BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Vele artiesten op Leede Concert Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 17 juni 2008 - Het Leede concert 2008 wordt donderdag vanaf 20.00 uur in het park Groot Leerust gehouden. Het concert kan vanaf het water beluisterd worden, maar ook vanuit het park is er goed zicht op het podium. Het concert verhuist vanaf de gemeentehaven, waar het vorig jaar werd gehouden, vanwege zorgen over de sterkte van de brug naar Koudenhoorn als hier veel mensen op zouden staan. Foto: Het Leede concert 2007 (foto Henk Keijzer)

Iedereen is weer van harte welkom van af 20.00 op 19 juni. Toegang is weer gratis. Dit jaar zal er een sterk Warmondse muziek inbreng zijn. Het 90 jaar jonge brassband St. Matthias zal het concert openen.

Het programma zal verder artiesten zoals Joke Bruijs, Frits Landesbergen en de Tiny Little Big Band laten optreden. En, later op de avond is er een muziekale verrassing in een hele aparte verpakking!  

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren, waar onder SONY als hoofdsponsor genoemd mag worden. De initiatiefnemers zijn de “Vrienden in Warmond” en de gemeente Teylingen.

Van af 19.30 is een ieder welkom in het Park Groot Leedrust waar het mogelijk is om op diverse plaatsen een hapje en een drankje te nuttigen. Het concert vangt aan op 20.00 en de laatste tonen zullen rond 23.00 over de Leede nagalmen. Uiteraard zal na dit tijdstip de gezelligheid worden voortgezet.

Waarom dit evenement? Het is altijd leuk een feestje te houden en het is nog leuker om te melden dat het batig saldo naar goede doelen in Warmond zal worden overgemaakt. Bovenal wordt hier Warmond op een landelijk niveau onder de aandacht gebracht.  

De stichting Vrienden in Warmond is een initiatief van een aantal Warmonders, met jongen gezinnen die hun dorp willen promoten en deze willen zien groeien naar een bruisend watersport recreatie omgeving.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs