BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
DOSR Foreholte 6-0 Afdrukken E-mail
In een slechte wedstrijd ging bij Foreholte alles mis wat er maar mis kon gaan. In het begin van de wedstrijd zag het er helemaal niet naar uit dat het zo'n grote uitslag zou worden. Met de wind dwars over het veld was het veldspel rommelig, maar had Foreholte een licht overwicht zonder tot kansen te komen.
In de 15e minuut was de eerste kans voor DOSR raak. Een vrije trap werd slecht weggekopt door de Voorhoutse verdediging en ook het hierop volgende kopduel ging verloren. De bal viel voor de voeten van de linker middenvelder van DOSR die uit de draai raak schoot. Foreholte trok ten aanval en dat resulteerde in de 25e minuut in een grote kans voor Tom Bleijswijk. Een geblokt schot van Toni Arroyo kwam voor de voeten van Tom die echter vanaf ongeveer 10 meter te zacht inschoot. Toen 2 minuten later de aanvoerder van DOSR werd weggestuurd voor natrappen leek het een kwestie van tijd dat Foreholte terug zou komen. Het is echter een oude voetbalwet dat een numerieke minderheid een ploeg juist vleugels geeft. Zo ook DOSR.

Niet dat ze beter gingen spelen, maar met een enorme inzet werd Foreholte van het “Veense” doel afgehouden. In de 44e minuut kreeg DOSR een vrij trap net buiten het strafschopgebied. Het harde schot stuiterde, op het slechte veld van DOSR, vlak voor doelman Matthijs Guijt, die daardoor de bal los liet. De terugspringende bal werd van dichtbij ingekopt door een DOSR speler, 2-0.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Tjeerd van der Zwaan, liggend op de grond, hands maakte. De goed leidende scheidsrechter gaf voordeel, maar toen Tjeerd de spits van DOSR bij de benen pakte kon hij niets anders doen dan de bal op de stip te leggen, 3-0. Bij Foreholte gingen de kopjes hangen en DOSR putte nog meer moed uit deze meevaller. In de 51e minuut werd een verre ingooi van DOSR door Jamie Robijn met de hand weggeslagen. Een 2e gele kaart voor Jamie en weer een penalty, 4-0. In de 64e minuut na een snelle uitbraak over rechts, 5-0. 20 minuten later de mooiste treffer van de wedstrijd. Een uitbraak over links werd door een invaller van DOSR prachtig binnengeschoten in de verste bovenhoek. Pas in de 88e minuut het eerste echte schot op het doel van DOSR. Kevin Compier schoot de bal vanaf 25 meter keihard in de linker bovenhoek, maar met een prachtige redding behield de doelman de nul. Het laatste wapenfeit was van Rik Grondel. Een weggekopte bal nam hij vanaf ongeveer 25 meter ineens op zijn schoen. De bal verdween rakelings naast het doel.

Volgende week thuis tegen SJZ en dan kan Foreholte er voor zorgen dat het toch nog positief de winterstop in gaat.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs