BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Ter Leede kampioen Hoofdklasse A Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 15 april 2013 - Ter Leede is het afgelopen weekend kampioen geworden in de zaterdag Hoofdklasse A. Het heren 1 team promoveert daarmee naar de Topklasse. In de uitwedstrijd tegen Sportlust '46 betekende de 0-0 eindstand dat Ter Leede het ontbrekende punt kon bijschrijven en daarmee onbereikbaar werd voor de concurrentie. Video: TGP Media Producties - Piet Molenaar.
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Groot judotoernooi in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - De eerste zondag in april organiseerde Barends Sport een groot regionaal Judotoernooi. Niet zomaar een toernooi, maar een echt Grondgevechten-kampioenschap.
Lees meer...
 
ZVS zwemt naar kampioenschap Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2013 - Na vier zwemwedstrijden geknokt te hebben, stond Zwemvereniging Sassenheim (ZVS) op nummer één van de D-competitie van het eigen district.
Lees meer...
 
Goud, zilver en brons Inspiration op EK Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - Aanstaande zaterdag 20 april organiseert Inspiration met NBTA Nederland een twirlwedstrijd in Sporthal de Tulp te Voorhout. Daar zullen ook deelnemers van Inspiration te zien zijn die tijdens het EK Twirl, dat van 28 t/m 31 maart plaats vond in Sporthallen Zuid te Amsterdam,  podiumplaatsen behaald hebben.
Lees meer...
 
Vrijpionnen schaken goed in Bodegraven Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - De jeugdschakers van de schaakvereniging van de Bollenstreek, de Vrijpionnen uit Voorhout, waren zaterdag te gast bij de schaakclub in Bodegraven voor het zevende Grand Prix Toernooi van het seizoen 2012-2013. (Foto: Arjen Knoppert, Jason Vonk en Justin Gruijters)
Lees meer...
 
De Lenteklokjes brengen voorjaar Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2013 - Afgelopen zondag heeft Kinder- en Jongerenkoor “De Lenteklokjes & Caprice”uit Sassenheim de lente gebracht in de woonkamers van verpleeghuis “Van Wijckerslooth” in Oegstgeest.
Lees meer...
 
Leerlingenorkest St. Cecilia in Kleine Kerk Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - Afgelopen donderdag heeft het leerlingenorkest van Muziekvereniging St. Cecilia weer deelgenomen aan de jaarlijkse muziekavond in de Kleine Kerk in Voorhout, georganiseerd door de Rotaryclub.
Lees meer...
 
Brons voor pretband De Mexicano's Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - Zaterdagavond 13 april heeft de Voorhoutse Pretband de Mexicano’s voor de derde keer deelgenomen aan het Leutschuppersfestival in de Bolderik in Sleeuwijk. Het festival is voor de 16e keer georganiseerd door de Leutschuppers. De Mexicano’s behaalden de derde prijs: brons dus.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8639

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs