BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Muziekterrassen lopen ten einde Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 18 augustus 2011 - Het is al weer anderhalve week geleden dat op het pleintje bij de Warmondse dorpspomp de formatie Who Cares zich presenteerde met een reekse bekende hits van de afgelopen jaren. Ingrid van der Spek zong tot laat in de avond de sterren van de hemel en wist de sfeer op het pleintje er goed in te houden. (Foto's: Henk Keijzer)


De reeks muziekterrassen begon in juli met een optreden van het Joppekoor, op 15 juli gevolgd door een optreden van Artishock. Tijdens die avond mochten we voor een paar nummers al van de zangkunsten van Ingrid genieten. Dat beloofde veel goeds en er was dan ook heel wat publiek bij het optreden van Who Cares.

Image
Het laatste muziekterras van deze zomer is aanstaande vrijdag, 19 augustus. Vanaf circa 20:30 uur treden voor u op de formatie Red and Blues. Deze band is hier nu voor het derde opeenvolgende jaar en staat borg voor een fantastische avond met gipsy en blues muziek.

Image

Image

Image

Image
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs