BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Inschrijving Kinderstad geopend Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 13 juni 2012 - Vanaf 6 augustus van dit jaar start Kinderstad weer op het terrein aan de Kagerweide in Sassenheim. Kinderstad is het jaarlijks huttenbouwfeest van 4 dagen in Sassenheim. Inschrijven kan tot en met 24 juni. Inschrijfformulieren zijn beschikbaar op de Sassenheimse basisscholen.

Ook als men in Sassenheim woont, maar buiten Sassenheim naar school gaat, is men van harte welkom. Kinderstad start op maandag 6 augustus om 13.00 uur. Gedurende 4 dagen wordt door de kinderen hard gewerkt aan de bouw van hutten op het ijsbaanterrein. Tijdens het evenement zullen diverse activiteiten plaatsvinden, waaronder de Burgemeesterverkiezing, een disco, Kinderstad Got Talent, speurtocht, brood bakken, tobbedansbaan, springkussen en een rommelmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert & Mendy Leeflang (tel. 0252-230411) of via www.kinderstadsassenheim.nl.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs