BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Vakantie Evenementen Teylingen van start Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 augustus 2014 -  Met een groot landenspel zijn maandag in Voorhout de Vakantie Evenementen Teylingen van start gegaan. Zo’n 40 kinderen deden mee aan het spel, waarbij ze in elk land iets moesten doen om een letter te verdienen. Uiteindelijk verzamelden ze zo het woord ‘Poffertjes’ bij elkaar. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 

Auto rijdt lantaarnpaal omver Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 augustus 2014 – Een auto heeft zondagavond rond 23:00 uur op de Hoofdstraat ter hoogte van de bocht naar de Parklaan een lantaarnpaal omver gereden. Volgens omwonenden reed iemand in een Landrover met een flinke klap tegen de lantaarnpaal. De auto reed er daarna snel vandoor. (Foto: Mark Kool)
Lees meer...
 
Warmondse klompzeilkampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 augustus 2014 - Voor de schippers in de dop organiseert de Stichting Zeilvaart Warmond, op zaterdag 23 augustus, de jaarlijkse klompzeilwedstrijden voor de jeugd. Op die zaterdagmiddag zullen de zeilklompjes om 14.30 uur in park Groot Leerust aan de Burgemeester Ketelaarstraat in Warmond weer het ruime sop van de Leede kiezen. Iedere schipper met een zeilklompje is van harte welkom. (Foto: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Brandje op balkon Mozartlaan Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 4 augustus 2014 - De brandweer heeft maandag aan het einde van de middag een brandje geblust op een balkon van een appartement aan de Mozartlaan in Voorhout. Er bleek een vuilniszak in brand te staan die de Voorhoutse brandweer met een schuimblusser geblust heeft. De bewoners van het appartement waren niet thuis; omwonenden hebben de brandweer gewaarschuwd. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Jongetje (10) overleden in Irenestraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 augustus 2014 (update 2) - Een 10-jarig jongetje is zondag overleden nadat hij onwel was geworden in een woning aan de Irenestraat in Voorhout. Een buurvrouw was reanimatie gestart die door politieagenten en later ambulancepersoneel werd voortgezet. Helaas mocht dit niet baten en overleed hij in het ziekenhuis. Omdat de doodsoorzaak niet bekend was, onderzocht de politie zijn overlijden. Uit dat onderzoek is geen enkele aanwijzing voor een misdrijf naar voren gekomen.  Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Eerste Bram Montanus trofee uitgereikt Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 augustus 2014 - Het bestuur van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Voorhout heeft voor de eerst keer de Bram Montanus trofee uitgereikt aan twee vrijwilligers die afscheid namen van de stichting. De Bram Montanus trofee wordt bij hoge uitzondering uitgereikt. Joyce Knijnenburg en Carolien Warmerdam zijn de  eerste vrijwilligers die deze eer ten beurt viel.
Lees meer...
 
Kaalslag in Warmond Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 30 juli 2014 - In de Kloosterwei en de Ganzenwei in Warmond zijn vorige week tientallen bomen gekapt en is een groot deel van de struikvakken leeg getrokken. Het verwijderen van het groen maakt onderdeel uit van een herinrichting van de wijk . De massale kap vond plaats op verzoek de bewoners zelf, die overlast ondervonden van de bomen en meer ruimte voor parkeerplaatsen willen.

Lees meer...
 
Gezellig vuur loopt uit de hand Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 25 juli 2014 - De brandweer heeft een brand geblust in de patio van een huis aan de Schoutenlaan. Een gezellig sfeervuurtje op een loungetafel met ingebouwd gasvuur was uit de hand gelopen waardoor de tafel ging branden. Er is ook een ambulance opgeroepen omdat iemand rook heeft ingeademd. Foto Mariska de Graaff.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9480

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs