BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Koninklijke onderscheiding voor Erna Stevens Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 3 maart 2013 - Erna Stevens (56) uit Warmond is vrijdag koninklijk onderscheiden. Zij kreeg de onderscheiding voor haar ruim 20-jarig lidmaatschap van het vrijwillige brandweerkorps van Warmond en Voorhout. Burgemeester Van Kampen reikte de onderscheiding uit tijdens de receptie ter gelegenheid van het afscheid van mevrouw Stevens van het korps in de brandweerkazerne van Voorhout. Mevrouw Stevens is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Teylingen zoekt door naar Teylinger dichter Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 maart 2013 - Kent u of bent u een dichter? De gemeenteraad van Teylingen is eind vorig jaar de campagne gestart voor een nieuwe Teylinger dichter. De dichter heeft nog niet geantwoord. De reactietermijn is daarom verlengd tot 17 maart 2013. Kent u iemand die gedichten maakt? Misschien kunt u hem of haar hierop wijzen.
Lees meer...
 
Sponsoractie RLS levert € 17.000 op voor Roparun Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 28 februari 2013 - De sponsoractie in het kader van het 8ste lustrum van het Rijnlands Lyceum Sassenheim heeft € 17.000,- opgebracht. Op woensdag 13 februari zamelden leerlingen geld in voor de Stichting Roparun. De eerste en tweede klassen renden in 15 minuten heel veel rondjes in de school tijdens de sponsorloop.
Lees meer...
 
Servicepunt bibliotheek Voorhout geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 februari 2013 - De lezers waren al een maand welkom in het nieuwe servicepunt van de bibliotheek in Voorhout, maar dinsdag werd het nieuwe onderkomen officieel geopend. Dit gebeurde door het los knippen van twee ballonnen waar de cijfers  4 en 8 aan hingen. Een verwijzing naar de Herenstraat 48, waar de bibliotheek nu zit. (Foto´s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Inbrekers actief in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 26 februari 2013 – Inbrekers hebben zondagavond tussen 18:00 en 20:30 uur toegeslagen op de  Boekhorstlaan in Voorhout. Uit de woning werden sierraden en geld ontvreemd. Om de woning binnen te komen werd het keukenraam met een schroevendraaier open gewrikt.
Lees meer...
 
Zilver NK jeugdmarathon voor Lisa van der Geest Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 25 februari 2013 - Afgelopen zaterdag heeft Lisa van der Geest de zilveren medaille gewonnen op het NK marathonschaatsen voor Junioren A, 17 t/m 19 jaar. Lisa van der Geest was samen met zus Loesanne van der Geest en Niels Vlagsma een van de drie rijders van de Warmondse IJsclub die deelnamen aan de titelstrijd voor jeugd. (Foto Arjen Vervoort - Schaatspeloton.nl: Lisa van der Geest gaat in de aanval bij het NK Marathon Junioren A)
Lees meer...
 
Toiletdeuren beklad op Kinderburg Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 februari 2013 - Toiletdeuren bekliederen is op de meeste scholen ten strengste verboden. Maar op Bassischool De Kinderburg werden de leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8, door de docenten juist gestimuleerd om de w.c.-deuren flink te bekladden. Het gevolg: vanaf volgende week siert op elke toiletdeur een door de leerlingen geschilderd kunstwerk, in de stijl van een bekend moderne kunstenaar.
Lees meer...
 
Kleintje Pils verrast in Madurodam Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 februari 2013 - Kleintje Pils heeft afgelopen weekend een verrassend optreden gegeven in Madurodam. Bij de doop van dit beroemde Oranje-orkest in Madurodam, uiteraard met een kleintje pils, waren de trotse bandleden verrast door de bijna fotografische gelijkenis van de muzikanten en hun instrumenten.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8524

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs