BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Vier mannen aangehouden met inbrekerswerktuigen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 21 februari 2013 - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen uit Amsterdam aangehouden, omdat ze inbrekerswerktuigen bij zich hadden. Rond 03.00 uur zag een getuige een zwarte auto vreemd geparkeerd staan voor een supermarkt aan het Voorhavenkwartier. Er stapten vier mannen uit. De getuige vond dat vreemd en belde de politie.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Doop-, trouw- en begraafboeken Bartholomeuskerk online Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 februari 2013 - Goed nieuws voor iedereen die onderzoek doet naar de kerkelijke voorouders in Voorhout. In samenwerking met de Historische Kring Voorhout (HKV) zijn als eerste in de Duin- en Bollenstreek de doop-, trouw- en begraafboeken van de R.K. St. Bartholomeusparochie te raadplegen op de website van de HKV  
Lees meer...
 
Handbal dames Foreholte weergaloos Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 februari 2013 - Na de wedstrijd tegen Venus/Nieuwegein, dat op de 10e plaats staat, kon Foreholte(na het gezellige carnavalsweekend) twee belangrijke punten aan de lijst toevoegen. Dit vooral dankzij het keeperswerk van A-junior Roxanne Roffelsen. Nog 6 wedstrijden te gaan, waarvan nog twee thuiswedstrijden tegen PSV en DSVD die ook onderaan bengelen.
Lees meer...
 
De Columbiaan blijft Talentcentrum zwemmen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 19 februari 2013 - Op weg naar de Olympische Spelen in 2016 is de organisatiestructuur binnen het topzwemmen in Nederland geëvalueerd en vastgesteld. Zwemvereniging De Columbiaan uit Voorhout kan in ieder geval tot 2016 de plek als talentcentrum binnen deze structuur behouden.
Lees meer...
 
Huwelijk tussen Hawks en Bassets gestrand Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 februari 2013 - De samenwerking tussen de rugbyclubs Hawks uit de Haarlemmermeer en The Bassets uit Sassenheim is alweer ten einde. De vorig jaar in mei opgerichte Hawks zocht in de regio naar een rugbyclub die hun de goede ingeslagen weg verder wilden opduwen. Zo kwamen ze in oktober vorig jaar ook bij The Bassets aankloppen.
Lees meer...
 
Opnieuw winst voor TOP Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 februari 2013 - De korfballers van TOP/Wereldtickets.nl zetten de reeks overwinningen voort. Afgelopen zaterdag werd met 29-26 gewonnen van Nic. uit Groningen. De Sassenheimers namen al voor de rust afstand, maar waren aan het einde van de wedstrijd gemakzuchtig. De ploeg blijft op een 6e plaats in de Wereldtickets Korfbal League, maar nadert voorzichtig de top. De belangrijkste wedstrijden volgen in de komende weken.
Lees meer...
 
Lisa van der Geest derde in Zweden Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 19 februari 2013 - In Zweden werd zaterdag de finale gereden van de KPN Grand Prix op natuurijs. In de wedstrijd over 100 kilometer werd Lisa van der Geest, rijdster van de Warmondse IJsclub (WIJC) en marathonploeg Beteropenhaardhout.nl, heel knap derde. De pas 19-jarige Van der Geest was mee in een lange ontsnapping van vier rijdsters die een ruime voorsprong pakten op het peloton. (Foto: Neeke Wassenbergh-Smit - TIMSimaging.nl)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8508

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs