BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
‘Zilveren Barensteel’ voor Henk Salman Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 maart 2014 - Henk Salman heeft maandagavond de ‘Zilveren Barensteel’ ontvangen van wethouder Leo van der Zon. Salman ontvangt de gemeentelijke onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk bij de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) kern Sassenheim en bij  toneelvereniging Pankras. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

'De Oude School' wordt kunstlokaal Afdrukken E-mail
WARMOND, 31 maart 2014 - De Oude School op het pleintje bij de pomp in Warmond zet haar deuren weer open voor kunst en cultuur. Tot eind 2012 was hier Kunstcafé de Galerie gevestigd. Nadat uitbaters Cor en Jannie Klaassen-Bos met pensioen gingen nam Pannenkoekenhuis ‘De Oude School’ zijn intrek in het voormalige gymlokaal. Die horecaformule wordt nu weer aangepast. Onder de noemer Kunstlokaal 'De Oude School´ kunnen bezoekers weer van eten en drinken en kunst genieten.
Lees meer...
 
TOP D1 6e op NK zaalkorfbal Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 maart 2014 - Zaterdag 22 maart was het zover: het Nederlands Kampioenschap zaalkorfbal in Stiens (Friesland) voor de beste acht D1-ploegen van het land. Pas twee weken ervoor had TOP/Justlease.nl D1 zich geplaatst, dus na een paar extra trainingen en wedstrijden mochten zij zich gaan meten met de andere beste ploegen van het land. (Foto: TOP/Justlease.nl D1 met de coaches Manon Wiegerink en Hester Lepel)
Lees meer...
 
Bassets II Kampioen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 31 maart 2014 - Na een jaar hard bikkelen is het 2e team van Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim kampioen in de 4e Klasse geworden en daarvoor moet alle lof naar de spelers en management van dat team. (Foto Rob koelewijn)
Lees meer...
 
Basketbaldames FORWODIANS op weg naar de play-off wedstrijden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 31 maart 2014 - Het eerste dames senioren team van basketbalvereniging Forwodians speelde op 29 maart j.l. hun laatste poule wedstrijd tegen Studenten Basketbal Utrecht in eigen huis.
Lees meer...
 
Korfballers TOP/Justlease.nl naar finale Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 31 maart 2014 - Afgelopen zaterdag wonnen de korfballers van TOP/Justlease.nl ook de tweede play-off wedstrijd van Dalto. In een sfeervolle sporthal De Korf in Sassenheim werd de ploeg uit Driebergen overtuigend verslagen met 27-17. Door deze overwinning plaatst TOP/Justlease.nl zich voor de zaalkorfbalfinale die aanstaande zaterdag 5 april wordt gespeeld. Het is de 2e keer in de historie van de Sassenheimse korfbalvereniging dat zij de zaalfinale in Ahoy' bereiken. Ook nu zal PKC de tegenstander zijn.
Lees meer...
 
Nieuwe gemeenteraad van start Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 30 maart 2014 (update: fotoreportage) - De nieuwe gemeenteraad van Teylingen is afgelopen donderdag van start gegaan. De raadsleden legden de eed of de verklaring en belofte af. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9273

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs