BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Voice of Holland finaliste Leonie Meijer bij Echte Bakker Ammerlaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2011 - Even was de winkel van Echte Bakker Ammerlaan in Sassenheim het decor van de real life aflevering rondom 'Voice of Holland-ster' Leonie Meijer. Leonie wilde haar ouders bedanken voor hun support door hen een taart te geven met de tekst “The best parents of Holland”.  Ze kwam bij Ammerlaan terecht omdat haar ouders al jaren in Sassenheim wonen. Vader Rob is voorzitter van korfbalvereniging TOP. Hij roept alle Teylingers op om vooral op zijn dochter te stemmen en de single 'Lost in yesterday' te downloaden.

ImageBakkers Wesley en Mitchel Ammerlaan verrasten Leonie door van de bestelling een hele bijzondere taart te maken met creatief aangepast logo en deze cadeau te doen. “Wij kennen Leonie een heel klein beetje via TOP en vinden haar zo sympathiek. Bovendien zingt ze ook gewoon het beste. Wij vinden serieus dat heel Teylingen op haar moet stemmen vrijdag tijdens de finale”, grapten de broers.

De aflevering van 'The Voice of Holland - Real Life' met daarin de taart is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs