BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen krijgt ledverlichting Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 14 april 2014 – In Teylingen is maandag begonnen met het vervangen van lichtmasten en armaturen voor duurzame ledverlichting langs doorgaande wegen. Tijdens de werkzaamheden is de weg deels afgezet,  waardoor het verkeer hinder ondervindt. Op enkele plaatsen worden verkeersregelaars ingezet. Op drukke verkeerslocaties wordt s ’nachts en/of buiten de spits gewerkt. De werkzaamheden door aannemingsbedrijf Heijmans BV duren tot eind april.

Lees meer...
 

TOP C1 Nederlands Kampioen Indoor Beachkorfbal Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 april 2014 - Ook TOP/Justlease.nl C1 mag zich Nederlands Kampioen noemen; Indoor Beachkorfbal kampioen 2014. Op zaterdag 12 april vond het Nederlands Kampioenschap Indoor Beachkorfbal plaats in The Beach in Aalsmeer, één van de grootste indoorstrandlocatie van Nederland. (Foto: TOP/Justlease.nl C1 met de coaches Frank Wilbrink en Christiaan Germans)
Lees meer...
 
Teylingen gedegradeerd na gelijkspel tegen ROAC Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 14 april 2014 - Voor Teylingen stond afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen ROAC op het programma. Thuis werd van deze tegenstander eenvoudig gewonnen. In de uitwedstrijd was hetzelfde resultaat nodig om  directe degradatie met een week uit te stellen. Zelfs bij een overwinning was Teylingen nog afhankelijk van de overige concurrenten.
Lees meer...
 
Verslag VUC-Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 14 april 2014 - Dit zijn kostbare weken voor Foreholte. Als de ploeg de penibele nacompetitie nog wil voorkomen dan moeten de elf volledig ‘bij de les’ zijn. Het zijn namelijk de zondagen van de verrassende uitslagen. Zo ook deze editie. Zowel Voorschoten’97 als RKDEO wonnen hun lastige wedstrijden en met name in Voorschoten werd de einduitslag van Foreholte met grote teleurstelling ontvangen. Scherp zijn in meerdere opzichten zal uiteindelijk leiden tot handhaving binnen deze 2e klasse C.
Lees meer...
 
Bassets laatste nagel aan Alkmaars kist Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 april 2014 - Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim stond zondag alweer de laatste competitiewedstrijd op het programma en dat moest gebeuren in en tegen Alkmaar. Voor The Bassets was dit een wedstrijd om de keizersbaard, maar ook die wilden ze uiteraard winnen. (Foto Rob Koelewijn: Lmal zet weer een aanval op)
Lees meer...
 
Ter Leede F8 toch nog kampioen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 14 april 2014 – Het werden een paar spannende weken voor de jongens en het ene meisje van de F8 uit Sassenheim. Al heel lang stonden zij bovenaan in hun competitie en het kampioenschap leek dan ook heel dichtbij. Maar enkele verloren wedstrijden, waar de directe concurrentie wel de winstpunten pakte, gooiden roet in het eten voor een vroeg kampioensfeest. (Foto: De spelers een begeleiders van Ter Leede F8 zijn blij dat het toch is gelukt)
Lees meer...
 
Groots judotoernooi Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 april 2014 - In een bomvolle Sporthal De Tulp in Voorhout, werd zondag 6 april voor de 3e maal een groot Grondgevechten-toernooi gehouden, met judoka’s uit Oegstgeest, Rijnsburg, Leiderdorp,  Noordwijkerhout, Sassenheim en natuurlijk Voorhout.
Lees meer...
 
Voorschoten’97 geeft Teylingen genadeklap Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 14 april 2014 - Voor Teylingen stond vorige week zondag de belangrijke thuiswedstrijd tegen Voorschoten op het programma. Bij winst werd het gat met Voorschoten slechts vijf punten, waardoor handhaving via de nacompetitie nog mogelijk zou kunnen zijn.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9304

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs