BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Beschonken bestuurder slaat op de vlucht Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 juni 2013 - Een 23-jarige automobilist uit Sassenheim is zondag 9 juni aangehouden, omdat hij met te veel drank op achter het stuur zat. Agenten zagen de man rond 06.00 uur door de bussluis op de Wasbeekerlaan rijden. Toen ze hem staande wilden houden, ging de man er met hoge sneheid vandoor. Na een korte achtervolging stopte de man ineens op de Kwekersweg en ging er te voet vandoor.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Voorhoutse vierdaagse van start Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 juni 2013 - Opstellen in twee rijen voor je stempel en dan op pad. In Voorhout is gisteravond de de 39e avondvierdaagse onder een lekker zonnetje van start gegaan.
Lees meer...
 
Wijkmarkt Lage Land op unieke locatie Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 11 juni 2013 - Donderdagavond 6 juni vond de negende wijkmarkt van deze raadsperiode plaats. De inwoners van het Lage Land in Warmond gingen op een unieke locatie in gesprek met raads- en collegeleden van de gemeente Teylingen. Onderwerpen die ter sprake kwamen waren bestemmingsplan buitengebied, recreëren en wonen in de Watertuin, recreatie, agrarisch ondernemen en de staat van de Zijldijk. De bijeenkomst vond plaats in een schuur aan de Lange Brug, met prachtig uitzicht over de groene weide.
Lees meer...
 
Sassemse vierdaagse met 440 deelnemers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 juni 2013 - Maandagavond 3 juni vertrokken ruim 440 geregistreerde wandelaars voor de eerste van vier wandelingen van 5 of 10 km. Aangetrokken door het mooie weer en de enthousiaste verhalen van de deelnemers werd de stoet wandelaars iedere avond groter.
Lees meer...
 
Winst en afscheid bij TOP/Wereldtickets.nl Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 10 juni 2013 - Afgelopen zaterdag speelden de korfballers van TOP/Wereldtickets.nl hun laatste veldkorfbalwedstrijd van dit seizoen. De Sassenheimers wonnen hun thuiswedstrijd afgetekend van Unitas uit Harderwijk (21-11). Daarmee eindigde de ploeg als derde in de Ereklasse B. Net als in de zaalkorfbalcompetitie kwam TOP/Wereldtickets.nl nét tekort om mee te doen in de strijd om het landskampioenschap. De Sassenheimers namen uitbundig afscheid van de succesvolle hoofdtrainer Hans Heemskerk die 7 jaar verbonden was aan de club.
Lees meer...
 
Ideale omstandigheden voor Voorruiters Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 10 juni 2013 - Rijvereniging “Voorruiters” uit Voorhout heeft zondag 9 juni onder ideale weersomstandigheden voor de ruiters haar jaarlijkse oefencross gehouden. Dit gebeurde al weer voor de vierde keer. Mede dankzij de inzet van ruim 45 vrijwilligers werd dit goed georganiseerde evenement wederom een succes. Voorzitter Kees Zwetsloot kijkt daarom nu al weer vooruit naar de jubileumeditie van volgend jaar. (Foto's Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Bouw SassemBourg op film vereeuwigd Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 juni 2013 - TGP Media Producties uit Sassenheim gaat een documentaire maken over het tot stand komen van SassemBourg. Filmer en eigenaar van TGP Media Producties, de Sassenheimer Piet Molenaar, gaat hier de komende twee jaar mee aan de slag.
Lees meer...
 
Sportnieuws Afdrukken E-mail
- Winst en afscheid bij TOP/Wereldtickets.nl
- NK-eremetaal en EK-selectie skeeleren voor Lisa v/d Geest
- Jeugdkampioenen TOP gehuldigd tijdens de rust van TOP 1
- Columbiaanminioren zwemmen Kringkampioenschappen
 
Meer...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 964 - 1070 van 8757

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs