BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
VVD'er Derksen lanceert eigen weblog Afdrukken E-mail
Joep Derksen
3 november -
Na zijn VVD collega’s John Bosman en Pieter van der Bent, heeft nu ook het liberale kandidaat-raadslid Joep Derksen een eigen weblog. Derksen, die nummer 10 op de kandidatenlijst van de VVD staat, probeert met zijn internetdagboek voorkeurstemmen te bemachtigen. Het lijkt voor hem de meest waarschijnlijke manier om alsnog in de nieuwe gemeenteraad voor Teylingen te komen.
Lees meer...
 

PvdA heeft vier kandidaat-wethouders Afdrukken E-mail
PvdA Teylingen logo
2 november - De PvdA Teylingen gaat met vier kandidaat-wethouders de komende gemeenteraadsverkiezingen in.
Een speciale commissie heeft de afgelopen tijd geïnventariseerd wie er in aanmerking komen om namens de PvdA eventueel zitting te nemen in een nieuw college.

Lees meer...
 
Arjan Dros voor 2 maanden VVD raadslid Afdrukken E-mail
Image
Arjan Dros

SASSENHEIM, 1 november 2005 - Arjan Dros is de opvolger van Rob ten Boden in de Sassenheimse VVD-fractie. Ten Boden trok zich onlangs terug uit de gemeenteraad om over te stappen naar de nieuwe partij Trilokaal. Hij staat daar op de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor Teylingen. Arjan Dros zal nu, voor de twee resterende maanden die de Sassenheimse raad nog heeft te gaan, de opengevallen plek in de VVD-fractie opvullen.
Lees meer...
 
PvdA buigt zich over kandidaat-wethouders Afdrukken E-mail
PvdA Teylingen
27 oktober - De PvdA Teylingen spreekt zich volgende week uit over haar kandidaat-wethouder. Dat gebeurt tijdens een ledenvergadering die dinsdag 1 november wordt gehouden in Galerie Het Oude Raadhuis in Warmond.
Een speciale kandidaatstellingscommissie, bestaande uit Gerard Slingerland, Albert Vink en Willem de Jong, komt dan met een voorstel voor een kandidaat-wethouder.

Lees meer...
 
Het Warmondse Lage Land krijgt een stemboot Afdrukken E-mail
Stempotlood
26 oktober - Bewoners van het Warmondse Lage Land kunnen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen stemmen in een boot. Op die manier hoeven de bewoners van de polders aan de oostkant van de Kagerplassen niet bijna 13 kilometer om te rijden naar het dichtstbijzijnde stembureau in Warmond.
Tijdens een bezoek van de Warmondse burgemeester Witteman dit voorjaar aan het Lage Land, was de wens voor een eigen stembureau naar voren gekomen.

Lees meer...
 
Gemeente roepen op tot stemmen Afdrukken E-mail
Verkiezingslogo z/w

25 oktober - De gemeenten Sassenheim, Voorhout en Warmond beginnen de komende weken een campagne om de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen onder de aandacht van de inwoners te brengen. Met een speciaal logo en veel aandacht voor de verkiezingen hopen de gemeenten dat zo veel mogelijk mensen op 30 november hun stem zullen uitbrengen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2002 werden in Sassenheim en Voorhout opkomstpercentages van respectievelijk 60,3 en 61,1 procent gehaald. Warmond sprong eruit met een opkomstpercentage van 70,6. Ver boven het landelijke opkomstcijfer van 58 procent.

Lees meer...
 
Klankbordgroep: Geen enquête over naam gemeente dit jaar Afdrukken E-mail
Image24 oktober – Een meerderheid van CDA, VVD en PvdA wil dit jaar geen enquête onder de bevolking over de naam van de nieuwe gemeente. “Schijndemocratie”, noemde van Kees van Velzen (CDA) het maandag in de klankbordgroep, omdat de nieuwe gemeenteraad wettelijk een jaar moet wachten met het wijzigen van de naam.
Lees meer...
 
Campagnes komen maar langzaam op gang Afdrukken E-mail
Verkiezingsbord bijpark Rusthoff in Sassenheim
23 oktober - Hoewel de verkiezingen nog maar goed een maand op zich laten wachten, lijken de campagnes nog niet echt van de grond te komen. Alle partijen profileren zich nu wel op internet en vechten daar voor een deel al de verkiezingsstrijd uit. Op de aloude verkiezingsborden valt van dat strijdgewoel nog weinig te merken. Voorlopig lijkt de PvdA daar nog de alleenheerschappij te hebben.
 
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9524 - 9559 van 9559

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs