BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Teylingen verbetert doorstroming busverkeer Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 8 oktober 2013 - Teylingen start met de voorbereiding van maatregelen om de doorstroming van het busverkeer te verbeteren. Daarbij wordt gezocht naar oplossingen voor knelpunten waar ook het auto- en fietsverkeer van profiteren.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Eerste C-competitie voor ZVS Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 8 oktober 2013 - Zondag 6 oktober was het zover, de eerste competitiewedstrijd van dit jaar. Vorig jaar is Zwemvereniging Sassenheim (ZVS) kampioen geworden in de D-competitie waardoor ze zijn gepromoveerd en dit jaar mogen uitkomen in de C-competitie. Erg spannend natuurlijk.
Lees meer...
 
Lopen tegen Kanker brengt zeker € 25.000 op Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 7 oktober 2013 – De 1609 deelnemers aan de derde editie van Lopen tegen Kanker hebben zondag meer dan € 25.000,- bij elkaar gelopen. De exacte opbrengst van het wandel en hardloop evenement wordt later bekend gemaakt. De stichting NET- Groep was dit jaar het hoofddoel van de loop. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Sterk TOP/Justlease.nl toch met lege handen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 7 oktober 2013 - Afgelopen zaterdag speelden de Sassenheimse korfballers van TOP/Justlease.nl de laatste veldcompetitiewedstrijd. In een bizarre en spannende wedstrijd speelden de Sassenheimers een bijzonder sterk laatste kwartier. Zij verloren uiteindelijk nipt met 14-13. Een strafworp in de laatste seconden van de wedstrijd liet TOP/Justlease.nl met lege handen. De Sassenheimers behouden de 4e plaats in de Ereklasse.
Lees meer...
 
Tweede lustrum Halloween park Party Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 7 oktober 2013 - Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste Halloween park Party plaatsvond in park Rusthoff te Sassenheim. Toen al met ruim 300 kinderen met hun ouders; inmiddels is het al drie jaar achtereen uitverkocht met 800 kinderkaartjes en een belevenis voor de hele Bollenstreek.
Lees meer...
 
Rob ten Boden opnieuw lijsttrekker Trilokaal Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 7 oktober 2013 - Afgelopen donderdag heeft de ledenvergadering van Trilokaal Rob ten Boden unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.  Rob ten Boden is al vele jaren fractievoorzitter van Trilokaal en wil zich ook de komende raadsperiode volledig inzetten voor de inwoners van de gemeente Teylingen.
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 8 oktober) Afdrukken E-mail
- Eerste C-competitie voor ZVS
- Sterk TOP/Justlease.nl toch met lege handen
- Goede start De Columbiaan zwemcompetitie
- Foreholte verliest van zichzelf
- Verlies na chaos voor VCS
- Foreholte laat de punten onnodig in Loosduinen
 
Goede start De Columbiaan zwemcompetitie Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 7 oktober 2013 - Op zaterdag 5 oktober en op zondag 6 oktober ging de zwemcompetitie in Nederland weer van start. De Columbiaan 1 komt uit in de hoofdklasse, de hoogste afdeling in het Nederlandse competitiezwemmen.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8936

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs