BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Zilveren Pankrasspeld voor Joop van der Zwet Afdrukken E-mail

ImageSASSENHEIM, 10 juni 2008 - Joop van der Zwet (l) ontving tijdens de jaarvergadering van de Sassenheimse toneelvereniging Pankras afgelopen week de Zilveren Pankrasspeld. Van der Zwet is dan wel niet meer actief lid van de vereniging, toch is hij nog nauw betrokken bij het wel en wee van de club.

Hij is destijds op latere leeftijd bij ATV Pankras gekomen en ontpopte zich bij de vereniging als een regisseur die zijn spelers met veel enthousiasme tot grootse spelprestaties wist te brengen. Voorzitter Erik van Dorp dankte Van der Zwet voor zijn geweldige inzet als actief regisseur. Als eerbetoon voor deze inzet in de afgelopen jaren kreeg hij de oorkonde van “lid van verdienste” met de daarbij behorende zilveren Pankrasspeld overhandigd. Van der Zwet was met dit eerbetoon zeer verrast en dankte het bestuur en de andere toneelvrienden van Pankras hartelijk voor het vertrouwen dat er altijd in hem geweest is en het plezier en de warmte die hij bij de vereniging mocht ervaren.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs