (Zie ons eerdere bericht)

 
Opnieuw vernielingen in Sassenheims centrum Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 december - Opnieuw was het Sassenheimse centrum afgelopen weekend toneel van vernielingen. Vorige week was onder meer de ijsbaan het doelwit van de plaatselijk jeugd. Dit weekend moest één van de kerstbomen in de Hoofdstraat het ontgelden. De politie heeft hier in de nacht van zaterdag op zondag vijf jongeren uit Sassenheim voor aangehouden.  Zij worden ervan verdacht de kerstboom ter hoogte van Park Rusthoff te hebben vernield. De boom was omver gegooid door het vijftal. Door de oplettendheid van een middenstander zijn de vijf jongens, drie 16-jarige, een 15- en een 17-jarige  aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Katwijk. Daar zijn uiteindelijk twee 16-jarige van hen verantwoordelijk gesteld voor de vernieling. Zij kregen daarvoor een proces verbaal. De boom was dusdanig beschadigd, dat de gemeente deze heeft moeten weghalen. De gemeente zal de jongens aansprakelijk stellen voor de geleden schade.
 
De Teyding gaat verder Afdrukken E-mail
Logo De Teyding19 december - De Teyding heeft de afgelopen tijd nieuws gebracht over de verkiezingen. We gaan nu verder als nieuwssite voor de drie dorpen en de gemeente Teylingen. We stellen ons de vraag: Hoe wilt u als Sassenheimer, Voorhouter of Warmonder op de hoogte blijven van het lokale nieuws?

Lees meer...
 
Overzicht festiviteiten 'Dag Warmond' Afdrukken E-mail
WARMOND, 18 december - Het gemeentebestuur van Warmond biedt op 27, 28  en 29 december alle inwoners diverse activiteiten aan. Dinsdag 27 december is er o.a. een middag voor ouderen in Mariëngaerde. Woensdag 28 december zijn er de hele dag vele optredens in Het Trefpunt en is er een historische optocht door Warmond. Donderdagavond 20 december is de oudejaarsbijeenkomst in Het Trefpunt. Daar worden ook de vrijwilligers-, sport- en kunstprijzen uitgereikt.
Lees meer...
 
A Hot 80’s Night in Sassenheim Afdrukken E-mail
 Image

SASSENHEIM, 18 december - Afgelopen zaterdagavond waren niet de tieners, maar veel dertigers op de dansvoer van jongerencentrum Fascinus in Sassenheim te vinden. Het DJ-duo Serge Rink uit Warmond en Emiel Hannink uit Sassenheim, samen The 80's Hotpants Experience bracht de beste muziek uit de jaren 80. Jeugdsentiment dus voor de oudere jongeren. VJ Elfins van het Leidse LVC mixte oude videoclips en andere jaren-80 herinneringen. Als klap op de vuurpijl trad breakdanceformatie PRO-motion uit Leiden op. Bekijk de fotoreportage (foto's Edwin van der Wijngaard).
Lees meer...
 
Warmondse partijen keren zich tegen benoemingsprocedure Afdrukken E-mail
WARMOND, 16 december - De fracties van PW, CDA en Warmond @nders distantiëren zich van de wijze, waarop de fractievoorzitters van de nieuwe gemeenteraad Teylingen zijn omgegaan met de benoeming van de waarnemend burgemeester. Dit bleek gisteravond in de laatste reguliere gemeenteraadsvergadering van Warmond. Vorige week werd buitenstaander Jeroen Staatsen tot veler verrassing aangesteld als waarnemer en niet de Warmondse burgemeester Marc Witteman, die zich ook kandidaat had gesteld
De fracties onderschreven de door Hans Goudsmit (nu PW, straks PvdA) geuite bezwaren dat er bij de procedure door de fractievoorzitters niet is gelet op de kwaliteit.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9417 - 9523 van 9533

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs