BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Gemeente Teylingen eerste 'Vriend Spelewey' Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 maart 2013 -  De gemeente is  officieel de eerste ‘Vriend van de Spelewey’. Wethouder Kees van Velzen nam woensdag de eerste donateurpas in ontvangst. De ‘Spelewey Vakantie Evenementen Voorhout’ organiseert in de zomervakantie drie weken lang activiteiten voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Door bezuiniging van de gemeente Teylingen ontvangen zij geen subsidie meer. Door het werven van betalende ‘vrienden’ hoopt de organisatie de activiteiten te kunnen voortzetten. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Duin- en Bollenstreek wil duidelijkheid van Katwijk Afdrukken E-mail
REGIO, 6 maart 2013 - De gemeenten in de Duin- en Bollenstreek willen van de gemeenteraad van Katwijk weten of deze gemeente zich ook tot dit gebied rekent. De Stuurgroep Bestuurlijke Toekomst Duin- en Bollenstreek stelt deze vraag in een brief die afgelopen week bij Katwijk op de mat is gevallen.
Lees meer...
 
Gemeentesecretarissen Teylingen en Lisse ruilen van werkplek Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 maart 2013 – De gemeente Teylingen heeft tijdelijk een andere gemeentesecretaris. De gemeentesecretarissen van Lisse en Teylingen ruilen deze maand van plek. De gemeente Teylingen wil medewerkers stimuleren om verder te kijken dan hun eigen werk.
Lees meer...
 
Namenstrijd rond brug Koudenhoorn Afdrukken E-mail

Eerste palen voor de Jan xxx-brug de Leede in in Netherlands
WARMOND, 5 maart 2013 - De inzendtermijn voor naamsuggesties voor de nieuwe brug naar het Warmondse recreatie-eiland Koudenhoorn is gesloten. Het was al duidelijk dat een deel van Warmond graag ziet dat de ophaalbrug, die op dit moment gebouwd wordt, weer de naam Jan Dekkerbrug krijgt. Maar er is de afgelopen tijd in Warmond ook intensief campagne gevoerd voor de naam 'Jan Steenbrug'. Deze naamsuggestie komt bij de initiatiefnemers van de ophaalbrug vandaan. (Foto: Henk Keijzer - Afgelopen week zijn de eerste palen voor de nieuwe brug de Leede in gegaan)
Lees meer...
 
Koninklijke onderscheiding voor Paul Vliem Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 5 maart 2013 - De heer Paul Vliem (54) uit Sassenheim is  zondag koninklijk onderscheiden voor zijn bijzondere verdiensten voor de Protestantse Gemeente en de begraafplaats van de Dorpskerk in Sassenheim. Burgemeester Van Kampen reikte de onderscheiding uit na afloop van de dienst van de Protestantse Gemeente in de dorpskerk in Sassenheim. De heer Vliem wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Lees meer...
 
Hulpdiensten rukken uit voor valpartij Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 maart 2013 – Hulpdiensten rukten zaterdag massaal uit nadat een man in de Herenstraat in Voorhout ongelukkig ten val kwam. Twee ambulances en een traumahelikopter werden ingezet. De helikopter landde op een grasveld naast station Voorhout. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Vreemd beest leert kleuters kunst kijken Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 maart 2013 - Alle kinderen van groep 1 en 2 van de basisscholen uit Voorhout bekijken de komende periode de tentoonstelling “Een vreemd beest” in de eigen klas. Een week lang kunnen de kleuters zich verwonderen over de tentoonstelling die speciaal voor hen gemaakt is. (Foto: Kleuters van Basisschool Emmaùs bekijken het vreemde beest)
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Foreholte wint geflatteerd van NSV '46
- Lisa van der Geest wint puntenkoers marathondriedaagse Heerenveen
- Warmonders presteren goed in marathon
- TOP/Wereldtickets.nl verslaat koploper
- Nicky Reitsma plaatst zich voor turnfinale Zuid-Holland
- Nog niet gebeurd voor Foreholte handbalsters
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8538

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs