BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
TOP/Wereldtickets.nl buigt in slotfase het hoofd Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 25 februari 2013 - Afgelopen zaterdag verloren de korfballers van TOP/Wereldtickets.nl van Koog Zaandijk. In Koog aan de Zaan werd het 26-23. De Sassenheimers verliezen hiermee ook hun ongeslagen status. Ze speelden een goede wedstrijd, maar moesten in de slotminuten het hoofd buigen voor de regerend landskampioen. De positie op de ranglijst blijft ongewijzigd. Het behalen van de play-offs in de Korfbal League wordt voor TOP/Wereldtickets.nl nu een moeilijke missie.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Bibliotheek Voorhout overgedragen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT - 24 februari 2013 - Afgelopen week is er een definitief einde gekomen aan het gebruik van het gebouw aan de Kerkzicht 8 in Voorhout als bibliotheek. Dinsdag is de sleutel van het gebouw over gedragen aan de gemeente Teylingen. Die wil het gebouw gaan gebruiken als uitbreiding van het naastgelegen bestuurscentrum.
Lees meer...
 
CDA-politici bezoeken MareGroep Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 februari 2013 - Een grote CDA-delegatie van landelijke politici, waaronder Peter Oskam (lid Tweede Kamer) en Hans Démoed (fractievoorzitter Provinciale Staten), nam vorige week een kijkje achter de schermen bij re-integratiebedrijf MareGroep in Voorhout.  Tijdens een rondleiding door het bedrijf kregen de CDA-politici een goed beeld van de grote diversiteit aan werkzaamheden binnen en buiten de muren van MareGroep.
Lees meer...
 
VVD Teylingen spoort Wereldwinkel aan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 februari 2013 - Op uitnodiging van de wereldwinkel heeft VVD Teylingen een bezoek gebracht aan de wereldwinkel in Sassenheim. De VVD´ers waren bijzonder onder de indruk van de inleiding van de heer Bart de Jong van de wereldwinkel. Met 40 vrijwilligers wordt de bedrijfsvoering van de winkel in eigen beheer al enige jaren succesvol uitgeoefend. In vogelvlucht werd de ontstaansgeschiedenis van de winkel verteld en inzicht gegeven in de vele instanties, die op lokaal, nationaal en internationaal niveau eerlijke productie en distributie van goederen uit minder ontwikkelde landen promoten.
Lees meer...
 
Vier mannen aangehouden met inbrekerswerktuigen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 21 februari 2013 - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen uit Amsterdam aangehouden, omdat ze inbrekerswerktuigen bij zich hadden. Rond 03.00 uur zag een getuige een zwarte auto vreemd geparkeerd staan voor een supermarkt aan het Voorhavenkwartier. Er stapten vier mannen uit. De getuige vond dat vreemd en belde de politie.
Lees meer...
 
Doop-, trouw- en begraafboeken Bartholomeuskerk online Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 21 februari 2013 - Goed nieuws voor iedereen die onderzoek doet naar de kerkelijke voorouders in Voorhout. In samenwerking met de Historische Kring Voorhout (HKV) zijn als eerste in de Duin- en Bollenstreek de doop-, trouw- en begraafboeken van de R.K. St. Bartholomeusparochie te raadplegen op de website van de HKV  
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Handbal dames Foreholte weergaloos
- De Columbiaan blijft Talentcentrum zwemmen
- Huwelijk tussen Hawks en Bassets gestrand
- Opnieuw winst voor TOP
- Lisa van der Geest derde in Zweden
 
Handbal dames Foreholte weergaloos Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 19 februari 2013 - Na de wedstrijd tegen Venus/Nieuwegein, dat op de 10e plaats staat, kon Foreholte(na het gezellige carnavalsweekend) twee belangrijke punten aan de lijst toevoegen. Dit vooral dankzij het keeperswerk van A-junior Roxanne Roffelsen. Nog 6 wedstrijden te gaan, waarvan nog twee thuiswedstrijden tegen PSV en DSVD die ook onderaan bengelen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8512

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs