BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Keukencentrum Van der Voet naar Wasbeekerlaan Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 6 juni 2012 -  Keukencentrum Van der Voet heeft onlangs de sleutel ontvangen voor het nieuwe pand aan de Wasbeekerlaan in Sassenheim. In juni verwacht het keukencentrum voor het publiek open te gaan. Tot die tijd blijft de showroom aan de Hoofdstraat in Sassenheim open.

Patrick van den Berg, eigenaar van Keukencentrum Van der Voet, nam vol trots de sleutel in ontvangst van het nieuwe pand. Op dit moment werkt een team van keukenmonteurs non stop om het 800m2 tellende complex in te richten. “Een behoorlijke klus, maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij in juni de deuren van ons nieuwe pand ook voor het publiek mogen openen.”
 
Keukencentrum Van der Voet moest enkele jaren geleden op zoek naar een nieuwe locatie, omdat het huidige pand aan de Sassenheimse Hoofdstraat op de nominatie staat om gesloopt te worden. “Daarnaast vonden wij het na bijna vijfentwintig jaar ook tijd worden voor een pand met meer uitstraling, ruimte en groeimogelijkheden”, licht eigenaar Van den Berg toe.
 
Het nieuwe keukencentrum aan de Wasbeekerlaan staat naast het complex van bouwmarktgigant Multimate en is bijna anderhalf keer zo groot als het huidige pand van Keukencentrum Van der Voet. “In totaal bestaat onze showroom straks uit twintig keukens. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om dit nog eens uit te bereiden in de toekomst. Daarmee is tijdens de bouw al rekening gehouden.”
 
Keukencentrum Van der Voet blijft tot juni nog op de ‘oude’ locatie open, maar verwacht binnenkort wel minder keukens in de showroom te hebben staan. “De laatste showroomkeukens gaan nu met flinke kortingen de deur uit. In ons nieuwe pand willen wij een frisse start maken met een compleet vernieuwde showroom. Dus alles moet nu weg.”

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs