BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Opbrengst Rotary streetgolf naar jeugdfonds en revalidatietuin Bernardus Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 juni 2008 - Rotary Sassenheim heeft zondag met het streetgolftoernooi 30.000 euro opgehaald voor de revalidatietuin van de Bernarus en een jeugdfonds voor de rotary. De golfteams streden voor de derde, en voorlopig laatste keer, om de eer en voor het goede doel.

Een zonnetje, wat stapelwolkjes en een heerlijk briesje zorgden afgelopen zondag 15 juni voor perfecte omstandigheden voor het Streetgolftoernooi van Rotary Sassenheim.

Om 10.00 uur werden de teams naar één van de 21 holes gebracht, die verspreid over Sassenheim waren uitgezet. De ligging van de holes was fantastisch en liet maar weer eens zien hoe mooi Sassenheim is. Op de meeste holes moest echt worden gegolfd, echter in de Ruïne van Teylingen kon alleen met penalty-schieten punten worden verdiend.

Het vervoer naar de verschillende holes was weer ludiek. Een oude vrachtwagen van Wesseling, paard en wagen, de bootjes van Tjarda en de boot van de Gemeente Teylingen brachten de golfers waar ze zijn moesten. Dit jaar werd men ook vervoerd in een heuse Veewagen. Zittend op strobalen in een afgesloten paardentrailer, moesten de deelnemers maar zien waar ze werden gedropt. Dat dat bij de mooie Ruïne van Teylingen was, waar de Hollandse Nieuwe en de korenwijn  klaarstonden, maakte een hoop goed!

Aan het eind van de dag werd bekend dat het team van Heemborg Makelaars de meeste golfpunten had verdiend. Zij ontvingen daarvoor de trofee: een levensechte Catalpa (trompetboom). De teamcaptain van Heemborg schonk deze boom direct weer terug aan de lokatiemanager van de Berdnardus, want het was immers voor hun ‘revalidatietuin’’ dat er werd gestreden. René Vos, voorzitter van de Streetgolfcommissie, reikte daarna cheques uit aan de manager van Bernardus en aan de voorzitter jeugdzaken van De Rotary Sassenheim. Zij kunnen het geld gaan aanwenden voor de beoogde goede doelen: 15.000 euro voor de Revalidatietuin van Bernardus en hetzelfde bedrag voor een eenmalig Sassenheims jeugdfonds. Het jeugdfonds is bedoeld voor projecten van jeugdafdelingen van verenigingen met een culturele of maatschappelijke inslag in Sassenheim.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs