BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Start plaatsen zonnepanelen in de Kagerbuurt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 4 oktober 2013 - De komende maanden wordt op een aantal woningen in de Kagerbuurt in Sassenheim zonnepanelen geplaatst. Dat is het eerste zichtbare resultaat van het project TeylingenSamenGroen. Vorige week vrijdag heeft wethouder John Stuurman samen met de bewoners en de projectgroep de eerste panelen officieel in gebruik genomen.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Brandweer Hollands Midden lanceert confronterende beeldcampagne Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 4 oktober 2013 - Met een officiële handeling door verschillende (loco) burgemeesters uit de regio zijn zaterdag de Nationale Brandpreventieweken in Hollands Midden van start gegaan. Op deze dag werd een door Brandweer Hollands Midden ontwikkelde confronterende beeldcampagne, gepresenteerd. Met deze beeldcampagne beoogt de brandweer risicobewustzijn te creëren bij verschillende doelgroepen.
Lees meer...
 
Bezuinigen: Hagen en planten weg Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 oktober 2013 - Na de verkiezingen in maart 2014 staat de nieuwe gemeenteraad voor een grote opgave. Om een tekort in 2017 van 1,7 miljoen weg  te werken moeten onder andere alle hagen, rozenperken en vaste planten in de openbare ruimte vervangen worden door goedkoper te onderhouden gras. Dit blijkt uit de laatste begroting van het huidige college van Teylingen
Lees meer...
 
Ruïne van Teylingen nu ook trouwlocatie Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 4 oktober 2013 – Koppels kunnen elkaar voortaan het ja-woord geven in ruïne van Teylingen in Voorhout. De middeleeuwse burcht is aangewezen als ‘huis der gemeente’. Hierdoor zijn huwelijksvoltrekkingen mogelijk in de ruïne Teylingen. Met de nieuwe trouwlocatie is de keuzemogelijkheid om in Teylingen op een aparte locatie te trouwen uitgebreid.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail

- Bassets kopje onder
- De Columbiaan presteert goed tijdens Estafette Kampioenschappen
- Moeizame winst TOP
- Onnodig verlies van dames handbal Foreholte

 
Bassets kopje onder Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 oktober 2013 - 0-43, asjeblieft en dank je wel. De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim hebben zichzelf een slechte dienst bewezen om thuis tegen Ascrum uit Amsterdam met dikke cijfers te verliezen.
Lees meer...
 
De Columbiaan presteert goed tijdens Estafette Kampioenschappen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 3 oktober  2013 - Op zondag 29 september werden in het Pieter v.d. Hoogenbandstadionin Eindhoven  de Nederlandse Estafette Kampioenschappen gehouden. Deelnemers waren de snelste 20 verenigingen in de diverse leeftijdsgroepen (meisjes tot en met 11 jaar, jongens tot en met 11 jaar, meisjes tot en met 13 jaar, jongens tot en met 13 jaar, jongens tot en met 15 jaar en tenslotte de dames en de heren). Opvallend was dat De Columbiaan uit Voorhout zich met alle ploegen (7) had geplaatst bij de beste 20 van Nederland.
Lees meer...
 
Moeizame winst TOP Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 3 oktober 2013 - De Sassenheimse korfballers van TOP behaalden afgelopen zaterdag hun tweede overwinning op rij. Tegen Unitas werd het 17-12. Het was een spannende wedstrijd en een moeizame overwinning, want de tegenstander uit Harderwijk kon lang bijblijven. Halverwege de veldcompetitie staan de Sassenheimers nu stevig op een 4e plaats in de Ereklasse.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8923

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs