BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Obama rijdt over A44 naar Den Haag Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 maart 2014 - President Obama is vandaag na zijn bezoek aan het Rijksmuseum over de A4 en de A44 naar de Nuclear Security Summit in Den Haag gereden. Foto @Sylviabas.
 

Eerste delegaties NSS over A44 Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 maart 2014 - Het vervoer van delegaties van de Nuclear Security Summit (NSS) over de afgesloten A44 trok zondagmiddag enkele tientallen belangstellenden naar de Warmonderweg waar ze op het viaduct over de A44 uitzicht hadden op de langsrazende auto's en politiemotoren. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Pantserwagens NSS zijn kinderattractie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 maart 2014 - Twaalf Fennek pantserwagens van de Koninklijke Landmacht staan sinds zaterdag geparkeerd op de parkeerplaats van sporthal De Korf in Sasenheim. Defensie gebruikt de voertuigen vanaf zondag voor het bewaken van de route over de A44 naar de Nuclear Security Summit (NSS) in Den Haag. Omdat de pantserwagens veel belangstelling trokken, besloten de manschappen van Defensie één Fennek midden op het parkeerterrein te zetten waarna kinderen een kijkje mochten nemen in het voertuig. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Limousines Obama tanken in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 22 maart 2014 - Vier presidentiele limousines van de Amerikaanse president Obama zijn zaterdagmiddag gestopt in Teylingen om te tanken bij het Esso-tankstation aan de Oosthoutlaan. De limousines en de vele beleidingsvoertuigen trokken veel bekijks. De auto van de president, ook wel The Beast genoemd, is een zwaar gepanserde auto van General Motors met de uiterlijke kenmerken van een Cadillac. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Een wilgenhut bouwen voor NLdoet Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 21 maart 2014 – Burgemeester Anne Lize van der Stoel en wethouder Leo van der Zon hebben vrijdagmiddag samen met de Voorhoutse jeugdgroep De Helpende Hand Club de handen uit de mouwen gestoken in het kader van de landelijke actie NLdoet. Samen bouwden ze een wilgenhut in het Oosthoutpark in Voorhout. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Teylingen krijgt weer een vaste burgemeester Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 maart 2014 – Teylingen krijgt weer een kroonbenoemde burgemeester voor een langere periode. Na het vertrek van burgemeester Sander Schelberg werd de functie vervuld door twee waarnemers. Eerst Marjan van Kampen-Nouwen en sinds 1 december vorig jaar door Anne Lize van der Stoel . De inmiddels vertrokken Commissaris van de Koning, Jan Franssen, hield een vaste benoeming van een burgemeester in Teylingen en de andere Bollenstreekgemeenten tegen om zo een fusie of vergaande samenwerking tussen de gemeenten af te dwingen. Zijn opvolger Jaap smits, stelt de vacatures nu alsnog open, te beginnen in Teylingen. De inwoners van Teylingen mogen nu meepraten over de profielschets voor de nieuwe burgemeester.
Lees meer...
 
Werken in de Bibliotheek tijdens NSS Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 21 maart 2014 - De bibliotheek in Sassenheim biedt een uitwijkmogelijkheid aan mensen die maandag en dinsdag door de Nucleair Security Summit 2014 hun werkplek niet kunnen bereiken. De bibliotheek is van 09:00 tot 17:00 uur open en biedt de mogelijkheid om via de vaste pc’s met internetverbinding of het WiFi-netwerk toch te kunnen werken. Ook de vestigingen in Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Oegstgeest van de Bibliotheek Bollenstreek bieden deze mogelijkheid.

Lees meer...
 
Gratis compost als beloning voor scheiden gft Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 21 maart 2014 - Tijdens de Landelijke Compostdag op zaterdag 22 maart kunnen inwoners van de gemeente Teylingen gratis en eenmalig vier zakken compost ophalen bij de voormalige milieustraat aan de Van den Woudestraat 1a in Warmond. Met deze actie bedankt de gemeente haar inwoners voor hun inspanning om groente-, fruit- en tuinafval (gft) gescheiden aan te leveren. Inwoners krijgen het ingezamelde afval nu terug in de vorm van compost. Wethouder Van der Zon deelt om 9.00 uur de eerste zakken compost uit.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9247

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs