BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Raad stemt in met onderzoek watertappunten Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 maart 2013 – De gemeenteraad van Teylingen heeft donderdag het initiatiefvoorstel van D66 aangenomen dat oproept om het idee van het aanleggen van watertappunten in Teylingen verder uit te werken. De bedoeling is om minimaal drie, en bij voorkeur in ieder dorp één, Join the Pipe kraanwater-tappunten aan te leggen in Teylingen. Elk tappunt van kraanwater hier betekent ook een bijdrage aan schoon drinkwater in arme landen waar dat niet vanzelfsprekend is.  De tappunten moeten komen op plekken in Teylingen waar ze vooral voor recreatie toegevoegde waarde hebben.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Onderscheiding voor Peter Melman Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 maart 2013 - Wethouder Van der Zon reikte maandag de ‘Zilveren Barensteel’ uit aan Peter Melman (54), voorzitter van de kern Sassenheim van de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV).
Lees meer...
 
McDonald’s bij station Sassenheim geopend Afdrukken E-mail

ImageSASSENHEIM, 26 maart 2013 - Het McDonald’s restaurant bij station Sassenheim is dinsdagmiddag geopend. Het nieuwe restaurant biedt 103 nieuwe arbeidsplaatsen in de directe omgeving en is voorzien van de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid. Een hoge paal met bovenin de kenmerkende M wijst automobilisten en treinreizigers naar het restaurant. Foto's Laurens Lindhout.

Lees meer...
 
Sportprijs voor Lisa van der Geest Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 maart 2013 - Schaatsster Lisa van der Geest heeft dinsdag de jaarlijkse sportprijs van de gemeente Teylingen ontvangen van wethouder Leo van der Zon. De O’Neill Talentenprijs werd uitgereikt aan de estafetteteams jongens junioren 2 en meisjes junioren 3 van De Columbiaan. De LJ Sport Carrièreprijs is voor Martien van der Hoorn. Foto's Laurens Lindhout.
Lees meer...
 
Nieuwe show Adest Musica beleeft première in Duitsland Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 maart 2013 - Afgelopen weekend heeft Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim haar nieuwe show gebracht in Duitsland tijdens de Internationale Musikparade. Verdeeld over drie dagen werd in drie Duitse steden in totaal vijfmaal de show Mother Earth opgevoerd. De show is het nieuwe product van de Sassenheimse muzikanten waarmee in de zomer van dit jaar wordt deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade.
Lees meer...
 
‘Water voor Water’ in De Voogd Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 maart 2013 - Eetcafé De Voogd gaat door met haar goede-doelen acties. Tijdens het nieuwe terrasseizoen wordt gasten gevraagd mee te helpen waterputten in Tanzania te financieren. De nieuwe actie begint op 2e Paasdag als ook het terrasmeubilair weer op de bezoekers van de Oude Haven staat te wachten.
Lees meer...
 
Groenonderhoud de komende jaren door Maregroep Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 maart 2013 - De Maregroep verzorgt de komende jaren het eenvoudige groenonderhoud in alle kernen van de gemeente Teylingen. Het gaat ondermeer om werkzaamheden zoals onkruid wieden, snoeien van knotwilgen en afval prikken. Wethouder Kees van Velzen en directeur Hooite Muller van de Maregroep hebben die samenwerking vorige week bekrachtigd met een contract.
Lees meer...
 
KTS-debat in raadzaal Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 26 maart 2013 - Vanmiddag om 14.00 uur gaan leerlingen van de KTS met elkaar in debat in de raadzaal van de gemeente Teylingen. Het debat gaat over ontwerpen van voorzieningen, die de leerlingen op school hebben gemaakt. De beste ontwerpen worden gepresenteerd en daarna volgt een debat tussen de leerlingen. Het debat is live te volgen via www.teylingen.tv.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8593

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs