BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Vragen Trilokaal over sloop Ankerplaats Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 18 januari 2011 - Trilokaal heeft aan het College van B&W vragen gesteld over de voorgenomen sloop van de Ankerplaats in Sassenheim. De gebruikers van het gebouw aan de Narcissenlaan hebben onlangs te horen gekregen dat ze in september van dit jaar het pand moeten verlaten , terwijl er nog geen zicht is op een vervangend onderkomen.

Volgens Trilokaal  heeft wethouder Leo van der Zon toegezegd dat dit zou worden opgelost voordat er verdere stappen worden genomen.  “Er dient gekeken te worden hoe voor de Ankerplaats en de betrokkenen een goede tussenoplossing afgesproken kan worden. Dat zal aan de orde zijn op het moment dat er verdere stappen met het plan gezet worden.”, zo haalt de partij de wethouder aan.

Trilokaal concludeert dat er dus inmiddels verdere stappen zijn genomen, maar er lijkt nog geen enkel alternatief aangeboden door het college. De lokale partij wil weten of dat klopt.  Trilokaal doet het voorstel om de Ankerplaats niet te slopen voordat er een tussenoplossing of definitieve oplossing is voor de gebruikers van De Ankerplaats.  Een periode van een half jaar is een minimale termijn voor een vereniging om zich goed voor te bereiden voor een verhuizing, stelt de partij, die wil weten of het college het mee eens is.

Zie ook:
"Ankerplaats in september 2011 gesloopt"

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs