BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Handbaldames Foreholte bijna onderuit in slotfase Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 30 oktober 2014 - Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen het Poeldijkse Verburch op het programma. Marlen Arroyo moest zich geblesseerd afmelden en Melanie Zwaan zit ook nog in de “ziekenboeg”.

Lees meer...
 

Nieuwe Buurtkamer in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 oktober 2014 - Vanaf 3 november is er ook in de foyer van theater ‘t Onderdak, elke maandag van 10:00 tot 12:00 uur een Buurtkamer. Een Buurtkamer biedt een laagdrempelige ontmoetingsplaats om de sociale cohesie en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Welzijn Teylingen heeft in de gemeente al vier succesvolle buurtkamers opgestart.
Lees meer...
 
In- en uitgaand verkeer Warmond geregistreerd Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 oktober 2014 – UPDATE Gemotoriseerd verkeer  dat Warmond in en uitgaat wordt sinds maandag door middel van kentekenherkenning geregistreerd. Daarvoor zijn videocamera’s opgehangen bij de Warmonderhekbrug en op het  Oosteinde ter hoogte van de Wasbeeklaan. Door middel van deze kentekenregistratie wordt gedurende een week gemeten hoeveel doorgaand gemotoriseerd verkeer door Warmond gaat.
Lees meer...
 
Griezelen bij Halloween in park Rusthoff Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 26 oktober 2014 - Het Halloweenfeest in park Rusthoff zorgde zaterdagavond weer voor veel griezelmomenten voor de 1500 kinderen en hun ouders. De circa 80 vrijwilligers van versieringscommissie en Scouting Scojesa hebben de elfde editie van de Halloween Park Party voorzien van nog meer griezelfiguren en aankleding dan voorgaande jaren. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Bouw Hooghkamer-Dorp begonnen Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 oktober 2014 - Met de onthulling van het straatnaambord Hyacint gaf de Teylingse wethouder Bas Brekelmans vorige week woensdag het symbolische startsein van de bouw van de nieuwe Voorhoutse wijk Hooghkamer-Dorp. De feestelijke handeling werd afgesloten met het oplaten van vele ballonnen in de Hooghkamer kleuren oranje, rood, groen en blauw. De openingshandeling werd bijgewoond door de toekomstige bewoners en andere genodigden. (Foto's: Guido Strik)
Lees meer...
 
Bassets winnen ware thriller Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 22 oktober 2014 - Na een korte onderbreking van twee weken ging de competitie voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim zondag weer van start. Op het programma stond meteen de kraker tegen de studenten van Delft, DSRC genoteerd. The Bassets staan in de competitie fier boven aan, maar voelen de hete adem in hun nek van DSRC. Die bezetten namelijk de tweede plek.
Lees meer...
 
Overeenstemming over compensatiemaatregelen in het Overbosch Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 oktober 2014 - De Stichting Vrienden van het Overbosch, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Teylingen hebben overeenstemming bereikt over een pakket aan compensatiemaatregelen voor het Overbosch in Voorhout. Deze compensatie was gewenst omdat een deel van het Overbosch gekapt wordt ten behoeve van de aanleg van een nieuwe brug en rotonde op de plaats van de huidige Nagelbrug. De overeenstemming werd afgelopen woensdag door de betrokken partijen bezegeld.
Lees meer...
 
TGP Media Producties bestaat 8 jaar Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 20 oktober 2014 - TGP Media Producties bestaat deze maand 8 jaar. Camera- en geluidsman Piet Molenaar en zijn dochter journalist en regieassistent Tessa Molenaar maken bedrijfsfilms, documentaires en nieuwsvideos. Ter gelegenheid van het 8-jarig bestaan is ook een nieuwe website gepresenteerd met voorbeeldvideos en een blog.
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9605

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs