BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
"Meer mogelijkheden woningbouw, auto's op Koudenhoorn" Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 30 december - Jozef van der Vooren (tot 31-12-2005 fractievoorzitter van Warmond @nders) reageert op het coalitieakkoord van CDA, VVD en PvdA. Hij pleit voor meer mogelijkheden voor woningbouw en het respecteren van het besluit van de gemeenteraad van Warmond over het parkeren op Koudenhoorn.

Lees meer...
 

Jut en Juul sluiten oudejaarsbijeenkomst Warmond af Afdrukken E-mail
 Image
WARMOND, 29 december 2005
- Het duo Jut en Juul van carnavalsvereniging De Billenprikkers sloten de oudejaarsbijeenkomst van de gemeente Warmond donderdagavond af. Zoals altijd werden vooral de lokale politici op de hak genomen. Lees de tekst van de conference.

Lees meer...
 
Sport-, vrijwilligers- en kunstprijs uitgereikt in Warmond Afdrukken E-mail
 Image
WARMOND, 29 december 2005
- Burgemeester Marc Witteman heeft donderdagavond tijdens de oudejaarsbijeenkomst de Warmondse Sportprijs aan Himalaya-beklimmer Rob van der Mey uitgereikt. De vrijwilligersprijs overhandigde hij aan de Warmondse IJsclub (foto). De eenmalinge kunstprijs ging naar Sophia van Tongeren voor het wandkleed van Warmond.

 
Lees meer...
 
Gelukswensen brengen geen geluk Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 december - De politie hield woensdagavond 28 december, rond 21.00 uur, in de J.J. van Rhijnstraat twee jongens uit Lisse en Sassenheim aan. De jongens probeerden geld op te halen door zich voor te doen als krantenbezorgers.

Lees meer...
 
Leo van steijn wilde fractievoorzitter worden Afdrukken E-mail
Leo van Steijn
Leo van Steijn

TEYLINGEN, 29 december - Leo van Steijn heeft zich, na het behalen van zijn onverwachte voorkeurszetel voor Trilokaal, kandidaat gesteld voor het fractievoorzitterschap van de partij. Dit gebeurde tijdens de eerste vergadering van de fractie op 1 december, een dag na de verkiezingen. Gerard van der Lubbe, lijsttrekker van Trilokaal was kandidaat voor het fractievoorzitterschap. Maar tijdens die vergadering stelde van Steijn, die voordat hij met voorkeurstemmen werd gekozen had aangegeven dat hij niet in de raad wou, zich ook kandidaat. “Om de discussie op gang te brengen”, zo geeft Van Steijn in een toelichting aan. “Ieder fractielid mag zich kandidaat stellen. Toen daarna bij de stemming bleek dat het derde fractielid, Rob ten Boden, een beslissende stem uit moest brengen op Gerard of mij, heb ik me teruggetrokken.” Uiteindelijk werd Gerard van der Lubbe dus toch fractievoorzitter


 
Van der Vooren keert zich tegen Trilokaalfractie Afdrukken E-mail
Piet van der Vooren
Piet van der Vooren

TEYLINGEN, 29 december -
Piet van der Vooren, de nummer drie op de kandidatenlijst van Trilokaal, keert zich tegen de partij. Hij wil niet langer deel uitmaken van de huidige fractie van de partij, mocht daar nog een plek vrijkomen.Van der Vooren zag bij de gemeenteraadsverkiezingen zijn raadszetel voor Trilokaal aan zijn neus voorbij gaan, nadat de Voorhoutse wethouder Leo van Steijn (nummer 17 op de lijst) met voorkeursstemmen in de raad werd gekozen.

Van Steijn besloot vanwege het aantal voorkeurstemmen toch plaats te nemen in de fractie, ondanks dat hij eerder had aangegeven uitsluitend voor de functie van wethouder beschikbaar te zijn. Hierdoor was er geen plaats meer voor Van der Vooren in de driemanfractie van Trilokaal. In de fractie zit hierdoor ook niemand uit Warmond. Van der Vooren heeft de afgelopen weken in een briefwisseling met het bestuur en de fractie geprobeerd verandering te krijgen in deze situatie, maar dat is niet gelukt.
Lees meer...
 
Historische optocht trekt door Warmond Afdrukken E-mail
 Image
VVD-lijsttrekker Ard van der Steur en burgemeester Marc Witteman (verkleed als burgemeester Van der Werf van Leiden ten tijde van het Spaanse beleg) 

WARMOND, 28 december - Woendagmiddag trok er een historische optocht met 42 deelnemers door Warmond in het kader van het afscheid van Warmond. Veel Warmonders waren om 15.00 uur naar de Herenweg gelopen op de stoet van Huys te Warmont naar de Bisschopslaan te zien gaan.
Lees meer...
 
'Geven en nemen' in coalitie akkoord Afdrukken E-mail
 Image
Ard van der Steur (VVD), Hans den Hollander (CDA) en Albert Vink (PvdA) schudden de handen na het tekenen van de coalitieakkoord in hotel-restaurant Boerhaave (foto Edwin van der Wijngaard)

TEYLINGEN, 28 december
- Onder de noemer “Teylingen: meer kwaliteit door een betere samenwerking” hebben CDA, VVD en PvdA een coalitieakkoord gesloten dat de lijnen uitzet voor het gemeentelijke beleid van de komende jaren. Er waren negen vergaderronden nodig om tot het coalitieaccoord te komen. Met name de invulling van de wethoudersportefeuilles leverde uiteindelijk de meeste discussie op. Maar ook in het coalitieprogramma zijn de sporen van het onderhandelen en compromissen sluiten duidelijk terug te vinden.

Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Volgende > Einde >>

Resultaten 9524 - 9630 van 9665

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs