BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Successen voor Inspiration op NK majorette Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 december 2011 - Tijdens het NK majorette voor solisten, duo’s en ensembles, dat zaterdag 3 december werd gehouden in het Topsportcentrum te Almere, werden 7x goud en 2 x brons in de wacht gesleept in de diverse categorieen.

Er stonden zaterdag 3 december j.l. maar liefst 220 optredens op het programma in Almere. Het beloofde een lange spannende dag te worden. En dan zijn het nog niet eens alle majorette onderdelen. Op 17 december is het NK voor groepen en teams. Op 24 maart 2012 is het Nederlands kampioenschap majorette voor de accessories onderdelen ( met baton en attributen) en de groepen die meedingen naar een plek op het Europees Kampioenschap dat in oktober 2012 in Frankrijk zal worden gehouden. Ondanks dat steeds meer meiden van Inspiration en de groepen zich op de twirlonderdelen richten waren er nog genoeg optredens van Inspiration te zien zaterdag 3 september. En niet zonder succes. Maar liefst 7x Nederlands Kampioen werd er gescoord en 2x werd een mooie 3e plaats behaald.

ImageHet goud werd behaald door: Daisy Tetteroo ( Jeugd 2 solo sectie A), Tanya Boon ( Jeugd 3 midden solo sectie A), Sinéad Kelly (senior top sectie A), Lisa en Robin de Ronde ( Duo sectie A jeugd 1), Lisa van Kampen en Daisy Tetteroo ( Duo sectie A Jeugd 2), Mariska van Duijn en Merel van Hameren ( Duo sectie A Jeugd 3 basis) en het duo Larissa Vrijburg/Moniek v.d. Geer ( Junior midden sectie A). Een mooie 3e plaats werd behaald door Fleur Warmerdam in Senior Top sectie A en Vivian Nederstigt werd 3e in Junior Basis sectie A, zij had maar liefst 30 tegenstanders! Een mooie afsluiting van het seizoen voor deze majorettes. Zaterdag en zondag 10 en 11 december staan de voorrondes voor het NK Twirl alweer voor de deur waar ook meerdere twirlsters van Inspiration voor geplaatst zijn. Drukke en spannende tijden dus.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs