BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Brommobiel gaat in vlammen op Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 februari 2014 - Op de Huifkar in Sassenheim is zondagmiddag een brommobiel uitgebrand. De hevige brand zorgde voor grote zwarte rookwolken in de straat. Enkele huizen in de Huifkar liepen rookschade op. De brandweer, die binnen 8 minuten ter plaatse was, trof alleen nog een brandend onderstel van de kleine auto aan. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

TOP D3 eerste zaalkampioen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 februari 2014 - TOP D3 is er vroeg bij dit jaar. Het team heeft  twee maanden voor het einde van de zaalcompetitie al het kampioenschap binnen gehaald. In poule D3C had het team van trainsters Annabel en Tessa geen moeite en gingen van de ene ruime overwinning in de andere. Zaterdag 25 januari werden, door een mooie 15-1 winst, de laatste benodigde twee punten behaald.
Lees meer...
 
De Columbiaan succesvol op NJK Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 februari 2014 - Op vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari werden in Amsterdam de Nationale Junioren Kampioenschappen zwemmen georganiseerd. Tijdens deze wedstrijden kwamen maar liefst 11 zwemmers en zwemsters van De Columbiaan in actie: Loulou Janssen, Inge Belfor, Wesley Bos, Jens Krijgsman, Ruben Griffioen, Thijs van Wieringen, Nick Bontje, Dave v.d. Nieuwendijk, Sarah Scholten, Marieke v.d. Meer en Sophie’ t Hart. In totaal zwommen zij  46 x op persoonlijke nummers en namen deel aan zes estafettes.
Lees meer...
 
Bassets in mineur Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 5 februari 2014 - Het jaar 2014 begon goed voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim,  met een mooie overwinning, maar daarna gingen ze vervolgens kopje onder in Amsterdam en wonnen weliswaar de volgende wedstrijd in Sassenheim. Helaas was alleen dat die wedstrijd voor aanvang al om spek en bonen ging, want bij The Bassets waren de benodigde spelerskaarten, die een speler recht geeft op deelname aan een wedstrijd, tot ieders verbazing ineens zoekgeraakt. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Records voor WIJC-leden Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 5 februari 2014 - Julia Jongerbloed, schaatsster van de Warmondse IJsclub, is zondag 2 februari als tweede geëindigd in Haagse Baancompetitie. Wedstrijdcyclus over vijf langebaanwedstrijden op de Uithof in Den Haag. Na wedstrijden in oktober, november, december en januari stond ze met nog een dag te gaan tweede in het klassement. Zondag werden in Den Haag een 500 en 1500 meter gereden. Op de 500 meter was Julia Jongerbloed met een tijd van 46.83 het snelst. Op de 1500 meter was ze met een tijd van 2:30.82 goed voor de derde plaats. Hiermee stelde ze de tweede plaats in het eindklassement veilig.
Lees meer...
 
Teylingen onderuit in doelpuntrijke derby Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 5 februari 2014 - Teylingen is er afgelopen zondag niet in geslaagd om de drie punten op sportpark de Roodemolen te houden. Dat was een absolute vereiste, gezien de stand op de ranglijst. Het gat met plek elf en twaalf zou dan zeven punten worden, om over het gat met de veilige tiende plek nog maar te zwijgen. Een gretiger Foreholte trok uiteindelijk aan het langste eind, 3-4. (Foto Jeannette Dijkstra)
Lees meer...
 
Nieuwe zij-entree voor Park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 februari 2014 - Nu het Boschplein in Sassenheim opnieuw is ingericht krijgt Park Rusthoff aan die kant een nieuwe entree. Het nieuwe hek is ontworpen door Hans Heuer. De oude entree en het smalle bruggetje met de knik erin zijn enkele weken geleden reeds verwijderd. (Artist impression: Rob de Vreugd)
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9159

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs