BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Fotowedstrijd 100 jaar 'De heere Schouten' Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 15 juni 2008 - Het voetveer ‘De heere Schouten’, dat vaart tussen Koudenhoorn en de Zwanburgerpolder in Warmond, bestaat 100 jaar. Daarom organiseert de gemeente Teylingen een fotowedstrijd over het voetveer. Tot en met 1 september kunt u uw inzendingen insturen.

Voor de maker van de winnende foto van het voetveer is er een heerlijke lunch ter waarde van €50,00 bij De Kaagsociëteit in Warmond. U wordt opgehaald en gebracht met het jarige voetveer. De prijs is geldig tot oktober 2009, dus mocht u dit seizoen niet kunnen, dan heeft u voor volgend jaar nog iets leuks op de planning.

Jury
Een jury bestaande uit Bert Homan (wethouder recreatie en toerisme), Roel Bonder (schipper van het eerste uur van ‘De heere Schouten’, Willemijn Favier (communicatiemedewerker Teylingen) en Marco de Groot (fotograaf) beoordelen de inzendingen. De Groot is beeldend kunstenaar en werkt binnen de discipline geënsceneerde studiofotografie. Daarnaast werkt hij als fotografiedocent voor verschillende Volksuniversiteiten in de Bollenstreek en Den Haag. Hij heeft exposities gehad in New York, Bologna en Madrid.

Afdruk
Om mee te kunnen doen moet er voor 1 september een afdruk van de foto op formaat 15 x 20 cm  worden opgestuurd naar de Gemeente Teylingen, t.a.v. Chrissy van der Pijl, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout. Vermeld uw gegevens bij de inzending: naam, volledig adres, emailadres en telefoonnummer.

Prijsuitreiking
Iedereen die een foto instuurt, krijgt bericht over wanneer en waar de prijsuitreiking plaatsvindt. Dit zal rond half september 2008 zijn.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs