BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF

Boeken voor de Voorhoutse basisscholen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 29 april 2014 - De boekenspaaractie die eind vorig jaar liep bij het Total tankstation aan de Herenstraat in Voorhout heeft ook de Voorhoutse basisscholen een serie boeken opgeleverd. Klanten konden sparen voor gratis kinderboeken uit de Taptoe GEHEIM-serie. Met boeken van onder anderen Hans Kuyper, Gerard van Gemert  en Paul  van Loon.
Lees meer...
 
Tim Kruik genomineerd voor prestigieuze Coiffure Award Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 april 2014 - Topstylist Tim Kruik en eigenaar van de gelijknamige hairstudio gevestigd in Sassenheim, is wederom genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Award. Deze Award is naar eigen zeggen de belangrijkste en hoogst haalbare prijs in de kapperswereld.
Lees meer...
 
Boekhandel Wagner is verbouwd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 april 2014 - Boekhandel Wagner is na een korte en ingrijpende verbouwing weer open. Vanaf zaterdag 12 april 17.00 uur is met man en macht gewerkt om de ‘nieuwe Wagner’ mogelijk te maken. “Doordat de vloer nog niet droog genoeg was, moest de vloerbedekking een dag later gelegd worden. Als er maar drie volle werkdagen zijn, dan is één dag later wel een probleem. Er is dan ook kei- en keihard gewerkt, dag en nacht èn het is gelukt”, aldus eigenaresse Willemien Wagner.
Lees meer...
 
Oranjevereniging Sassenheim lanceert app Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 april 2014 - Voor wie wil nagenieten van de afgelopen Koningsdag of alvast wil weten hoe het programma voor de dodenherdenking op 4 mei eruit ziet, heeft de Oranjevereniging Sassenheim nu een speciale app gemaakt. De app is gratis te installeren op alle iPhones/iPads en Android apparaten.
Lees meer...
 
Koningsspelen op De Rank Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 29 april 2014 - Op verschillende Teylingse basisscholen werden vrijdag de Koningsspelen georganiseerd. Ook op de Sassenheimse  basisschool De Rank werd er die dag een Oranjefeest van gemaakt,  waar kinderen, ouders en leerkrachten volop van hebben genoten.
Lees meer...
 
Bassets staf uitgebreid Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 april 2014 - Om het rugbyteam van The Bassets uit Sassenheim loopt een grote groep begeleiding, maar een belangrijke schakel was het laatste jaar een medisch verzorger.  Deze functie werd ingevuld door steeds andere gezichten, die allen een andere kijk op de blessures hadde. En dat bleek zorgelijk, want spelers bleven daardoor lange tijd onnodig uit de roulatie.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9352

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs