BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Successen voor Inspiration Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 december 2012 - Het weekend van 8/9 december en 15/16 december 2012 stond in het teken van de kampioenschappen majorette en twirl voor Inspiration Voorhout. 4x goud, 2x zilver en meerdere tickets voor het NK Twirl 12/13 januari 2013 in Sporthallen Zuid te Amsterdam waren het resultaat.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Het Bolwerk bevoorraadt Voedselbank Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 december 2012 - In het kader van de goede doelenactie met kerst laat Het Bolwerk zich van zijn gulste kant zien. Het kerstthema van dit jaar is “SAMEN”. Daarom dachten leerkrachten en ouderraad van de school een daad te kunnen stellen door alle leerlingen wat etenswaren mee te laten nemen en die aan te bieden aan de Voedselbank Teylingen, zodat de minder bedeelden de kerstdagen ook goed door kunnen komen.
Lees meer...
 
Scojesa hoopt op record kerststukjesverkoop Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 december 2012 - Traditiegetrouw staat de november- en decembermaand bij Scouting Scojesa weer volledig in het teken van de jaarlijkse kerststukjesactie. Nadat in de afgelopen weken vele Sassenheimse bedrijven en winkeliers al hun bestellingen plaatsten, staan de vrijwilligers van de jeugdvereniging de weekenden in december ook op hun vaste plaats in het centrum, tegenover de Hema. Daarnaast gaan de jeugdleden dit weekend in een groot deel van het dorp langs de deuren.
Lees meer...
 
Teylingen zoekt vrijwilligers voor gratis wifi Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 decemeber 2012 - De gemeente is op zoek naar vrijwilligers die samen met de Stichting Wireless Leiden wifi in Teylingen mogelijk willen maken. Afgelopen donderdag besloot de gemeenteraad in te stemmen met een initiatiefvoorstel hiervoor van D66 en Trilokaal. Hoewel het college het verstrekken van wifi niet tot de basistaken van de gemeente ziet, heeft onderzoek uitgewezen dat samenwerking met de Stichting Wireless Leiden wel invulling geeft aan deze behoefte. Op basis van initiatieven vanuit de bevolking en de middenstand onderzoekt en realiseert de stichting gratis wifi.
Lees meer...
 
Cursus IPad voor 50-plussers Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 december 2012 - Welzijn Teylingen heeft in samenwerking met SeniorWeb een  nieuwe cursus opgezet: IPad (Apple) voor 50-plussers. De cursus biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met met de iPad en zijn mogelijkheden.
Lees meer...
 
Kerstmarkt zorgt voor verlichting Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 16 december 2012 - De kerstmarkt trok dit jaar weer veel belangstelling in het centrum van Voorhout, waar ook veel winkels geopend waren. De opbrengsten van het rad van avontuur, deelname aan kerstbomen gooien, verkoop van lekkernijen zoals oliebollen en erwtensoep, en een ritje met de trein komen ten goede aan het aanschaffen van verlichting voor het RK kerkhof. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Gekneusde ribben na val van vrachtwagen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 16 december 2012 - Vrijdagmiddag is op de Herenstraat ter hoogte van het Kerkplein een man gewond geraakt toen hij van de laadklep van een vrachtwagen af viel. Hij probeerde zich staande te houden door een rolcontainer vast te pakken. De container viel hierdoor van de klep af bovenop de man.
Lees meer...
 
Inbrekers actief in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 16 december 2012 - Zaterdagmiddag is er tussen 16.00 en 18.00 uur ingebroken in een woning aan de Boekhorstlaan in Voorhout. Bij de inbraak zijn een laptop, fototoestel, sierraden en geld meegenomen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8356

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs