BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Burgemeesters bezoeken drijvend stembureau Afdrukken E-mail
Image
30 november - De burgemeesters Waal van Sassenheim, Witteman van Warmond en De Ronde van Voorhout bezochten vanochtend het stembureau in het Warmondse Lageland.
Lees meer...
 

Trilokaal deelt puzzels uit Afdrukken E-mail
Image
29 november -
Trilokaal heeft vanmorgen tussen 07.00 en 09.00 uur op het station Voorhout
een ‘puzzel' aktie gehouden. Treinreizigers kregen van een zestal kandidaten van Trilokaal een kruiswoordpuzzel en een cryptogram aangeboden, om in de trein op te lossen. De puzzels gingen vergezeld van een Trilokaal balpen en, uiteraard, een verkort verkiezingsprogramma.
 

 
Twijfelt u nog op wie u moet stemmen? Afdrukken E-mail
 Image
29 november
- Enkele tips als u de partijstandpunten nog eens wilt doornemen:

 
Burgemeesters bezoeken stemboot Afdrukken E-mail
Image
29 november - De burgemeesters van Sassenheim, Voorhout en Warmond bezoeken komende woensdagochtend de stemboot in het Warmondse Lageland. De inwoners van het Lageland moesten altijd een lange (om)weg moesten maken, om in de gemeente Warmond hun stem uit te brengen. Maar deze gemeenteraadsverkiezingen kunnen ze op een boot, met een ligplaats in de buurt, stemmen. In totaal gaat het om ongeveer 120 kiesgerechtigden die hiervan profiteren. Rederij van Hulst levert de boot, die zal worden afgemeerd in de jachthaven van de Watertuin.
 
ChristenUnie verwacht zetel in gemeenteraad Afdrukken E-mail
28 november - De ChristenUnie Teylingen ziet twee dagen voor de verkiezingen duidelijke kansen om bij de gemeenteraadsverkiezingen in Teylingen een zetel te behalen. "Gesprekken met inwoners van Sassenheim, Voorhout en Warmond én de verkiezingsdebatten in Voorhout en Sassenheim sterken de ChristenUnie in de gedachte dat er een partij nodig is die met een frisse kijk en een duidelijk sociaal gezicht de gemeenteraad komt aanvullen”, aldus Frans Nederstigt, lijsttrekker van de ChristenUnie Teylingen.

Tijdens de verkiezingsmarkt in Sassenheim afgelopen zaterdag stond bij de stand van de ChristenUnie een bord waarop voorbijgangers hun wensen aan de nieuwe gemeenteraad konden meegeven (het bestand christenuniebord.jpg is gearchiveerd. Mail Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken voor informatie). De teksten geven een inzicht wat er zoals leeft bij de voorbijgangers.

 
VVD Vrouwenkwartet reikt prijzen uit Afdrukken E-mail
Image
28 november - De winnaressen van de door het VVD Vrouwen Kwartet georganiseerde prijsvraag zijn bekend. Vrouwen uit Teylingen konden de afgelopen weken een antwoord geven op de vraag: Als u het éénmaal helemaal voor het zeggen had, wat zou u dan het liefst gerealiseerd zien in de gemeente Teylingen?. Twee inzendingen zijn nu beloond met een cadeaubon.
Ilse Daalder brak een lans voor veilige losloopplaatsen voor honden en gaf daarbij aan dat de kern Sassenheim dat naar haar idee het beste van de drie kernen had geregeld; veilig voor mens en dier.

Lees meer...
 
D66 lijsttrekker boos op Buijze Pers Afdrukken E-mail
Rose Marie Keijzer (foto: D66)
27 november - D66 lijsttrekker Rose Marie Keijzer, is boos en teleurgesteld over het feit dat zij als enige van de 6 lijsttrekkers, nog niet aan bod is gekomen in de bladen van Buijze Pers. Het “Nieuwsblad Teylingen” van de uitgever plaatste de afgelopen weken interviews met de verschillende lijsttrekkers. Het interview met Keijzer is wel afgenomen, maar werd tot nu toe nog niet geplaatst. Wellicht staat het er aanstaande woensdag nog in, maar dat is volgens Keijzer wel mosterd na de maaltijd omdat de meeste kiezers hun stem al uit hebben gebracht op het moment dat de krant wordt verspreid.

Lees meer...
 
TV-debat opgenomen Afdrukken E-mail
Image 

27 november - Het TV-debat is zaterdagavond opgenomen in een volle zaal van De Oude Tol in Sassenheim. Op de foto Hein van Meeteren (links, presentator), Rose Marie Keijzer (D66) en Frans Nederstigt (ChristenUnie) tijdens het beantwoorden van een publieksvraag. Meer foto's van de voorbereidingen en de opnames in de fotoreportage. Het resultaat is vanaf zondag te bekijken op Holland Centraal, zie hierboven. (Foto's Edwin van der Wijngaard).
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9524 - 9605 van 9605

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs