BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
De Colombiaan is Talentcentrum Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 juli 2013 - Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout is voor de komende jaren Talentcentrum in het wedstrijdzwemmen. Daarbij helpt de zwemvereniging de KNZB en NOC*NSF om talenten uit deze regio te ondersteunen en naar het niveau te brengen waarop ze graag willen zwemmen.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Wardie van Wouw voltooid trilogie Afdrukken E-mail
REGIO - 9 jul1 2013 - Wardie van Wouw uit Voorhout heeft zondag voor de derde keer op rij de Triathlon van Noordwijkerhout gewonnen. De Voorhouter behoorde vooraf tot de groep favorieten, maar maakte de wedstrijd erg spannend na een matige zwemstart. Van Wouw is de eerste triathleet die in Noordwijkerhout drie keer op rij de wedstrijd weet te winnen.
Lees meer...
 
Marlies Volten voorgedragen als VVD-lijsttrekker Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 juli 2013 - Marlies Volten wordt in de ledenvergadering van 25 september aanstaande door het bestuur van VVD Teylingen voordragen als lijsttrekker van de partij voor de gemeenteraadverkiezingen van Teylingen in maart 2014. Marlies Volten is thans fractievoorzitter van de negenkoppige VVD fractie in de gemeenteraad van Teylingen.
Lees meer...
 
Vlag in top bij historische scheepstimmerwerf Afdrukken E-mail

WARMOND, 8 juli 2013 - Na maanden voorbereiding zijn vrijdag de eerste vijf kapspanten gehesen op de werfschuur voor de historische scheepstimmerwerf “Klaas Hennepoel”. In de afgelopen maanden zijn alle pen-en-gat verbindingen gemaakt en vanaf mei zijn de zogenaamde ‘gebinten’ en kapspanten in elkaar gezet en met houten nagels vastgepend. Met het hijsen van de kapspanten en het plaatsen van de gordingen werd het hoogste punt van de bouw bereikt. Dit moment viel min of meer bij toeval samen met het bezoek dat de gemeente Teylingen (college van B&W, gemeenteraad en ambtenaren) per rondvaartboot aan de werf bracht. (Video: Jan Versluijs)
Lees meer...
 
Ton Jeu zorgt voor verrassing tijdens NK Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 7 juli 2013 - UPDATE met Video Ton Jeu heeft zaterdag tijdens het Nederlands kampioenschap kortebaan in Warmond voor een enorme verrassing gezorgd. De Fransman met de sulky Manon Pools, als een grote outsider gestart, pakte op de Herenweg de winst door in de finale Attila en Ruud Pools te kloppen. (Foto's: Henk Keijzer - Video: Jan Versluijs en André van Noort)
Lees meer...
 
Topdrukte in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 7 juli 2013 - Op de eerste echt mooie zondag van dit jaar was het een topdrukte in Warmond. De fietsenstalling op Koudenhoorn puilde uit z’n voegen en op het strandje lagen de handdoeken bijna tegen elkaar. Het nieuwe stukje strand werd direct goed benut. Ook op het water was het een drukte van belang. Voor het strandje werd er vanaf de bootjes ook lekker gepootjebaad. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Schuurtje in brand door slijpwerkzaamheden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 juli 2013 - De brandweer heeft zaterdagmiddag een brand in een schuurtje achter de Parklaan (nabij restaurant Peking) geblust. De brand werd veroorzaakt door slijpwerkzaamheden in de buurt van het schuurtje. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
NK Kortebaan in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 5 juli 2013 - Blackpearl Trans R probeert zaterdag in Warmond haar Nederlandse titel op de kortebaan te prolongeren. De merrie die vorig jaar zes koersen won, waaronder de nationale titel in Lisse, ontpopt zich tot één van de beste kortebaners ooit. Bovendien is de pupil uit de stal van Aad Pools een ware publiekstrekker geworden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8804

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs