BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Familiedag Hockeyclub Voorhout groot feest Afdrukken E-mail

VOORHOUT, 9 juni 2008 - Bij de Hockeyclub Voorhout vond zaterdag de traditionele jaarlijkse familiedag plaats. Dit jaar was het thema “China”. De dag begon wat grijzig, maar gedurende de middag brak de zon volledig door.

De sterk toegenomen warmte zorgde voor steeds meer bezwete hoofden tijdens de wedstrijden. Op het eind van de middag werd dit aangevuld door rood verbrande kruinen van diverse vaders! Familieleden en vrienden – al dan niet met hockey ervaring – waren uit het hele land gekomen om de ongeveer 15 familieteams aan te vullen. Behalve wedstrijden waren er ook spelletjes voor de jeugd, er waren ijsjes, de teams gingen op de foto. Kortom, voor jong en oud was er iets te doen.

Zoals elk jaar werden aan het einde van het toernooi de kampioenen, 2e plaatsen en de best presterende jongste jeugdteams van het afgelopen competitieseizoen beloond met een beker. Dit jaar waren er in de jeugd maar liefst negen 2e plaatsen. 

Daarna werd de enorme wisseltrofee, de ABN-AMRO Familietoernooi-beker aan het beste team van de familiedag uitgereikt, namelijk de Babi Pangang’s. De originaliteitsprijs ging naar team Bieltje?, vanwege hun typerende Chinese mutsjes voorzien van zwarte vlecht. De dag werd afgesloten met patat voor de jeugdige spelers en een Indisch buffet voor de volwassenen.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs