BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
NIEUWSARCHIEF
PvdA schenkt koffie op station Voorhout Afdrukken E-mail
Image
(Foto: PvdA)
24 november - De PvdA schonk vanochtend in alle vroegte koffie aan reizigers op station Voorhout. Tussen 7.00 en 8.30 uur werden ruim 300 koppen koffie en thee uitgeschonken. Daarnaast gaven de 10 campagneleden informatie over de verkiezingspunten van de PvdA.
 

‘Op welke partij gaat u stemmen?’ Afdrukken E-mail
24 november – Er zijn meer dan 200 stemmen in de peiling ‘Op welke partij gaat u stemmen?’ uitgebracht. Het resultaat is echter geen nauwkeurige voorspelling van de verkiezingsuitslag. Dat is met een eenvoudige Internetpeiling als deze ook niet mogelijk.

Het is geen geheim dat partijen hun campagneteams en actieve leden hebben opgeroepen om frequent te stemmen. De laatste dagen gingen sommige partijen ineens met sprongen omhoog.

PvdA, VVD en Trilokaal eindigden praktisch op gelijke hoogte met ieder meer dan 20% van de stemmen. Nu afwachten welke partij echt de meeste kiezers gaat trekken. Een actief campagneteam kan daar zeker een indicatie voor zijn.
 Image

 
VVD rijdt met miniringbus op verkiezingsdag Afdrukken E-mail
24 november - VVD Teylingen zal op 30 november, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen,  met een Miniringbus de kernen van Sassenheim, Voorhout en Warmond afrijden. Met de bus kunnen kiezers naar hun stembureau worden gebracht De VVD heeft in haar verkiezingsprogramma de introductie van een Miniringbus opgenomen die tussen vast de dorpskernen moet gaan rijden. De VVD Miniringbus doet op 30 november om de twee uur de dorpskernen aan. De eerste keer wordt uit Sassenheim (marktplein) vertrokken om 9.00 uur, uit Voorhout (bij Rabobank) om 9.20 uur en Warmond (bij de pomp) om 9.40 uur. De laatste keer wordt om 17.00 uur vertrokken uit Sassenheim.
Teylingers die minder goed ter been zijn kunnen om de Miniringbus bellen (06 549 48521) Zij worden dan opgehaald om te gaan stemmen.
  
 
Bond van Ouderen Sassenheim verheugd over motie tegen tariefsverhoging Afdrukken E-mail
23 november - De Bond van Ouderen Sassenheim heeft verheugd kennis genomen van een raadsbreed aangenomen motie door de gemeenteraad van Sassenheim over het niet instemmen met de voorgestelde harmonisatie tarieven Onroerend Zaak Belasting Afvalstoffenheffing en het niet harmoniseren van het Rioolrecht 2006.

Lees meer...
 
Voorhouts verkiezingsdebat Afdrukken E-mail
Image
Wim van den Ende (D66) luistert naar Ard van der Steur (VVD)
22 november -
In een rokerig Cafe Restaurant Boerhaave in Voorhout presenteerden de politieke partijen zich vanavond aan het publiek. Na een voorstelronde gingen de dame en heren politici in debat met elkaar en met de aanwezige belangstellenden. Het (grotendeels) Voorhoutse publiek bleek nog steeds niet blij met de komende fusie. De partijen moesten zich verweren tegen de vele angsten die er leven rond de samenvoeging: Een ambtenarenapparaat dat door de fusie compleet verlamd zal raken, Voorhout dat alleen maar woningen mag bouwen en voor de winkels zal zijn aangewezen op Sassenheim en de krappe financiële situatie waarmee de gemeente Teylingen van start zal gaan. De partijen hadden heel wat uit te leggen, maar konden de toehoorders op veel punten niet gerust stellen.


Lees meer...
 
Raad Sassenheim wil afvalstoffenheffing en rioolrecht niet verhogen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 november 2005 - De gemeenteraad van Sassenheim heeft vanavond een motie aangenomen om de tarieven afvalstoffenheffing en rioolrecht niet te wijzigen per 1 januari 2006. Ze roept B & W op om te overleggen met de Stuurgroep Teylingen over de hoge lasten voor Sassenheim in verhouding tot Voorhout en Warmond.
 
Standpunten partijen vergeleken door Betrokken Warmonders Afdrukken E-mail
22 november - De Vereniging Betrokken Warmonders heeft vandaag een overzicht van standpunten van de zes politieke partijen uitgebracht. Hiermee hebben ze de verkiezingsprogramma’s, die samen 106 bladzijden beslaan, samengevat tot drie bladzijden met vergelijkingen van de partijstandpunten rond veertien belangrijke onderwerpen en campagnethema's. Het is te lezen en te downloaden op een speciale Teylingen pagina van Kustgids.nl: www.kustgids.nl/teylingen.
.
 
Zetelverdeling Teylingen op basis van de verkiezingen in 2002 Afdrukken E-mail
 Image

21 november - Als de kiezers die in 2002 naar de stembus gingen, op 30 november precies hetzelfde stemmen, zou dit leiden tot de volgende uitslag: CDA: 31%, VVD: 23%, PvdA: 18%; D66: 7%; Trilokaal: 21%. Omgerekend in zetels in de 23 zetels tellende gemeenteraad van Teylingen: CDA: 8; VVD: 5; PvdA: 4; D66: 1; Trilokaal: 5. Aan de hand van deze verdeling kan 30 november de verschuiving ten opzichte van drie jaar geleden inzichtelijk gemaakt worden. Van nieuwkomer ChristenUnie kan geen voorspelling gemaakt worden.
Lees meer...
 
Meer...
<< Begin < Vorige 91 Volgende > Einde >>

Resultaten 9631 - 9698 van 9698

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs