BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
EK commercial opgenomen bij PLUS van Dijk Afdrukken E-mail
Voorhout, 14 mei 2012 - In de aanloop naar het EK voetbal trapt PLUS van Dijk af met de spaarcampagne voor de PLUS EK Juichbandjes. Bij elke 15 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangen klanten gratis een zakje met één van de 32 beschikbare EK Juichbandjes. Ook de commercial voor de Landelijke EK-campagne is in de Voorhoutse Supermarkt opgenomen.

Bij PLUS van Dijk worden al ruim 2 jaar de commercials van PLUS opgenomen. Ook de commercial voor deze nieuwe EK actie is weer in Voorhout opgenomen. Dit keer voornamelijk buiten voor de winkel waar een uitzinnige groep van 100, in het oranje gestoken, figuranten samen met de 4 hoofdrolspelers weer een leuke commercial hebben opgenomen. Ondernemer Joop van Dijk is enthiousiast over de opnames in zijn winkel: “het is elke keer weer een heel circus wat op de been is om zo’n commercial op te nemen, maar ik vind het nog steeds een eer dat de commercials hier opgenomen worden. We hebben in Voorhout een hele mooie, ruime  winkel waar we met alle medewerkers erg trots op zijn. Dat de opnames in onze winkel worden gedaan is een bevestiging van dat gevoel”.    

juichbandjes

Er zijn zestien verschillende Oranje bandjes en zestien bandjes van de  deelnemende Europese landen. Naast de juichbandjes is er een speciale Juicharm en opblaashand beschikbaar. Daarmee kan Nederland zich helemaal klaarmaken voor de Oranjegekte. De EK-gadget moet een waar verzamelitem gaan worden. De EK Juichbandjes zijn geïnspireerd op de WK Juichbandjes actie in 2010. “De WK Juichbandjes waren een enorm succes en scoorden bij consumenten goed op originaliteit, sympathie en deelnamebereidheid. Dit succes zagen we terug in de cijfers en voor de deur, waar dagelijks kinderen stonden om hun collectie compleet te maken, zegt ondernemer Joop van Dijk.”  Voor de supermarktketen was het een logische stap om dit concept verder te ontwikkelen en in een nieuw jasje te steken.

De EK Juichbandjes van PLUS zijn niet alleen vrolijk vormgegeven, ze zijn ook makkelijk te gebruiken. Zo zijn de bandjes van stof gemaakt, waardoor je ze makkelijk om je arm kan doen. Daarnaast zijn de EK Juichbandjes voorzien van klittenband, zodat zowel kinderen als volwassenen ze kunnen dragen. De PLUS Juicharm is verkrijgbaar bij speciale actieproducten of los te koop voor 1,99 euro. Kinderen kunnen de juichbandjes zo eenvoudig verzamelen en op hun kamer neerzetten. Bij de Juicharm hoort ook een opblaashand.

Als je zestien bij elkaar passende bandjes hebt en ze in de juiste volgorde om je arm doet, verschijnt het woord ‘Holland’. Doorsparen wordt zo extra aantrekkelijk. Alle bandjes zijn blind verpakt. Welk EK Juichbandje je bij de kassa krijgt, is dus iedere keer een verrassing.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs