BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Gemeentelijke onderscheiding voor Ton Koster Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 30 maart 2014 - UPDATE Ton Koster (59), voorzitter van Scouting Boerhaavegroep Voorhout kreeg zaterdag van wethouder Kees van Velzen reikt de ‘Zilveren Barensteel’ uitgereikt. De uitreiking vond plaats na afloop van de Vossenjacht, één van de activiteiten in het kader van het 50-jarig jubileum van de groep. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 

Nationale Pannenkoekendag in MariŽnhaven Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 maart 2014 - In woonzorgcentrum Mariënhaven in Warmond werd vrijdag aandacht besteed aan de Nationale Pannenkoekendag. Het pannenkoekenbakken is een initiatief van Stichting DoSocial en Stichting Nationale Ouderendag. Mariënhaven en het muziekcafé werkten hierbij samen om er een gezellige middag van te maken.
Lees meer...
 
Scooterrijder ten val op de Herenweg Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 29 maart 2014 - Een scooterrijder kwam vrijdagavond rond 21:00 uur op de Herenweg in Warmond ten val. Hij raakte daarbij een tuindeur. Na controle in een ambulance bleken de verwondingen mee te vallen. De Herenweg is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest in de richting van Oegstgeest.
 
Voorhouter (53) overleden na aanrijding Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 28 maart 2014 - Een 53-jarige snorfietser uit Voorhout is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen van een aanrijding overleden. De man had donderdag 27 maart omstreeks 22.50 uur in Zoeterwoude een frontale aanrijding met een 51-jarige snorfietser uit Hazerswoude-Rijndijk.
Lees meer...
 
Coalitieonderhandelingen beginnen vrijdag Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 maart 2014 - De onderhandelingen over de vorming van een coalitie in Teylingen beginnen vrijdag. VVD-fractievoorzitter Marlies Volten verwacht morgen een eerste mededeling te kunnen doen over de voortgang. De VVD heeft als grootste partij de afgelopen week geprekken gevoerd met de individuele partijen. Na vrijdag moet duidelijk worden of de VVD-CDA-D66 coalitie in de huidige vorm doorgaat of dat er een andere college wordt gevormd.
 
Petroleumlucht in de Bijleveldlaan in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 maart 2014 – Politie, brandweer en de gemeente zijn donderdagavond druk doende geweest met een sterke petroleumlucht in de Bijleveldlaan in Warmond. De petroleumdamp kwam via het riool een deel van de huizen in de straat binnen. Het doorspoelen van het riool bleek in eerste instantie het probleem niet op te lossen. Het water wat aan de ene kant van de straat het riool werd ingespoten, kwam er aan de andere kant van de straat niet uit.
Lees meer...
 
Koninklijke Onderscheiding voor Joost Peetoom bij afscheid gemeenteraad Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 27 maart 2014 (update: fotoreportage) - Joost Peetoom (PvdA) heeft woensdagavond bij zijn afscheid van de gemeenteraad een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt gekregen door Burgemeester Anne Lize van der Stoel. Op de laatste vergadering van de oude gemeenteraad kregen tien vertrekkende leden uit de raad en twee vertrekkende burgerraadsleden een gemeentelijke onderscheiding.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Handbaldames Foreholte boeken prima resultaat
- Bassets jeugd 5e op het NK
- Damesteam Forwodians nog steeds ongeslagen
- TOP/Justlease.nl wint eerste play-off duel
- Foreholte wint verdiend van Schipluiden
- Teylingen verdiend langs Delft
- Grand Prixtoernooi De Vrijpionnen
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9263

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs