BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Aanvaring theekoepel meestgelezen artikel Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 31 december 2013 - Het artikel over schip uit de Strontrace dat de theekoepel in Warmond ramde is de meest gelezen bijdrage op De Teyding in 2013. In de top 20 van populairste artikelen van het afgelopen jaar staan naast ongelukken en misdaad ook de prestaties van lokale verenigingen centraal.
Lees meer...
 

Laatste kerstsamenzang voor Brassband Afdrukken E-mail

WARMOND, 24 december 2013 - Op kerstavond vond traditiegetrouw de kerstsamenzang op het pleintje bij de Pomp in Warmond plaats. Dit jaar zorgde de Warmondse Brassband voor het laatst voor de begeleiding omdat de band wordt opgeheven. Linda Duijnhoven las het kerstverhaal voor en het Schippertjeskoor verzorgde  een optreden. Foto's Henk Keijzer / Video: Guido Strik
Lees meer...
 
Woninginbrekers Parkhove zijn Amsterdammers van 27 en 31 jaar Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 21 december 2013 (update) - De twee woninginbrekers die vrijdagmiddag na een massale achtervolging in Amsterdam zijn aangehouden zijn Amsterdammers van 27 en 31 jaar. De politie kreeg een melding dat in een woning op de Parkhove door meerdere mannen zou worden ingebroken. In de omgeving van de Parkhove wilden agenten een voertuig controleren met daarin twee personen die aan het opgegeven signalement van de verdachten voldeden. De bestuurder reed onmiddellijk weg waarna agenten de achtervolging inzetten.
Lees meer...
 
Ambachtslieden samen met Kerstvers Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 21 december 2013 - Zes ambachtslieden uit de Herenstraat in Voorhout hebben hun handen ineengeslagen en organiseren drie dagen lang 'Kerstvers'. De nieuwe waarnemend burgemeester van der Stoel opende vrijdag de winter BBQ (foto). Zaterdag worden er diverse hapjes verkocht en is er een levende kerststal. Zondag is er een proeverij en muziek. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Massale achtervolging na inbraak in Sassenheim Afdrukken E-mail

ImageSASSENHEIM, 20 december 2013 (update) - Een massale achtervolging van twee verdachten van inbraak in Sassenheim is vanmiddag geëindigd op de Bos en Lommerweg in Amsterdam, waar de twee mannen zijn aangehouden (foto). De politie kreeg een melding binnen van een woninginbraak in Sassenheim. Toen agenten bij de woning aankwamen, gingen twee verdachten er in een auto vandoor. Op de Van Alkemadelaan moesten zes kinderen in paniek wegrennen omdat de inbrekers over de stoep gingen rijden om zo een politieauto te ontwijken. Foto met dank aan Incir Cekirdegi (‏@nagiihaan).

Lees meer...
 
Parkeerplaats Station Sassenheim uitgebreid Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 december 2013 - Station Sassenheim is de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een enorm succes. Door het grote aantal reizigers is de parkeerdruk bij het station hoog. Het college van Teylingen ziet de oplossing in het uitbreiden van het aantal parkeerplaatsen. Parkeren bij het station blijft gratis.
Lees meer...
 
Stiwa geeft 250.000 euro terug aan gemeente Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 DECEMBER 2013 – Over 2013 retourneert Stiwa 250.000 euro subsidie aan de Gemeente Teylingen. Volgend jaar kan de bijdrage aan Stiwa met ruim 100.000 euro worden verlaagd. De meevallers ontstaan door schaalvergroting en goed accommodatiebeheer.
Lees meer...
 
CDA Teylingen bezoekt Tweede Kamer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 19 december 2013 - Kent u ook de Tweede Kamer alleen maar van tv? Zou u de Tweede Kamer best een keer willen bezoeken om te kijken hoe het er achter de schermen toegaat? Wilt u ook graag meer weten over de maatregelen die de regering wil nemen in de zorg? Dan bent u van harte uitgenodigd om met CDA Teylingen een bezoek te brengen aan de Tweede Kamer in Den Haag op woensdag 15 januari 2014 van 15.00 tot 17.00 uur.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9093

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs