BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
Verkiezingsprogramma D66 te beluisteren Afdrukken E-mail
Rose Marie Keijzer werkt aan de stite van D66-Teylingen

TEYLINGEN, 10 oktober 2005 - Blinden en slechtzienden kunnen zich het verkiezingsprogramma van D66 Teylingen op de internetsite van de partij laten voorlezen. Lijsttrekker Rose Marie Keijzer heeft het hele verkiezingsprogramma ingesproken. Bezoekers aan de site kunnen deze teksten per hoofdstuk in MP-3 formaat afluisteren.
Lees meer...
 

Nieuwe gemeente zit jaar vast aan Teylingen Afdrukken E-mail
Image

TEYLINGEN, 6 oktober 2005 - Het is onwaarschijnlijk dat de gemeente Teylingen toch nog een andere naam  krijgt. Formeel is “Teylingen” een werktitel en moet de nog te kiezen gemeenteraad na de fusie een definitief besluit over de naam nemen. Maar mocht de raad besluiten een andere naam voor de gemeente te kiezen, dan kan deze naam op zijn vroegst pas een jaar later worden ingevoerd. Dat schrijft de Voorhoutse PvdA fractievoorzitter Joost Peetoom op weblog.
Lees meer...
 
ChristenUnie neemt deel aan vekiezingen Afdrukken E-mail
Logo ChristenUnie

TEYLINGEN, 5 oktober 2005 - De ChristenUnie zal als nieuwe partij meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen voor Teylingen. Lijstrekker wordt Frans Nederstigt uit Voorhout. Plaatsgenoot Walter Wassenaar komt ook op de kandidatenlijst te staan. Beide initiatiefnemers hopen uiteindelijk met een lijst van 10 kandidaat-raadsleden aan de verkiezingen van 30 november mee te doen.
Lees meer...
 
Ard van der Steur VVD-lijsttrekker Afdrukken E-mail
Image

TEYLINGEN, 4 oktober 2005 - De Warmondse VVD-fractievoorzitter Ard van der Steur wordt lijsttrekker van de VVD Teylingen. Dat heeft de ledenvergadering van de partijafdeling maandagavond besloten. Nummer twee op de liberale kandidatenlijst staat de Voorhoutse fractievoorzitter Margo van der Fliert. De Sassenheimse voorzitter van de VVD-fractie, John van Dijk, bezet de derde plek. Op de VVD-kandidatenlijst zijn vervolgens nog een aantal raadsleden terug te vinden uit de drie gemeenten die nu opgaan in Teylingen: Marlies Volten (Sassenheim); John Bosman (Voorhout); Bob Keeven (uit Sassenheim, maar nu nog geen raadslid) en Daisy Nieuwenhuizen (Voorhout).
Lees meer...
 
Gemeentehuizen aangepast voor fusie Afdrukken E-mail
Gemeentehuis Sassenheim (Foto: Edwin van der Wijngaard)

TEYLINGEN, 3 oktober 2005 - De vorming van de nieuwe gemeente Teylingen heeft de nodige gevolgen voor de huidige gemeentehuizen van Sassenheim, Voorhout en Warmond. Vanaf 2 januari 2006 werken de ambtenaren in de gemeentehuizen van Sassenheim en Voorhout. Het gemeentehuis van Warmond wordt dan niet meer gebruikt.
Lees meer...
 
Kiezen in Teylingen Afdrukken E-mail
Stemmachine

TEYLINGEN, 2 oktober 2005 - Wordt het op 30 november, ondanks een nieuwe gemeente, toch weer de vertouwde keuze uit CDA, PvdA, VVD, D66 en een lokale partij. Of valt er misschien toch meer te kiezen? De Staatscourant publiceerde onlangs de namen van de landelijke of provinciale politieke groeperingen die aan de komende gemeenteraadsverkiezingen mee mogen doen. Die partijen moeten dan wel nog voor 18 oktober een kandidatenlijst inleveren. Maar liefst 40 partijen staan er op die lijst en daar zijn de puur lokale partijen nog niet eens in opgenomen. Er valt in principe dus heel wat te kiezen op 30 november.
Lees meer...
 
Hans den Hollander CDA-lijsttrekker Afdrukken E-mail
Hans den Hollander (foto: gemeente Sassenheim

TEYLINGEN, 29 september 2005 - Het CDA Teylingen gaat de gemeenteraadsverkiezingen in met J.G. den Hollander als lijsttrekker. Den Hollander is nu nog fractievoorzitter van het CDA in Sassenheim.
De Voorhoutse CDA-fractievoorzitter C.P. van Velzen wordt tweede op de kandidatenlijst en het Warmondse christen-democratische raadslid H. Langenberg derde. In totaal presenteert het CDA Teylingen tien potentiële raadsleden op de kandidatenlijst en een heel aantal oudgedienden uit de gemeentepolitiek als lijstduwers. De meeste kandidaat-raadsleden voor het CDA hebben nu al zitting in de gemeenteraden van Sassenheim, Warmond of Voorhout.
Lees meer...
 
Weblog als verkiezingswapen Afdrukken E-mail
Image

TEYLINGEN, 29 september 2005 - Een moderne politicus in verkiezingstijd kan niet meer zonder eigen weblog. Verschillende kandidaat-raadsleden voor de gemeente Teylingen houden er een eigen internetdagboek op na. Potentiële kiezers kunnen op deze manier zelf volgen waar zijn of haar volksvertegenwoordiger mee bezig is.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 91 Volgende > Einde >>

Resultaten 9631 - 9645 van 9645

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs