BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Mooie optredens Inspiration in Katwijk Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 juni 2012 - Afgelopen zaterdag namen enkele groepen, solisten en duo’s van Inspiration deel aan een wedstrijd georganiseerd door Desiree NNO Katwijk en NBTA Nederland. Het werd een succesvolle wedstrijd voor Inspiration met mooie punten en 1e prijzen.

Al vroeg in de morgen togen de majorettes en twirlers van Inspiration naar Sporthal Cleyn Duin in Katwijk om daar deel te nemen aan een majorette & twirl wedstrijd voor solisten en groepen. Er stonden 103 optredens in de diverse categorieen op het programma. De oranjekoorts had ook daar al toegeslagen want de organiserende vereniging had de zaal met oranje aangekleed en men droeg oranje kleding. Voor de majorettes en twirlers werd het in ieder geval een mooie dag. Goede punten werden gescoord en medailles en bekers weer binnen gehaald, zowel door de solisten als de groepen.

De E-groep, uitkomend in small team dance twirl peewee  (jongste telgen van de vereniging) brachten hun ‘mini disco’ show vol enthousiasme, De D-groep met hun show met het thema ‘shopping mall’ mocht er ook zijn, ook zij scoorden goed. Nina Copier en Mylene v.d. Broek, overgekomen van the Kopergirls uit Leiden, waren prima invalsters en deden zeker niet onder voor de rest van de groep. Het zag er allemaal goed uit. De A-groep zette hun ‘Scarecrow’ show weer goed neer en behaalden mooie punten.

Plaatsingspunten voor het NK nog net niet, maar het komt steeds dichterbij.  De B-groep had deze dag hun laatste optreden met hun ‘science’ show. Het was tevens ook het laatste optreden van Nadie Bakker, die na 12 jaar twirlen, haar baton aan de kant zet en zich op andere dingen zal gaan richten. Het was een emotioneel afscheid. Zij heeft altijd met veel plezier de twirlsport bedreven. De B-groep is in een nieuwe samenstelling alweer bezig met een nieuwe show die op de wedstrijd in Sporthal de Tulp in Voorhout op 8 september te zien zal zijn.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs