BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Examenstress in Teylingereind Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 27 mei 2013 – Ook jongeren in jeugdgevangenis Teylingereind in Sassenheim kennen examenstress. Vijf jongens doen dit jaar staatsexamen, waarvan drie voor VMBO TL en twee voor HAVO.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Rugbyclub The Bassets viert 35 jarig bestaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 27 mei 2013 - Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt groots gevierd in het weekend van 1 en 2 juni op het rugbyterrein aan de Vijfmeiweg in Sassenheim. Een weekend bol van de activiteiten met als rode draad; 35 uur rugby. (Foto: Alle voorzitters van The Basstes vanaf de oprichting tot heden.)
Lees meer...
 
Schapen uit de wintervacht Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT 27 mei 2013 -  Schaapscheerder Eelco heeft zaterdag de schapen geschoren van Kinderboerderij De Klaprooshof in Voorhout. De negen schapen zijn van het ras Ouessant, dat oorspronkelijk afkomstig is uit Bretagne.
Lees meer...
 
Afsluiting A44 leidt tot chaos Afdrukken E-mail
ImageREGIO, 25 mei 2013 - De afsluiting van de A44 in beide richtingen dit weekend is zaterdag op een complete chaos uitgelopen. Omdat Rijkswaterstaat opritten in de richting Amsterdam open had gehouden en niet aangaf dat er sprake was van een afsluiting reden veel mensen toch de snelweg in die richting op, om vervolgens ter hoogte van Sassenheim vast te lopen. Automobilisten stonden zo vaak meer dan een uur in de file. Het gebrek aan informatie door Rijkswaterstaat leidde tot flinke woede onder de bestuurders.
Lees meer...
 
Marcel Floor nieuwe Teylinger Dichter Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 24 mei 2013 - Sinds 2007 heeft Teylingen een eigen woordkunstenaar met een nieuwsneus. De Teylinger Dichter geeft met een positief kritische blik zijn of haar eigen draai aan het nieuws in Teylingen. Na Joost Herreur, Ad Blomsteel en Irma Ooijevaar is het nu de beurt aan Marcel Floor om zijn Teylinger gedichten voor te dragen. Marcel debuteert op 30 mei 2013 om 20.00 uur in de raadszaal van het bestuurscentrum.
Lees meer...
 
Gewapende overval op vrachtwagen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 23 mei 2013 - Op de Edisonstraat in Sassenheim is donderdagmiddag een vrachtwagenchauffeur overvallen. Twee blanke mannen bedreigden de chauffer rond 16.24 met een wapen. De overvallers zijn weggereden in een paarse auto met een Pools kenteken.
Lees meer...
 
Delegatie uit Champigné bezoekt Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 23 mei 2013 - In het kader van de stedenband tussen Warmond en Champigné bezocht een delegatie  van 40 personen Warmond en omgeving gedurende  het Pinksterweekend. Bijzonder was dit keer dat iedereen van ondergebracht bij gezinnen. Toen de Fransen uit de bus stapten was de sfeer al direct warm en  feestelijk. Blij om elkaar weer te zien  voor een aantal en, voor de nieuwe deelnemers, blij om Warmond te ontdekken.
Lees meer...
 
Eerste Repair Café Teylingen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 mei 2013 - Repair Café Teylingen is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien, dat reparatiekennis wil behouden en dat - via het organiseren van repareerbijeenkomsten - de sociale cohesie in de buurt wil versterken.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8714

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs