BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Motorrijder negeert stopteken bij Bobcontrole Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 13 juni 2012 - Een motorrijder heeft zaterdagavond tijdens een alcoholcontrole een stopteken van agenten genegeerd. De bestuurder weigerde om vanaf de rijbaan uit te voegen naar het controlevak. Hij reed in plaats daarvan schuin door het controlevak naar het naastgelegen fiets-/bromfietspad om daar met hoge snelheid zijn weg te vervolgen via de Leidsevaart richting Sassenheim. De bestuurder is nog niet aangehouden, maar zijn gegevens zijn bekend.

Tijdens en na de wedstrijd Nederland-Denemarken heeft de politie op de Leidsevaart 153 bestuurders gecontroleerd op alcohol. Twee personen werden bekeurd omdat ze teveel alcohol gedronken hadden. Een bestuurder blies een A-indicatie op straat. Op het bureau gaf de ademanalyse een uitslag van 255 ug/l. Een beginnend bestuurder blies eerst een PA-indicatie en op het bureau was de uitslag van de blaastest 250 ug/l. Voor een beginnend bestuurder is de limiet 88 ug/l en voor een ervaren bestuurder 220 ug/l.

De politie controleert tijdens het Europees Kampioenschap extra op alcohol in het verkeer.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs