BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Goud, zilver en brons Inspiration op EK Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - Aanstaande zaterdag 20 april organiseert Inspiration met NBTA Nederland een twirlwedstrijd in Sporthal de Tulp te Voorhout. Daar zullen ook deelnemers van Inspiration te zien zijn die tijdens het EK Twirl, dat van 28 t/m 31 maart plaats vond in Sporthallen Zuid te Amsterdam,  podiumplaatsen behaald hebben.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Vrijpionnen schaken goed in Bodegraven Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - De jeugdschakers van de schaakvereniging van de Bollenstreek, de Vrijpionnen uit Voorhout, waren zaterdag te gast bij de schaakclub in Bodegraven voor het zevende Grand Prix Toernooi van het seizoen 2012-2013. (Foto: Arjen Knoppert, Jason Vonk en Justin Gruijters)
Lees meer...
 
De Lenteklokjes brengen voorjaar Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2013 - Afgelopen zondag heeft Kinder- en Jongerenkoor “De Lenteklokjes & Caprice”uit Sassenheim de lente gebracht in de woonkamers van verpleeghuis “Van Wijckerslooth” in Oegstgeest.
Lees meer...
 
Leerlingenorkest St. Cecilia in Kleine Kerk Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - Afgelopen donderdag heeft het leerlingenorkest van Muziekvereniging St. Cecilia weer deelgenomen aan de jaarlijkse muziekavond in de Kleine Kerk in Voorhout, georganiseerd door de Rotaryclub.
Lees meer...
 
Brons voor pretband De Mexicano's Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 april 2013 - Zaterdagavond 13 april heeft de Voorhoutse Pretband de Mexicano’s voor de derde keer deelgenomen aan het Leutschuppersfestival in de Bolderik in Sleeuwijk. Het festival is voor de 16e keer georganiseerd door de Leutschuppers. De Mexicano’s behaalden de derde prijs: brons dus.
Lees meer...
 
Bassets op het vinkentouw Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 15 april 2013 - De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim mogen zich gaan opmaken voor de nacompetitie. De gifbeker lijkt dit seizoen maar niet leeg te gaan, zelfs de laatste kans om de nacompetitie te ontlopen lieten The Bassets aan zich voorbij gaan. (Foto Rob Koelewijn: The Bassets op het vinkentouw)
Lees meer...
 
Startbaan meisjes kampioen schoolvoetbal Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 15 april 2013 - Woensdag 10 april werd het meisjes schoolvoetbalteam van De Startbaan uit Sassenheim voor de tweede achtereenvolgende keer kampioen van de Bollenstreek.
Lees meer...
 
Foreholte blameert zich in Den Haag Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 15 april 2013 - Dat wat gewoon een middag van “3 punten in de tas”  had moeten worden,  eindigde in een onvervalste zeperd. Wat zou er mis kunnen gaan? Natuurlijk, statistisch gezien komt je volgende nederlaag steeds dichterbij naar mate je maar blijft winnen. Maar dan toch zeker niet verliezen in Den Haag op sportpark De Escamp en zeker niet tegen het reeds gedegradeerde VCS. VCS, dat wekelijks met tenminste 5 doelpunten verschil verliezend de kleedkamer moet opzoeken. VCS, dat tot nu toe alleen gelijk had gespeeld tegen FC Lisse en gewonnen had van UDO.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8636

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs