BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
De Kinderburg op bezoek bij All-Inn Afdrukken E-mail

ImageSASSENHEIM 18 juni 2008 - De groepen 1/2 van basisschool De Kinderburg uit Sassenheim zijn dinsdag op bezoek geweest bij grillrestaurant All-Inn in Sassenheim. Ze zijn al een week bezig met het project: “Het Restaurant”. En wat is er nu leuker dan op bezoek te gaan bij een echt restaurant en een kijkje te nemen achter de schermen.

Dus hebben de kinderen gereserveerd bij All-Inn. De kok van het restaurant leidde de kleuters rond in zijn restaurant. Ook konden ze een kijkje nemen in de keuken. Wat staat er in de koelkast, wat gaat er in de oven. Moeten jullie ook afwassen of hebben jullie een vaatwasser? Wow, dat is een grote vaatwasser.

De kinderen gingen ook aan tafel. Daarbij leerden ze wat er allemaal op tafel staat. Waar liggen je mes, vork en lepel en mag je smakken en uit welk glas drink je wat. De kinderen hebben erg veel geleerd die ochtend.

Een diner sluit je natuurlijk af met een nagerecht: een heerlijk ijsje. Waarna de kinderen zelf mochten afrekenen en afscheid nemen.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs