BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Najaarsfeesten Voorhout afgesloten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 september 2014. Zaterdag werden onder andere met het tandemrijden de najaarsfeesten van Voorhout afgesloten. Komende week viert Sassenheim de najaarsfeesten. Bekijk alle foto´s vanuit Voorhout. Foto Guido Strik.
 

Schippertjesdagen druk bezocht Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 14 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen trokken de afgelopen dagen weer veel publiek. De bezoekers bekeken de sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen die lagen afgemeerd rond de gemeentehaven. Op het haventerrein zelf was ook van alles te doen. Veel mensen combineerden een bezoek aan de Schippertjesdagen met een bezoek aan de monumenten in Warmond, die in het kader van de Open Monumentendagen de deuren geopend hadden. Zo kon er ook een rondvaart langs verschillende monumenten worden gemaakt. (Foto’s en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Regiotaxi wordt 52% duurder Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 14 september 2014 - De tarieven van dee Regiotaxi gaan volgend jaar met 52% omhoog voor 65-plussers. Gebruikers onder de 65 betalen 40% meer. De verhoging van de tarieven is volgens wethouder Van Kempen nodig omdat de kosten voor dit vervoer de pan uit zouden rijzen.
Lees meer...
 
Bakwedstrijd nieuw onderdeel najaarsfeesten Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 september 2014 - Vrijdag werd de eerste editie van 'Heel Voorhout bakt' gehouden bij bakker Ammerlaan in Voorhout. Zestien Voorhouters bakten een taart die door de jury werd beoordeeld. De  eerste prijs ging naar Esther Mekking met een chocoladetaart. Manon Kars won de tweede prijs met een taart waarop het eendjes hengelspel van de kermis was nagemaakt. Op de derde plaats kwam Anita den Hartog. De winaars Esther Mekking en Noa Kortekaas. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Warmondse Schippertjesdagen van start Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen gaan vrijdag weer van start. De gemeentehaven in Warmond wordt weer omgetoverd tot een groot nautisch domein. Sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen vullen de haven. Het haventerrein staat vol met o.a. een feesttent met terras, 40 kramen van de nautische markt, de afdeling ‘klassieke scheepsmotoren’ en een WNF stand, waar de kleintjes onder ons geschminkt kunnen worden. Stoomschip De Adelaar lag donderdag al afgemeerd aan de gemeentehaven.
Lees meer...
 
Bomen Herenweg 111 gedeeltelijk illegaal gekapt Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 9 september 2014 - De bomen die begin juli aan de Herenweg 111 in Warmond zijn gekapt, blijken gedeeltelijk zonder kapvergunning te zijn weggehaald. Omwonenden reageerden boos over de kap van verschillende bomen die volgens hen 80 tot 90 jaar oud waren. Ze vroegen zich af hoe het mogelijk was dat er zo’n  rigoureuze kapvergunning was afgegeven. Die vergunning gold echter maar voor een deel van de bomen.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Teylingen winnaar na doelpuntenfestijn
- Valse start seizoen Foreholte
- Droomstart Bassets
 
Droomstart Bassets Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 8 september 2014 - Het nieuwe seizoen voor rugbyclub The Bassets uit Sassenheim zag zondag eindelijk het levenslicht. Na maanden trainen en diverse oefenwedstrijden begon nu het echte werk. (Foto Rob Koelewijn: Benjamin Blom opent de score voor The Bassets)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9522

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs