BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Startbaan bestaat 25 jaar Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 juni 2012 - Het 25 jarig bestaan van basisschool De Startbaan is vorige week gevierd met een geweldig feest. De feestweek is van start gegaan met de opening van de eerste fase van avonturenspeelplaats de Startbaan, welke medemogelijk is gemaakt door Fonds 1818 en Rabobank bollenstreek. Kabouter Plop en zijn kabouterdansgroep hebben dit op feestelijke wijze gedaan.

Op dinsdag vertrokken alle kinderen van De Startbaan naar de sportvelden voor een extra feestelijke sportdag met springkussens, stormbaan en iets lekkers bij de limonade.

ImageWoensdag hebben de kinderen tijdens de ballonnenwedstrijd hun ballon opgelaten. De 222 gekleurde ballonnen hebben Sassenheim en omstreken laten meegenieten van de feestvreugde op De Startbaan. De eerste kaartjes van gevonden ballonnen zijn inmiddels alweer terugbezorgd op school. De laatste ballonnen zijn hopelijk nog op weg naar een hele verre bestemming.

ImageEen dag later hebben verschillende instanties, ouders en teamleden een groot aantal workshops op school verzorgd. Zo hebben de kinderen kennis kunnen maken met kalligrafie, koken, mozaïek, bloemschikken, aikido, schminken, chemie, sport, spel, muziek en dans.

De feestweek werd afgesloten met het schoolreisje naar Drievliet. En wat vonden de kinderen ervan? "De feestweek was geweldig!"

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs