BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Trainer Bougrine verlaat Foreholte met verlies Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 mei 2012 - In de thuiswedstrijd schreeuwde het publiek de tien Voorhouters nog naar een 2-1 overwinning. Foreholte wist dat SJZ uit een lastige afsluiting zou zijn van deze competitie. Echter de huidige vijfde positie op de ranglijst wilden zij verdedigen. De buitenkant van de paal zorgde ervoor dat Rik Grondel Foreholte niet op voorsprong had gezet in het begin van de wedstrijd. Even later was het Fred de Koning die SJZ op een 1-0 voorsprong zette door de bal om Mathijs Guijt heen te schieten. Lang stond die stand niet op het scorebord. Uit een hoekschop kopte Toni Arroyo raak. Na deze gelijkmaker streden de mannen van trainer Mohammed Bougrine voor de voorsprong. Het was echter toch weer SJZ dat op voorsprong kwam doordat Fred de Koning de terugspringende bal van Guijt kon binnen tikken.

In de tweede helft had Foreholte zeker de winst veilig kunnen stellen. Maar doelpunten waren niet aan de Voorhouters gegund vandaag. Eerst was het Rutger Wiering die zijn vrije trap gekeerd zag worden door de keeper van SJZ. Later was het Kevin Compier die vanaf elf meter het net niet wist te vinden. SJZ werd sterker en zette de eindstand van 3-1 op het scorebord.

Met deze nederlaag sluit Foreholte de competitie af op de vijfde positie. Aan het begin van het seizoen waren wederom de verwachtingen hooggespannen. Trainer Bougrine wordt vervangen door Zethof komend seizoen en gaat proberen het resultaat te verbeteren en om de prijzen te spelen.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs