BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Warmonds politiebureau blijft in gemeentehuis Afdrukken E-mail
WARMOND, 4 januari - Ondanks dat het Warmondse gemeentehuis sinds 1 januari gesloten is vanwege de vorming van de gemeente Teylingen, blijft het politiebureau van Warmond gevestigd in het (verder leegstaande) gemeentehuis. Het politiebureau in het gemeentehuis aan de Herenweg 109 is, voor de volledigheid, op maandag en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur geopend en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Bezoekers kunnen toegang krijgen tot het politiebureau door aan te bellen bij de hoofdingang van het gemeentehuis.
 

Drie ongelukken op Rietpad vanwege gladheid Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 4 januari - Op het Rietpad, de weg die onder de spoortunnel doorgaat, zijn gisteren op een glad wegdek drie ongelukken gebeurd met fietsers.

Lees meer...
 
Kerststukjesactie Scojesa groot succes Afdrukken E-mail
Image

SASSENHEIM, 3 januari - U kunt ze bijna niet zijn misgelopen; de leden van de Sassenheimse Scoutinggroep Scojesa die in de weken voor kerst hun kerststukjes verkochten. En met succes. Er zijn bijna 1000 kerststukjes aan de man gebracht.
Via de stand in het Sassenheimse centrum, maar ook door de Scojesa-leden die huis aan huis langs de deuren gingen met de kerststukjes.
Lees meer...
 
Imagoverbetering voor politie Hollands Midden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 3 januari – De politie Hollands Midden geeft in 2006 de verbetering van het eigen imago de hoogste prioriteit. ,,Ruim een derde van de bevolking is ontevreden over ons functioneren en daar krijg ik letterlijk buikpijn van'', zo zei korpschef J. Stikvoort dinsdagmiddag in zijn nieuwjaarstoespraak.

Lees meer...
 
Controle op gif in bollen voor veevoer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 3 januari - Bloembollen die aan runderen en schapen gevoerd worden, bevatten tegen de regels in te vaak resten landbouwgif. De Algemene Inspectiedienst (AID) van het ministerie van Landbouw gaat de komende maanden daarom extra controleren of de bloembollen in veevoer schoon zijn.
Lees meer...
 
Grote brand bij Draka in Hillegom Afdrukken E-mail
Brand bij Draka in Hillegom 
Brand bij matrassenfabrikant Draka in Hillegom (foto: www.112.bollenstreeknet.nl)

SASSENHEIM / HILLEGOM, 3 januari - Bij een opslag van matrassenfabrikant Draka in Hillegom heeft dinsdagochtend een grote brand gewoed. In de opslag van Draka Interfoam aan de Van den Endelaan 15 liggen polyetherschuimen van 40 bij 40 meter. De brandweer was met groot materiaal uitgerukt vanaf 06.09 uur om de uitslaande brand te bedwingen in de hal van de matrassenfabrikant.

Korpsen uit de omliggende gemeenten, waaronder Sassenheim en Voorhout hielpen bij het blussen. Om half elf had de brandweer het vuur onder controle. Het nablussen duurt naar verwachting nog tot in de avond.

De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft omwonenden verzocht ramen en deuren dicht te houden. Uit de eerste metingen blijkt dat er geen voor de volksgezondheid gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Het vuur heeft vooral de binnenkant van de hal verwoest. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

De N208 tussen Sassenheim en Haarlem is vanochtend in beide richtingen afgesloten geweest vanwege de brand. Foto's bij 112.bollenstreeknet. Update: Persbericht Draka toegevoegd.
Lees meer...
 
Trilokaal: Bevoegdheden raad niet zomaar aan wethouders overdragen Afdrukken E-mail
Image 
TEYLINGEN, 2 januari - De Trilokaal fractie (foto) wil niet dat bevoegdheden van de gemeenteraad al te makkelijk aan Burgemeester en Wethouders worden overgedragen. Tijdens de eerste gemeenteraadsvergadering maakte Leo van Steijn bezwaar tegen voorstellen hiervoor die door B&W werden aangedragen. De andere partijen waren het er mee eens dat de voorstellen nog niet aangenomen konden worden. De voorstellen worden nu eerst nader besproken in een commissievergadering.

Lees meer...
 
Gemeenteraad Teylingen van start Afdrukken E-mail
Image
TEYLINGEN, 2 januari - Maandag heeft de gemeenteraad van Teylingen (foto) voor de eerste keer vergaderd. Voorafgaand aan de vergadering werd de vlag van Teylingen in de masten gehesen. Burgemeester Jeroen Staatsen benadrukte in zijn openingsspeech het woord 'samen' en hij wierp zich op als burgervader voor alle inwoners.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9417 - 9523 van 9577

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs