BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Frans Nederstigt opnieuw lijsttrekker ChristenUnie Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 7 november 2013 - Het bestuur van de ChristenUnie Teylingen draagt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 opnieuw Frans Nederstigt voor als lijsttrekker. Nederstigt (39) was de afgelopen raadsperiode fractievoorzitter voor de ChristenUnie in de gemeenteraad. Ook in 2010 was hij lijsttrekker.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Sinterklaashuis in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 7 november 2013 - Cultuur Verheft gaat in samenwerking met de TOV het Sinterklaashuis opzetten. Alle kinderen uit de bollenstreek kunnen vanaf 29 november persoonlijk Sinterklaas een handje komen geven.
Lees meer...
 
Allerzielen in ’t Licht weet mensen te raken Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 7 november 2013 - Honderden mensen bezochten op zaterdag 2 november Allerzielen in ’t Licht in Voorhout.  Jong, oud, gelovig of anderszins; iedereen voelde zich welkom om te herdenken. Zowel in de kerk als op de begraafplaats. Stilstaan bij het verlies van een dierbare, met heel veel gelijkgestemden om je heen. Waar mensen zich lieten raken door de sfeervolle verlichting, warme inrichting en stemmige muziek.
Lees meer...
 
Grote namen in Warmondse Kunstweek Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 november 2013 - De Warmondse Kunstweek wordt dit jaar opgesierd met bekende namen. Joost Zwagerman, bekend van bestsellers als De Houdgreep, Vals Licht en de Buitenvrouw gaf zaterdag tekst en uitleg bij de bijzondere tentoonstelling in Het Oude Raadhuis, waar kunst uit de collectie van De Nederlandsche Bank tentoongesteld wordt met werk van bekende kunstenaars als Anton Corbijn, Lucebert, Marlene Dumas en Jan Sierhuis. Naast deze kunstbeschouwing presenteerde en signeerde Joost Zwagerman ook zijn nieuwe werk 'Americana'. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Breien is hot in Voorhout. Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 november 2013 - De boekwinkel van HOEK boek & kantoor in Voorhout werd vrijdagavond bevolkt door breiende dames en één puber met de breipennen in de handen. Breien is hot, onder meer door de boeken van het Noorse brei-duo Arne & Carlos, en dus gaf Petra Oosthoek een brei workshop in de winkel. De fijne kneepjes van het breien werden uitgelegd en ervaringen en probleempjes werden uitgewisseld en opgelost. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Teylingen onderuit tegen koploper Delft Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 4 november 2013 - Afgelopen zondag stond voor Teylingen de wedstrijd tegen Delft op het programma. Teylingen, sinds vorige week in het bezit van de rode lantaarn, heeft de punten hard nodig om aansluiting te houden met de middenmoot. Delft daarentegen kent een uitstekende start van het seizoen. Na zeven wedstrijden staan zij bovenaan, al zijn de verschillen klein. Opsteker voor Teylingen was de aanwezigheid van Dorus van der Voort. Na enkele weken blessureleed keert hij terug op de bank.
Lees meer...
 
Bollenvier aan de slag voor sterke positie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 november 2013 - De gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en Teylingen gaan met elkaar verder voor een versterking van de strategische positie van de Duin- en Bollenstreek. De gemeente Noordwijk heeft in de raadsvergadering van 31 oktober besloten een eigen weg te bewandelen en bekijkt waar zij kunnen samenwerken met de vier gemeenten en Katwijk.
Lees meer...
 
Oostergeest op NOS jeugdjournaal Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 4 november 2013 - Groep 7/8 van de cbs Oostergeest uit Warmond is deze week ‘Nieuwsteam’ voor het NOS Jeugdjournaal in de ochtend. Een schoolweek lang heeft de klas de leiding over het nieuws door te reageren op de stelling van de dag. Elke ochtend om 8.45 uur worden hun nieuwsreacties op het NOS Jeugdjournaal uitgezonden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8991

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs