BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Eerste steek voor gebroeders Van der Plas Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 april 2013 - De steekdagen van het Bloemencorso werden dit jaar geopend door de gebroeders Van der Plas uit Sassenheim. Ze veroverden de derde plek in de landelijke verkiezing ‘Boerenkaas Cum Laude 2013’. Omdat het thema van de Teylingse praalwagen ‘Streekproducten’ is, waren de gebroeders Van der Plas bij uitstek de personen om de eerste bloem in de praalwagen te steken. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Ongeval met purschuim bij opbouw corso Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 april 2013 - Woensdagmorgen is in de Klinkenberghal een slang van een fles met vloeibaar purschuim losgeraakt in een koelcel. Een man is daarbij lichtgewond geraakt nadat de slang tegen zijn buik kwam. Het opbouwen van de praalwagens voor het bloemencorso moest een uur worden stilgelegd. Foto: Mannen in beschermende pakken ruimden vanmiddag in de koelcel de gelekte grondstoffen voor purschuim op. Foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Inschrijving Duurzaamheidsprijs gestart Afdrukken E-mail
REGIO, 16 april 2013 - De gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en Teylingen hebben de handen ineen geslagen om duurzame bedrijvigheid in de Bollenstreek te belonen en te stimuleren. Er zijn meer dan 8500 bedrijven in de streek gevestigd, waarin veel duurzame investeringen zijn gedaan. De inschrijving is 5 april geopend.
Lees meer...
 
Ter Leede kampioen Hoofdklasse A Afdrukken E-mail

SASSENHEIM, 15 april 2013 - Ter Leede is het afgelopen weekend kampioen geworden in de zaterdag Hoofdklasse A. Het heren 1 team promoveert daarmee naar de Topklasse. In de uitwedstrijd tegen Sportlust '46 betekende de 0-0 eindstand dat Ter Leede het ontbrekende punt kon bijschrijven en daarmee onbereikbaar werd voor de concurrentie. Video: TGP Media Producties - Piet Molenaar.
 
Groot judotoernooi in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - De eerste zondag in april organiseerde Barends Sport een groot regionaal Judotoernooi. Niet zomaar een toernooi, maar een echt Grondgevechten-kampioenschap.
Lees meer...
 
ZVS zwemt naar kampioenschap Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2013 - Na vier zwemwedstrijden geknokt te hebben, stond Zwemvereniging Sassenheim (ZVS) op nummer één van de D-competitie van het eigen district.
Lees meer...
 
Goud, zilver en brons Inspiration op EK Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - Aanstaande zaterdag 20 april organiseert Inspiration met NBTA Nederland een twirlwedstrijd in Sporthal de Tulp te Voorhout. Daar zullen ook deelnemers van Inspiration te zien zijn die tijdens het EK Twirl, dat van 28 t/m 31 maart plaats vond in Sporthallen Zuid te Amsterdam,  podiumplaatsen behaald hebben.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8643

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs