BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Volten verrast over vertrek Van der Zon Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 13 juni 2014 – VVD-fractievoorzitter Marlies Volten was erg verrast toen zij gisteren hoorde dat wethouder Leo van der Zon aftreedt als wethouder. “We waren met Leo van der Zon in gesprek hoe we de samenwerking de komende 4 jaar goed vorm zouden geven. Daarbij is ook gesproken over wat er maatschappelijk en in de partij gedacht wordt over het combineren van het wethouderschap en de functie van Bloemencorso-voorzitter. We hadden goede hoop dat we er uit zouden komen, maar we hebben de reactie van de wethouder blijkbaar verkeerd ingeschat”, zegt Volten. Foto: Marlies Volten tijdens een verkiezingsbijeenkomst in maart dit jaar.
Lees meer...
 

Wethouder Leo van der Zon stapt op na vertrouwensbreuk met VVD-fractie Afdrukken E-mail

ImageTEYLINGEN, 12 juni 2014 - Wethouder Leo van der Zon (VVD) heeft vandaag zijn ontslag aangeboden. Van der Zon stapt op omdat hij te weinig vertrouwen kreeg van de VVD-fractie. De fractie zou volgens Van der Zon zijn duofunctie als wethouder en voorzitter van het Bloemencorso nog steeds ter discussie stellen. De schijn van belangenverstrengeling van deze duofunctie is dit jaar tijdens de samenstelling van het college aan de orde geweest met als resultaat dat Van der Zon zijn verantwoordelijkheid voor financiën overdroeg aan Kees van Velzen. Foto: Leo van der Zon bij de opening van station Sassenheim in 2011.

Lees meer...
 
Oostergeest derde op Techniek Toernooi 2014 Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 juni 2014 - De Plusklassers uit groep 5/6 van CBS Oostergeest in Warmond zijn op 5 juni 2014 tijdens de landelijke finale van het Techniek Toernooi 2014 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem derde geworden met hun uitvinding. Het thema van het Techniek Toernooi 2014 was  Transport en Logistiek, de uitdaging voor groep 5/6 De Afvalband.
Lees meer...
 
Winnaars kinderrebuswedstrijd Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 juni 2014 - Nadat bekend geworden was dat Teylingen het tot Fairtradegemeente geschopt heeft, organiseerde de werkgroep Teylingen Fairtrade Gemeente een rebuswedstrijd voor basisschoolkinderen. Bjorn Klompenhouwer, Elise Mesman en Anouk Bemelman zijn de trotse winnaars van geworden van deze wedstrijd. De prijzen werden uitgereikt in wereldwinkel Sassenheim door Marjolein de Vlaam, ambassadeur van Teylingen Fairtrade gemeente en Edith Alkemade, lid van de werkgroep.
 
Teylingen verhoogt precario om tekort op begroting te dichten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 juni 2014 - De financiële vertaling van het coalitieakkoord zorgen samen met andere extra kostenposten voor een tekort voor de gemeente Teylingen van 1,1 miljoen euro in 2015 oplopend tot 1,8 miljoen in 2018. Om dit gat in de begroting te dichten wil het college de precariorechten op leidingen gelijktrekken met het tarief in de regio. Dit levert 900.000 euro op. De kosten voor levering van electriciteit, gas, water en kabel-tv kunnen hierdoor omhoog gaan. Als de precarioverhoging volledig wordt doorbelast, dan betekent dit een lastenverzwaring van circa 60 euro per huishouden.
Lees meer...
 
RuÔne van Teylingen in middeleeuwse sfeer Afdrukken E-mail

TEIJLINGEN, 10 juni 2014 - Het afgelopen Pinksterweekend werd bij de Ruïne van Teylingen gedemonstreerd hoe in de middeleeuwen werd gewerkt. Bezoekers kregen uitleg over het weven van wol, het maken van pijl en boog, het smeden van zwaarden en nog veel meer. Video Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Video luchtkussenfestival Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 9 juni 2014 - Bekijk de videoreportage van het luchtkussenfestival in Voorhout op 1 juni. Video Guido Strik.
 
Hoogste punt voor SassemBourg Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 juni 2014 - Eerder dan verwacht, op donderdag 5 juni, werd het hoogste punt van de nieuwbouw van woonservicecentrum SassemBourg bereikt. Steven Schrader, directeur van Vooruitgang, kwam persoonlijk kijken hoe de betonplaat op het hoogste punt van het trappenhuis en liftschachten was aangebracht. (Foto: Gezekerd in een veiligheidsharnas markeren Steven Schrader (l) en Johan van Buren het hoogste punt met de vlag van SassemBourg)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9430

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs