BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Gouden EK voor Inspiration Voorhout Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 22 april 2014 - Tijdens het EK Twirl dat van 18 t/m 20 april gehouden werd in Oostende Belgie, behaalden solisten van Inspiration maar liefst 5x goud, 4x zilver en 3x brons op de diverse onderdelen. De 3 teams waren goed voor 1x brons, 1x zilver en 1x goud.

Lees meer...
 

Turn- en fundag Return Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 april 2014 - Maar liefst 672 turnsters en turners van zeventien turnverenigingen waren zaterdag 19 april te vinden in Sporthal Wasbeek in Sassenheim. Daar deden zij mee aan een van de vier Turn- en Fundagen die jaarlijks in Zuid-Holland worden georganiseerd.
Lees meer...
 
VVD, CDA en D66 zetten in op zorgzame samenleving en samenwerking in regio Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 18 april 2014 - VVD, CDA en D66 hebben vrijdag hun coalitieakkoord ondertekend. In het document met als titel 'Zorgzaam regisseren, dichtbij mensen' zijn de harde randjes van de vorige coalitieakkoord wat afgerond met een focus op de 'zorgzame Teylingse samenleving'. De decentralisaties in het sociale domein krijgen de 'allerhoogste priorteit'. Het akkoord bevat nog voldoende 'rechtse' aspecten: belastingen worden bijvoorbeeld niet verhoogd (ook geen inflatiecorrectie op de OZB), tenzij het niet anders kan. De drie partijen vertrouwen er bij veel van hun doelstellingen op dat de samenwerking tussen de gemeenten in de Duin- en Bollenstreek tot stand komt. De partijen stelden ook hun wethouders voor: Leo van der Zon (VVD), Kees van Velzen (CDA) en nieuwkomer Arno van Kempen (D66).
Lees meer...
 
Drie wethouders in nieuw college Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 18 april 2014 - Leo van der Zon (VVD), Kees van Velzen (CDA) en Arno van Kempen (D66) zijn de 3 wethouders in het nieuwe college van B&W van Teylingen. Van Kempen is daarbij de enige nieuwkomer. Het college zou daarmee een wethouder minder krijgen dan het vorige college. De namen werden bekendgemaakt bij de presentatie van het coalitieakkoord , die om 12:00 uur begon. (Later meer)
 
SassemBourg nadert hoogste punt Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 april 2014 – Terwijl bouwvakkers hard toewerken naar het  hoogste punt staat ook de invulling van het ‘SassemBourgconcept’ niet stil. Het spreekwoord ‘als er één schaap over de dam is, volgen er meer’ is zeker van toepassing op het nieuwe woonservicecentrum in aanbouw. Afgelopen week tekenden zowel logopediepraktijk Sassenheim-Lisse, Chiropractie Teylingen en audicien Oorwerk de overeenkomst voor hun nieuwe praktijkruimte. Allen zijn reeds werkzaam in ‘Klein SassemBourg’ aan de Hoofdstraat in Sassenheim.
Lees meer...
 
Senioren krijgen rondleiding in Overbosch Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 18 april 2014 – Enkele tientallen senioren genoten volop van de rondleiding die ze kregen in het Overbosch. Mede dankzij het kleischelpenpad is het bos uitstekend begaanbaar voor mensen die moeilijker ter been zijn.
Lees meer...
 
Veel opgevoerde brommers tijdens controle Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 april 2014 - Na aanhoudende klachten van inwoners heeft de politie dinsdag 15 april op verschillende plekken in de gemeente Teylingen bromfietscontroles gehouden. Bijna één op de drie gecontroleerde bromfietsen kon harder rijden dan de maximaal toegestane constructiesnelheid.
Lees meer...
 
Inbrekers op heterdaad aangehouden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 17 april 2014 - Twee jongens van 18 en 19 jaar uit Voorhout zijn dinsdag 15 april aangehouden aan op verdenking van een inbraak in een bollenschuur aan de Jacoba van Beierenweg. Getuigen hadden gezien dat de jongens het terrein rond de bollenschuur op waren gegaan. Even later zag een getuige hoe de mannen het gebouw binnengingen. Toegesnelde agenten gingen direct op zoek naar de inbrekers. Ze troffen het duo aan in de struiken bij de bollenschuur en hielden hen aan.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9328

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs