BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
'Startende ondernemer helpen met wisselwinkel' Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 maart 2014 - Startende ondernemers kunnen binnenkort misschien gebruikmaken van een 'wisselwinkel' in Teylingen waar ze onder gunstige voorwaarden een bedrijf kunnen starten. De gemeenteraad heeft op voorstel van Sabrina van der Lubbe (VVD) een motie goedgekeurd om het college hier een onderzoek naar te laten doen. Sabrina van der Lubbe tijdens een schorsing in overleg met Rose Marie Keijzer (D66) en wethouder Leo van der Zon. Foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Horeca Koudenhoorn niet later open Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 14 maart 2014 - De horeca op Koudenhoorn moet 's avonds om 22:00 uur sluiten. Rob ten Boden (Trilokaal) wilde de openingstijden verruimen naar de openeningstijden die voor de cafés in de dorpen gelden. Maar de andere partijen en wethouder Van der Zon vinden de horeca op het recreatie-eiland onvergelijkbaar met een café in het centrum. Rob ten Boden (rechts) overlegt met v.l.n.r Frans Nederstigt (ChristenUnie), Ed Wegman (Trots) en Joost Peetoom (PvdA). Foto Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Drie droomscenario’s voor Roodemolenmolder Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 14 maart 2014 - Inwoners van Teylingen kunnen op 15 mei kiezen uit drie droomvisies voor de inrichting van de Roodemolenpolder tussen Sassenheim en Voorhout. De drie scenario's werden vorige week donderdag besproken op het tweede werkatelier over de Roodemolenpolder in het bestuurscentrum in Voorhout. Hierbij gingen inwoners, organisaties en de gemeente met elkaar in gesprek. De drie droomvisies zouden een goede afspiegeling moeten vormen van de uiteenlopende meningen van de Teylingers over de toekomst van de polder.
Lees meer...
 
Tuincentrum trending bij Twitterdebat Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 13 maart 2014 - De komst van een vestiging van het tuincentrum Intratuin aan de Sassenheimse Rijksstraatweg verdeelde woensdagavond de lijsttrekkers in het Teylingse Twitterdebat. Verschillende twitteraars wilde weten wat het standpunt van de partijen over de komst van het tuincentrum naar Sassenheim is. PvdA, Trilokaal en ChristenUnie keerden zich tegen de komst van Intratuin, uit angst voor de gevolgen voor de lokale ondernemers. Het CDA hield zich op dit punt in het debat afzijdig, maar gaf eerder in het 'gewone' lijsttrekkersdebat al aan de komst van Intratuin als een bedreiging voor de plaatselijke middenstand te zien.
Lees meer...
 
Gemeente bedankt Melissa Hofstra en Ronald van Kesteren voor reanimatie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 12 maart 2014 - Melissa Hofstra en Ronald van Kesteren ontvingen vandaag een oorkonde van loco burgemeester Leo van der Zon. Op 16 september 2013  reanimeerden zij met succes de 87-jarige Koos Hoogervorst nadat hij onwel was geworden en van zijn fiets viel. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Warmondse muziektent krijgt nieuw rietdak Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 maart 2014 - De muziektent op de Baan in Warmond is deze week van een nieuwe rietkap voorzien. Het monument kan nu weer jaren mee. Het wachten is nog op muzikanten die de muziektent zijn oorspronkelijke bestemming weer teruggeven.
Lees meer...
 
PvdA en ChristenUnie openen aanval op coalitie Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 12 maart 2014 – Met nog een week te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart, hebben oppositiepartijen PvdA en ChristenUnie opeens de aanval op coalitiepartijen VVD, CDA en D66 geopend. De PvdA en de ChristenUnie verwijten in een persbericht de huidige coalitiepartijen dat ze in de afgelopen raadsperiode te weinig hebben klaargespeeld. Volgens de twee oppositiepartijen is de “lakse houding” binnen de coalitie en het college van B&W hier een belangrijke oorzaak van.
Lees meer...
 
Verkiezingsnieuws Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 10 maart 2014 - Op woensdag 19 maart aanstaande vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De Teyding plaatst komend weekend een vergelijking tussen de programma's van VVD, CDA, D66, PvdA, Trilokaal en ChristenUnie. In dit artikel nieuws over onder andere vervoer naar het stemlokaal en het twitterdebat.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 9215

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs