BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Nieuwe clubgebouw BV Agnes voltooid Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 juni 2012 - Precies drie maanden waren er nodig om de klus te klaren. Het resultaat mag er zijn: een geweldig mooi nieuw clubgebouw voor Biljartvereniging Agnes dat de entree van sportpark Elsgeest ook nog eens verder heeft verrijkt.

Een grote groep vrijwilligers van de Biljart Vereniging Agnes te Voorhout is – onder deskundige aansturing van enkele bouwkundige leden van de vereniging – vanaf 23 februari aan de slag gegaan om het verouderde clubgebouw grondig aan te pakken en uit te breiden. Dagelijks waren er tien tot twaalf vrijwilligers aanwezig om allerlei werkzaamheden ter hand te nemen.

Een leerlingenproject van de K.T.S. maakte het mogelijk dat er op vier dagen in de week ook nog eens vier jongeren een bijdrage konden leveren. Bij de vernieuwing van het clubgebouw is er ook de nodige aandacht besteed aan het duurzaamheidsaspect, zeker in deze tijd niet onbelangrijk. In de laatste week van mei konden de laatste bouwkundige werkzaamheden worden afgerond.

Het bewijs dat zelfwerkzaamheid en saamhorigheid tot iets moois kunnen leiden is geleverd en is in sportpark Elsgeest te aanschouwen. Dankzij de financiële bijdragen van Fonds 1818, het SkanFonds, het Schipholfonds, een internationaal fonds, Fonds Sluyterman van Loo, Fonds DCI en het Coördinatiefonds van de Rabobank, diverse bedrijven alsmede de vele obligatiehouders is dit alles mogelijk gemaakt.

Veel eerder dan gedacht kan het clubgebouw weer worden gebruikt. Door de realisatie van een tweede biljart kunnen er ook weer meer nieuwe leden worden verwelkomd. Ben je 55-plusser en wil je ook lid worden kom dan gerust eens langs. De officiële opening van het vernieuwde clubgebouw staat overigens pas voor zaterdag 29 september gepland, omdat de vereniging dan gelijktijdig het 25-jarig bestaan zal vieren.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs