BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Doorlopende activiteiten Afdrukken E-mail

t/m 27 mei: Panorama Tulipland ’s werelds grootste en kleurrijkste bloemenpanorama! Kijk toe hoe het wordt vervaardigd. Deze attractie is 1 van de blikvangers in een meer dan honderd jaar oud bloembollencomplex in het hart van de Bollenstreek. Het adres is: Jacoba van Beierenweg 79. Open: dagelijks10-18 uur. Toegang: € 5,50; tot 12 jaar/cjp/65+  € 4,50

VVV Warmond heeft een nieuwe fietsroute gemaakt “De culturele Bollenstreek”, een route van ca. 25 km. langs de bezienswaardigheden in de regio. Vele kortingsbonnen voor oa Panorama Tulipland, Keukenhof, Ruïne van Dever. De route kost € 2,50 Te koop bij VVV Warmond, Lisse en Leiden.

Iedere zaterdag en zondag tot medio september: “Koe & Vlaai”, een unieke wandeltocht inclusief 2 overzetten met het veer en een consumptie met vlaai voor € 5,- Start op zaterdag bij de VVV Warmond en op zondag bij het Kunstcafé aan het Pleintje. Helaas niet voor hondjes!

Elke eerste donderdagochtend van de maand, van 10:00 tot 11:30 uur en elke eerste vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur verzorgt Stichting Oud Sassenheim een inloop. Er kan dan gekeken worden naar afbeeldingen uit het historisch archief.
Medewerkers van de stichting willen u graag toelichting geven of vragen beantwoorden.
De inloop is in “De Ankerplaats” Narcissenlaan 3 in Sassenheim
Heeft u foto’s of ander beeldmateriaal van Sassenheim uit vroeger tijd, dan wil de stichting daar graag een scan van maken.

Elke tweede donderdagavond van de maand, van 19:30 tot 21:30 uur verzorgt de werkgroep Genealogie van de Stichting Oud Sassenheim een inloopavond. De Werkgroep wil u ondersteunen bij het stamboom onderzoek.
De werkgroep houdt zich bezig met: Registreren van stambomen, Verzamelen van Genealogieën, Opbouwen van digitale bestanden, Verzamelen van rouwkaarten, bidprentjes, geboortekaartjes etc. Onderhouden van contacten met andere genealogische verenigingen.
De leden willen u graag toelichting geven of vragen beantwoorden.
De inloop is in de Kerkenraadskamer van de Julianakerk, Julianalaan 6 in Sassenheim.
 

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs