BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Voorzitter Jan Schoen van Ter Leede overleden Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 2 maart 2012 – Voorzitter Jan Schoen van de Sassenheimse voetbalvereniging Ter Leede  is vrijdag op 57-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek.

Gedurende een periode van ruim 40 jaar heeft hij, in wisselende rollen, zijn stempel op de vereniging gedrukt. Als speler, als (jeugd-) begeleider, maar vooral als  bestuurslid dat verantwoordelijk was voor het voetbaltechnische presteren van de selectie-elftallen. Sinds 2004 was hij voorzitter van Ter Leede.

Jan Schoen was volgens een verklaring van het bestuur een roodgele clubman met een uitgesproken visie. “Op veel zaken die onder zijn leiding tot stand zijn gekomen, kunnen wij ons ook in de toekomst verder ontwikkelen. Daar zijn we hem dankbaar voor en we mogen er ook trots op zijn.”

“Uiteraard zijn onze gedachten bij Nicolette, de kinderen en bij allen die hem dierbaar waren.
Wij zijn Jan Schoen veel dank verschuldigd: voor zijn daadkracht, zijn enthousiasme, maar bovenal voor de professionele wijze waarop hij bestuurlijk leiding gaf aan onze vereniging. Die constatering mag er ook zijn, naast het verdriet om zijn veel te vroege overlijden.”

Geheel naar de wensen van Jan Schoen zal het wedstrijdprogramma van Ter Leede komende zaterdag 'normaal' worden afgewerkt. Met het in acht nemen van een minuut stilte voor aanvang van alle wedstrijden, alsmede door het dragen van rouwbanden, wil Ter Leede haar gevoelens van verdriet, maar ook van dankbaarheid voor zijn grote verdiensten, kenbaar maken.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs