BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF

Opnieuw winst voor TOP/Justlease.nl Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - Afgelopen zaterdag wonnen de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl opnieuw met duidelijke cijfers: in Harderwijk werd Unitas met 23-10 overklast. Ondanks de gewijzigde opstelling waren de Sassemers vooral in de 2e helft superieur. TOP/Justlease.nl handhaaft eenvoudig haar positie in de subtop van de Ereklasse terwijl Unitas in degradatiegevaar is gekomen.
Lees meer...
 
D2 van SV Warmunda kampioen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 mei 2014 - Afgelopen zaterdag speelde de D2 van SV Warmunda haar kampioenswedstrijd tegen VVSB. De competitie is nog niet afgelopen, maar de beslissende wedstrijd was al dit weekend. Het team won met 8-2 van VVSB D4 en heeft nu 46 punten verzameld en 94 doelpunten gemaakt. Hiermee is ze onverslaanbaar geworden in deze competitie. (Foto R. de Vriend)
 
Ter Leede organiseert 1e ‘Jaap Schaap’ jeugdtoernooi Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 mei 2014 - Voetbalvereniging Ter Leede uit Sassenheim organiseert dit jaar voor het eerst een voetbaltoernooi speciaal voor niet-selectie E- en F-jeugdteams. Zo’n 60 teams van verschillende verenigingen afkomstig uit de wijde omgeving zullen op zaterdag 17 mei aanstaande de sportieve strijd met elkaar aangaan. (Foto: toernooinaamgever Jaap Schaap traint al jaren met groot enthousiasme de allerjongste Ter Leede jeugd)
Lees meer...
 
Tweede plek voor Barends judoka's Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 12 mei 2014 - Afgelopen zaterdag heeft een Judoteam van Barends Sport-Voorhout, aangevuld met wat judoka’s van Judovereniging Noordwijkerhout en Sportschool Kaizen-Sassenheim, deelgenomen aan de 2e ronde van de ZH-Jeugdteamcompetitie.
Lees meer...
 
Verlies voor dames basketbalvereniging Forwodians Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 12 mei 2014 - De sponsor van het damesteam van Forwodians, Van Schooten bouwmaterialen, had een bus gehuurd voor de supporters uit Teylingen, want in Rotterdam speelde Forwodians in de finale van de play-off. Met een volle bus supporters op de tribune moesten de dames van coach Wilko Schelvis de strijd aangaan met de dames van het tweede team van basketbalvereniging Binnenland uit Barendrecht.

Lees meer...
 
GDA wint op bezoek bij Teylingen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 mei 2014 - Vorige week zondag stond voor Teylingen de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. Tegenstander GDA kon bij winst beslag leggen op de derde periode, vandaar dat de mannen van scheidend trainer van der Zee nog wel werden geacht hun sportieve plicht te doen. Dit moest gebeuren zonder Mark van der Vlugt, die een wedstrijd schorsing uitzat. Zijn plek werd overgenomen door Jaap Zwetsloot.
Lees meer...
 
Verdiende nederlaag Foreholte Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 12 mei 2014 - Foreholte heeft het ontlopen van de nacompetitie niet meer in eigen hand na een verdiende nederlaag en overwinningen van de directe concurrenten. Hoewel de strijd meer gelijk opgaand was dan in de thuiswedstrijd tegen de Schiedammers, was de uiteindelijke 2-0 nederlaag verdiend te noemen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9378

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs