BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
TV-debat opgenomen Afdrukken E-mail
Image 

27 november - Het TV-debat is zaterdagavond opgenomen in een volle zaal van De Oude Tol in Sassenheim. Op de foto Hein van Meeteren (links, presentator), Rose Marie Keijzer (D66) en Frans Nederstigt (ChristenUnie) tijdens het beantwoorden van een publieksvraag. Meer foto's van de voorbereidingen en de opnames in de fotoreportage. Het resultaat is vanaf zondag te bekijken op Holland Centraal, zie hierboven. (Foto's Edwin van der Wijngaard).
 

Verkiezingsmarkt Afdrukken E-mail
 Image

26 november - Op de verkiezingsmarkt in Sassenheim waren alle partijen zaterdag vertegenwoordigd. 's Middags was het een grote drukte voor de stands. Staatssecretaris Melanie Schultz van Haegen ondersteunde de campagne van de VVD (foto Edwin van der Wijngaard). Meer foto's in de fotoreportage

 
Leidsch Dagblad: Helft kiezers twijfelt nog Afdrukken E-mail
26 november – Uit een representatief onderzoek van het Leidsch Dagblad blijkt dat 46% van de kiezers nog geen keuze heeft gemaakt voor een partij. De kiezers die het wel weten, stemmen als volgt:

  • CDA 33,6 % (+2 % ten opzichte van 2002)
  • VVD 28,8 % (+5 % ten opzichte van 2002)
  • PvdA 20,4 % (+3 % ten opzichte van 2002)
  • D66 4,3 % (-2 % ten opzichte van 2002)
  • Trilokaal 10,1 % (-11% ten opzichte van 2002)
  • ChristenUnie 2,8 %

Lokale partijen krijgen vaak meer stemmen dan de peilingen uitwijzen, merkt het Leidsch Dagblad op. Ook het grote aantal twijfelende kiezers kan de uitslag nog beïnvloeden.

 
VVD Tweede Kamerleden doen Teylingen aan Afdrukken E-mail
Bibi de Vries (Foto: VVD)
Bibi de Vries (Foto: VVD)

25 november - Bibi de Vries, vice fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer sprak vanochtend in het Onderdak in Sassenheim. Haar voordracht ging over de vrijheid van de vrouw om te kunnen kiezen. “Of je nu als vrouw thuis wilt blijven voor de kinderen, parttime werkt of door het ‘glazen plafond’ wilt breken, zijn afwegingen die je persoonlijk moet maken. Maar de VVD kan er vooral toe bijdragen dat de vrouwen wel de mogelijkheden hebben om te kunnen kiezen. Juist vanuit het liberalisme is het belangrijk dat de mens zich kan ontplooien. Dus ook de vrouw”, aldus Bibi de Vries.

Lees meer...
 
Verkiezingstrein Afdrukken E-mail
Image
25 november - In de etalage van de Warmondse VVV rijdt de Teylingen Express. In deze campagnetrein hebben alle partijen een plekje gevonden. Tot aan de verkiezingen al deze goederentrein rijden. Hij is bedoeld als neutrale oproep om te gaan stemmen. Na de verkiezingen worden de politici in de trein vervangen door Sinterklaascadeautjes (foto Rose Marie Keijzer).
 
Nieuw bestuur CDA Teylingen Afdrukken E-mail
25 november – CDA Teylingen heeft een nieuw bestuur. Afgelopen woensdag 23 november is de Algemene Leden Vergadering van het CDA Teylingen akkoord gegaan met de voordracht van de volgende kandidaten:
  • Dirk-Jan Bonnet uit Warmond – Voorzitter
  • Dennis Koning uit Sassenheim – Secretaris
  • Cees Pronk uit Sassenheim – Penningmeester
  • Michiel de van der Schueren uit Voorhout – Algemeen bestuurslid.
 
Lees meer...
 
VVD verlicht winkelend publiek Afdrukken E-mail
24 november - Het VVD-vrouwenkwartet (Margo van de Fliert, Marlies Volten, Daisy Nieuwenhuizen en Ineke van Steensel) zal vanavond en morgenavond duizend theelichtjes cadeau doen aan het winkelende publiek. Vanavond  tussen 19.00 en 20.00 uur worden de boodschappers in Sassenheim verlicht tijdens de koopavond en morgenavond worden de lichtjes uitgedeeld in Voorhout.
 
PvdA schenkt koffie op station Voorhout Afdrukken E-mail
Image
(Foto: PvdA)
24 november - De PvdA schonk vanochtend in alle vroegte koffie aan reizigers op station Voorhout. Tussen 7.00 en 8.30 uur werden ruim 300 koppen koffie en thee uitgeschonken. Daarnaast gaven de 10 campagneleden informatie over de verkiezingspunten van de PvdA.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Volgende > Einde >>

Resultaten 9417 - 9491 van 9491

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs