BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
De Heere Schouten weer in de vaart Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 april 2011 - Het voetveer ‘De heere Schouten’ is sinds donderdagmiddag weer in de vaart. De antieke salonboot werd te water gelaten bij Jachthaven Juffermans in Warmond, waar de boot deze winter zowel motorisch als uiterlijk weer tot de in puntjes opgeknapt werd. De boot werd met champagne ter water gelaten door  wethouder Van Velzen en de voorzitter van de nieuwe Stichting Voetveer Warmond, de heer H. Emmerik.

‘De Heere Schouten’ is nog eigendom van de gemeente, maar de Stichting Voetveer Warmond is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van het schip. Volgens de stichting ziet het bootje er weer fantastisch uit, en is het gereed om weer dienst te doen als voetveer in de ANWB wandelroute 'Zwanburgerroute'.

En ook de groep van vrijwillige schippers, die in grote getale bij de feestelijke tewaterlating aanwezig waren, hebben er weer zin om de wandelaars van dienst te zijn op deze prachtige wandelroute  rond het Joppe. 
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs