BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Popkoor 'Goed gestemd' wint 3e prijs in Medemblik Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 mei 2014 – Het Voorhoutse popkoor ‘Goed gestemd’ heeft afgelopen zondag de derde prijs gewonnen op een korenfestival in Medemblik. Het korenfestival werd georganiseerd door de Stichting Evenementen Medemblik. Er waren 18 koren uit het hele land te horen.
Lees meer...
 

Vondst kinderspeelgoed leidt tot zoekactie Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 25 mei 2014 – De vondst van een skeltertje en tractortje langs een sloot in de Warmondse Veerpolder heeft zaterdagmiddag tot een grote zoekactie geleid. Een alerte voorbijganger sloeg rond 13:00 alarm na het aantreffen van deze speeltuigen naast een sloot bij de golfbanen, niet ver van de Leidse woonwijk Merenwijk. (Foto's: Guido Strik)
Lees meer...
 
Hulp voor Oekraïne Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 mei 2014 - Afgelopen maandag  is er door medewerkers van Kringloopwinkel Op Dreef een transport met dozen kleding, schoenen, incontinentiemateriaal en dekens geladen voor Oekraïne. In totaal zo’n 352 dozen (34 m3).
Lees meer...
 
Rijnlands leerlingen organiseren sportdagen basisscholen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 mei 2014 - In deze weken worden de sportdagen voor vier basisscholen georganiseerd door BSM-v4-leerlingen van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Op 22 mei verzamelden alle leerlingen van het Bolwerk zich bij de Bassets, samen met veel begeleidende ouders. De kinderen deden enthousiast mee en konden soms niet geloven dat hun spelbegeleider pas 17 is.
Lees meer...
 
Tussenstand opkomst Europese Verkiezingen Teylingen Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 22 mei 2014 - Om 13.00 uur vanmiddag had 14,2% van het aantal opgeroepen kiezers gestemd. De meeste stembiljetten (387 stuks) zijn in het stembureau in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan in Sassenheim in de bus vallen, gevolgd door Het Bolwerk (357 stuks) en De Roef in Voorhout (351 stuks).

Lees meer...
 
Lekker lezen met bibliotheek vakantieabonnement Afdrukken E-mail
REGIO, 22 mei 2014 - Lekker genieten van het zonnetje met een mooi boek op schoot – het ultieme vakantiegevoel. En dat kan in de Bollenstreek ook zonder zware boeken vanuit huis mee te nemen.
Lees meer...
 
Warmelda organiseert fotowedstrijd Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 22 mei 2014 - Nu het mooie weer terugkeert en de Teylingse dorpen er weer zo mooi en bloemrijk bij staan, organiseert het Historisch Genootschap Warmelda een fotowedstrijd.
Lees meer...
 
Stemmen bij McDonald’s in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 22 mei 2014 - In Heel Nederland kan vandaag gestemd worden voor de Europese verkiezingen. In Teylingen kan dat ook in het McDonald’s restaurant bij station Sassenheim. Teylingers kunnen daar vandaag tussen 07:30 tot 21:00 uur, onder het genot van een kopje koffie aangeboden door McDonald’s, hun stem uitbrengen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9406

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs