BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Huren ´t Onderdak niet omhoog; ruimtes moeten multifunctioneel gebruikt worden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 september 2013 - De verenigingen in sociaal cultureel centrum 't Onderdak gaan vanaf 2014 hun ruimte huren bij een nieuwe stichting voor beheer en exploitatie van 't Onderdak. De huren blijven in 2014 gelijk. De op te richten stichting heeft ook tot doel het beheer van het gebouw te moderniseren en de verenigingsruimtes multifunctioneel te gebruiken: ´s avonds voor de vereniging en overdag voor andere gebruikers. Vertegenwoordigers van de 22 verenigingen die gebruik maken van 't Onderdak hebben hier samen met wethouder Karin Lambrechts donderdagavond een intentieovereenkomst over getekend. Foto v.l.n.r. Albert Olthof (theater 't Onderdak), wethouder Lambrechts, Kees de Jong.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Drukke lampionnenoptocht Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 september 2013 - De najaarsfeesten in Sassenheim zijn volop aan de gang tussen de regenbuien door. De lampionnenoptocht trok woensdagavond veel ouders en kinderen die samen met vijf muziekverenigingen door Sassenheim naar de kermis liepen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Seizoen ´t Onderdak begint met ‘Blood, Sweat and Kiers’ Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 september 2013 - Het theaterseizoen van ´t Onderdak begint op 28 september met een optreden van Wouter Kiers. Met gitaar, drums, basgitaar, drie vocalen maar vooral met de tenorsax van Wouter Kiers, klinkt Blood, Sweat and Kiers als een muzikale snelkookpan: dubbel gemixt en extra gekruid met diverse stijlen. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
'Geen fusie maar samenwerking in gemeenschappelijke regeling Bollenstreek' Afdrukken E-mail
BOLLENSTREEK, 17 september 2013 - De 5 gemeenten in de Duin- en Bollenstreek gaan niet fuseren maar wel samenwerken. Als samenwerkingsverband wordt gekozen voor één gemeenschappelijke regeling voor het aanpakken van strategische regionale opgaven. Dit staat in het raadsvoorstel dat de stuurgroep met goedkeuring van de klankbordgroep voor de strategische samenwerking Duin- en Bollenstreek heeft opgesteld en vandaag naar buiten bracht.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Huzarenstukje Bassets
- Handbalsters Foreholte in voorbereiding op 2e divisie
- Opnieuw onnodig verlies Foreholte
- TOP/Justlease.nl wacht nog op eerste winst
- Ter Leede voor het goede doel
 
Huzarenstukje Bassets Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 september 2013 - De wedstrijd die de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim vorige week speelden, had achteraf een grotere tol geëist dan op het eerste gezicht gedacht werd. Zodoende moest Bassets trainer Robbert Broers al op vele posities met spelers gaan schuiven voor de wedstrijd tegen huizenhoge titelkandidaat DSRC, de studenten uit Delft, die onder leiding staan van oud Bassets trainer Michiel Snijders. (Foto Rob Koelewijn: Tom vd Krogt breekt door de linie van de Delfste Studenten)
Lees meer...
 
Handbalsters Foreholte in voorbereiding op 2e divisie Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 17 september 2013 - Afgelopen zondag  was er weer een wedstrijd in het kader van de voorbereiding op de competitie in de 2e divisie landelijk, welke in het weekend van 19/20 oktober van start gaat. Het vlaggenschip, de dames I, gaat proberen om de verloren plaats in de 1e divisie terug te verdienen.

Lees meer...
 
Opnieuw onnodig verlies Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 september 2013 - En weer verliest Foreholte van ROAC en weer was het niet nodig. In een gelijk opgaande strijd leverde het iets meer opportunistische spel van ROAC de 3 punten op.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8890

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs