BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Expositie van wereldwinkelsieraden Afdrukken E-mail
Ketting van vier strengen glaskraaltjes uit India.
SASSENHEIM, 2 februari - De sieraden die in de Wereldwinkel Sassenheim verkocht worden hebben allemaal één verhaal, namelijk het verhaal over de producenten in het zuiden. Sommige sieraden hebben twee verhalen, namelijk ook een verhaal over de betekenis van het sieraad.
Van 2 februari t/m 26 februari is in de Openbare bibliotheek, Kerklaan 42 in Sassenheim een tentoonstelling van deze vaak zeer speciale sieraden met hun verhalen.  U bent van harte welkom, tijdens de openingstijden van de bibliotheek!
 

Bromfietsster aangereden in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 februari - Een 51-jarige bromfietsster uit Noordwijk is vanochtend rond 08.25 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rijksstraatweg in Sassenheim. Een 55-jarige automobilist uit Soest reed, toen hij van de weg een parkeerterrein wilde oprijden, de bromfietsster aan. De vrouw kwam ten val en is met been- en armletsel naar het LUMC overgebracht.
 
Kistenfabriek Bakker naar De Engel Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 2 februari - De Sassenheimse kistenfabriek Bakker mag verhuizen naar de Akervoorderlaan in De Engel (gemeente Lisse). Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben daar deze week toestemming voor gegeven, zo bevestigde een woordvoerder van de provincie vandaag. Het vertrek van Bakker levert in Sassenheim ruimte voor woningbouw op.

Lees meer...
 
Rechtmatigheid Trilokaalbestuur betwist Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 februari - Voormalig Trilokaal-kandidaat Piet van der Vooren vecht, in aanloop naar de algemene ledenvergadering van 14 februari, de rechtmatigheid van het partijbestuur aan. Volgens Van der Vooren zijn de bestuurswisselingen die de afgelopen maanden in de partij hebben plaatsgevonden, niet rechtmatig geweest. Hij schrijft dit in een vandaag verstuurde brief aan de leden van de lokale partij.

Lees meer...
 
Pankras speelt "Heer Kraai in Luiletterland" Afdrukken E-mail
Image
SASSENHEIM, 1 februari - De Sassenheimse Toneelvereniging Pankras brengt 18 en 19 februari voor kinderen het stuk  “Heer Kraai in Luiletterland” op de planken. bezoekers worden in de voorstelling meegenomen naar de magische drukkerij Luiletterland.
Lees meer...
 
Tankstation Sassenheimse Lindenlaan weer open Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 31 januari - Volgens het PvdA fractievoorzitter Albert Vink gaat het tankstation aan de Sassenheimse Lindenlaan waarschijnlijk 1 februari weer open. Omwonenden wisten februari vorig jaar bij de Raad van State sluiting van het onbemande tankstation af te dwingen. De enkele benzinepomp bij het bedrijf Autoservice Gerrit Zwiers was veranderd in een goedkoop tankstation met drie pompen, dat werd geëxploiteerd door een ander bedrijf. Maar de nieuwe vergunning die daarvoor nodig was kwam er door het protest van de omwonenden niet. Het tankstation wordt nu al bijna een jaar niet meer gebruikt, maar daar dreigt dus verandering in te komen.

Lees meer...
 
Winterbijeenkomst Stichting Zeilvaart Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 31 januari - De Stichting Zeilvaart Warmond organiseert woensdag 8 februari weer de jaarlijkse winterbijeenkomst. In de Elephant Club van Dekker in Warmond is iedereen vanaf 19.00 uur welkom om aan te schuiven voor de traditionele schippersmaaltijd. De voorzitter van de Stichting Zeilvaart Warmond, Antoon de Vroomen, maakt tijdens deze maaltijd de winnaar het Overall-klassement 2005 bekend. Daarnaast vindt nog een andere uitreiking plaats. Tijdens de Turfrace maken de schippers een journaal van hun wederwaardigheden onderweg. De schipper met het meest interessante journaal ontvangt deze avond de Journaalprijs.

Lees meer...
 
Riny Blankespoor blijft Ter Leede trouw Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 31 januari - Riny Blankespoor, assistent-trainer van de vrouwen van Ter Leede, blijft ook volgend seizoen in die rol aan de Sassenheimse voetbalvereniging verbonden. Blankespoor (33), die in het verleden als speler onder meer uitkwam voor Ajax (jeugd) en de eerste elftallen van Rijnsburgse Boys en Ter Leede, is momenteel bezig aan zijn derde jaar in Sassenheim.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9417 - 9523 van 9644

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs