BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Grondaankoop Kloppend Hart Warmond dichterbij Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 26 juni 2012 – De gemeente Teylingen en de Protestantse Gemeente Warmond hebben vorige week hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst over de verkoop van een stuk grond van de kerk aan de gemeente. Dit stuk grond bij Het Trefpunt is nodig voor het realiseren van het Kloppend Hart. De Protestantse Gemeente Warmond is bereid dit stuk aan de gemeente te verkopen. De afspraken en voorwaarden die beide partijen daarbij stellen, staan in de intentieovereenkomst.

Nu de intentieovereenkomst is getekend, kan de grond ook daadwerkelijk worden verkocht. Zowel de gemeente als de Protestantse Gemeente Warmond hebben inmiddels de waarde van de grond laten taxeren. De verwachting is dat op basis hiervan de gemeente en de Protestantse Gemeente Warmond tot een akkoord komen zodat de grond op tijd kan worden overgedragen aan de gemeente.

Visie

Begin 2012 is architectenbureau Atelier PRO uit Den Haag geselecteerd voor het ontwerp van het Kloppend Hart Warmond (verbouw Het Trefpunt en nieuwbouw scholen). De architect is op basis van een visie gekozen. Deze visie is gedeeld met verschillende belanghebbenden, zoals de kernpartners, gebruikers van Het Trefpunt, de klankbordgroep en ouders. Dit heeft geleid tot een bijstelling van deze visie (of schetsontwerp). Voor de zomervakantie moet dit schetsontwerp definitief vastgesteld worden, zodat we aan de volgende fase, het voorlopig ontwerp, kunnen beginnen.

Inloopavond
Rond september/oktober organiseert de gemeente een inloopavond over het concept ontwerpbestemmingsplan. informatie hierover komt op de website www.kloppendhartwarmond.nl in de gaten.
  
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs