BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Mira overgenomen door slijter Ed Vedder Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 3 oktober 2014 - Ed Vedder, de huidige slijter van Mitra Voorhout, heeft met ingang van 29 september de vestiging in Voorhout als franchisenemer overgenomen en zal deze onder de Mitra vlag gaan voortzetten. De vestiging in Voorhout aan de Herenstraat is de laatste weken opnieuw ingericht, waarbij het assortiment sterk is uitgebreid.
Lees meer...
 

Pauline Slot zet honden geleerd op de foto Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 2 oktober 2014 - Honden en hun baasjes kunnen zaterdag 4 oktober gratis hun portret laten maken in kunstlokaal De Oude School in Warmond.  Aanleiding is de publicatie van het boek ‘De hond als medemens’ van de Warmondse schrijfster Pauline Slot. In het boek beschrijft ze het leven en het overlijden van haar hond Molly.
Lees meer...
 
Telefoon- en internetstoring bij KPN Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 1 oktober 2014 - Klanten van KPN in Teylingen hebben woensdagmiddag te maken gehad met een telefoon- en internetstoring. De storing strekte zich uit tot delen van de regio Den Haag en Leiden.  Dat heeft een woordvoerder van het telecombedrijf laten weten. De storing is inmiddels verholpen.
Lees meer...
 
Nieuwe website gemeente online Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN 1 oktober 2014 – De gemeente Teylingen heeft sinds vandaag een nieuwe website . Veel gebruikers van een website willen zo snel mogelijk vinden waarvoor ze naar de site komen. Zo snel mogelijk een taak afronden. Een nieuw paspoort aanvragen of een parkeervergunning. Controleren wanneer de kliko aan de straat mag. Daarom heeft de gemeente de website ingericht volgens het 'toptakenprincipe': niet zoveel mogelijk informatie ontsluiten, maar de gebruiker zo goed mogelijk helpen een taak af te ronden. (Foto: Burgemeester Carla Breuer test de nieuwe website.)
Lees meer...
 
Carla Breuer nieuwe burgemeester Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 30 september 2014 - Maandagavond 29 september is Carla Breuer als nieuwe burgemeester van Teylingen geïnstalleerd. De beediging vond plaats door Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Boete voor foutparkeerders station Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 september 2014 - De gemeente en de politie gaan de komende weken streng optreden tegen foutparkeerders bij station Sassenheim. Door foutief parkeren in de berm, groenstroken, op het trottoir en dubbel parkeren ontstaan gevaarlijke situaties voor de bereikbaarheid voor hulpdiensten en Arriva. Foutief geparkeerde auto’s worden bekeurd. Maandag hebben de wijkagent en de BOA, ondanks de waarschuwingsborden, al meerdere parkeerboetes uitgedeeld.
Lees meer...
 
Musicalgroep Up2Stage start nieuwe groep Afdrukken E-mail
SASSENHEIM 29 september 2014 - Musicalgroep Up2Stage uit Sassenheim start in het zevende jaar van haar bestaan een tweede groep voor volwassen jongeren naast de jongerengroep. De jongerengroep heeft een enthousiaste groep jongeren vanaf groep 8 van de basisschool. De tweede groep met volwassen jongeren zal vanaf de leeftijd 18 gaan werken aan een kleine productie, waarbij de gehele voorbereiding en organisatie door de groep zelf wordt gedaan.
Lees meer...
 
Onthulling bord naar Champigné Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 september 2014 - Burgemeester Anne Lize van der Stoel van Teylingen onthulde zaterdagmiddag op het pleintje bij de Pomp in Warmond een bord dat de richting wijst naar Champigné, een plaats in het Loire-gebied in Frankrijk waarmee Warmond al ruim 10 jaar vriendschappelijke banden onderhoudt. De burgemeester werd daarbij geassisteerd door twee raadsleden van Teylingen die in Warmond wonen, Rose Marie Keijzer (D66) en Joost van Doesburg (PvdA). Ook wethouder Arno van Kempen (D66) was aanwezig, alsmede enkele tientallen sympathisanten van de Stichting Jumelage Warmond Champigné (JWC).
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9559

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs